Foorumi

Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 3/06
Anonymous

29.07.2006 20:35
Kesäkausi alkaa olla ohitse ja vuorossa on kaikkien rakamastamat Divarikarsinnat 2. divisioonaan.
Hakemusten jätön takaraja on 24.8.2006. 25.8.2006 julkistamme valitut joukkueet ja karsinnat alkavat 26.8.2006 ja kestävät 8 päivää.

Jaossa on 3 paikkaa 2. divariin tulevalle kaudelle. Tuttuun tapaan 2.divarin 3 viimeistä vievät paikat karsintoihin mikäli he täyttävät kriteerit ja haluavat osallistua. Tulen valitsemaan 8-18 joukkuetta karsintoihin(johtokunnan muillakin jäsenillä äänivaltaa), riippuen hakemusten jättäneiden joukkueiden tasosta ja valmiudesta.
Hakemusten jätön takaraja on 24.8.2006 Tämän jälkeen hakemuksia ei saa enään muuttaa ja kokoonpanot jäädytetään.


Divarikarsinnoilla on oma kanava IRCnetissä, #divarikarsinta. Siellä voitte kysellä divarikarsinnoista ja siihen koskevista asioista. Päivystän kanavalla lähes kokoajan. Kyseisellä kannulla tullaan myös sopimaan pelejä, kun sen aika tulee. Olisi erittäin tärkeää karsintojen alkaessa, että joka joukkueesta olisi kyseisellä kannulla mahdollisimman vahva edustus.

Tässä muutama asia, joita painotetaan valintoja tehdessä:
- asiallisuus
- pelillinen taso (rankingeja ei katsota)
- pelillisen tason osoittaa parhaiten pelaamalla "kovia" pelejä, muita karsintoihin haluavia ja Kiekkoliigan (liiga+divarit) joukkueita vastaan. Paino liigan sekä divarin joukkueilla.

- 4vs4 pelit ovat must, 3v3 pelejä ei noteerata millään lailla

- Jos joukkueenne on perustettu helmikuun  jälkeen, voitte aika pitkälle unohtaa mahdollisuutenne näihin karkeloihin. Väärinkäytöksiä suunnitteleville tiedoksi; pelikielto on taattu kiinnijääneille.


Lisää infoa valintakriteereistä Paitsiosta: (osittain jo vanhentuneet kriteerit, mutta edelleen suht ajankohtaiset, esim. nykyään tiimissä tulee olla vähintään 7 jäsentä, mieluusti enemmän, jotta pelaajamäärää ei katsota miinukseksi)

http://kiekkoliiga.net/verkkolehti/viewtopic.php?t=72

Tämän topicin jatkoksi laitetaan hakemukset divarikarsintoihin. Haluamme asiallisia ja informatiivisia hakemuksia, jotka on tehty huolella. Emme halua lukea hakemuksia, joissa lukee vain kyseisen tiimin nimi, ja että haluavat kovasti divariin.

Hakemuksissa tulee olla seuraavat tiedot:
- Joukkueen nimi
- perustamisajankohta
- pelaajien lukumäärä ja "elääkö" kokoonpano vielä
- avoin kertomusosa, jossa joukkue esittää miksi juuri heidät tulisi valita mukaan divarikarsintoihin
- joukkueen vastuuhenkilö/henkilöt
- joukkueen tavoitettavuus (IRCnet, mese, muut...)
- joukkueen kokoonpano *
- eikä kierrätetä sitä vanhaa hakemusta, eikä kopioida toisten hakemuksia
- Osallistumiset muihin sarjoihin. sijoitukset, pelaajien vaihtuvuus, onko pelit pelattu ajoissa loppuun.

* Kokoonpano tulee ilmoittaa nimitarkasti. Pelaajien mahdolliset kakkosnickit muissa karsintaporukoissa/Kiekkoliigan sarjoissa mainittava. Lisäksi tulee mainita jokaisen pelaajan kohdalla onko hän pelannut liigaa tai divaria kaudella 2/2006 ja missä joukkueessa. Karsinnoissahan on voimassa sääntö, jonka mukaan edellisellä kaudella Kiekkoliigan sarjassa pelannut pelaaja (4 tai enemmän pelejä pelannut) on pelikiellossa seuraavalla kaudella Kiekkoliigan sarjoissa, jos oma karsintajoukkue ei selviä divariin (tämä ei koske divarista putoavia joukkueita). Mahdolliset muutokset kokoonpanoissa pitää editoida omaan hakemukseen. Kokoonpanot menevät jäihin sinä hetkenä, kun päätökset mukaan otettavista joukkueista on tehty. Sen jälkeen pelaajia ei saa siis enää lisätä. Valinta-ajankohta ilmoitetaan etukäteen. Poistaa pelaajia saa kaikissa vaiheissa. Sama pelaaja saa olla _vain_ yhden joukkueen kokoonpanossa, tuplaedustusta kahden tai useamman joukkueen riveissä ei saa olla. Kiekkoliigassa pelikiellossa olevia _ei_ saa merkitä kokoonpanoihin.

* Mitä aikaisemmin hakemus on jätettu sen paremmat mahdollisuudet on päästä mukaan karkeloihin, koska tarkkailijoille (joita on enemmän kuin minä) jää enemmän aikaa tutustua joukkueisiin ja kertoa havaintojaan.

Jokainen joukkue tekee VAIN yhden hakemuksen tänne. Tähän topiciin ei tule muuta kuin hakemukset, minun tekstini sekä niiden joukkueiden kokoonpanot, jotka ovat jo karsinnoissa automaattisesti.

* Hakumukseen tehdyt muutokset tulee pistää edit rivillä hakemuksen loppuun aina muutoksia tehdessä.

edit: karsintojen alotuspäivä muutettu 2 päivää aikaisemmaksi.
edit: lisätty kohta hakemuksen muutoksiin tehtäessä.
edit: muutettu pelienmäärä virhettä 3 -> 4 koskien edelliskauden pelejä. Tarkoittaa sitä, että 4 peliä pelannut saa pelikieltoa, 3 ei
Aaltoliike REDUX hakee paikkaa auringosta
Anonymous

30.07.2006 17:23
Joukkueen nimi

Aaltoliike REDUX

perustamisajankohta

15.11.2004 kello 13:52:22

pelaajien lukumäärä ja "elääkö" kokoonpano vielä

13 kappaletta

joukkueen vastuuhenkilö/henkilöt

Tsuna, zimppa, wilzu

joukkueen tavoitettavuus (IRCnet, mese, muut...)

IRC:
#kiekkoliiga @ircnet
#aaltoliike    @ircnet
Tsunaabi
samuh
Wilzu

MSN:
tsunah@hotmail.com
zimmo7@hotmail.com
wilzu007@msn.com

SKYPE:
tsunaabi
zämyy
Ville Siekkeli

joukkueen kokoonpano

Puolustajat:

Aalto(woolley)
Ikä: 14v
2/2004 liiga Kalma HC
2/2004 playoffs Takapenkin Tytöt
3/2004 divari Hc Humba
4/2004 liiga Hc Humba
5/2004 divari Kalma HC
1/2005 liiga Völlig Zugefroren EM
1/2005 playoffs Völlig Zugefroren EM
2/2005 liiga Habs
2/2005 liigakarsinta Habs

Cloudi (divaria kiekko-hobiiteissa nickillä idoulC)
Ikä: 18
1/2005 puulaaki Team Viru Valge
2/2005 puulaaki Team Omistus
2/2005 divari Failed Ones
3/2005 divari Failed Ones
3/2005 liigakarsinta Failed Ones
1/2006 divari Team Viru Valge
2/2006 divari Kiekko-Hobiitit

Isolutka(tzuiz)
Ikä: 21
1/2005 puulaaki HT-Suomi

.jorma.
Ikä: 16
3/2005 2. divari FC Kiviniemi
3/2005 divarikarsinta FC Kiviniemi
1/2006 2. divari FC Kiviniemi

Kanzuli(kavu)
Ikä: 16
1/2005 puulaaki HT-Suomi
2/2005 divari Takapenkin Tytöt
2/2005 liiga Kiekko-Hobiitit 1
1/2006 liiga Team Jupiter

Sammakko
Ikä: ?

Wanted
Ikä: 14
2/2006 2.Divari karsintaa VMTL


Hyökkääjät:


Klee
Ikä: 14

Mazter (divaria 2/2006 kaudella joukkueessa HCAP)
Ikä:16
1/2006 divari Zambolaatio
2/2006 divari H.C.A.P
2/2006 2. divari HC Kauhava
2/2006 liigakarsinta H.C.A.P

Tsuna
Ikä: 23
5/2004 liiga HCH - HardCoreHokia
5/2004 liigakarsinta HCH - HardCoreHokia
1/2005 liiga Kiekko-Hobiitit
2/2005 liiga FHR
2/2005 playoffs FHR
3/2005 divari Kiekko-Hobiitit

vaari
Ikä: ?
2/2005 puulaaki HC Roikkulämy

Wilzu
Ikä: 17
1/2005 divari Darra OY
2/2005 divari Darra OY
3/2005 divari Darra OY
3/2005 liigakarsinta Darra OY
1/2006 liiga Darra OY

zimppa
Ikä: 17

Osallistumiset muihin sarjoihin. Sijoitukset …

Olemme olleet osa EHL:än toimintaa  kausilla 1/2006 ja 2/2006. Ensimmäisellä kaudella tuli värikkäiden vaiheiden jälkeen mestaruus ja tänäkin kautena olemme tiemme pleijareihin raivanneet sijoittumalla runkosarjassa toiseksi. Aktiivisuus ei kumpanakaan kautena ole ollut ongelma, vaan esimerkiksi kuluvana kautena olimme ensimmäinen joukkue jolla oli pelit pelattuina.

Vapaa kertomusosa

Tapahtui viime jaksossa:

Superkaksikkomme Alfonso ja Tsuna olivat keränneet ympärilleen joukkion urheista nuorista joille ei mikään muu kelvannut kuin se kirkkain eli kiekkoliiga. Pitkällisten treenauksien ja kamppailujen jälkeen (tähän montaasi peleistämme) korkea rank oli saavutettu ja usko divarikarsintapaikkaan aaltoliikkeen leirissä oli kova. Taktisista syistähän olimme edellisiin karsintoihinkin jopa jättäneet hakematta.

Mutta VOIH! Odotettu päivä tuli .. ja meni.  Karsintajoukkueiden listaa selasi epäuskoinen joukko, joka oli jo Alfonson mitalla harventunut paineiden ollessa liikaa. Joukkuetta oli parjattu monesta suunnasta ”keräilytiimiksi” ja tämä näytti koituneen kohtaloksemme. Kuitenkin kehoitus kuului pysyä kasassa ja kokeilemaan ensi kerralla uudelleen.  Tästä sisuuntuneena nyt Tsunan ja wilzun ohjaama tiimi päätti todistaa itsensä valinnan arvoiseksi seuraavaa kertaa varten.


Uusi aika:

Kuten aina näissä tapauksissa, rotat jättivät ”uppoavan” laivan.  Menetimme muutaman hyvän pelurin ja yhden umpisurkean. Tästä kuitenkin lannistumatta värväsimme tilalle pelaajia jotka sitoutuivat olemaan mukanamme niin ylämäessä kuin laskusuhdanteessakin ja näin on 90% tapauksista myös käynyt. Yksi rosmo on  ”kukkarollamme vieraillut” mutta tälläkin kertaa tilalle saatiin kovempi pelimies. Runkomme on kuitenkin pysynyt samana jo pitkän aíkaa. Siihen oli helppo lisätä ne puuttuvat palikat kun tiedettiin mitä tahdottiin.

Tehokkaampi kokoonpano tuotti myös tulosta. Tätä nykyä pystymme haastamaan melkein minkä tahansa tiimin (Burkina Fasoa vastaan emme ole vielä voittaneet). Ja rankin pyöriminen on siirtynyt 1400 hujakoilta 1600 tienoille. Lisäksi ensimmäistä kertaa joukkueen olemassaolon aikana, ihan oikea taktiikka on löytymässä peliimme. Todistajia löytyy jopa Tsunan puolustamisesta ja syöttönapin löytymisestä. :wink:

Olemme myös kasvattaneet ankarasti mediaseksikkyyttämme esiintymällä komealla kokoonpanolla niin ensimmäisessä liigojenvälisessä pelissä kuin  häikäisemälle porukkaa publillakin.  Viime hakemuksesta on myös kulunut noin 300 peliä joten aktiivisuus ei ole –eikä siitä tule- ongelma.

Miksi Aaltoliike sitten tällä kertaa mukaan?

Noh ensimmäiseksi  vois näin lapsen uskolla sanoa että viimekertainen ilmoitus antoi uskoa tälle kerralla valinnan suhteen.  Olemme jo yli 1100 pelin kokemuksella mielestäni ylittäneet ”keräilytiimin” statuksen ja siirtyneet varteenotettavien ehdokkaiden joukkoon.

Pelityylimme on viihdyttävää niin katsojille kuin vastustajallekin. Sillä jos me emme tao maaleja, yleensä vastustaja rokottaa ja ankarasti. Eli varmasti tapahtumarikasta hokia tarjolla. Kuten jo aiemmin mainitsin, myös tasomme on varmasti riittävän kova niin liigaan kuin 2divariinkin. Burkina Fasoa lukuun ottamatta ei ole vielä voittamatonta joukkuetta  vastaamme asettunut.

Joukkue on myös kieltämättä yksi kiekon tämänhetkisistä väriläiskistä. Niin Wilzun XD:t kuin Tsunan irc-tappelut ovat tervettä vaihtelua muuten ah, niin harmaaseen massaan. Tässäkin suhteessa toivomme ettei henkilökohtaiset antipatiat pilaisi koko joukkueen mahdollisuuksia. Kaikki eivät voi tulla kaikkien kanssa toimeen ja jos tämä on se tekijä miksi jäsen X johtokunnasta ampuu hakemuksemme alas niin shame on you ! :wink:  Toivotamme siis myös avointa mieltä valitsijoille jotta he näkisivät kaikki mahdollisuudet mitä joukkueemme valitseminen toisi mukanaan. Jokainen meistä osaa olla asiallinen kun tilanne sitä vaatii ja esimerkiksi itse pelin aikana ei kukaan voi väittää ettemmekö kunnioittaisi kiekon hienoja perinteitä. Pitkää päätyyn jos vastustajalla mies pettää on periaatteemme. Emme myöskään ikinä sulje ennen kuin vastustaja sen pelin avaa. (Poislukien  muutama wilzun angstikohtaus joita sattuu varmasti kaikille)

Kaiken kaikkiaan siis joukkueemme on asiallinen. Ei muutama jonkun mielestä mätä omena pilaa koko vakkaa  :wink: . Kiekkoliigan historia on täynnä laadukkaita joukkueita joilla on kyseenalaisia pelaajia rosterissaan. Datta ja playboys, L.Lawson ja HC PU, Tenkrat ja Kiekko-32...

Kun ajatellaan kiekkosceneä yleisesti, niin mielestäni on nyt meidän aika tulla valituksi karsintoihin. Tasoisiamme joukkueita joille ei aikaisemmin olisi mahdollisuutta karsinnoissa  ei nyt tule montaa mieleen. Oikeus ja kohtuus olisi antaa meidän näyttää taitomme myös näissä ympyröissä, eikä lahjoittaa toista tai kolmatta kertaa joukkueelle joka jo parrasvaloissa on paistatellut.  


Kesäterveisin

Tsuna och Aaltoliike REDUX
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 3/06
Anonymous

31.07.2006 10:37
Kouvola Sabres jälleen valmiudessa 2. divarikarsintaan!

Miksi meidät tällä kertaa, vaikkei kahtena aikasempanakaan kertana ole valittu?

Joukkueen yhtenäisyys...
Joukkue todistanut pysyvänsä pystyssä takaiskuista huolimatta, pelaajia lähtenyt sekä osa palannut takaisin, mutta eiköhän monessa muussakin joukkuessa niin ole? Tiivis runko pysynyt Hoki-liiga ajoilta samana Zippo, sydis, fouba, avain ja haule, jotka olleet jo pitkän aikaa tuttu näky Kouvolan peleissä. Myös Mänty pitää mainita nykyään KS:n luottomiehenä puolustustehtävissä. Joukkue pelasi 2/2006 kaudella EHL-Divarssa, jossa pelaajamuutokset johtuivat lähinnä värväyksistä. Koko kauden ajan Zippo, sydis, fouba, haule, Drunkku, Mänty, santeri ja Lievers olivat joukkueessa, joka todistaa ettemme ole mikään team hopper kasauma. Koivu, Orr, FlatFoot ja Ayoso taas värvättiin kesken kauden, mutta Koivu erotettiin epäaktiivisuuden ja joukkueen pelityyliin huonosti sopivuuden takia. Matseissa läppä lentää ja pyritään pitämään hauskaa!

Aktiivisuus...
Joukkue on pelannut harkkamatseja n. 4 peliä per päivä keskimäärin viime hakemuksen jätön jälkeen, joka on mielestämme kesällä kelpo tahti. EHL-Divarissa kaikki asiat hoidettiin ajallaan ja olimmekin ensimmäinen joukkue yhdessä Kanojen kanssa, jotka saivat kaikki ottelut pelatuksi. Joukkueen runkoo kuuluu siis 13 pelaajaa, joka takaa pelien läpiviennin vaikka joku ottaisi taukoa kiekosta tai esimerkiksi lähtisi reissuun.

Pelillinentaso...
Jo Hoki-liigassa joukkue pärjäsi hyvin ellei loistavasti monia nykyisiä kiekkoliigan alaisia joukkueita vastaan kuten Kuolema, Hc Halko, Into ja Elite Razor, mutta eihän lähes vuoden takaisia asioita kannata paljoa nykyään katsoa. Joukkue pelasi kuten mainitsimme EHL:n divarissa sarjan eka kausi se vasta oli, mutta sielä oli myös kovia joukkuita mukana kuten HCL ja Kanat. Tässä sarjassa sijoituksemme oli 2. tiukasti HCL:n ja Kanojen puristuksessa. Harkkapeleissä voittoprosenttimme on korkea ja pystymme haastamaan jokaisen kiekon joukkueen tasaiseen mittelöön. Aivan varmasti jokainen vanhempi kiekkojoukkue ollaan joskus voitettu.

IRC:aaminen...
Melkein jokainen joukkueen pelaaja käyttää IRC:iä ja majailee #kiekkoliiga ja #KSabres kanavilla. Zippo, Lievers ja FlatFoot löytyvät 24h/7 IRC:n puolelta.

Asiallisuus...
Meidän joukkue on ennen herättänyt epäluuloja kiekkkoliigan johtokunnassa tai ainakin 2. divarikarsintoihin valitsia raatissa, mutta asiat ei ole pitkiin aikoihin edes niin ollut miten luullaan. Joukkueen keski-ikä nykyään yli 18 vuotta, vaikkei se suorastaan vaikuta asiallisuuteen, mutta kyllä se jotain kertoo. Jos peeloilisimme matseissa en uskoisi, että vanhemmat herrat Drunkku, Mänty, FlatFoot ja Orr joukkueessa montaa peliä pidempään viihtyisi. Toivoisimme, että vuoden takaisia herculeksen näytöksiä ei enään katsottaisi valinnoissa... ;)

Miksi me haluamme 2. divariin?
Kiekkoliigaa johtaa hyvä johtoryhmä, joka hoitaa asiansa ammattimaisesti ja ripeästi ilman sen suurempaa viivettä. Kiekkoliigan arvostus on suuri kiekko.tk pelissä, joka myös yksi motivaation lähde Kiekkoliigan alaisuuteen pyrkimiseen ja siellä pärjäämiseen. Viimeinen ja ehkä tärkein syy on, että Kiekkoliigan joukkueet ovat kiekon kovataisoisimpia ja hyvällä maineella varustettuja joukkueita, ainakin suurin osa.

Miten takaamme, että asiat tulevat hoidetuksi?
Zipolla kokemusta vastuuhenkilön roolista Hoki-liigassa 3 kautta ilman suurempia moitteita, joista 2 kautta KS:n johdossa ja nykyään Jokelan Jyskeen johtotehtävissä. EHL-Divarissa tällä kaudella Zippo on hoitanut asiat hyvin ja ottanut aktiivisesti osaa sekä ilmoittanut tilastoissa olevista virheistä yms.. Orr varmasti pystyy neuvomaan tarpeen tullen miten joukkuetta johdetaan ja asioita pitää hoitaa, koska Kalma HC:ssa kapteenina 2 kautta. Kolme kautta Kouvolalla takana eri sarjoista ja pelit/asiat tulleet hoidetuksi ajallaan miksei siis 2. divarissakin.

Kokoonpano:

Sydis
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 16 vuotta
IRC-Nick: sydiss
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
Ei ole

Avain88
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 18 vuotta
IRC-Nick: Ei ircaa
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
Ei ole

fouba
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 15 vuotta
IRC-Nick: fouba
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
Ei ole

Mänty
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 22 vuotta
IRC-Nick: MAneE
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
Ei ole

Lievers
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 18 vuotta
IRC-Nick: Ayshire/Lievers
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
Ei ole

Ayoso
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 15 vuotta
IRC-Nick: Ayoso
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
1/2006: 2. divari, Hc Halko (Greene)
2/2006: 2. divari, Hc Halko (Greene)


Drunkku
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 23 vuotta
IRC-Nick: Drunkku
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
1/2005: puulaaki, HC Ylikunto
2/2005: liiga, Team Jupiter

santeri
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 17 vuotta
IRC-Nick: Ei ircaa
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
Ei ole

Orr
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 25 vuotta
IRC-Nick: Orr-
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
2/2004: liiga, Habs
3/2004: liiga, Habs
4/2004: liiga, Habs
5/2004: liiga, Habs
1/2005: divari, Kalma HC
2/2005: divari, Kalma HC
3/2005: divari, Rowdryruff Boys

haule
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 17 vuotta
IRC-Nick: Donitsi/haule
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
2/2006: 2. divari, MotU (Donitsi)

FlatFoot
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 20 vuotta
IRC-Nick: Enforcer^/Enff0
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
4/2004: divari, HT-Suomi (Enforcer)

Joukkueen tiedot:
Perustettu: 2005-03-15 (Zippo entisellä nickillään)
Harjoitus ottelut: 2002, voittoja: 1153, tasapelejä: 262, tappioita: 587
IRC-Kanava: #KSabres (IRCnet)
Vastuuhenkilöt: haule, Lievers ja Mänty
Keski-ikä: +18 vuotta
Lyhenne: KS
Pelipuvut:
koti: tummanoranssi - musta - vaaleanvihreän (6)
vieras: vaaleanvihreä - harmaanvihreä - musta (6)
Harjoituspelejä päivässä: n. 4 (viime hakemuksen jätön ja nykyisen välillä)

Sapellit heiluu ja onnea kaikille, jotka karsintoihin valittiin! :)

edit (18.8.): sydis. -> Sydis (nimenvaihto), Kinom (Garon) jätettiin pois kokoonpanosta
edit (20.8.): Zippo pois kokoopanosta ja haule vastuuhenkilöksi.
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 3/06
Anonymous

31.07.2006 10:42
Maalisepot ilmoittautuvat taistoon divarikarsintapaikasta!

Perustiedot

Joukkueen nimi: Maalisepot
Perustajat: syöttöhai, Jupsa
Vastuuhenkilöt: syöttöhai, Jupsa, Amigo
Perustamisajankohta: 2005-03-13 19:22:44
Pelatut ottelut kirjoitushetkellä: 749
Lyhenne: MS
Pelipaidat: Koti: Punainen-musta-keltainen-punainen. Vieras: Musta-keltainen-punainen-keltainen.
Yhteydet: IRCnet: #maalisepot tai Messengerissä: jake_1991@hotmail.com, juspa9@hotmail.com, matti_asumaniemi@hotmail.com. Kiinni saa myös ICQ:ssa.
syöttöhai: 312-364-955
Jupsa: 260-921-829
Amigo: 278-568-477

Historia

Vuosi 2005

Koko homma lähti liikkeelle eräänä aurinkoisena iltana,(13.3.05) kun syöttöhai ja Jupsa päättivät erota kaveriporukkatiimistä, perustaa oma joukkue ja nousta kiekon tähtitaivaalle vielä joskus. Nimeä oli vaikea keksiä, joten laitoimme foorumille topicin, jossa kysyimme ehdotuksia nimeksi. Ei tarvinnut montaa minuuttia odottaa, kunnes Ile, tuolloin tunnettiin nimimerkillä Morozov, ehdotti nimeksi ”maalisepot.”
Otimme mukaan pari kaveria: Amigo(kakkosnickillä), joka pelasi tuolloin nimimerkillä Osama_jr ja Pitkäsen, tuolloin nimimerkillä Ermeli.

About kuukausi pelejä tuli pelattua vähän pienemmällä porukalla, kunnes Amigo sai houkuteltua mukaan kakkosnickeillään karviksen, Emren ja Japsun. Noin kuukausi tästä ja Amigo houkutteli jo soopan ja Flasheyn mukaan kakkosnickeillään. Ja täytyihän Ilekin pyytää mukaan, koska keksi nimenkin. Amigoiden mukana joukkueeseen tuli kakkosnickillään myös Körsklieg. Näiden kuumien vahvistuksien myötä aloimme pelata huomattavasti kovempia pelejä, itse asiassa kiekkoliigatiimejä vastaan. Niin meidän kuin vastustajankin ällistykseksi pärjäsimme näissä peleissä erittäin hyvin ja suurimman osan peleistä voitimmekin. Jos emme voittamaan pystyneet, pystyimme ainakin antamaan vastapuolelle tiukan vastuksen.

Mikään ei silti ole ikuista. Se tuli huomattua, kun nämä Jupiterin tähdet lähtivät joukostamme ja karvis, Emre ja Japsu lähtivät muutama viikko sen jälkeen, kun edelliset herrat olivat lähteneet. Parin kuukauden päästä lähti vuorostaan Körsklieg.
Vierailevien tähtien lähdön myötä aktiivisuus lopahti ja pelejä ei pelattu noin kolmeen viikkoon. Joka tapauksessa näiden vahvistuksien ”käväisy” joukkueessamme oli mahtava piristysruiske ja tärkeä ajankohta historiamme aikana, sillä opimme näinä aikoina runsaasti pelillisiä asioita sekä ehkä hieman käytöstapoja.

Noin kolme viikkoa oli kulunut ja päätimme ryhdistäytyä ja alkamaan pelaamaan jälleen pelejä. Amigo päätti kysyä, tulisiko Ile mukaan kakkosnickillä uudemman kerran. Ile päätti tulla, ja kaikilta alkoi löytyä asennetta peliin entistä enemmän ja aktiivisuus nousi.

Vuosi 2006

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Päätimme ottaa yhden IRL-ystävän, Sampon, try-outille, joka muutaman pelin jälkeen vakuuttikin johtohenkilöt ja pääsi joukkueeseen. Jupsa halusi kokeilla jotain vähän suurempaa ja niin Amigon avustuksella siirto tulikin Rowdyruff Boysseihin. Seuraavat kuukaudet olivatkin pelien osalta tasaista mättöä ja turhilta muutoksilta vältyttiin.

Kesäloman alkaessa aktiivisuus nousi entisestään, pelit paranivat ja ruudun takana oli hauskempaa, ja mikäs sen parempaa. Samalla myös himo kiekkoliigaan kasvoi väistämättä.

