Foorumi

4.Divarin karsinnat kaudelle 1/11
Lupaschuk

31.10.2010 14:15
4.divarin karsinnat jälleen vuorossa. Tällä kertaa paikkoja on jaossa X verran. Perinteiseen tapaan 4.divarin 3-5 viimeisintä osallistuu halutessaan ja loput joukkueet, joiden määrä ratkeaa hakeneiden tiimien tason mukaan osallistuu karsintoihin kaudelle 1/11.

Hakuaika alkaa nyt heti ja loppuu 14.11 kello 18.00 ja karsinnat alkavat 14.11 20.00, kun joukkueet ovat ilmoitettu. Karsintojen kesto on suurinpiirtein yksi viikko.

Joukkueet, jotka pelaavat jotain sarjaa ja ovat pelanneet hyvän runkosarjan/play-offsit ilman suurempia ongelmia käytöksen ja aktiivisuuden suhteen, niin tervetuloa hakemaan karsintoihimme. Myöskään ilman sarjakokemusta olevia tiimejä ei unohdeta, mutta hakemukset on erityisesti näiden tiimien osalta hyvä jättää hyvissä ajoin, jotta ehdimme tutustumaan teihin ja katsastamaan tasonne huolella.

Pelisysteemi ilmoitetaan kun joukkueet ovat julkaistu.
Divarikarsinnoilla on oma kanava IRCnetissä, #divarikarsinta. Siellä voitte kysellä divarikarsinnoista ja niihin liittyvistä asioista. On erittäin tärkeää karsintojen alkaessa, että joka joukkueesta on paikalla mahdollisimman vahva edustus. On myös erittäin suositeltavaa järjestää vahva edustus kannulle jo ennen karsintatiimien valintaa, sillä tämä on hyvä tapa vakuuttaa valitsijat siitä, että joukkueenne on aina helposti tavoitettavissa ja hoitaa asiansa aktiivisesti.

Tässä muutamia asioita, joita painotetaan valintoja tehdessä:
- asiallisuus
- aiempi aktiivisuus eri liigoissa/4vs4-harkkapeleissä (3vs3-pelejä ei huomioida)
- pelillinen taso (rankingeja ei katsota)
- pelillisen tason osoittaa parhaiten pelaamalla "kovia" pelejä, muita karsintoihin haluavia ja Kiekkoliigan (liiga+divarit) joukkueita vastaan. Paino liigan sekä divareitten joukkueilla.

Tämän topicin jatkoksi laitetaan hakemukset divarikarsintoihin. Haluamme asiallisia ja informatiivisia hakemuksia, jotka on tehty huolella. Emme halua lukea hakemuksia, joissa lukee vain kyseisen tiimin nimi, ja että haluavat kovasti divariin.

Joukkueiden hakemuksissa tulee olla seuraavat tiedot:
- Joukkueen nimi
- perustamisajankohta
- pelaajien lukumäärä ja "elääkö" kokoonpano vielä
- avoin kertomusosa, jossa joukkue esittää miksi juuri heidät tulisi valita mukaan divarikarsintoihin
- joukkueen vastuuhenkilöt (1-3)
- joukkueen tavoitettavuus (IRCnet)
- joukkueen kokoonpano *
- eikä kierrätetä sitä vanhaa hakemusta, eikä kopioida toisten hakemuksia
- Osallistumiset muihin sarjoihin. sijoitukset, pelaajien vaihtuvuus, onko pelit pelattu ajoissa loppuun.
- lista pelaajista ilman muita infoja hakemuksen loppuun (helpompi copy pastee valitut tiimit pelaajineen uuteen topicciin siten)
- Kiekkoliigan pelikokemus menneeltä kaudelta selvästi esiin, jos pelejä on yli viisi (5) kappaletta.
- Loppuun pelaajalista

* Kokoonpano tulee ilmoittaa nimitarkasti. Pelaajien mahdolliset kakkosnickit muissa karsintaporukoissa/Kiekkoliigan sarjoissa mainittava. Lisäksi tulee mainita jokaisen pelaajan kohdalla onko hän pelannut liigaa tai divaria kaudella 3/10 ja missä joukkueessa. Karsinnoissahan on voimassa sääntö, jonka mukaan edellisellä kaudella Kiekkoliigan sarjassa pelannut pelaaja (5 tai enemmän pelejä pelannut) on pelikiellossa seuraavalla kaudella Kiekkoliigan sarjoissa, jos oma karsintajoukkue ei selviä divariin (tämä ei koske divarista putoavia joukkueita, paitsi jos he värväävät uusia pelaajia. Heitä koskevat karsintasäännöt). Mahdolliset muutokset kokoonpanoissa pitää editoida omaan hakemukseen. Kokoonpanot menevät jäihin sinä hetkenä, kun päätökset mukaan otettavista joukkueista on tehty. Sen jälkeen pelaajia ei saa siis enää lisätä. Valinta-ajankohta ilmoitetaan etukäteen. Poistaa pelaajia saa kaikissa vaiheissa. Sama pelaaja saa olla _vain_ yhden joukkueen kokoonpanossa, tuplaedustusta kahden tai useamman joukkueen riveissä ei saa olla. Kiekkoliigassa pelikiellossa olevia _ei_ saa merkitä kokoonpanoihin.

* Mitä aikaisemmin hakemus on jätettu sen paremmat mahdollisuudet on päästä mukaan karkeloihin, koska tarkkailijoille (joita on enemmän kuin minä) jää enemmän aikaa tutustua joukkueisiin ja kertoa havaintojaan.

* Hakemukseen tehdyt muutokset tulee pistää edit-rivillä hakemuksen loppuun aina muutoksia tehdessä.

Onnea hakijoille ja mukavia kirjoitushetkiä toivottaa Kiekkoliiga!
_________________
Munkit
Anonymous

31.10.2010 14:22
Wanhainkodin Munkki hakee 4.divarikarsintoihin.

Joukkueen nimi: Wanhainkodin Munkki
Joukkueen lyhenne: WM
Vastuuhenkilöt: B-52, Charon, craps
Kotipaita: (x)
Vieraspaita: (x)
IRC-kanava: #wanhainkoti @ Ircnet

Historia:
Munkit näki päivänvalon 2005-03-12 kakkosnickjenginä ja on ollut siitä asti enemmän ja vähemmän aktiivinen. Pelaajia meiltä löytyy nykyään 13kpl joista yli puolet ovat aktiivisia. Se toinen puolisko roikkuu mukana. Suurin osa on tuntenut entuudestaan, eikä (meille) uusia pelaajia juurikaan ole.  

Suurin osa meistä suhteellisen kokeneita kiekon pelaajia (tosin ihan helvetin jäisiä sellaisia) ja päätettiin kokeilla onneamme 4.divarinkarsintoihin, kun peli maistuu taas ja suurimmalla osalla meistä on takana pitempi tauko. Tasomme vaihtelee hyvästä huonoon tunnettain, joten saatamme tarjota joko kovan vastuksen muille karsintajengeille tai sitten emme. Se jää nähtäväksi, jos tulemme valituiksi. Käyttäytyäkin yritämme ja huudot pyrimme pitämään tiimin sisällä. Wanhakin veri saattaa kiehahtaa nuorempien möykätessä.

Miksi Wanhukset karsintoihin:
Koska tämä on luultavasti viimoinen tilaisuus pelata vanhojen kamujen kanssa tätä hienoa peliä ja tahdomme koittaa vieläkö näin vanhat kaverit voivat voittaa pelejä ns. tosi paikoissa. Aktiivisuutta löytyy varmasti tarpeeksi. Siitä pitävät huolen ei-elämää omaavat pelaajat.


Kokoonpano:
B-52 (Kaasu)
Bartsu (m.Bartek)
Charon (Shar)
craps
Insomnium
Jörri
Kiukku (Tonzales)
Kiwi23
KURRI
mraz (Septic) yli 4 peliä kuluneella kaudella Sinappikoneessa.
Oksa
Turo
jaajo (corp)
norton (tomekki)

edit chooser pois jaajo tilalle
edit 2 norton jengiin.
aasit
Anonymous

31.10.2010 16:19
aasit karsimaan sarjapaikasta!

Joukkueen nimi: aasit
Perustettu: 13.5.2008, 22:17:25
Perustaja: Satu (aka. Hollow)
Vastuuhenkilöt: Hollow (pvh), Bogdan, zani
IRC-kanava: #aasit.tk @ IRCnet
Pelaajamäärä: 8 (odotettavissa lisäystä laumaan parin pelaajan verran)

Miksi aasit jyystämään 4.Divaria?

Käytännöllisesti katsoen pienestä iästään huolimatta aasit on, ainakin olevinaan, erittäin vakaa joukkue, johon on yritetty ennen kaikkea värvätä jo entuudestaan jossain määrin tuttuja kasvoja. Tällä ratkaisulla on haettu pidemmälle aikavälille turvallista ratkaisua ja siinä on ainakin näillä näkymin onnistuttu. Joukkueemme tarjoaa sarjalle hyvä(hkö)tasoisen, kilpailunhalua uhkuvan porukan, jonka tavoitteena on pelata viihdyttävää herrasmieskiekkoa, en voi sanoin tarpeeksi painottaa jälkimmäistä. Aktiivisuus on viimeisen reilun kuukauden aikana osoittautunut tietyissä määrin hyväksi eikä määräaikoihin ehtimisen pitäisi olla minkään sortin ongelma.

Tarina

aasien tarina alkoi pimenevänä kevätiltana toukokuussa 2008. Hollow piilonimimerkillään perusti joukkueen mukavalla porukalla pelailua varten ja siinä se sitten olikin. Sitten oli luvassa paljon nukkumista. Ajan kuluessa aasit toimi SHL-allstars joukkueen harjoittelupaikkana kahdesti vuonna 2008, tämä hemmetin epäolennainen, mutta silti niin merkittävä osa joukkueen historiaa.

Menneestä nykyaikaan. Joukkueen vienti kohti suurempia ympyröitä alkoi alkukesästä 2010 pääjehun viettäessä aikaansa Kirkonmaan linnakkeella lähetellen ilmaan sääpalloja ja turhautuen varusmiespalveluksen mahdottomaan turhuuteen. Yhdessä Bogdanin, Hlinkan sekä Surrenderin kanssa syntyi ajatus suurista saavutuksista aasimaisessa ympäristössä. Rattaat laitettiin pyörimään muutamaa viikkoa ennen lokakuun seitsemättä (tj0). Tällöin joukkueen riveissä esiintyi viitisen vakiohahmoa, edellä mainittujen jäsenten lisäksi joukkueen vahvuuteen oli liittynyt zani.

Varusmiespalvelus tuli dicktaattorin osalta lusittua ja homma lähti vihdoin todenteolla käyntiin lokakuun alkupuoliskolla. Joukkueen vahvuuteen liitettiin tällöin Fanton, Jonazi sekä niinikään varusmiespalveluksensa päätökseen saattanut pyby. Tässä tulikin kaiketi mainittua jo kaikki kahdeksan ykkösnimimerkeillään aaseissa kiekkoilevaa peluria. Lisävahvistuksia on luvassa kiekkoliigakauden päätöksen yhteydessä, uusien pelaajien nimiä ei mainita mediamyllyn välttämiseksi.

Pelaajakortit:

Hollow (Bree, 5+ ottelua menneellä kaudella @ IHT Guerrillas)
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 20
Asuinkunta: Kouvola
IRC-nick: Hollow
Kiekkoliigassa: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=957&kausi=23
Liigakokemukset:
- Kiekkoliiga 1/09
- Divari 3/07 & 2/10
- 2.Divari 1/07, 2/07, 3/09, 3/10
- SHL 1/07, 1-3/08 & 1/09
- IKS 2/09
- WHL 1-3/08 & 1/09
- HHL 1/10 & 2/10

Bogdan (tee)
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 17
Asuinkunta: Mikkeli/Heinola
IRC-nick: Bogdan
Kiekkoliigassa: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=2281&kausi=23
Liigakokemukset:
- 1/09 THL Pirut
- 2/09 THL Pirut
- 3/09 OHL Pirut
- 4/09 OHL Pirut
- 1/10 Hoki Mäntypistiäiset
- 1/10 Kcup Mäntypistiäiset

Hlinka
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 17
Asuinkunta: Hämeenlinna
IRC-nick: Hlinka
Kiekkoliigassa: -
Liigakokemukset:
- WHL 3/08, 1/09
- IKS 1/09, 2/09
- WAHL 3/09, 1/10, 2/10

zani ( 5+ ottelua menneellä kaudella @ Jalattomat puukädet)
Pelipaikka: Mikälie
Ikä: 18
Asuinkunta: Lahti
IRC-nick: zani
Kiekkoliigassa: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1675&kausi=23
Liigakokemukset:
- Kiekkoliigan 1. divari: 1/09, 3/09, 1/10, 2/10
- Kiekkoliigan 2. divari: 3/10
- SHL: 1/08, 2/08, 3/08, 2/09
- Hoki-Liiga: 1/07, 3/08, 2/09
- WAHL: 2/10
- IKS: 3/07

Surrender (surree)
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 18
Asuinkunta: Turku
IRC-nick: Surrendr
Kiekkoliigassa: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1807&kausi=23
Liigakokemukset:
- AHL @Jerusalem, Patruunat, HC konkarit
- WHL @ Jyppi, Metallurg Magnitogorsk
- SHL @ Hockey Suomi
- 2.divari @ Hockey Suomi, ACDC Thunderstruck

Jonazi
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 19
Asuinkunta: Jyväskylä
IRC-nick: Jonazi
Kiekkoliigassa: -
Liigakokemukset:
- WHL 2/08 @ Kaukalon Sankarit
- OHL 2/09, 3/09 @ Mystica

pby (pyby)
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 19
Asuinkunta: Joensuu
IRC-nick: pyby
Kiekkoliigassa:http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=927&kausi=23
Liigakokemukset:
- Kliiga 1/08 @ Lugu
- 2.Divari 1/07, 2/09, 3/09 @ DSaJ, HC Fantasia
- HokiL I/05, II/06, III/06, II/07, III/07, I/08, II/08, III/08 @ DSaJ, Lugu, HautausmaaTarkastajat, EC Kassel Huskies
- SHL 2/09 @ HC Fantasia

Fanton (Massiivi)
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 18
Asuinkunta: Lahti
IRC-nick: Massiivi
Kiekkoliigassa: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1786&kausi=23
Liigakokemukset:
- WAHL 1/09, 2/10 @Cavaliers of hockey, Pehmot
- 1.Divari 1/10, 2/10 @ Ylämummo
- 2.Divari 3/09, 3/10 @ HC Fantasia, Jalattomat puukädet
- SHL 2/09 @ HC Fantasia

Pelaajalista
Hollow
Bogdan
Hlinka
Surrender
zani
Jonazi
Fanton
pby

Valintalautakunnalle oikein mukavia pähkäilyhetkiä koko aasilaumalta!  :wink:

Edit1: linkki logoon poistettu
Edit2: zanin nimimerkki korjattu.
Edit3: pyby -> pby
4.Divarin karsinnat kaudelle 1/11
Anonymous

31.10.2010 17:08
Anaheim vetää hakemuksensa pois!
Miracle On Icen hakemus 4.divariin
Anonymous

01.11.2010 17:18
Miracle on ice ilmoittaa kiinnostuksensa divarikarsintoihin

Perustiedot
Joukkueen nimi: Miracle On Ice
Perustettu: 17.2.2006
Perustaja: Chouette (nyk. LIEJUSIKA)
Päävastuuhenkilö: SIKABENNY
Vastuuhenkilöt: LIEJUSIKA, RUDEBENNY
Pelejä kertynyt: 1196
Keski-ikä: n. 17
Yhteydenotot: #thomander
Kotipaita: oranssi – punainen – valkoinen (5)
Vieraspaita: vihreä – musta – valkoinen (5)


Miracle on icen historiaa

Miracle on ice aloitti toimintansa ensimmäistä kertaa 17.2.2006, jolloin Chouette (nyk. LIEJUSIKA) päätti perustaa joukkueen, joka tulevaisuudessa tulisi nousemaan kiekkoeliittiin. Pelaajisto oli vaihtelevaa, eikä LIEJUSIKA  saanut kokoon pysyvää runkoa. LIEJUSIKA löysi kuitenkin kaksi potentiaalista pelimiestä, RUDEBENNY:n ja SIKABENNY:n aivan omilta kotikulmiltaan. Ajan kuluessa kiinnostus oman joukkueen ylläpitämiseksi lopahti, kun kolmikko ryhtyi panostamaan henkilökohtaisen kiekkouransa kehittämiseen. Joukkue vaipui unholaan, mutta säilyi kuitenkin ihmeen kaupalla LIEJUSIAN veljen ansiosta.

