Foorumi

Divarikarsinnat kaudelle 1/2005
Anonymous

23.11.2004 21:44
1. varasija

S.K.A ilmoittautuu tuleviin Divarikarsintoihin.

Joukkue on perustettu 2004-08-19. Vaikka joukkue on vasta kolme kuukautta vanha, olemme pelanneet jo reilusti yli 500 ottelua. Tämä kertoo jotain joukkueen aktiivisuudesta. Arkisin pelejä pelataan keskimäärin 5-8, viikonloppuisin vieläkin enemmän. Pelaajien kokemustaso on pääosin pro, ainoan poikkeuksen tähän tekee Bänhäm, joka vaihtoi vanhan nickinsä (Jokerit65) ja teki uuden.

S.K.A:n pelaajien käytöksestä on tullut joskus palautetta, ja siihen onkin nykyään kiinnitetty entistä enemmän huomiota. Koska joukkueen keski-ikä on kasvanut (ja löytyypä joukkueesta muutama iäkkäämpi pelaaja), on pelaajien käytös kohentunut nk."pimeistä ajoista". Näin ollen voimme taata, että kellään ei tule olemaan mitään valittamista pelaajien käyttäytymisestä.

Joukkueemme on pysynyt hyvin kasassa. Joukkueemme runko koostuu kahdeksasta pelaajasta, jotka ovat pelanneet siitä asti, kun S.K.A perustettiin. Myös muutama vahvistus on joukkueeseen hankittu. Joukkueessamme muutamalla pelaajalla on monta kakkosnikkiä, joita pyrimme kuitenkin vähentämään selkeyden vuoksi. Kokemusta Liigasta/Divarista löytyy melkein kaikilta. Muutamalta pelaajalta debyytti vielä puuttuu, ja nämä pelaajat odottavatkin innolla pääsemistä pelaamaan Divarikarsintoihin.

Joukkueemme maalinteko ei ole yhden tai kahden pelaajan varassa, ja kun katsoo noita meidän pelejä niin sen kyllä huomaa. Joukkueemme pyrkii kokoajan parantamaan peliä ja olemme pelanneetkin näitä "kovia pelejä" jotta kehittyisimme. Joukkueemme vahvuuksiin kuuluu hyökkäyspeli. Pyrimme aina pelaamaan iloista kiekkoa, josta katsojatkin pitävät. Joukkueemme heikkous löytyy sitten puolustuksesta, sillä joskus innostumme hyökkäämään koko arsenaalilla ja samalla puolustus sitten unohtuu. Tähtäimessä onkin näin ollen kehittää puolustuspeliä.

Aikaisemmin 4vs4 pelejä on tullut pelattua harvoin, mutta nyt uudistuksen tultua tietoon näitä pelejä on tarkoitus pelata aina kun mahdollista. Lisäksi voimme taata, ettei joukkue tule jättämään kautta kesken tai hajoamaan.

Irccin käyttö ei tule olemaan ongelma, koska melkein kaikki osaavat käyttää Irccia.

Joukkueen vastuuhenkilöinä toimivat Halpern,Static-X ja Lynx.


Joukkueen kokoonpano:

Törmäne    (Ei kakkosnikkejä)
Halpern     (Ei kakkosnikkejä)
Static-x     (Static)
JoniK        (Ei kakkosnikkejä)
Lynx         (-Lynx-, Clinton)
Bänhäm    ( Hancock)
Tsero        (J.Hecht ja Chzirou2)
Bouck     (bouk ja T.Nummine)
Guerin     (ei kakkosnikkejä)
Rucchin   (Unpro ja Peltonen)
Nykopp   (ei kakkosnikkejä)
Kuutamo     (Takapiru, Renamed)

(?) merkityistä en kirjoitushetkellä ole varma
Divarikarsinnat kaudelle 1/2005
Anonymous

24.11.2004 20:26
Hei! Darra OY ilmottautuu mukaan seuraaviin divarikarsintoihin.
Darra OY on perustettu 2.10.2004, joten olemme varsin uusi nimi kiekko.tk:ssa. Perustajat ovat minä (Juakko) sekä Bartek. Reilun kuukauden aikana olemme kuitenkin mielestäni varsin vahvasti osoittaneet, että kykenemme kovaan peliin. Siitä tuloksena varsin monet liiga/divarijoukkueet ovat kokeneet toistuvasti tappioita meitä vastaan. Nopean tilastoraportin pohjalta pelejä on tullut pelattua 429 peliä joista 234 voittoa, 46 tasapeliä sekä 149 tappiota. Suurin osa tietysti 3vs3 pelejä. Kuitenkin viime aikoina olemme ruvenneet pelaamaan/harjoittelemaan 4vs4 pelejä ja niiden tuloksena olemme hävinneet muistini mukaan vain yhden pelin.

Olemme hyvällä joukkuehengellä höystetty leppoisa porukka, joka ei turhista niuhota. Kurista vastaan minä sekä bartek,  olemmekin pitäneet huolen siitä ettei joukkueessa pelaa kitisijöitä ja haukkujia. Vaadimme jäseniltämme reilua henkeä, hurttia huumorintajua sekä ennen kaikkea pysyvyyttä vaikeinakin aikoina. Ikähaitari on 14-24 vuoteen, josta pääpaino keskittyy 20 vuoden tuntumille. Tällä hetkellä joukkueessa on 8 jäsentä, joista kaksi ovat kelvottomia karsintoihin, koska pelaavat liigaa joukkueessa löysät boys. Nämä henkilöt ovat mononen(=ozolinsh) sekä fat_bomb(=lindros). Heidän osuutensa tiimissä on ollut toimia opettajina ja valmistajina divarikarsintoihin ja sen he totisesti ovat hyvin tehneet. Ehdottomasti toivoisimme että he edelleen tiimissä saisivat pysyä nykyisessä roolissaan harjoitusotteluissa kunhan eivät osallistu divarikarsintoihin/divariin. Kuitenkin tarpeen vaatiessa hammasta purren luovumme heistä kokonaan.