Jupsa ja Amigo olivat jo kauan aikaan pohtineet, missä vaiheessa siirtyä Maaliseppoihin ykkösillä ja päättivätkin välittömästi kauden jälkeen siirtyä. Amigolle päätös oli alun perin vaikea, koska hän oli luonut jo hyvät suhteet sillä suunnalla. Kiekkoliigan runkosarjan ollessa jo lähes lopullaan, sai Jupsa houkuteltua Bolkonskin(mauri) vahvistamaan hyökkäyspäätämme. Puolustukseen otettiin vielä director-. Tavoitteenamme oli alussa saada hieman tuntemattomampia pelaajia joukkueeseen, mutta niin vain kävi, että suurin osa joukkueestamme kuuluu samaan kaveriporukkaan, mutta sehän on vain entistä mukavampaa.

Miksi antaa Sepoille mahdollisuus?

Kaikista vaikein kysymys, johon on myös vaikeinta vastata.
Olemme pysyneet kasassa kohta jo 18 kuukautta ja koko idea lähti kaveriporukan kesken, jonka kautta olemme joukkuetta rakentaneet. Joukkuehenki on hyvää ja on aina ollutkin. Toki pieniä riitoja on joskus tullut, kuten kavereilla aina, mutta ne on selvitetty helposti, nopeasti ja asiallisesti. Pienet riidathan oikein sovittuna parantavat vain ystävyyssuhteita.

Pelejä olemme tahkonneet jo kohta 800 joista lähes kaikki on pelattu 4vs4-pelimuodolla. Mistään liigasta ei tällä joukkueella ole yhteistä kokemusta, joka saattaa olla jopa plussaa…tai ei, sillä mielestämme Kiekkoliiga tarvitsee joukkoonsa hieman uutta verta ja pelaajia joilla ei suurista sarjoista ole niin paljon kokemusta. Toki joukkueet, jotka ovat pelejä tahkonneet jo esimerkiksi yli kaksi tuhatta, ansaitsevat mahdollisuuden, mutta vakuutamme, että pelillinen tasomme on hakijajoukkueista parhaimmasta päästä, ellei paras. Osaamme näyttää parhaimmillamme todella hienoa kiekkoa ja sitä peliä on sekä ilo katsoa että itse pelata.

Joukkueessamme pelaajat tuntevat hyvin toisensa ja perusrunko on pysynyt kasassa koko joukkueen olemassaolon ajan. Missään vaiheessa ei mitään hajoamisen merkkejä ole ollut, eikä aktiivisuus ole missään vaiheessa lopahtanut, ellei aktiivisuuden osalta lasketa sitä parin viikon jaksoa. Pelejä pelaamme nykyään päivässä noin 2-6. Aina kun on mahdollista, pyrimme pelaamaan kiekkoliigajoukkueita vastaan, jonka piikkiin vähän laittaisinkin pienehkön pelimäärän. Sillä jos kiekkoliigajoukkueita ei ole näkyvissä, pyrimme odottamaan, että saisimme mahdollisimman kovan vastuksen emmekä heti pelaa huonointa mahdollista joukkuetta vastaan, joka meidät haastaa.

Oli tarkoin harkittua, että päädyimme jättämään kokoonpanon pelaajamäärältään näinkin pieneen kokoon, mutta vakuutan, että mitään ongelmaa ei tulisi olemaan otteluiden pelaamisen suhteen. Suuresta ikähaarukasta huolimatta(15–20) tulemme keskenään hyvin toimeen ja kaikki joukkueen jäsenet ovat asiallisia. Omasta mielestäni asiallisuutemme on ihailtavaa, kun otetaan vielä huomioon, että kyseessä on kohtuun nuori porukka. Vaikka joukkueestamme ei ketään suuria nimiä löydy, potentiaalia löytyy kyllä senkin edestä. Kyseessä on hyvin pitkälti kaveriporukkatiimi vaikka alussa tavoitteenamme ei ollut sellaista rakentaa. Joukkue on oikeastaan saanut alkunsa jo marraskuussa 2004, kun Pitkänen perusti joukkueen nimeltä HC Rähmäsilmät (ei viittaa ihmisen silmiin), josta sitten Jupsa ja syöttöhai halusivat erota rakentaakseen uuden joukkueen, eli kyseessä on varsin vanha joukkue kiekon mittapuulla. Alusta alkaen olemme hyvällä joukkuepelillä ja – hengellä pystyneet käymään tiukan taiston ennakkoon arviolta kovempia joukkueita vastaan. Vaikka tavoitteena oli kerätä rivistöön tuntemattomampia pelaajia, siitä huolimatta joukkueessa ei ole kuin pari IRL-kaveripiirin ulkopuolista jäsentä. Muut pelaajat ovatkin pelanneet joukkueessa HC Rähmäsilmät, eli olemme pelanneet yhdessä jo siis vuodesta 2004 saakka.

Pelit pelataan aina loppuun asti eikä koskaan luovuteta, koska vastustajatkin varmasti haastaessaan/haasteen vastaanottaessaan haluavat pelata kolme kertaa viisi minuuttia tehokasta peliaikaa, joten vaikka tilanne olisi kuinka vaikea, ja vaikka ei olisi mahdollisuuksia nousta edes peliin mukaan, pelaamme silti ottelut loppuun asti. Noudatamme täydellisesti ”herrasmiessääntöjä” ja pelin lopussa vastustaja on kiitoksen ansainnut. Pelasivat rehdisti tai ei, antoivat he meille sentään ripauksen jälleen kokemusta, taitoa ja pelisilmää yms. lisää. Kehityimmehän pelissä tavalla tai toisella.

Jo joukkueen perustamisesta lähtien tavoitteenamme oli joskus, vaikka siihen pari vuotta kuluisikin, päästä taistelemaan paikasta Kiekkoliigaan. Jo pelkkä karsintapaikka olisi enemmän kuin unelmien täyttymys.

Kokoonpano
Joukkueessamme on neljä puolustajaa ja kolme hyökkääjää
Kokoonpanoon tulee vielä pienen pieni muutos, kenties yksi puolustaja/hyökkääjä lisää ja surkean maalivahtityöskentelyn johdosta maalivahti olisi vielä hankinnoissa. Yhteyttä saa ottaa jos on tarjolla.

syöttöhai
Muut nickit: jaksu99, syöttis
Pelipaikka: Puolustaja
Kokemusta kiekkoliigasta: ei ole
IRC: syottis
MSN: jake_1991@hotmail.com
ICQ: 312-364-955

Jupsa
Muut nickit: Aimolämy, Jupsa9
Pelipaikka: Hyökkääjä
Kokemusta kiekkoliigasta: 1.divaria ja liigakarsintaa Rowdyruff Boysseissa kaudella 2/2006.
IRC: Jupsa
MSN: juspa9@hotmail.com
ICQ: 260-921-829

Amigo
Muut nickit: osama_jr, smagaster
Pelipaikka: Hyökkääjä
Kokemusta kiekkoliigasta: liigaa Team Jupiterissa kaudella 1/2005. 1.divaria Rowdyruff Boysseissa kausilla 3/2005, 1/2006, 2/2006(+liigakarsinta) ja kermana päälle divarikarsintaa Rowdyruff Boysseissa kaudella 1/2006.
IRC: Amigo
MSN: matti_asumaniemi@hotmail.com
ICQ: 278-568-477

Pitkänen
Muut nickit: Ermeli
Pelipaikka: Puolustaja
Kokemusta kiekkoliigasta: ei ole
IRC: Pitkanen
MSN: lamsa_elmeri@hotmail.com
ICQ: 206-529-477

Sampo
Muut nickit: sampster, kaba
Pelipaikka: Puolustaja
Kokemusta kiekkoliigasta: ei ole
IRC: Sampo-
MSN: sale1@hotmail.com
ICQ: 215-945-796

director-
Muut nickit: nutrition,junnuu, trydire
Pelipaikka: Puolustaja
Kokemusta kiekkoliigasta: ei ole
IRC: dire
MSN: tepi__92__@hotmail.com

Bolkonski
Muut nickit: mauri, potkinko, koriste, vilkkumaa,
Pelipaikka: Hyökkääjä
Kokemusta kiekkoliigasta: 2.divari kaudella 3/2005 joukkueessa 7 Röyhkeää Miestä
IRC: Bolkonski




Kiitos meihin uhratusta ajastanne ja toivon, että antaisitte meille mahdollisuuden. Jos annatte mahdollisuuden, vakuutan, ettette tule pettymään.

Terveisin Jupsa ja Maalisepot

Edit: Turisti pois kokoonpanosta
smirkku HT osoittaa kiinnostuksensa näihin karkeloihin
Anonymous

31.07.2006 22:07
Panostamme sittenkin hoki-liigaan, kits.
DHC
Anonymous

01.08.2006 13:22
DHC jättää pelailut sikseen, kiitos kaikille.
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 3/06
Anonymous

02.08.2006 22:36
El Los Bananas

Perustiedot:
Joukkueen nimi: El Los Bananas
Perustamisajankohta: 2005-06-16 09:51:01
Pelaajien lukumäärä: 7

Miksi El Los Bananas?
Aktiivinen, asiallinen, tiivis ja hyvin yhteenpelaava pelaajamateriaali. Joukkueemme vahvuuksina ovat olleet lähes alusta asti samana pysyneet runkopelaajat sekä loistava joukkuehenki. Viime aikoina vaihtelevuutta on tullut liikaa puolustuksessa pelaajasiirtojen muodossa. Kesäkuussa joukkueessa yli puoli vuotta pelannut raivokana muutti internetin ulottumattomiin ja elokuussa joukkueen jätti myös muuton ja opiskelujen vuoksi eugeni. Pyrimme pitämään pelaajaringin jatkossakin tiiviinä ja aktiivisena. Pelaajia kokoonpanossa tulee näillä näkymin olemaan vain 7, mutta se ei ole ollut, eikä tule olemaan ongelmana.

Kesälomalla joukkueemme aktiivisuus on tippunut valitettavan huonolle tasolle pelaajien matkojen yms kiireiden takia, mutta silti saimme pelattua Hoki-Liigan runkosarjan kunnialla läpi, kuten aikaisempinakin kausina. Aktiivisuus palaa taas normaaliin päiväjärjestykseen elokuun alkupuolella, joten 2. divarikarsinnoissa pelaamiseen riittää aikaa ja intoa.

Kokemus ja tavoitettavuus
Olemme tähdänneet joukkueen perustamisesta lähtien Kiekkoliigan alaisiin sarjoihin. Haimme Hoki-Liigaan kyseisen liigan ensimmäiselle kaudelle, mutta jouduimme Hoki-Divariin joukkueemme läheisen perustamisajankohdan vuoksi. Kaudet I, II ja III/2005 pelasimme Hoki-Divarissa vaihtelevalla menestyksellä. Kauden I ja II / 2005 jälkeen olimme lähellä nousta Hoki-Liigaan, mutta jäimme molemmilla kerroilla harmittavasti maalieron turvin ulos liigajoukkueiden joukosta. Kauden III/2005 jälkeen nousimme Hoki-Liigaan, jossa olemme pelanneet viimeiset kaksi kautta. Toukokuun lopussa päättyneellä II/2006 –kaudella sijoituimme toiseksi viimeiseksi. Kausi oli äärimmäisen tasainen ja pudotuspelipaikka jäi harmittavan lähelle – edessä on liigakarsinnat ja taisteleminen Hoki-Liigassa säilymisestä. Olemme pelanneet pelimme aina ajoissa ja Hoki-Liigan johtokunnalta voitte varmaankin kysellä lisää asiallisuudestamme ja aktiivisuudestamme.

Haimme myös viime 2. divarikarsintoihin, mutta emme saaneet karsintapaikkaa. Nyt yritämme siis kokeilla toista kertaa onneamme.

Kaikki joukkueemme pelaajat käyttävät aktiivisesti IRCiä, niin joukkueemme kuin Hoki-Liigan ja Kiekkoliigan kanavilla. Pelaajamme tavoitatte helpoiten #losbananas –kanavalta IRCnetistä, joka on kuitenkin pyhitetty vain joukkueen jäsenille (lyhyet visiitit toki sallittuja). Messengerin kautta harvemmin pelejä tms. sovimme, sillä käytämme pääasiallisesti IRCiä. Kaikki pelaajat tuntevat myös toisensa ”IRL” ja olemmekin järjestäneet useampia miittejä kolmella eri paikkakunnalla.  

Lisäksi kerrottakoon, että perustimme 5-5 –nimisen 5vs5 formaatilla pelattavan liigan alkukesästä, joka on nyt playoff –vaiheessa (lisäinfoa: www.5-5.urli.net)

Menestys muissa sarjoissa:
1/2005 Hoki-Divari 3.
2/2005 Hoki-Divari 5.
3/2005 Hoki-Divari 5.
1/2006 Hoki-Liiga 7.
1/2006 5-5 6.
2/2006 Hoki-Liiga 9.


Kokoonpano

Eastwood
hyökkääjä
IRC: Awntsa

Edward
hyökkääjä
IRC: Edward

Ortin
hyökkääjä
IRC: Ortin

Paltsa
hyökkääjä
IRC: Paltsa

kinkku
puolustaja
IRC: coolfool

RcT
puolustaja
IRC: RcT

Wire
puolustaja
IRC: Nahkisss

Edit 4: Nahkis vaihtoi nimensä Wireksi.
Edit 3: Puolustajasekoilut on nyt ohitse sillä Nahkis liittyi kokoonpanoon try-outin jälkeen.
Edit 2: those jätti joukkueen hakemalla karsintoihin Beetlehemin Seimiveikkojen riveissä. Puolustaja hakusessa siis jälleen.
Edit: Lisätty those kokoonpanoon.
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 3/06
Anonymous

03.08.2006 14:24
PePo jättää väliin tällä kertaa.
Hakemus 2.divarin karsintoihin
Anonymous

03.08.2006 21:40
HIFK:in hakemus Kiekkoliigan 2.divisioonakarsintoihin kaudelle 3/2006


Perusinfo

Joukkueen nimi: HIFK
Perustamisajankohta: 2005-07-21 02:25:03
Ottelumäärä: 1742
Vastuuhenkilöt: -kessu-, M.Bolan ja Turhapuro
Pelaajalukumäärä: 8
Kotipeliasu: Punainen, musta, punainen, 5. kuvio
Vieraspeliasu: Valkoinen, punainen, punainen, 5. kuvio


Yhteystiedot

Helpoiten meidät tavoittaa #hifk.tk -kanavaltamme ircnetissä.
Myös tarvittaessa messengerin avulla: pikkujoona_hotmail.com (-kessu-), pe.ve@jippii.fi. (Turhapuro)
Lisäksi kiekossa voi pommittaa notella.


Saarenmaasta nykypäivään

HIFK:in alkulähteet ulottuvat kesään 2005, jolloin -kessu-, -zippi-,  Ulrig, neplokki sekä Turhapuro ottivat ensiaskeliaan Kiekossa HC Saarenmaa nimisessä joukkueessa. Kyseisestä porukasta -kessu- houkutteli Turhapuron H I F K:iin, jonne kolmanneksi lenkiksi saatiin publatuttavuus tuomas1. Useiden viikkojen kulmurien tahkoaminen, sekä perusjoukkuepelin opiskelemisen jälkeen joukkueeseen värvättiin Ulrig ja neplokki. Tämä mahdollisti 4vs4-peliformaatin harrastamisen 3vs3:en ohessa. Vaikka joukkueen kyvyt eivät tässä vaiheessa todellakaan riittäneet nelureihin, joissa oli vastassa järjestään kovempia joukkueita, suosittiin niitä, koska oli olemassa pientä hajua peliformaatin suhteen pitkällä aikavälillä. Tämä rasittava mutta opettavainen opintie on mielestämme kantanut hedelmää ainakin pelillisessä muodossa.

Ensimmäisen vajaan kahden kuukauden jälkeen tuli ajankohtaiseksi joukkueen laajentaminen, sekä pieni muodollinen uudistus H I F K:sta HIFK:iksi jälkimmäisen nimen vapautuessa käyttöön. Uusina miehinä vielä nykyäänkin HIFK:issä pelaavat -zippi- , Hollow sekä Hilfiger värvättiin joukkueeseen yhdessä SoComin ja rane7:n kanssa.  Pari kuukautta eteenpäin tämä miehistö jatkoi aktiivista pelaamista, kunnes Ulrig ja rane7 löysivät  sen verta elämää kiekon ulkopuolelta, että päättivät jättää joukkueen. 1/06-kaudelle haettiin ensimmäisen kerran Hokiliigaan, mutta vielä tuolloin hakemuksemme ei tärpännyt.

Viikot vierivät ilman suuria muutoksia, kunnes Turhapuro lähti haistelemaan uusia tuulia. Muutaman viikon päästä tuomas1 otti edellisestä mallia jättäen HIFK:in. Kahden vakiopakin poistuminen oli iso kolaus joukkueelle, mutta -kessu- jaksoi hatunnoston arvoisesti jatkaa joukkueen kehittämistä muiden vanhojen jäsenten seuratessa mukana. Karkulaisten paikkaajaksi löytyi kuitenkin pian M.bolan, joka edelleen jatkaa pitkää taivaltaan petopaidassa. Muitakin yrittelijöitä joukkueeseen oli tyrkyllä, mutta yhteistä säveltä peliin ei heidän kanssaan löydetty, ja niinpä vierailut eivät kovin kauaskantoisiksi jääneet. Toinen hakukerta Hokiliigaan tapahtui tällä vielä hieman murrosvaiheessa olevalla miehistöllä kaudella 2/06, mutta tulos jäi laihaksi joukkueen jäädessä karsintavaiheeseen.

Turhapuro palasi lyhyeksi jääneeltä harhareissulta HIFK:iin, mikä piristi mukavasti erityisesti vanhoja tuttuja, ja lisäsi heidän pelimotivaatiotansa. Pian myös itse pelaaminen saatiin ahkeralla harjoittelulla ja kokoonpanon rauhoittamisella kuosiin. Ajankohtaiseksi kävivät Kiekkoliigan kauden 2/06 divarikarsinnat, joihin kuitenkin päätettiin olla osallistumatta, koska joukkue tarvitsi vielä paria vahvistusta. Heti karsintojen jälkeen kyseisissä karkeloissa pettymyksen kokeneen Voodoo Peoplen riveistä HIFK:iin löysi tien Zonk. Pian Zonkkia seurasi Outsi, joka saatiin asettumaan HIFK:iin melko käännerikkaan kauden Kliigan alaisuudessa jäätyä kesken. Viime hetken vahvistuksena joukkueeseemme liittyi Havoc Hollowin houkuttelemana.


Miksi HIFK?

Hapuilevista aloittelijoiden peleistä ponnistaneet -kessu-, -zippi-, Hilfiger ja Turhapuro, sekä alkutaipaleella HIFK:iin liittyneet Hollow ja M.Bolan ovat pitkän yhteisen taipaleen jälkeen saaneet ympärilleen monella tapaa lupaavan joukkueen. Hieman uudemmat värväykset Zonk ja Outsi ovat mukavasti tasapainottaneet joukkuetta niin pelillisesti kuin myös käytöksenkin osalta. Kaikki on tosin opittu opettavaisimmalla tavalla kantapäänkautta, mikä varmasti herättää hilpeyttä osassa lukijoista. Pelikin on tätä nykyä varsin toimivaa, ja pelikirjamme sisältää usean luvun. Peliin lähdetään yleensä hieman vastustajaa ensiksi arvioiden, mitä tilanteen mukaan seuraa nopeasti pitkällä avauksella toimivaa varsin avointa peliä, pelinkontrolloimiseen pyrkivää rauhallista siirtelyä tai vaikka passiivista kilpikonnapuolustamista. Tämä eri taktiikoiden soveltaminen onkin tuonut kovan työn jälkeen varsin miellyttäviä tuloksia. Lisäksi pelaajien Kiekkoliigaan sopivuudesta kertovat Hilfigerin pelit Team Jupiterissa(, jossa hän valitettavasti jatkaa myös ensi kaudella, eikä näin ole käytössämme ainakaan mahdollisissa karsinnoissa.), -kessun- pelaaminen Luttinen -nickillään Last Periodissa ja tietenkin Outsin ja Havocin urat Kliigan alaisuudessa. Joukkue on myös erittäin aktiivinen suhteellisen pienestä kokoonpanostaan huolimatta, koska pelaajat ovat melko omistautuneita kiekkoilijoita, sekä muutama pelaaja pystyy pelaamaan useaa eri roolia.

Joukkuettamme leimaavat noviajoilta asti säilyneiden kiekkoyhteysten lisäksi vahvat suhteet arkielämässä Kiekon ulkopuolella. Joukkueemme jäsenistä -kessu-, -zippi-, Hilfiger sekä neplokki asuvat - kuten joukkueen nimestä varmasti voi päätellä - pääkaupungissamme. Tämä on ollut vahvana takeena joukkueen pysyvyydelle ja tulee sitä myös varmasti jatkossa olemaan. Myös Hollow ja Havoc ovat irl-kaveruksia Kouvolasta.


Kokoonpano

Puolustajat:

Nick: M.Bolan
Muut nickit:
Ikä: 20/-86
Sarjapelikokemus:
IRC-nick: Pirineze
Kotipaikkakunta: Riihimäki

Nick: Havoc
Muut nickit: Pappis (Jokelan Jyske), dino
Ikä: 16/-90
Sarjapelikokemus: http://www.kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=531&kausi=10 (14 peliä Team Viru Valgen riveissä kaudella 2/06)
IRC-nick: pappis
Kotipaikkakunta: Kouvola

Nick: Turhapuro
Muut nickit: ghcmk (Sinappikone)
Ikä: 17/-88
Sarjapelikokemus:
IRC-nick: turhis
Kotipaikkakunta: Kemi

Nick: Zonk
Muut nickit:
Ikä: 17/-88
Sarjapelikokemus:
IRC-nick: Zonk, _Zonk
Kotipaikkakunta: Tampere

Hyökkääjät:

Nick: -kessu-
Muut nickit: Luttinen (Last Period)
Ikä: 15/-90
Sarjapelikokemus: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=743 (3 peliä Last Periodin riveissä kaudella 2/06)
IRC-nick: kesutin
Kotipaikkakunta: Helsinki

Nick: -zippi-
Muut nickit:
Ikä: 16/-90
Sarjapelikokemus:
IRC-nick: zippiz
Kotipaikkakunta: Helsinki

Nick: Hollow
Muut nickit: Cult (Hollow)
Ikä: 16/-90
Sarjapelikokemus: -
IRC-nick: Hollow/Hollof
Kotipaikkakunta: Kouvola

Nick: Outsi
Muut nickit: Medu (Perikato)
Ikä: 20/-86
Sarjapelikokemus: http://www.kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=526 (2 peliä MOTU:n riveissä kaudella 2/06)
IRC-nick: Outsi
Kotipaikkakunta: Pori

(Kokoonpano on lukittu. Huomioitavaa rosterissa ovat Hilfiger(, joka siis pelaa Davidoff -nickillään Team Jupiterissa) ja neplokki(, joka ei enää aktiivisesti itse pelaamista harrasta), jotka eivät osallistu HIFK:in riveissä mahdollisiin karsintoihin, sekä tullaan tarvittaessa poistamaan joukostamme.)

Edit: Pappis muutti nickinsä Havociksi. Kokoonpano lukittu.
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 3/06
Anonymous

04.08.2006 11:17
Patriotsin hakemus karsintoihin 3/06

Infoa tiimistä

Perustettu: 15.08.2004
Perustaja: jambo
Ottelumäärä: 1872 (04.08.)
Kokemustaso: Elite
IRC-kanava: #patriots (IRCnet)
Pelaajien keski-ikä: 18,67
Pelipaidat: Kotiasu: Sini-Tummansini-Puna (8.), Vierasasu: Harmaansini-Valko-Valko (3.)
Vastuuhenkilöt: jambo, anvil, Nyrpa


Kokoonpano

Nimi: Analyst
Ikä: 24
Muut nickit: Anarcho, -Tunke-
Kokemus Kliigan sarjoista: -
IRC: -
Messenger: -

Nimi: anvil (Vastuuhenkilö)
Ikä: 15
Muut nickit: Sulander, löpömato, kenguru, möö, v0.71b, W.Wanker
Kokemus Kliigan sarjoista: 2.divarin karsinnat 2/06 (Patriots)
IRC: anvili
Messenger:  polviapina@suomi24.fi

Nimi: Blizk
Ikä: 19
Muut nickit: Raibe-
Kokemus Kliigan sarjoista: Valko-Venäjän Vauhti 2/04, HC PU 3/04, HCH 3/04 & 5/04 - 1/05, Takapenkin Tytöt 4/04, Darra OY 2/05
IRC: Blizk
Messenger: -

Nimi: craps
Ikä: 24
Muut nickit: -
Kokemus Kliigan sarjoista: 2.divarin karsinnat 2/06 (Patriots)
IRC: craps
Messenger: -
Muuta: Ei todennäköisesti aktiivinen karsintojen aikana

Nimi: Daigle
Ikä: 21
Muut nickit: -
Kokemus Kliigan sarjoista: 2. divarin karsinnat 2/06 (Patriots)
IRC: Daigle, D41GL3
Messenger: -
Muuta: Intissä tällä hetkellä, ei aktiivinen

Nimi: Gilardino
Ikä: 14
Muut nickit: Parasite, kunkusti, Roach, Hawkins
Kokemus Kliigan sarjoista: -
IRC: Gilardino^
Messenger: -

Nimi: jambo (Vastuuhenkilö)
Ikä: 17
Muut nickit: ARCHITECT, JOKERIjmb, Teamgeist
Kokemus Kliigan sarjoista: 2.divarin karsinnat 2/06 (Patriots)
IRC: jambo-
Messenger: jambo@helsinkilainen.com

Nimi: Nyrpa (Vastuuhenkilö)
Ikä: 24
Muut nickit: Nyrpä
Kokemus Kliigan sarjoista: 1. Divaria Kuolemassa kaudella 2/06
IRC: Nyrpa
Messenger: Mika@Nyrhinen.net

Nimi: owner
Ikä: 15
Muut nickit:0wne, Neutron, tryowner, Spurgo, Jaklas, öwner
Kokemus Kliigan sarjoista: -
IRC: ounari ja ouneri
Messenger: owneri@hotmail.com

Nimi: Roque
Ikä: 17
Muut nickit: Ponteva, Clyde, Roq, Roquu
Kokemus Kliigan sarjoista: 2. divaria kaudella 2/06 (Masters of the Universe)
IRC: Roque
Messenger: julle_poikanen@hotmail.com

Nimi: talakkari
Ikä: 19
Muut nickit: tonmi, Merde, talahasi
Kokemus Kliigan sarjoista: 2.divarin karsinnat 2/06 (Patriots)
IRC: talakkari, talakkar1
Messenger: tonmi_@hotmail.com

Nimi: thundar
Ikä: 14
Muut nickit: Tusk@, Repjiä, karvakasa
Kokemus Kliigan sarjoista: 2.divarin karsinnat 2/06 (Patriots)
IRC: thundar
Messenger: tuntari@hotmail.com

Nimi: unknow
Ikä: 15
Muut nickit: mazhoman, unknowi, M-lemieux
Kokemus Kliigan sarjoista: -
IRC: -
Messenger: unknow-44@hotmail.com


