Foorumi

Noviblog
Anonymous

17.10.2006 13:17
NOVI.URLI.NET

Jonkun aikaa netissä palloillut noviblog yrittää saada itseään hieman esiin. Myös kirjoittajia etsiskellään.

Hiljaiseksi luokiteltava blogi kaipaakin nyt hieman ääntä, lisää kirjoittajia, mahdollisia vakiovierailijoita sekä ennen kaikkea sinua. Bloggaajien tasolla ei ole niin väliä, kunhan välillä jaksaa purkaa tunteitaan kiekosta tai vaikkapa arkielämästään, jälkimmäisen suorittamiseen on ehkä kuitenkin suositeltava jotain muuta blogia, mutta miksi ei..

Miten kirjoittamaan?
Kirjoittamiseen tarvitsee tunnukset, joita et voi itse luoda, joten sitä "rekisteröidy" linkkiä ei kannata etsiä, sen sijaan tunnukset voi saada viestittämällä minulle kiekossa tai vaikka novi@mbnet.fi, kaikki keinot ovat sallittuja.

Novibloggaaminen ei sido sinua mihinkään, jos ei tule aihetta mieleen kun kerran kuukaudessa, ei se ole rike, vaan täysi normaalia. Itse tiedän kuinka vaikeata voi olla joskus löytää aikaa.

Miellään lukisin kommentteja, mitä parannettavaa jne.

Syksyisiä kiekkohetkiä!

Siirretty oikeaan foorumiin.
-Blizk
Noviblog
Anonymous

17.12.2006 19:16
Ennakkomainos!

Kiekkoliigaa otetaa paremmin esille lähiaikoina, ja tulossa onkin kiekkoliigaveikkaus jo heti seuraavalle kaudelle. Lisää on seuraavassa kirjoituksessa:

Joulu on jo ovella

Varmaankin mainostan lisää sitten kun veikkaus avataan muillekkin kun ylläpidolle, mutta nän ennakkoon! :)
Veikkaus avattu
Anonymous

25.12.2006 22:13
Novin kiekkoliigaveikkaus auki!

Nyt se tapahtui, jo ennakkoon hieman mainostettu veikkaus on auki ja sinne pääset menun oikeanpuolimmaisesti linkistä. Uusimman tekstin lukeminen suositeltavaa, sääntöjen pakollista. Tehdessäsi veikkauksen, hyväksyt kaikki säännöt, joten niistä kannattaa olla perillä!

Veikkausaikaa on nyt siis useita päiviä, jotta kaikki halukkaat kerkeävät veikkauksensa jättämään. Muistattehan, että veikkaus on maksullinen ja virallisen osallistumisoikeuden saat vasta siirrettyäsi pelimerkin. Veikkaus ajan loputtua kaikki maksamattomat poistetaan listasta.

Toivottavasti mahdollisimman moni teistäkin osallistuisi niin saadaan varsin valtava potti kasaan heti ekalla kaudella.
Noviblog
Anonymous

01.03.2007 16:47
Ja veikkauksen väliaikatuloksia luettavissa täältä.

Ajattelin laittaa, että on linkki ainakin jossain tallessa, vaikkakin se uudistetusta arkistosta info-osiosta onkin helppo bongata!

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.