Foorumi

Liigacup 1/13
Anonymous

20.11.2012 19:27
Rakastettu ja vihattu Liigacup on täällä taas!
Kahtena edeltävänä kautena järjestetty turnaus alkaa vakiinnuttamaan paikkaansa monen joukkueen kauden kohokohtana. Varsinkaan divareissa ei mitellä lopullista paremmuutta runkosarjan päätteeksi pudotuspeleillä, jotenka 1. Divaricup sekä 2. Divaricup ovat oiva keino tähän ongelmaan. Liigassa on tietenkin kauden päätteeksi pudotuspelit, mutte ne ovat luonteeltaan aivan eri kekkerit. Osa joukkueista saattaa pärjätä pudotuspeleissä hyvin, mutta Liigacupin ratkaisujen hetkillä vasta todellinen paineensietokyky testataan.
Liigacup on runkosarjan aikana pelattava sarjatasokohtainen turnaus, jossa pätee normaalit Kiekkoliigasäännöt. Otteluiden tehopisteet tulevat tilastoihin normaaliin tapaan. Joukkueiden historiaan merkataan joukkueen Liigacupsijoitukset kausisijoitusten tapaan. Menestyneille pelaajille jaetaan kultaiset ja hopeiset mitalit. Täksi kaudeksi Liigacup muuttuu vapaaehtoiseksi! Johtokunta sai vihaista palautetta pakollisuutta vastaan. Vaikka vihaajat jäivätkin vähemmistöön, päätetty ratkaisu on varmasti monen mieleen. Turnaus on jokaiselle ilmainen. Pelimerkkipalkinto voittavalle joukkueelle katetaan johtokunnan pohjattomasta kassasta kaavalla: 2 + 0,25x (x = osallistuneet).
Aikataulu ja pelimuoto tarkentuvat sunnuntaina kello 20:00, jota ennen joukkueen vastuuhenkilön on täytynyt ilmoittaa johtokunnalle aikeensa evätä joukkueeltaan mahdollisuus kauden kohokohtaan. Ilman ilmoitusta joukkue on automaattisesti mukana. Kahdeksalta on selvillä joukkuemäärä, jolloin suoritetaan arvonnat ja turnaus alkakoon. Turnaus jatkaa viime kausilta totutulla linjalla; otteluita ei tule hukkumiseen asti. Täksi kerraksi muuttuu sen verran, että jokainen aloittaa samalta viivalta. Ehkä joudumme näkemään pienehkön alkulohkon, mutta sen jälkeen pelataan loppuun asti pareittain.
Kaikki mukaan! Älä vastuuhenkilönä pilaa pelaajiesi yöunia.

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.