Foorumi

Karsintahaku Kiekkoliigan 2.Divariin kaudelle 2/13
Spears

09.01.2013 22:52
Tervehdys kaikile lukijoille. On jälleen se aika kaudesta, kun karsintahaku seuraavalle kaudelle 2. Divariin pyöräytetään käyntiin. Paikkoja on tuttuun tapaan jaossa x määrä ja karsintoihin osallistuu x määrä hakeneita joukkueita. Paikkojen määrään vaikuttavat mm. lopettaneiden joukkueiden määrä sekä hakeneiden joukkueiden yleinen taso. Karsintojen pelaamisjärjestelmä on myös tiedossa vasta myöhemmin.
Hakuaika alkaa nyt ja loppuu sunnuntaina 20.1. klo. 18.00. Karsintoihin valittavat joukkueet julkaistaan myöhemmin kyseisen illan aikana. Karsintaottelut saa aloittaa saman illan aikana, heti joukkueiden julkaisemisen jälkeen.
Kiekkoliiga tarjoaa nykyään joukkueilleen yhä monipuolisempaa ja kattavampaa tilastotietoa sekä oman että muiden joukkueiden peliesityksistä kauden aikana. Perinteisten henkilökohtaisten tehotilastojen rinnalle on tuotu viimeisien kausien aikana mm. kuntopuntari sekä monipuoliset hyökkäys- ja puolustustilastot. Tilastot päivittyvät reaaliajassa pelattujen pelien kanssa ja ne ovat tarkasteltavissa sarjatasoittain. Tämä tarjoaa sekä yleisellä tasolla mukavan lisän toimintaan että mahdollisuuden joukkueille tarkastella tulevan vastustajansa viimeaikaista kuntoa sekä mahdollisia heikkouksia ja vahvuuksia.
Huom! Tuleviin karsintoihin on kuudella (6) parhaiten sijoittuneella Hoki-liigan, Hokisarjan sekä Suomiliigan joukkueella mahdollisuus lunastaa varma karsintapaikka ilman hakemusta pelkällä kokoonpanojen ilmoittamisella. Muitakaan joukkueita ei kuitenkaan unohdeta, vaan kaikki ovat edelleen tervetulleita hakemaan alaisuuteemme.
Divarikarsinnoilla on oma kanava IRCnetissä: #divarikarsinnat. Siellä voitte kysellä divarikarsinnoista ja niihin liittyvistä asioista. On erittäin tärkeää karsintojen alkaessa, että jokaisella joukkueella on paikalla mahdollisimman vahva edustus. On myös erittäin suositeltavaa järjestää vahva edustus kanavalle jo ennen karsintajoukkueiden valintaa, sillä tämä on hyvä tapa vakuuttaa valitsijat siitä, että joukkueenne on aina helposti tavoitettavissa ja hoitaa asiansa aktiivisesti.
Tässä muutamia asioita, joita painotetaan valintoja tehdessä:
- asiallisuus
- aiempi aktiivisuus eri liigoissa/4vs4-harkkapeleissä (3vs3-pelejä ei huomioida)
- pelillinen taso (rankingeja ei katsota)
Hakemukset karsintoihin vain ja ainoastaan tämän aiheen jatkoksi. Haluamme asiallisia ja informatiivisia hakemuksia, jotka on tehty huolella. Emme halua lukea hakemuksia, joissa lukee vain kyseisen joukkueen nimi, ja että haluavat kovasti 2. divariin.
Joukkueiden hakemuksissa tulee olla seuraavat tiedot:
- Joukkueen nimi
- Perustamisajankohta
- Pelaajien lukumäärä ja "elääkö" kokoonpano vielä
- Avoin kertomusosa, jossa joukkue esittää miksi juuri heidät tulisi valita mukaan divarikarsintoihin
- Joukkueen vastuuhenkilöt (päävastuuhenkilö + 1-2 varavastuuhenkilöä)
- Joukkueen tavoitettavuus (IRCnet)
- Joukkueen kokoonpano *
- Ei kierrätetä sitä vanhaa hakemusta eikä kopioida toisten hakemuksia
- Osallistumiset muihin sarjoihin. sijoitukset, pelaajien vaihtuvuus, onko pelit pelattu ajoissa loppuun
- Kiekkoliigan pelikokemus menneeltä kaudelta selvästi esiin, jos pelejä on yli viisi (5) kappaletta.
- Loppuun pelaajalista ilman muita infoja (helpompi copypasteta valitut tiimit pelaajineen uuteen topicciin)
* Kokoonpano tulee ilmoittaa nimitarkasti. Pelaajien mahdolliset kakkosnickit muissa karsintaporukoissa/Kiekkoliigan sarjoissa mainittava. Lisäksi tulee mainita jokaisen pelaajan kohdalla onko hän pelannut Kiekkoliigan alaisuudessa kaudella 1/13 ja missä joukkueessa.
Mahdolliset muutokset kokoonpanoissa pitää editoida omaan hakemukseen. Kokoonpanot menevät jäihin sinä hetkenä, kun päätökset mukaan otettavista joukkueista on tehty. Sen jälkeen pelaajia ei saa siis enää lisätä. Pelaajia saa poistaa kokoonpanosta kaikissa vaiheissa. Sama pelaaja saa olla vain yhden joukkueen kokoonpanossa, tuplaedustusta kahden tai useamman joukkueen riveissä ei saa olla. Kiekkoliigassa pelikiellossa olevia ei saa merkitä kokoonpanoihin.
* Mitä aikaisemmin hakemus on jätetty, sen paremmat mahdollisuudet on päästä mukaan karkeloihin, koska tarkkailijoille (joita on enemmän kuin minä) jää enemmän aikaa tutustua joukkueisiin ja kertoa havaintojaan.
* Hakemukseen tehdyt muutokset tulee pistää edit-rivillä hakemuksen loppuun aina muutoksia tehdessä.
*** HOX *** Haluamme teidän kiinnittävän erityistä huomiota kahteen Kiekkoliigan 2. Divarin karsintoja koskevaan sääntöön.
5. "Karsintoihin osallistuneen joukkueen kokoonpanoon kuuluva pelaaja, joka on pelannut edelliskaudella kuusi (6) tai enemmän ottelua Kiekkoliigan sarjoissa, on pelikelpoinen seuraavan kauden runkosarjan ensimmäisen kierroksen deadlineen asti ainoastaan omassa karsintajoukkueessaan, mikäli joukkue selvittää tiensä karsinnoista 2 .divariin. Pelaaja ei myöskään saa palata vanhan joukkueen kokoonpanoon tai saman sarjatason joukkueeseen erotessaan karsintajoukkueesta ensimmäisen kauden aikana. Jos kyseisen pelaajan joukkue ei tässä tapauksessa nouse 2. divariin, ei pelaaja täten ole seuraavalla kaudella pelikelpoinen Kiekkoliigassa. Tämä sääntö on säädetty siksi, etteivät karsintajoukkueet ottaisi riveihinsä Kiekkoliigasta kahmalokaupalla pelimiehiä varmistaakseen nousunsa sarjaan. Sääntö EI koske sarjapaikkaa puolustavia joukkueita, paitsi heidän värvätessä uusia pelaajia karsintoihin."
= 6 peliä tai enemmän Kiekkoliigassa 1/13 -> Olet sidottu karsintajoukkueeseen kaudeksi tai sivussa koko kauden!
6. "Karsinnat läpäisevän joukkueen pelaajat lasketaan kuuluvaksi seuraavan kauden kokoonpanoon, lukuunottamatta 2. divarin joukkueita, joiden pelaajat pelasivat edellisellä kaudella kyseisessä joukkueessa."
= Liityt joukkueeseen karsintojen jälkeen -> Käytät ainoan siirtosi. Eroat karsintajoukkueesta ja liityt toiseen Kiekkoliigan joukkueeseen ennen kauden alkua -> Käytät ainoan siirtosi.
Suosittelemme myös kiinnittämään huomiota joukkueen vastuuhenkilöiden valitsemiseen jo karsintoihin hakiessa!
Johtokunta palvelee kaikissa kysymyksissä IRC:ssä kanavalla #johtokunta. (IRCNet)
Onnea kaikille hakijoille sekä kylmää talvea!
Teräskiekko 2divaan!
Anonymous