Sama vanha historia

Elokuussa 2004 jambo ja Sisu saivat idean joukkueen perustamisesta ja perustivat yhdessä joukkueen Hockey Emirates. Joukkue oli täysin pelailupohjalla, eikä minkäänlaisia tavoitteita ollut. Nimi vaihtui keväällä 2005 HE:stä nykyiseen muotoonsa (Patriots) ja uusien pelaajien (mm. anvil, S.Hawking, thundar) myötä joukkue alkoi asettamaan tavoitteita ja pelaamaan enemmän "tosissaan". Joukkueesta tehtiin myös TÄYSIN 1. nickitetty, myös tulevat hankinnat tulivat 1. nickeillä joukkueeseen.
Alkukesästä joukkue otti uuden askeleen ja ilmoittautui ensimmäiseen liigaansa, Hoki-Divariin. Joukkueessa oli tällöin n. 12-15 pelaajaa. Jambo (minä) oli silloin täysin yksin vastuunkantajana (ainoa Master, ainoa vastuuhenkilö joukkueesta) ja joukkueen runko oli todella epävakaa. Otteluita pelattiin todella harvoin ja silloin harvoin kuin pelaajia oli tarvittava määrä ja kaikki olivat halukkaita pelaamaan, niin otteluiden järjestäminen oli vaikeaa, sillä vastustajien valikoima ei ollut kovin suuri. Muitakin joukkueita oli, jotka jättivät divarin kesken. Lopulta vain osa määrätyistä otteluista saatiin pelattua aikarajaan mennessä, ja divari Patriotsin osalta loppui harmittavasti siihen. Kaikki joukkueen "riskipelaajat ja seiloripelaajat" lähtivät tai saivat kenkää ja joukkue siirtyi kesätauolle.
Elokuussa joukkue heräsi kesätauolta, kokoonpano oli supistunut n. kuuden pelaajan mittaiseksi. Hoki-Divarissa pelanneita oli joukkueessa jambon lisäksi enää anvil, thundar, S.Hawking ja cannon. Kokoonpanoa alettiin taas rakentamaan isommaksi ja vakaammaksi. Mukaan kutsuttiin mm. jambon veli Daigle ja anvilin pitkäaikainen tuttu talakkari. Mukaan liittyi myös pitkäaikainen pakkihalukas Nyrpa.
Jambo ei halunnut enää johtaa yksin joukkuetta, koska ei kyennyt siihen yksin ilman, että taso ja ylläpito olisivat pysyneet korkeina. Näin ollen anvil, Daigle sekä Nyrpa tienasivat itselleen johtajien pestit. Uudet muutokset toimivat loistavasti, taso nousi huimasti ja pysyi vakaana (tähän päivään asti). Joukkue osallistui mm. Sheikkisarjaan, josta myös tuli mestaruus. Sheikkisarjan jälkeisestä EHL:stä joukkueella ei ole mieluisia muistoja. Ensimmäisellä kaudella 2/05 joukkue hylättiin playoffien välierissä yhdessä
Veljekset Mysiini
:n kanssa, johtuen deadlinen ylittämisestä. Sama toistui kaudella 1/06, kun puolivälierävaiheessa Patriots ja Pirkkalan Pingviinit hylättiin deadlinen ylittämisen takia, samoin kuin muutama muu joukkue. Tämä oli myös joukkueen viimeinen kausi kyseisessä sarjassa.
Alkuvuonna 2006 joukkue haki myös Hoki-Divariin, mutta karsinnoissa joukkue tuppasi jäätymään totaalisesti ja jäi pisteen verran divarin ulkopuolelle. Myöhemmin keväällä koitti joukkueen ensimmäiset Kiekkoliigan 2. divarin karsinnat, joihin joukkue tuli valituksi, muttei onnistunut etenemään karsinnoista liigaan. Nyrpa (ainoana) jätti joukkueen karsintojen jälkeen, mutta tämä ei saanut joukkuetta millään lailla kriisiin, vaan kaikki säilyi ennallaan.
Heinäkuussa joukkue haki Datsun-Liigaan ja joukkue selvitti tiensä liigaan voittamalla karsintasarjan.
Nyt kiekkoliigan 2. divarin karsintojen alla joukkueeseen palasi koti-ikävän vuoksi Kuolemassa riutunut Nyrpa, sekä joukkueeseen liittyi mm. pari maaliahnasta hyökkääjääkin (Roque & owner). Fruktus ja Burke poistettiin kokoonpanosta, Burke jätti joukkueen vaikka vannoi tiimiuskollisuuttaan, Fruktus taas jätti joukkuehakemuksen jota ei joukkueemme sulattanut. Joukkueessa on karsintojen alla yhteensä 13 pelaajaa, joista aktiivisia on 11 pelaajaa. Nämä apinat ovat muodostaneet lopullisen kokoonpanon, jolla aikoisimme tulla pyrkimään toista yritystä 2. divarin murtoon.


Miksi Patriots mukaan?

Joukkue viettää pian 2-vuotissynttäreitä, joten joukkueella on pitkä historia takana. Jokainen jäsen pelaa 1. nickillään joukkueessa ja kokoonpano on pysynyt samankaltaisena erittäin pitkään, kyseessä on erittäin vakiintunut ja tiimiuskollinen kokoonpano.
Joukkueen tason luulisi olevan riittävän kova Kiekkoliigan sarjoihin (tämä on siis edelleenkin väite =). Joukkueella on hyvä ja puhdas maine ja joukkueen pelaajilla on oikea asenne peliin.
Aktiivisuus on A-luokkaa ja Kiekkoliiga on juuri se liiga, mihin jokainen joukkueen jäsen eniten on hamunnut, joten intoa ja halua otteluiden pelaamiseen ajoissa ja aktiivisesti löytyy takuuvarmasti.
Tämä on toinen kerta kun Patriots hakee karsintoihin (2 vuoden taipaleen aikana), viime vuonna karsinnat menivät hyvästä alusta huolimatta penkin alle, mutta pelit pelattiin kunnialla loppuun vaikka panosta ei enää ollut. Tämä myös osoittaa että kiinnostus Kliigaan on säilynyt.

-----
Edit: Poistin Burken tiedoista (lopetti kuulemma kiekon).
Edit2: typokorjaus.
Edit3: Lisäsin pikkutietoa.
Edit4 ja 5: mm. Fruktuksen tiedot poistettu.
Edit6-7: typoa...
Edit8: Lisäsin ownerin kokoonpanoon.
Voodoon hakemus divarikarsintoihin 3/2006
Anonymous

04.08.2006 22:22
VOODOON HAKEMUS 2.DIVARIKARSINTOIHIN 3/2006


FACTS

Name: Voodoo People
Created: 13.12.2004
Games: 1163, Wins: 555, Draws: 164, Losses: 444
Homepage: www.voodoopeople.us
Experience: Elite
Jerseys: home: green-black-yellow (10), away: black-yellow-green (10)
Roster: 10 players (final)


MIES, JOLLA OLI UNELMA

Kuten monet tietävät, Voodoo People luotiin alunperin kakkosnick-joukkueeksi. Pian kuitenkin huomattiin joukkueen suuri imagollinen potentiaali; sopivilla peliasuilla ja logolla voisi rakentaa hyvän kokonaisuuden, josta tulisi tunnettu brändi. Voodoo onkin onnistunut tässä hyvin, kun ottaa huomioon, että joukkue ei ole pelannut kiekkoliigan alaisissa sarjoissa kuin karsintojen verran. Toinen syy, miksi joukkueesta haluttiin aktiivinen ykkösnick-joukkue, oli somebodyn haave nähdä hänen perustamansa joukkue kiekkoliigassa.

Kaudella 2/2006 Voodoo People sai ensimmäisen näytönpaikan kiekkoliigan alaisuudessa, kun se pääsi karsimaan 2.divariin. Joukkue koki epäonnekseen yllättäviä vastoinkäymisiä karsintojen alla, ja laaja pelaajamateriaalia osoittautuikin lopulta erittäin kapeaksi. Voodoo näytti kuitenkin taistelijaluonteensa ja pelasi hyvää kiekkoa ollen lopulta lopulta neljäs - jatkopaikka jäi silti haaveeksi.


MITÄ ON VOODOOLAISUUS?

Suuri kriteeri pelaajahankinnoissa on aina ollut asiallisuus ja syöttöpelin taitaminen. Vaikka joukkue onkin nuorentunut alkuajoista huomattavasti, ovat reilun pelin henki ja herrasmiessäännöt säilyneet Voodoon peleissä tiukasti. Tätä kautta on luotu yhtenäinen joukkue, jota vastaan on mukava pelata.

Voodoossa ei kuitenkaan mitään anneta ilmaiseksi; voittoa tavoitellaan viimeiseen asti, mutta sen täytyy tulla moraalisesti oikealla tavalla. Joukkueen pelaajien on tarkoitus pitää kentällä hauskaa, joten haluamme jo pelkästään oman viihtyvyyden vuoksi pelata iloista ja hyökkäävää kiekkoa. Tällöin myös voitto tuntuu kaikista parhaimmalle.


VOODOO KAUKALON ULKOPUOLELLA

Monetkaan eivät tiedä, että Voodoo People koostuu suurelta osin vanhoista kiekkotutuista ja hyvistä ystävistä. Esimerkiksi Toomas-Turre-Randelin-SS’31 pelasi alunperin Trademarkissa, kunnes kyseinen joukkue yhdistyi Voodoo Peoplen kanssa. GRammat ja Logia puolestaan ovat koulukavereita kun taas Turre, Hentai sekä D'Argo ovat tuttuja kiekon alkuajoilta. Kaikki tämä on johtanut huikeaan yhtenäisyyteen. Jokainen pelaaja on valmis taistelemaan joukkueen eteen ja kaikki piiskaavat toisiaan parempiin suorituksiin - ilman, että kukaan suuttuu liian kovasta kritiikistä. Kaikinpuolinen arvostus ja selkeä roolitus takaa sen, että jokainen saa kentällä toisistaan maksimaalisen potentiaalin irti.


HALU NÄYTTÄÄ

Joukkueemme suurimpia etuja joukkuehengen lisäksi ovat nälkäisyys ja monipuolisuus. Nuoret pelaajamme ovat halukkaita näyttämään taitonsa kiekkoliigassa ja vanhempi sukupolvi tuo kokemusta ja varmuutta joukkueen pelaamiseen. Pakisto on kokenutta, mutta yksikään ei ole vielä tehnyt lopullista läpimurtoa huipulle. Voodoon nuoren hyökkääjäparin molempien puoliskoiden on ennustettu olevan kiekkoliigan tulevaisuuden tähtiä. Muunmuassa Shar kuvaili jokin aika sitten sitten Jatkoajan 2-vuotisraportissa SS’31:stä näin: "Ehdottomasti tulevaisuuden kiekkoliigan pelaajia, jos innostusta riittää, sillä taitoa ja asiallisuutta on." Randelinia puolestaan pidetään yhtenä kiekko.tk:n parhaimmista maalintekijöistä. Ja mikä parasta: molemmilla on itseluottamus kohdillaan ja nälkää viedä Voodoo karsinnoista läpi - ja ehkä johdattaa 2.divarin voittoon ensi kaudella.

Voodoo People on yleensä parhaimmillaan tasokkaita joukkueita vastaan. Saamme kovista peleistä eniten nautintoa ja pyrimme pelaamaan niitä aina kun mahdollista. Harjoituspelit ovat kuitenkin nimensä mukaisesti vain harjoituspelejä. Pidemmän päälle alkaa janoamaan jotain parempaa. Siksi päätimmekin hakea 2.divariin, jossa peleihin tulisi pykälä lisää merkitystä. Lisäksi koko joukkueella on kova usko menestymiseen. Tavoitteemme on jopa korkeammalla kuin 2.divari, mutta askel askeleelta ja nöyrästi yritämme todistaa kykymme.


ROSTER

Nick: Turre (Bednar)
Position: defender
Experience: Puulaaki 2/2005 @ Roikkulämy
IRC: Turre
Age: 18

Nick: Tiedotus
Position: forward
Experience: Divarikarsinnat 1/2005 @ Kanaheim, H-Liiga 1/2005 @ HC Kahvakiekko, Hokidivari 2/2005 @ HC Ambri-Piotta, 2.Divarikarsinnat 2/2006 @ Voodoo People
IRC: Tiedotus
Age: 14

Nick: D'Argo (Selänne, Selanne)
Position: forward
Experience: Divarikarsinnat 1/2005 @ Kanaheim, Puulaaki 1/2005 @ S.S.K, Puulaaki 2/2005 @ Varpasaaren Vauhti, Divarikarsinnat 1/2006 @ HC Lightning, 2.Divarikarsinnat 2/2006 @ Voodoo People
IRC: Angelus^
Age: 22

Nick: Hentai (somebody)
Position: forward
Experience: Divarikarsinnat 1/2005 @ Kanaheim, Kiekkodivari 1/2005 @ GWBHC, Kiekkodivari 2/2005 @ HC Penetrators, Kiekkoliiga 3/2005 @ GWBHC, 2.Divarikarsinnat 2/2006 @ Voodoo People
IRC: somebody
Age: 25

Nick: GRammat (Cerpentin)
Position: defender
Experience: Divari 1/2005 @ Muukalaiset HC, Divari 2/2005 @ Muukalaiset HC, Divarikarsinnat 1/2006 @ HC Lightning, 2.divari 1/2006 @ VMTL, Hoki-Liiga 2/2005 - 2/2006 @ Jokelan Jyske
IRC: Rosnu
Age: 15

Nick: Kaarto (Vallin)
Position: forward
Experience: Puulaaki 2/2005 @ S.K.A (2 gp), Puulaakia 2/2005 @ Tre Kronor (1 gp), 2.Divarikarsinnat 3/2005 @ Seitsemän Veljestä, 2.Divari 3/2005 @ H.C.A.P (3 gp), 2.Divari 1/2006 @ Hc Halko, Divarikarsinnat 1/2006 @ Hc Halko (1 gp), Divari 2/2006 @ H.C.A.P (2 gp), 2.Divari 2/2006 @  Hc Halko
IRC: Kaarto
Age: 15

Nick: Logia
Position: defender
Experience: Puulaaki 1/2005 @ S.S.K. (1 gp), 2.divari 1/2006 @ Kalma HC (3 gp)
IRC: Logia
Age: 15

Nick: Randelin
Position: forward
Experience: -
IRC: Rndln
Age: 17

Nick: SS’31 (zizue [ex-Shelley])
Position: forward
Experience: -
IRC: SS31
Age: 16

Nick: Toomas
Position: defender
Experience: -
IRC: Toomas
Age: 14


CONTACTS
• Turre
turre@voodoopeople.us
msn: turre_@msn.com
• D'Argo
dargo@voodoopeople.us
msn: AngelusCS@hotmail.com
• SS’31
msn: rimas_31@hotmail.com
• #voodoopeople @ IRCnet

______________________________
EDIT: - Pelaajatiedoissa ollut virhe korjattu.
- Tiedotus lisätty.
- Hienosäätöä.
- Kaarto lisätty.
- Kokoonpano mitä ilmeisimmin lopullinen.
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 3/06
Anonymous

05.08.2006 19:23
Hc Halkon kokoonpano

Maha
Jii
joonaz
Shardi
Eskoo
Poirotti
Slerbu
Serez
V.Sicak3
uizii

Pelipaidat:
Koti: tummanvihreä - musta - pinkki
Vieras: keltainen - tummanpunainen - musta

E: Lisäsin pelipaidat, en tiedä olisiko tarttenut mutta eivät nuo taida haitatakaan :B
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 3/06
Anonymous

05.08.2006 19:32
Team JälkiHiki-Hockey hakee divarikarsintoihin kaudelle 3/06!

Perustietoa:
Nimi: Team JälkiHiki-Hockey
Lyhenne: TJHH
Perustettu: 2005-08-20 23:05:40
Perustaja: Lavec
Ottelut: Pelattu: 1285, Voittoja: 588, Tasapelejä: 204, Tappioita: 493
Pelipaidat: vaaleansininen - tummansininen - valkoinen (5)
tummansininen - valkoinen - musta (5)
IRC: #jalkihiki @ ircnet
Vastuuhenkilöt: Jurgeni ja Leon

Historiaa:
TJHH:n taipale alkoi, kun neljä internetistä tuttua kaverusta päättivät perustaa uuden joukkueen elokuussa 2005. Joukkueemme nimeksi tuli ehkä vähän naurettavaltakin kuullostava Team JälkiHiki-Hockey, joka juontaa juurensa Jurgenin ja Lavecin alkuaikoinaan perustamasta joukkueesta. Ensimmäinen värväyksemme oli birrel, joka oli Jurgenille ja Lavecille jo ennestään tuttu. Tästä alkoi Jälkihien taaperrus kohti nykypäivää. Alku oli kova, mutta opettavainen.

Kun ensimmäiset sata peliä oli pelattu, huomasimme ettei tämä ollutkaan niin helppoa. Porukka ei tahtonut millään pysyä joukkueessa hetkeä pidempää tai mielenkiinto ei ollut riittävää. Pysyimme ihme kyllä silti kasassa, ehkä juuri perustajajäsenten kärsivällisyyden ja vahvan rungon takia. Sitten joulu iski kuin lintuinfluenssa aasialaisissa kanatarhoissa, vaikka syytä pukin risuihin ei ollut. 75% joukkueesta hävisi alle viikossa, muutama lopetti kiekon, pari Kiekkoliigan divarikarsintoihin, pari armeijaan ja yksi muutti Ranskaan vaimon töiden takia. Tästä jouduimme vähän vetämään henkeä ja miettimään jatkoa joulun yli.

Mutta tässä ei kuitenkaan ollut Jälkihien loppu, ei edes lähellä. Tammikuun alussa teimme kaksi suhteellisen tärkeätä värväystä, kun Dylan ja Leon liittyivät joukkoomme. Helmikuun lopussa haimme EHL:ään, ja pääsimmekin karsintojen kautta itse liigaan. Ensimmäisellä kaudella voitimme oman konferessimme, mutta play-offeissa tie nousi pystyyn puolivälierissä, kun meidät hylättiin osaksin oman epäaktiivisuutemme takia, mutta suurimmaksi osaksi toisen joukkueen haluttomuuden takia. Tällä kaudella pelaajamuutokset joukkueessamme ovat olleet aika rajuja, mutta toisaalta kavereita on ollut lähinnä lähtöpuolella. Tulopuolella ainoana on ollut Z.Palffy, joka on ollut todellinen piristysruiske pelillemme. Hänen tulonsa jälkeen mm. alkoi. 11 ottelun voittoputki EHL:ssä. Liigan runkosarjan voitimme, ja tällä hetkellä pelaamme finaaleissa. Välierien aikana hyökkäyspäätämme liittyi vielä vahvistamaan vanha tuttumme Walki.


Miksi TJHH tulisi valita?
Mielestämme alamme olla valmiita Kiekkoliigaan sekä pelillisesti että henkisesti. Olemme haastaneet melkein jokaisen Kiekkoliigan joukkueen tasaiseen taistoon voitosta, ja EHL:ssäkin olemme voittaneet jokaisen joukkueen ainakin kerran. Asiallisuuteen olemme aina pyrkineet panostamaan, ja olemmekin halunneet aina pysyä hieman taka-alalla. Peelon maineessa olevia jannuja olemme aina välttäneet ja, värväyksemme ovat yleensä olleet hieman tuntemattomia pelaajia.

Joukkueellamme on todella tiivis pelaajarinki ja se saattaa huolestuttaa joitakin aktiivisuuden kannalta. Kuitenkin olemme pystyneet pelaamaan vähintään pari matsia per päivä, ja EHL:ssä olemme pelanneet kaikki pelit deadlinejen puitteissa, paitsi tuon viime kauden puolivälierän. Mielestämme pieni pelaajamäärä on ase menestykseen, koska tällöin opimme tuntemaan toisemme paremmin. Myöskin pelillisesti se on etu, koska uusien pelaajien ei tarvitse opetella monen ennestään tuntemattoman pelityyliä.

Kokoonpano:
birrel
Pelipaikka: puolustaja
IRC-nick: birrel @ quakenet
Kokemus: EHL-liiga kausilla 1/06 & 2/06, yhteensä 10 ottelua

Dylan
Pelipaikka: hyökkääjä
IRC-nick: Dylan @ ircnet
Kokemus: EHL-liiga kausilla 1/06 & 2/06, yhteensä 31 ottelua

Leon
Pelipaikka: hyökkääjä
IRC-nick: Leon- @ ircnet & quakenet
Kokemus: EHL-liigaa kausilla 1/06 & 2/06, yhteensä 17 ottelua
Muuta: Pelannut joukkueessa myös Het-nickillä.

Jurgeni
Pelipaikka: puolustaja
IRC-nick: jurgenii @ ircnet & quakenet
Kokemus: EHL-liigaa kausilla 1/06 & 2/06, yhteensä 41 ottelua

Lavec
Pelipaikka: hyökkääjä
IRC-nick: j0ni @ ircnet & quakenet
Kokemus: EHL-liigaa kausilla 1/06 & 2/06, yhteensä 15 ottelua
Muuta: Pelannut joukkueessa myös Wunder-nickillä.

Walki
Pelipaikka: hyökkääjä
IRC-nick: Wai @ ircnet & quakenet
Kokemus: EHL-liiga kaudella 1/06, yhteensä 13 ottelua

Z.Palffy
Pelipaikka: puolustaja
IRC-nick: Palffy @ ircnet & quakenet
Kokemus: EHL-liiga kaudella 1/06, yhteensä 16 ottelua

HUOM! Eduardo ei tule osallistumaan mahdollisiin karsintoihin meillä, vaan El Los Bananasten kanssa.

EDIT:
14.8: pelit ja irc-kannu päivitetty + pieni muutos historiaan
15.8: Lavec ulos ja Fice sisään

22.8 ja Fice ulos...
24.8 ja Lavec sisään... ja pelit päivitetty ja hakemus lukkoon.
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 3/06
Anonymous

06.08.2006 19:59
Hc Mose pistää pillit pussiin ja peruu hakemuksensa..
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 3/06
Anonymous

07.08.2006 14:10
Helsingin Jokerit ilmoittautuu taistelemaan paikasta

Elikkä taas tullut tämä hetki kun karsinnat edessä ja Helsingin Jokerit mukana tälläkin kertaa. Viime karsintoihin meille annettiin tilaisuus, mutta sitä ei käytetty hyväksi. Silloin joukkueen lähes ylimielinen asenne johti siihen, että peli meni enemmän ja vähemmän tuskaiseksi väkisin yrittämiseksi ja sooloiluksi, joka ei vastaa joukkueen normaalia pelityyliä ja tulokset olivat varsin tylyjä. Virheistä on opittu ja valmistautuminen näihin karsintoihin aloitettiin hyvissä ajoin. Lähteneille pelaajille on hankittu korvaajat ja liigakokemusta lähdettiin hakemaan saunadivarista. Meidän osalta sarja osui erittäin huonoon aikaan pakollisten poissaolojen osalta. Mukana oli mm. armeijaa ja rippikoulua, mutta nyt koitamme saada rästipelit hoidettua mahdollisimman hyvin. Todettakoon myös, että joka kerta kun divaripeliä kyselimme niin vastakaikua ei juuri tullut.

Nyt on kuitenkin pakka koossa ja harjoitusottelut käyvät kuumana ja peli alkaa näyttää jo sellaiselta kuin ennen viime karsintoja. Kun se taso vain olisi jatkuvaa niin hyvä tulee. Itselläni on varusmiespalvelu siinä pisteessä, että loppu on jo nurkan takana ja nykyisin pelaan jo varsin usein. lähes normaalisti kun vapaata alkaa olemaan kylliksi.


Tietoa Jokereista:


Perustettu: 19.10.2004

Pelatut ottelut: 1741 (747 voittoa, 271 tasapeliä, 723 tappiota)

IRCnet: #Helsingin_Jokerit

Kotisivun tapaisenkin tein, mutta täysin aloittelijana en kovin ihmeisiin kyennyt. Tuolla kuitenkin tämä kehittelyversio

http://www.kiekonjokerit.urli.net


Kokoonpano:

Joukkue koostuu 12 henkilöstä ja pelaajia on 11. R.Lang toimii joukkueen toimitusjohtajana ja pelaajavalmentajana =)

Hyökkääjät:

Nimi: Tomekki
ikä: 20
Muut nimimerkit: Syndrome, Aramis, JoK3R, Einstein, B.Zenden, Hjallis
messenger: dosnascimento@hotmail.com
Kok. kiekkoliigasta: karsintoja 2/06

Nimi: Ikijokeri
ikä:18
Muut nimimerkit: Suhonen, Bushman
messenger: -
Kok. kiekkoliigasta: karsintoja 2/06

Nimi: Kuhta.
ikä: 17
Muut nimimerkit: Croko, Qhta, Treville, moukari, T.Tiitu, Z.Saileti
messenger: laatikkoukko@jippii.fi
Kok. kiekkoliigasta: karsintoja 2/06

Nimi: arrow
ikä: 16
Muut nimimerkit: annasofia, Worra, Kylie-
messenger: jumala-@hotmail.com
Kok. kiekkoliigasta: -


Nimi: S.Lepistö
ikä: 20
Muut nimimerkit: Väänänen, Träppi
messenger: -
Kok. kiekkoliigasta: -

Nimi: Virmane
ikä: 15
Muut nimimerkit: Porthos, slgr, Jörge
messenger: w1lle91@hotmail.com
Kok. kiekkoliigasta: -

Nimi: ilbaland
Ikä: 16
Muut nimimerkit: Enrico, Unikkatil, -Lucky-
messenger: ilbaland@hotmail.com
Kok. kiekkoliigasta: karsintoja 2/06


Puolustajat:

Nimi: JoKeR
ikä: 22
Muut nimimerkit: Stidi
messenger: -
Kok. kiekkoliigasta: karsintoja 2/06

Nimi: rämö
ikä: 23
Muut nimimerkit: ilotikku
messenger: kevytlenkki@hotmail.com
Kok. kiekkoliigasta: karsintoja 2/06

Nimi: Heroes
ikä: 20
Muut nimimerkit: Hero, Himalaja
messenger: -
Kok. kiekkoliigasta: karsintoja 2/06 ja Hero nimimerkillä Kuolemassa

Nimi: Zampou
ikä: 14
Muut nimimerkit: Lastuu, TryZam, Zimpou
messenger: pomsa_93@hotmail.com
Kok. kiekkoliigasta: -


Jos pelaajien tiedoissa ilmenee jotain korjattavaa, suoritan sen pikimmiten. Näin ei kuitenkaan pitäisi olla.

Joukkueen vastuuhenkilöt:

Tomekki
JoKeR
Kuhta.
(rämö)


Miksi meille tulisi antaa kaipaamamme toinen mahdollisuus?


Ensinnäkin olemme kokenut ja rungon osalta ihailtavan joukkueuskollinen porukka. Yhdistelmä nuoruuden intoa ja kokemuksen ääntä, höystettynä semi-ikämiehillä. Kaikki jakavat yhteisen tavoitteen, unelman. Pelata kiekkoliigaa ja nauttia kiekosta uudella tavoin ja saada siitä irti vielä enemmän. Jokerifaneista alun perin koostunut joukkue koostuu nyt jokerifaneista ja kiekon jokereita kunnioittavista ihmisistä. Tavoitteet ovat korkealla ja joukkueen sisäiset palaverit ovat osoittaneet, että jokainen on mukana tässä operaatiossa täydellä antaumuksella ja aktiivisuudella. Poikkeuksellisen vaikea kesä on taaksejäänyttä elämää ja pakolliset edustustehtävät tältä osaa ohi. Varusmiespalvelu kutsuu vain R.Lang:a tässä puolen vuoden säteellä. Uudet pelaajat ovat osoittaneet intonsa joukkueen sisäisissä kiekkoriennoissa harjoituspelien ja taktiikkapalaverien saralla ja aktiivisuus, uskollisuus ja asiallisuus eivät tule olemaan ongelma.

