Foorumi

Spectatorin valmentajavaalit
Anonymous

29.11.2006 17:51
Spectator etsii Suomen maajoukkueelle valmentajaa. Valmentaja hieman alempana lukeviin tapahtumiin valitaan vaaleilla. Kuka tahansa saa jättää valmentajahakemuksensa Spectatorille. Spectator valitsee hakemuksista 2-4 edustavinta ehdokasta, joita me kotimaiset kiekkoilijat voimme sitten äänestää. Edellinen maajoukkuevalmentaja Tsuna on automaattisesti mukana äänestyksessä. Vaalien voittaja valitaan maajoukkueemme päävalmentajaksi.

Valmentajapestiin kuuluu joukkueen valitseminen (ja valmentaminen) tammikuun ja helmikuun vaihteessa pelattaviin harjoitusotteluihin Slovakian maajoukkuetta ja Spectatorin Faniliigan tähdistöjoukkuetta vastaan. Valmentaja tottakai myös johdattaa valitsemansa Suomen maajoukkueen Spectatorin World Cup-turnaukseen maaliskuussa. Menestyksestä riippuen Suomi pelaa turnauksessa 4-5 ottelua. Muita turnausmaita ovat mm. Viro, Slovakia ja Hollanti.

Vaalit suoritetaan seuraavalla aikataululla:
29.11.2006 - 22.12.2006 Spectator ottaa valmentajahakemuksia vastaan.
23.12.2006 - 25.12.2006 Hakemuksista valitaan edustavimmat ehdokkaat.
26.12.2006 - 12.1.2007 Kansa äänestää - Äänestysaika.
12.1.2007 Äänestyksen tulos julkistetaan - valmentaja on tiedossa.

Äänestystulosten jälkeen valitulla valmentajalla on noin 2½ viikkoa aikaa maajoukkueen kokoamiseen harjoitusmaaotteluita varten. Harjoitusotteluiden ja World Cupin välillä aikaa turnausjoukkueen kokoamiseen on noin kuukausi. Valittu valmentaja voi siis tosielämän Euro Hockey Tour-tyyliin testata pelaajia näissä harjoitusotteluissa, ja havaintojensa perusteella valita sopivimmat varsinaiseen turnauskokoonpanoon.

Ehdokkaaksi asetutaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus kiekkonickille "Spectator", tietysti notella.
Hakemukseen kannattaa panostaa, ja haluaisimme siitä löytää ainakin nämä seikat:
- Tietoa itsestäsi (esimerkiksi ikäsi).
- Aiempi valmentajakokemus, saavutuksesi pelaajana.
- Yhteystietosi (IRC).

Äänestykseen pääseminen ei kuitenkaan vaadi esimerkiksi aikaisempaa valmentajakokemusta.

Harjoitusottelut
Valitun valmentajan valitsema maajoukkue pelaa hänen alaisuudessaan World Cup-säännöillä, eli 6 minuutin erillä ja jäähyillä, kaksi harjoitusottelua:

31.1.2007 Slovakia - Suomi
3.2.2007 Spectator Faniliiga - Suomi

Varsinainen World Cup-turnaus pelataan siis maaliskuussa. Nyt vain kaikki näyttämään kyntensä, ja pyrkimään maajoukkueemme valmentajaksi. Mielellämme otamme äänestysvaiheeseen mukaan myös positiivisia yllätyksiä. PANOSTAKAA HAKEMUKSEEN! HAKEMUSDEADLINE ON 22.12!

www.kiekkospectator.tk
#ehl-liiga @ IRCnet

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.