Miracle on icen toinen tuleminen nähtiin syyskuussa 2008. Ajatus legendaarisen Miracle on icen herättämisestä henkiin syntyi lukion ruokapöydässä, ja jo samana iltana kolmikko pelasi muutaman pelin. Tästä päivästä lähtien Miracle rupesi pelaamaan harkkapelejä säännöllisesti. Pelimuotona toimi 3vs3, mutta alusta saakka oli selvää, että joukkue halusi tähdätä korkeammalle. Miracle on ice panosti myös mediaseksikkyytensä kehittämiseen. Joukkue omaksui tarkoituksellisen populistisen imagon ja otti hanakasti kantaa kiekkofoorumeilla. ”Capsveljekset” ja heidän luomuksensa, Miracle on ice oli palannut.

Keväällä 2010 joukkue päätti aloittaa suuribudjettiset pelaajavärväykset, jotka onnistuivat erinomaisesti. Monta rentoa ja taitavaa jeppeä tarttui haaviin ja saimme pelit aloitetuksi uudella kokoonpanolla. Yhteispelin hioutuessa pelit ovat lähteneet luistamaan eriomaiseen malliin ja pystymme hyvänä päivänä haastamaan minkä tahansa kiekkojoukkueen. Kokoonpano on pysynyt vakaana ja pelaajat ovat viihtyneet joukkueessamme. Syksyllä haimme Kiekkosarjan ensimmäiselle kaudelle ja pääsimme korkkaamaan liigataipaleemme. Odotukset olivat korkealla ja niihin myös vastattiin. Runkosarjan päätyttyä käteen jäi A –konferenssin voitto ja kotietu playoffeissa. Joukkueemme äänestettiin myös asiallisimmaksi ja mukavimmaksi joukkueeksi Kiekkosarjan imagokyselyssä, saaden vain yhdeltä joukkueelta negatiivista palautetta.


Miksi miracle on ice divariin?

Joukkueemme vahvuuksia ovat asiallisuus ja aktiivisuus, mutta osaamme myös pelata tasokasta ja viihdyttävää kiekkoa. Keski-ikä on reilu 17, lukuun ottamatta muutamaa nuorehkoa henkilöä, jotka ovat käyttäytyneet kuitenkin mallikkaasti.  Aktiivisuus on taattu runsaan yhteyden pitomme ja kontaktimahdollisuuksien vuoksi. Uskomme luovamme divarissa värikästä peliä, sekä mahdollisesti kovaakin taistelua menestyksestä. Menestyksekäs kausi Kiekkosarjassa osoittaa, että joukkueemme hoitaa liigapelit ajoissa ja tasokin on taattu. Imagokyselyn voitto on sen sijaan ilmiselvä merkki siitä, että myös asiallisuus ja joukkuehenki ovat kunnossa. Joukkueemme on myös muihin joukkueisiin verrattuna äärimmäisen persoonallinen. Suuria ja värikkäitä persoonia on koko liuta, kaiken perustana vastuuhenkilöiden vuosia kestänyt foorumi ruljanssi, jolla on hankittu paljon faneja ja vihamiehiä. Ketään emme siis jätä kylmäksi vaikka reaktiot voivat olla sekä positiivisia että negatiivisia. Kiekkoliiga-instituution alaisuuteen pääsy siis mahdollistaisi vuosia kestäneen toiveemme sekä antaisi joukkueellemme haasteen myös tulevaisuutta varten. Kiekkoliigan 4. divari mahdollistaisi myös otolliset nousumahdollisuudet ja lupaamme ettemme tuota teille siinä pettymystä.


Kokoonpano:


SIKABENNY
Pelipaikka: yleispuolustaja
IRC: nekke
Ikä: 17
Liigakokemus:
1/07 FHL @ Fc Marvins
1/07 PHL @ Nutcase
3/07 Hoki-divari @ Ronsut
1/08 Hoki-liigakarsinnat @ Ronsut
1/08 Hoki-divari @ Monsters
2/08 Hoki-liigakarsinta @ Monsters
2/08 SHL @ Marionettes
1/10 Kiekkosarja @ Miracle On Ice


LIEJUSIKA
pelipaikka:hyökkääjä
ikä:18
irc:LIEJUSIKA
liigakokemus:
1/10 Ksarja @ Miracle On Ice


RUDEBENNY
Pelipaikka: alempi puolustaja
IRC: RUDEBENNY
Ikä: 18
Liigakokemus:
1/10 Kiekkosarja @ Miracle On Ice


wesse
Pelipaikka: puolustaja
IRC: wesse
Ikä: 18
Liigakokemus:
IKS III/2008 Karsinnat @ Saint Joseph's Hawks
IKS IIII/2008 Runkosarja @ Saint Joseph's Hawks
IKS I/2009 Runkosarja @ Saint Joseph's Hawks
IKS I/2009 Runkosarja @ Jyppi
IKS I/2009 Pudotuspelit @ Jyppi
Kiekko Cup I/2009 Saint Joseph's Hawks
SHL II/2009 Runkosarja @ HC Fantasia
Hoki-liiga II/09 Runkosarja @ Saint Joseph's Hawks
Hoki-Liiga II/09 Karsinnat @ Neliapila HT
WAHL III/09 Runkosarja @ Alexandria-Mongolia Lions
HHL I/10 karsinnat @ Jalattomat puukädet
HHL I/10 runkosarja @ Jalattomat puukädet
Kiekkosarja I/10 @ Miracle On Ice


Patrick
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Pattrick
Ikä: 13
Liigakokemus:
WHL 1/08 @Hollow
WHL 2/08 @Hollow&Spartans
WHL 3/08 @Hollow
WHL 1/09 @Hollow
IKS 1/09 @Hollow
IKS 2/09 @KoHu
WAHL 2/09 @GT Latka
KSarja 1/10 @Miracle On Ice


Vaesk
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Vaeskk
Ikä: 15
Liigakokemus: WAHL @ Desperados
HHL @ EHC Nordchleife
Ksarja @ Miracle On Ice ja Philadelphia



St-Louis
Pelipaikka: Ylempipuolustaja
IRC: St-Louis
Ikä: 15
Liigakokemus:
HHL Karsinnat 1/10 @ Manhattan
HHL 1/10 @ Manhattan
KiekkoCup V @ Siniviiva HT
KiekkoSarja 1/10 @ Miracle On Ice



Sera
Pelipaikka: yp
IRC: Sera^^
Ikä: 14
Liigakokemus:
WHL 3/08 @Hollow
WHL 1/09 @Hollow
IKS 1/09 @Hollow
KSarja 1/10 @Miracle On Ice


Pelaajalista:
SIKABENNY
LIEJUSIKA
RUDEBENNY
Patrick
Vaesk
St-Louis
Sera
wesse
4.Divarin karsinnat kaudelle 1/11
Anonymous

01.11.2010 18:54
EHC Nordschleife mukaan 4. divari karsintoihin !!



Joukkueen perustiedot:

Joukkueen nimi: EHC Nordschleife
Perustaja: Michael
Joukkue perustettu: 2009-02-21 10:48:34
Pelattujen harjoitusotteluiden määrä: ~1300
Lyhenne: EHCN
Vastuuhenkilöt: Pistehai (pvh) ja Putzku
Keski-ikä: ~ 18
IRC-kanava: #ehcn


Pelipaidat:

Koti: Musta - Vihreä - Punainen ( 13 )
Vieras: Valkoinen - Vihreä - Punainen ( 13 )


EHC Nordschleifen liigataival:

Hurricane Hockey League 3/09, Runkosarjan sijoitus: 6
Hurricane Hockey League 1/10, Runkosarjan sijoitus: 9
Kiekkosarja 1/10, Runkosarjan sijoitus: 2


Historia:

Joukkue perustettiin alunperin Michaelin, Hundanin ja miikaan toimesta. Mukaan saatiin heti PisteHai ja Issnorp joista myöhemmin muodostui tärkeä osa joukkueen runkoa.
Hyvin pian kävi kuitenkin ilmi, että Hundan alkaisi lopetella uraansa ja miikaalla ei riittänyt aika, koska hänellä oli enemmän pelejä ykkösnikillään. Niimpä PisteHai ja Issnorp nostettiin vastuuhenkilöiksi Michaelin rinnalle.

Pakkaa alettiin saamaan kasaan hyvää vauhtia ja tuli aika hakea HHL:n karsintoihin kaudelle 3/09. Tässä vaiheessa PisteHai oli jo noussut pvh:n paikalle. Paikka HHL:ään aukeni jopa pienoiseksi yllätykseksi ja joukkue oli riemuissaan. Ensimmäinen kausi sujui "Nordeilta" erittäin hyvin. Runkosarjan 6. sija ylitti kaikkien odotukset ja paikka poffseihin oli varma.
Puolivälierissä tuli kuitenkin niukasti takkiin Curioukselle. Ensimmäisen kauden jälkeen pelaajisto vaihtui varsin rajusti. Suurin syy oli kakkosnickien pois jääminen, joten jopa lopettamista harkittiin. Nordit päättivät kuitenkin vielä yrittää ja kovia pelimiehiä saatiin lähteneiden tilalle.

Toinen kausi ei sujunut kuitenkaan suunnitellusti. Pakka vaihtui ensimmäistä kautta tiuhempaan ja vasta loppu kaudesta saimme joukkueen kokoonpanon kunnolliseksi.
Tässä vaiheessa mukaan olivat tulleet Fet ja Groovy (Charlie). Toinen kausi HHL:ssä päättyi lopulta runkosarjan 9. sijaan ja suurehkoon pettymykseen. Tässä vaiheessa kaikki olivat sitä mieltä, että oli aika laittaa pillit pussiin.

Eräänä kauniina keväisenä päivänä PisteHaille ja Michaelile tuli kuitenkin ajatus taas Nordien kokoamisesta, kun Curious visiitti jäi lyheksi. Uutta jengiä ei tässä vaiheessa enää lähdetty hakemaan, koska Michael ja PisteHai olivat tulleet tulokseen, että oma jengi on paras ja ennenkaikkea pysyvin vaihtoehto.
Mukaan saatiinkin heti vanhat tutut Coji, Fet ja Groovy, sekä Curiouksesta tuttu Gato. Joukkuetta koottiin pikkuhiljaa eteenpäin ja lähes kaikki joukkueessa olevat pelaajat ovat entisiä ja täten tuttuja. Kokoonpano oli myös todella laaja muihin kausiin nähden.

Nykyhetki

Kiekkosarjan 1/10 kauden alku oli todella mullistava joukkueen suhteen ja porukkaa tuli ja meni ja haettiin todella suppeata kokoonpanoa ja se sitten saatiinki. Tämän hetkinen kokoonpanomme tulee kestämään pitkään enkä usko että suuria muutoksia tulee.
Todennäköisesti hankimme vielä yhden puolustajan ja sitten pakkamme on kasassa. Kausi kiekkosarjassa on menny yllättävän hyvin ja olemme tällä hetkellä A-konferenssin toisella sijalla vain muutaman pisteen päässä piikki paikasta. Kohta on alkamassa playoffit ja olemme varmistaneet paikkamme jo siellä.
Ajattelimme kuitenkin vaihtaa liigamaisemaa kauden jälkeen ja saimme idean hakea kiekkoliigan alaisuuteen ja lähteä tavoittelemaan kaikkien kiekkopelaajien suurinta unelmaa eli kiekkoliigan mestaruutta kunhan vain selvitämme ensin tiemme jokaiselta sarjaportaalta sinne asti.

IRC

Eli siis IRC-kanavamme on #EHCN. Melkein kaikki pelaajamme käyttävät IRCiä lähes aina kun olevat koneella. Omistamme myön kanavallamme botin, joten !online huutelut jäävät meidän osalta pois kiekkoliigan-kannulta. IRC asiallisuus on myös yhtä hyvää kuin muuallakin.

Asiallisuus

Meillä on aina ollut kriteerinä "Asiaton käytös johtaa potkuihin". Tämän takia moni kova ja pitkäkestoinen äijä on saanut kenkää. Tällä hetkellä kaikki "peelot" on saatu karsittua ja turhat huutelut jäänyt sikseen. Keski-ikämme on päälle 18. Kolmen liiga kautemme aikana joukkueemme ja sen pelaajat eivät ole saanneet yhtään rangaistusta asiallisuuden takia.


Aktiivisuus

Aktiivisuus on erittäin hyvää luokkaa, niin kuin aina ollutkin. Pelejä tulee pelattua päivässä arkisin yleensä 5-6, eli täytämme täydellisesti liigaan vaadittavan aktiivisuuden. Pyrimme myös pitämään lomilla aktiivisuuden hyvänä, vaikka monella on varmasti muuta menoa. Olemme aina saaneet pelit pelattua ajoissa eikä miinus pisteitä ole niistä ropissut.


Miksi juuri EHC Nordschleife 4.divari karsintoihin?

Takanamme on todella hieno kausi kiekkosarjasta ja sitä ennen olemme pelanneet HHL:ää suhteellisen hyvällä menestyksellä ja haluaisimme kokeilla astetta kovempaa ja arvostetumpaa liigaporrasta. Arvelemme että 4.divarin taso on juuri loistava meille, emmekä tulisi olemaan mikään heittopussi sarjassanne.
Pelimme on tällä hetkellä hieman huonossa kunnossa mutta koitamme parhaan mukaan parannella sitä muutamilla taktiikka muutoksilla että olisimme juuri oikean tasoinen 4.divariin. Aktiivisuutemme on hyvässä kunnossa ja näin ollen uskon että emme tulisi tuottamaan ongelmia kovienkaan aikataulujen kanssa.


Kokoonpano

Nick: PisteHai
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 18
IRC: PisteHai
Liigakokemukset:
HHL Karsinnat 3/09 @ EHC Nordschleife
HHL 3/09 @ EHC Nordschleife
HHL 1/10 @ EHC Nordschleife
HHL 2/10 @ Curious
Kiekkosarja 1/10 @ EHC Nordschleife
KiekkoCup V @ EHC Nordschleife



Nick: Graw
Pelipaikka: Yp
Ikä: 16
IRC: graw-
Liigakokemukset:
Kiekkosarja 1/10 @ EHC Nordschleife


Nick: Putzku
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 19 (-90)
IRC: Putzku/Putzku1
Liigakokemukset:
WAHL 2/09 @ ERC Ingolstadt
WAHL 3/09 @ ERC Ingolstadt
OHL 1/10 @ ERC Ingolstadt
OHL 2/10 @ ERC Ingolstadt
Kiekkosarja 1/10 @ EHC Nordschleife
Kiekkocup V @ ERC Ingolstadt


Nick: Tae
Pelipaikka: Yp
Ikä: 18 (-92)
IRC: Tae
Liigakokemukset:
WAHL 3/09 @ ERC Ingolstadt
OHL 1/10 @ ERC Ingolstadt
OHL 2/10 @ ERC Ingolstadt
Kiekkosarja 1/10 @ EHC Nordschleife
Kiekkocup V @ ERC Ingolstadt


Nick: adih
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 20
IRC: Chrisu
Liigakokemukset:

Kiekkoliiga:
3/2005 2. divari @FC Kiviniemi
3/2005 divarikarsinta @FC Kiviniemi
1/2006 divari @Habs
2/2006 2. divari @HC Kauhava
3/2006 divari @Narrilauma
3/2006 cup @Narrilauma
1/2007 divari @HC Kauhava
1/2007 divari @HC PU
2/2007 divari @HC Kauhava
3/2007 divari @Team Talu Viin
1/2008 2. divari @Team Talu Viin

WAHL:
3/2009 @ERC Ingolstadt

OHL:
1/10 @ ERC Ingolstadt
2/10 @ ERC Ingolstadt

Hoki-Liiga:
Divari 1/05 @Tigers

Kiekkosarja:
1/10 @ EHC Nordschleife


Nick: BourGe
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 20 (-90)
IRC: BourGe
Liigakokemukset:
WAHL 3/09 @ ERC Ingolstadt
WAHL 2/10 @ Natives
OHL 1/10 @ ERC Ingolstadt
OHL 2/10 @ ERC Ingolstadt
Kiekkosarja 1/10 @ EHC Nordschleife

Nick: Khana
Pelipaikka: hyökkääjä
Ikä: 16 (-94)
IRC: Khana^
Liigakokemukset:
IKS 1/07 @ Limea
AHL 2/08 @ Mad Rats
OHL 1/09 @ Ljunglöfs Club
HHL 2/09 @ Cosmonauts
HHL 3/09 @ EHC Nordschleife
HHL 1/10 @ EHC Nordschleife
Kiekkosarja 1/10 @ EHC Nordschleife


Nick: Fet
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 17
IRC: Fet
Liigakokemukset:
2/2009 OHL-Liiga @ Silent Saints
3/2009 OHL-Liiga @ Silent Saints
3/2009 WAHL-Karsinnat @ Silent Saints
4/2009 OHL-Liiga @ The Oldtimers
Kiekkocup V @ EHC Nordschleife
1/2010 HHL-Liiga @ EHC Nordschleife
3/2010 2Divari-karsinnat @ Los Bombarderos
3/2010 3-Divari @ Los Bombarderos


Nick: Rogen
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 20
IRC: Rogeni
Liigakokemukset:
OHL 4/09 @ Mustangs
OHL 1/10 @ Old & Experienceds
CHL 2/10 @ RePs
2.Divari 2/10 @ HiPy
2.Divari 3/10 @ Löylynheittäjät


Nick: Issnorp
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 15
IRC: Issnorp
Liigakokemukset:
HHL Karsinnat 3/09 @ EHC Nordschleife
HHL  3/09 @ EHC Nordschleife
HHL 1/10 @ EHC Nordschleife
KiekkoCup V @ EHC Nordschleife
HHL 2/10 @ Kohma Tigers
Kiekkoliigan 3.Divari @ Los Bombarderos


Pelaajalista
adih
BourGe
Fet
Graw
Issnorp
Khana
PisteHai
Putzku
Rogen
Tae

Edit. pelaaja lisäys
Project One hakee paikkaa Kiekkoliigan 4.divarista!
Nesu

01.11.2010 19:10
Joukkue: Project One (P1)
Perustamispvm: 5.1.2008
Pelatut ottelut: 784 (1.11.2010)
Irc-kanava: #project1 @ ircnet
Vastuuhenkilöt: Resolute (pvh),Nesu (vh)
Kotipaita: musta-vihreä-punainen (6)
Vieraspaita: valkoinen-vihreä-punainen (6)

Historia

Joukkue perustettiin ihan vuoden 2008 alussa Resoluten ja Reton toimesta ja tiimi tunnettiin alussa nimellä Valencia. Aluksi tarkoituksena oli pelata vain kakkosnickeillä höntsypelejä ja joukkueessa kävikin monta eri pelaajaa pelailemassa kaksikon kanssa. Näin jatkuikin epäaktiivisesti melkein 2  vuotta, kunnes päätimme siirtyä Peyjan, Scrollin ja Mickyn kanssa ykkösillä joukkueeseen,myöhemmin mukaan värvättiin myös Nesu. Myöhemmin joukkueen vahvuuteen ovat liittyneet Ekki, Homie, Dufva sekä Delpo.

