Foorumi

3/2006: Liigakarsintojen tilastot (väliaikainen)
Anonymous

27.11.2006 19:49
Tähän ketjuun väliaikaisesti liigakarsintaotteluiden tulokset. Ylläpito lisää nämä uploadiin, kun ne saadaan kuntoon.
3/2006: Liigakarsintojen tilastot (väliaikainen)
Anonymous

27.11.2006 20:47
HC Playboys 4 - 2 Kuolema

PB

Bergeron 3+0
Fabio 1+1
Häilis 0+0
MoomBaZ 0+0
Räpsy 0+3

Kuolema

arrow 2+0
Fallen 0+0
Spolle 0+0
Tenkrat 0+0
togo 0+0
Kuolema - HC Playboys 3-1
Anonymous

27.11.2006 22:04
Kuolema - HC Playboys 3-1

Kuolema:
arrow 0+1
Fallen 0+0
Tenkrat 3+0
Spolle 0+0
togo 0+2

HC Playboys:
Berge 1+0
Fabio 0+1
Häilis 0+0
Räpsy 0+0
MoomBaZ 0+0

Kiitettävästi katsojia oli saapunut paikalle todistamaan Kuolema - PB -liigakarsintaottelusarjan toista matsia. Kuolema oli ottanut rumasti dunkkuunsa ensimmäisessä kohtaamisessa ja nyt joukkue uhkui uutta intoa kiekon parhaan pelaajan Tenkratin johdolla! Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua ja yleisö odotti kamppailua käsi housuissa, lopulta kiekon paras pelaaja Tenkrat johdatti joukkonsa jäälle ja yleisö puhui uudesta spektaakkelista.

---

I Erä

Ensimmäinen erä on Tenki-fanien taivas ja pääsiäinen samassa olomuodossa. Kiekon paras pelaaja räjäyttää katsomon ensimmäistä kertaa kiimaan ajassa 01.09. Arrow ja togo saavat kunnian pohjustaa kuninkaan täysosuman - he pelaavat kiekon maestro Tenkratille, joka laukoo NATO-ohjuksensa pakkien välistä alapesään. Tässä vaiheessa monet olisivat tuulettaneet, mutta ei Tenkrat, joka koneen ääressä ottaa kupposen Lemon -jääteetä odotellessaan maalin jälkeistä keskialoitusta.

Maalin jälkeen Pelipojilla on hyvä paikka tasoitukseen kun Räpsy vetää Erikeeper-tuubin kera läpi Kuolema-pakiston, mutta viimeistely jää tussuksi kuin sarvikuonon korvalehti. Tasoitus seuraa kuitenkin pian kun Kuolema-pakisto hasardoi avauksen ja Pelipoikien grand old man Bergeron pääsee niittaamaan Fabion passista kiekon tyhjään reppuun.

Tästä maalista Tenkrat kuitenkin innostuu. Huikka Lemon -jääteetä, keskialoitus, pujottelu läpi Pelipoikapakiston ja kiskis, kiekko ylämummoon. Kaikki neljässä sekunnissa. Osa yleisöstä on orgasmin partaalla, mutta ei Tenki, joka luistelee nöyrästi keskialoitukseen ja tuumii itsekseen, että peliä on vielä jäljellä. Jospa sitä vielä yhden tekisi.

Kiekon paras pelaaja kruunaa iltansa ajassa 02.31. Puolittainen 2v1-tilanne, PB-pakki tekee komean maskin ja kuningas-Tenkillä on ilo ja kunnia niitata kiekko tyhjän maalin etunurkasta sisään. Yleisön reaktioita ei pysty selostamaan, tunnelma on kuin Kangasalan kansanmusiikkiviikoilla. Humppa raikaa ja raajat nousevat.

Räpsyllä on vielä loppuerästä tyhjä maali kaventaa, mutta jostain kumman syystä kiekko sohitaan ohi. Kiekon parhaalla avojään luistelijalla eli Tenkratilla vielä pari komeaa kaarrosta keskialueella, mutta kiekko ei tällä kertaa saavu lapaan asti. Erätauolle numeroissa 3-1.


Erätilastot:
01.09 - 1-0 - Tenkrat (arrow, togo)
01.44 - 1-1 - Bergeron (Fabio)
01.48 - 2-1 - Tenkrat
02.31 - 3-1 - Tenkrat (togo)

Hallinta:
Kuolema: 52%
HC Playboys: 47%

Torjunnat:
Kuolema: 3
HC Playboys: 1

----

II Erä

Toinen erä on kokonaisuudessaan tylsä kuin jehovan jouluaamu. Kiekon parhaalla ookkesirklaajalla Tenkratilla muutama hyvä liimailu ilman tulosta, myös Bergeronilla loistopaikka komean liimasoolon jälkeen, mutta joukolta ei tällä kertaa heru.