Viime karsinnoissa pelasimme 2 peliä omalla tasollamme. Alkuun ja loppuun. Alun jälkeinen epäonnistuminen johti yllättävään tuskastumiseen ja tähän on nyt paneuduttu. Usko omaan tekemiseen on huipussaan ja jollei joukkue pitäisi itseään tarpeeksi vahvana niin itse en ainakaan jaksaisi itselleni valehdella lähettämällä tämän hakemuksen tänne asenteella ”eihän sitä koskaan tiedä”.  Joukkueen suunnaton nälkä ja uskollisuus paistaa siitä, että monet pelaajamme ovat kyllä osoittaneet tasoaan monesti ja saaneet arvostustakin, mutta silti kliigakokemus uupuu. Tämä siksi, että sinne halutaan Helsingin Jokerien virnistävä paita yllä tai ei ollenkaan. Itselleni tämä on sydänasia ja muille jokeriveteraaneille aivan yhtälailla. Jokerit on valmis kohtaamaan kenet tahansa, milloin tahansa ja kykenevä myös voittamaan. Ristiretki kohti kakkosdivisioonaa on aloitettu.



Helsingin Jokerien eilinen, tämä päivä ja kaukainen huominen

Helsingin Jokerit siis perustettiin samana päivänä kuin itsekin kiekon aloitin. Kuulin muutamalta ystävältä pelistä ja ajattelin kokeilla, että mistähän mahtaa olla kysymys. Samat kaverit pelasivat kanssani myös joukkueen alkuaikoina. Ei sitä edelleenkään joukkueessa kovin veren maku suussa vedetä vaan sopivan vakavasti ja terveellä asenteella. Silloin touhu oli kyllä lähinnä synonyymi sanalle hurlumhei. Ei päätä eikä häntää, mutta hauskaahan tuo oli. Sitä lähinnä tuli hävittyä, mutta ei tuo menoa tuntunut haittaavan.

Sellainen jonkinnäköinen tasonnosto tuli siinä joukkueen ollessa puolivuotinen kun muutamat nykyisinkin pelaavat liittyivät joukkueeseen ja tästä uskollisuudesta olen todella kiitollinen. Kyseiset pelaajat ovat JoKeR, S.Lepistö, Kuhta. ja Ikijokeri sekä myös R.Lang joka on kuitenkin pelihommat jättänyt tyhmemmilleen ja käyttää päätään johonkin muuhun kuin mustan lätyn perässä juoksemiseen. Sitä kokemuksen myötä tuli sitten siirryttyä noihin 4v4 peleihin, joihin sitten jäätiin kiinni. 3v3:set ovatkin nykyisin täysin pannassa. Sitä sitten mukaan tarttui monia lahjakkaita pelureita, joista muutamat ovat sittemmin lopettaneet tai lähteneet etsimään uusia kokemuksia muualta. Kaikki kuitenkin ovat olleet rakentamassa sitä ilmiötä joka kiekossa kulkee nimellä Helsingin Jokerit.

Liigojen ja sarjojen suhteen herääminen on ollut varsin myöhäistä. Kärsivällisesti olemme odottaneet ja rakentaneet joukkueesta varman pelityylin omaavan puolustuspeliin panostavan joukkueen. 2.divariin olemme hakeneet kahdesti aiemmin ja viimeksi pääsimme. Silloin pelaaminen oli kaukana siitä puolustusvoittoisesta ja varmasta mikä johtikin karsintojen jälkeen kriisipalaveriin ja mietittiin mikä meni vikaan. Kokoonpano uudistui hiukan. Lähinnä hyökkäyspään osalta, mutta tällä kertaa panostus siellä oli yksinomaan asiallisuus. Pelillisesti lahjakkaita hyökkääjiä olemme omanneet aina, mutta tuo turhautuminen on ollut eräiden ex-jokerien suuri ongelma. Puolustuksen muutokset ovat ylipäätään olleet todella vähäisiä viimeisen puolen vuoden aikana. Zakka siirtyi Team Jupiteriin, mutta muita suuren luokan menetyksiä ei ole pakkikalustoon tullut. Kaikin puolin armeijasta kotiutumiseni tienoilla, lokakuussa 2 vuotta täyttävä Helsingin Jokerit on valmiina.



Muutoksia kokoonpanoon ei ole tulossa. Joukkueen runko on vahva ja uudet tulokaat ovat vakuuttaneet seurajohdon. Jos yllättäviä poisjäämisiä ilmaantuu tilanne katsastetaan uudelleen, mutta Virmasen Matin sanoin, "näillä mennään".

Kaikinpuolin odottavin tunnelmin Jokerien johtoporras jää odottamaan valintoja. Aktiivisuus on kohdillaan ja pelihalut taivaissa. Jos tällä kertaa saataisiin se asennekin sille nöyrälle tasolle minkä tämän tasot pelit vaativat. Helsingin Jokerit kiittää ja kumartaa ja toivottaa hyvää loppukesää ja railakasta syksyä.

Terveisin Tomekki



edit: pressan linnalla tän hakemuksen kirjoitin ajokeikkojen välillä ja tuli tohellettua. vahingossa poisjääneet tekstit lisätty.

edit: 18.8 Slegr muutti nimensä Virmaseksi ja niin Fag:in kuin Jacklanin pelaaminen Jokereissa ohi.

edit: 24.8 kotisivujen osoite muuttunut ja ilbaland liittyi joukkueeseen viimeisenä vahvistuksena.
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 3/06
Anonymous

08.08.2006 05:32
HC Lightning hakee Kiekkoliigan 2.divarikarsintoihin 3/06

Info:
Joukkueen nimi: HC Lightning
Perustettu: 29.5.2005
Perustaja: Myllaro
Tilastot: pelattu: 2291, voitot: 1104, tasapelit: 314, Häviöt: 873  (20.elokuuta)
Vastuuhenkilöt: Myllaro, Näätä
Keski-ikä: 19.00
IRC-kanava: #HCL @ Ircnet
Pelaajien yhteydet: (Hakemuksen lopussa)
Pelityyli: 4vs4

Joukkueen historia 2/06 karsinnoista nykyhetkeen:

Karsinnat Kiekkoliigan 2.divariin kaudelle 2/06 olivat jälleen pettymys. Ensimmäisissä karsinnoissamme voittoja ei irronnut kuin yksi, jumbofinaalista. Loput olivat karvaita tappioita suurin lukemin. Tällä kertaa olimme valmiimpia kuin kaudelle 1/06, mutta sekään ei riittänyt. Käteen jäi seitsemästä ottelusta vain yksi voitto, kolme tasapeliä ja kolme häviötä. Sijamme karsinnoissa oli kuudes, joka petti joukkueen odotukset ja suuren osan yleisöstä. Suurin osa matseistamme ratkesi vasta viimeiseen erään, joka kertoo että karsinnat olivat joka osa-alueelta hyvin tasaiset. Mahdollisuus oli, mutta jokin vain meni pieleen. Kysymyksiä joukkueen sisällä nämä edelliset karsinnat ovat herättäneet todella paljon.

Karsintojen jälkeinen myllytys joukkueen sisällä oli todella suuri. Muutama pelaajamenetys oli todella järkyttävä, mutta ymmärrettävä. Joukkue taisteli itsensä kanssa pysyäkseen kasassa todella tuskaisesti. Myllaron, Näädän ja raaka-arin avulla näin kuitenkin tapahtui. Menetetyille pelaajille lähdettiin hakemaan korvaajia ja tie seuraaviin karsintoihin, ja ehkä viimeiseen näytönpaikkaamme oli alkanut.

Ensimmäiseksi joukkue lähti metsästämään pelaajia, ja muita sarjapaikkoja. Ehl-divariin tuli kutsu hakemuksen jättämisen jälkeen ja siellä alkoivat meidän harjoittelumme. Kahmimme mukaamme Neliapila HT:sta luottopakkimme Jantusen, jota Myllaro oli scoutannut jo tovin kohtaamisissamme. Jantunen tuli ilomielin yrittämään tryoutia, ja onnistui siinä enemmän kuin kiitettävästi. Jantusen siirto oli valmis ja Neliapilat jäivät hieromaan silmiään.

Ehl-divarin runkosarja oli alkanut. Joukkue lähti tavoittelemaan voittoa koko runkosarjasta. Alkukausi meni todella moitteetta: kuusi voittoa ja yksi tasapeli. Ensimmäisen puoliskon jälkeen saimme kuulla, että Myllaron pitkäaikaisen kysynnän vuoksi Tonsta (nykyinen Epäilys) oli valmis tekemään paluun entiseen seuraansa, jota edusti vielä karsinnoissa 1/06. Tonsta on joukkueen kovaluisimpia ylempiä puolustajia, jolta joukkue odottaa suuria. Hän on pelannut lähes joukkueen perustamisesta saakka HC Lightningin riveissä, lukuun ottamatta yhden kauden visiittiä Voodoo Peoplessa.

Toinen puoli ehl-divarin runkosarjasta alkoi. Joukkueessa tällä hetkellä oli mukana noin 5 hyökkääjää ja 4 puolustajaa. Kaivattiin vielä yksi hyökkääjä ja puolustava puolustaja. Mukaan kaapattiin Saw hyökkääjäksi, sekä Dalla16 puolustajaksi. Molempien ura HCL:ssä alkoi hyvin. Runkosarjasta tuli ”suvereeni” voitto, sillä joukkueemme kärsi koko kauden aikana vain yhden yllätystappion, Hockey Suomelle. Voitot Kouvolasta kahdesti sekä Kanoista kerran (toinen tasapeliin) vahvistivat joukkueen henkeä todella paljon. Runkosarjan voitto siis HCL:lle neljän pisteen erolla seuraavaan ja parhaalla maalierolla, +50.

Joukkueen uusimmat pelaajat, Dalla16 ja Saw pelailivat siihen asti hyvin, kunnes jotain meni pieleen. Joukkueen nuorimpina pelaajina heidän ajatusmaailmansa olivat kovin erilaisia, entä vanhemmalla kaartilla (+20-vuotiaat). Kemiat eivät osuneet kohdalleen ja toisella pelaajista oli myös kova ongelma tottua joukkueen pelityyliin, vaikka tovi oltiinkin jo yhdessä pelailtu. Pidimme äänestyksen, joka valitettavasti päätyi molempien pelaajien erottamiseen. Pakka tiivistyi, ja harkkapelien lukumäärä nousi. Kummallista? Aivan. Jokainen pelaaja on alkanut pelaamaan todella aktiivisesti, kun jäljellä on enää ne sankarit, joiden kanssa pelata pystyy sekä kemiat natsaavat. Harkkapelien tahti on noussut hurjasti, ja joukkueemme on valmistautumassa tosikoitokseen kovalla harjoittelulla. Mukaan joukkueeseen on värvätty hakemuksen laiton jälkeen vielä SirMazku George W. Bush HC:sta ja Mertsi4 Punakaarteista.

Miksi juuri HCL?

Joukkueessamme on todella hyvät pelaajat, eikä muutoksia tule tapahtumaan radikaalisti enää ollenkaan. Tasomme on todella korkealla ja  pystymme näyttämään salamamme jokaisessa pelissä puhtaasti kovempiakin joukkueita vastaan. Aktiivisuus joukkueessamme on erittäin korkealla. Pelaamme päivässä noin 3-15 peliä, joka on mielestämme kehuttava asia. Joka päivä meidän joukkueemme pelaa harjoitusotteluita aina yleensä klo 18 jälkeen, tosin lomalla olemme pelanneet milloin kukin on hereillä. Otollisinta tässä on se, että joukkue on ilta-aktiivinen, joten kaikki parhaat kamppailut ovat pelattavissa koko illan ajan. Joukkue pystyy pelaamaan pelinsä ajoissa, ja siitä ei tule olemaan minkäänlaisia ongelmia. Ehl-divarin runkosarjakin sujui todella moitteetta, joka on hyvä näyte siitä, että joukkueessamme on potentiaalia pelata sarjapelejä. Pieni kokoonpanomme ei ole haitaksi ollenkaan, vaan meidän tapauksessa se on positiivinen asia!

Asiallisuutta meiltä löytyy, ja tiimin sisäinen henki on horjumaton. Läppää lentää vähän silloin tällöin kuka nyt sillä tuulella sattuu olemaan, mutta sekin pysyy asiallisuuksissa sekä tiimin keskuudessa. Missään nimessä emme häpäise vastustajiamme, vaan kunnioitamme jokaista vastustajaa jokaisessa pelissä. Joukkueellamme on myös sopivan korkuinen keski-ikä, joka tuo asiallisuutta ja ammattimaisuutta joukkueen käytökseen kuin myös kiekkoliigan alaisuudessa olemiseen. Rimpuilua ja peeloilua emme sallitse, eikä sitä tulla meiltä näkemäänkään.

Joukkueellamme on takana jo yli 2200 ottelua, ja kokemusta on runsaasti kaikilla. Ennen viime karsintoja meillä oli koossa vasta 1300 ottelua, joka kertoo myös todella hyvin aktiivisuudestamme. Jokainen on pelannut jo vähintään vuoden 2005 alkupuoliskolta, ja pelaaminen kiekkoliigan alaisuudessa on tärkeää jokaiselle pelaajalle. HCL:n puolesta pelaaminen on vannottu miekka sydämellä, eli uskollisuus on kaiken kaikkiaan täydellistä.

Suurimpana syynä mainitsen sen miksi meidät tulisi valita, on kerta kaikkiaan se, että olemme todella hyvän imagon omistava, maineeltaan puhdas sekä todella tasokas joukkue! Olemme jo kahdet karsinnat käyneet läpi, emmekä ole kaatuneet niihin ja niiden tuomaan pettymykseen. Joukkueen uskollisuus on sydäntä raapaisevaa, kun sitä ulkopuolelta katsoo. Meitä voisi verrata jo helpostikin 1.divarijengeihin. Moni pelaaja on saanut kutsun kovemmille liigakentille, mutta HCL on aina HCL. Kenties sen tietää, onko tämä viimeinen mahdollisuutemme?

Mottonamme toimikoot etusivullammekin oleva: ” Naisii tulee ja menee, mutta HCL on ikuista!”

Kokoonpanot: (20.elokuuta 2006)

Hyökkääjät:
Myllaro (vastuuhenkilö)
Muut nickit: Myll- -Hupu- R.Hamrlik Myl- Rocha
Pelikokemus: 1/06 2.divaria joukkueessa Hc Eituumitään, 1/06 & 2/06 2.divarikarsinnat joukkueessa HCL
Ikä: 17
IRC: Myll- / Myllaro
MSN: Myllari_89@hotmail.com

Näätä (vastuuhenkilö)
Muut nickit: hemuli3 pröcell fedo fertsi
Pelikokemus: 1/06 & 2/06 2.divarikarsinnat joukkueessa HCL
Ikä: 18
IRC: Naata
MSN: simila87@hotmail.com

raaka-ari (kapteeni)
Muut nickit: hurja-ari
Pelikokemus: 1/06 & 2/06 2.divarikarsinnat joukkueessa HCL
Ikä: 22
IRC: karju-ari
MSN: On

abarth
Muut nickit: M.Tyson
Pelikokemus: 2/06 2.divarikarsinnat joukkueessa HCL
Ikä: 22
IRC: -
MSN: On

Mertsi4
Muut nickit:
Pelikokemus: päivitetään pian
Ikä: 16
IRC: -
MSN: On

Puolustajat:
Jantunen
Muut nickit: padme bubbble
Pelikokemus: -
Ikä: 17
IRC: Jantunen
MSN: On

Epäilys
Muut nickit: Torrez Tonsta JimmyFan
Pelikokemus: 1/06 2.divarikarsinnat joukkueessa HCL, 2/06 2.divarikarsinnat joukkueessa Voodoo People
Ikä: 16
IRC: Epailys
MSN: On

Hemuli
Muut nickit: -
Pelikokemus: 2/06 2.divarikarsinnat joukkueessa HCL
Ikä: 21
IRC: -
MSN: -

SirMazku
Muut nickit: SirMazQ SirMazgu Riikka Mazgumus  
Pelikokemus: 2/2005 & 3/2005 divaria joukkueessa Ajax Amsterdam, 2/2006 liigaa joukkueessa George W. Bush HC
Ikä: 21
IRC: Mazgu
MSN: On

(Joukkueessa on viisi hyökkääjää ja neljä puolustajaa. Kokoonpano lukittu.)

- Myllaro

EDIT 10.8 - SirMazku lisätty kokoonpanoon! +Pelit päivitetty.
EDIT: 12.8 - Mertsi4 lisätty kokoonpanoon! +Pelit päivitetty.
EDIT: 20.8 - Hakemuksen typo muokattu! +Pelit päivitetty.
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 3/06
Anonymous

09.08.2006 11:06
Nature Clubin hakemus 2.Divarikarsintoihin 3/2006

Joukkueen nimi: Nature Club
Perustaja: Lloyd (DilleDong)
Perustamisajankohta: 07-06-2005
Pelattuja otteluita: ~1000
Keski-ikä n: 17,0 vuotta
Kokemustaso: elite
IRC: #nc
Kotisivu: http://www.natureclub.tk/

Vastuuhenkilöinä toimii
Rankaisu, paterros & ubel

Tavoitettavuus
IRC: #nc
Msn: upi_@hotmail.com (ubel) Ryymy@hotmail.com (Rankaisu)
e-mail: paterros@luukku.com (paterros)

Joukkueen historia

Tämä joukkue perustettiin kesäkuun seitsemäntenä päivänä, kun DilleDong (Lloyd) päätti perustaa joukkueen nimeltä E.H.C. Joukkue pelasi nimellä E.H.C noin kahden kuukauden aikana noin 200 ottelua. Joukkue menestyi hyvin rängin, kuin pelityylinkin suhteen. Aluksi joukkueemme pelasi paljon 3vs3 otteluita, koska se oli huomattavasti helpompaa ja joukkueessa oli paljon kokemattomia pelaajia jotka eivät hallinneet 4vs4 otteluita. Myöhemmin aloitimme panostamaan 4vs4 otteluihin, koska kaikkien pelaajien tavoitteena oli päästä pelaamaan kiekko.tk:n kovatasoisinta sarjaa kiekkoliigaa.

Oli syyskuun puoliväli, kun joukkue palasi pitkältä kesälomaltaan. "Kun tulin koneelle huomasin, että pelaajat olivat karanneet muihin joukkueisiin, joten päätimme yhdessä Rankaisun kanssa nimetä joukkueen uudelleen, kun ei tuo nimi mitenkään loistelias ollut." -Lloyd

Tästä sitten alkaa vuorostaan ns. jatkohistoria elikkä Nature Clubin historia. Nimenvaihdon ajankohta ei jäänyt mieleen, mutta kun joukkueen nimi muutettiin alkoi joukkueen sielu vähitellen herätä.Kun joukkue alkoi olla kasassa aloitimme pikkuhiljaa pelaamaan harjoitusotteluita (4vs4). Tämän aikana kokoonpano vaihtui useaan otteeseen. Pakki pulasta kärsinyt Nature Club sai vahvistukseksi extremerin,Kalyznyn ja paluu muuttaja paterroksen. Tämän jälkeen kokoonpano on pysynyt samana paria poikkeusta lukuun ottamatta.


Miksi Nature Club mukaan karsintoihin?

Nature Club on tehnyt pitkäjänteistä työtä sen eteen, että pääsisi kiekkoliigan kovatasoiseen sarjaan. Nature Club on joukkue, jolla on näytettävänä ,että joukkue ei ole pelkästään "ränghirmu". Joukkueemme pelaa reilunpelin sääntöjen mukaan. Suureksi plussaksi on myös mainittava joukkueen aktiivisuus. Runko on niin vahvassa kunnossa, että emme tule missään tapauksessa hajoamaan, joten olisimme ehdottomasti varma ja kokenut valinta karsintoihin. Nature Club on pelannut paljon k-liigan ja muiden huippuliigojen alaisuudessa pelaavia joukkueita vastaan hyvällä menestyksellä. Top20 listoilla Nature Club on tuttunäky, tämä osoittaakin joukkueen hyvän ja tasaisen pelitason. Ainoana miinuksena voi pitää sitä ,että Nature Club ei ole joukkueena pelannut mitään liigaa. Kuitenkin joukkueessa pelaa pelaajia joilla on kokemusta K-liigasta ja muista huippuliigoista. Haluamme kehittyä joukkueena ja Kiekkoliiga on juuri oikea paikka siihen. Asiallisen käytöksen omaava Nature Club voisi tuoda uusia tuulia kiekkoliigan suuntaan.


Pelaajien lukumäärä ja "elääkö" kokoonpano vielä
Tällähetkellä joukkueessa on 9 pelaajaa.


Rankaisu (h) (Vastuuhenkilö)
IKÄ: 16
IRC: Rankaisu

paterros (p) (Vastuuhenkilö)
IKÄ: 16
IRC: paterros

Ubel (h) (Vastuuhenkilö)
IKÄ: 19
IRC: ubel/ubl

extremer (p)
IKÄ: 17
IRC: extremeri

Lloyd (p)
IKÄ: 16
IRC: Lloyd/Loissi

Kalyzny (p)
IKÄ: 16
IRC: Kalyzny

Dionny2 (h)
IKÄ: 15
IRC: Dionny2

Davies (h)
IKÄ: 16
IRC: Davies

Teuvo (p)
IKÄ: 15
IRC: P_Katti
Kiekkoliiga kokemus:  P.Katti nickillä
                    3/2005 divarikarsinta H.C.A.P
                    3/2005 2. divari H.C.A.P
                    1/2006 2. divari H.C.A.P
                    1/2006 divarikarsinta H.C.A.P


Nature Club päättää tähän hakemuksensa, luvaten tuoda uutta ilmettä ja verta kiekkoliigaan.


- Kiittäen Nature Club.
Lasers hakee 2.divarikarsintoihin III/06.
Anonymous

09.08.2006 11:42
Lasers ilmoittaa halukkuutensa 2.divarikarsintoihin!

Perustietoa

Nimi: Lasers
Perustettu: 2005-07-18 21:52:18
Perustaja: Junnu (Jnn)
Ottelut: 1088, Voitot: 525, Tasapelit: 150, Häviöt: 413
Pelaajamäärä: 12
Keski-ikä: 16-17
Vastuuhenkilöt: Jnn ja Kurgo
Kotisivut: www.lasers.urli.net
IRC-kanava: #Lasers (IRCnet)
Kotiasu: sininen-musta-punainen (13)
Vierasasu: punainen-musta-sininen (13)

Historia

Lasersin matka kohti mainetta ja mammonaa, unohtamatta rentoja harkkapelejä, alkoi tarkalleen 18.07.2005 klo 21:52:18, Junnun toimesta. Aluksi joukkue oli 2. nick joukkue, mutta hyvin menneiden pelien jälkeen, joukkue päätti siirtyä 1. nickeille. Joukkue sai hyviä pelejä alle ja pelit kulkivat. Kuitenkin uudelle joukkueelle varsin yleinen: pienenkään tappioputken aikana vielä varsin sitoutumattomia pelaajia lähti toisensa jälkeen. Näin ollen joukkue "kuoli" täysin, mutta kaikkien onneksi tai kauhuksi Poro_ jäi joukkueeseen.

Reilun kuukauden jälkeen joukkue heräsi. Junnu kysyi Poro_:lta, voisiko päästä takaisin joukkueeseen. Kutsu tuli nopeasti ja masterit myös. Junnu kysyi heti alkutöikseen muutaman vanhan pelaajan takaisin, kuten hänen irl-kaverukset Koltsov, Wickerman ja Def. Koltti ja Wickke ovat vieläkin joukkueessa, mutta Wickerman on vaihtanut nickinsä Brainiin.

Joukkue värväsi uusia erittäin seurauskollisia pelaajia ja sai paljon kovia pelejä alle ja kokoonpano vakiintui entisestään. Lasers haki Hoki-Liigan divarikarsintoihin ja selviytyikin niihin. Joukkueen pääsyn mahdollisti asiallisesti toimineet pelaajat ja koossa pysynyt joukkue, sillä otteluita oli kertynyt vain reilu 100! Ilmeisesti Hoki-Liigan johtokunta aavistelikin, että joukkue ei tule hajoamaan - päinvastoin. Nämä divarikarsinnat alkoivat erittäin hyvin, neljän ensimmäisen ottelun jälkeen Lasers oli 10 joukkueen karsintasarjan keulilla, kolmella voitolla, yhdellä tasapelillä ja seitsemällä pisteellä. Sitten kuitenkin kolmen ottelun tappioputki pienensi mahdollisuuksia ajatellen Hoki-Divaria, tosin mitään ei oltu vielä menetetty. Muiden pelit menivät kivasti ristiin ja myös Laaserit onnistuivat kaappaamaan tarvittavat pisteet ja lopulta joukkue selviytyikin Hoki-Divariin karsintasarjan kolmanneksi sijoittuneena.

Divaripelien alkaessa joukkueeseen värvättiin vielä joitain uusia pelaajia ja kokeiltiin erilaisia pelitaktiikoita yms. Lopputulos oli kokeilujen jälkeen kuitenkin se, että pelaajia oli aivan liikaa ja vielä usea epäaktiivinenkin. Tämän takia Lasers erotti riveistään 6 melko vakiopelaajaa ja kiittää heidän panoksesta joukkueen eteen ja toivottaa onnea jatkoon! Erotushetkestä Lasers jatkoi pelejä 4:llä puolustajalla ja 6:lla hyökkääjällä. Nykyäänkin rosterin suurus on suunnilleen samaa luokkaa.

Itse Hoki-Divari sujui Lasersilta loistavasti, vaikka alussa joukkue hävisi pelin toisensa jälkeen ja pelaajat olivat heittäneet melkein jo kirveensä kaivoon. Mutta Lasers on aina ollut parhaimmillaan vasta loppukaudesta ja kovien pelien alkaessa. Niin kävi Hoki-Divarissakin ja joukkue ylitti lopulta tavoitteensa olemalla peräti kolmas ja nousemalla näin suoraan Hoki-Liigaan kaudelle I/06. Liigassakin alku oli erittäin vaikeaa, joukkueen vahvuus, joukkuepeli, oli sekaisin ja tarvittavia onnistumisia ei saatu tiukoille paikoille. Viimeisessä ottelussa Lasers vasta varmisti paikkansa playoffeissa, jotka menivät jo hieman paremmin. Ensimmäisellä kierroksella kaatui runkosarjan voittanut piilojoukkue, Jokelan Jyske. Toisella kierroksella Into oli joukkueelle liian vahva, mutta Lasers vei kuitenkin pronssimitalit Kahvakiekon nenän edestä.

Laaserit aloittivat toisen kautensa Hoki-Liigassa lähes samalla kokoonpanolla, sillä lähtijöitä ei yhtenäisestä joukosta löytynyt. Uusimmat pelaajat joukkue kuitenkin otti ennen Hoki-Liigan kautta III/06. Bioska, joka myöhemmin erotettiin ikähuijauksen ja muuttohässäkän tuoman epäaktiivisuuden takia, tuli vahvistamaan hyökkäystä ja FuckBag puolustusta. Taival kyseisellä Hoki-Liigan kaudella ei alkanut ruusuisesti, mutta joukkue näytti jälleen venymiskykynsä ja todellisen tasonsa, nousten viimeisillä kierroksilla yhdeksänneltä sijalta viidenneksi ja näin ollen vastaan pleijareissa asettui kokenut H.C.P. Lasers laittoin vastustanasa laulukuoroon voitoin 3-0 ja eteni neljän parhaan joukkoon, saamalla vaastaan HautausmaaTarkastajat. HT oli Laasereille tällä kertaa liian kova pala ja edessä oli pronssiottelu.