Näin ollen käytännössä divarikarsintojen aikana kokoonpano on 6 henkilöä, joiden keskimääräinen kokemustaso on pro. Kokemusta liigasta/divarista ole. Uskon joukkueen ”elävän” vielä hieman, sillä etsimme yhtä pakkia sekä mahdollista kovanluokan pelintekijää hyökkäykseen. Joukkueen selkärankana toimii Minä, Puasonen, VPP sekä fat_bomb (lindros). Vastuuhenkilöinä toimivat Juakko, Puasonen ja VPP.


Miksi Darra OY?

Darra OY on leppoisa sekä asiallinen joukkue (nimikin sen kaiketi kertoo), jonka tarkoituksena on pelata hyvää ja asiallista kiekkoa sekä tavoittaa joukkueelle asetettuja päämääriä, joista juuri yhtenä toimii divarikarsinnat. Olemme osoittaneet varmasti jokaiselle joukkueelle, että meissä on ainesta koviin peleihin ja uskomme vahvasti tasomme riittävän divariin ellei jopa liigaan.

Nimet jotka 100%  varmuudella pysyvät mukana loppuun asti ovat: Juakko, Puasonen ja VPP. (juuri niin, ei minkäänlaista mahdollisuutta että jättäisi vaikka mysiinit pyytäisivät riveihinsä). 99% varmuudella hamaan loppuun pysyy Sepekki. (nämäkin 100% varmuudella ainakin koko ensimmäisen divarikauden jos sinne asti päästään). Niinpä on TAKUUVARMAA ettei tämä tiimi hajoa kesken kauden. Kuten d-fence ilmoitti viestissään, etsitte uusia kasvoja divarikarsintoihin, jotka eivät ole heittopusseja vaan kykenevät kovaan peliin. Uskomme vahvasti Darra OYn vastaavan kyseisiin tarpeisiin. Olemme todella aktiivinen joukkue ja pärjäämme millä tahansa miehistöllä kovia vastaan. Selkäämme emme käännä.

Kokoonpano:
Juakko (Jaris)
Puasonen (aak)
Sepekki (eleetön)
VPP (tauno)
veli-ben
wilzu
TommiH (5/2004, tsernobileissä)

Joukkueen tavoittaa parhaiten ircistä kanavalta #darraoy tai ottamalla yhteyttä ircissä Juakkoon tai puasoseen(Bartek). Lisäksi joukkueeseen saa yhteyden kiekko.tk:ssa, jossa on useimmiten joku online. Lisäksi minuun saa yhteyden msn messengeristä osoitteella Jaque44@hotmail.com

edit: Lisätty kokoonpanoon TommiH
HC Crooks
Anonymous

25.11.2004 17:52
HC Crooks


Elikkäs HC Crooks osallistuu tuleviin karsintoihin mikäli vain meidät sinne huolitaan.

Joukkueemme on perustettu 28.9.2004 eli melko vanha joukkue ollaan, tiimissämme on 3 pelaajaa pysynyt melkeimpä koko crooksin historian ajan joka tarkoittaa sitä että vankka kokoonpano on.
Viime aikoina olemme värvänneet muutaman kaverin lisää, muunmuassa nappasimme 4/2004 divarissa pelailleen Aaron. Joukkueemme suurin vahvuus on ehkä sujuva syöttelypeli ja tehokas joukkuepuolustus ja vähän heikohkompi hyökkäys.
Joukkueemme pelaa mielellään pelejä kovia tiimejä vastaan, joukkueemme keskimääräinen kokemustaso on pro ja pelaamme tietysti myös tason mukaan.


Niin ja olemme päättäneet lähteä tällä varsin laajalla ja aktiivisella kokoonpanolla kohti suurempia saavutuksia Uskomme että vaikka emme pääsisikään karsinnoista divariin niin emme hajoa tosin kyllä pari kaveria saattaa siitä ottaa päihinsä ja lähteä.
Joukkueemme henki on lähinnä sellainen että voitetaan tai hävitään ihan sama tappiot kuuluvat peliin. Joukkueessamme on pelaajia jotka ovat olleet hyvin usein samassa joukkueessa lähinnä hyvänä esimerkkinä voidaan pitää HC Ässiä josta mukaan ovat tulleet Saviola ja Modano.
Tuossa alussa kerroin että joukkueessa on ollut 3 pelaajaa melkein alusta asti niin he ovat Gilmour,gimp,Ronski.
Muualta joukkueesemme ovat liittyneet Aaro ja botto

Joukkueemme ikäarvo on siinä 15-16 hujakoilla tosin itse(gimp) olen vähän vanheempi vaikka tämä ikäryhmä laitetaan usein sinne peelopoikien laatikkoon mutta me olemme poikkeus joukkueessamme on aivan upea joukkuehenki potkittuamme Antipovin.

Joukkueemme pelailee arkisin noin 2-10 peliä päivässä kun taas viikonloppuisin huomattavasti suuremman määrän joka tarkoittaa sitä että pelit tulee pelattua taatusti lyhyen ajan sisällä, niin ja pian saamme 500 pelattua peliä täyteen.
Joukkueemme pelaa mieluusti 3vs3 pelejä mutta aina me 4vs4 pelailemme kunhan on porukkaa paikalla nyt on 4vs4 peleistä tullut loistavia tuloksia noin kymmenestä 4vs4 pelistä ei taida olla yhtäkään tappiota.
Olemme kaataneet 4vs4 peleissä joukkueita aina Playboysseista Darraan ja pelijengikin on kaatunut joten olemme melko vakuuttava joukkue 4vs4 peleissä.
Ircciä meistä harva käyttää Aaro taitaa olla ainut joka sielä aktiivisesti kuljeskelee, joukkueellamme ei ole omaa kannua mutta toivottavasti pian teemme sellaisen kunhan kerkeämme.

Joukkueessamme pelaaja Smurffi 2 nickillä joka ei pelaa mahdollisia karsinta pelejä meillä on meillä ns. koutsina.

Niin ja ei sitä koskaan tiedä että vaikka pari lisäpelaajaa hankkisimmekin.

Joukkueemme lähtenee tällaisena karsintoihin mikäli mitään vakavaa ei tapahdu.