10.01.2013 18:50
TERÄSKIEKKO
http://kiekko.tk/teams/team.cws?team=Ter%e4skiekko
http://kiekko.tk/logos/MASWTDJY.gif
Lyhenne: TeKi
Perustamisajankohta: 2008-08-25 15:06:00
Pelaajamäärä: 8, max. 2 pelaaja lisää.
Vastuuhenkilöt: Oly (PVH), Jiimo (1VH), Vitportio (2VH)
Tavoitettavuus: mIRC: #TeKi @IRCnet, tai kiekossa note/msg. Vastataan yleensä nopeesti :)
Kotipaita: Tummanharmaa - Harmaa - Oranssi
Vieraspaita: Musta - Punainen - Musta

Hei! TeKin porukalla tullut lätkittyä hokia tässä jo taannoinen tovi, ja onkin aika suunnata katseet korkeuksiin. Joukkueemme historia lähtee vuodesta 2010 jolloin ensimmäinen Teräskiekko perustettiin. Pelejä kertyi alle tuolloin 1100+ kunnes yksi joukkueemme taannoisista jäsenistä poisti joukkueen. Virheistä on nyt opittu ja mastereita ei anneta kuin täysin luotettavalle joukkueemme jäsenelle. Nyt uutta nousua toisen joukkueen pohjalta tehty ja pelejä tässä ns. uudemmassa TeKissä kertynyt reilu 400 (Tilastoissa 600+). Joukkueemme on erittäin aktiivinen, ja on melko normaalia että arki-iltoina paikalla on vähintään viisi pelaajaa. Aktiivisuuden puutteesta divapelit eivät siis tule jäämään kiinni. (Sopimalla peli ajankohta jos ei muuten satu kohdalle) IRCnettiä joukkueestamme käyttää muutama, ei tosin liian moni. Liigakokemusta joukkueella Teräskiekko on joskus alkuaikoina yhdestä ''kuraliigasta'', josta pokattiin kultaa. Pelaajillamme puolestaan sitä löytyy enemmänkin. Pelimme taso on vaihdellut erittäin hyvän ja kohtalaisen välillä. Pystymme haastamaan kiekon kovimmatkin joukkueet, joskus menestyksekkäästi, joskus taasen jää yritykseen kun vastustaja pääsee tavoittamattomiin. 44 harkkapelejä pyrimme pelaamaan aina kun tarpeeksi pelaajia. Asiallisuuteen olemme pyrkineet aina ja sen osittain takaa joukkueen keski-ikä siellä 18 ikävuoden paikkeille (Alle 16v ei yhtään). Toisaalta vaadimme vastustajiltakin herrasmiesmäisyyttä ja huomautamme kyllä jos olemme hieman eri mieltä asioista, mutta hyvän maun rajoissa. Emme pyri haastamaan riitaa kenenkään kanssa, vaan pelaamaan rentoa mutta kovatasoista kiekkoa.
Mutta miksi meidät karsintoihin mukaan...? Pelaajistomme on nälkäinen näyttämään taitojaan. Minä, joukkueemme päävastuuhenkilö perustin joukkueemme muutama vuosi takaperin sen takia, että haluan näyttää kuinka nostetaan oma joukkue kiekon huipulle. Tie näytti kivikkoiselta aluksi, valonpilkahdukisa kuitenkin näkyi välillä. Aikaa myöten tavoitteet realisoituivat ja tavoitteeksi tuli liigat ja niissä pärjääminen. Nyt, kun olemme löytäneet tutkaparit Matii-Vitportio, Maito-Jiimo yms. joukkueemme on kokemuksen myötä valmis uudenlaiseen haasteeseen. Karsinnoissa pärjääminen on tällä hetkellä tavoite numero yksi! Ja miksi emme pärjäisi, onhan meillä erittäin vahva tiimipuolustus jota tukee alimmat pakit Jovi, Oly & Tokke. Pelkoa ei siis ole, että joukkue hajoaisi kauden aikana, vaan pikemminkin sulaudumme yhä tiiviimmin yhteen. Luotto on kova! Joukkueemme lupaa tarjota tiukkaa vääntöä ja asiallista peliä mikäli pääsemme karsimaan! Joten laittakaahan nimi korvan taakse, kuulette kyllä!
Onnea myös muille hakijoille, Oly (PVH)

Kokoonpano:
Nimimerkki: Oly (PVH)
Ikä: 18
Pelipaikka: P
mIRC: Oly
Liigakok:
Hoki-liiga 4gp #GRN 2/12
Kliigacup 1gp #RVS (nick: jääkone)
Hokisarjan karsut #FUN vuonna 2011
Skill-liiga #TeKi POFF:1 1/11
1vs1-liiga 1/12 POFF:7, 2/12 POFF:5
Nimimerkki: Jiimo
Ikä: 19
Pelipaikka: H
mIRC: Jiimo
Liigakok: -
Nimimerkki: Vitportio
Ikä: 21
Pelipaikka: H
mIRC: -
Liigakok: -
Nimimerkki: Matii
Ikä: 18
Pelipaikka: H
mIRC: Hentunen/matii
Liigakok:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2196&kausi=27
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/5714
Nimimerkki: Maito
Ikä: 17
Pelipaikka: H
mIRC: Maito-
Liigakokemus:
Hokisarja-runkosarja 1/11 @ Outer Continent
Hokisarja-runkosarja & playoffs 2/11 @ Heaven
Hokisarja-runkosarja 3/11 @ Outer Continent
Suomiliiga-runkosarja 3/11 @ Plymouth Whalers
Suomiliiga-runkosarja 1/12 @ Outer Continent
Hokiliiga-karsinnat 3/11 @ Taylor Gang
Hokiliiga-karsinnat 4/11 @ Outer Continent
Kiekkoliigan 2.divarin-karsinnat @ Heaven
Nimimerkki: Tokke
Ikä: 18
Pelipaikka: P
mIRC: -
Liigakok: Hoki-cup - ? -
Nimimerkki: Vege
Ikä: -95
Pelipaikka: H
mIRC: Vege
Liigakok: -
Nimimerkki: Jovi
Ikä: 17
Pelipaikka: P
Liigakok:
jotai hhl ja shl 06
Pelaajalista:
Oly
Jiimo
Vitportio
Tokke
Vege
Jovi
Maito
Matii
edit: Pikku muutokset tehty + Netta poistettu kkp:sta
Game Over tappelemaan paikasta 2. divarikarsintoihin!
Dason