Kyseisen Hoki-Liiga kauden jälkeen paria viikkoa ennen 2. divarikarsintojen joukkueiden valintapäivää joukkue koki joitain pieniä muutoksia kokoonpanossa. Irl-kaverukset Perkele (Elite Razor) ja veiKa päättivät hienot uransa Laasereissa täydessä yhteisymmärryksessä. Perkeleen jättämä aukko oli suuri, mutta niin olivat myös paikan täyttäjät. Aikaisemmin Laasereissa entisillä 1. nickillä  pelannut Wickerman eli nykyinen Brain saapui joukkueeseen.  VeiKan paikan hyökkäyksessä täyttivät Medic (aka Dyna) ja Conservationista tullut Gumme.

Tulevaisuus

Lasers ei ole ollut eikä koskaan tule olemaan mikään laskeva lehti tai yhden illan juttu kiekkopiireissä. Joukkueen on tarkoitus nousta tasaisesti kohti sitä kuuminta kärkeä pelaamalla aina tosissaan joukkueen puolesta, mutta ei liian vakavissaan.

Joukkueen runko on ollut kohta lähemmäs vuoden kasassa ja kokoonpano ei ole paljon muuttunut. Näin ollen kokoonpano on varmalla pohjalla ja merkkejä hajoamisesta tai mistään muustakaan ei tule olemaan.

Joukkueessa on tällä hetekllä 13 pelaajaa (6 puolustajaa, 7 hyökkääjä) ja tällä kokoonpanolla mennään. Joukkue ei siis tule ottamaan lisävahvistukia.

Pelillinen taso

Lasers keikkui heti parin sadan ottelun jälkeen säännöllisesti top 100-listalla, pelaten paljon Kiekkoliigan alaisia joukkueita vastaan ja usein myös kyykyttäen nimekkäämpää vastustajaansa. Joukkue pystyy parhaana päivänä mätkimään murskalukuja ketä vastaan tahansa, mutta huonona päivänä voi tulla pataan yllättävänkin helposti. Tasaisuutta joukkue on kuitenkin pyrkinyt parantamaan ja myös onnistunut siinä, pitämällä kokoonpanon lähes samana ja pelaamalla yhä enemmän ja enemmän yhdessä.

Hoki-Liigassa joukkue on myös pelannut suhteellisen hyvin ja sieltä tullut jonkinlainen menestyskin on jo todiste joukkueen pelitaidoista. Hoki-Liigassa, mutta myös harkkamatseissa puolustus on ollut joukkueen vahvuus, eikä Lasersin pelit yleensä olekaan mitään maalijuhlia, vaikka poikkeuspelejäkin tietysti löytyy. Joukkueen tavoitteena onkin kehittää hyökkäyspeliä vielä ja saada tasapainoisuus molemmille paikoille ja näin ollen joukkue olisi entistä vaikeampi laittaa ojennukseen.

Hoki-Divari 3/2005, 3. (nousu liigaan)
Hoki-Liiga 1/2006, 3. (pronssia)
Hoki-Liiga 2/2006, jälleen pronssiottelussa  (kesken)

Miksi juuri Lasers 2.divarikarsintoihin?

Parempi kysymys olisi, miksi Lasersia ei otettaisi karsintoihin? Reilusti yli 1000 harjoitusmatsia yhdessä, monta kautta Hoki-Liigassa ja asiallisen sekä osaavan pelaajiston pitäisi jo taata joukkueelle näyttömahdollisuus.

Joukkue ja koko kiekkokansakin varmasti tietää, että nyt on esiintulon aika ja sitä edesauttaisi mahdollisuus juuri Kiekkoliigan 2. divarikarsinnoissa. Näyttämisen halu on kaikilla varmasti suuri, sillä Kiekkoliigasta ei joukkueella vielä ole kokemuksia, vain pari pelaajaa on päässyt siellä tahkoamaan. Ei ole edes järkeviä syitä jättää joukkuetta pois, sillä kaikki pienet tekijät ovat kunnossa ja tästä syntyykin suuri kokonaisuus. Aktiivisuus, asiallisuus, ircin käyttö, pelillinen taso ja muut ovat taatusti kunnossa.

Lasers hakee toista kertaansa näihin karkeloihin ja viime kerran hylkäämistä johtokunta perusteli ”Hoki-Liigan pronssi on hyvä saavutus, mutta joukkue on toistaiseksi liian nimetön näihin piireihin. Pysykää kasassa ja hakekaa ensi kerralla uudestaan”. Joukkue on pysynyt täydellisesti kasassa ja eikä se ole varmastikaan yhtä nimetön, kuin viime karsintojen alkaessa, jos se silloinkaan oli.

Lasers on täydellisesti valmistautunut kovaan sotaan 2. divaripaikkojen taistelussa!

Kokoonpano

Brain
Pelipaikka: Puolustaja
Vuosikerta: 1990
Muut nickit: Bursa, Wickerman, Weinhandl, Angry
IRC: Brain- / Brain^
Kokemus liigoista: Kiekkoliiga 1/06 ja 2/06, Hoki-Liiga 3/05, 1/06 ja 2/06

FuckBag
Pelipaikka: Puolustaja
Vuosikerta: 1991
Muut nickit:Jazz, SM-etana, aurin, FuckBag', FuckBäg, -FuBa-, smetana ja Jippo
IRC:FuckBag
Kokemus liigoista: Hoki-Liiga 2/06 ja Datsun-Liiga 1/06

Jnn (1. vastuuhenkilö)
Pelipaikka: Puolustaja
Vuosikerta: 1990
Muut nickit: Jerk
IRC: Jnn
Kokemus liigoista: Hoki-Liiga 3/05, 1/06 ja 2/06

KurGo (2. vastuuhenkilö)
Pelipaikka: Puolustaja
Vuosikerta: 1987
Muut nickit: Lari ja elmos
IRC: KurGo
Kokemus liigoista: Hoki-Liiga 1/06 ja 2/06

Poro_
Pelipaikka: Puolustaja
Vuosikerta: 1987
Muut nickit: HIrvi_ ja Aslak_
IRC: Poro_^^
Kokemus liigoista: Hoki-Liiga 3/05, 1/06 ja 2/06

Forsberg.
Pelipaikka: Hyökkääjä
Vuosikerta: 1991
Muut nickit: F0rsberg, Iginla., Kovacik ja PForsberg
IRC: Foppa
Kokemus liigoista: Hoki-Liiga 3/05, 1/06 ja 2/06:

Glem
Pelipaikka: Hyökkääjä
Vuosikerta: 1991
Muut nickit: nAb
IRC: Glem
Kokemus liigoista: Hoki-Liiga 3/05, 1/06 ja 2/06:

Gumme
Pelipaikka: Hyökkääjä
Vuosikerta: 1991
Muut nickit: tindul ja  kypsä-ari
IRC: Gumme
Kokemus liigoista: Datsun-Liiga 1/06

Koivu11.
Pelipaikka: Hyökkääjä
Vuosikerta: 1990
Muut nickit: Ovechkin8 ja Kallio
IRC: Koivu11
Kokemus liigoista: Hoki-Liiga 1/06 ja 2/06:

Koltsov
Pelipaikka: Hyökkääjä
Vuosikerta: 1990
Muut nickit: M.Näslund, Twelvari, Invisible ja Invisble
IRC: Koltsov
Kokemus liigoista: Hoki-Liiga 3/05, 1/06 ja 2/06

Medic
Pelipaikka: Hyökkääjä
Vuosikerta: 1988
Muut nickit: Dyna
IRC: -
Kokemus liigoista: -

Vaic
Pelipaikka: Hyökkääjä
Vuosikerta: 1992
Muut nickit: chao, marlo, Maziina, rocket, Raataja, Olesz, Tho, Lupul, Gweer
IRC:Raataja
Kokemus liigoista: Hoki-Liiga 1/06 ja 2/06, Datsun-liiga 1/06

Karsintoja innolla odottaen, Jnn & Lasers!
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 3/06
Anonymous

09.08.2006 14:59
Beetlehemin Seimiveikot osoittaa mielenkiintonsa 2. divarikarsintoja kohtaan!

Perustiedot:
Joukkueen nimi: Beetlehemin Seimiveikot (BSV)
Joukkue perustettu: 15.11.2005
Perustaja: Höntsy
Vastuuhenkilöt: Höntsy, Juutinen
Pelatut ottelut: Kirjoitushetkellä 1069
Keski-ikä: 18,77
IRC: #bsv @IRCnet
Kokoonpano: 9 pelaajaa, lopullinen
Yhteydenpito: Irc, messenger. Joukkueen kanavalla juttua ympäri vuorokauden.


Mitä silloin tapahtui?
Seimiveikot perustettiin marraskuussa 2005 Höntsyn toimesta. Joukkueen nimi oli jo valmiiksi mietittynä Höntsyn päässä ja enää puuttui toteutus. Joukkue perustettiin täysin puhtaalle pöydälle, eikä yksikään pelaaja ollut enneltään kenellekään tuttu. Hakuilmoituksen kautta saatiinkin nippu varsin mukavia pelimiehiä kasaan. Ensimmäisenä mukaan poimittiin silloinen Black Avengersin mies, N-co. Hän on pysynyt tiimissä siitä lähtien, ja onkin puolustus- ja välillä hyökkäyspäässäkin viihtynyt ja pärjännyt hyvin. Juutinen  tarttui seuraavana verkkoihin  ja on ainoa hyökkääjä, joka on viihtynyt tiimissä alusta asti. Käpälä ja tuomas1 ovat myöskin pelanneet suunnilleen noista ajoista lähtien joukkueen riveissä, tosin tuomas1 lähti inttiin heinäkuun alussa, eikä sen takia pysty osallistumaan peleihin, kuin viikonloppuisin.
Alusta asti joukkueessa ollaan panostettu asialliseen ja rentohenkiseen pelailuun. Joukkueen pelaaminen oli alkuaikoina varsin näyttävää. Valitettavasti näyttävyys tuli erilaisista virheistä ja paitsioansoista, jotka eivät toimineet alkuunkaan. Pelaaminen oli kuitenkin rentoa ja reiluhenkistä ja se auttoi kaikkia yrittämään aina parhaansa.


Hieman myöhemmin
Pelit alkoivat vähitellen kulkea ja siirtyminen pelkästään 4v4- peleihin oli edessä. Niidenkin opettelussa meni aikansa, koska hirveän monella joukkueen jäsenelle ei ollut aikaisempaa kokemusta niistä. Pelimuodon juonet avautuivat meille lukuisten otteluiden jälkeen. Oppirahat oli maksettu. Huomasimme, että alamme pärjätä koviakin joukkueita vastaan ja pelaajat kehittyvät siinä sivussa kelvollisiksi pelimiehiksi. Haastoimme aina mahdollisimman kovia joukkueita ja kun rang alkoi riittämään videopeleihin, saimme hyvin analysoitua pelimme virheet ja hyvät asiat. Foorumilla alkoi ihan oikea keskustelu sanasta taktiikka ja sovittuja hommia alettiin myös kentällä yrittämään. Kokoonpano pysyi ihailtavasti kasassa ja pelaajat alkoivat siirtymään ykkösnikeillään Seimiveikkoihin. Loput pelaajista ovat melkein kokonaan alkuvuoden satoa. Viimeisin hankintanamme on -Huilu-, jonka värväsimme Kuoropojista täyttämään vapaana olleen puolustajan paikan.


Datsuni on mun ratsuni
Alkuvuonna perustettiin Datsun-Liiga, jonka kriteerit sopivat meille ja hakemus jätettiin. Johtokunta sanoi tahdon ja taas tuli monelle pelaajalle uusi asia - liigapelit. Jos harjoituspeleissä yleensä rennolla asenteella mennäänkin, niin liigassa kaikki halusivat näyttää kyntensä ja ottelut otettiin paljon vakavammin. Liigakauden aikana oli jälleen aika kasvaa. Runkosarja meni nappiin ja Seimiveikoista alettiin puhua mestarisuosikkina. Pudotuspelit menivät finaaleja lukuun ottamatta nappiin ja palkintona oli toinen sija, sekä yhtä vaille kaikki pelaajat all-star otteluun. Toiselle kaudelle Datsun-Liigaan tuli kovia uusia joukkueita kirkkaimpana tähtenä kiekkoliigasta tuttu Humba. Runkosarja meni ailahdellen ja sijoitus oli neljäs. Pudotuspelejen aikaan Seimiveikot kuitenkin alkoivat pelata niin liigassa, kuin harjoituspeleissäkin parasta kiekkoaan ikinä ja tulos oli murskaavaa. Mestaruus häviämättä playoffseissa otteluakaan ja kiekon kärki, jos sitä yhtä lukemaa katsottiin.

Molempina liigakausina olemme pelanneet ottelumme ensimmäisten joukossa, eikä luonnollisesti yksikään ottelu ole jäänyt pelaamatta. Olemme myös osallistuneet aktiivisesti muuhun liigan toimintaan, mistä parhaimpana osoituksena joukkueemme jäsenten yhteensä yli 50 tuomaroitua ottelua kahden kauden aikana.


Miksi Beetlehemiläiset mukaan
Kokoonpano on pysynyt loistavasti kasassa, eikä mitään suuria muutoksia ole tarvinnut tehdä. Hankinnat suunnitellaan hyvin tarkkaan, eikä Beetlehemin navetan ovi ole viime aikoina juuri käynyt. Vetoa Seimiveikkohin löytyy. Harjoitusvahvuudessamme on 7 puolustajaa ja 4 hyökkääjää. Kahta pelaaja emme mahdollisissa karsinnoissa nää muiden kiekkoliigaedustuksien takia. Aktiivisuus on joukkueella aina ollut loistavassa kuosissa ja olemmekin pitäneet pelaajaringin mahdollisimman pienenä, mutta aktiivisena. Lähes kaikki pelaajamme ovat kiekon suurkuluttajia ja sitä kautta pelejä kertyy useita päivässä. Otteluita pelaamme kaikkina vuorokauden aikoina ja kun päivävuoro lopettaa, siirtyy yövuoro haalarihommiin. Kokoonpano on erittäin vakiintunut ja uusia pelaajia otamme vain, jos joku päättää lähteä riveistämme. Kiekkoliigan alaiset sarjat ovat suurimmalta osaa pelaajistamme kokematta ja haluisimme jälleen kokea yhdessä jotain uutta. Kiekkoliiga on aina ollut tavoitteemme ja vasta nyt katsomme, että olisimme kypsiä poimittavaksi. Pelien taso on joukkueellamme korkealla, ja ne kovemman luokan pelit pystytään yleensä hoitamaan eduksemme useammin kuin häviämään. Asiallisuus on joukkueellamme hyvä. Peleissä ei vastustajille heitetä mitään herjaavaa kommenttia, vaikka sieltä tulisikin ensiksi mitä tahansa. Fanijoukot katsomossa saattavat välillä mölistä jotain, mutta niistä yritetään olla välittämättä (ja yleensä ollaankin). IRC:iä kokoonpanostamme käyttää kaikki, ja siellä saadaan kätevästi pelit sovittua. Olemme kaiken tämän lisäksi täysin puhtaalta pöydältä ajan kanssa rakennettu joukkue, emme mikään keräilytiimi, joka kootaan kasaan aina tiettyinä aikoina vuodesta.


Pelaajat:

Höntsy (Drizzt)
Kokemus kiekkoliigasta: ei ole
IRC: Hontsy
Ikä: 21

-Huilu-
Kokemus kiekkoliigasta: ei ole
IRC: Hui
u
Ikä: 16

Juutinen (Häiskä, Riku23, Hyvön3n, RikuXD, HunB_Fan, JuutinexD)
Kokemus kiekkoliigasta: ei ole
IRC: Juutinen
Ikä: 18

Lode (Lodepop, Lodetto, Lodess, Lodetus, Zaerilius, edoL)
Kokemus kiekkoliigasta:
1/2006 2. div Fortune Club
IRC: Lodetto
Ikä: 17

N-co (J.Sakic19, -Athos-)
Kokemus kiekkoliigasta: ei ole
IRC: N-co
Ikä: 19

Raappa (Hynysteri, Hyny, zilla)
Kokemus kiekkoliigasta: ei ole
IRC: curgo
Ikä: 27

Sence (those, Adder, Zedsfura)
Kokemus kiekkoliigasta: ei ole
IRC: those
Ikä: 15

ShadowT (Varjo, Elisha, Anograa, VarjoT, exerlz)
Kokemus kiekkoliigasta:
1/2004 liiga Kalma HC
2/2004 liiga Kalma HC
3/2004 divari Kalma HC
4/2004 liiga Tsernobilit
5/2004 divari HT-Suomi
5/2004 liiga HCH - HardCoreHokia
IRC: ShadowT
Ikä: 16

tuomas1
Kokemus kiekkoliigasta: ei ole
IRC: tuomas1
ikä: 20

edit: DaRiku vaihtoi nimimerkkinsä takaisin Juutiseksi
Conservation hakee Kiekkoliigan 2.divariin kaudella 3/06
Anonymous

09.08.2006 19:03
Consut jättääkin tämän kauden hakemiset vielä tähän ja satsaa erityisesti tulevaan Datsun-liigakauteen. Haemme jälleen ensikaudella, joten aloitamme valmistautumisen tulevaan heti!

Onnea Kiekkoliigan jatkolle, ja tulevaisuudessa valituille karsintajoukkueille!
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 3/06
Anonymous

09.08.2006 19:45
Laitataklaus asettuu ehdolle karsintoihin III/06!


Tietopaketti

Joukkueen nimi: Laitataklaus
Lyhenne: LT
Perustettu: 4.5.2005
Pelatut harjoitusottelut:  1781, Wins: 867, Draws: 254, Losses: 660
Kokoonpano: 10pelaajaa, kokoonpanoon ei ole tulossa muutoksia.
Vastuuhenkilöt: Laita & asonic
IRC-Kanava: #Laitataklaus



Intro
Jeeps. Jälleen kerran on se  aika vuodesta, kun lähdetään yrittämään kiekkoliigan 2.divarin karsintoihin. Tämä on Laitataklauksen historian aikana kolmas peräkkäinen hakemus minkä jätämme. Viime yrittämällä päästiin esikarsintoihin, mutta itse karsinnat ovat jääneet tähän mennessä vain haaveeksi.



Historia
Laitataklaus luotiin 4.5.2005 nykyisen Laita nimimerkin toimesta. Aluksi joukkueella ei ollut mitään päämäärää, tarkoituksena oli vain päästä pelailemaan tiimipelejä. Sain heti ensinmäisinä päivinä  joukkueeseen pelaamaan entisestä joukkueestani pelaajan nimeltä asonic.  Siitä asti me kaksi olemme olleet tämän joukkueen ”pääjehuina”.
No siinä sitten värväilimme aina satunaisesti pakittelemaan kaikkia random pelaajia. Matkanvarrella haaviin tarttui jopa pari pelimiestäkin: Kurosawa & antza. Tällä nelikolla höystimme aika paljolti joukkueemme ensinmäisiä pelejä.

Askeleet kohti tasokasta pelaamista oli otettava 4 vs 4 muodossa, joten 3vs muodosta alettiin luopua  hiljalleen. Joukkueeseen oli myös hankittava enemmän pelaajia, koska neljällä miehellä oli kovin vaikea pelata aktiivisesti 4vs4 muotoa. No eihän kukaan olisi tämmöiseen aloittelevaan joukkueeseen tullut ykkös nimimerkillä, niinpä tyydyimme hankkimaan joidenkin hyvien pelaajien kakkos nimimerkkejä joukkueen vahvuuteen.

Kehityimme hurjasti pelatessamme kovia vastustajia vastaan 4vs4 muodossa. Otimme turpaan useilta vastustajilta, mutta joukkueen johto tiedosti sen, että kovia pelejä pelatessa kehittyisimme entistä paremmaksi joukkueeksi. Kova harjoitus lopulta palkittiin, siitä seuraavassa..

Syksymmällä, kun Laitataklaus oli alkanut vakiinnuttamaan paikkaansa top - 100 listalla ja pelit kulkivat siihen malliin, että monet huippujoukkueet jyrättiin mennen tullen, joukkueen kannalta oli tehtävä iso muutos. Joukkueesta tehtiin täysipainoisesti ykkösnick joukkue. Useat pelaajat siirtyivät pelaamaan meille ykkösnimimerkillä ja saimme muutaman uuden hyvän vahvistuksen. Muutoksen jälkeen joukkueen itseluottamus kasvoi. Laitataklauksesta oli kiistatta syntymässä kiekon tähtitaivaalle uusi valopilkku.

Joulun jälkeen odotimme jännittyneenä tietoa kiekkoliigan divarikarsintoihin I/06 pääsystä, kun saimme tiedon, ettemme päässeet, oli joukkueemme jokainen pelaaja hieman pettynyt. Siitä sisuuntuneena haimme Hoki-Liigan divarikarsintoihin, jonne meidät valittiin. Karsinnat suoritettiin mallikkaasti, hävisimme vain yhden pelin karsinnoissa ja olimme lohko kakkosia. Nousu Hoki-Divariin oli siis suoritettu. Hoki-Divarin runkosarja pelattiin mallikkaasti loppuun asti ja sijoituimme kolmansiksi.

Päätimme hakea jälleen kerran kiekkoliigan kauden II/06 karsintoihin. Tällä kertaa kannatti, sillä suureksi iloksemme huomasimme, että olimme päässeet esikarsintoihin. Esikarsinnoissa vastaan asettui vaarallinen Les Boys. Pelejä pelattiin kaksi kappaletta ja jatkoon pääsi kyseisten ottelujen yhteistuloksella. Molemmat pelit olivat äärinmäisen tasaväkisiä ja ainakin allekirjoittaneen elämänsä parhaimmat. Ensinmäinen peli päättyi tasapeliin ja toinen peli ratkesi vasta jatkoajalla Les Boysin hyväksi tuolla ikimuistoisella uudenaikaisella vanhanaikaisella ":D".  Kaikki oli niin pienestä kiinni. Joukkue taisteli hienosti ja usko omiin oli kova, mutta Les Boys oli himpun verran parempi.

Tippuminen esikarsinnoista tarkoitti auttamatta sitä, että seuraavakin kausi pelattaisiin Hoki-Divarissa ja niinhän siinä sitten kävi. Jokainen pelaaja, joka esikarsinnoissa pelasi jatkoi joukkueessamme hokikaudellekkin ja runko pysyi hyvin kasassa, vaikka pettymys olikin kova.

Laitataklauksen uran toinen Hoki-Divari kausi aloitettiin samalla vanhalla runkolla, höystettynä parilla uudella nimellä. Ensinmäinen kierros ei mennyt aivan putkeen, eikä toinenkaan. Lopulta runkosarja sijoitus oli viides ja sillä ansaittiin paikka liigakarsintoihin. Kirjoitus hetkellä siis liigakarsinnat ovat alkaneet ja ovat käynnissä.



Ikä ja asiallisuus
Joukkueen johto koostuu tätä nykyä kahdesta täysi-ikäisestä kaverista + muutamasta masterista, jotka ovat valittu  pitkäjänteisyydestä joukkuetta kohtaan. He auttavat siis ”pääjehuja” joukkueen pyörittämisessä.
Tämä seikka takaa sen, että jutut pysyvät tarpeeksi asiallisina ja pelihenki on hyvä, sekä kannustava, sillä me kunnioitamme niitä vastustajia, jotka meitäkin kunnioittavat. Reilu peli, sekä asiallinen käytös on kaiken a ja o , tätä noudattaen meidänkin joukkue on pyristellyt eteenpäin, niin myötä kuin vastoinkäymisissä. Toki huumoria käytetään runsaasti ja ns. puujalkavitsejä kertoillaan tietyssä määrin.
Joukkueessamme vallitsee eräänlainen demokratia. Eli joukkueemme "pääjehut" päättävät suurimman osan asioista, mutta yleinen joukkueen mielipide asioista otetaan vahvasti aina huomioon ja jokainen siirto tehdään harkiten.




Miksi LT kauden III/06 karsintoihin?
Joukkue on näyttänyt, että omaa erittäin vahvan rungon sarjassa pelaamiseen ja muutenkin. Meidän roosterissa yli puolet pelaajista on pitkäaikaisia ja mm. 6-pelaajaa, jotka osallistuivat viime kauden esikarsintoihin ovat edelleen leikissä mukana. Joukkueemme on antanut monelle meidän pelaajallemme ehkä sen viimeisen ”kodin”, jossa ura päättyy, jos on joskus päättyäkseen. Elikkäs kaikesta päätellen pelaajamme ovat erittäin joukkueuskollisia, joten ajatus hajoamisesta voidaan kumota heti kättelyssä.

Enään meitä ei voida kutsua kokemattomaksi joukkueeksi. Kaksi kautta Hoki-Divarissa,
lähes 1800- harjoituspeliä ja usean pelaajan pitkäaikainen omistautuminen joukkueen eteen antaa jo useita viitteitä siitä, että olemme hyvin organisoitu ryhmä ja pystymme tasokkaaseen peliin. Valehtelisin, jos sanoisin, että meillä ei ole enään mitään opittavaa ja olemme täydellisiä... Meillä on vielä paljon opittavaa ja täydellisyyteen harva joukkue kykenee, mutta sen voin käsi sydämellä vannoa, että hyvin on tähän mennessä opittu ja kokoajan parempaan ollaan menossa.

Joukkueessamme on monen tyyppisiä pelaajia, mutta yksi kortti täytyy nostaa esiin, joka on ehdottomasti tasaisuus. Ketään joukkueemme pelaajaa ei voi oikein kutsua minkaanlaiseksi tähdeksi, vaan meidän menestyminen perustuu pitkälti materiaalin tasaisuuteen. Mutta toki tiedostamme  sen, että ketkä tietyt pelaajat pystyvät ratkaisemaan paikoista ottelut eduksemme. Usein kuitenkin onnistumiset tapahtuvat laajalla rintamalla, joka on ainakin allekirjoittaneen mielestä erittäin positiivinen asia.

Roosterimme koostuu tällä hetkellä kuudesta hyökkääjästä ja neljästä puolustajasta. Hyökkäyspuoli on erittäin pitkäaikainen ja kokenut. Puolustuksessa on pari hieman uudempaa nimeä, mutta alusta asti joukkuetta luotsannut, puolustuksen ammattilainen Laita on pystynyt opettamaan muille puolustajille homman nimen. Lopputuloksena voidaan vain sanoa, että omaamme terävän ja kokeneen hyökkäyskaluston ja erittäin ammattitaitoisen puolustuksen.

Pystymme haastamaan varmasti jokaisen kiekkoliiga-/karsinta joukkueen tasaväkiseen vääntöön. Olemme pitäneet yllä jo lukemattomia kuukausia hyvää pelivirettä, jonka avulla meidät on löydetty varmasti lähes jokainen päivä top listoilta. Rakastamme haasteita ja tiukat pelit ovat meidän mieleemme, joskus jopa tiukka häviö voi tuntua paremmalta, kuin erittäin helposti voitettu peli.

Aktiivisuus on ollut lähes aina hyvää luokkaa. Jopa kesän aikana olemme olleet kiekkossa varmasti yksi aktiivisin joukkue, mutta täytyy todeta, että joillakin joukkueemme pelaajista kesä on vienyt aikaa kiekottamiselta. Asia on nytten syksyn tultua kunnossa kaikilla.
Kykenemme useisiin 4vs4 peleihin päivittäin. Varmaan heräsi kysymys mieleen, että minkä avulla aktiivisuus on juuri meidän joukkueessamme pysynyt päivä päivältä tarpeeksi hyvässä kunnossa. Ensinnäkin lähes jokainen pelaaja on puhelinsoiton päässä ja toisekseen jokainen joukkueemme jäsen käyttää irkkiä, jossa meillä on oma kanavakin (#Laitataklaus), siellä sitten tulee sovittua pelit, mutta kyllä muuhunkin rupatteluun toki aikaa riittää.