Crook
Gilmour
gimp <-- Vastuuhenkilö o/
Modano
(NHagman(Ei pelaa pelejä))
Ovechkin (a.k.a cobbis)
Ronski
Rusanen



Eli varsin kokenut ja aktiivinen sakki ollaan o/

Niin ja vaikka divakarsinnat jäisi välistä niin puulaakiin menemme vaikka väkisin jos emme sinnekkään pääse niin odottelemme kaikessa rauhassa kauden 2/2005 alkamista

Joukkueemme käyttää aseenaan divakarsintoihin loistavaa asennetta ja fantastista syöttelyä ja upeaa maalintekoa.


PS: Laitoin tämän itse sillä gimp ei löytäisi tänne edes kartan ja kompassin kanssa :D

EDIT: botto poistettu
EDIT2: Käytimme lisäysoikeuden joten A.mogilny lisätty -Aaro
Divarikarsinnat kaudelle 1/2005
Anonymous

25.11.2004 19:22
S.S.K (Siperian SissiKiekko) ilmoittautuu karsintaan.

Joukkueemme on perustettu 20.9.2004, eli olemme olleet yhdessä runsaat 2 kuukautta. Pelejä olemme kuitenkin jo tässä ajassa pelanneet 577, joista 329 on voittoa, 54 tasapeliä ja 194 häviötä. Tämä mielestäni osoittaa sen, että joukkueemme on aktiivinen ja pyrimme pelaamaan ainakin kolme (3) harjoituspeliä päivässä. Tämä luku toki suurenee halujen mukaan. Pelejä olemme pelanneet hyvin monipuolisesti eri joukkueita vastaan. "Kärkipään" joukkueissa tuskin on yhtäkään joukkuetta, joka ei olisi meitä vastaan pelannut. Näistä joukkueista yksikään ei ole onnistunut kukistamaan meitä joka kerta, sillä joukkue lähtee peleihin suuri vaihde päällä. Suurin osa näistä peleistä on pelattu 3v3, mutta 4v4 pelejä on aloitettu harjoittamaan kohtuullisella menestyksellä.

Olemme joukkue, jolla on hyvä joukkuehenki. Tsemppaamme toisiamme omalla tavallamme jokaiseen otteluun, jotta kaikilla olisi mukava pelata. Mokaamisesta ei tässä joukkueessa suututa sillä hauskanpito on tärkeintä, ei voittaminen. Joukkueemme on alun perin perustettu Divari haaveenamme. Olemme pyrkineet kohentamaan yhteispeliä jatkuvasti ja siinä olemme onnistuneetkin. Joukkueen pelaajavaihtuvuus oli vielä vähän aikaa sitten suurin kun haimme vielä paria hyvää miestä joukkoomme. Nyt paketti on kuitenkin saatu kasaan ja lopullinen kokoonpano on löytynyt. Joukkueessamme on siis kuusi (6) kivenkovaa pelimiestä.

Joukkueemme käyttäytyminen ei ole ollut aina mallikasta, mutta nyt siihenkin on puututtu. Pyrimme pelaamaan rehdin ja mukavan pelin jokaisen vastustajamme kanssa, ”May the best team win”. Välillä tämä joukkue on me ja välillä vastapuoli. Toinen mietityttävä ongelma tässä joukkueessa on varmasti se, että pysyykö se kasassa? Kuten monet tietävät, tässä joukkueessa on kaksi (2) miestä entisestä SSO:sta, joka pirstoutui kesken viimekertaisen karsinnan. Voin kuitenkin vakuuttaa, että tämä ei tule toistumaan, koska joukkueessamme on nyt todella hyvä joukkuehenki. SSO:ssa oli joukkueen sisällä ollut jo pidempään erimielisyyksiä ja pelaajien suurta vaihtelua. Tämä pelaajien vaihtelu pisti hommat sekaisin, joka lopulta johti joukkueen hajoamiseen. Kuten jo aikaisemmin totesin, meidän kokoonpanomme on nyt valmis ja uusille miehille emme näe tarvetta. Pelaamme hyvin yhteen ja nautimme toistemme kanssa pelaamisesta.

Maalintekijöitä joukkueessa on jokainen erillisenä yksilönä, siinä missä joukkue on maalintekijä yhteen pelaavuudellakin. Tämä tarkoittaa, että pelimme ei ole riippuvainen yhdestä pelaajasta vaan kaikki miehet ovat kykeneviä tarjoamaan kovan pelin vastustajalle riippumatta siitä ketkä ovat pelaamassa juuri sillä kertaa. Pelityylimme on hyökkäävä, joka tarkoittaa, että painamme kovasti vastustajan päähän ja survomme kiekkoa maaliin. Puolustajan nousu kolahtaa kuitenkin välillä omaankin päätyyn kiekonmenetyksen seurauksena, mutta sekös kannustaa meidät kahta kovemmin survomaan kiekkoa toisen päädyn maaliin. Pelaamme lähinnä ”kovia” joukkueita vastaan, jotta oma joukkueemme voisi kehittyä vielä lisää.



Joukkueen perustaja: FuckUp ja Djbobo (Jälkimmäinen erosi seurasta vähän perustamisen jälkeen.)
Joukkueen kokemustaso: Pro
Joukkueen vastuuhenkilö: FuckUp, ja minut tavoittaa MSN osoitteesta anyone_88_@hotmail.com
Joukkueen pelaajien ikähaarukka: 13 – 16, mikä tarkoittaa, että olemme melko samanikäisiä. Kuitenkaan mitään ”teinipeeloilua” emme harrasta, vaikka tämä ikäluokka siihen helposti rengastetaan.
Joukkueella IRC- kanava on #S.S.K ja suurin osa pelaajistamme käyttää IRC:iä

Joukkueen kokoonpano/kakkosnickit:
FuckUp (Fetisovi)
-holik- (mursu. ja j-jagr.)
vallin (Baueri)
JaKurri (ei kakkosnickiä)
Exodus (Håkan_)
Ctpry (Cortex, Frankke, Norbo)  

Joukkueestamme Ctpry:llä on kokemusta divarista yhden (1) pelin verran. Muilla kova hinku päästä divaria koittamaan. Potentiaalia joukkueella löytyy varmasti myös liigaan asti, joka näkyy siitä, että olemme kukistaneet jokaisen divari/liiga joukkueen useaankin kertaan. Divari on ollut meidän jokaisen unelma jo pitkään, joten jos meidät karsintaan päästetään on varmaa, että annamme kaikkemme, jotta olemme toinen nousijoista.