10.01.2013 20:51
GAME OVER
Lyhenne: GAM
Perustettu: 21.1.2006
Pelatut pelit: 3573, Voittoja: 1571, Tasapelejä: 494, Tappioita: 1508
Vastuuhenkilöt: Dason (pvh), Joonan (vh), Zuffa (vh)
Pelaajien lukumäärä: Kokoonpanossa 9 pelaajaa, ei muutu ennen karsintoja.
Kotipaita: Musta - Oranssi - Valkoinen (6)
Vieraspaita: Ruskea - Musta - Valkoinen (6)
Esittely:
Joukkue on perustettu hyisenä tammikuun iltana vuonna 2006. Lähes tarkalleen seitsemän vuoden aikana on joukkueessa nähty monenlaisia käänteitä ja erilaisia persoonia. Joukkueen perustaja Dason on nähnyt jokaisen ilon ja surun hetken ja edelleen porskutetaan täydellä innolla.
Aikanaan nimellä Crystal Spirit perustettu poppoo aloitti pelaamisensa vain ja ainoastaan 3vs3 harkkapelejä tahkoten. Pelaajia tuli ja pelaajia meni. Muutama vuosi kului pelkästään rennolla pelaamisella. Vuonna 2008 alettiin vasta pelaamaan tosissaan. Hankittiin kovan luokan vahvistuksia ja noustiin myös 4vs4 rankingissa jopa kymmenen parhaan joukkoon. Koska taso oli hyvä ja pelaajia todella kiinnosti pelata joukkueesa, päätimme hakea lisää haastetta Internet Kiekkosarjasta (IKS). Muutaman kauden verran pelasimme sarjassa ja molemmilla kausilla pääsimme playoffeihin asti. Pelit hoidettiin aina ajallaan loppuun ilman draamaa. IKS aikoina otimme osaa myös Kiekkocup 4:ään. IKS kuitenkin lopetti toimintansa ja sama oli tapahtumassa joukkueelle. Alkoi armeija, koulut, työt. Lähes jokaisella pelaajalla oli myös elämää, ja samalla aktiivisuus laski lähes nollaan. Motivaatio katosi ja joukkue jäi unholaan.
Monta vuotta meni pelkästään satunnaiseen höntsäilyyn ilman minkäännäköistä paloa pelaamiseen. Jopa joukkueen perustaja Dason piti vuoden mittaisen tauon kiekosta. Vuonna 2012 kuitenkin iski innostus kiekkoa kohtaan. Dason ja vanha Game Over -konkari Zuffa kohtasivat. Joukkue päätettiin herätellä jälleen. Tällä kertaa tarkoituksena olisi suunnata liigamaailmaan. Samoihin aikoihin myös Fc Kilpailijat lopettivat kiekkotaivaltaan ja toinen vanha Game Over -peluri Joonan liittyi kokoonpanoon. Tätä siirtoa oltiin odotettu hyvin pitkään. Kun se vihdoin tapahtui, niin jokaisen pelaajan kiinnostus nousi huimaksi. Pelillinen taso nousi, uusia huippuvahvistuksia liittyi joukkueeseen ja joukkue vaikutti vihdoin valmiilta. Päätimme kokeilla liigataipaleen aloitusta Hokisarjan puolelta. Karsintoihin pääsimme ensimmäisellä yrityksellä. Käteen jäi kuitenkin viides sija ja kohtalona oli pudota ensimmäisenä joukkueena pois liigasta. Pettymys oli valtava ja uskottomimmat pelaajat karkasivat samantien. Suuri osa pelaajista kuitenkin jäi joukkueeseen. Seuraava päätös oli lähes yksimielisesti vahvista joukkuetta entisestään ja pyrkiä kiekkoliigan alaisuuteen. Ja tässä me nyt sitten ollaan.
Pelaajistosta suuri osa ylittää 20 vuoden rajan. Asiallisuus on kohdillaan ja pelit tulee hoidettua kunnialla lopussa kiittäen. Toki vaadimme samaa kohtelua myös meitä kohtaan ja pieni huomautus huonosta käytöksestä saattaa olla kohdallaan.
Tavoitettavuus: Joukkueeseen kuulumaton Jugdr/Jugis hoitaa botin roolia kanavallamme #game_over. Aktiivisuus on hyvää ja pelaajat saa melko helposti kiinni.
Kokoonpano:
Hyökkääjät:
Auto
Ikä: 17
IRC: -
- 2/12 3. Divari @ Tottenham
- 2/11 3. Divari @ Geekzone
Dason
Ikä: 21
IRC: Dason/Dasonni
- Ei kokemusta kiekkoliigasta
Kaani
Ikä: 20
IRC: Kaani
- Ei kokemusta kiekkoliigasta
mäyrä
Ikä: 21
IRC: swen
- 3/12 5vs5 -liiga @ New Delhi Bulls
Puolustajat:
Anarcho
Ikä: 18
IRC: -
- Ei kokemusta kiekkoliigasta
Entsy
Ikä: 21
IRC: Entsy
- 2/10 1. divari @ Kiekon Kaiku
- 1/10 1. divari @ Kiekon Kaiku
Joonan
Ikä: 22
IRC: Joonan
- 2/12 Liiga @ Fc Kilpailijat
- 3/11 Liiga @ Fc Kilpailijat
- 1/11 1. Divari @ Fc Kilpailijat
- 3/10 1. Divari @ Fc Kilpailijat
- 1/10 Liiga @ Fc Kilpailijat
- 3/09 Liiga @ Fc Kilpailijat
- 2/09 Liiga @ Fc Kilpailijat
- 1/09 1. Divari @ Fc Kilpailijat
- 3/08 2. Divari @ Fc Kilpailijat
TomBBa
Ikä: 20
IRC: Timmi
- 3/11 Liiga @ Hockey Predators
- 2/11 Liiga @ Hockey Predators
- 1/11 Liiga @ Hockey Predators
Zuffa (zuffis, Rousku)
Ikä: 22
IRC: Zuffa
- 1/13 1. Divari @ Helsingin Jokerit (zuffis)
- 2/08 2. Divari @ New Delhi Bulls