Mitä sarjakokemukseen tulee, niin tosiaan kaksi kautta Hoki-Divarissa,yhdet esikarsinnat Kiekkoliigassa ja menneillä olevat liigakarsinnat ovat antaneet rutkasti kokemusta juuri sarjapeleistä ja paineen alla pelaamisesta. Vaikkakin läheskään aina juuri sarjapeleissä emme ole onnistuneet parhaalla mahdollisella tavalla, on peli ollut usein siitä huolimatta tasokasta ja varmasti parempaa, kuin harjoitusotteluissa. Jokainen jätkä on laittanut itsensä likoon täysillä ja sitä kautta peleistä on koko joukkue nauttinut. Ja aina on kaikki pelit pelattu ajallaan!!

Näiden perusteiden kautta Laitataklaus pistää omat kortensa kekoon ja jää odottamaan innolla kolmannen kerran peräkkäin sitä, että joko olisi meidän aika näyttää mihin meistä on ja päästä karsimaan.




Kokoonpano

Laita (1. Vastuuhenkilö)
Ikä: 19
Irc: Laita
Toiset nimimerkit: Ojis,Cobain & Nirvis
Kokemus kiekkoliigan alaisista sarjoista: 1/2006 2. divari H.C.A.P, 1/2006 divarikarsinta H.C.A.P,, 2/06 2.divari esikarsinnat Laitataklaus,  2/2006 divari H.C.A.P (nimimerkillä Nirvis)

asonic (2. Vastuuhenkilö)
Ikä: 19
Irc: asonic
Toiset nimimerkit: aso
Kokemus kiekkoliigan alaisista sarjoista: Ei kokemusta

cerveza
Ikä: 17
Irc: cerveza
Toiset nimimerkit: Ujsic, Wiktor & cerve
Kokemus kiekkoliigan alaisista sarjoista: 2/06 2.divari esikarsinnat Laitataklaus

mono
Ikä: 18
Irc: monoo
Toiset nimimerkit:olpet, hullumono, pakki & monokhyl
Kokemus kiekkoliigan alaisista sarjoista: 2/06 2.divari esikarsinnat Laitataklaus

T.Mäkelä
Ikä: 17
Irc: Maksy_
Toiset nimimerkit: Tuunanen, sylvi, werto & kapus
Kokemus kiekkoliigan alaisista sarjoista: 2/06 2.divari esikarsinnat Laitataklaus

Hentui
Ikä: 16
Irc: hentui
Toiset nimimerkit: Hentunen9, Vyborny, Whois, MICROPOP & Hentuinen
Kokemus kiekkoliigan alaisista sarjoista: 3/2005 liiga Hc Humba, 1/2006 divari Failed Ones,
1/2006 divarikarsinta Failed Ones

Rone
Ikä: 16
Irc: Palllo
Toiset nimimerkit: palllo & läsö
Kokemus kiekkoliigan alaisista sarjoista: Ei kokemusta

Othokhyl
Ikä: 17
Irc: OthoKhyl
Toiset nimimerkit: KiiCli & plöplöp
Kokemus kiekkoliigan alaisista sarjoista: Ei kokemusta

L.Nagy
Ikä: 16
Irc: Nagy
Toiset nimimerkit: Ylis, jalka & ÄdiBuu
Kokemus kiekkoliigan alaisista sarjoista: Ei kokemusta

Jebsu
Ikä: 14
Irc: Jebsu
Toiset nimimerkit: Jesbu & SummerCat
Kokemus kiekkoliigan alaisista sarjoista:  2/2005 puulaaki roikkulämy holy nick
               3/2005 2.divari H.C.A.P Defender nick
               2/2006 2.divakarsinnat roikkulämy Jebsu nick
               2/2006 2divari roikkulämy Jebsu nick


EDIT: Hieman hienosäätöä hakemukseen.
EDIT: Ja virheitä korjailtu.
EDIT: Hakemus päivitetty viimeisen kerran
Lugu hakee 2. divarikarsintoihin
Anonymous

12.08.2006 20:45
Lugu hakee kakkosdivariin

Lugu on tähän mennessä  on pelannut kolme kautta (I/II/III 2005) Hoki-divaria ja kaksi kautta (I/II /2006) Hoki-liigaa. Molemmilla Hokiliigakausilla joukkue on ollut runkosarjan kolmas. Ensimmäisellä kaudella tie nousi pystyyn jo puolivälierissä, mutta kuluvalla kaudella joukkue jatkaa välieriin.

Joukkueen nimi
Lugu

Perustamisajankohta
16.4.2005 klo 22:00:00. Perustaja: Normio.

Pelaajien lukumäärä ja "elääkö" kokoonpano vielä
Kokoonpano on pysynyt melko hyvin kasassa viimeiset pari kautta, mutta ensi kaudeksi on tulossa muutamia muutoksia. Näillä näkymin joukkueessa tulee pelaamaan vähintään kuusi puolustajaa ja saman verran hyökkääjiä. Hokiliigakauden päätyttyä tiedetään tarkemmin, mikä tulee olemaan lopullinen kokoonpano.

Joukkueen runko muodostuu joukkueen lähes historiansa alusta lähtien mukana olleesta nelikosta: Beezer, Hulikoli, pelsu ja Normio. Joukkue pyrkii löytämään toimivan kokoonpanon pelaajista, jotka sitoutuvat siihen nousuissa ja laskuissa, eikä pakene yhden kauden jälkeen, vaan on halukas jatkamaan pidempään.

Historia, lyhyt oppimäärä
Allekirjoittanut (Normio) aloitteli  kiekko.tk-uraansa Huhu-areenan joukkueessa, jossa pelasivat  mm. pelsu, Hulikoli ja Beezer. Keltanokkana  etsin joukkueesta paikkaani, mutta lopulta katsoin parhaaksi etsiä mahdollisuutta oppia pelin niksejä jossain toisessa tiimissä, jossa ei olisi niin suuria suorituspaineita. Itsekehitystarkoituksissa perustin Lugun (joka tarkoittaa raumankielellä lukkoa). Tiimiin keräsin alkuun raumalaisia, mutta raumalaisuus joukkueesta katosi hyvin pian (en itsekään ole enää raumalainen). Joukkue otti aluksi turpaansa yli kymmenen kertaa, kunnes pyysin mukaan Huhuareenan trioa.

Kesä 2005 meni opetellessa tavoille ja joukkue ehti osallistua tuona aikana jo kertaalleen Hokidivariin heikolla menestyksellä. Lisäksi joukkueen tueksi oli perustettu Lugu reserve, jonka tarkoituksena oli toimia ponnahduslautana ja tarkkailupaikkana mahdollisille vahvistuksille. Ensimmäisen divarikauden jälkeen reserve kuitenkin haudattiin, koska se ei sittenkään näyttänyt toimivan odotetulla tavalla.

Joukkue ja pelaajat kehittyivät, rutinoituivat ja joukkueeseen alkoi virrata hieman kovempia vahvistuksia (kolmannella divarikaudella joukkueessa kävivät mm. M.Bartek ja Jared). Silti menestys antoi divarissa odottaa itseään. Ensimmäisellä liigakaudella sitten meno olikin aivan toisenlaista kuin alkuun saattoi odottaa. Rutinoitunut ja valmis ryhmä rymisteli kolmanneksi, vaikka tie nousikin pystyyn jatkopelien ensimmäisellä kierroksella. Toiselle kaudelle suuria muutoksia ei tehty, vaan pyrittiin jatkamaan mahdollisimman yhtenäisellä ja samalla ryhmällä, koska jokaiselle pelitapa oli jo tuttu. Toinen liigakausi toi myös kolmannen sijan, vaikka viimeisellä kierroksella oli vielä teoreettinen mahdollisuus voittaa koko runkosarja. Puolivälierissä kaatui Kahvakiekko otteluvoitoin 3-1 ja välierissä vastaan asettuu Rykälätyt. Pelit jatkuvat edelleen.

Miksi juuri heidät tulisi valita mukaan divarikarsintoihin
Hokidivari ja -liiga ovat olleet hyvää harjoitusta joukkueelle, mutta tähtäin on kaiken aikaa ollut korkeammalla. Joukkue on hyvin kilpailuhenkinen, vaikka muutoin joukkueessa eletään melko rennosti vitsaillen ja toisia nälvien. Alkuajan "kaikki pelaa"-motto on muuttunut "parhaat/kuumat pelaajat pelaavat"-motoksi ja joukkue pyrkii tuloksiin.

Joukkue ei pelaa rankingista ja se on pudonnut välillä alle 1400:n. Parhaimmillaan joukkue on harjoitusmatseilla kuitenkin yltänyt ranking-sijoitukseen #3. Sitli sarjamuotoinen pelaaminen on peliä kovimmillaan ja rehellisimmillään. Harjoitusmatsit ovat harjoitusmatseja.

Joukkueen vastuuhenkilö/henkilöt
Beezer ja Hulikoli.

Joukkueen tavoitettavuus
Joukkueella on IRCnetissä kanava #lugu. Lisäksi useimmat pelaajat on tavoitettavissa MSN Messengerillä.

Lisätietoa joukkueesta löytyy tiimin kotisivuilta: http://www.beezer.info/lugu/
ja joukkue julkaisee pienellä porukalla omaa webzineä, se on luettavissa osoitteessa:
http://www.beezer.info/lugu/magazine/

Joukkueen kokoonpano

Maalivahti:
Pietari Luggari
Ikä: 2
Sarjapelikokemus:
Hoki-divari: Lugu I + II + III / 2005
Hoki-liiga: Lugu I + II / 2006
Kiekkokakkosdivarikarsinnat: Lugu II / 2006
IRC: BeezBot

Puolustajat:
Beezer
Ikä: 17
Muut nickit: Shanny, Neprjajev
Sarjapelikokemus:
Hoki-divari: Lugu I + II + III / 2005 ( 34. 11+ 9= 20 )
Hoki-liiga: Lugu I + II / 2006 ( 20. 0+ 17= 17 )
Kiekkokakkosdivarikarsinnat: Lugu II / 2006
IRC: Beezer

Hulikoli
Ikä: 17
Muut nickit: Sepitär, Amitar, Huli
Sarjapelikokemus:
Hoki-divari: Lugu I + II + III / 2005 ( 34. 0+ 7= 7 )
Hoki-liiga: Lugu I + II / 2006 ( 15. 0+ 2= 2 )
Kiekkokakkosdivarikarsinnat: Lugu II / 2006
IRC: Hulikoli

Normio
Ikä: 34
Muut nickit: Ami, punakuono, hätäri, JanPlatil
Sarjapelikokemus:
Hoki-divari: Lugu I + III / 2005 ( 7. 0+ 0= 0 )
Hoki-liiga: Lugu I + II / 2006 ( 9. 0+ 6= 6 )
IRC: amitabh

Sepi
Ikä: 18
Muut nickit: Zukkah, Sukkeri, Prvstar, Svamp, Pelaaja66
Sarjapelikokemus:
Hoki-divari: Divine Scorers and Joska II / 2005  (9. 0+ 2= 2 )
Hoki-liiga: DSAJ III / 2005, Lugu I + II / 2006 ( 30. 6+ 15= 21 )
Kiekkokakkosdivarikarsinnat: DSAJ III / 2005 Lugu II / 2006
IRC Sepi66

Teukka
Ikä: 18
Muut nickit: Zakk, H3-Man, Scarecrow
Sarjapelikokemus:
Hoki-divari: Masters of the Universe I / 2005, Lugu III / 2005 ( 16. 4+ 2= 6 )
Hoki-liiga: Lugu I (All Stars) + II (All Stars) / 2006 ( 18. 1+ 17= 18 )
Kiekkokakkosdivarikarsinnat: Lugu II / 2006
IRC: Teukka_

Hyökkääjät:
Desed
Muut nickit: antiloop, Dessu, Corine
Ikä: 16
Sarjapelikokemus:
Hoki-liiga: Lugu II / 2006 ( 11. 8+ 5= 13 )
Kiekkokakkosdivarikarsinnat: Lugu II / 2006
IRC: Desed

Fenni
Ikä: 13
Muut nickit: Aave, chihuahua, Prinssi
Sarjapelikokemus:
Hoki-divari: Tigers I / 2005 (8. 6+ 9= 15)
Hoki-liiga: Sienimiehet II + III / 2005, Lugu I + II / 2006 ( 35. 36+ 35= 71 )
Kiekkokakkosdivarikarsinnat: Lugu II / 2006
IRC: Fenni

jozky
Ikä: 15
Muut nickit: Sweetness, Joska, spei, Pelaaja13
Sarjapelikokemus:
Hoki-liiga: Lugu II / 2006 ( 7. 1+ 4= 5 )
IRC: jozky

nepi
Ikä: 17
Muut nickit:
Sarjapelikokemus:
Kiekkodivari: Kiekko-Hobiitit I / 2006
Kiekko 2. divari: Last Period II / 2006
Hoki-divari: Divine Scorers and Joska II / 2005 ja Hylkiöt II / 2006 ( 10. 11+ 6= 17 )
Hoki-liiga: Divine Scorers and Joska III /2005 ja I / 2006 ( 13. 12+ 7= 19 )
IRC: nepi

pelsu
Ikä: 13
Muut nickit: Buengo, Hark
Sarjapelikokemus:
Hoki-divari: Lugu  I + II + III / 2005 ( 31. 19+ 20= 39 )
Hoki-liiga: Lugu I (All Stars) + II (All Stars) / 2006 ( 27. 32+ 22= 54 )
Kiekkokakkosdivarikarsinnat: Lugu II / 2006
IRC: pelsu

Joukkueen pelipaidat
Kotona: oranssi-sininen-oranssi ( 8 )
Vieraissa sini-kelta-sini ( 13 )
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 3/06
Anonymous

14.08.2006 07:14
Kalma HC:n kokoonpano:

Borracho
Canyonero
Cumina
Feimi
Kapusta
Oze-
Ruaska
Verde
YoNi
Arctic Circle Athleticsin hakemus
Anonymous

14.08.2006 17:42
Arctic Circle Athletics hakee kiekkoliigan 2. divarikarsintoihin 3/2006!

Tietoa:
Vastuuhenkilöt: Chozeno & Finn
Perustettu: 19.10.2005
Pelatut pelit: 1010 (14.8.)
IRC-kanava: #ACA @IRCnet
Pelaajia:8. Mahdollisesti otetaan vielä 1 pelaaja.


Historia
Arctic Circle Athletics, alkuperäiseltä nimeltään TPS, perustettiin lokakuisena iltana, kun nyt jo uransa päättäneet Synti ja Sakic19_ saivat ajatuksen joukkueen perustamisesta. Joukkueen nykyisistä pelaajista Sace ja Ruudi tulivat mukaan aivan alkuaikoina. Sacen kanssa ennenkin samassa joukkueessa pelannut Sander asteli mukaan kuvioihin marraskuun alussa. Helmikuun aikana saimme kaipaamamme vahvistuksen hyökkäykseemme, kun SoftWind liittyi joukkueeseemme.

Joukkueen peli oli alkuaikoina hyvin ailahtelevaa, mutta kun pelaajat oppivat tuntemaan toisensa rupesi tulostakin syntymään. Pelillisten otteiden parantuessa joukkue halusi pelata myös otteluita, joissa on panosta, ja niinpä joukkue hakikin Datsun-liigaan kaudelle 1/2006, jonka johtokunnan onnistuimmekin vakuuttamaan hakemuksellamme.

Huhti- ja toukokuun aikana saimme joukkoomme peräti neljä uutta pelaajaa, Defiantin, Northerin, Sacen irl-kaveri Chozenon sekä Sacen ja Sanderin entisen joukkuekaverin Finnin. Toukokuuhun mahtui myös lähtijöitä, sillä Synti jätti joukkueen kuun loppupuolella. Tämä jätti hyökkäykseemme suuren aukon, joka täytettiin myöhemmin kesäkuussa Wankerillä. Myös Ratakses liittyi joukkueeseemme kesäkuussa.

Synnin lähdöstä saakka joukkueessa oli palanut halu vaihtaa nimeä, ja se myös vaihdettiin sarjatauolla. Äänestyksessä Arctic Circle Athletics otti voiton ylivoimaisella enemmistöllä.

Pelit muissa sarjoissa
Sarjapelinsä joukkuemme aloitti Datsun-liigassa kaudella 1/2006. Joukkueemme osalta debyyttikautemme Datsun-liigassa oli lähes täydellinen, sillä veimme mestaruuden kaadettuamme Beetlehemin Seimiveikot finaalisarjassa.

Datsun-liigan voitosta rohkaistuneena joukkueemme päätti hakea Hoki-liigan divarikarsintaan, jonne meidät myös valittiin. Selviydyimme karsinnoissa a-lohkon toiseksi ja näin ollen ansaitsimme itsellemme paikan Hoki-divariin.

Ensimmäinen Hoki-divari kautemme, ja varsinkin sen alku, oli erittäin kivikkoinen. Loppukaudesta onnistuimme kuitenkin hieman parantamaan peliesityksiämme, saavutettu 7. tila oli kuitenkin iso pettymys koko joukkueelle.

Vastaavasti Datsun-liigassa kauden 2/2006 runkosarja sujui odotusten mukaisesti, ja sijoitumme toiseksi heti Hc Humban jälkeen. Play-off taipaleemme katkesi kuitenkin tylysti välierissä Imperiumia vastaan, ensimmäinen otteluista meni jatkoajalle ja toinen rangaistuslaukauksiin asti. Pronssiottelussa vastaamme asettui Hc Humba, joka vei sarjan kolmannen sijan nimiinsä.

Miksi ACA mukaan?
Olemme kokenut, lämminhenkinen ja yhtenäiseksi hioutunut porukka. Joukkueessamme vallitseva hyvä joukkuehenki siivittää meidät ottelusta toiseen hyviin suorituksiin. Periaatteisiimme on aina kuulunut asiallisuus, reilu peli sekä vastustajan kunnioittaminen. Aktiivisuutemme pitäisi riittä näihin karkeloihin, kaudella 2/2006 pelasimme Datsun-liigassa sekä Hoki-divarissa, ja molemmissa saimme pelimme pelatuiksi. Tämän lisäksi joukkueelle kertyi harjoitusotteluita keskiarvolla kolme per päivä.

Joukkueemme jokainen pelaaja on irkissä koneella ollessaan, ja myös messenger osoitteet on vaihdettu, joten saamme pelaajat helposti paikalle tarpeen vaatiessa.

Joukkueemme pelaajista vain yksi on esiintynyt aiemmin kiekkoliigan alaisuudessa (divarikarsinnat mukaan lukien kaksi), joten toisimme useita ns. "uusia kasvoja" näihin ympyröihin.

Kokoonpano:
Chozeno (vastuuhenkilö)
IRC-nimimerkki: Chozeno
Kokemus Kiekkoliigasta: 1/2006: 2. divaria Fortune Clubissa (ja 1/05: Puulaakia S.K.A:ssa)

Defiant
IRC-nimimerkki: Defi/Defi-
Kokemus Kiekkoliigasta: -

Finn (vastuuhenkilö)
IRC-nimimerkki: Finlander
Kokemus Kiekkoliigasta: -

HATE
IRC-nimimerkki: Alcaman
Kokemus Kiekkoliigasta: -

Ratakses
IRC-nimimerkki: Rataks
Kokemus Kiekkoliigasta: -

Sace
IRC-nimimerkki: Sace
Kokemus Kiekkoliigasta: -

Sander
IRC-nimimerkki: Sanderssi
Kokemus Kiekkoliigasta: -

SoftWind
IRC-nimimerkki: OknpSofthentert
Kokemus Kiekkoliigasta: -

EDIT:
-Norther poistettu kokoonpanosta, koska hän lopettu aktiiviuransa.
-Perustamispäivä muutettu oikeaan.
-Pelaajillamme ei ole enää nickejä muissa karsintajoukkueissa.
-Wanker ja Ruudi poistettu kokoonpanosta.
-HATE lisätty kokoonpanoon.
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 3/06
Anonymous

16.08.2006 15:24
Team Viperin hakemus kakkosdivarin karsintoihin kaudelle 2/06!

Infopaketti
Perustettu: 13.12.2004
Perustaja: Tokee
Vastuuhenkilöt: Tokee ja Ovetshkin
Ottelutilastot: 1830 pelattua ottelua, 758 voittoa, 256 tasapeliä sekä 816 tappiota.
Yhteystiedot: Kanava #teamviper IRCnetin puolella, sekä vastuuhenkilöiden MSN Messenger osoitteet mahdollista saada.
Pelipaidat Koti: Tummansininen - Musta - Valkoinen. Kuvio 3
Vieras: Keltainen - Oranssi - Valkoinen. Kuvio 3
Joukkueen keski-ikä: 16,5

Historia

Team Viper sai alkunsa vuoden 2004 loppupuolella, kun Tokee, entinen Gill, perusti oman joukkueen lähinnä kokeiluna. Kokeiluksi se melkein jäikin, sillä minkä tahansa joukkueen alkuajat ovat todella vaikeita. Raumalaisen sisun voimalla ja todella joukkueuskollisilla pelaajilla vaikeista ajoista selvittiin. Pelien kertyessä tavoitteet selventyivät, ja ei kauaa mennytkään kun joukkue oli jättänyt täysin 3v3- pelit. Tietenkin kaikkien pelaajien haaveena on aina päästä pelaamaan Kiekkoliigassa, ja sitä on auttanut ja auttaa edelleenkin mainiosti Hokiliiga.

Team Viper hyväksyttiin karsimaan suoraan liigapaikasta noin kahdeksan muun joukkueen kanssa kahdessa eri lohkossa. Joukkue selvitti karsinnat ollen keskikastissa omassa lohkossaan, joka riitti liigaan pääsyyn. Joukkueen alisuoriutuminen oli kova kolaus itselle pelaajilleen, viimeinen ottelu taisi jäädä pelaamatta, mutta Liiga jousti sen kerran ja luotti edelleen joukkueeseen, ja ei varmasti enää sen jälkeen ole katunut päätöstään. Joukkueen sijoitus oli todella vaatimaton yhdeksäs, taakse jäi vain toimintansa lopettanut InTheFlames. Joukkue kärsi kauden aikana puutteellisesta puolustuksesta, jonka paikkaamiseen hankittiin Silfver, joka sittemmin hetkeä myöhemmin siirtoa joutui tekemään valinnan Kiekkoliigan ja uuden joukkueensa välillä. Joukkueen johto joutui kitkemään ensimmäisen kauden aikana vanhan kaksikon, jota ei tänä päivänäkään kaduta. Periaatteellinen joukkue, joka uskoi syöttöpeliin ja kärsivällisyyteen, joutui kovan Liigatason ja oman kokemattomuutensa takia taipumaan paremmillensa Hokiliigan seuraavissa liigakarsinnoissa.

Joukkueen toinen Hokiliigan alainen kausi jatkui Divarin puolella, joka päättyi siihen, että kaikki muut nousivat Liigan puolelle, paitsi Team Viper, sekä Hokiliigan alaisuudessa pelaamisen lopettanut Futismaailma. Joukkeella olisi voinut olla myöskin Divarikarsinnoissa kovat paikat, mutta sarjojen suurentamisen johdosta Viper sai arvokasta aikaa kehittää yhteispeliään ja taitojaan ensi kautta varten. Kaudella 3/05 korvaamattomana apuna ollut Sic päätti palata Pirkkalan Pingviiniksi, mutta silloin hänen pienoisessa varjossaan ollut Savard sai entistä enemmän vastuuta ja on ollut kovana apuna maalinteossa, syöttelypelissä ja myöskin taitavissa kuvioissa, jotka hän on itse istuttanut pelityylillään.

Hokidivarin 1/06 – kausi oli kolmen joukkueen kaatumisen sävyttämä. Joukkue alkoi vihdoin näyttää kehittyneen sille tasolle, mitä siltä oli odotettu, tiimin sisällä sekä ulkopuolellakin. Onnistuneet värväykset avittivat paljon kautta ja lopputulosta, mutta kuitenkin koko Divarin pistepörssin voittaja, Kuge, päätti lähteä joukkueesta. Myöskään Sereziin ei oltu tyytyväisiä, joten ensi kaudellekin lähdettiin parilla uudella pelaajalla. Team Viperia arvostettiin perinteisyytensä takia, mutta silti monikaan ei olisi uskonut ensimmäisen kierroksen tuloksia; kakkossija ylivoimaisen Detroit Hardcoren takana! Toinen kierros oli hieman vaisumpi, mutta joukkue taisteli itsensä väkisin vihdoin Liigakarsintakamppailuihin, jossa on ollut kolmen pelin jälkeen voittamaton, sen koki myös ylivoimainen runkosarjassa ollut Dhc. Kauden 2/06 loppuvaiheilla on vihdoin koossa todella vahva taisteleva joukkue, yksi asia on varma - tässä vaiheessa pelillisesti, kokemuksellisti emme olisi ilman Hokiliigan organisaatiota.


Asiallisuus

Pelaamme jokaisen pelin tosissamme, mutta emme vakavasti. haemme aina voittoa reilun pelin kautta. Emme siis harrasta juurikaan vittuilua vastustajalle, toki joskus on jotakin vastattava kun vihutkin heittäytyvät ilkeiksi, mutta itse emme sanasotia aloita.
Lagimaalien tekoa emme harrasta, emmekä turhaa sulkemista.
Pelejä emme luovuta koskaan, jokainen peli painetaan loppuun asti oli tilanne mikä hyvänsä.

Aktiivisuus

Olemme aktiivinen joukkue, joka pelaa n. 3-10 peliä päivässä, suurimman osan illalla.
Pelattujen otteluiden sarake osoittaakin liki kahta tuhatta, joka on varsin kunnioitettava määrä.
Hoki-liigassa/divarissa pelit on aina suoritettu ajallaan ilman ongelmia.
Pientä rakoilua aktiivisuudessa on havaittu ainoastaan kesällä muutaman viikon ajan, mutta silloinkin pelejä on saatu tahkottua vähintään yksi päivässä – tahdilla.

Pelillinen taso

Olemme pelanneet pitkälti samalla kokoonpanolla pitkään ja aktiivisesti, mikä näkyy positiivisesti myös joukkueemme pelillisessä tasossa. Joukkueessamme ei ole heikkoa lenkkiä, eri pelipaikkojen ja roolien pelaajat sulautuvat hyvin tiiviiksi porukaksi, joka pystyy haastamaan kiekon kärkitiimit kerta toisensa jälkeen tasaiseen taistoon. Myös tämän kauden vankat esitykset Hoki-divarissa kertovat tason olevan korkealla. Emme olisi todellakaan mikään heittopussi kakkosdivarissa, vaan pystyisimme voittamaan minkä tahansa joukkueen, ja ainakin haastamaan kaikki joukkueet tasaväkiseen mittelöön.

Miksi meidät?

Viper on kovalla ja pitkäjänteisellä työllä noussut melkeinpä kiekon huipulle. Vielä se pieni nytkähdys ylöspäin puuttuu, ja se nytkähdys olisi siirtyminen Kiekkoliigan sarjoihin.
Viper on pelannut jo monia kausia Hoki-liigan alaisuudessa, menestys on ollut vaihtelevaa, mutta tällä kaudella Vipsut osoitti olevansa vahva joukkue runnoutumalla runkosarjan neljänneksi, ja pärjäämällä erittäin hyvin nousukarsinnoissa.
Kokoonpano on vankka ja tasokas, jokaiselle pelipaikalle löytyy huipputaitajia, ja pitkään samalla porukalla pelaaminen on taannut yhteispelin sujumisen.
Team Viper tulisi olemaan pirteä ja sympaattinen taistelija mahdollisissa karsinnoissa, joissa se ansaitsisi pitkäjänteisen työnsä ansiosta pelata.