EDIT: Joukkueen kokoonpano on jälleen valmis ja pelinsuuntaus nousussa jälleen.
Divarikarsinnat kaudelle 1/2005
Anonymous

25.11.2004 20:22
HC Ylikunto ilmottautuu tuleviin divarikarsintoihin.

HC Ylikunto on perustettu 17.10.2004 eli varsin tuore joukkue olemme kiekko.tk:ssa. Tiimin perustajina toimi kaasu sekä Pumppu, jonka jälkeen pojat haali kaveriporukastakin tutut hannun sekä allekirjoittaneen mukaan riveihin.

Qwer nimimerkillä vieraillut mystinen hahmokin kävi riveissämme, mutta pysyvää paikkaa hän ei saanut valitettavasti, päällimmäisenä syynä se, että sitoutuvuutta tiimiä ja tulevaa divarikarsintaa ajatellen ei löytynyt. Keski-ikä tiimillämme on 22w eli kypsyys ja veitikkamaisuus kulkevat hyvin käsi kädessä joukkuueemme sisällä. Eli tällä hetkellä joukkueessamme on 6 protason pelaajaa, mutta tarkoitus olisi vielä muutama kovan luokan vahvistus ennen karsintoja kytkeä mukaan mutta niistä myöhäisemmässä vaiheessa lisää sitten.

Juu, eli lyhyen historiamme aikana olemme pelanneet 183 ottelua, haastaneet joukkueita laidasta laitaan vaikkakin aina ensisijaisesti divari/liigajoukkueita vastaan pelattu. Voittoja/häviöitä molempia on tullut mutta ei olla lannistuttu vaikka tappioputkikin olisi painanut päällä. Nykyään olemme itsekin siirtymässä enemmän ja enemmän 4v4 peleihin, sillä karsintoja ja divaria tässä pitää jo ajatella.


Mutta miksi HC Ylikunto divarikarsintoihin?

Niinkuin D-fencen puheista kävikin ilmi, uutta verta kaivattaisiin sinne. Meillä kenelläkään ei ole kokemusta liigasta/divarista lainkaan, eli siltä saralta uusia oltaisiin. Toisekseen peliasenteemme on aina hyvä, emme karkaile kesken matsien sekä muutenkin naljailut etc ei kuulu meidän käyttäytymismalliimme. Tärkeintä kuitenkin on että kaikki nauttii pelistä, vai olenko nyt menettänyt kokonaan otteeni tästä surrealistisesta maailmasta.?

Tottakai meillä on tavoitteemme, nyt ensisijaisesti karsintoihin pääseminen ja siitä sitten eteenpäin, niin pitkälle kuin kokemuksemma ja suurensuuri egomme (ego, mikä se on?) vain antaa periksi, mutta näihin kysymyksiin vain aika voi antaa vastauksensa. Tähän loppuun kait ainut asia jolla enää on painoarvoa kirjoituksissa on, että me olemme kokoajan kehittyvä tiimi, eli emme junnaa paikallamme.

Mutta parempi lopettaa raapustaminen ennenkuin D saa harmaita hiuksia raapustuksistani.

Perustietoa:
Nimi: HC Ylikunto
Perustettu: 2004-10-17 06:37:55
Kokemustaso: Pro
Vastuuhenkilö: Lobotomia (pikkutassu81@hotmail.com)
IRC: #HCYlikunto irc-netissä
Otteluita: 184, Voitot: 90, Tasapelit: 26, Häviöt: 68
Aktiivisuus: 1-10 peliä päivässä (6½ peliä/päivä keskiarvo)
Värit: Punainen/punainen/valkoinen (koti), Oranssi/oranssi/vihreä (vieras)

Kokoonpano:
kaasu
Pumppu
Lobotomia
Hannu
stalker
Zebev

Joukkueen tavoitettavuus:
irc
Msn@messenger
Yahoo@messenger
Kiekko.tk (aktiivisia pelaajia kaikki)

PS. Jos jostain kumman syystä emme pääse divarikarsintoihin (sillä kovia hakijoita sinne näyttää riittävän) saatikka siellä ei menestytä niin olemme valmiita puulaakiin tulemaan, ja sitä kautta varman paikan suraaviin karsintoihin taistelemaan.
Divarikarsinnat kaudelle 1/2005
Anonymous

26.11.2004 15:38
Kanaheim kotkottautuu mukaan kukkokahinoihin.. eikun divarikarsintoihin.

Joukkue on perustettu 18.10.2004, olemme siis joukkueena melko nuoria, mutta alusta asti tahkottu yhdessä, mitä nyt muutamia muutoksia joukkueen kokoonpanossa on matkan varrella tapahtunut.
Nyt aktiivisen yhteispelin tuloskin alkaa näkymään; pystymme haastamaan kovan luokan joukkueita niin divarista kuin liigastakin.
Vaikka suuria tappioitakin tietenkin mukaan mahtuu, emme näistä kuitenkaan lannistu, vaan yritämme oppia virheistämme.

Olemme tulevaisuuden pro-tason joukkue, ja kaikki pelaajat ovat ilmoittaneet sitoutumuksensa joukkuetta kohtaan. Pelejä olemme pelanneet 123, joista 66 voittoa, 9 tasapeliä sekä 48 häviötä. Joukkueessa on tällä hetkellä 7 aktiivipelaajaa, Hene1 juuri liittynyt kahdesanneksi koeajalle, joten pelaajamäärä on oikeastaan lähes täydellinen ajatellen niin 3vs3 kuin 4vs4 pelejäkin.


Lopullinen kokoonpano:

Hyökkääjät:

Selänne (Selanne, Bure)
eggis (eggshell)
Lorenzo (Goody-, Goodwill)
jager (jagster)
LariFari (Pizkah)

Varalla: Lesmundo, Hene1


Puolustajat:

Tiedotus (Ikkuna, KooäL)
Rokama
Coppola (staga)
Supa-Mar (hloyweiva)

Varalla: somebody


Joukkueena olemme kypsä, emmekä lähde milloinkaan kesken pelin pois, virheistä ei rangaista ja joukkuehenki on hyvä. Niin ja onhan meillä maailman hienoin logo, kiitos Molting!