Pelaajalista:
Auto
Dason
Kaani
mäyrä
Anarcho
Entsy
Joonan
TomBBa
Zuffa

E: Pientä hienosäätöä
Borussia Dortmund
Anonymous

11.01.2013 03:56
Borussia Dortmundin hakemus Kekkosdivariin.
Syntynyt: 6.7.2011
Syntymäpaikka: Hämeenlinna, Uppsalankatu 2
Isä: Mikke
Äiti: Ei tiedossa
Vastuuhenkilöt: Mikke (pvh), hydä (vh), hakke (vh)
IRCnet: #russiadortmund
Historia
Mikke päätti laittaa kertaheitolla elämänsä järjestykseen ja lopetti työt paikallisessa pikaruokaravintolassa, erosi etäsuhteesta ensirakkautensa kanssa ja aloitti jälleen pelaamaan täyspäiväisesti 2d-lätkää. Pitkään Mikke kohtasi ongelmia toisensa perään, eikä pelaaminen ollut enään hauskaa, mutta ongelmista sisuuntuneena, Mikke muisti vanhan menestysreseptinsä - hydän. Hydä liittyi kakkosnikillä Borussian harjoitusvahtuuteen ja pelejä pelattiin parin viikon ajan yömyöhään. Heikko aktiivisuus ei kuitenkaan mielyttänyt täyspäiväistä kiekkonörttiä, vaan Mikke päätti laajentaa pelaajarinkiä ja lisätä joukkueen ykkösnimimerkkien määrää. Samaan aikaan hydä kyllästyi Getafessa kuuntelemaan Jonnegallejen torstaipärinöitä ja tästä lähti liikkeelle Tuhkimotarina, joka tulee tulevaisuudessa hakemaan vertaistaan kiekkokartalla. Myöhemmin joukkueeseen liittyivät myös KoHun Reus (vaihtanut myöhemmin nikikseen diiva), Nightmaren hakke ja Getafessa Piratesin jälkeen piipahtanut Ruw. Samalla joukkueestaa karsittiin myös osa pelaajista, joista isoimpana menetyksenä perustajajäseniin kuuluva, freestyleräpin tuleva suomenmestari, kassahallinan professorinakin tunnettu kokenut laitahyökkääjä L.Nagy. Myöhemmin ovet kävivät molempiin suuntii vielä uudemman kerran ja mukaan jäivät lopulta vielä hese ja Matthew.
Aktiivisuus
Joukkueemme on päivästä toiseen kiekon aktiivisimpien joukkueiden joukossa ja pelien sopiminen joukkueen sisällä on helppoa. Muu joukkuee pelaa lähinnä silloin, kun Mikke on töissä ja muut sitten illemmalla, jos sattumalta samaan aikaan Miken kanssa kiekkoon päätyvät.
Tavoitettavuus
Joukkueemme on helposti tavoitettavissa kiekossa, mutta ircin käytöllä ei voi kyllä juurikaan leveillä. Joukkueemme jäsenistä oikeastaan vain hydä ja paparassi käyttävät aktiivisesti irciä. Toisaalta hydä vastuuhenkilön asemassa ja aktiivisella ircin käytöllä pystyy hoitamaan ircin välityksellä kiireelliset joukkueen asiat ja sopimaan tarvittaessa sarjapelit vastustajien kanssa yksinkin.
Asiallisuus
Ei me lähetä mitään imagokyselyitä voittamaan, mutta ei olla mitään läpimätiä peelojakaan. Käyttäytymistä on kyllä joukkueen sisällä viimeaikoina painotettu ja kokoajan mennään silläkin saralla vielä parempaan suuntaan. Suurimmista peeloiluista joukkue rankaisee potkuilla, pienemmistä selviää Herra Unirytmin puhuttelulla.
Miksi Borussia mukaan?
Aktiivinen joukkue, joka tulee hoitamaan kaikki ottelunsa ajallaan. Olemme myös pelillisesti hyvässä draivissa ja pystytään haastamaan ihan mikä tahansa joukkue. Tavoitteena olisi se ihan ylin sarjaporras kuitenkin. Joten melkein vois kääntää kysymyksen Teidän puoleenne, että miksi ei Borussiaa mukaan 2.Divarikarsintoihin? Olemmehan vakaalla kaveriporukalla pystyssä oleva Joukkue, joka ei ole kaatumassa, varsinkaan kesken kausien, eikä vähiten siitä syystä, että muutamaa joukkueemme runkopelaajista ei muut Kiekkoliigan alaiset joukkueet huolisi.
Kokoonpano - 7 pelaajaa
Angelika (Onneton, yli 5 ottelua joukkueessa KoHu, tällä hetkellä joukkueessa KoHu)
diiva (ent. Reus, 1 ottelu joukkueessa Kohu)
hakke (vh) (yli 5 ottelua viime kaudella Kiekkoliigassa, joukkueissa Team Sahara ja Nightmare)
hydä (vh) 4 ottelua Getafessa.
Matthew (yli 5 ottelua viime kaudella Kiekkoliigassa Manhattan ja Last Period)
Mikke (Micke, mihku, Fabregas, yli 5 ottelua joukkueessa Double It)
set (yli 5 ottelua joukkueessa Hollow)
Kokoonpanoon ei suurempia muutoksia ole lähiaikoina tulossa. Yksi pelaaja on vielä ainakin kiikarissa, mutta se selvinnee vasta mahdollisten karsintojen jälkeen.
Pelaajalista:
Angelika
Reus
hakke
hydä
Matthew
Mikke
set
Valor
Kelta Musta hornan kattila
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan 2.Divariin kaudelle 2/13
Anonymous

11.01.2013 21:39
Delirium Tremens tahtoo mukaan 2.divarin karsintoihin!
Joukkue: Delirium Tremens
Lyhenne: DT
Perustamispvm: 27.4.2010
Pelatat ottelut: ~3384, Wins: 1528, Draws: 534, Losses: 1322
Irc-kanava #juoppohulluus @ ircnet
Vastuuhenkilöt: Baiano (pvh),Lic (vh)
Pelaajien keski-ikä: ~21 vuotta
Kotipaita: musta - harmaa - harmaa (7)
Vieraspaita: punanen - sininen - punane (7)

Historia:
Tumppi päätti perustaa uuden jengin vuonna 2010, koska pelaaminen ei maittanut rivipelaajana. Hän olisi voinut herättää Marionettesin uudelleen henkiin, mutta se olisi ollut epäreilua, koska harjoituspelejä olisi ollut yli 2000. Niimpä tumppi perusti Delirium tremensin ja melko nopeasti saatiin hyvä, kokenut ja aktiivinen porukka kasaan ja pelejä alkoi kertyä paljon.

Nykypäivä:

Porukkaa on paljon tullut sisään ja uloos mutta Delirium Tremens ei ole näistä takaiskuista ja viimekauden hajoamisesta lannistunut, vaan pyrkii takaisin kiekkoliigan ihmeelliseen maailmaan, tuttu naama DT:ssä, Baiano ja vähemmän tuttu Licci ovat tälläkertaa johdossa ja pyrkivät nostamaan deliriumit takaisin huipulle, vaikka kokoonpano on viimekaudesta lähes täydellisesti muuttunut niin jokainen silti tuntevat toisensa muistajoukkueista ja kiekosta erittäinkin hyvin eli toisinsanoen
deliriumit eivät tule uudelleen kokemaan joukkueen hajoamista.

Aktiivisuus ja asiallisuus:
Joukkue on pelannut aktiivisesti parisen kuukautta hajoamisen jälkeen. Aktiivisuuden kanssa ei tule olemaan mitään ongelmia karsinnoissa. Irkistä saa ainakin puolet jengin jäsenistä kiinni, joten jonku verran löytyy näitä irkkaajiakin. Meillä on kiekko.tk joukkueeksi melko korkea keski-ikä (about 20-21v), joten asiallisuus on kunnossa ja herrasmiessääntöjen noudattaminen on myöskin kunnia-asia.

Miksi Dt karsimaan?

pystymme haastamaan koviakin jengejä, keski-ikä on korkea, aktiivisuus ja asiallisuus ovat kunnossa, kaikilla pelaajillamme on suhteellisen paljon kokemusta eri liigoista. Ja joukkueen vastuuhenkilöillä on kokemusta joukkueen johtamisesta erittäin paljon.
Jossain vaiheessa pitää päästää vanhat liigakonkarit takasin areenalle ja meistä tuntuu, että nyt olisi sen aika!