Kokoonpano:

Puolustajat

Nick: OnniK
Ikä: 17
Muut nickit: Fore, Triumph
IRC: OnniK
Kokemus Kliigan sarjoista: -

Nick: TomppaH
Ikä: 19
Muut nickit: TomH
IRC: TommiH
Kokemus Kliigan sarjoista:
3/2004: divari, Rowdyruff Boys
4/2004: divari, Rowdyruff Boys
5/2004: liiga, Tsernobilit
1/2005: divarikarsinnat, Darra OY
1/2005: divari, Darra OY
2/2005: liiga, HC PU
2/2005: puulaaki, TRE Kronor
3/2005: divari, (HC Ylikunto)
1/2006: 2. divari, Kalma HC
1/2006: 2. divari, HC Eituumitään

Nick: Tokee
Ikä: 16
Muut nickit: Boileau, Cameli
IRC: Saunatoke
Kokemus Kliigan sarjoista: -

Nick: Ovetshkin
Ikä: 18
Muut nickit: Machulda, Kapanen, Tärnström
IRC: Ovetshkin
Kokemus Kliigan sarjoista: -

Nick: Taber
Ikä: 20
Muut nickit: -
IRC: Taber
Kokemus Kliigan sarjoista: -

Hyökkääjät

Nick: Savard
Ikä: 15
Muut nickit: C.Drury,
IRC: Savard
Kokemus Kliigan sarjoista:
1/2005: puulaaki, Kiekko-Leijonat
2/2005: divari, Kiekko-Leijonat

Nick: Makkara99
Ikä: 16
Muut nickit: GEWTRA, pala, palao, Lafarge
IRC: Makkara99
Kokemus Kliigan sarjoista: -

Nick: Jurgu
Ikä: 15
Muut nickit: Pordinard, Maistaja, Benoit,
IRC: Jurgu
Kokemus Kliigan sarjoista: -

Nick: Sieni
Ikä: 15
Muut nickit: waleäy, kärpässie, Eratti, Sotamies
IRC: Sieni
Kokemus Kliigan sarjoista: -

Nick: Taji
Ikä: 14
Muut nickit: täysi0, ijaT, Täji
IRC: Taji
Kokemus Kliigan sarjoista: -
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 3/06
Anonymous

17.08.2006 13:59
Neliapilat hakee kauden 3/2006 2. divarikarsintoihin!

Hieman hienoa historiaa:

Alkuaikojen nousu ja tuho:
Joukkueemme perusti alunperin juxo 29.1.2005. Juxon tavoitteena oli kasata taitava ja syöttelevä porukka, joka pelaisi hyvää ja rentoa kiekkoa, mutta kuitenkin vain 2. nickien voimin. Pitkän odottelun jälkeen juxo sai joukkueeseensa Sammakon ja Pihlin. Myös kinkku ja Repo liittyivät Apiloiden vahvuuteen hetkeä myöhemmin. Apiloiden epäonneksi kinkku ja Repo olivat erittäin epäaktiivisa ja näin saivatkin kickiä hetken odottelun jälkeen, koska juxo halusi pelata kaveriporukan kanssa.

Aikansa kestänyt kaveririnki kuitenkin pääsi hajoamaan, kun Sammakko ja Pihli päättivät jättää Apilat ja siirtyä uusiin maisemiin. Näinpä juxo päätti ottaa vanhan pelikaverin kinkun taas mukaan Apiloiden pelaajarinkiin, joka myös sai mukaansa Kiekkoliigassakin kiekkoilleet Vahalahden ja Banhamin. Tällöin Apiloiden kokoonpanossa oli noin 10 pelaajaa ja joukkuepeli toimi mainiosti, kunnes aktiivisuus alkoi taas rakoilla rajusti. Niinpä Apiloista tuli jälleen kerran 2. nick tiimi.

Homma toimi kuitenki vain hetken 2. nickien valossa, kunnes juxo teki hurjan comebackin ja päätti muuttaa myös joukkueen nimen Apiloiksi. Tämä projekti kesti kuitenkin vain jälleen hetken, kunnes juxon innostus lopahti jälleen ja näin hän päätti lopullisesti lopettaa oman kiekkouransa ja antoi joukkueensa Sammakolle!

Uusi aika alkaa, Sammakko tarttuu Apilaan:
Näin Sammakko ryhtyi hommiin Apiloiden kanssa ja saikin hurjan nousun aikaan Juzzon kanssa. Alkutaival sujui todella hyvin, pelejä voitettiin ja porukkaa tuli joukkueeseen kiitettävästi ja näin kaikki vaikutti todella hyvältä! Sitten joukkue alkoi taas kärsiä kriisistä, kun Sammakko ja Juzzo ottivat pariinkin otteeseen rajusti yhteen ja näin Juzzo vaihtoi myös pariin otteeseen maisemiakin, mutta Apiloiden onneksi palasi kyllä aina hyvin nopeasti Apiloiden kokoonpanoon ja kaikki oli jälleen hyvin. Niistä riidoista kuitenkin selvittiin kunnialla, kunnes osa Apiloiden pelaajista ilmoitti, että kiekko saa nyt heidän osaltaan riittää ja jättivät pelin pelaamisen siihen paikkaan. Apilat eivät kuitenkaan siihen lannistuneet vaan jatkoivat joukkueen kokoamista jälleen Apilan raivolla! Niinpä Sammakko päätti pyytää paria ystäväänsä joukkueeseen ja näin saatiin taas homma pyörimään paremmin kuin hyvin! EHL -kauden lopussa Pizza päätti jättää Apilat ja ryhtyi pistämään jälleen Wild Frogseja pystyyn ja näin myös pari muuta Apilaa matkasi Wild Frogseihin... Apilat pitivät kuitenkin pintansa ja joukkue voitti kuin voittikin EHL-mestaruuden kaudella 2/2005!

Lähestymme nykyhetkeä, toivon kipinä syttyy:
Uusi kausi EHL:ässä koitti jälleen ja Apilat olivat olivat jälleen iskussa. Wild Frogseihin matkanneet pelaajat olivat palanneet jälleen joukkueeseen. Myöskään tällä kaudella Apiloiden matka ei ollut niinkään ruusuinen. Erimielisyyksiä tuli ja meni, mutta joskus nekin saivat riittää ja näinpä joukkueesta poistuikin LDDB. Ongelmasta kuitenkin selvittiin jälleen ja joukkueeseen tulikin Raper (nuuska), kipper34, appo ja Funeral, josta kuitenkin kipper34 ei vastannut odotuksiin ja sai lähteä, myös Raper (nuuska) päätti lähteä kun sai paikan Völligin riveistä. Ja tästä hetkestä eteenpäin joukkue on pysynyt samana ja iskukykyisenä pieniä ongelmia lukuun ottamatta, mutta Apilat ovat valmiina taistoon!

Miksi juuri Neliapilat ht 2.divarikarsintoihin?

Meillä on hyvä ryhmä, joka on ollut kasassa jo pitkän aikaa ilman mitään isompia muutoksia. Monet pelaajat ovat myös irl-tuttuja toisilleen ja kaikki muutenkin tulevat hyvin toimeen keskenään. Joukkuehenki on hyvä ja aktiivisuus on hyvää näinkin pienellä porukalla! Harjoitusotteluita pelaamme keskimäärin 2-3 päivässä ja sitten siihen mukaan lukien EHL -ottelut. Joukkueessamme on asiallista porukkaa ja homma toimii mainiosti, joten mitään yliyöntejä ei ole odotettavissa. Pelitaitoa ja kokemustakin joukkueesta löytyy. Joukkuepelimme on hyvää ja pystymme näin haastamaan kaikki Kiekon huippujoukkueet.

Osallistuminen muihin sarjoihin, sijoitukset:

Apilat ovat osallistuneet nyt kolmena kautena EHL - Elite Hockey Leagueen, eli siis kausilla 2/2005, 1/2006 ja 2/2006. Näillä kolmella kaudella menestystäkin on tullut ja olemme voittaneetkin kaudella 2/2005 EHL:n mestaruuden. Kausi 1/2006 oli meille pieni pettymys, koska sijoitus oli vasta viides (5) vaikka mestaruutta tavoittelimme. 2/2006 on vielä kesken, mutta runkosarjassa sijoituimme sijalle neljä (4). Pelimme olemme pelanneet aina sovittuun aikatauluun mennessä, joten siitä ei tule ongelmaa myöskään vastaisuudessa.

Perustietoa joukkueestamme:

Perustettu: 29.1.2005 klo 23:41
Perustajat: juxo
Harjoitusottelut: 1400
Kotisivut: www.apilat.urli.net
Joukkueen kokemustaso: elite
Vastuuhenkilöt: Crosby, Kibe ja Seppe
Pelaajien lukumäärä: 11
Pelimuodot: 4 vs. 4 on eniten pelattava peliformaatti, mutta myös joskus 3 vs. 3 pelejä tulee pelattua
IRC: joukkueellamme on oma IRC -kanava jonne voi tulla tarvittaessa juttelemaan #Neliapilat @ IRCnet

Pelipaidat
Koti: valkoinen-vihreä-vihreä  (8 )
Vieras: vihreä-valkoinen-vihreä ( 3 )

Vastuuhenkilöt
Kibe
Seppe
Crosby

Pelaajat:

-JoPPe-
Pelipaikka: puolustaja
IRC -nick: JoPPe--
MSN Messenger: joppe90@msn.com
Saavutukset: 2. divarin esikarsintoja Vintiöissä.
Asema joukkueessa: admin
Muut nickit: kor0n3n ,Törppö ja Serlok

Baumn
Pelipaikka: hyökkääjä
IRC -nick: Baumn
MSN Messenger:
Saavutukset: Apiloissa muutama kausi EHL-liigaa
Asema joukkueessa: master
Muut nickit: Soijärvi ja Sterner

Cien
Pelipaikka: hyökkääjä
IRC -nick: Cien
MSN Messenger: -
Saavutukset: Pari kautta EHL:ää Apiloissa + Alaskan Alikersanteissa Hoki-liigaa
Asema joukkueessa: master
Muut nickt: kinq , Ninni ja Milk

Crosby
Pelipaikka: hyökkääjä
IRC -nick: Crosby
MSN Messenger: arii.ilmona@netti.fi
Saavutukset:1/2005 Hoki-Liigaa Nao De Bambu, 1/2006 2.Divarikarsinnat Polkupyörän Dynamo, 1/2006 ja 2/2006 EHL Neliapilat ht
Asema joukkueessa: master
Muut nickit: Ramstedt

Fait
Pelipaikka: hyökkääjä
IRC -nick: Fait
MSN Messenger: lumimies@hotmail.com
Saavutukset: EHL:ää Neliapiloitten ja Hockey Suomen paidassa, 5-5 liigaa Hockey Suomen paidassa, Saunaliigaa Rattopokien paidassa (tai sit oli Saunadivaa).
Asema joukkueessa: admin
Muut nickit: rankka (try-me)

Kibe
Pelipaikka: hyökkääjä
IRC -nick: Morrow- tai Morrow--
MSN Messenger: kinkku_49@hotmail.com
Saavutukset: 4/04 Kiekkodivari, 5/04 & 1/05 Puulaaki, II/05 & III/05 I/06 Hoki-liiga.
Asema joukkueessa: master
Muut nickit: klöllö , Kjuca & Barcoe (Barcoe = Barcon ja minun yhteinen)

Packard
Pelipaikka: puolustaja
IRC -nick: Packard
MSN Messenger: tk.kiekko@hotmail.com
Saavutukset: -
Asema joukkueessa: admin
Muut nickit: .yulle. , Hewlett

part
Pelipaikka: Puolustaja
IRC -nick: part tai part^
MSN Messenger: suhonen_@hotmail.com
Saavutukset: Apiloissa EHL:llää kolme kautta.
Asema joukkueessa: admin
Muut nickit: party

pile
Pelipaikka: hyökkääjä
IRC -nick: piletussu
MSN Messenger: -
Saavutukset: 3 kautta EHL:ää Apiloissa (1 mestaruus) + Hoki-liigaa Alaskan Alikersanteissa, ja Hoki-divaria Team Viperissä.
Asema joukkueessa: master
Muut nickit: Sukka

R.Low
Pelipaikka: puolustaja
IRC -nick: RLow
MSN Messenger: (tulee)
Saavutukset: (tulee)
Asema joukkueessa: admin
Muut nickit: kääpä, Naula, -Tele-, Nölli ja Mäkitalo

Seppe
Pelipaikka: puolustaja
IRC -nick: Seppe
MSN Messenger: severi.jauhiainen@hotmail.com
Saavutukset: 1vs1 –liigan IKS perustaja, pari kautta EHL:ää Neliapila ht:n riveissä
Asema joukkueessa: master
Muut nickit: Kiprusoft , Zeppe

EDIT: Crosby lisätty kokoonpanoon, sekä Kims85
EDIT2: Kims85 pois, R.Low tilalle.
EDIT3: part (ent. LDDB) vanha Apila mies palasi ja näin ollen lisätty kokoonpanoon.
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 3/06
Anonymous

18.08.2006 14:42
HAUTAUSMAATARKASTAJAT HAKEVAT PAIKKAA TULEVISSA 2.DIVARIKARSINNOISSA!

Perustiedot:

Perustettu 3.4.2005
Perustajat: arche, öhman sekä Juhi
Pelattu: 3781, Voitettu: 1480, Tasurit: 519, Tappiot: 1782
Vastuuhenkilöt: arche, öhman & Kesis
Tavoitettavuus: Hautausmaatarkastajat@IRCnet
Peliasut: Kotiasu: tummanvihreä (ilman ekstroja musta) - valkoinen - musta
Vierasasu: valkoinen - tummanvihreä (ilman
ekstroja musta) - musta. Molemmissa kuvio: 8


TARKASTAJAT 3.4.2005 ->

Ilta oli jo muuttumassa aamuksi kun kolme Hervantalaisnuorta puhuivat toisilleen uskomattomista
jalkakikoistaan ja läpiajomaaleistaan. Noin kaksi minuuttia myöhemmin keksi eräs heistä idean.
"Perustetaan oma porukka, aletaan pelaamaan tosissaan tätä peliä!". Ja näin siinä kävi. Arche pojista
suurimman saldorajan omaavana lupautui maksamaan 1,50e yhteisen hyvän vuoksi ts. perustamaan HautausmaaTarkastajat.
Ennen kuin nimi keksittiin tuli ehdotuksia Leivänpaahdin HC:sta Chelseaan asti. Kuitenkin hetken
mietinnän jälkeen turvautuivat pojat sanakirjaan. Täältä he bongasivat kaksi sanaa, "Hautausmaa" sekä
"Tarkastaa". Tästä alkoi Tarkastajien valtakausi. Aluksi oli vain kolme: Juhi, öhman sekä arche. He tekivät
kaikkensa saadakseen ranking-pisteet yli 1100, mutta ei onnistanut.
Syksy vei Tarkastajapojat koteihinsa entistä useimmin harjoittelemaan uskomatona Ookke-veiviä ja jopa
treenaamaan joukkuepeliä silloin tällöin. Jengi oli tosin puolustajapulassa pitkän aikaa. Tällöin öhman
värväsi hetken mielenjohteesta mukaan mm. HOUSTONin, Hauerin sekä Ollivaan.

Samoihin aikoihin kuin yritimme parantaa yhteispeliämme ensimmäistä kertaa, katsoi/selosti otteluitamme
eräs Miikka. Hänestä lähes väkisin teimme uuden pelaajavalmentajamme. Hän viimein yhdisti Tarkastajat ja
sai siihen aikaan tarvittavan järjen otteisiimme.
Peli kehittyi päivä päivältä ja saimme kovistakin porukoista silloin tällöin voittoja. Kovan kehityskäyrän
myötä joukkuehenki nousi omiin sfääreihin ja saimme kutsun silloin meille lähes tuntemattomaan Hoki-Divaan.
Suostuimme kutsuun ja Hoki-liigaa olemme pelanneet tähän saakka.

Ensimmäisiä oikeita liigamatseja pelatessamme otimme joukkueeseen IRL-ystävämme tanelin sekä takalinjojamme
vahvistamaan absinthen sekä Kesiksen. Tuohon aikaan joukkueessa kävi vaikka minkämoista puolustajaa kokeilemassa,
mutta Hauerin, Ollivaan sekä Kesiksen huiman aktiivisuuden vuoksi emme ottaneet lisäystä porukkaan.

Kohtuullisen hyvä menestys Hoki-Divarissa ja huikea menestys harjoitusotteluissa sai joukkueen katsomaan pidemmälle.
Näin lähetimme ensimmäisen hakemuksen Kiekkoliigan 2.Divarikarsintoihin. Niihin karkeloihin emme päässeet muutaman viikon
liian aikaisen perustamisjankohdan vuoksi. Seuraavat karsinnat häämötti ja joukkue sen kuin vahvistui.
Pääsimme karsintoihin ja alkulohko meni uskomattoman hyvin, mutta ratkaisevassa ottelussa VMTL:ta vastaan tuli harmillisesti
tukkaan. Tällöin eli pelko että Kiekkoliiga veisi huippupelaajamme pois ja rikkoisi joukkueen. Itse pidin jonkinmoisia palopuheita
tulevista karsinnoista, Miikan viisas lause sai miehen kyyneliin: "Jos joku ajattelee nyt lähtemistä, niin ei ole tähän porukkaan
koskaan kuulunutkaan."
Porukka pysyi kasassa ja keskitys tulevassa Hoki-Liigakaudessa. Kausi meni hieman penkin alle tuntemattomista syistä ja play-offeissa
tipuimme ensimmäisellä kierroksella Rykälätylle. Tunnelma ei ollut paras mahdollinen Tarkastajaleirissä, mutta valinta seuraaviin
2.Divarikarsintoihin piristi porukan ja se näkyi selkeästi myös harjoitusotteluissa.
Itse karsinnat olivatkin sitten jotain aivan muuta. Kolme ensimmäistä ottelua pisteittä ja lopuista voitot. Tämä ei riittänyt jatkoon
ja vanha tuttu Kiekkoliiga-repii-kahtia-fobia iski. Juhi lähti porukasta Marshallsaarten Mainioihin, Ollivaa poistui joukkueesta mutta
vain hetkeksi ja Ricky lähti Last Periodiin.

Tarkastajat elivät synkkää kautta epäonnistumisen vuoksi. Aktiivisuus laski hetkellisesti todella alas.
Vain jonkun verran ennen viime karsintoja värväävämme irl-ystävä Poliisi jaksoi pelailla aktiivisesti.
Vain Hoki-Liigan alku ja Ollivaan paluu sai joukkueeseen toivoa ja uskoa että kerkeämme vielä joskus Kiekkoliigaan.
Keskityimme siis jälleen vain Hoki-liigaan. Jälleen yritimme kehittää joukkueena pelaamista. Aktiivisimmat Tarkastajat
pääsivätkin mukaan juoneen ja vähemmän aktiivisemmat myöhemmin. Hoki-Liiga näytti silti menevän penkin alle: Ei onnistunut
maalinteko eikä syöttelylläkään saatu ihmeellisempiä aikaan. Viimein asia otettiin tosissaan foorumillamme esille.
Edelleen sieltä löytyy taktiikkoja laidasta laitaan ja hyvällä mielellä avautumisia toisille mitä kenenkin mielestä
pitäisi tehdä toisin. Vaikutuksen huomasi heti. Uudet takalinjan vahvistuksemme Sedi sekä 0hho osasivat toimia paremmin
meidän "iki-Tarkastajien" kanssa ja pelin parantuessa joukkuehenki oli taas entisellään.
Hoki-Liiga päättyi kohtuu surullisesti 7. sijalle, mutta kokoajan iloisemmaksi muuttuvamman pelimme vuoksi asetamme tavoitteet
ei vähemmäksi kuin Liigan voitto. Pettymyksiä siltikin tullaan kokemaan kauden päättyessä. Runkopelaajanne sekä eliittipuolustajamme
Hauer siirtyy Pelijengin kirjoille eikä täten karsi kanssamme. Öhman päätti tehdä asialle jotain heti ja viime tingassa sai mukaan
raudanlujan konkarin -Rebel-:in.


JA MIKSI TAAS TARKASTAJAT KARSIMAAN?



"Toi HT pääsee kans aina karsimaan" Tuota lausetta on kuultu, mietitty ja unohdettu.
Lähinnä ainoa lause luultavasti joka koko rymhällä pyörii päässä on "Miksei olla jo Kiekkoliigassa?"
Vastauksena itse pitäisin kokemuksen puutetta. Ei, en itse pelistä vaan kovista otteluista.
Vastauksellani tarkoitan, että pelin taso oli pitkän aikaa todella ailahteleva. Ehkä tämä johtui
laajasta kokoonpanosta tai taktiikan puutteesta. Ok, runkosarja on mennyt useimmiten aika kiitettävästi, mutta
miksei play-offit/aikoinaan liigakarsinnat? Kuulin vaivihkaa yhden Kiekkoliigan play-off ottelun aikana katsomossa
erään nimeltä mainitsemattoman henkilön puhuvan kuinka pitkän päälle paineenkestävyys on ratkaisevaa. Varmasti kaikki
huomaavat pelaavan eri tavalla tärkeässä ottelussa kuin normaalissa harjoitusmatsissa. Uskon että liika jännitys sekotti
peliämme Hoki-Liigan play-offeissa sekä Kiekkoliigan 2.Divarikarsinnoissa juuri sen verran, että pelimme taso laski
ratkaisevasti.
Nykyään olen painottanut asiaa foorumilla. Nykyisin tärkeissäkin peleissä pelaaja, joka tiedostaa olevansa hieman hätäinen ratkaisuissaan
tulee rohkeasti vaihtoon, erätauoilla keskustelemme paljon enemmän asioita mihin pitää juuri silloin keskittyä ja kohtuu laajan materiaalin sekä
hyvän aktiivisuuden vuoksi saamme juuri ne pelaajat kentälle, ketkä nämä hommat taitavat.
Pelillinen taso on vieläkin nousujohteinen kehittyneen syöttöpelin sekä edellämainitun paineenkestävyyden parannuksen vuoksi.
Kiekko liikkuu entistä enemmän, yksilölliset taidot varsinkin maalinteko on parantunut huomattavasti sekä joukkuehenki pitää
pelin iloisena huonossakin tilanteessa.


Loppuspiikkinä haluaisin kertoa mitä joukkue ajattelee.
Viime hakemus sisälsi lauseen "Ennen HautausmaaTarkastaja nyt vain raitapaita."
Lausahdus koski tuolloin menettämäämme huippupuolustajaa Kesistä.

Kesis on viimein tehnyt odotetun comebackinsa. Ollivaan yhteysongelmista
huolimatta alkaa joukkue vaikuttaa lähes entiseltään. Siirtyminen kesästä
syksyyn ei voi edes masentaa. Vaikka öhmania odottaa joka aamu lukion penkki,
silti hän vain hymyilee.
Tulevissa karsinnoissa päästessämme tulee esiintymään pirteä, huoleton
ja rauhallinen Tarkastajaryhmä. Mahdollisuuksia on ollut 2.divariin
muutamaankin otteeseen, mutta ei ole onnistanut. Nyt lähtökohdat ovat täysin erilaiset.
Näillä eväin toivomme pääsevämme kokeilemaan jälleen 2.Divariin!



Kokoonpano:

arche
Hyökkääjä
Ei kokemusta Kiekkoliigasta
IRC: arche^

öhman
Hyökkääjä
2/06 2.Divaria Motussa 5gp
IRC: MaffeSeta

Kesis
Puolustaja
1/06 Liigaa Ajax Amsterdamissa 11gp
1/06 Play-Offs Ajax Amsterdamissa 7gp
2/06 Liigaa Ajax Amsterdamissa 11gp
IRC: Keziz

Sedi
Hyökkääjä
3/05 Divaria Kuolemassa 1gp
1/06 Liigaa Ajax Amsterdamissa 5gp
1/06 Play-offs Ajax Amsterdamissa 3gp
2/06 Liigaa Ajax Amsterdamissa 3gp

HOUSTON
Hyökkääjä
Ei kokemusta Kiekkoliigasta
IRC: tomazx

0hho
Puolustaja
2/05 Puulaakia Team Viru Valgessa
3/05 Divarikarsinnat Team Viru valgessa
3/05 Divaria Failed Oneissa 6gp
3/05 Liigakarsinnat Failed Oneissa 7gp
1/06 2-divari Hc Eituumitään 14gp
2/06 2-divarikarsinnat Hc Eituumitään
IRC: 0hho

-Rebel-
Puolustaja
1/06 Divaria FHR:ssä 6gp
1/06 Liigakarsinnat FHR:ssä 1gp
2/06 Divaria FHR:ssä 15gp
IRC: Rebsy

esku
Puolustaja
1/06 2.Divaria Elite Razorissa 17gp spelare nimimerkillä
1/06 Divarikarsinnat Elite Razorissa 6gp spelare nimimerkillä
2/06 2.Divaria Elite Razorissa 5gp spelare nimimerkillä
IRC: esku-

Poliisi
Hyökkääjä
Ei kokemusta Kiekkoliigasta
IRC: Haw


Ollivaa
Hyökkääjä
Ei kokemusta Kiekkoliigasta
IRC: Ollivaa

taneli
Hyökkääjä
Ei kokemusta Kiekkoliigasta
IRC: taneltra

Vidual
Puolustaja
3/04 HCH play-offs gp 7 (Liiga)
4/04 Liigaa HCH:ssa  gp 21
4/04 Liigaa FHR:ssa  gp 17
1/05 Liigaa Zambolaatiossa  gp 17
1/05 playoffs gp 4
2/05 Liigaa FHR:ssa  gp 19
2/05 playoffs gp 3
3/05 Liigaa FHR:ssa  gp 19
3/05 Liigakarsintaa  gp 2
1/06 Divaria FHR:ssa gp 7
1/06 Liigakarsintaa gp 2
2/06 DivarikarsintaaFHR gp 14
2/06 divarikarsinta gp 3
I
RC: Lodualz, Marissah


E: Arthur pois, muutamat typot, Vidual kokoonpanoon
ottelumäärä päivitetty 23.8
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 3/06
Anonymous

18.08.2006 19:31
Rykälätty hakee jälleen 2.divarikarsintoihin

Nimi: Rykälätty
Lyhenne: RYK
Perustettu: 4.1.2005
Perustaja: Pena
Pelattuja otteluita: ~2050
Pelaajien lukumäärä: 10
Vastuuhenkilöt: Pena ja Dopita
IRC-kanava: #Rykis @IRCnet
Peliasut: Kotiasu: Sininen - Valkoinen - Musta (6)
               Vierasasu: Vihreä - Musta - Valkoinen (6)

Historiikki

Rykälätyn taival kohti kiekkomaailman huippua sai alkunsa tammikuun 4.päivänä 2005, jolloin vain muutaman kuukauden kiekkoa pelaillut Pena päätti perustaa joukkueen, jolla olisi mahdollisuudet saavuttaa jotain suurta seuraavan parin vuoden aikana. Joukkueen runko, joka edelleen sitä on, saatiin nopeasti kasaan. Onnistuneina hankintoina voidaan pitää Kamikasen (nyk. -Tyhjä-) ja Ninjan (nyk. -Ninja-) hankkimista. Siihen kun lisätään vielä joukkueen ”ykköshyökkäyskaksikon” Dopitan ja J.P.O:n nostaminen farmijoukkue HC Wäpöistä Rykälättyyn niin joukkueen runko oli valmis. Yli puolitoista vuotta tämä viisikko onkin pitänyt Rykälättyä kasassa, vaikka monet vastoin käymiset ovat joukkuetta ravistelleet.