Yhteyden saa ircnetin kautta #kanaheim
Yhteyshenkilöt: somebody (pwner) Selänne (assistant) eggis (Mr. Mitäänsanomaton)

// somebody
Divarikarsinnat kaudelle 1/2005
Anonymous

01.12.2004 12:13
Kiekko-Leijonat ilmoittautuu tuleviin divari karsintoihin


Joukkueemme on perustettu 26.09.2004 tuore joukkue siis kyseessä. Joukkueessamme on ollut alusta asti vakio porukka 7 jannua kuuluu siihen ja muutama kaveri on tullut lisää vahvistamaan hyökkäys peliä. Aktiivisuus meillä on hyvä ja sen kertookin ottelu määrä lyhyen ajan sisällä vähän yli 600 ja keskimääräisesti 10matsia/päivä.
Joukkueellamme on tavoitteena päästä pelaamaan tulevaisuudessa divariin ja sitä kautta pidemmälle sen eteen tehdään paljon töitä, että se toteutuisi. Pelejä ollaan pelattu kaiken tasosia vastaan ja nykyään pyritään ainoastaan pelaamaan puulaaki/divari/liiga joukkueita vastaan sen takia, että saadaan lisää kokemusta ja mielenkiintoa peleihin.


Perustelut miksi meidät pitäisi valita ja aika vaikeetahan se on kun kattelee miten paljon on hyviä joukkueita hakemassa hyvä niin. Ollaan erittäin aktiivisia ja sitä pelkoa ei tule olemaan, että lopetettaisiin kesken kauden tai joukkue hajoaisi. Halutaan saada uusia haasteita ja menestymistä kohti huippua. Pystytään antamaan kova vastus oli vastassa joukkue mikä hyvänsä ja yritystä löytyy jokaiselta loppuun asti.  Asiallisuus on tämän joukkueen tärkein asia eli ei tulla sikailemaan peleissä, eikä muutenkaan. Ikä haarukka on 16-26 välillä.


Ollaan nyt pyritty pelaamaan 4v4 pelejä mahdollisimman paljon aina kun on riittävästi ollut pelaajia onlinessa. Pelit on sujunut kohtuullisen hyvin ja kaikki 4v4 pelit ovat olleet tiukkoja ja tasaisia.
Jos meitä ei nyt valita mukaan karsintoihin niin ei meillä noi pelit sen takia loppuisi päin vastoin on paljon mielekkäämpää pelata 4vs4 kuin 3vs3.


KOKOONPANO

Lord (C.Gratton)  [Vastuuhenkilö]
NaBa (Garnett)
CxC (Puolikas)
Bulle (pulle)
Renegade (tti-man)
Maveric (hellboy)
Köyhis2 (Tana, Köyhis)
Wade (Kele, -wade-) (liittyi 14.12.2004)


Näillä me pelataan ei oteta enempää. Jos joku ihmettelee että miksi meiän 2nickit on samassa joukkueessa (Hokimängijat) syy siihen jos on halukkuutta pelata 2vs2 pelejä niin sillä sitten pelataan eli vaan ns. harjotus joukkue.


Mistä tavoittaa?
Msn: tonza80@saunalahti.fi (Lord)
IRC: #KIEKKO-LEIJONAT (Qnet)
Kiekko.tk (yleensä joku on aina onlinessa)

Kotisivut: http://www.freewebs.com/kiekko-leijonat/
Foorumi: http://tonza80.proboards26.com/


Kiitoksia

Terveisin: Lord

- Lisätty Wade kokoonpanoon.
- Puulaaki sarjaan ois myös mukava päästä jos ei divari karsintaan pääse.
- Muokattu tekstiä hieman.
- Poistettu Darkki kokoonpanosta 19.12.2004.
Divarikarsinnat kaudelle 1/2005
Anonymous

01.12.2004 14:31
HC Maple ilmoittautuu.

Faktat
Nimi: HC Maple
Kokemustaso: Pro
Perustettu:  2004-10-31 16:38:47
Perustaja: Heatley
Tavoitettavuus: Ircnetissä #Maple

Pelaajat
Exercitum*
Mango
nafein* (Takapenkin Tytöissä kaudella 5/2004)
Salsa
ShadowT (HT-Suomessa ja HCH:ssa kaudella 5/2004)
Creeper
*=Kyseinen pelaaja toimii vastuuhenkilönä.


Joukkueemme on pelannut vasta puolensataa peliä, mikä valitettavasti näkyy toistaiseksi otteissamme. Emme vielä pelaa joukkueena niin taidokasta ja silmiä hivelevää peliä, kuin monet muut, mutta olemme hyvällä tiellä. Kun opimme ennalta tietämään hyökkääjä toverin liikkeet, niin jokainen voi ymmärtää, vain taivaan olevan rajana.

Jokaiselle pelaajalle tehtiin joukkuetta perustaessa selväksi, ettei menestyksellä tässä vaiheessa ole vielä niin väliä, mutta jokaista peliä lähdemme voittamaan. Suurimpana puutteenamme itse pidän sitä, että tämän viestin kirjoittamishetkellä, olemme pelanneet vasta yhden 4vs4 ottelun. On kuitenkin vain ajan kysymys, koska alamme tästäkin pelimuodosta keräilemään ranking pointseja veren maku suussa.

Miksi meidät pitäisi ottaa mukaan? Suurin syy on selvästi joukkueemme yksilöiden taitotaso ja mahtavahko kokemus. Jokaisella on kokemusta Kiekkodivarista tai Kiekkoliigasta, tosin meitä ei ole joukkueessa liikaa. Omistamme ainoastaan 5 pelaajaa, joista yksi on valitettavasti nettinsä hajoamisen takia ollut sivussa lähes koko joukkueen historian ajan. Tämä osin selittää suhteellisen pienen ottelumäärämme ja sen, ettemme ole kahdeksan pelaajan matseja ehtineet vielä kokemaan yhdessä, kuin yhden.