Pelaajat
Tumppi
IRC: Tumppi /tumppiiii
Ikä: 24
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemus:
http://www.kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=573&k ausi=22
[/url]
Baiano
IRC: Baiano^
Ikä: 20
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemus:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2649&kausi=30

Lic
IRC: Lic
Ikä: 17
Pelipaikka: Alempipuolustaja
Liigakokemus:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2616&kausi=30


Niinis
Ikä: 20
Pelipaikka: Hyökkääjä
Irc: Niinis
Liigakokemus:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1747&kausi=30

Foxyy
Ikä: 18
Pelipaikka: Alempipuolustaja
IrC: Foxyy
Liigakokemus:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2826&kausi=30
Statham
Ikä: 23
Pelipaikka: Hyökkääjä
IrC: Statham
Liigakokemus:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2419&kausi=30
speak
mIRC: speak.spiik, spiik.speakspeak
Ikä: 16
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemus:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=3017&kausi=30

Rahis
Ikä: 22
Pelipaikka: Hyökkääjä
mIRC: Rahis
Liigakokemus:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1508&kausi=30
Sheldon
Ikä: 23
Pelipaikka: Hyökkääjä
mIRC: Petku
Liigailut:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=772&kausi=30

dikke
Ikä: 21
Pelipaikka: AlempiPuolustaja
Irc: dikke
Liigakokemus:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1797&kausi=30
Pitkänen
Ikä: 20
Pelipaikka: (Ylempi) Puolustaja
mIRC: petg
Liigakokemus:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1798&kausi=30


Pelaajalista:
Tumppi
Baiano
Pitkänen
dikke
Lic
Rahis
Speak
Sheldon
Foxyy
Niinis
Statham

edit: pientä hienosäätöä
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan 2.Divariin kaudelle 2/13
Anonymous

11.01.2013 22:29
Paris Saint-Germain hakee Kiekkoliigan 2.divarin karsintoihin!
Joukkueen nimi: Paris Saint-Germain (Red Bull)
Lyhenne: PSG
Perustettu: 2011-06-26 20:57:20
Perustaja: Braxi
Pelattuja pelejä:  Played: 1092, Wins: 513, Draws: 150, Losses: 429
Pelaajien lukumäärä: 5
Päävastuuhenkilö: Suxman
Vastuuhenkilöt: Stammer ja Räikkönen
Kotipaita: Punanen - Tummansin. - Musta
Vieraspaita: Kirkkaanpun. - Punanen - Valkonen
IRC-kanava: #PSG.tk

Historiaa
Aurinkoisena kesäpäivänä Braxi ja Suxman rupesivat tuumailemaan, että pitäisikö tehdä uusi joukkue kiekkoon. Lopulta päätimme luoda joukkueen ja joukkueen nimeksi tuli Red Bull.
Ensimmäisenä ruvettiin Braxin kanssa kyselemään IRL tuttuja joukkueeseen pelailemaan ja saatiinkin mukaan heti alkuun RUNORAATI. Pelailtiin kolmikolla Suxman – Braxi – RUNORAATI muutamat kymmenet 33 pelit ja siinä kohti rupesimme tosissaan miettimään, jos kasattais joukkue vakavalle pohjalle ja pyrittäis Kiekkoliigaan jollekkin kaudelle.
Ruvettiin aktiivisesti etsimään pelaajia ja saatiin remmiin mukaan Räikkönen ja Stammer jotka ovat yllätys yllätys IRL tuttuja. Tällä kokoonpanolla on ollut kokoajan yksi ja sama tavoite ja se on Kiekkoliiga. Harkkapelejä tahkottiin kovaan tahtiin kaikenlaisia joukkueita vastaan samalla kokoonpanolla jatkuvasti (Suxman – Stammer – Braxi – RUNORAATI – Räikkönen)useita kuukausia ja vieläkin samalla kokoonpanolle mennään ja tullaan menemään vielä pitkään, tappioista ei olla lannistuttu.
Joukkueemme toistaiseksi merkittävävimmäksi saavutukseksi on jäänyt osallistuminen Kiekkocup VII:hin, joka meni niin penkin alle kun vain voi mennä. Tämän seikkailun jälkeen pidettiin hiljaiseloa ja pelailtiin kakkosnikeillä aina kun siltä tuntui. Kakkosnick pelailun aikana jengi huomasi, että pelithän sujuvat oikeen mallikkaasti ja siitä syntyi päätös aloittaa pelailu jälleen vakavalta pohjalta. Joukkueen nimi vaihdettiin Paris Saint-Germainiksi Räikkösen mieliksi, olihan hänen suuri sankarinsa Zlatan juuri siirtynyt joukkueeseen. Tämän ''uudenalun'' jälkeen joukkue on tahkonnut muutaman kuukauden ajan harkkamatseja todella aktiivisesti ja on valmis näyttämään mihin oikein pystyy!
Olemme hakeneet 2 kertaa Kiekkoliigan alaisuuteen ja nyt puoli vuotta viisaampina ja kokeneempina on aika hakea kolmannen kerran Kiekkoliigan alaisuuteen!

Aktiivisuus ja asiallisuus
Joukkueemme aktiivisuus on huippuluokkaa ottaen huomioon sen, että pelaamme todella tiiviillä kokoonpanolla. Pelien sopimisessa meille tuskin tulee mitään ongelmia ja jokainen saadaan tarvittaessa kiinni. Asiallisuuteen on panostettu erityisesti ja pitkään, jonka seurauksena meiltä on turha odottaa mitään huuteluja yms.
IRC
Joukkueen IRC-kanavana toimii #PSG.tk. kanava ei ole kovin aktiivinen, mutta joukueemme päävastuuhenkilö on helppo tavoittaa sieltä ja useasti myös muut joukkueen jäsenet, eli sitä kauttakin pelien sopiminen onnistuu vaivatta ja voihan sinne muutenvaan tulla porisee.
Nykytilanne
Joukkueen nykyinen kokoonpano koostuu irl-kavereista. Kokoonpano on ollut aina sama joukkueen perustamisajan kohdasta asti, joten kaatumisvaaraa ei ole. Pystymme haastamaan kovia joukkueita ja pelillinen taso on tasaisesti nousussa. Kaikki on nyt kohdillaan ja olemme valmiita kokeilemaan taitojamme Kiekkoliigan alaisuudessa.
Miksi meidät juuri Kiekkoliigan 3.divarin karsintoihin
Olemme todella aktiivinen ja pitkään harjoituspelejä pelannut joukkue ja joukkueemme taso on korkea, eli pystymme haastamaan aivan varmasti kaikki joukkueet mahdollisissa 2.divarikarsinnoissa ja 2.divarissa. Asiallisuus, aktiivisuus ja kaikki mahdollinen ovat niin hyvässä kuosissa, että toivomme, että tällä kertaa 2.divarikarsinnat ja 2.divari kutsuvat.
Kokoonpano:
RUNORAATI
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 16
IRC: RUNORAATI
Liigakokemukset:
Kiekkoliiga:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2712&kausi=25
HHL-liiga:
http://hhl.arkku.net/index.php?sivu=pelaaja&id=628
http://5stars.viuhka.fi/index.php?s=pelaajat&pelaaja=591
Suxman (Suxman.) (päävastuuhenkilö) (Yli 6 ottelu kaudella 1/13 joukkueessa Metsän Kiekko)
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 16
IRC: Suxman
Liigakokemukset:
Hoki-liiga:
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/5803
Kiekkoliiga:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=2316&kaus i=27
OHL-liiga:
http://www.servut.us/sihvonen/ohl/index.php?sivu=pelaaja&id=732
Suomiliiga:
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=792
Räikkönen (vastuuhenkilö) (yli 6 ottelu kaudella 1/13 joukkueessa Metsän Kiekko)
Pelipaikka: puolustaja
Ikä: 17
IRC: -
Liigakokemukset:
Kiekkoliiga:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=3346&kaus i=28
Suomiliiga:
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=906
Braxi
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 16
IRC: Braxi
Liigakokemukset:
Kiekkoliiga:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=2646&kaus i=27
Stammer (Hauhtonen)
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 16
IRC: Stammer
Liigakokemukset:
Kiekkoliiga:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=3347&kaus i=28
Suomiliiga:
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=898