Aktiivisuus ja asiallisuus:

Aktiivisuudesta ei tule ongelmaa joukkueellemme. Yhteydenpito onnistuu joukkueen sisällä todella hyvin, koska olemme IRL-kavereita. Myös Irc-kanavallamme (#project1 @ ircnet) on aina joku päivystämässä. Hoki-liigassa kaikki pelit hoituivat myös hyvin ennen deathlinejä.
Joukkueestamme ei löydy yhtään kaveria jotka harrastaisivat herjaavia/turhia-kommentteja taikka muuta peeloilua eli joukkue ei tule aiheuttamaan harmaita hiuksia johtokunnalle eikä muille joukkueille.

Miksi Project One mukaan karsimaan?:

Joukkueesta löytyy paljon potentiaalia, joten kiinnostus isompia karkeiloita kohden on todella suuri. Joukkueen tavoitteena on pitkään ollut mahdollisuus päästä pelaamaan Kiekkoliigaa ja nyt näyttäisi olevan siihen hyvä mahdollisuus, joten verkot vesille.

Pelaajat:

Resolute (päävastuuhenkilö)
IRC: Resolute
Ikä: 17
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1241&kausi=23
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/3631


Nesu (vastuuhenkilö)
IRC: Nesu
Ikä: 20
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1343&kausi=23
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/5226
http://shl-liiga.net/pelaajat.php?pelaaja=1903


Peyja
IRC: Peyjis
Ikä: 18
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1095&kausi=23
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/3321
http://shl-liiga.net/pelaajat.php?pelaaja=2503


Dufva
IRC:-
Ikä:19
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=652&kausi=23
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/4330


Scroll
IRC: Scroll
Ikä: 17
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1025&kausi=23
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/3604
http://shl-liiga.net/pelaajat.php?pelaaja=2505


Micky
IRC: Micky
Ikä: 21
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1024&kausi=23
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/4027
http://shl-liiga.net/pelaajat.php?pelaaja=2504


Ekki
IRC:-
Ikä: 19
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1626&kausi=23
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/5263
http://shl-liiga.net/pelaajat.php?pelaaja=2969


Homie
IRC:-
Ikä: 21
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=898&kausi=23
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/4160


Pelaajalista

Resolute
Nesu
Peyja
Dufva
Scroll
Micky
Ekki
Homie


Edit1: delpon tän kauden kliigapelien merkintä
Edit2: Liigakokemuksien linkit
Edit3: Delpo pois kp
4.Divarin karsinnat kaudelle 1/11
Anonymous

02.11.2010 15:55
The Oldtimers kokeilee onneaan 4.divarikarsintoihin!

Joukkueen nimi: The Oldtimers
Joukkueen lyhenne: TOT
Perustettu: 9.10.2006
Vastuuhenkilöt: Johnny (pvh) & Vesa
IRC-kanava: #Oldtimers @IRCnet
Harjoitusotteluiden määrä: 1967 ottelua (Hakuhetkellä)
Keski-ikä: n. 18 vuotta
Pelaajien lukumäärä: 8
Pelipaidat:
- Kotipaita: Tummansininen - Vaaleansininen - Tummansininen (6)
- Vieraspaita: Tummansininen - Valkoinen - Tummansininen (6)

Miksi juuri The Oldtimers mukaan taistelemaan karsintapaikasta?

Joukkueemme koostuu pääosin pidempiaikaisista kiekkokavereista (sekä pari IRL-kaveria) joilla kiinnostus keskenään lätkimiseen ja korkealle tavoitteluun on erittäin suuri. Aktiivisuus on kovaa luokkaa, riittää kevyesti pienemmälläkin rosterilla pelien hoitamiseen. Lähestulkoon jokaisella pelaajalla löytyy aikaisempia kokemuksia kiekkoliigan alaisuudesta, joten täysin kokematon pelaajarunko ei ole kyseessä. Asiallisuudesta ei löydy moitteita, yksi todiste löytynee siinä, että yhdelläkään joukkueen pelaajalla ei ole liigoista pelikieltoja koskaan ollut käytöksen vuoksi, tuskin tosin muustakaan. Pelaajista suurinosa käyttää päivittäin IRCiä, joten tavoittaminen sitäkin kautta onnistuu helposti mikä nykypäivänä onkin tärkeä osa kiekkoa. Pelaajakalusto on harkittu tarkkaan pitääksemme kaikki edellä mainitut asiat kondiksessa sekä luodaksemme haastokykyinen porukka kiekon kärkijoukkueitakin vastaan.

The Oldtimersin menneitä aikoja sekä nykytilanne

The Oldtimersin ensikosketukset kiekon areenoille tapahtui 9.10.2006 allekirjoittaneen (Johnnyn) toimesta. Alkuperäisenä tarkoituksena oli luoda joukkue pelkkää 2.nick höntsäilyä varten, sitähän se alkuaikoina sitten olikin. 2.Nick touhuna pelailu sitten jatkuikin useamman vuoden suurimmaksi osaksi, jokunen hetki tuli myös 1.nickeillä vietettyä.
Vuosi sitten alkusyksynä kuitenkin tapahtui joukkueen kirkkain hetki siihen mennessä, joukkue päätyikin pelailemaan ykkösnickeillä liigapelit mielessään, pääosin Johnnyn ja Anan (molemmat tälläkin hetkellä joukkeen paitoihin pukeutuneena) toimesta. Eihän siinä sitten mennytkään kuin vajaa kaksi kuukautta kun saimme itsellemme paikan OHL:ssä ja liigapelit olivat valmiina alkaakseen, kausihan siis oli 4/09. Liigaottelut väännettiin pääosin puolustajaparilla Johnny ja Ana erittäin korkean (nolife-vääntöä) aktiivisuuden vuoksi eikä montaa muuta puolustajaa täten edes kokoonpanoon tarvittu. Ensimmäiset liigapelit kuitenkin olivat pientä takertelua, mutta hieman tuntumaa saatiin jo loppua kohden ja täten runkosarjasta jäi käteen sijoituspaikka #6, johon kuitenkin kohtuullisen tyytyväisiä oltiin ensimmäiseksi liigakaudeksi. Pudotuspeleissä taas ei hirveästi mainetta ja kunniaa tullutkaan, putoaminen puolivälierissä oli suuri pettymys.
Kauden vaihteessa sitten itse omaa hölmöyttäni päätin lähteä joukkueesta ja palata takaisin Nemesiksen paitoihin jatkamaan siellä aikaisemmin rakentamaani uraa, joka oli täten suuri kolahdus The Oldtimersille. Kuitenkaan Ana ja kumppanit eivät suostuneet luovuttamaan vielä ja lähtivät jatkamaan OHL:ssä kaudelle 1/10 uudelle haastoretkelle. Kuitenkaan tulos ei niin hääppöinen ollut, runkosarjasta vaatimaton sija #12 ja pudotuspelit sössittiin heti alkuun huolella saamatta pelaajia kasaan tarpeeksi puolivälierän otteluihin, joten sieltäkin kautta on jotain opittu kantapään kautta ja osataan tulevaisuudessa olla enemmän varuillaan.

Nykypäivinä The Oldtimers koostuu siis kiekkokaveriporukasta niin kuin aikaisemmin onkin jo tullut mainittua. Joukkueen pelaajakalusto koostuu suurimmaksi osaksi entisistä Nemesiksen ja IHT Guerrillasin pidempiaikaisista pelaajista. Joukkueen silmissä kiiluu tällä hetkellä korkeat odotukset tulevien mahdollisten liigaotteluiden suhteen. Ymmärrys ja kokemus kuitenkin pelaajilla tietää sen, ettei yhteenkään peliin lähdetä takki auki, yhtä täysillä jokaista joukkuetta vastaan jotta menestys olisi mahdollisen suuri. Kuitenkaan tappioita ei lähdetä turhan pitkään suremaan, ollut on mennyttä ja katse tulevaisuutta kohden jatkuu. Pidempiaikaisten yhteisen pelihetkien myötä joko The Oldtimersin paidassa tai muissa joukkueissa toi varmasti apuja alkupelejä varten ja pelit rullaavat tällä hetkellä jo ihan mukavasti. Kiekkoliigan divarijoukkueiden sekä liigajoukkueiden kanssa on käyty tiukkoja vääntöjä harjoituspeleissä, voittoja ja tappioita on tullut puolin ja toisin, kuitenkin omasta mielestämme tarpeeksi hyvin tuloksin.

Pelaajakortit:

Nimimerkki: Johnny
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 19 (-91)
IRC-tunnus: J0hnny
Kokemus Kiekkoliigasta: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1237&kausi=23
Muut liigakokemukset:
http://wahleague.net/pelaajat.php?id=146
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/4047
http://shl-liiga.net/pelaajat.php?pelaaja=3140
http://servut.us/sihvonen/ohl/index.php?sivu=pelaaja&id=490
(OHL-liigaa The Oldtimersin paidoissa 4/09)

Nimimerkki: Vesa
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 17 (-93)
IRC-tunnus: Katherine
Kokemus Kiekkoliigasta: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=2008&kausi=23
Muut liigakokemukset:
http://wahleague.net/ahl/pelaajat.php?id=595
http://wahleague.net/whl/pelaajat.php?id=139
http://wahleague.net/pelaajat.php?id=39
http://iks.arkku.net/pelaaja.php?id=878
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/3324
http://servut.us/sihvonen/ohl/index.php?sivu=pelaaja&id=551
(OHL-liigaa The Oldtimersin paidoissa 4/09)

Nimimerkki: Rick (Yli 5 ottelua menneellä kaudella)
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 17 (-93)
IRC-tunnus: Rick
Kokemus Kiekkoliigasta: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1521&kausi=23
Muut liigakokemukset:
http://wahleague.net/whl/pelaajat.php?id=328
http://wahleague.net/arkisto/pelaajat.php?id=761
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/3840

Nimimerkki: Sax
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 19 (-90)
IRC-tunnus: -
Kokemus Kiekkoliigasta: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1601&kausi=23
Muut liigakokemukset:
http://shl-liiga.net/pelaajat.php?pelaaja=71

Nimimerkki: Ana
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 17 (-93)
IRC-tunnus: Valerie
Kokemus Kiekkoliigasta: -
Muut liigakokemukset:
http://wahleague.net/pelaajat.php?id=44
http://wahleague.net/ahl/pelaajat.php?id=664
http://servut.us/sihvonen/ohl/index.php?sivu=pelaaja&id=491
(OHL-liigaa The Oldtimersin paidoissa 4/09 ja 1/10)

Nimimerkki: HemB (Yli 5 ottelua menneellä kaudella)
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 19 (-91)
IRC-tunnus: HemB
Kokemus Kiekkoliigasta: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2277&kausi=23
Muut liigakokemukset:
http://wahleague.net/arkisto/pelaajat.php?id=688

Nimimerkki: Cooltobo (Tobo, yli 5 ottelua menneellä kaudella)
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 17 (-93)
IRC-tunnus: Tob0
Kokemus Kiekkoliigasta: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2007&kausi=23
Muut liigakokemukset:
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/2322
http://wahleague.net/pelaajat.php?id=42

Nimimerkki: Harriet
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 19 (-91)
IRC-tunnus: Vatten
Kokemus Kiekkoliigasta: -
Muut liigakokemukset:
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/3069
http://www.servut.us/sihvonen/ohl/index.php?sivu=pelaaja&id=569
http://wahleague.net/pelaajat.php?id=213
http://wahleague.net/whl/pelaajat.php?id=345
http://hhl.arkku.net/index.php?sivu=pelaaja&id=402

Pelaajalista:
Johnny
Vesa
Ana
Sax
Rick
HemB
Cooltobo
Harriet

- Johnny ja muut The Oldtimersin pelaajat toivottavat hyvää onnea muillekkin joukkueille hakuun!

EDIT1: Fail Cooltobon linkissä, EDIT2: Samanlainen myös Rick:n kohdalla. EDIT3: Valerie vaihtoi nimensä Ana:ksi EDIT4: fRinmOEt pois kokoonpanosta ja tilalle Harriet
Hakemus
Anonymous

02.11.2010 20:09
Last Periodin hakemus karsimaan takaisin areenoille!

Nippelitiedot

Joukkueen nimi: Last Period
Lyhenne: LP
Perustettu: 2005-01-23 14:25:57
Vastuuhenkilöt: Ricky, -Beyer-, smaga
IRC-kanava: #LastPeriod @Ircnet


Menneisyys Kiekkoliigan alaisuudessa:

1/2006 - kakkosdivarin 2. (eniten tehtyjä maaleja)
2/2006 - kakkosdivarin 5.
3/2006 - kakkosdivarin 3. (divariin sarjauudistusten myötä)
1/2007 - divarin 5.
2/2007 - divarin 7.
3/2007 - divarin 12.
1/2008 - divarin 12. (tippui divarista)
2/2008 - kakkosdivarin 10.
3/2008 - kakkosdivarin 10. (tippui 2. divarista)


Historiikki

Last Periodin monta vuotta sekä ajanjaksoa kestäneen taipaleen vuoksi en rupea kertomaan jokaisesta yksittäisestä tapahtumasta, vaan koitan tiivistää tämän osion melko lyhyehköksi, mutta asiansa oleellisesti kertovaksi.