Aktiivisuuskaan ei olisi ongelma, vaikka pelaajia ei, niin kuin mainitsin, olekaan kovin monia. Pelaamme joka päivä muutaman pelin ja sitten kun saamme ”loukkaantuneen” pelaajamme takaisin kokoonpanoon, tahti muuttuu selvästi paremmaksi. Lisäksi pikku hiljaa katselemme, josko jostain löytäisimme kehityskelpoisen, asiallisen ja jo ennestään ok-tason omaavan hyökkääjän ja/tai puolustajan.(Tällä hetkellä testissä Ctpry) Kokoonpanomme saattaa siis elää vielä vähän, mutta runko pysyy samana. Yksikään  viidestä ”vanhasta” pelaajasta ei tiettävästi ole lähdössä, vaikkemme divariin tai edes karsintoihin pääsisikään.

~'Citum~

EDIT: Noh. Paljon on muuttunut alkuperäisen viestin kirjoittamisen jälkeen.
Merkittävintä on tietenkin se, että pelaajia on tullut kaksi lisää. Tästä johtuen olemme ihan kohtuullisella menestykselläkin alkaneet pelaamaan 4vs4 pelejä enemmän ja enemmän ja ainakin allekirjoittanut on viime aikoina tainnut pelata enemmän niitä kuin 3vs3-matseja.

Eli hyvään suuntaan ollaan menossa.

Ps. Pelasko Salonen muka Kalmassa yhtään peliä? Mun muistaakseni se sano, ettei pelannu, mutta en ihan varma ole. Pitänee kysyä, kunhan vain pääsen oman koneeni äärelle.
Divarikarsinnat kaudelle 1/2005
Anonymous

07.12.2004 14:58
Kumu JT ilmoittautuu divarikarsintoihin !

Joukkueessa vallitsee mahtava joukkuehenki ja olemme löytäneet juuri nyt sopivan kokoonpanon joukkueelle.Koostumme 14-15 vuotiaista pikkupojista, mutta silti olemme asiallista porukkaa.
Meillä on myös omat elämämme, jalkapalloa muutamat harrastaa ja noin neljä kertaa viikossa harjoitukset + pelit päälle, mutta kyllä siinä välissä kiekkoa aina ehditään pelata.
Kun haimme Puulaakiin kaudelle 5/2004, niin me halusimme kovia pelejä, nyt niitä on saatu, joten me haluamme aina kovempia ja kovempia matseja, yhä kovempia tiimejä vastaan.
Luulen, että me voisimme hyvinä päivinä pärjätä liiga/divari/puulaaki-tiimejä vastaan, kun on usein niitä vastaan harkkapelejä pelattukkin.
Meille on kertynyt pelejä suht lyhyessä ajassa yli 300 ja majailemme siellä ranking listalla yleensäkkin.
Pelaamme 100% varmuudella pelit loppuun.

Olemme alkaneet jo hyvissä ajoin treenata 4v4 pelejä, jotta mahdolliset karsinnat ja siitä ylöspäin sujuisivat paremmin.

Hävisimme Puulaakin playoffseissa Team Viru Valgelle voitoin 3-1, joten toivomme, että pääsisimme divarikarsintoihin ja siitä sitten hakeemaan revanssi Viruja vastaan.

Kokoonpano (suluissa Kiekkoliigan alaiset entiset joukkueet):
Tumez / entinen B.Lievers kun sähläsi salasanansa. (HC Rävelöt)
Doan (Tylykone, HCH) (TommiHaa, Pleijah, pr0)
Gunnar (PP, Kalma HC, HC PU, HC BL) (PeQ, PP-Gunnar)
Hongisto (Muukalaislegiona) (Ketola)
PLop- (-PLop-)
Saarinen (Orszagh)
TuCky (NurminenK) ->  kolmen ottelun Pelikiellossa
Kanze

Kakkosnickit kanssa sulkeissa mutta boldattuna.


Tiedot:
Perustettu: 2004-10-02 15:30:14
Perustaja: PLop- , Gunnar
Joukkueen taitotaso: pro
Vastuuhenkilöt: Gunnar, PLop-
IRC: #kumujt (ei kovin aktiivinen), olemme yleensä vain #puulaaki ja #kiekkoliiga kanavilla
Ja MSN Messenger on kaikilla.
-Gunnar / P-Dogg@jippii.fi
Muilta voitte halutessanne kysyä, mutta itse en ala niitä jakelemaan ilman heidän suostumustaan.
NL ilmottautuu
Anonymous

13.12.2004 21:09
Narrilauma

Perustettu: liigakaudelle 2/2004
Perustaja: Mabo
joukkueen historia 2/2004 liiga 14. 3/2004 divari 8. 4/2004 divari 9. 5/2004 puulaaki 5.

Ajatus Narrilaumasta syntyi ennen ensimmäistä liigakautta, kun Poro kertoi tulossa olevasta kiekkoliigasta. Ensimmäinen kausi ehti kuitenkin täyttyä joukkueista ja ideaa jouduttiin siirtämään tuonnemmaksi. Kaudella 2/2004 Narrilauma onnistui saamaan jalansijan liigassa. Tällöin tuoreen joukkueen rosteri oli turhan kapea ja Narrilauma oli pahasti epäaktiivinen. Kaudelle 3/2004 mentiin divariin ottamaan vauhtia, siellä säilyttiin vielä kausi 4/2004, jonka jälkeen pudottiin ulos kokonaan. Pari pelaajaa lainattiin pois kaudelle 5/2004 ja nyt olisi tarkoitus ottaa taas paikka divarista.

Vaikka kuluneen puulaakikauden perusteella voisi pelätä epäaktiivisuutta, pelko on täysin turha. Liian kapean rosterin vuoksi jouduimme kieltäytymään useista otteluista vaikka pelaajia saattoi olla paikalla neljäkin, aktiivisuutta löytyy todella hyvin myös 4vs4 otteluihin. Aktiivisuus on havaittavissa myös seuratessa päivittäisten pelien määrää.