Pelaajalista:
Braxi
RUNORAATI
Räikkönen
Stammer (Hauhtonen)
Suxman (Suxman.)
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan 2.Divariin kaudelle 2/13
Anonymous

13.01.2013 21:10
[b][font=times new roman][size=36pt][size=30pt][color=green]D R U N[/color][color=navy] K E N[/color] [color=black]  S A I L[/color][color=red] O R S[/color][/size][/size][/font][/b] [b]Perustettu:[/b] 02. Marraskuuta 2012 [b]Perustaja:[/b] Joe [b]Pelaajamäärä:[/b] 5 (Mahdollisesti muutama lisäys luvassa) [b]Päävastuuhenkilö:[/b] Joe [b]Vastuuhenkilöt:[/b] Falco, Hiron [b]Kotipaita:[/b] Tummansininen / Tummanvihreä / Valkoinen [5] [b]Vieraspaita:[/b] Musta / Tummansininen / Tummanpunainen [10] [b]IRC-Kanava:[/b] DSS @IRCnet [size=8pt] [size=36pt][size=8pt][size=10pt] [b]Historia[/b] - Päähänpistosta se kaikki lähti. Marraskuun toinen oli se päivä, jolloin Drunken Sailors perustettiin. Oli kylmä ilta, hieman kuuraa maassa ja pelaajat istuivat sisällä nauttien kiekon ihmeellisestä maailmasta. Silloin se tapahtui. Joe ja Smee pelailivat rauhassa regiä, kunnes Joe näki jotain. Hän näki potentiaalia kaveriporukan pelissä, ja päätti, että miksei sitä hyödynnettäisi joukkuepeleissä? Näin syntyi Drunken Sailors - Merimiesjoukko valmiina valloittamaan kiekon. Vasta alle 3 kuukautta kulunut perustamisesta, ja ammattimaiselta peliltä näyttää jo nyt. Joen sekä Smeen lisäksi joukkueeseen liittyi rauha, tämä karvainen merirosvo joka himoitsee upottaa vastustajien joukkueen pohjaan saakka. Sen jälkeen tuli wlz. Puolustuksen rautainen muuri. Liekö hänellä sitten takana useita tappeluja, agressiivisen pelityylinsä takia. Häntä emme valitettavasti kokoonpanossa näe. Onneksi hänet korvaa kokoonpanossa Hiron, puolustuspelaamisen spesialisti. Tässä välissä monia merimieskokelaita joukkueessa vieraili, mutta kukaan heistä ei ollut tämän joukkueen arvoinen. Lopulta tammikuun puolessavälissä Falco sekä xop liittyivät joukkueeseen, valmiina musertamaan kaikki heitä vastustavat tieltään. Näin siis kokoonpanon viisikko oli kasassa. Joukkue tarvitsee silti muutaman lujatahtoisen pelurin täyttämään kokoonpanoa, jotta haaveemme toteutuisi - Drunken Sailors liigajäillä. [b]Kaikki Drunken Sailorsista[/b] - Tiivistettynä; Osaavaa kiekonpeluuta, reilusti aktiivisuutta ja täysin asiallinen joukkue. Nämä ovat ne kolme ydinasiaa, joilla liigajäille pyritään. Meillä niitä on. Meiltä löytyy vielä enemmänkin. Olemme kauan tunteneet toisemme. Jotkut jopa vuosia pelannut kimpassa. Pelien pelaaminen takarajaan mennessä ei ole ongelma meidän osaltamme, se riippuu pääasiassa muista joukkueista, miten yhteistyöhaluisia ja aktiivisia he ovat. Pääasiassa tarkoitus on pitää hauskaa yhdessä, mutta haluamme jotain merkitystä joukkueellemme. Meillä tosiaan on se motivaatio ja munaa pelata loppuun kaikki pelit valittamatta ja täysillä. Koska kehun nyt asiallisuuttamme "hiomattomaksi timantiksi", toivomme myös muilta joukkueilta sekä koko liigalta äärimmäistä asiallisuutta myös takaisinpäin. Kaikki vinettämiset ja turhat sanomiset jätämme pois, tiedämme kuinka upea mahdollisuus nämä karsinnat ovat meille. Mahdollisesta peeloilusta joukkue saattaa antaa potkut, mikäli tällaista ilmenee. En silti usko tähän. IRC'n käyttö jokaisella pelaajalla joukkueesta.. Eiköhän se ole mahdollista. Pääasia, että vastuuhenkilöt sitä aktiivisesti käyttävät. Patistamme silti muitakin käyttämään - Etenkin jos karsimaan pääsemme. Tiedämme olevamme valmiita. Pelaamme tasaisesti 4vs4 sekä 3vs3-formaatteja, jotta säilyy selvä pelirytmi. Päivittäin yritämme pelata vähintäänkin muutaman pelin. Meihin saa helposti yhteyttä monella tapaa. IRC, puhelin, kiekossa yms. Keski-ikä pyöriikin juuri siinä 18-vuoden paikkeilla. Meille, ikä on vain numero. Pystymme varmasti antamaan haastetta muille karsintajoukkueille, sekä mahdollisesti myös jatkossa divarijoukkueille. [b]- Joe[/b] IRC: Joe19 Ikä: 19 Pelipaikka: Hyökkääjä Liigakokemus: 3/11 Hokisarja @One Hit Wonders 2/12 Suomiliiga @Elmira Jackals 1/12 3. Divari @Geekzone 2/12 3. Divari @Somersby [b]- Hiron[/b] IRC: - Ikä: 17 Pelipaikka: Puolustaja Liigakokemus: 1/12 @Suomisarja [b]- Falco[/b] IRC: Falco / Fco Ikä: 17 Pelipaikka: Hyökkääjä Liigakokemus: 4/11 3. Divari @Desperados 1/12 Suomisarja @Seventh Sanctum KiekkoCup IV @Stuffed Animals [b]- rauha[/b] IRC: - Ikä: 19 Pelipaikka: Hyökkääjä Liigakokemus: 4/11 3. Divari @Desperados 1/12 Suomisarja @Seventh Sanctum [b]- xop[/b] IRC: - Ikä: 20 Pelipaikka: Ylempipuolustaja Liigakokemus: 1/11 4. Divari @Titaanit 2/11 3. Divari @Titaanit 2/11 Kiekko Cup VI @Getafe 1/12 3. Divari @Geekzone Pelaajalista: Joe Hiron Falco rauha xop [i]Olemme joukko tavallisia kaduntallaajia, päämääränään liiga. Arvostusta koko liigalle, ja onnea hakijoille.[/i] EDIT: Hakemuksen uudelleenkirjoitus ja pienet hienosäädöt.
Jäädytetyt Sydämet
Anonymous

