Foorumi

Jouluaaton Kinkkujensulattelu
Greippi

14.12.2012 16:11
Lähes perinteeksi muodostunut jouluaaton Kinkkujensulattelu järjestetään tänä vuonna viidettä kertaa ja viime vuoden tapaan Kiekkoliiga on vahvasti mukana tapahtumassa. Tavoitteena on järjestää edellisten vuosien tapaan hyvähenkinen, rento peli-ilta jouluaaton kiireiden hieman jo hellittäessä.
Tapahtuman kulku on sama kuin aikaisempinakin vuosina. Kahden joukkueen, Glögiholistien ja Kinkunsyöjien kapteenit draftaavat tapahtumaan ilmoittautuneista pelaajista haluamansa joukkueen. Molempiin joukkueisiin draftataan vähintään 15 pelaajaa. Tapahtumaan voi ilmoittautua jokainen pelaaja, joka on varmuudella paikalla 24.12 n. klo. 22:00.
Ilmoittautuminen itse tapahtumaan päättyy 22.12 Klo. 23:59. Ilmoittautumiset joko notella tai ircnetissä nimimerkille Greippi. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä myös pelipaikkasi, jolla haluat tapahtumassa pelata.
Draft-tilaisuus järjestetään kanavalla #kinkkujensulattelu 23.12 klo. 20:00.
Ottelu pelataan totutusti 3x8 min peliajalla ja 5vs5 pelimuodolla. Tapahtuman kolminkertaisten voittajien Glögiholistien kapteenina toimii aikaisempien vuosien tapaan Greippi, mutta Kinkunsyöjien kapteenin paikka on vielä avoinna. Mikäli olet halukas toimimaan Kinkunsyöjien kapteenina, ja olet varmuudella paikalla sekä draft-tilaisuudessa että itse ottelussa, voit ilmoittaa halukkuudestasi toimia kapteenina nimimerkille Greippi.
Tapahtumaan haetaan myös selostajaa teamspeakiin. Kiinnostuksesi myös em. pestiin voit ilmoittaa Greipille. Motivaattorina kyseiseen pestiin toimikoon yksi pelimerkki.
Huom. Mikäli ilmoittaudut mukaan tapahtumaan, sitoudut myös tulemaan otteluun paikalle. Mikäli et pääse otteluun paikalle, niin muistathan ilmoittaa asiasta hyvissä ajoin, jotta tilallesi voidaan hankkia korvaaja.
Aikataulut:
Ilmoittautumisen takaraja: 22.12 Klo. 23:59
Draft-tilaisuus: 23.12 klo. 20:00 kanavalla #kinkkujensulattelu
Ottelun alkaminen: Jouluaattona n. klo. 22:00.
Tähän mennessä ilmoittautuneet: http://kiekkoliiga.net/foorumi/index.php?topic=5483.0

Kinkkujensulattelua ei näillä näkymin järjestetä, sillä ilmoittautuneiden määrä jäi tällä kertaa todella vaatimattomaksi.

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.