Kaudelle 1/2005 pistettiin pystyyn omat pojat ja mahdollisimman useat NL-kasvatit kotiutettiin joukkueeseen, Pikkis palasi jo kaudelle 5/2004 höntsäliigaan ja nyt takaisin tulevat Renberg ja Luka. Lisämainintana januzki, jolla sykkii selvästi Narrilauma-sydän vaikka hän ei sitä heti uransa alussa näyttänytkään. Narrilauma on muutenkin rakennettu vahvalle pohjalle. Tämän hetkisistä pääjäsenistä 5 tuntee toisensa myös niin sanotusti IRL ja kaksi muuta on jo muita kautta tuttuja. Mitä luultavimmin tulevalla kaudella jonkun joukkueen pelaajista tavoittaa IRC:stä, jos matsille on tarvetta. Tämä onnistuu parhaiten kanaville #kiekkoliiga ja #narrilauma. Jälkimmäisessä se havaitaan luultavasti helpommin.

Nykyinen ja mitä luultavimmin vähintään seuraavan kauden ajan käytössä oleva kokoonpano:

Mabo (pelikokemus: liiga 1/2004 (Habs), 2/2004, divari 3/2004, 4/2004, puulaaki 5/2004) (2. nickit - (Kennel veljen nick))
Renberg (pelikokemus: liiga 2/2004, divari 3/2004, 4/2004, 5/2004 (ML)) (2. nickit Janecky, Manic (Sundström eliwood veljien nickit))
darby  (pelikokemus: liiga 2/2004, divari 3/2004, 4/2004, puulaaki 5/2004) (2. nickit Lind Kalteva Varis)
Luka (pelikokemus: divari 5/2004 (ML)) (2. nickit Aulin(?))
Pikkis (pelikokemus: liiga 3/2004 (TT), 4/2004 (UKRR), puulaaki 5/2004) (2. nickit -(?))
januzki (pelikokemus: divari 4/2004 (ML), 5/2004 (ML)) (2. nickit Sole(?))
insane (pelikokemus: divari 3/2004, puulaaki 5/2004) (2. nickit -)

HUOM
Suomen valtio vie meiltä puolustajat, jos ei divarikarsinta piakkoin ala. Siispä lissäämme kokoonpanoon yhden pelaajan, jä hän on:
Lauriz (pelikokemus: divari 4/2004 (NL/Kalma))(2. nickit Reppu)
HUOM

Aivan kaikkien 2. nickeistä ei ole selvyyttä, joten niissä on (?) perässä. Sen voin vakuuttaa, etteivät nämä kaverit muissa liiga-/divarijoukkueissa pelaa. Eivätkä tule pelaamaan jos Narrilauma divarissa ensi kaudella pelaa.

Loppuun vielä yhteenveto miksi Narrilauma kuuluu divarikarsintoihin:
Joukkueella pitkä historia, jokaisella pelaajalla kokemusta vähintään divarista, useimmilla myös liigasta. Pelaajat tuntevat toisensa ja pystyvät sopimaan toistensa kanssa pelejä melko kivuttomasti. Narrilauma on nyt kovempi kuin koskaan, sinällään tämä ei ole vielä mikään suuri saavutus, mutta väitän, että tällä kokoonpanolla kaadetaan joukkue kuin joukkue jos vaan kunnon peli saadaan pelattua.
Divarikarsinnat kaudelle 1/2005
Anonymous

15.12.2004 10:18
Viimeinen hakemusten jättöpäivä sekä viimeinen mahdollisuus muokata ilmoitettuja kokoonpanoja (pois saa ottaa pelaajia, mutta lisätä ei) on lauantai-iltapäivä 18.12 kello 15.00! Tämän jälkeen ei enää hakemuksia eikä hakemusten editointeja. Editoidut hakemukset tuon aikarajan jälkeen hylätään. Päätökset valittavista joukkueista pyritään tekemään saman lauantain ja tulevan viikon keskiviikon välillä.
Divarikarsinnat kaudelle 1/2005
Anonymous

16.12.2004 21:17
2. varasija

HC Penetrators ilmoittautuu divarikarsintoihin.

Joukkue on perustettu 16.10.2004, josta lähtien joukkueemme on pelannut lähes päivittäin pelejä.

Kaikki miehistömme jäsenet ovat kokeneita pro pelaajia.

Pelaaja-arsenaalimme ei tule muuttumaan, näillä mennään!

kokoonpanomme 10 luistelijaa:

Hinaaja
Amontaur (Finnair)
cartsa (Hyrrä, M.Saatana)
Ze77
Joppe
LKM
Rapt0r
sokrates (Yerbouti)
GonaPappa (JGS79, Masiina)
r.regehr (Purqzor, purkki)


Koska pelaajamateriaalimme on laaja, olemme pelanneet lähes poikkeuksetta 4vs4 pelejä viime aikoina.
Olemme pystyneet pelaamaan hyvällä menestyksellä myös kiekon huipputiimejä vastaan. Keski-ikä tiimissä on yli 20 vuotta, joten voitte luottaa asiallisuuteemme. Kaikki pelaajamme ovat aktiivisia, joten aikataulut eivät tule viivästymään meidän osaltamme.
Joukkueemme pysyvyys on aika varmalla pohjalla, joten hajoamisesta ei ole pelkoa.

IRC kannu quakenet #hc_penetrators

Joukkueemme vastuuhenkilöiden messenger osoitteet:

Hinaaja (dregan_hex@hotmail.com)
Ze77 (simppa_81@hotmail.com)
Divarikarsinnat kaudelle 1/2005
Anonymous

18.12.2004 20:26
Johtokunta on valinnut joukkueet divarikarsintoihin. Mukaan pääsivät seuraavat joukkueet:

HT-Suomi
Pelijengi
Malpo
Munkkiducks of Pullaheim
Viru Valgee
Narrilauma
Kumu JT
HC Crooks
S.S.K.
Darra Oy
HC Maple
Kiekko-Leijonat
HC Ylikunto
Kanaheim

Varalla:

1. S.K.A.
2. HC Penetrators

HT-Suomella, Pelijengillä, Viru Valgeella ja Munkkiducks of Pullaheimilla on aikaa ilmoittaa omat kokoonpanonsa 23.12.04 kl0 18.00 saakka, muiden osalta kokoonpanoihin ei saa enää lisätä pelaajia. Kaikkien joukkueille tiedoksi, jotta jos vaikeuksia kokoonpanojen kanssa tulee vain  
erityisen painavasta syystä voidaan harkita mahdollisuutta lisätä pelaajia
kokoonpanoon. Paljon herkemmin suljetaan ulos ja annetaan paikka varasijalla olevalla joukkueelle.  Em. joukkueet ilmoittavat kokoonpanonsa tämän ketjun jatkoksi. Muitten kokoonpanot seuraavassa (poistaa saa vieläkin pelaajia):

Narrilauma:

Mabo  
Renberg ( divari 5/2004 MuukalaisLegiona)
darby
Luka  divari 5/2004 ML)
Pikkis
januzki (divari 5/2004 ML)
insane
Lauriz

Kumu JT:

B.Lievers
Doan
Gunnar
Hongisto
PLop-
Saarinen
TuCky  - pelikiellossa kolme ensimmäistä peliä divarikarsinnoissa
Kanze

HC Crooks

Crook
Gilmour
gimp
Modano
(NHagman(Ei pelaa pelejä))
Ovechkin
Ronski
Rusanen  

S.S.K.

FuckUp
-holik-
vallin
JaKurri
Exodus
Ctpry

Darra Oy

Juakko
Puasonen
Sepekki
VPP
veli-ben
wilzu
TommiH (Tsernot 5/04)

HC Maple

Exercitum
Mango
nafein (Takapenkin Tytöissä kaudella 5/2004)
Salsa
ShadowT (HT-Suomessa ja HCH:ssa kaudella 5/2004)
Creeper

Kiekko-Leijonat

Lord
NaBa
CxC
Bulle
Renegade
Maveric
Köyhis2
Darkki
Wade

HC Ylikunto

kaasu
Pumppu
Lobotomia
Hannu
stalker
Zebev

Kanaheim

Selänne
eggis
Lorenzo
jager
LariFari
Lesmundo
Hene1

Tiedotus
Rokama
Coppola
Supa-Mar
somebody

S.K.A.

Törmäne
Halpern
Static-x
JoniK
Lynx
Bänhäm
Tsero
Bouck
Guerin
Rucchin
LST
Kuutamo
Nykopp

HT-Suomi:

Bow
Enforcer
miklo
Miksuz
Nakki
Pawelec
Sambba
Shearer
tzuiz
mopp -> lisätty erikoisluvalla

Munkkiducks:

kameli-2
Kilger
M.Hejduk
mussu
Ookke
qwerty
Sharp
veste
Williams

Pelijengi:

Miikka
Arto
Olavi
WaLDo
Bonk
Mauska
Rauli
ryan
WyX
Turo

Malpo:

wert182
Ozora
mummo
DjBobo
Orr
flooti

Varasijalla:

HC Penetrators

Hinaaja
Amontaur
cartsa
Ze77
Joppe
LKM
Rapt0r
sokrates
GonaPappa
r.regehr


Lohkojako:

I-Kori: Pelijengi, Narrilauma, Malpo, SSK

II-Kori: HT-Suomi, Munkkiducks, Viru Valgee, Kumu JT

III-Kori: HC Ylikunto, Darra Oy, HC Crooks, Kiekko-Leijonat, Kanaheim ja HC Maple

A-lohko:

Malpo
SSK
Kumu JT
S.K.A.
HC Maple
Kanaheim
Darra Oy

B-lohko:

Narrilauma
Pelijengi
Munkkiducks
HT-Suomi
Kiekko-Leijonat
HC Ylikunto
HC Crooks

Lohkojen sisällä pelataan yksinkertaiset sarjat (6 peliä). Molempien lohkojen kaksi parasta etenee pudotuspelivaiheeseen, jossa kaavio on seuraava

A1 - B2
B1 - A2

Voittajat ottelusarjoista divariin kaudelle 1/2005. Sarjat ovat paras kolmesta eli kaksi voittoa tarvitaan ja pelit pelataan saman päivän aikana. (max. 3 peliä per sarja siis).

Sellaista. Tilastotopic ja muut systeemit laitetaan pystyyn ja karsinnat aloitetaan kunhan muut Kiekkoliigan sarjat menevät tauolle. Otteluiden tilastoinnin osalta toimitaan kuten edelliskerroillakin. Foorumille tulokset ja kokoonpanot, pisteitä ei lasketa. Ja joukkueet jotka jättävät karsinnat kesken bannataan pelaajineen ikuisesti Kiekkoliigan sarjoista.

Onnea kaikkille mukaan päässeille joukkueille ja muille parempaa tsägää ensi kerralla.
Divarikarsinnat kaudelle 1/2005
Anonymous

18.12.2004 23:20
FC MalPon kokoonpano divarikarsintoihin:

wert182
Ozora
mummo
DjBobo
Orr
flooti
Divarikarsinnat kaudelle 1/2005
Anonymous

21.12.2004 11:51
HT-Suomen kokoonpano divarikarsinnoissa:

Bow
Enforcer
miklo
Miksuz
Nakki
Pawelec
Sambba
Shearer
tzuiz
Divarikarsinnat kaudelle 1/2005
Anonymous

21.12.2004 15:28
Munkkien kokoonpano:
kameli-2
Kilger
M.Hejduk
mussu
Ookke
qwerty
Sharp
veste
Williams
Pelijengin kokoonpano
Anonymous

23.12.2004 13:20
Pelijengin kokoonpano divarikarsintoihin:

Miikka
Arto
Olavi
WaLDo
Bonk
Mauska
Rauli
ryan
WyX
Turo
Divarikarsinnat kaudelle 1/2005
Anonymous

23.12.2004 22:22
*Viru Valgee ei osallistu karsintoihin, tilalle siis S.K.A.

*Karsinnat ovat näillä näkymin alkamassa ensi viikon alussa, puulaakissa ei ole kuin pronssipeli pelaamatta. Tarkempi ilmoitus myöhemmin.

*Siirtoikkuna on auki! Eli jokainen joukkue saa lisätä kokoonpanoonsa yhden pelaajan perjantain ja sunnuntain klo 18.00 välillä. Tämä lisätty pelaaja tulee laittaa lihavoituna kokoonpanon jatkoksi.

Jouluja...