Joukkueen alku oli omasta mielestäni kutakuinkin se "normaali" ottaen huomioon kiekon melko varhaisen ajanjakson - joukkue perustetaan -> hankitaan pelaajia -> pelataan & opitaan -> haetaan johonkin sarjaan uusien haasteiden ja jännityksen perässä. Last periodissa  tästä reitistä vastasi parivaljakko Nordblad(lopettanut kokonaan?) & Antsu, jotka olivatkin joukkueen ensimmäisiä jäseniä. Kaksikon värvättyä lisää pelaajia, pelattua tiiviiseen tahtiin harjoituspelejä ja saavutettua jonkinlaisen pysyvän kokoonpanon oli edessä haku kiekkoliigan 2.divariin - paikkaa ei karsintoihin kuitenkaan herunut. Seuraavia karsintoja odotellessa joukkue kävi pelailemassa mm. silloista D-fencen lanseeraamaa DHL-liigaa ja hyvällä menestyksellä, sillä tuloksena oli runkosarjan voitto. DHL:n jälkeen vuorossa olivat taas 2.divarin karsinnat. Vaikka kokoonpano olikin viime karsinnoista kokenut todellisen muodonmuutoksen, niin silti Last Period sai tällä kertaa mahdollisuutensa! Karsinnoista  joukkue selviytyi niin sanotusti hiuskarvan varassa 2.divariin, josta alkoikin LP:n kahdeksan kautta kestänyt kiekkoliiga taival, joka saapui päätökseen lopulta kaudella 3/2008. Matkaan mahtui niin ylä- kuin alamäkiäkin, mahtavia voittoja sekä säälittäviä tappioita ja monia ikimuistoisia hetkiä. Mitään suurempia ongelmia joukkueella ei kuitenkaan koskaan ollut käytöksen tai aktiivisuuden kanssa usean kauden aikana, mutta totta kai joukkueeseen eksyi myös muutamia mustia lampaita jotka eivät aivan joka kerta osanneet pitää kaikkia sammakkoja sisällään. Asiallisuus oli kuitenkin aina yksi tärkeimmistä kriteereistä uusia pelaajia hakiessa, kuten on vieläkin.
   
Kiekkoliigasta tippumisen jälkeen itsekullakin alkoi olla jo mitta täynnä joukkueen huonoihin esityksiin sekä uusiin hankintoihin jotka osuttautuivat lähes jatkuvasti vain parin viikon mittaisiksi muuttolinnuiksi. Edellemainitusta syistä johtuen päätimme aikoinaan putoamisen jälkeen pistää pillit pussiin, jolloin LP muuttui niin sanotuksi "2nick" joukkueeksi. Kuitenkin jo silloin kipinä Last Periodin paluusta oli syttynyt. Ajan kuluessa Last Periodin komebäkki oli pyörinnyt pidempään ajatus- ja suunnitteluasteella, mutta varsinainen konkreettinen ja realistinen toiminta alkoi vasta noin reilu kuukausi sitten. Vaikkakaan paluumuuttajia ei saatu niin paljoin kuin oli laskelmoitu ja tavoitteena, niin ydinkokoonpano saatiin nopeasti kasaan, ja olihan pohjatyötäkin jo tehty pelailemalla 2.nikeillä pelejä ennen virallista paluuta.


Miksi meidät mukaan?

Vaikkakin teimme paluun "elävien kirjoihin" suht lyhyen ajan sisällä, niin on joukkueellamma kaikki tarvittavat asiat jo kunnossa ajatellen kiekkoliigaa ja 4.divaria. Last Periodilla on entuudestaan pitkät perinteet ja historia kiekkoliigasta ilman suurempia ongelmia. Olemme nyt jopa entistä asiallisempi porukka, kun pojista on pikku hiljaa kasvamassa miehiä. Joukkueen ikähaarukka pyörii 20-21vuoden paikkeilla. Aktiivisuus ei myöskään ole ongelma, vaikkakin muutamia pelaajia haetaan vielä täydentämään rinkiä. Ydinryhmä on kuitenkin jo kasassa. Kokemusta ja henkilökohtaista taitoa joukkueeltamme löytyy runsaasti ja uskon vakaasti tasomme olevan riittävä 4.divariin ja ajanmyötä korkeammallekin.  Joukkuepeliäkin yritetään kehittää kokoajan eteenpäin. Ennenkaikkea meillä on intoa pelata sarjassa ja tarjota haastavia peleja niin muille kuin myös itsellemme. Yhteydenpito puolessa ei pitäisi myöskään olla moitittavaa, sillä käyttämme kaikki irkkiä aktiivisesti, eikä oleellisilla kanavilla päivystäminen tuota vaikeuksia vastuuhenkilöillemme. Myöskin oma irc kanavamme #LastPeriod on aktiivisessa käytössä.


Kokoonpano

Kokoonpanomme elää vielä jonkin verran, sillä haemma takalinjoille vielä joukkoomme sopivaa vahvistusta. Yhden hyökkääjän lisääminenkään kokoonpanoon ei ole vielä täysin pois suljettu vaihtoehto. Runko on kuitenkin kasassa, ja vaikka emme löytäisikään sopivia vahvituksia, niin pystyisimme tällä porukalla jo pelaamaan aktiivisesti ilman ongelmia.

Pelaajat:

Ricky
Ikä: 20
Irkissä: Ricky (Ricky^, Ricky^^)
Kokemus:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=453&kausi=9
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/4462
Aikoinaan myös Puulaaki


-Beyer-
Ikä: 21
Irkissä: Beyer
Kokemus:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=752&kausi=9
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/4146
Menneellä kaudella yli 5peliä kiekkoliigaa Frankfurt Lionsissa AudioPro nimimerkillä

tonii
Ikä: 21
Irkissä: tonii
Kokemus:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=501&kausi=9
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/4697


RestLess
Ikä: 20
Irkissä: Repsu
Kokemus:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=879&kausi=9
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/3525

smaga
Ikä:20
Irkissä: smaga
Kokemus:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1346&kausi=9
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/3578

Voce (aka -Doughty-)
Ikä: 19
Irkissä: Voce
Kokemus:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1733&kausi=9
Kuluneella kaudella 3peliä Kiekkoliigan 2.divaria Team Viperissa


Vesce
Ikä: 17                                          
Irkissä: vesce
Kokemus:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1872&kausi=23
Kuluneella kaudella yli 5peliä Kiekkoliigan 2.divarissa joukkueessa Löylynheittäjät


Pelaajalista:

ozols (shabe)

Ricky
-Beyer-
tonii
RestLess
smaga
Voce
Vesce
ozols (shabe) yli 5 peliä kuluneella kaudella.


Kiittäen Last Periodin porukka.

Edit: hienosäätöä
Edit2: Vesce lisätty kokoonpanoon
4.Divarin karsinnat kaudelle 1/11
Anonymous

03.11.2010 20:29
Limingan Kiekko

Joukkue: Limingan Kiekko
Perustettu: 2009-06-29 01:27:35
Perustaja: Batiatus
Pelejä pelattuna: 1028
Vastuuhenkilöt: Batiatus,Azhag ja Maximus
IRC-kanava:#Liki

Historia:


Limingan Kiekon historia alkaa vuodesta -09. Silloin LiKi toimi pelkkänä 2.nick joukkueena, jossa pelejä oli harvasta vielä harvempaan ja tavoitteita ei ollut asetettu.Joukkueena runko on pysynyt samana jo siitä asti. Tavoitteet ovat ehtineet muuttua todella paljon. Enää voitot harjoituspeleissä eivät tuo kovinkaan suuria säväreitä, joten sen seurauksena hakeminen Kiekkoliigan alaisuuteen tuli ajankohtaiseksi.
Viimeisen vuoden aikana pelejä on pelattu tasaiseen tahtiin muutamaa taukoa lukuun ottamatta. Vankan IRL-pohjan johdosta, joukkue saa aikaan harjoituspelejä myös pienellä kokoonpanolla, joka taas nostaa pelin tasoa.

Miksi LiKi karsimaan?

Limingan Kiekko on juuri oikeanlainen joukkue kiekkoliigan alaisuuteen.Joukkueen pelaajat ovat pyörineet kiekkoliigan alaisissa divareissa mutta kukaan pelaaja ei ole siellä ollut "omalla" joukkueellaan.Tästä syystä siirryttiinkin "Karhuihin", sillä kaikilla tavoitteena on nousta haastaamaan kiekon kovimpia joukkueita - kiekon kovimpaan sarjaan. LiKi pyrkii kehittämään peliään koko ajan harjoitusotteluissa ja kehitystä tapahtuu koko ajan. Joukkueen pienehkö kokoonpano takaa sen,että pelaajat tuntevat toisensa niin pelillisestikin kuin muiltakin ominaisuuksiltaan. Olemme potentiaalinen ryhmä, joka takaa sen, että käytös ja aktiivisuus pysyvät hyvänä. IRL-pohjan myötä pystymme takaamaan, ettei joukkue kaadu ja pelit tullaan pelaamaan ajallaan.

Yhteydet:

Joukkueen henkilöstön tavoittaa ympäri vuorokauden #LiKi IRC-kanavalta, jonne kaikki muutkin immeiset ovat tervetulleita. Pelaajat myös tuntevat toisensa,joten mahdollisten hätätapauksien yllättäessä neljä herraa saadaan paikalle kädenkäänteessä.

Pelaajat:

Maximus(Maksimus 5 ottelua 1.divarissa Evolution Uvexissa)
mIRC:Maksimus
Pelipaikka:hyökkääjä
Ikä:17
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1878&kausi=23

Azhag
Pelipaikka:puolustaja
mIRC:Azhag
Ikä:17

g3g3

Pelipaikka:puolustaja
mIRC:g3g3
Ikä:18

Batiatus
Pelipaikka:puolustaja
mIRC:lopo2
Ikä:19
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1573&kausi=23

Horny
Pelipaikka:hyökkääjä
mIRC:Horny
Ikä:17
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=2315&kausi=22

rcp
Pelipaikka:puolustaja
mIRC:rpc
Ikä:22
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1325&kausi=23

Tier

Pelipaikka:hyökkääjä
mIRC:Tier`
Ikä:19
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=2295&kausi=23

Hilson
Pelipaikka:Hyökkääjä
mIRC:Hilson
Ikä:16

Pelaajalista:

Azhag
Maximus
Batiatus
Horny
rcp
g3g3
Tier
Hilson

edit1 pelaajalista
edi2 Tier ja Hilson kokoonpanoon
Patriotsien hakemus!
Litmanen

04.11.2010 22:59
Patriots  hakee paikkaa 4.Divari karsinnoista!

Joukkueen nimi: Patriots
Lyhenne: PAT
Vastuuhenkilöt: Litmanen (pvh), juku ja GRammat
IRC-kanava: #Patriots
Perustettu: 2004-08-15 12:57:28
Kotipaita: Yönsininen - Tummansininen - Yönsininen ( 8 )
Vieraspaita: Tummanpunainen - Punainen - Punainen ( 8 )


Historia:
Patriots on perustanut jambo 15.8.2004. Patriotsin liigataival alkoi keväällä 2005, kun joukkue osallistui Hoki-Liigan divariin. Hoki-Liiga taival kuitenkin jäi lyhyeen, sillä joukkue oli kasattu huterasti ja pelaajia hoppaili/lopetti. Virheistä opittiin ja kokoonpano kasattiin paremmin. Daigle, jambo, Nyrpa, anvil, thundar sekä DilleDong olivat joukkueen uusi perus runko. Huolella kootulla kokoonpanolla joukkue osallistui ja voitti uuden EHL-liigan ensimmäisen kauden, joukkue lopulta viihtyi EHL-liigassa 3 kautta.
Patriots koitti onneaan kahdesti kiekkoliigan puolelle. Ensimmäisellä yrityksellä Patriots jäi karsintalohkon jumboksi, mutta toisella yrittämällä nousu oli erittäin lähellä: lohkonousija selvisi vasta viimeisessä ottelussa, josta Kouvola Sabres nousi ja Patriots sai jälleen vain lämmintä kättä.
Joukkue haki kiekkoliiga pettymysten jälkeen kuitenkin Datsun-Liigaan syksyllä 2006. Patriots pelasi Datsunia vain yhden kauden verran, joka päättyi välierä tappioon Beetlehemin Seimiveikoista. Tämän kauden jälkeen joukkueen vanha sikariporras laittoi joukkueen eläkepäiville, mutta joukkue virkosi eloon harjoitusotteluiden merkeissä keväällä 2008. Patriots haki Kiekkoliigan massiiviseen 1divariin kaudelle 1/09. Karsinnoista tuli b-lohkon toinen sija, joka tarkoitti sitä että Patriots on päässyt vihdoin kiekkoliigan alaisuuteen! Joukkueen ensimmäisestä kaudesta jäi melko laiha tulos: 19 sija 24 joukkueesta. Toisella divari-kaudella joukkue oli kokeneempi ja selkeästi parempi, joka näkyi myös tuloksissa: 10 sija 22 joukkueesta.
Kaudelle 3/09 lähtökohdat olivat ihan hyvät. Joukkueeseen oli tullut uusia naamoja vanhojen tilalle. Joukkue saavutti 1.divarin runkosarjassa 8 sijan, mutta liigakarsinnoissa Voodoo People pöllytti Patriots-laumaa 3-0 otteluvoitoin. Kauteen 1/10 lähdettiin suurin odotuksin, sillä joukkueen runko pysyi samana ja Patriots sai hyökkäyspäähän Leppiksestä loistavan vahvistuksen, sekä puolustuspäähän Oulun oman kultapojan Rodrin. Patriots pelasi itsensä viidenneksi runkosarjassa ja liigakarsinnoissa tuli vastaan Europe. Avausottelu oli erittäin tiukka, mutta Patriotsin joukkuepuolustus taktiikka kesti ja 3-2 voitto tuli. Kaksi seuraavaa ottelua Patriots vei peliä suvereenisti halliten ja nousi liigaan otteluvoitoin 3-0!
Joukkue oli liigakauteen lähtiessä valmis yllättämään kaikki odotukset, mutta odotukset piti paikkaansa: Patriots sai kokea karvaisia tappioita otteluista toiseen, mutta joukkue jaksoi silti pitää päätä ylhäällä. Joukkuetta vaivasi kesälomien takia suuri epäaktiivisuus, joka lopulta johti siihen että Patriotsien toisen kierroksen ottelut nollattiin ja Patriots suljettaisiin pois kiekkoliigasta. :cry:

Patriots tänään:
Joukkue koostuu suurimmaksi osaksi vanhojen kausien pelaajista ja joukkue on toden totta oppinut kantapään kautta virheistä. Joukkueen aikaisempien kausien runkoon on löydetty lisävahvistuksia, joten aktiivisuus on huippuluokkaa!

Miksi Patriots kiekkoliigaan?:
Patriots on pitänyt pelit aina asiallisena ja yrittänyt pitää huumorin pelissä. Joukkueen paria idlaajaa lukuunottamatta itse joukkueen kokoonpano on erittäin aktiivinen. Patriotseista jokainen pelaaja käyttää irkkiä, joten joukkueen irc-kanava on myös todella aktiivinen. Patriots tarjoaa kiekkoliigalle asiallisuutta, aktiivisuutta (kiekossa ja irkissä) sekä pelillistä tasoa. Joukkueen rungosta osa koostuu oikean elämän kaveruksiin, joten kiekkoon paikalle saanti ei ole myöskään ongelma.

Joukkueen kokoonpano:
anvil
GRammat (Kuluneella kaudella 9 ottelua Pehmoissa)
juku (Kuluneella kaudella 5 ottelua kiekkoliigassa)
Leppis
Litmanen (Kuluneella kaudella 6 ottelua Team Viperissä)
Maaku (Kuluneella kaudella 4 ottelua Team Viperissä)
owner (miste) (Kuluneella kaudella 1 ottelu Anaheim Mighty Ducksissa)
Virkiä
EgoH (Hoge)
4.Divarin karsinnat kaudelle 1/11
Anonymous

05.11.2010 09:43
Marmots karsimaan paikasta 4 Divarissa?



Joukkueen nimi: Marmots
Vastuuhenkilöt: Anders (pvh), Pirelli, Renny
Joukkueen lyhenne: MRT
IRC-kanava: #Marmots
Perustettu: 2008-08-16 14:12:30
Kotipaita valkoinen-oranssi-oranssi (10)
Vieraspaita ruskea-oranssi-oranssi (10)



Historiikki
Marmots on alunperin vuonna 2005 perustettu joukkue , joka on 2 kertaa luotu uudestaan. Nykyinen Marmots aloitti toimintansa 2008 vuoden loppupuolella jolloin joukkueen nykyinen founder Anders loi joukkueen uudestaan ja sai suurinman osan vanhoista Murmeleista takaisin oman pesän turvaan. Vuonna 2005 joukkue toimi ns "2 nick" systeemillä. Joukkueessa pelasin monia tällöin suht kovassa valokeilassa olevia pelaajia. Nykyinen Marmots kuitenkin toimii eri toimintatavalla kuin vuoden 2005 joukkue. Sillä nykyinen pelisysteemimme on koittaa luoda keskinkertaista pelaajista tähtiä jotka pystyvät joko Marmotsissa tai jossakin muussa joukkueessa pääsemään pitkälle. Joukkue on koko historiansa ajan panostanut asiallisuuteen niin tiimipeleissä kuin liigapeleissäkin, tästä osoituksena Hoki-Liigassa ja WAHL-liigassa keskivertoa korkeanpi tulos imagokyselyssä. Joukkueen historiasta on myös hyvä muistaa että kauden 1/10 jälkeen putosimme Hoki-Liigasta, mutta emme luovuttaneet vaan saimme uuden mahdollisuuden karsia liigaan 2/10. Mutta tämäkin meni joukkueeltamme pahasti metsään ja olimme viimekaudenkin ilman liigaa, mutta emme taaskaan kaatuneet vaan saamme lähes samoilla runkopelaajilla hakea kiekkoliigan 4 divariin.







