Foorumi

Suuren kyselyn valmistelu
Anonymous

21.12.2013 16:32
Millaisen ensi kauden haluamme? Millaisen tulevaisuuden rakennamme? Ole mukana vaikuttamassa kivijalan valantaan. Millaisista materiaaleista rakennamme ja millaisen talon? Johtokunta haluaa pelaajat mukaan kehittämään liigaa. Onko jokin sääntö huono, tai onko sarjajärjestelmässä vikaa? Valmistelemme kattavaa kyselyä ensi kautta koskien. Voit vaikuttaa kyselyn sisältöön antamalla johtokunnalle hyviä ehdotuksia ongelmakohtien ratkaisemiseksi.
Kyselyn mahdolliset ja toivottavat sääntömuutokset koskevat lähinnä ensi kautta, mutta kyseisillä päätöksillä on vaikutusta jo tämän kauden karsintoihin. Ensi kauden sarjajärjestelmän perusteella muokkaamme tämän kauden karsinnat. Kuinka monta joukkuetta halutaan liigaan ja kuuluuko divarin voittajalle vapaa liigapaikka?
Seuraavaksi pyydämme ja toivomme vapaamuotoisia ehdotuksia kaikista kyselyyn liittyvistä asioista, aivan kaikkea voi ehdottaa. Tämän jälkeen johtokunta kasaa kyselyn tehden selvät täyttämisohjeet. Eli tämän vuoden puolella vapaamuotoista ehdottelua ja tammikuun alussa itse kysely. Toivottavasti kaikki lähtevät sankoin joukoin vaikuttamaan, varsinkin kyselyvaiheessa! Äänestäminen on kansalaisvelvollisuus.
Vapaamuotoisia ehdotelmia voi lähettää palautteen kautta tai tulemalla johtokunta-kanavalle. Ehdotukset perille viimeistään 29.12! Kannattaa myös lukea [b]tämä[/b] ja saa kommentoida.

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.