Foorumi

Tule mukaan kaudelle 2/2014
Daasaman

25.01.2014 20:28
Hyvää päivää!
Tänä tammikuisena päivänä avataan jälleen karsintahaku hohdokkaaseen Kiekkoliigaan. Liigaassa on perinteitä, taidokkuutta ja pelaajistaan huolehtiva johtokunta. Tule mukaan ensi kaudelle, jolloin pääset itse kokemaan tämän kaiken. Kausi avataan 3.3, jolloin synkkä talvi on hiljalleen väistymässä ja päivän touhujen jälkeen on mukava viettää aikaa Kiekkoliigan parissa.
Pian on kausi ja monta tehtyä maalia takana päin. Näin on kevät hurahtanut toivottavasti onnellisin merkein. Kausi loppuu siis 1.6, jonka jälkeen päivän touhut pitenevät ja on aika pitää pieni tauko Kiekkoliigan parista. Ei tarvitse kuitenkaan huolestua, koska innokkaimmille pelaajille järjestämme ohjelmaa kesälläkin.
Kannattaa tulla mukaan ensi kaudelle. Tarjoamme elämyksiä, viihdettä ja hyvää seuraa. Koetamme kehittää toimintaamme ensi kauden aikana entistä paremmaksi ja toivottavasti pitkään odotetut sivuston parannukset valmistuvat teitä varten. Teidän hyvinvoinnin hyväksi - Kiekkoliiga ja johtokunta.
Kokoa rivisi kasaan ja ilmoittaudu [b]LINKISSÄ[/b] viimeistään sunnuntaina 9.2. kello 22:00 mennessä! Lue hakuohjeet huolellisesti ja täytä hakemuksesenne. Toivottavasti näemme pian ja pääset pukemaan ensi kaudelle joukkueesi paidan, jonka rinnassa komeilee Kiekkoliigan logo. Tervetuloa mukaan!
Aikataulu:
Hakuaika 29.1. - 9.2.
Karsinnat 10.2. - 16.2.
Ensi kausi 3.3. - 1.6.
Mikäli haluat kuulla enemmän karsinnoista tai liigasta, tule kanavalle #johtokunta. Kanavalta löydät ystävälliset johtokuntalaiset valmiina palvelemaan sinua. Onnea kaikille hakijoille ja hyvää kevään odotusta!

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.