Miksi juuri Marmots karsimaan paikasta?
Äskoinen historia osuus kertuu tärkeinmän eli sen, että vaikka emme aina onnistuisi niin emme lannistu, vaan yritämme uudelleen. Joukkueella huikea halu pelaamaan liigaa muutaman epäonnistumisen myötä joten uskomme, että pystymme pistämään pelillesesti kampoihin parenmin kuin koskaan tähän mennessä. Joukkueeltamme löytyy myöskin kokemusta liigoista joten liigajutut eivät tulisi yllätyksenä. Myöskin asiallisuuden laskisin eduksemme. Suurin syy miksi en itse valitsisi meitä liigaan on Mirc aktiivisuus, joka ei tällä hetkellä ole tarvittavalla tasolla, mutta siihenkin on varmasti tulemassa parannusta :).






Marmots liigoissa
Olemme pelanneet 3 kautta WAHL-liigaa sekä yhden Kauden Hoki-Liigaa. näillä kausilla meillä ei ole ollut suurenpia ongelmia aktiivisuuden tai asiallisuuden suhteen. WAHL kausilla pystyimme saalistamaan 2 Play off paikkaa sekä yhden kyseenalaisen 3-4 paikan, koska ratkaisu ottelu jäi pelaamatta.



Pelaajakortit


Nick: Anders
Ikä: 18
Mirc: --Andee
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemukset:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=2034&kaus i=23
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/2178
http://wahleague.net/pelaajat.php?id=20


Nick: Pirelli
Ikä: 18
Mirc: Pirelli
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemukset:
http://wahleague.net/pelaajat.php?id=14
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/4967
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=2038&kausi=23


Nick: Renny
Ikä: 17
Mirc: Renny
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemukset:
ei kokemusta kiekkoliigasta


Nick: Raffaty (2 ottelua narrilaumassa edellisellä kaudella)
Ikä: 19
Mirc: Raffaty
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemukset:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=2356&kausi=23
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/3316


Nick: Zaryot
Ikä: 16
Mirc: Zaryot
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemukset:
Ei kokemusta kiekkoliigasta


Nick: pjotr
Ikä: 18
Mirc: -
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemukset:
2/09 Runkosarja + Playoffs
3/09 Runkosarja + Playoffs
(nikillä djo)


Nick: Neela
Ikä:20
Mirc: vinski
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemukset:
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/4970
http://wahleague.net/pelaajat.php?id=24


Nick: Elekrep
Ikä: 15
Mirc: -
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemukset:
Ei kokemusta kiekkoliigasta


Nick: Hotti
Ikä:19
Pelipaikka: Hyökkääjä
Mirc: Hottiu
Liigakokemukset:
HHL 1/09 @White Falcons
IKS 2/09 @Huittisten Huima
HHL 3/09 @White Falcons
OHL 1/10 @Ferrari
OHL 2/10 @White Falcons
(nimimerkillä Hotti)


Nick: tasty
Ikä:18
Pelipaikka: Puolustaja
Mirc: tasty-
Liigakokemukset:
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/3783
http://wahleague.net/pelaajat.php?id=648




HUOM! Joukkueellamme on hakusessa vielä 1 puolustaja joten alapäähän tulossa vielä yksi hankinta.

Marmots toivottaa onne myös muille hakijoille!!







[/b][/b]
4.Divarin karsinnat kaudelle 1/11
Anonymous

07.11.2010 13:05
--
4.Divarin karsinnat kaudelle 1/11
Anonymous

08.11.2010 12:39
Darra OY:n hakemus takaisin Kiekkoliigan alaisuuteen!

Perustiedot:

Joukkueen nimi: Darra OY
Lyhenne: Darra
Perustettu: 2004-10-02 15:47:01
Perustaja: Juakko (poistunut kiekosta)
Vastuuhenkilöt: Duntski (mediota)
IRC-kanava: #darraoy @ IRCnet


Menneisyys Kiekkoliigan alaisuudessa:

1/2010 Liiga 6.
3/2009 Liiga 8.
2/2009 1.divari 2.
1/2009 Liiga 12.
3/2008 Liiga 7.
2/2008 1.divari 1.
1/2008 1.divari 4.
3/2007 1.divari 9.
2/2007 Liiga 13.
1/2007 Liiga 7.
3/2006 Liiga 9.
2/2006 Liiga 2.
1/2006 Liiga 6.
3/2005 1.divari 2.
2/2005 1.divari 7.
1/2005 1.divari 8.

http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=historia&id=37&kausi=23

Miksi sitten takaisin?

Porukka on pysynyt tiiviinä ja yhtenäisinä jopa Darran hajoilun jälkeenkin ja ennen kaikkea vanhoja hyviä aikoja on kaipailtu jo monesta suunnasta, ja välillä väläytelty kunnon paluuta takaisin liiganki puolesta. Nyt se on sitten varmaa, että päätämme yrittää takaisin!

Kokoonpano:

Runko on pysynyt samana jo monen vuoden ajan, ja koitetaan päästä jälleen mukaan karkeloihin samoilla vanhoilla tutuilla naamoilla. Joukkueen kokoonpano tosin elää vielä, parin hankinnan yllä.

Pelaajat:


Kodeka (Darkki)
Ikä: 22
Irkissä: Kodeka
Kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=351&kausi=23
Menneellä kaudella pelannut Avellino Capellierissa liigan puolella.


Duntski
Ikä: 20
Irkissä: duntski~
Kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1160&kausi=18
Menneellä kaudella pelannut Lucky Eaglesissä 3.divarin puolella.


Flappis
Ikä: 19
Irkissä: Flappis
Kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=479&kausi=18


mediota
Ikä: 20
Irkissä: -
Kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1161&kausi=15


Rufe (pontti)
Ikä: 19
Irkissä: pontti
Kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=709&kausi=16
Menneellä kaudella pelannut Hc Sellukadussa 2.divarin puolella.

Puasonen
Ikä: ??
Irkissä: Puasonen
Kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=310&kausi=14


sant0z (santoz)
Ikä: 22
Irkissä: santoz (santoz-)
Kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1186&kausi=18
Menneellä kaudella pelannut Avellino Capellierissa liigan puolella.


Welbert
Ikä: ??
Irkissä: Welbert
Kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=322&kausi=21


Lanzan (Xirean)
Ikä: 20
Irkissä: Xirean
Kokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=647&kausi=23
Menneellä kaudella pelannut Avellino Capellierissa liigan puolella.




Pelaajalista:

Kodeka (Darkki)
Duntski
Flappis
mediota
Rufe (pontti)
Puasonen
sant0z (santoz)
Welbert
Lanzan (Xirean)


Lisäksi etsimme pari peluria tulevalle kaudelle. Pelipaikoilta yp ja hyökki!

Darra OY toivottaa hyviä jatkoja kaikille tasapuolisesti, sille toki :ylos:

EDIT: santoz otettu varavastuuhenkilöstä pois.
EDIT2: Väärinkäsityksen vuoksi, nickit korjattu oikeiksi.
4.Divarin karsinnat kaudelle 1/11
Anonymous

08.11.2010 15:11
Beltxis ilmoittaa halukkuuutensa 4.divarin karsintoihin!

Perustiedot
• Nimi: Beltxis
• Lyhenne: BLT
• Luomisajankohta: 2009-07-12 13:43:05
• Otteluja (kirjoitus hetkellä): Pelattu 736, Voittoja 463, Tasapelit 73 ja häviöitä 227
• Vastuuhenkilöt: Bunski(pvh), Bluff & Niemi
• IRC: #Beltxis @IRCnet
• Pelipaidat: Koti: Sininen - vaaleansininen - valkoinen (13)
                 Vieras: Valkoinen - vaaleansininen - musta (3)

Historia
• Kaikki sai alkunsa kun kolme kaverusta yoko(nyk. Zäkke), Geggla  ja Bunski saivat päähänsä rumana heinäkuisena kesäpäivänä perustaa uuden kiekkotiimin, josta tulisi jotain suurta ja mahtavaa. Kolmisin ei aktiivisuus ollut ihan toivottua luokkaa, ja tarvittiin muutama pelimies lisää, mutta kriteerit olivat, että pelaaja olisi tavoitettavissa puhelimella ja mahdollista törmäillä vapaa-ajalla. Ratkaisuksi koitui Bluff, joka oli Zäken jalkapallojoukkueessa. Nelikko alkoi pelaamaan pelejä ja rankit kasvoivat. Pelejä pelattiin jouluun asti, jolloin Geggla ilmoitti lopetus aikeistansa, ja tilalle tarvittiin uusi pelaaja, Mikinov(nyk. Ufs), joka on ollut paras kaveri Bluffin kanssa siittiöstä asti. Aktiivisuus ei siltikään ollut haluttua luokkaa. Tarvittiin vielä yksi huipputason hyökkääjä, joka olisi mahdollista tavoittaa pikaisesti puhelimella. Sopivaa peluria siihen paikkaan ei ollut löytyä, kunnes Zäkke tapasi täydellisen pelaajan lähes vahingossa, Niemen.
Viisikko alkoi pelaamaan pelejä ja vastustajia teurastettiin.

Beltxis joukkueena
• Beltxis on todella aktiivinen ja asiallisuuttaan päivä päivältä parantava joukkue. Koko joukkueen peli perustuu helppoon syöttelyyn, raudanlujaan maalintekotaitoon ja pakkien uskomattomaan pelisilmään. Beltxis on leimannut paikkansa kiekon parhaimpien 3vs3 joukkueiden kastissa, mutta 4vs4 peleissä se on saavuttamatta, ja tavoitte joukkueella on todella korkea - kiekkoliigan kulta.
4vs4 peleissä joukkue on nostanut tasoaan viimeisten kahden kuukauden aikana todella paljon, ja kaatunut on useampikin kiekkoliigan kärkijoukkue.

Aktiivisuus ja IRC

• Beltxiksellä on oma IRC-kanava, jota kaikki pelaajat käyttävät aktiivisesti. Toisena hyvänä plussana on, että jokainen pelaaja tavottaa muut pelaajat sekunneissa puhelimella. Pelien sopiminen on näinollen todellakin helppoa, sillä jos edes yksi pelaaja on meiltä paikalla, pyydät vain peliä ja peli saadaan suurella todennäköisyydellä.

Miksi juuri Beltxis?
• Beltxis on vuoden vanha aktiivinen ja asiallinen porukka, joka pystyy aktiivisuudellansa taatusti hoitamaan liigapelit ajallaan ja varmasti. Joukkue on täynnä intoa ja halua voittaa kaikki vastustajat, ja taidoista se ei ole kiinni. Aikaisempaa liigakokemustahan Beltxiksellä ei joukkueena ole, mutta liiga olisi kasvattava ja opettavainen kokemus, ja kukaan ei taatusti tule pettymään meihin.
Painotan edelleen sitä, että joukkueen pelaajien aikataulut ovat samanlaiset, ja olemme yksi kaveriporukka joka touhuaa ja temmeltää usein vapaa-ajallakin keskenänsä.

Kokoonpano
Hyökkääjät: Niemi, Zäkke ja Ufs
Puolustajat: Bluff ja Bunski

Nick: Bunski
Ikä: 17
Pelipaikka: Puolustaja (ap)
IRC: bunski^
Liigakokemukset
2/2010 2. divaria @Team Sahara
Muut Nickit: Buenoser ja Eddu

Nick: Niemi
Ikä: 16
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Niemiii
Liigakokemukset:
3/2010 1.divaria @Narrilauma (Orgi nick)
Muut nickit: Orgi ja Dublo

Nick: Bluff
Ikä: 17
Pelipaikka: Puolustaja (yp)
IRC: Elq
Liigakokemukset:
2/2010 HHL @Pohjolan Kiekko (Elinov)
Muut nickit: -

Nick: Ufs
Ikä: 17
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Mikinov
Liigakokemukset:
2/2010 HHL @Pohjolan Kiekko (Mij)
Muut nickit: TryUfs

Nick: Zäkke
Ikä: 17
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: sakkeee
Liigakokemukset:
-
Muut nickit: -

Beltxis toivottaa hyvää loppuvuotta, ja onnea kaikille muille hakijoille!


EDIT: Lisäsin kokoonpanot
EDIT2: Kirjoitusvirhe
Kölnerit
Anonymous

08.11.2010 16:02
Kölner Haie mukaan 4.divarin karsintoihin



Joukkueen nimi: Kölner Haie
Lyhenne: KHA
Perustamispäivämäärä: 29.5.2005
Pelattuja otteluita: Played: 2980, Wins: 1345, Draws: 341, Losses: 1294 (8.11)
Peliasut: Koti: Tumman sin - musta - val (5) Vieras: Harmaa - Musta - val (10)
Pelaajienlukumäärä: 6, (Lisäystä tulossa 1-2 pelaajan verran)
Päävastuuhenkilö: Druid
Vastuuhenkilöt: elber & Lastu
Yhteydenotot: #kolnerit @ IRCnet


Historiaa:


Menneisyydestä nykyhetkeen

Osa 1. Kaiken hyvän(?) alku

Keväällä 2005 Grönlund ja Vsicak ajattelivat oman jengin perustamista,
Monia ehdotuksia sekä riitoja joukkueen nimestä käytiin läpi, voitte vain arvailla millaisia ehdotuksia Gröni heitti. Lopulta kuitenkin Vsicakki ja gröni tulivat yhteis ymmärrykseen ja keksi nimen saksan Del-liigassa pelaavasta joukkueesta , näin syntyi Kölner Haie.


Osa 2. Suuria muutoksia


Muutaman kymmenen pelatun pelin ja yhtä monen tappion jälkeen Kölner Haie:n kokoonpano alkoi olla kasassa. Neljänmiehen-nännäriksi kutsuttu kentällinen Vsicak3, Grönlund, Taji sekä Dunbis herättivät pelkoa monessa pelaajassa. Suurinpiirtein samalla miehityksellä pelattiin vuoden verran pelejä.

Vuosi 2007 alkaa olemaan ohi, silloin vielä tuntematon Cursed päätti koittaa onneaan kasaamalla joukkueen uudestaan. Lyhyestä pinnasta ja kireistä hermoistaan johtuen ei siitä mitään tullut, satunnaisia pelejä 2.nickien voimin silloin tällöin vajaa vuoden verran pelailtiin. Epäaktiivisuudesta johtuen joukkueen toiminta pysähtyi jälleen täysin.
Vuoden 2008 marraskuun yltäessä puoleen väliin, tällä kertaa uusina naamoina mukana olivat Tupu, Nzgic, Carliz ja haikara. Tulevaisuus näytti hieman valoisammalta, pelien lopputulokset olivat usein myönteiset Haikaloille, motivaatiota ei puuttunut.


Osa 3.


Jossain vaiheessa maaliskuuta ´09 Tutut naamat palasivat Kölner Haie:en. Rumaa, mutta tappavaa lätkää painettiin päivästä toiseen hullunkiilto silmissä. Samalla poppoolla kompuroitiin ja noustiin ylös aina heinäkuun loppuun asti. Parin päivän mietinnän jälkeen Cursedin toimesta joukkue koki todellisen muodonmuutoksen. Vain pari vanhaa naamaa sai uuden sopimuksen, uusia pelaajia värvättiin ja joukkuetta ruvettiin pyörittämään todenteolla.
Haikalojen kannalta tämä ratkaisu oli paras mahdollinen. Vihdoinkin pitkä projekti on saanut tuulta siipiensä alle oikeen kunnolla eikä loppua näy!

Osa 4. Kesällä 2010 Druid hyppäsi joukkueenjohtoon yhdessä elberin kanssa Nostamaan jällein kölnereitä huipulle, ei mennyt aikaakaan kun pakka oli jällein kasassa ja pelit rupesivat rullaamaan jokapäivä vain paremmin ja paremmin, tällä hetkellä on erittäin hyvä ja tiivis pakka kasassa millä voisi pärjätä vaikka missä ja loppua ei tule näkymään koskaan!


Aktiivisuus:


Aktiivisuus on erittäinkin hyvä pienestä ja tiiviistä pakasta huolimatta, harkka pelejä pelaamme päivässä välillä jopa kymmeniä pelejä, Meidät tavoittaa helposti kiekon tai ircin puolelta joten pelien saamisessa ei tule olemaan hankaluuksia.


Asiallisuus:


Joukkueen keski-ikä pyörii 18-19 vuoden kieppeillä eli asiallisuudesta ei ole valittamista pidemmä huutelut tiiminpuolella niin harjoituspeleissä kuin myös niiden ulkopuolellakin emme lähde muiden huuteluihin mukaan vaan pidämme päämme kylmänä.