16.01.2013 21:39
Jäädytetyt Sydämet Kiekkoliigan 2.divarin karsintoihin!
Joukkueen nimi: Jäädytetyt Sydämet
Vastuuhenkilöt: no5 (pvh) & Requiem (vh)
Perustamisajankohta: 18.02.2011
Pelatut ottelut : 1978 (886-266-826)
Lyhenne : JäSy
IRC-kanava: #JaSy @IRCnet
Miksi JäSy karsintoihin?
Olemme pelanneet Hokisarjan alaisuudessa neljä kautta putkeen. Haimme karsintoihin 3/11 kaudella ja pääsimme sisään. Siitä lähtien tosiaan neljä kautta putkeen vaihtelevalla menestyksellä Hokisarjan alaisuudessa. Ensimmäisellä kaudella sijoituimme runkosarjassa seitsemänneksi, mutta tipuimme puolivälierissä. Toinen kausi oli vaikeampi ja jäimme niukasti playoffien ulkopuolelle (runkosarjan yhdeksäs sija). Samalla kaudella osallistuimme myös Hokicupiin, mutta jäimme alkulohkoon. Kolmas kausi Hokisarjan alaisuudessa oli menestys. Runkosarjassa olimme toisia ja saavutimme lopulta hienosti hopeaa playoffeissa häviämällä finaalisarjan Reisitanssille. Kauden päätteeksi piipahdimme myös Hoki-liigan karsinnoissa, mutta emme onnistuneet raivaamaan tietä liigaan, joten jatkoimme Hokisarjan alaisuudessa vielä neljännen kauden putkeen. Sijoituksemme oli lopulta runkosarjassa 11., joten playoffeihin emme päässeet. Kaiken kaikkiaan JäSy on pelannut eniten virallisia otteluita Hokisarjan alaisuudessa kaikista joukkueista ja lisäksi jokainen matsi on tullut pelattua ajallaan, joten olemme ylpeitä, että yhtään matsia ei ole jäänyt pelaamatta, vaikka panosta viimeisissä matseissa ei olisikaan ollut enää. All-time tilastoja katsomalla selviää, että ennätyksemme on 108 ottelua (40-18-50). Maaliero on kaikkiaan yhdeksän maalin verran pakkasella (282-291). Liiga-asiat hoidamme siis aina kunnialla ja pelillinen tasokin on kunnossa. Joukkueen runko on pysynyt kasassa alusta asti ja esimerkiksi no5 ja Salming ovat olleet jokaisella kaudella vastuuhenkilöinä, kun JäSy on pelannut Hokisarjaa. Myös Alcaline, allepa, Bastard, Karalahti, Perrotta ja Requiem ovat pelanneet jo useamman kauden ajan JäSyssä.
Asiallisuus & aktiivisuus
Aktiivisuudessa ei ole juurikaan ongelmia ilmennyt, vaan liigapelit olemme aina hoitaneet ajallaan. Harjoitusmatseja tahkoamme aina, kun on porukkaa onlinessa. Täytyy rehellisesti myöntää, että viime kaudella harkkapelien lukumäärä hieman laski verrattuna aikaisempiin kausiin ja se näkyi suoraan runkosarjamenestyksessäkin. Kuitenkin motivaatiomme on taas huipussaan, joten en näe estettä miksi emme kykenisi hoitaa pelejä ajoissa. Lisäksi IRC-kanavallamme päivystämme aina, kun olemme tietokoneen ääressä. Asiallisuus on hyvällä mallilla, eikä sillä saralla ole suurempia ongelmia ilmennyt. Myönnämme kuitenkin, että viime kaudella saimme joukkuerangaistuksen Hokisarjassa täysin ansaitusti, ja menetimme kaksi pistettä, mutta olemme tuostakin tapauksesta oppineet. Vastuuhenkilöt ovat painottaneet asiallisuutta ja liigapeleissä ei ole ongelmia ilmennyt käytöksemme suhteen. Tuo joukkuerangaistuskin tuli harjoitusottelun tapahtumista.
Kokoonpano - 10 pelaajaa, muutamia muutoksia saattaa tulla vielä
Hyökkääjät: Alcaline, allepa, no5, Perrotta, Requiem, Verottaja,
Puolustajat: Karalahti, murrr, Salming, Zero2
Pelaajalista
Alcaline
allepa (Nickillä muru pelannut Hollowissa 1/13)
Karalahti
murrr
no5
Perrotta
Requiem
Salming
Verottaja
Zero2
E1: Bastard pois kokoonpanosta
E2: Zero2 kokoonpanoon
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan 2.Divariin kaudelle 2/13
Anonymous

18.01.2013 12:18
Lucky Eaglesin hakemus Kiekkoliigan 2.divarin karsintoihin!
Joukkueen nimi: Lucky Eagles
Vastuuhenkilöt: teippi (pvh) & Kaakko (vh)
Perustamisajankohta: 14.12.2008
Pelatut ottelut : 4418 (2193-605-1620)
Kotipaita: Vaaleanpunainen/Valkoinen/Punainen
Vieraspaita: Valkoinen/Vaaleanpunainen/Harmaanpunainen
Lyhenne : LES
IRC-kanava: #LES.tk
Niinkun varmaan jo moni tietääkin Lucky Eaglesin tuolta aiemmista liigoista jota on jo keräytynyt ihan kiitettävästi, mutta se loppui ikävästi josta syystä Kiekkoliiga on sakottanut meitä jo ihan tarpeeksi.....
Joukkueemme yksi vahvuutemme on aktiivisuus. Lähes joka päivä näyttää harjoituspelejä syntyvän ja toki painotamme enemmän 4vs4 peliformaattiin aina kun on mahdollista. Näin myös pystymme hoitamaan liigapelit ajoissa. IRC-kanavallamme löydät usein jonkun joukkueemme jäsenistä. Asiallisuutemme on hyvää luokkaa ja eipä siitä ole myöskään tullut paljon valituksia. Toki aijomme painostaa hyvään käyttäytymiseen ja aktiivisuuteen jatkossakin.
Miksi juuri meidät karsintoihin mukaan?
Kuten juuri äsken pääsin mainitsemaan joukkueemme on aktiivinen ja jokainen pelaaja on hyvin motivoitunut. Olemme pelanneet harjoituspelit omasta mielestämme kiitettävästi ja uskomme että pystymme haastamaan jo kovatasoisia joukkueita tässä kovatasoisessa liigassakin. Kaikilla joukkueen jäsenillä on myös ihan hyvin kokemusta liigoista. Joukkueellamme on myös kokemusta kiekkoliigan 3 sekä 2. divarista.