Yleisössä pahennusta herätti voimakkailla mielipiteillään Kytis. Rispektit kuitenkin hänelle maestro Tenkratin arvostamisesta! Todella tasapaksua pyörimistä kuitenkin kummaltakin joukkueelta. Jos tästä erästä olisi kuvannut elokuvan, se ei olisi todennäköisesti pokannut ainuttakaan Oscaria.

... paitsi tietysti Tenkrat parhaasta miespääosasta.


Erätilastot:
Ei maaleja

Hallinta:
Kuolema: 43%
HC Playboys: 56%

Torjunnat:
Kuolema: 2
HC Playboys: 2

---

III Erä

Kolmas erä on kuin Janne Tulkin tuotanto tiivistettynä kolmeen sanaan: hajuton, väritön, mauton. Suurin syy tähän on kuningas Tenkratin siirtyminen alamaistensa joukkoon katsomon puolelle, nimikirjoituskierroksen jälkeen maestro yltyy sättimään tahmeaa peliään ja haukkuu samalla joukkueensa esityksen, nuorten kikettäjien idolina hän muistaa kuitenkin viimeiseen saakka välttää brutaaleja  kirosanoja.

Häiliksellä on erän alussa makoisa vetopaikka, mutta Kuolema-veska liimaa upeasti. Heti perään Fallen limuttaa PB-pakin 1v1:ssa jalkakynällä Ruisburgerille, mutta veskari liimaa komeasti. Tenkrat olisi tästä paikasta luonnollisesti kolisuttanut reppua. Fallenilla on vielä toinenkin paikka sutaista ratkaisu, mutta kiekko pysähtyy melko oudosti PB-maaliviivalle. Katsomossa epäillään Juhan af-Grania. Lopussa Kuolemalla on vielä hyvä paikka, mutta arrow ajautuu liian pieneen kulmaan. Missään vaiheessa PB ei kuitenkaan oikein saanut kirivaihetta päälle.


Erätilastot:
Ei maaleja

Hallinta:
Kuolema: 54%
HC Playboys: 45%

Torjunnat:
Kuolema: 3
HC Playboys: 4

---

Ottelun kokonaistilastot:

Hallintakeskiarvo:
Kuolema: 47,3%
HC Playboys: 49,3%

Torjunnat:
Kuolema: 8
HC Playboys: 7

Pitkäkiekot:
Kuolema: 1
HC Playboys: 6

Paitsiot:
Kuolema: 1
HC Playboys: 2

Maalivahdin sulkemiset:
Kuolema: 0
HC Playboys: 1

Violent behaviorit:
Kuolema: 0
HC Playboys: 1

Huudot yleisöstä pelin aikana pelin ollessa käynnissä publicilla:
1 rivi

Kickityt katsojat pelin aikana:
1

Tenkratia ylistäneet lauseet yleisöstä pelin aikana: SYNTAX ERROR FILE NOT FOUND

Yleisöä:
Läpi ottelun 55-75

---

KaVon tähtiraati:

3 KaVo-nallia:
Tenkrat - Tenkratin esitys oli kuin erektiolääke. Maestro käytti paikkansa ja sai raavaimmankin katsojan kyyneliin tarkoilla vedoillaan. Kiekon paras pelaaja näytti jälleen miksi hän on kiekon paras pelaaja.

2 KaVo-nallia:
Fallen - Kaksi nallia tulee jo pelkästään loistavasta 1v1-limutuksesta kolmannesta erästä. Muuten en muista nähneeni häntä kentällä, sillä maestro Tenkratin esitys sai muut tähdet himmenemään pelkiksi pieniksi pisteiksi.

1 KaVo-nalli:
lasse89 - Pelin analyyttista tulkintaa läpi ottelun. Ei pitänyt ääntä itsestään vaan loisti taustalla katsomossa.

----

Kuolemalle siis voitto huumaavan esityksen jälkeen 3-1. Tilanne ottelusarjassa näin 1-1. Kiekon kovin pelimies Tenkrat on vihdoin syttynyt liekkeihin ja kuka hänet pysäyttäisi.
Kuolema on liigamestari 01/07.

Terkut lasselle ja nisolle.
HC Playboys - Kuolema 5-6
Anonymous

28.11.2006 21:29
HC Playboys:
Bergeron 1+2
Fadio 1+1
Häilis 2+1
MoomBaZ 0+3
Räpsy 1+2


Kuolema:
arrow 4+2
Fallen 1+2
spolle 0+4
Tenkrat 1+2
Togo 0+0

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.