Miksi juuri meidät divariin?


Uskomme antavamme kovan palan divarin joukkueille, koska meiltä löytyy "melko" kokeneita pelaajia tuolta kiekkoliigan alaisuudesta asti.
Joukkueen kaikki 3 vastuuhenkilöä ovat täysi-ikäisiä joten tuomme divariin varmasti tiettyä rauhallisuutta ja kokemusta, annamme myös hyvää esimerkkiä nuoremmille pelaajille ja toivon että he ottavat mallia meistä.
Takaan että katsojat tulevat viihtymään meidän pelejä katsoessaan ja oppimaan paljon uutta pelistämme.





IRC:


Joukkueemme käyttää aktiivisesti irciä ja suurin osa pelaajistamme on kiekko/hoki-liigan kannulle idlailemassa, Meiltä löytyy myös oma irckannumme #kolnerit siellä myös viihdymme erittäin aktiivisesti ja kannulta löytyy myös botti, joten ircinkään käytössä ei ole moittimista ja sen kauttahan suurimman osan peleistä yritämme järjestää.


Kokoonpano:


Nimimerkki: Druid
Ikä: 18
mIRC: Druid^
Liigakokemus: WAHL,OHL,HHL


Nimimerkki: Element
Ikä: 20
Irc: Ele
Liigakokemus: http://www.hoki-liiga.net/fi/members/3036


Nimimerkki: Lastu
ikä: 19v.
Mirc: Lastuu
Liigakokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=2286&kaus i=23


Nimimerkki: elber
Ikä: 20
Irc: elberi
Liigakokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1353&kaus i=23

Nimimerkki: Lyd
Ikä: 16
mIRC: Lytmanen / Lytmanen_
Liigakok: WAHL, WHL, IKS, 1.diva

Nimimerkki: Pylberi
Ikä: 19
mIRC: pyyli
Liigakok: Hoki/kiekko/iks
KIEKKO MYYRÄT HAKEE KARSINTOIHIN!
Anonymous

09.11.2010 18:51
KIEKKO MYYRÄT HAKEE 4.DIVA KARSINTOIHIN


Joukkueen nimi: Kiekko Myyrät
Perustettu: 2009-09-01 10:48:31
Perustaja: Ropsukka
Pelattujen harjoitusotteluiden määrä: ~840
Vastuuhenkilöt: Sävy(pvh), Ropsukka(vh) & Ruohoneva(vh)
Kotipaita: vihree - valkonen - punanen (10)
Vieraspaita: oranssi - valkonen - musta (10)
IRC-kanava: Myyrät.tk@IRCnet

IRC:n käyttö:
Kanavamme siis on myyrät.tk@IRCnet ja pelaajiamme on sielä melkeimpä aina kun ovat koneella. Muutenkin aktiivisuus on hyvää ja pelaajat saadaan helposti kiinni. Pelit saadaan hyvin sovittua. Käytös ongelmia ei ole eikä tule myös olemaankaan.

Asiallisuus:
Asiallisuudessa ei ole moitittavaa. Turhat huutelut on poissa ja asiallisuutta muutenkin löytyy. Pelikielloton kausi suomiliigassa myös kertoo meidän asiallisuudesta. (paitsi Gapon 2 pelin pelikielto 2 nick törttöilystä. Gapo ei ole enään meidän kokoonpanossa.) Päävastuuhenkilö kyllä pystyy pistämään jätkille jäitä hattuun jos on tarvis, mutta luulen että näiltä vältytään.

Aktiivisuus:
Aktiivisuus on erinomaista. Pelejä tulee hyvään tahtiin. Saamme pelaajat hyvin kiinni jos on tarvetta.


Myyrät ennen:
Kiekko Myyrät sai alkunsa Sticlery:n aka Ropsukan toimesta vuonna 2008. Alkuun tiimi oli suurimmaksi osaksi 2.nick joukkue ja pelaajia oli joka sorttia. Vuosien 2009- 2010 vaihteessa tiimi oli epäaktiivinen, mutta Ropsukan ja Ruohonevan päätettyä, että nyt pistetään tiimi kasaan, muutti tilanteen. Myyrät sai riveihinsä kovia pelaajia. Alkuun liittyi ölöl ja sen jälkeen Sävy. Runko oli kasassa. Myöhemmin riveihin liittyi Huima ja Janspe. Tiimi saatiin kuin saatiinkin kasaan ja näillä mentiin. Suunnilleen näillä pelaajilla on tähänkin asti menty ja hyvältä näyttää :D Joukkue henki on hyvä.


Myyrät nykyään:

Kiekko Myyrät pelasivat ensimmäistä kunnollista liigaa viimekaudella. Lähdimme hyvillä fiiliksillä liigaan ja tiesimme pärjäävämme liigassa mahdollisesti hyvinkin. Alkukausi kuitenkin näytti toista. Ensimmäisellä jaksolla pelattiin 10 ottelua mistä 2 voittoa, 3 tasapeliä ja 5 häviötä kasassa. Tämä yllätti meidät. Liigahan ei ollut mikään huono liiga. Päätimme parantaa peliä seuraavalle jaksolle ja näin me myös teimme. 2 jaksolla 9 peliä pelattiin ja 5 voittoa, 3 tasapeliä ja 1 häviö kertovat kaiken. Pystyimme todellakin parantamaan peliämme niin kuin toivoimme, mutta tähän tarvittiin aktiivista treenausta ja pelaajat olivat erittäin motivoituneita harjottamaan yhteistyötä kentällä. Pääsimme PlayOffeihin ja matkamme tyssäsi sielä lukemin 2-1 Kuiville Kukille. Emme kuitenkaan anna tämän lannistaa vaan treenaus jatkuu tiuhaan tahtiin ja tavoiteena on päästä Kiekkoliigan alaisuuteen.


Mitä Suomiliigasta jäi käteen?

Kiekko Myyrille Suomiliiga oli erittäin hyvä aloitusliiga. Pelit tuli pelattua ajallaan ja ei käytös ongelmia ollut. Huomasimme myös että kehityimme liigan aikana joukkueena pelillisesti erittäin paljon. Tätä haimmekin liigalta ja sitä myös saimme.

Miksi Myyrät karsimaan?

Olemme olleet tiivis ja aktiivinen joukkue jo Huhtikuusta asti. Suunnilleen samalla kokoonpanolla painettu pitkää päivää. Joukkueemme on kova tasoinen ja erittäin taisteluhenkinen. Emme luovuta kovinkaan helposti. Pystymme nujertamaan pahankin vastuksen pienellä stsemppaamisella. Käytöksessämme ei ole moitittavaa ja pelit tulee pelattua varmasti ajallaan. Kausi Suomiliigassa kertoo myös sen. Luulen että olemme valmiit jo suuren Kiekkoliigan alaisuuteen. Tästä jokainen meidän pelaaja on haaveillut ja tämän vuoksi he ovat jaksaneet ahertaa. Kiekkoliigan 4.divari tuo myös motivaatiota pelaamiseen nousumahdollisuuksien myötä. Tulemme taistelemaan pisteistä ja sen me voimme takaa.

Joukkueen kokoonpano:


Nick: Ropsukka
Asuinpaikka: Oulu
Ikä: 15v
MirC: -
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemukset: -
Suomiliiga 1/10@Kiekko Myyrät

Nick: Ruohoneva
Asuinpaikka: Hyvinkää
Ikä: 19
Mirc: Ruohoneva
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemukset:
Suomiliiga 1/10@Kiekko Myyrät

Nick: Sävy
Asuinpaikka: Outokumpu
Ikä: 16
IRC: Savy
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemukset:
HHL 1/10@Manhattan
Suomiliiga 1/10@kike myyrät

Nick: ölöl
Asuinpaikka: Rovaniemi
Ikä: 16
IRC: inkki
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemukset:
THL 1/09 @Pirut
Suomiliiga 1/10 @Kiekko Myyrät


Nick: Vitportio
Asuinpaikka: Rovaniemi
Ikä: 19
IRC: En käytä
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemukset:
ohan noita

Nick: Jopeli
Asuinpaikka: Oulu[
Ikä : 16v
IRC: Jopeli
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemukset:
HHL 1/10@Manhattan
Suomiliiga 1/2010@Kiekko Myyrät

Nick: Huima
Asuinpaikka: Oulu
Ikä: 16v
MirC: Hurjaa^^
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemukset: -
WAHL 1/09 Patruunat
WAHL 2/09 Patruunat
WAHL 1/10 Sopranos
WAHL 2/10 Sopranos


Pelaajat:
Ropsukka
Ruohoneva
Sävy
ölöl
Huima
Vitportio
Jopeli


Kiekko Myyrät toivottaa onnea kaikille hakioille ja hyvää loppu vuotta!


EDIT: lisäilyä
EDIT2: kokoonpano muutoksia
4.Divarin karsinnat kaudelle 1/11
Anonymous

09.11.2010 20:42
Foo Fighters osoittaa kiinnostuksensa 4divaan!

¬ Perustiedot
Joukkueen nimi: Foo Fighters
Lyhenne: FF
Perustuspäivä: 2007-01-10 20:30:58
Perustaja: Meshuggah
Pelatut ottelut: Played: 1315, Wins: 573, Draws: 160, Losses: 582
Vastuuhenkilöt: Meshuggah (pvh), piksu (vh), ceta (vh)
Pelipaidat:
• Kotipaita: oranssi – musta – valkoinen (10)
• Vieraspaita: musta – oranssi – musta (10)
IRCnet: #FooFaitters

Historia:
Foo Fighters sai alkunsa IRL-kavereiden cetan ja Natural(nyk. Meshuggah) toimesta jolloin nimeksi päätettiin laittaa Rank On Elämä. Cetan ja Meshuggahin rinnalle tuli uljas puolustaja Plutonium ja hyökkäyspään vahvistuksia saatiin pian, kun Meshuggahin kiekkokaveri Jance, liittyi joukkueeseen. Viidentenä pelaajana joukkueeseen tuli Ekee joka oli cetan irl-kaveri. Tämän jälkeen Jance lähti tiimistä ja paikkaamaan tuli Pämppä, mutta pian Pämpän tulon jälkeen Plutonium katosi kuin pieru saharaan. Sitten jengissä oli vain neljä pelaajaa: Meshuggah, ceta, Ekee ja Pämppä. Tällä nelikolla pelit sujuivat ihan mukavasti, kunnes Ekee päätti siirtyä kiekosta World Of Warcraftin ihmeelliseen maailmaan. Ekeen lähdön jälkeen pelejä ei pystytty enää suorittamaan kuin 3v3-formaatilla.

Sen jälkeen joukkueeseen päätettiin tehdä radikaaleja muutoksia. Joukkueen entinen nimi Rank On Elämä sai vaihtua uuden nimen edeltä. Uusi nimi oli Foo Fighters! Nimen vaihdon myötä joukkue sai myös uusia tuulia joten uusien pelaajien värväys alkoi ja joukkueeseen saatiin uusi pelaajakaarti. Uusien pelaajien ansiosta myös aktiivisuus nousi ja pelejä tuli mukavasti alle. Kuitenkaan Meshuggah ja ceta eivät olleet tyytyväisiä tähän kokoonpanoon ja uudet pelaaja potkittiin ulos. Tämän jälkeen jengiin liittyi cetan ja Meshuggahin irl kaveri Jusba, sekä he löysivät kiekko.tk :n syövereistä kelvollisen hyökkääjän: Miltsun. Näin pystyttiin jatkamaan 4vs4-pelejä kokoonpanolla Jusba, ceta, Pämppä, Meshuggah, Miltsu. 2009 joukkueeseen liittyi Manski, joka yllätys yllätys oli myös cetan ja Meshuggahin irl-kaveri. Tästä syntyi todella voimakas kokoonpano: Meshuggah, Pämppä, ceta, Jusba, Miltsu ja Manski.

Tällä kokoonpanolla haettiin CHL-liigasta nelospaikka, jonka jälkeen päätettiin osallistua ensimmäiselle Kiekkosarja-kaudelle. Kuitenkin, joukkue päätti hankkivansa vähän apujoukkoja vähäisen aktiivisuuden takia. Lukuisten tryouttilaisten joukosta löytyi yksi hyökkääjä, piksu. Näillä eväillä suunnattiin tulevaan Kiekkosarjakauteen. Liigakauden aikana pakkaa kohennettiin ja uusia tulokkaita saapui vähitellen. Kukaan vanhoista pelaajista ei silti lähtenyt. Kiekkosarjakausi on loppusuoralla, ja playoffpaikka irtosi. 4-Divari kiinnostaa joukkuetta kokoajan enemmän ja enemmän, siksi päätimme laittaa hakemuksen kehiin.

mIRC:
Joukkueesta ainakin vastuuhenkilöt käyttävät aktiivisesti IRCiä, mutta myös muulle joukkueelle on tehty harvinaisen selväksi, että IRCiä täytyy opetella käyttämään ainakin liigaan mennessä, miksei muulloinkin?

Miksi juuri Foo Fighters 4-divariin?
Foo Fightersin miehistö on pelannut kauan yhdessä, ja liigajäillä on jo tullut käytyä. Tavoitteenamme on kehittyä koko ajan ja pitkällä tähtäimellä nousta niin ylös, kuin joukkueen suinkin on mahdollista. Olemme aktiivinen ja asiallinen joukkue, joten pelien sopiminen ei tuota ongelmia. Aiempina liigakausina kukaan pelaajista ei ole hankkinut pelikieltoa millään tempauksilla, joten asiallisuusmittari on, kuten sanoin, todella ylhäällä.

Kokoonpano

Nimimerkki: piksu
Ikä: 16v (-94)
Pelipaikka: Hyökkääjä
mIRC: piksu-
Kokemukset:
• HHL Karsinnat 3/09 @ Tropical Athletics
• HHL 3/09 @ Tropical Athletics
• Kiekkosarja 1/10 @ Foo Fighters

Nimimerkki: Miltsu
Ikä: 16v
Pelipaikka: Hyökkääjä
mIRC: Miltsu^
Kokemukset:
• OHL 4/10 @ Pohjolan Titaanit
• CHL Karsinnat 2/10 @ Foo Fighters
• CHL 2/10 @ Foo Fighters
• Kiekkosarja 1/10 Foo Fighters

Nimimerkki: ceta
Ikä: 16v
Pelipaikka: Hyökkääjä
mIRC: cetaa
Kokemukset:
• CHL 2/10 Karsinnat @ Foo Fighters
• CHL 2/10 Runkosarja @ Foo Fighters
• Kiekkosarja 1/10 @ Foo Fighters

Nimimerkki: Prinny
Ikä: 17 (-92)
Pelipaikka: Puolustaja
mIRC: Prinny
Kokemukset:
• OHL 3/09@ Mustangs
• CHL 2/10@ Reps
• Kiekkosarja 1/10@ Hc Helakiekko & Foo Fighters

Nimimerkki: Rickiat
Ikä: 14, kohta 15
Pelipaikka: Puolustaja
mIRC: Rickiat
Kokemukset:
• WHL 3/08 @ Hollow
• OHL 1/10 @ EHC Yläpörsä
• HHL 1/10 @ Manhattan
• Kiekkosarja 1/10 @ Foo Fighters
• OffSeason Cup @ ManalanLaaki

Nimimerkki: Meshuggah
Ikä: 16
Pelipaikka: Hyökkääjä/YP
mIRC: Huggamies
Kokemukset:
• Hoki-diva 1/08 @Jeesteam nick santsu
• Hoki-liiga 2/08 @Jeesteam nick santsu
• CHL 2/10 Karsinnat @ Foo Fighters
• CHL 2/10 Runkosarja @ Foo Fighters
• Kiekkosarja 1/10 @ Foo Fighters

Nimimerkki: Pämppä
Ikä: 17
Pelipaikka: Puolustaja
mIRC: Pamppaa
Kokemukset:
• CHL 2/10 @ FF
• Kiekkosarja 1/10 @ FF tosin ei peliäkää pelattuna

Nimimerkki: Stanno
Ikä: 15
Pelipaikka: Hyökkääjä
mIRC: Stanno-
Kokemukset:
• Kiekkosarja 1/10 @Foo Fighters

Nimimerkki: Manski
Ikä: 16v
Pelipaikka: Puolustaja
mIRC: Manski
Kokemukset:
• CHL 2/10 Karsinnat @ Foo Fighters
• CHL 2/10 Runkosarja @ Foo Fighters
• Kiekkosarja 1/10 @ Foo Fighters

Nimimerkki: Jusba
Ikä: 16
Pelipaikka: Hyökkääjä
mIRC: -
Kokemukset:
• CHL 2/10 Karsinnat @ Foo Fighters
• CHL 2/10 Runkosarja @ Foo Fighters
• Kiekkosarja 1/10 @ Foo Fighters


Foo Fighters toivottaa onnea kanssahakijoille tuleviin koitoksiin!
Raifu
Anonymous

11.11.2010 15:00
RaiFu

Joukkueen nimi: RaiFu
Joukkueen lyhenne: RFU
Vastuuhenkilöt: neke, Ville1
Perustettu: 2007-07-20, 00:07:26
IRC-kanava: #raifu @ IRCnet
Pelaajamäärä: 6

Historia:

RaiFu on perustettu 2007-07-20 ja perustajana toimi IRL. kaksikko neke feat. Vegas. Heti perustamisen jälkeen on RaiFu:un saatu hyvä runko joka on vielä tänäpäivänäkin käytössä, joukkue koostuu lähinnä irl tuttavista sekä parista kauan tunnetusta kiekkotuttavasta. Jo kolmen vuoden yhdessäolon jälkeen on RaiFun joukkuepeli kunnossa ja joukkueen pelaajat ymmärtävät toisiaan jo pelillisestikin, jokaisella joukkueen pelaajalla on oma roolinsa joukkueessa ja joukkueen sisäinen kunnioitus toisia kohtaan on kunnossa. Joukkue on tunnettu monella eri nimellä kuten; UrbanLegends, Powerpuff Girls, Lucky Star, Fairytail. Mikään näistä nimistä ei joukkueen founderia nekeä miellyttänyt, joten pitkän mietinnän jälkeen on päädytty nimeen RaiFu joka tulee sanoista Raision Futis. Tähän päätökseen vaikutti se että, joukkueen pelaajista suurin osa pelaa myöskin jalkapalloa kyseisessä joukkueessa, eli tunnemme toisemme myöskin kiekon ulkopuolella, mikä helpottaa matsien sopimista ym. asioiden hoitoa. Kyseinen kokoonpano, jolla liigaan haemme, on ollut käytössä lähes alkuajoista lähtien. mutta nimimerkit ovat vaihtuneet, muutenhan joukkueen pelaajilla olisi enemmän tehoja alla.