- teippi
Ikä: 18
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: teib
Liigakokemukset:
3/2010 3. Divari Lucky Eagles
1/2011 Liiga Europe
1/2011 2. Divari Lucky Eagles
1/2011 Playoffs Europe
2/2011 2. Divari Lucky Eagles
1/2012 3. Divari Colts
2/2012 Liiga Europe
2/2012 Liigacup Europe
3/2012 1. Divari Narrilauma
3/2012 Liiga Helsingin Jokerit
1/2013 2. Divari Narrilauma
1/2013 2. Divari Metsän Kiekko
- Kaakko
Ikä: 18
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: kaag
Liigakokemukset:
3/2012 Liiga Helsingin Jokerit
- Cortina
Ikä: 21
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Cortina-
Liigakokemukset:
1/2009 Kiekko Cup IV HPK
2/2009 1. Divari Team Sahara
3/2010 2. Divarikarsinnat Lucky Eagles
1/2011 2. Divari Lucky Eagles
2/2011 2. Divari Lucky Eagles
- höynä
Ikä: 16
Pelipaikka: Ylempipuolustaja
IRC: HOYNA
Liigakokemukset:
3/2010 4. Divari Kings (Zurbov)
2/2011 3. Divari Desperados
3/2011 3. Divari Desperados
- xavi
Ikä: 20
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: xavih
Liigakokemukset:
3/2010 1/2011 2/2011 1. Divari Narrilauma
+ 2/2011 Liigakarsinnat
3/2011 Liiga Narrilauma
1/2012 Liiga Hollow
- Jebaa
Ikä: 16
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: -
Liigakokemukset:
Kiekko cup IV @ Red Bull nickil Lupachuk
- Analyysi
Ikä: 20
Pelipaikka: Alempipuolustaja
IRC: analyysi
Liigakokemukset:
Hoki 3/09 EC Kassel Huskies
Playoffs 3/09 EC Kassel Huskies
Hoki 2/10 EC Kassel Huskies
Karsinnat 3/11 Columbus
1/2010 Kiekko Cup V Lucky Eagles
3/2010 3. Divari Lucky Eagles
3/2010 2. Divarikarsinnat Lucky Eagles
1/2011 2. Divari Lucky Eagles
2/2011 2. Divari Lucky Eagles
- Granit
Ikä: 18
Pelipaikka: Alempipuolustaja
IRC: Granit
Liigakokemukset:
2/2011 3. Divari Getafe
2/2011 Kiekko Cup VI Getafe
3/2011 3. Divari Desperados
1/2012 2. Divari Affliction
2/2012 3. Divari Tottenham
3/2012 2. Divari Colts
3/2012 2. Divaricup Colts
3/2012 1. Divarikarsinnat Colts
- kopu
Ikä: 18
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: kopu
Liigakokemukset:
1/2009 1. Divari Unforgiven
1/2009 Kiekko Cup IV Unforgiven
2/2009 1. Divari HC RoikkuLämy
2/2009 1. Divarikarsinnat HC RoikkuLämy
1/2010 Kiekko Cup V Kölner Haie
2/2011 3. Divari Team Sahara
2/2011 2. Divarikarsinnat Team Sahara
3/2011 2. Divari Team Sahara
3/2012 Liiga Double It
3/2012 Liiga Team Sahara
3/2012 Liigacup Team Sahara
3/2012 Playoffs Team Sahara
1/2013 Liiga Team Sahara
1/2013 Liigacup Team Sahara
Pelaajalista:
teippi
Kaakko
Analyysi
Cortina
höynä
Granit
kopu
Jebaa
xavi
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan 2.Divariin kaudelle 2/13
jck

19.01.2013 19:21
Phoenix karsimaan paikasta 2 Divariin!
Joukkueen nimi: Phoenix
Lyhenne: PHX
Perustaja: Jennel
Perustamisajankohta: 2012-03-26 20:17:30
Pelatut ottelut: Played: 150, Wins: 76, Draws: 14, Losses: 60
Vastuuhenkilöt: jck (pvh), Barry (vh)
Pelaajamäärä: 5 (Mahdollisesti vielä joku)
Pelipaidat: Koti: Musta - Tumman punainen - Valkoinen (8)
Vieras: Tum. punainen - Beige - Valkoinen (8)
Historia:
Joukkueen perusti Jennel (jck) yhdessä Myllylä (neya) kanssa "2.nick" joukkueeksi. Jonkin aikaa kiekkoa tuli lätkittyä yhdessä joukkueessa, mutta lopetti pitkäksi aikaa kunnes jck herätti joukkueen eloon. Koko joukkue koostuu tällä hetkellä pitemmistä kiekko kaveruksista ja sen näkee kokoonpanon pieneydessä. Tässä nyt jonkin aikaan lätkitty, mutta hyvältähän se näyttää.
Aktiivisuus & asiallisuus:
Joukkueen aktiivisuus painoittuu arkisin ilta/yö puolelle jolloin koko joukkue on yleensä paikalla, lukuunottamatta joitakin poikkeuksia. 4vs4 pelejä pyrimme aina pelaamaan kun pelaajia on 4 paikalla. Tapoihimme ei siis kuulu luovuttaa peliä ennenkuin se alkaa, aina lähdetään tavoittelemaan voittoa. Eikä joukkueen kuvaan kuulu yleinen perseily, kuten publalla älämölöä pitäminen eikä mitään mitä luokitellaan epäasialliseksi käytökseksi.
mIRC -tavoitettavuus:
Joukkueen vastuuhenkilö (jck) pyörii mircissä ainakun kiekossakin, joten mircin puolelta taikka kiekon puolelta saa kiinni. Myös muita joukkueen jäseniä pyritään aktivoitumaan mircissä. Tällä hetkellä mirc kanavanamme on #PHX.tk.
Miksi juuri Phoenix karsimaan paikkaa 2divariin?
Koska olemme kunnianhimoisia hankkimaan lisää kokemusta sekä uusia tuulia. Joukkueen lähes joka pelaaja on pelannu jo Suomiliigaa taikka Hokisarjaa, joten olisi aika tähdätä uuteen liigaan(meille). Tämän hetken tasomme on osoittanut että pystymme haastamaan melkeen joukkueen kuin joukkueen. Sekä aktiivisuutemme arkisin riittää pelaamaan kaikki pelit ajallaan.
Kokoonpano:
Nimimerkki: jck
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 17 (-95)
mIRC: jck/jck-
Liigakokemus:
http://hokisarja.net/muut.php?s=pelaajat&pelaaja=80
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=849
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/5679
http://hhl.arkku.net/index.php?sivu=pelaaja&id=445
http://5stars.viuhka.fi/index.php?s=pelaajat&pelaaja=709
+
HHL-karsinnat 3/09@Maatullin Hurjat
CHL 1/10@Heaven
Kiekkosarja 1/11@Desperados
Hokisarja-karsinnat 1/11@Heaven
3Divari 4/11@Desperados
2Divarikarsinnat 3/12@Heaven
Nimimerkki: suge
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 18 (-94)
mIRC: suge
liigakokemus:
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=956
Nimimerkki: Barry
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 19 (-93)
mIRC: -
liigakokemus:
http://hokisarja.net/muut.php?s=pelaajat&pelaaja=246
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=954
CHL Karsinnat 2/10@ Northpole
Hokisarja Runkosarja 1/11@ Heaven
Suomiliiga Karsinnat 3/12@ Funchal
Suomiliiga Runkosarja 3/12@ Funchal
Nimimerkki: shege
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 17 (-95)
mIRC: -
Liigakokemus:
http://hokisarja.net/muut.php?s=pelaajat&pelaaja=640
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=896
Nimimerkki: Zhonya (Sloggi)
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 17 (-95)
mIRC: Sloggi/Slogani
Liigakokemus:
http://hokisarja.net/muut.php?s=pelaajat&pelaaja=641
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=884
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=3185&kausi=30
Pelaajalista:
jck
Barry
shege
Zhonya (Sloggi)
suge