Miksi RaiFu divarikarsintoihin?

RaiFu koostuu pelillisesti taitavasta, henkisesti vahvasta ja hyvin käyttäytyvästä sekä aktiivisesta porukasta. Pystymme luomaan vastustajille pelillisesti hyvin tasokkaan vastuksen. Olemme jo kauan kasassa ollut joukkue ja tunnemme suurimmaksi osaksi toisemme IRL, mikä helpottaa pelien pelaamista ja joukkueen kasassa pysymistä, joten ei olisi mitään pelkoa siitä että, kausi jäisi meiltä kesken. Joukkueesta suurimmalla osalla on kokemusta suurista liigoista: Hoki- ja Kiekkoliigasta ja lopuilla pienemmistä liigoista. Olemme hakeneet RaiFulla kiekkosarjaan, thl-liigaan, chl-liigaan ja kahden edeltä mainitun yhdistyessä myöskin suomiliigaan, mutta edes karsintoihin ei ole tietä löydetty. Elättelemme vielä toivoa että mahdollisesti joskus pääsisimme pelaamaan liiganalaisuudessa tai edes karsimaan paikasta liigassa!


Pelaajakortit:
  neke
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 17
Asuinkunta: Raisio
IRC-nick: neke
Kiekkoliigassa: -
Liigakokemukset:
Hoki 1/10
Hoki 3/10
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/4972


Vegas
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 17
Asuinkunta: Raisio
IRC-nick: Vegas
Kiekkoliigassa: -
Liigakokemukset:
-Kiekkosarja 1/10 @ TPS
http://ksarja.arkku.net/pelaajat.php?id=101


Ville1   (5+ ottelua menneellä kaudella @ Löylynheittäjät)
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 17
Asuinkunta: Raisio
IRC-nick: Ville1^
Kiekkoliigassa: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2212&kausi=23
Liigakokemukset:
OHL 4/09
OHL 1/10
2Divari 2/10
2Divari 3/10


catch
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 17
Asuinkunta: Raisio
IRC-nick: catch
Kiekkoliigassa: -
Liigakokemukset:
Kiekkosarja 1/10 @ TPS
http://ksarja.arkku.net/pelaajat.php?id=106


Nick: Ståhlberg
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 17
Asuinkunta: Oulu
Irc-Nick: Stohlberg/Ajomies
Kiekkoliigassa: -
Liigakokemukset:
OHL: 6gp 5+6 @ Sharks
CHL: 4gp 6+4 @ Foo Fighters


Lunden
Pelipaikka: Ylempipuolustaja
Ikä: 27
Asuinkunta: Vantaa
IRC-nick: Lunden-
Kiekkoliigassa: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1727&kausi=23
Liigakokemukset:
OHL 4/09
OHL 1/10
Divaria 2/09


RaiFu kiittää.
4.Divarin karsinnat kaudelle 1/11
Anonymous

11.11.2010 19:26
Bad Companyn taistelemaan 4. divari paikasta !


Nippelitiedot

Joukkueen nimi: Bad Company
Joukkueen lyhenne: BC
Vastuuhenkilöt: audio (pvh), Teroitin (vh) ja jiisu (vh)
Perustettu: 4.12.2008 12:27:51
IRC-kanava: #BadC @ Ircnet
Pelaajien lukumäärä: 6
Pelattujen harjoitusotteluiden määrä: n. 1600


Bad Companyn Historia

Tämä homma lähti siitä liikkeelle, kun audio päätti perustaa tiimin, koska ei yksinkertasesti osannut pelata ja ei päässyt kenenkään muun tiimiin. Alkutaival oli vaikeaa, pelaajat vaihtui ja ainoastaan audio ja Hasis säilyi tiimissä. Lopulta Hasiskin lopetti kiekon ja audio jäi yksin. Rikkonaisen alkutaipaleen jälkeen alkoi BC:n kasaaminen liigaa varten. Saatiihan sitä sitten loppuenlopuksi, tyydyttävä nippu kasaan. Pari kuukautta ennen karsintoja olin jo tsekannut CHL:n ja totesin, että se on parhain vaihtoehto. Karsintojen kautta aukesi tie liigaan. Kaudesta jäi käteen runkosarjan 2. sija ja karsiutuminen jatkosta ensimmäisellä kierroksella, Deep Rising avustuksella. Kauden jälkeen tuli CHL ja THL yhdistys = Kiekkosarja. Näytti pitkään siltä, että tämä homma oli jo audion osalta tässä, kun lukio lähestyi ja kiinnostus kiekkoon oli vähäistä. Kahden kuukauden loman jälkeen ennen koulujen alkua se innostus kuitenkin palasi ja pääsimme automaattisesti Kiekkosarjaan mukaan, koska olimme edellisellä kaudella olleet mukana CHL:ssä. Runkosarja sujui yli odotusten, josta kertoo B-konferenssin 1. sija. Kuten sanotaan, kaikki kaunis kuolee aikanaan. Pienten erimielisyyksien takia, Exal, Ettan, Ilona ja Arne sai väistyä ja tilalle paikkaamaan tuli ainoastaan Kabs ja Valeri. Jo ensimmäisten pelien aikana tajusin, että näissä herroissa on potentiaalia. Näin Kabsin ja Valerin avustuksella lähdettiin pelaamaan Playoffseja. Playoffsien puolivälierissä vastaan asettui Deep Rising, joka lopulta voitettiin tiukkojen matsien jälkeen 2-1 otteluvoitoin.


Miksi Juuri BC 4. divarin karsintoihin ?

Harkinnalla kasattu porukka, ketä suosii rentoa peliä, jossa kiekko liikkuu ja virheistä ei valiteta. Vaikka joukkueessa on myös nuorta sakkia, niin uskallan pistää pääni panttiin meidän asiallisuudesta ja myöskin liigaa koskevat asiat hoidetaan asiallisesti, ilman turhia riitoja. Myöskin pelillinen taso on kohdillaan.


IRC

Suurin osa Bad Companyn pelaajista käyttää päivittäin Irc:tä, joten joukkueen ja liigan kanavalla on lähes poikkeuksetta joku Bad Companyn pelaajista.


Aktiivisuus

Vaikka olemme liikkeellä pienellä kokoonpanolla, niin harkkapelien määrä kertoo, että aktiivisuus on täysin kohdillaan. Pelit tulee hoitumaan ajoissa, samaan tyyliin kuin Kiekkosarjassa.


BC:n Liigataival

CHL-Karsinnat 2/10 #3 --> Nousu liigaan
CHL-Runkosarja 2/10 #2 Playoffs #Tippuminen ensimmäisellä kierroksella
Kiekkosarja 1/10 B-Konferenssi #1
Kiekkosarja 1/10 Playoffs #?


Kokoonpano

Audio

Pelipaikka: Ylempi puolustaja
IRC: audio46
Ikä: 16
Liigakokemus:
CHL-Karsinnat @ Bad Company
CHL-Runkosarja @ Bad Company
Kiekkosarja-Runkosarja @ Bad Company
Kiekkosarja-All-Stars @ Bad Company
Kiekkosarja-Playoffs @ Bad Company

Valeri

Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: -
Ikä: 16 (-94)
Liigakokemus:
Kiekkosarja - Playoffit 1/10 @ Bad Company

Teroitin

Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Teroitin/Teroitin-
Ikä: 14
Liigakokemus:
HHL-karsinnat 3/09 @Maatullin Hurjat
HHL-runkosarja 3/09 @Maatullin Hurjat
HHL-runkosarja 1/10 @Maatullin Hurjat
CHL-runkosarja 1/09 Gwinnet Gladiators
CHL-runkosarja 1/10 @Heaven
OHL-runkosarja 2/10 @Silent Saints
Kiekkosarja-runkosarja @Philadelphia
Kiekkosarja-runkosarja @Bad Company

Kabs

Pelipaikka: Pakki
IRC: -
Ikä: 18 (-92)
Liigakokemus:
Kiekkosarja - Playoffit 1/10 @ Bad Company

Loiva

Pelipaikka: hyökkääjä,ylempi puolustaja
IRC: Loiva
Ikä: 14
Liigakokemus:
CHL-Karsinnat @ BC
CHL-Runkosarja @ BC
Kiekkosarja-Runkosarja @ BC
Kiekkosarja-All-Stars @ BC

jiisu

Pelipaikka: Puolustaja
IRC: jiisu
Ikä: 18
Liigakokemus:
Kiekkosarja-runkosarja 1/10 @Monster  

juhonho

Pelipaikka: hyökkääjä
IRC: juhonho
Ikä: 14
Liigakokemus:
HHL-runkosarja 1/09 @ GHETTO BIRDS
HHL-runkosarja 2/09 @ GHETTO BIRDS
HHL-pudotuspelit 2/09 @ GHETTO BIRDS
HHL-runkosarja 3/09 @ GHETTO BIRDS
HHL-runkosarja 1/10 @ GHETTO BIRDS
HHL-pudotuspelit 1/10 @ GHETTO BIRDS



Pelaajalista

audio
Kabs
Valeri
Loiva
Teroitin
jiisu
juhonho

edit: juhonho lisätty kokoonpanoon
4.Divarin karsinnat kaudelle 1/11
Anonymous

12.11.2010 01:04
Deadly Disaster osoittaa suurta kiinnostusta päästä 4.divarin karsintoihin !

Perustiedot:

Joukkueen nimi: Deadly Disaster
Perustettu: 2008-12-28 20:04:19
Perustaja: Mazing
Päävastuuhenkilöt: Mazing,Geyser,Shelob
Pelattuja pelejä: 1397 (kirjoitus hetkellä)
Keski-ikä: 17
Kotipaita: valkonen-punanen-musta
Vieraspaita: musta-oranssi-musta


Historia:

Eräänä iltana Mazing päätti Tyraelin kanssa (nyk. Geyser) perustaa joukkueen Touch & Kiss. Aloimme ainoastaan publalla värväilemään porukkaa, mutta haaviimme tarttui yllättäen todella kovaksi puolustajaksi osoittautunut Hagrid. Mazing , Tyrael , Hagrid koostumuksella pelailimme 3vs3 pelejä lähemmäs kahta sataa, kunnes mielessämme kävi pörräämään ajatus 4vs4 formaatilla pelaaminen. Siitä alkoi sitten uusien pelaajien haaliminen, jotta olisi mahdollista toteuttaa tämä suuri "unelmamme". Pelaajia virtasi jokaisesta suunnasta, kunnes jälleenkerran haaviimme tarttui isovonkale nimeltänsä Kzi. Kzi:n ylemmänpuolustajan pelitaidot tekivät vaikutuksen roosteriimme, ja saimme hänestä yhden joukkueen vakiopelaajista. Pelailimme hyvällä sykkeellä tällä koostomuksella 4vs4 pelejä, ja kovia joukkueita vastaan tuli väännettyjä tiukkoja ja antoisia matseja. Muutamia muitakin pelaajia siinnä välillä pörräili, mutta vasta vasta vähänajanpäästä löysimme taas pari tärkeää vakiopelaaja joukkueeseemme. Ensimmäinen oli hyvällä sykkeellä pelaavav hyökkääjä Shelob, sekä ylemmänpuolustajan tonttia pelaava Sira(nykyinen Mayor). Tällä koostumuksella sitten pelasimme useita 4vs4 pelejä, kunnes sateisena iltana saimme ajatuksen, että meillähän ois ihan hyvät tsäänssit jonkinsortin liigaan, mutta joukkue hajosi jossakin vaiheessa, joten pieni tauko kaikille oli Comebäckin tehtyämme pelasimme kuitenkin pelikentillä samalla roosterilla elikkäs vanhalla "oldschoolilla", jolloin innostus kasvoi hurjasti kohti pilviä jokaisella meistä. Aloimme miettiä tosissaan, että voisimme hakea OHL-liigaan 1/10-kaudeksi. Otimme jokainen itseä niskasta kiinni ja päätimme jättää hakemuksen sinne. Kaikkien "yllätykseksi" pääsimmekin sinne, ja hyvällä menestyksellähän me pelasimme ollen runkosarjassa toisia (2.). Kuitenkin joukkueen sisällä mylläsi suuret erimielisyydet, joten päätimme jättäytyä playoffeista, joka oli jokaiselle suureksi hyödyksi. Aloimme ainoastaan pelailemaan harkkapelejä ja värväilemään porukkaa ja roosteriimme ilmeistyi mm. grma ja kaikille tuttu Nelly. Mazing ja Tyrael kuitenki häipyivät DeDistä joksikin aikaa ja joukkue jäi Kzin/shelobin/Hagridin hoidoille. Hagrid kuitenkin myös häipyi suurempiin ympyröihin pelaamaan kiekkoliigaa HIFK:n paitaan. Mazing kuitenkin tuli takaisin ja pyysi Tyraelin mukaan. Shelob oli jo joukkueessa , mutta nollasi nimimerkin kun tultiin , grma taas oli pysyny joukkueessa kun hän ei halunnut lähteä joukkueesta pois. Mig oli vanha tuttu kaikille Hagridin kautta ja päätimme pyytää häntä pelaamaan. Siinä samassa Mayor innostui ja tulikin takaisin. Päätimme kuitenkin viellä värvätä hyökkääjän ja puolustajan. Muutama päivä meni ja saimme todella kovanluokan pelaajaa riveihimme. Exadan, todella kokenut hyökkääjä, monia liigoja on päässyt maistelemaan ja hän tulee olemaan suuri vahvistus riveihimme ja Kalamies haki joukkueeseemme ja otimme ilomielin hänet kokeilemaan ja hänhän osottautui kovaksi puolustus päähän joka antaa kovan rungon meille.


Aktiivisuus ja asiallisuus:

Aktiivisuus ei tuota minkään sortin ongelmaa joukkueellemme. Yhteydenpito toimii kyllä vaikka meillä ei ole viellä irc, kun se on poistunut meillä, kun ei olla käyty OHL 1/10 jälkeen siellä , mutta tulossa on sekin.


Miksi juuri Deadly Disaster mukaan karsimaan?:

Pystymme tarjoamaan kovaa vastusta muille ja uskomme että tulemme antamaan kovan vastuksen monille joukkueille.
Kukaan ei ole maistellut viellä liigapelejä oikeen ja olisimme todella kiinnostuneita siitä.


Kokoonpano:

Nick: Mazing
Ikä: 17
Irc: Mazing
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemukset: OHL 1/10 Deadly Disaster

Nick: Shelob
Ikä: 15
Irc: Shelob`
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemukset:
OHL 1/10 Eternal Infinity
OHL 1/10 The Oldtimers

Nick: wes
Ikä: 15
Irc: wes
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemukset: OHL 2/10 SJK

Nick: Geyser
Ikä: 17
Irc: Tyrael
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemukset: OHL 1/10 Deadly Disaster

Nick:Kzi
Ikä:18
Irc: kzi
Pelipaikka:Puolustaja
Liigakokemukset:
1/09 THL @ Pirut
2/09 THL @ Pirut
3/09 OHL @ Pirut
3/09 IHL @ Pirut
4/09 OHL @ Pirut
1/10 OHL @ Deadly disaster

Nick: grma
Ikä: 17
Irc: grmaa
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemukset: EHL 1/06 Sinappikone

Nick:mig
Ikä:18
Irc:-
Pelipaikka: hyökkääjä
Liigakok: 3.divaria 3/10 HPK

Nick: Mayor
Ikä: 17
Irc: Mayor_
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemukset: WAHL 3/09, Suomiliiga 1/10

Nick: Exadan
Ikä: 21
Irc: Exadan
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemukset:
1/09 THL @ Belladonnas
2/09 THL @ Belladonnas
3/09 OHL @ Belladonnas
1/06 FHL @ BalmuTeam
1/07 FNHL @ Jokerit
2/06 datsun @ Offsiders

Nick: Vekke
Ikä: 19
Irc: Vekke
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemukset: IKS,WHL,WAHL, Suomiliiga

Nick : Kalamies
Ikä : 15
Irc : Kalamies
Pelipaikka : Puolustaja
Liigakokemukset :
WHL 2/09 @HC Oilers
WHL 3/09 @Vladivosto Classics IHT
OHL 1/10 @Nobles

Pelaajalista:

Mazing
Geyser
Shelob
Mig
Vekke
Wes
Kzi
Exadan
Mayor
Grma
Kalamies
4.Divarin karsinnat kaudelle 1/11
Anonymous

13.11.2010 11:33
Kings
IRC: #Kings
Vastuuhenkilöt: RoyJones (pvh), Suxman (vh), Vlz (vh)
Kotipaita: musta-violetti-musta ( 8 )
Vieraspaita: violetti-valkoinen-violetti ( 8 )

Hyökkääjät:
Vlz
RoyJones (yli 5 ottelua menneellä kaudella)
Kmpe

Puolustajat:
Suxman (yli 5 ottelua menneellä kaudella)
S.Souray
jepa (5 ottelua menneellä kaudella)
Re: Munkit
Anonymous

13.11.2010 22:02
Raimonlätty himoitsee paikkaa 4.divarin karsintoihin

Joukkueen nimi: Raimonlätty,Created:2006-02-04, Ensimmäinen RL perustettu 2004
Joukkueen lyhenne: RL
Vastuuhenkilöt: Fioldur,Tonyyy
Kotipaita: Keltainen - Musta - Keltainen
Vieraspaita: Valkoinen - Sininen - Valkoinen
IRC-kanava: #RL.tk@ Ircnet  (Fioldur ircnetissä aina kun mahdollista)

Raimonlätty javakiekkoilussa:
Raimonlätyn tarina sai alkunsa 2004 vuonna,kun veljekset Fioldur ja Tony kertoi kavereillensa koulunpenkillä kyseisestä pelistä. Siitä lähtien kiekko.tk peliä on pelattu enemmän tai vähemmän. Raimonlätty on kokonaisuudessaan täynnä arkielämän kavereita eikä ketään muita ole otettu eikä otetakaan pelamaan keltamusta nuttuihin. Yli puolet porukasta on pysynyt aina samoilla nimimerkeillä joukkueessa,mutta osa on käynyt koittamaan siipiään kiekkoliigassa onnistuneestikin. Tästä voi mainita Tony nimisen pelaajan, joka on monet kikat näyttänyt kiekkoliigalle. zoel (Jopo) pelannut myös kauden kiekkoliigassa ja Fioldur pelannut muutamat kaudet kanssa kiekkoliigan alaisuudessa.
Raimonlätty on asiallinen porukka ja olemme pelanneet CHL-liigassa play-offeihin asti samoin kuin Kiekkosarjassa.

Kysymys kuuluukin miksi Raimonlätty valittaisiin karsintoihin:
Raimonlätty on lätytellyt ns. pikkuliigoissa jo kyllin ja nälkä isompiin sarjoihin on kova. Raimonlätty on odottanut maltillisesti vuoroaan kiekkoliigan porteilla, mutta huipulle ei ole hissiä, joskushan tämäkin kapuaminen on aloitettava ja sen aika on toivottavasti nyt! Raimonlätty on hillunut muutamaan otteeseen kiekon 4vs4 rankingin top 10 haminoilla, joten taitoa on pelata tätä jaloa peliä. Aktiivisuus on erinomaista liigassa, vaikka harjoituspelit eivät aina maistu.Yhdellä puhelin soitolla koko Raimonlätty on täysissä taminoissa ja pelivalmiudessa lavat erkattuna.


Kokoonpano:
Fioldur http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=478&kausi=23
Tonyyy http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=319&kausi=23
Heppis
zoel http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=971&kausi=23
TPz
ILPÅKAUHA
Mörköö
Jakessimo
Tobs

Raimonlätty, lättyä lapaan jo vuodesta 2004

Näin tamperelaisittain: "mää tykkään teistä kaikista"

Kiitos ja anteeksi
Re: Munkit
Anonymous

13.11.2010 23:18
HC International Kiekkoliiga Application

Team Name: HC International
Created: 2010-02-18
IRC Channel:
Leaders: Limassol, Laase, flab3r
Total Players: 12

History

Whilst we are a relatively new team to kiekko.tk, every single player has a bundle of experience from playing at a variety of teams and at different levels. No player in this team represents Finland, we represent the following countries: Slovakia, Czech Republic, Latvia, United Kingdom, Poland, Sweden and Denmark.

We decided to come together as a 1 nick team after playing together in the Finland vs Rest of the World game after the 3League World Cup Final in 2010. During this game we fought hard against the best players from Finland who all play consistently in this league. Whilst we were dissapointed with the 2-0 loss over the Finnish side, we did notice a lot of potential in our side, whereby we felt that with a little bit of practice we could be a very strong side, playing competitively against the best teams on the game. We have already recorded some fantastic results in the short space of time we have been playing together, such as a 3-2 loss to Nightmare after going 2 goals ahead.

Whilst the majority of our players have little or no league experience, we feel that we are definitely capable of playing at the highest of standards, regardless of our ping. The players in this team represent the best of non-finnish players, with one or two exceptions (Panda & Supak) and therefore we should be playing in this league.



Players:

Username: Laase
Age:20
Mirc:Laase
Position:ap/yp
League Experience:Kiekkoliiga, OHL

Username: Däron
Age: 22
Mirc:
Position: ap/yp
League Experience: HT-K Liga

Username: flab3r
Age: 21
Mirc: flab3r
Position: ap/yp
League Experience: OHL

Username: sirimmot
Age: 30
Mirc:
Position: att
League Experience: HT-K Liga

Username: L.Darzins
Age: 15
Mirc: L.Darzins
Position: att
League Experience: -

Username: gunnesen
Age: 23
Mirc:
Position: ap/yp
League Experience: HT-K League

Username: stein
Age: 20
Mirc: ste1n
Position: ap/yp
League Experience: ohl,whl,wahl,kiekkocup

Username: Bigeux
Age: 25
Mirc:
Position: att
League Experience: htk league

Username: Devereaux
Age:17
Mirc: devereaux
Position:  both
League Experience: -

Username: Iten
Age:
Mirc:
Position: att
League Experience:

Username: Chara-3
Age:
Mirc:
Position:
League Experience:

Username: Letto
Age:
Mirc:
Position:
League Experience:
4.Divarin karsinnat kaudelle 1/11
Anonymous

14.11.2010 14:12
Noble Descent liigailemaan

Perustettu: 13.11.2005
Perustaja : Naksu
Pelatut pelit: 1116
Vastuuhenkilöt: Outsi (PVH) ja Naksu (VH)
IRC: Noble_Descent.tk @IRCnet
Pelaajia: 8


Joukkueen historiaa:

Alunperin joukkue tunnettiin nimellä -Battery-. Joukkue oli pitkään 2nick-joukkue, joka pelasi satunnaisesti pelejä kaveriporukassa.  Naksu yritti saada pelureita 1nickeillään joukkueeseen, sen suurempia kuitenkaan saavuttamatta. Joukkue vaihtoi nimensä Noble Descentiksi vuoden 2010 alussa. Joukkueeseen saatiin nimen vaihdon jälkeen koviakin konkareita, mutta aktiivisuus hiipui ja silloin Noble Descent kaatui. Osa porukasta siirtyi Black Avengersin riveihin pelailemaan, tosin ongelmat yhden joukkueen vastuuhlön kanssa tuotti ongelmia, joten minä(Outsi), Naksu, peco, Tammelin ja Westcott lähdettiin BAvesta kasaamaan Nobleja uudestaan Haku Hoki-liigaan ei viime kaudella tuottanut tulosta, joten toisen liigan etsintä alkoi. Hetken ihmeteltymme huomasimme potentiaalisen Suomiliigan ja siellä Noble viettikin viime kauden vaihtelevin tuloksin. Runkosarjassa tuli toinen tila, Poffeissa kuitenkin tuli takkiin jo puolivälierissä Kohma Tigersilta. Saimme myös parhaat pisteet Suomiliigan imagokyselyssä, eli asiallisuus on kohdillaan. Nyt nööbelit etsivät uusia tuulia, toivottavasti Kiekkoliigan alaisuudesta.

Miksi me ?

Pakasta löytyy kokenutta ja vähemmän kokenutta kaartia, runko pysynyt kasassa yli kauden verran ja tulee pysymäänkin. Asiallisuus ja aktiivisuus kohdillaan, kuten edellinen kausi osiltaan todistaa.

Kokoonpano:

Outsi
Naksu
Att
Justice
keppi
Myll
Pizza
Zeltag
Hakemus
Anonymous

14.11.2010 15:42
Alexandria-Mongolia Lions

Joukkueen nimi:  Alexandria-Mongolia Lions
Joukkueen nimen lyhenne:  AML
Perustaja:  Immone
Perustettu: 02.09.2006
Vastuuhenkilöt:  Immone(Pvh), ExLindros, Elektra
IRC-kanava:  #AML  @IRCnet
Kotipeliasu: Vaaleansininen - Tummansininen - Punainen
Vieraspeliasu: Oranssi - Ruskea – Valkoinen
Pelatut ottelut: 3435 (09.11.10)



Historia:
Alexandria-Mongolia Lions sai alkunsa Immosen tekemästä aloitteesta (2006-09-02) perustaa todella hienon ja tasapainoisen joukkueen. Matkan varrella vanhimmiksi leijoniksi ovat karttuneet Immosen rinnalla seuraavat henkilöt; Semjonov & Jere loput ovatkin vähän tuoreempaa porukkaa mutta ei täysin uutta! Joukkueen pelillinen historia on alku kankeuden ja rakentelujen jälkeen noussut roimasti ja se voidaan huomata saavutuksista.
Credit Dash Turnaus Lohko 4 sijoitus: #3-4
1/2009 Tornado Hockey League Runkosarjan #1-3
1/2009 Tornado Hockey League Playoffs #MESTARUUS
2/2009 Tornado Hockey League-->sarjapaikasta luopuminen-->nousu WAHL-liigaan.
2/2009 World Amateur Hockey League A Konferenssin #5
2/2009 World Amateur Hockey League Playoffs #12
3/2009 World Amateur Hockey League Konferenssi A #9
3/2009 World Amateur Hockey League #16
1/2010 Kiekkosarjan B Konferenssin #3
Millainen joukkue on tällä hetkellä?
Joukkue on tällä hetkellä tiiviimpi kuin koskaan aikaisemmin, kaikilla riittää intoa, kunnianhimoa sekä tarmokkuutta tehdä kaikille tiedoksi että me jäämme kiekko ympyröissä muistiin tavalla taikka toisella. Pelaajahankinnat ovat tehty todella harkiten josta syntyi tämä nykyinen hiomaton timantti, minkä  tulemme muokkaamaan yhdeksi kirkkaimmaksi timantiksi epäluuloista huolimatta. Kokonaisuudessaan joukkueemme sisällä vallitsee kova yhteishenki ja luottamus nykyhetken sekä tulevaisuuden osalta. Tämän hetkisestä porukasta ei puutu mitään koska olemme aitoja, pelleilyt sikseen ne voi hoitaa joku muu!
Joukkueen aktiivisuus ja muita tietoja:
Aktiivisuus on todella rajussa noususuhdanteensa vuoksi, tähän ovat syynä aikaisemmin mainitut kolme todella hienoa asiaa, Into, Kunnianhimo, Tarmokkuus näillä eväillä on tämän hetkiset suuremmatkin joukot edenneet aikanaan nyt on meidän vuoromme. Asiallisuudesta ei tällä joukkueella ole ollut aikaisemminkaan puutetta, turhat löpinät sun muut valittelut sikseen, vaan normaali elämän asiallisuus kuuluu myös internet maailmaan, jota me pyrimme tuottamaan ja kehittämään omalla tavallamme. Meidän suistamme ei tule ongelmia aiheuttavia herjauksia tai muita sananlaskuja. Keski-ikä meillä pyörii tuolla 18vuotiaiden tienoilla matkan varrella se ponnahtelee 14vuotiaasta aina tuonne 24 ikävuoteen asti.  Vastuuhenkilöt ovat aina internet-yhteyden salliessa mIRC:in  sisällä kuuntelemassa tärkeitä tiedoituksia ja muita uutisia, mutta se ei jää siihen myös loput joukkueen pelaajista käyttävät todella aktiivisesti  mIRC:iä niin se siitä tiedotusongelmista, ne eivät jää pois meidän korvista.


Miksi hyväksyä AML  –  Alexandria-Mongolia Lions Kiekkoliigan 4.Divariin?
Olemme tulleet pitkän matkan Kiekko.tk yhteiskunnan mukana ja pysyneet hyvin sen vanavedessä mukana, koska mitään suurempia ongelmia tämä joukkue ei ole kohdannut tai tule kokemaan vankan pohjan ansioista.  Meidät on huomattu nousevana joukkueena yrittäen raivata omaa polkuaan tuonne korkeimpien pallien huostaan vaikka epäilyksiä on sadellut paikka pakoin, mutta me todistamme asiat teoilla jos sanat eivät riitä. Menestyminen pelillisesti kovanluokan sarjassa ei ole ongelma meille alkuunkaan, jos katsotaan taaksepäin ajassa kuinka loisteliaasti ja kunniakkaasti olemme suorittaneet tähänkin mennessä aikaisemmin läpikäydyt erinnäiköiset sarjat ja liigat niin se kertoo jo paljon. Pystymme tarjoamaan kovan vastuksen vastustajalle ja kilpailijan liigassa kuin liigassa, kiitos kuuluu koko joukkueen valmistautuneelle yhteishengelle! Tämä joukkue ei ole hutiloimalla kasattu vaan toden teolla nähty vaivaa että suuremmilta ongelmilta väistytään ja pystytään pysymään lujana kovan paikan tullenkin. Epäilen että kovin moni joukkue ei varaudu ja tee töitä samalla tavalla kun me teemme jokaisen askeleemme eteen täällä Kiekko.tk:n ihmeellisessä maailmassa.

Pelaajat:
Immone

Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 19
Mirc: Immone
Liigakokemuset: THL, KSarja, IKS, WAHL, SHL ja Hoki-liiga
Sinner

Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 18
Mirc: Chefla
Liigakokemuset: THL, OHL ja KSarja

Saq

Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 16
Mirc: Saq/Saqq
Liigakokemuset: KSarja


Ghoul

Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 14
Mirc: ghouli
Liigakokemukset: KSarja



ExLindros

Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 23
Mirc: ExLindros
Liigakokemukset: KSarja


Zomppa
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 17
Mirc: Zomppa
Liigakokemukset: AHL , OHL , KiekkoCup V ja WAHL
Jere

Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 19
Mirc: Zeroy
Liigakokemuset: 2. divari, SHL, WAHL, Hoki-Liiga, KS

Vipeltäjä

Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 23
Mirc: ei ole... Msn löytyy.
Liigakokemuset: Datsun, WAHL, KSarja

Elektra
Pelipaikka:  Puolustaja
Ikä: 19
Mirc: Elektraa
Liigakokemuset: K-sarja

Dexmo

Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 19
mirc: Dexmo/Makedeli
Liigat: http://ahl.arkku.net/pelaajat.php?id=365
http://wahleague.net/whl/pelaajat.php?id=468

Mappis
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 17
Mirc: Sniffy
Liigakokemuset:Datsun,Hoki,Shl

Semjonov
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä:
Mirc:
Liigakokemukset: Ksarja