Rykälätyn ensimmäinen askel kohti kiekkomaailman tietoisuutta tapahtui kaudella 2/05, jolloin Rykälätty monien yllätykseksi selviytyi Hoki-liigan karsinnoista suoraan liigaan oman karsintalohkonsa toisena. Siitä alkoi Rykälätyn nyt jo 4-kautinen taival Hoki-liigassa. Ensimmäinen kausi meni vielä tunnustellessa kohtuullisen hyvin, josta todisteena runkosarjan 5. sija. Puolivälierissä kokemus oli kuitenkin valttia ja näin ollen Elite Razorilta tuli pataan suoraan 2-0 otteluvoitoin. Tämän jälkeen Rykiksen porukka päätti ensimmäisen kerran haistella Kiekkoliigan ilmapiiriä hakemalla divarikarsintoihin. Tyly toteamus kuitenkin oli, että joukkue on vielä liian tuntematon, eikä karsintapaikkaa auennut.

Uusi kausi ja uudet kujeet. Paljon uudistuksia kauden jälkeen kokenut joukkue lähti seuraavaan ns. tynkäkauteen mitalin kiilto silmissä. Melko vaisun runkosarjan jälkeen välierissä vastaan asettui runkosarjan ykkönen Kouvola Sabres, joka kuitenkin haastettiin tosissaan, mutta lopputulos oli auttamatta jääminen pronssiotteluun voitoin 2-1. Pronssiottelussa taistelu ja yritys palkittiin ja selvästi enemmän pronssista kiinnostunut joukkue, Rykälätty, kaatoi HC Halkon lopulta maalein 4-1. Tästä riitti pitkäksi aikaa iloa Rykän pukukopissa.

Lopulta yli vuoden kestänyt odotus palkittiin ja Rykälätty pääsi mukaan 2.divarikarsintoihin 1/06 hyvin menneiden esikarsintojen avulla. 3 voittoa, 2 tasuria ja 1 tappiota riitti lohkon 4. sijaan. Se oli kohtuullinen saavutus ensimmäisistä karsinnoista, mutta ei se ketään tyydyttänyt. Näin Rykälätyn matka jatkui edelleen Hoki-liigassa. Edellisen kauden pronssi olikin tarkoitus kirkastaa kullaksi. Lähellä se olikin, sillä finaalipaikka irtosi tiukan välieräsarjan päätteeksi 3-2 voitoin HC Kahvakiekosta. Finaalissa ennakkosuosikkina vastaan asettunut Into kaadettiin ensimmäisessä ottelussa jatkoajalla 3-2, mutta kolme seuraavaa ottelua Into käänsi nimiinsä vieden mestaruuden. Pettymys oli suuri.

Jälleen kuitenkin menestyksekäs kausi Hoki-liigassa toi paikan 2.divarikarsintoihin. Mutta tulos oli sama kuin edellisellä kaudella, ei vieläkään lopullista murtautumista Kiekkoliigaan. 4 voittoa ja 3 tappiota riitti tällä kertaa lohkon 3.sija Inton ja Motun jälkeen. Katse oli jälleen suunnattava Hoki-liigan suuntaan. Pettymyksen ja ison muutoksen kokenut Rykälätty olikin runkosarjassa vaikeuksissa ja karsiutuminen play-offeista olikin vielä lähellä muutama kierros ennen kauden päätöstä. Helpotuksesta saatiin kuitenkin huokaista, kun huomattiin, että pleijareissa ollaan. Joukkueessa tapahtui suuri muutos tässä vaiheessa, kun harkkapelit alkoivat kulkea ja play-offeissa se myös huomattiin. Vakuuttavasti 3-0 otteluvoitoin runkosarjan ykkösen, Pepon, kaataminen, loi uskoa omiin kykyihimme. Välierien ensimmäisessä ottelussa puolustuspelaamisen kanssa vaikeuksissa ollut Rykälätty sai rivinsä kuntoon seuraaviin matseihin ja finaalipaikka tuli 3-1 voitoin. Finaali onkin kahden play-offien yllätysjoukkueen, Rykälätyn ja HautausmaaTarkastajien, välinen mittelö. Niinhän siinä kävi kuten odotettiin. Huipputasainen finaalisarja, mutta lopulta HT veti pitemmän korren nousten 2-1 tappiosta 3-2 voittoon. Lisää hopeaa palkintovitriiniin.

Miksi Rykälätylle paikka karsintoihin?

Lähes 20 kuukautta kasassa ollut Rykälätyn runko antaa oivallisen kuvan siitä, kuinka yhtenäinen ja sitoutunut porukka Rykälätty on. Tämän vaikutus myös joukkuehenkeen on hyvin suuri, sillä pelaajat tuntevat hyvin toisensa, joten ilmapiiri on avoin ja asioista puhutaan silloin, kun jokin asia on pielessä. Joukkue koostuu 14-19 vuotiaista pelaajista, jotka todella osaavat käyttäytyä asiallisesti. Tästä ollaan ehdottomasti pidetty huolta joukkuetta kasattaessa.

Viime aikoina vahvasti Hoki-liigaan keskittynyt joukkue pelaa jo neljättä kauttaan Hoki-liigassa. Rykälätty kuuluukin sarjan kovimpiin kestomenestyjiin, sillä tämän kauden jälkeen jo 3 mitalisijaa palkintokaapissa kertoo siitä, että joukkue pystyy tasaiseen menestykseen kausi kaudelta, vaikka pelaajamuutoksia onkin tullut. Yleensä kovana play-offs joukkueena tunnettu Rykis on osoittanut, että tosipaikan tullen kädet eivät jäädy, vaan peli pysyy paketissa alusta loppuun.

Joukkue on esiintynyt myös kaksissa edellisissä 2.divarikarsinnoissa melko positiivisesti. Molemmissa karsinnoissa tasaisesti pelannut joukkue ylsi lohkon 3.sijaan, joka jäi uupumaan vain yhden sijan 2.divarin sarjapaikasta. Nyt lähes 500 harjoituspeliä edellisistä karsinnoista ja yksi lisäkausi Hoki-liigaa takana on kehittänyt meitä sekä yksilöinä että joukkueena ja antanut roppakaupalla lisää itseluottamusta. Mielestämme selvästi viime karsinnoista parantunut ryhmä uskookin vahvasti siihen vanhaan clicheeseen, että kolmas kerta toden sanoo.

Kokoonpano:

-Beyer-
Muut nickit: Bey, AudioPro, Beyer ja ASSD
Ikä: 17
K-Liiga: 2.divarikarsinnat 1/06 (Beyer) ja 2/06 Rykälätyssä
IRC: Beyer

-Ninja-
Muut nickit: -Ninja-2
Ikä: 19
K-Liiga: 2.divarikarsinnat 1/06 ja 2/06 Rykälätyssä
IRC: ei

-Tyhjä-
Muut nickit: Kamikase, Shamifani, -Täynnä- ja Ifrit
Ikä: 16
K-Liiga: 2.divarikarsinnat 1/06 ja 2/06 (Kamikase) Rykälätyssä
IRC: Kamikasee

Baggio
Muut nickit: retkellä, Jagr, Traore ja Serj
Ikä: 19
K-Liiga: 2.divarikarsinnat 1/06 ja 2/06 Rykälätyssä
IRC: ei

Dopita
Muut nickit: Bellamy ja Dopi
Ikä: 15
K-Liiga: 2.divarikarsinnat 2/06 (Dopi) Rykälätyssä
IRC: Dhile

J.P.O
Muut nickit: dOlpPa, -Nimo-, T.Mäntylä ja Mariana
Ikä: 15
K-Liiga: 2.divarikarsinnat 1/06 ja 2/06 Rykälätyssä
IRC: JipPoo

Jäätävä
Muut nickit: Koralli ja Spooky
Ikä: 14
K-Liiga: ei
IRC: Jaatava

Noob-Dogg
Muut nickit: Dogg, Kuolema, koirra ja Vishnu
Ikä: 16
K-Liiga: 2.divarikarsinnat 1/06 Rykälätyssä
IRC: Noob-Dogg

Peik
Muut nickit: Läntti, länttie ja Peiq
Ikä: 14
K-Liiga: ei
IRC: Peik

Pena
Muut nickit: Penasan, Tuohi ja Wayne99
Ikä: 18
K-Liiga: 2.divarikarsinnat 1/06 ja 2/06 Rykälätyssä
IRC: Pena^

edit ( 23.8 ) : Kokoonpanoa supistettu kahdella pelaajalla (Fakiiri ja Rebel pois)
edit ( 23.8 ) : Hoki-liiga kauden hopea lisätty
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 3/06
Anonymous

19.08.2006 14:10
VMTL Hakee paikkaa 2. Divarin karsintoihin 3/2006

Perustiedot:
Team name: VMTL
Created: 2005-03-02 11:15:26
Founder: RicFlair
Statistics: Played: 1675, Wins: 795, Draws: 256, Losses: 624
Vastuuhenkilöt: Hulkster, RicFlair, hakaristi
Värit: 1. Tummansininen – vaaleansininen - tummansinen 2. Tummanvihreä – tummanruskea – vaaleanruskea
Lyhenne: VMTL

Historia:
VMTL on perustettu 02.03.05 kenraaleiden RicFlair ja Hulkster toimesta. Joukkueella on siis ikää kohta 1½ vuotta, jonka aikana VMTL on käynyt lähes nykyisellä kokoonpanolla 3/05 karsinnoissa, josta selviydyimme läpi. Ennen kiistanalaista valintaansa mukaan 3/05 karsintoihin, alun perin käytännössä katsoen värväyshuoneesta alkunsa saanut VMTL oli varsin tuntematon joukkue kiekon taistelukentillä. Karsinnoissa 2.Divariin 3/05 VMTL kuitenkin yllätti monien odotukset ja pääsi kuin pääsikin mukaan taistelemaan 2. Divariin. Menestys kaudella 3/05 oli vaihtelevaa, voitimme muutamat kovimmista joukkueista jopa toistamiseen, kun taas samalla hävisimme heikommin sijoittuneille. Tämä on erityisesti hyvä asia, sillä tulevaisuutta ajatellen se osoittaa että VMTL kykenee tarvittaessa vastaamaan jopa 1. Divarin ja Liigan joukkueiden hyökkäyksiin muutoinkin kuin perääntymällä. Kuitenkin loppujen lopuksi jäimme täpärästi sijalle 10 ja joudimme karsintaan ensi kaudelle, josta meidän odotettiin tippuvan. Ankaralla taistelulla nousimme vielä takaisin ja saimme palautettua VMTL osaston kunnian! Näin suurta sisua ja sydäntä ei oltu vielä miltään muilta joukkueilta tavattu aikaisemmin, VMTL:n ollessa ensimmäinen joukkue Kiekkoliigan historiassa joka kykeni säilyttämään sarjapaikkansa pudottuaan karsintoihin. Seuraava kausi meni odotettua heikommin ja joudimme taas karsintoihin, joista paluuta ei enää ollut. Yhden kauden tauon aikana olemme valmistautuneet uuteen vastahyökkäykseen, ja uskoaksemme olemme enemmän kuin valmiita taistelemaan 2. Divarin herruudesta, mutta kysymys kuuluukin onko 2.Divarin joukkueet valmiita kohtaamaan meidät?

Miksi juuri VMTL?
Joukkueemme on kokenut niin 2.divarin kovissa peleissä, sekä karsinnoissa kuin harjoituspeleissäkin. Joukkueemme pelaajat ovat äärimmäisen uskollisia joukkueellemme. Tämä näkyy siinä, että kokoonpanomme ei ole paljoa muuttunut vaikka menestyksemme niin kiekkoliigan 2.divarissa kuin kiekossakin on ollut vaihtelevaa, ajoittain jopa heikkoa. Lähes jokaisella pelaajallamme on siten pohjalla 1 tai 2 kautta kokemusta sarjoista joukkueemme paidassa muutamaa vahvistusta lukuun ottamatta. Olemme mielestäni osoittaneet jo aikaisemmin, että meillä on sisua nousta karsinnoista ylös, 2/3 suoritettu onnistuneesti. Tilastojen nojalla on siis todennäköistä, että pääsemme myös tulevista karsinnoista läpi, ja olemme varteenotettava, tuttu ja turvallinen vaihtoehto.

Pelaajiemme keski-ikä: 18 takaa asiallisen toiminnan niin myötä- kuin vastoinkäymisissä. Joukkueessamme on niin hieman nuorempia kuin seniorikansalaisiakin, tuoden esille molempien ikäryhmien parhaat puolet. Aktiivisuus vaihtelee, parhaimmillaan pelaamme jopa yli 10 peliä päivässä, joskus taas vain muutaman. Pelejä on kertynyt yhteensä jo lähemmäs 1700, joten uskoisin, että aktiivisuutemme täyttää kiekkoliigan normit tyydyttävästi. Kiekkoliigan alaisia joukkueita vastaan olemme pelanneet sekä 2.divarissa että harjoituspeleinä, ja pyrimme pelaamaan niitä vastaan arvokkaan kokemuksen takia. Jos mahdollista pelaamme 4vs4 pelejä, mutta ellei niin pelaamme myös 3vs3 muotoa.

Vapaustaistelijat:

Hulkster (vastuuhenkilö)
Hulkster @ircnet
2. Divaria 3/05 ja 1/06 VMTL:ssä

RicFlair (vastuuhenkilö)  
RicFlair @ircnet
2. Divaria 3/05 ja 1/06 VMTL:ssä

hakaristi (vastuuhenkilö)
tuige @ircnet
2. Divaria 3/05 ja 1/06 VMTL:ssä

g-spot
g-psot @ircnet
2. Divaria 3/05 ja 1/06 VMTL:ssä

Onetimer
2. Divaria 3/05 VMTL:ssä ja 1/06 Marshalsaarten Mainioissa
(Chelios nickillä)

Datsyuk
2. Divaria 3/05 ja 1/06 VMTL:ssä

Jim-T
2. Divaria 3/05 ja 1/06 VMTL:ssä

FINisher
2. Divaria 1/06 VMTL:ssä

Roger

Sephirot
Playoffs 2/04 Takapenkin Tytöissä
Divaria 4/04 Völlig Zugefroren EM:ssä
Liigakarsintaa 4/04 Völlig Zugefroren EM:ssä
Liigaa 5/04 Völlig Zugefroren EM:ssä

Saarine

Martjin
Liigaa 2/05 Kiekko-Hobiiteissa
Liigakarsintaa 2/05 Kiekko-Hobiiteissa
Divaria 3/05 Kiekko-Hobiiteissa

Tavoitat VMTL:n:
#vemput @ IRCnet
kaamio@hotmail.com -> Hulkster
kippari-kalle@hotmail.com -> RicFlair

Edit. Vapaustaistelijat Saarine ja Martjin lisätty miesvahvuuteen
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 3/06
Anonymous

20.08.2006 19:48
Takapihan Kollit halajaisi paikkaa 2.divarin karsintoihin kaudelle 3/06

Tietoja Takapihan Kolleista:


Perustettu:      21.5-2005
Perustaja:      manerna
Pelatut pelit:       ~1200
Joukkueen tavoitettavuus:    #TK.Kiekko @ IRCnet
Pelaajien lukumäärä: 11
Vastuuhenkilöt:  Ceetee, manerna

Kollien historiaa:

Takapihan Kollit sai alkunsa kesäisenä toukokuun iltana, kun manerna sai loistavan idean. Tämä idea oli perustaa oma kiekko.tk-joukkue. Hän kysyi irl-toveriltaan Zakko:lta (Tuolloin Lörtsy7) olisiko hän halukas perustamaan joukkueen kanssaan. Zakko oli heti innokkaana mukana projektissa. Tästä alkoi Kollien tarina...

Aluksi Kolleihin värvättiin publicille tehdyistä huoneista porukkaa, jotta saadaan mahdollisimman paljon pelattua. Valitettavasti turhan moni sieltä hyppeli joukkueesta toiseen päivittäin. Kuitenkin sieltäkin löydettiin yksi, joka ei ole ns "teamhoppaillut", sillä hän pelaa vieläkin Kolleissa. Tämän Kollin nick on Turisti44. Turisti veti parin viikon sisään Kolleihin myös toisen joukkueuskollisen pelurin, nimittäin hän värväsi Kolleihin irl-ystävänsä Grilliksen, joka on kanssa vielä Kollien toiminnassa mukana.

Joukkueeseen värvättiin kesän alussa Turisti44:n ja Grilliksen irl-kaveri maalaaja 2nickillä. Tämän lisäksi joukkueeseen saatiin Zakkon irl-kaveri carsta 2nickillään. Tällä kuusikolla pelailtiinkin sitten melkeen kokonaan kesä'05. Käväisi siinä jossain vaiheissa muitakin Lahden kiekkotähtiä 2nickillä, mutta näillä kuudella pelurilla pelailtiin kuitenkin suurin osa kaikista kesän peleistä.

Kesän jälkeen tuli syksy, joka johti siihen että carsta lopetti kiekon ja maalaaja lähti 2nickillään pois Kolleista. Tuli uusien värväyksien aika. Joukkueeseen saatiin tuolloin Turistille ja manernalle tutuksi tulleesta 2nick-tiimistä; Ylävirran Yrityksestä pelaaja nimeltä Rain. Rain tulikin aluksi vahvistamaan Kollien hyökkäyspäätä, mutta vuoden 06 alussa hän siirtyi pelailemaan puolustajan paikkaa, ja onkin onnistunut siinä erinomaisesti.

Rainin värväyksen jälkeen kävi todella traaginen tapaturma. Zakko:n kone ei toiminut kunnolla pariin kuukauteen, joten aktiivisuus lopahti Zakko:n osalta täysin. Kun Zakko:n kone taas alkoi toimia, hän päätti lähteä joukkueesta, sillä hänestä tuntui siltä, että oli aika vaihtaa maisemaa muualle. Joukkeeseen saatiin tämän jälkeen pari kovaa peluria. Rainin vanha kiekkokaveri pukka tuli vahvistamaan Kollien puolustuspäätä. Myös Ceetee tuli 2nickillä hyökkäämään Kolleihin.

Vuoden alussa alkoi Kollien nousu ns "parempien pelien" kaartiin. Eli se kuuluisa rank alkoi nousta hieman, joten saatiin yhä enemmän ja enemmän kovatasoisia otteluita alle. Tässä vaiheessa alkoi myös 4vs4-pelimuodon suosiminen, joten 4vs4-pelejä pyrittiin pelaamaan niin paljon kuin mahdollista. Tämän lisäksi näihin aikoihin alkoi joukkueen runko vahvistumaan. Tässä vaiheessa joukkueeseen hommattiin myös pelaaja nimeltä kalma, joka kuitenkin jouduttiin potkimaan pois erimielisyyksien takia. Mutta kuinka ollakkaan. Manerna otti kalman takaisin Kolleihin, mutta jälleen tuli liikaa erimielisyyksiä, joten kalma jouduttiin karsimaan joukkueesta juuri ennen karsintoja. Nyt lopullisesti.

Eräänä iltana Ceetee päätti S.S.K.:hon kyllästyneenä tulla 1nickillä Takapihan Kolleihin ja kutsuikin 2nickillä oman 1nickinsä ja tuli vahvistamaan joukkuetta. Tässä vaiheessa joukkueesta tuli kokonaan 1nick-pohjainen joukkue. Eli yhtään 2nickiä ei tähän aikaan enään ollut. Kuitenkin vähän ajan päästä Ceetee ei ollut tyytyväinen joukkueeseen ja lähti Kolleista Hc Playboys:iin, jonka kautta hän siirtyi nopeasti HC PU:n riveihin. Kuitenkin tyytymättömänä HC PU:n toimintaan hän päätti vähän ajan kuluttua siirtyä Kolleihin takaisin 1nickillään, tällä kertaa pysyvästi.

Joukkueeseen värvättiin vielä alkukesästä manernan vanha kiekkokaveri, jonka kanssa hän pelaili Ylävirran Yrityksessä monet monituiset kuukaudet. Joukkueeseen tuli siis uskomaton maalinsylkijä nevis. Tämän jälkeen joukkueeseen saatiin vielä kalman kiekkokaveri Ridge, joka napattiin Kiekko-Hobiittien rivistöstä. Joukkueessa käväisi kesällä myös Datta, joka kuitenkin jouduttiin potkimaan pienien erimielisyyksien takia.

Heinäkuun puolessa välissä joukkueeseen otettiin kokematon peluri, joka ei ole paljoa kovia harkkapelejäkään pelannut: manernan ja Ceeteen irl-kaveri naama, joka on hoitanut puolustajan tehtävänsä erinomaisesti. Tämän jälkeen joukkueeseen värvättiin vielä kaksi (2) manernan ja Ceeteen irl-kaveria. Mikke, joka napattiin Lost Oneseista pakittelemaan Kolleihin ja Jason, joka tuli Ceeteen ja manernan 2nick-tiimistä.

Pelaajien lukumäärä ja eloisuus:

Pelaajia on tällä hetkellä yksitoista (11). Kuusi (6) puolustajaa ja viisi (5) hyökkääjää. Kuitenkin melkeinpä kaikki pystyy tilanteen tullen pelaamaan mitä paikkaa hyvänsä. Joukkueen kokoonpano ei näillä näkymin tule muuttumaan.

Aktiivisuus & asiallisuus:

Kollit ovat erittäin aktiivinen poppoo, pelejä tuleekin pelattua päivittäin monia. Harvassa ovat ne päivät, kun Kollit ei yhtään ottelua pelaa. Tästä voi helposti päätellä sen, että ainakin kaikki pelit ehdittäisiin varmasti pelata.

Kollit keskittyy enimmäkseen 4vs4-pelimuotoon, kuten pitääkin. Kuitenkin vaihtelun vuoksi Kollit pelaavat välillä myös 3vs3-muodolla, jos ei ole neljää pelikykyistä pelaajaa saatavilla.

Kollit ovat myös asiallinen poppoo, eikä vastustajille, saatikka sitten omille pelaajille aleta valittamaan. Pelit pelataan myös reilun pelin merkeissä, joten jos vahingossa sattuu Kollit tekemään vaikka lagimaalin, annetaan maali takaisin mukisematta. Ja kaikki pelit pelataan 100% varmuudella loppuun saakka.

Miksi juuri Kolleille mahdollisuus karsintoihin?:

Mielestäni Kollit ansaitsisi karsintapaikan, sillä joukkue on ollut kasassa jo reilusti yli vuoden ja pelejäkin on kertynyt jo yli 1200. Melkeinpä samalla porukalla ollaan harkkapelejä tahkottu siis jo jonkin aikaa, osallistumatta minkäänlaisiin liigoihin tai muihin.

Kolleissa on vahva runko, jolla on kova into päästä pelaamaan Kiekkoliigaa. Joukkueen pelaajat tuntevat toisensa oikeassa maailmassakin. (Mikke, naama, manerna, Jason ja Ceetee tuntevat toisensa ja Turisti44 ja Grillis tuntevat toisensa irl.)

Joukkueessa vallitsee myös erinomainen joukkuehenki ja pelaajat tuntevat toisensa todella hyvin. Kolleissa ollaan myös pitkäjänteisesti tehty kovaa työtä sen eteen, että päästäisiin johonkin kovatasoiseen liigaan. Kiekkoliiga vaikutti parhaimmalta vaihtoehdolta näistä monista liigoista.

Kollit tosin oli Hokidivarin karsinnoissa kaudelle 2/06, joissa kuitenkin pettymys oli suuri, sillä pelit menivät hieman penkin alle eikä hokidivaripaikkaa tipahtanut.

Meillä on myös kokemattomia ja nälkäisiä pelaajia joukossa, sillä vain kahdella (Ceetee ja Ridge) löytyy kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista, eli saataisiin uutta porukkaa kokeilemaan, miltä tuntuu pelata isoissa ympyröissä.

Pystymme haastamaan nykypäivänä kiekkoliigan joukkueet tasaiseen vääntöön minä päivänä hyvänsä. Pelaamme myös kaiketi melko viihdyttävää kiekkoa, joten mielestäni paikka karsintoihin olisi ansaittu.

Tavoitettavuus:

Melkein kaikki joukkueen pelaajat käyttävät irc:iä ja heidät löytää #tk.kiekko kanavalta IRCnetin puolelta. Msn messenger-osoitteet luovutetaan myös tarpeen vaatiessa.

Kokoonpano: (Nick ja kokemus)

Nick: manerna
Irc-nick: manerna
Kokemus: (Hoki-divarikarsinnat)
Ikä: 17 vuotta

Nick: Ceetee
Irc-nick: Ctpry
Kokemus:
3/2004 divari Narrilauma
4/2004 divari Narrilauma
1/2005 divari Rowdyruff Boys
1/2005 liigakarsinta Rowdyruff Boys
3/2005 liiga Narrilauma
3/2005 2. divari S.S.K.
3/2005 divarikarsinta S.S.K.
1/2006 divari S.S.K.
2/2006 divari HC PU
Hoki-liigaa nickillä keiko
Ikä: 17 vuotta

Nick: Grillis
Kokemus: (Hoki-divarikarsinnat)
Ikä: 16vuotta

Nick: Jason
Irc-nick: Jeison
Kokemus: -
Ikä: 17 vuotta

Nick: Mikke
Kokemus: (Hoki-divarikarsinnat)
Ikä: 17 vuotta

Nick: naama
Irc-nick: timpe^
Kokemus: -
Ikä: 16 vuotta

Nick: nevis
Irc-nick: Decanse / nevis
Kokemus: (Hoki-divarikarsinnat)
Ikä: 16vuotta

Nick: pukka
Irc-nick: pukkka
Kokemus: (Hoki-divarikarsinnat)
Ikä: 15vuotta

Nick: Rain
Kokemus: (Hoki-divarikarsinnat)
Ikä: 16 vuotta

Nick: Turisti44
Kokemus: (Hoki-divarikarsinnat)
Ikä: 16 vuotta

Nick: Ridge
Irc-nick: Ridge_
Kokemus:
3/2005 divari Kalma HC
1/2006 2. divari HC Eituumitään
2/2006 2. divari HC Roikkulämy
Ikä: 17 vuotta

Kollit kiittää!
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 3/06
Anonymous

21.08.2006 06:14
HC Tylykone hakee 2. divisioonan karsintoihin

Tietoisku:
Joukkueen nimi: HC Tylykone
Perustettu: 14.08. 2004
Perustaja: Koli
Pelatut ottelut: 2092, 791 - 252 - 1049
Vastuuhenkilöt: PtG ja Palmu
Pelaajien lukumäärä: 10
IRC-kanava: #hctylykone @ IRCnet

Historia:

Muinaishistoria:
Tylykoneen historia alkoi vuonna 2004 ja tarkemmin elokuun 14. päivä. Koli perusti tuolloin joukkueen. Ensimmäisten pelaajien joukossa olivat Alfonso, Plaz ja PtG, jotka muodostivat joukkueen rungon pitkään. Tämä nelikko oli mukana, kun Tylykone pelasi ensimmäiset divarikarsintansa ja osallistui puulaakisarjaan. Kummatkin menivät hienoisesti penkin alle ja jääminen seuraavien karsintojen ulkopuolelle hajotti joukkueen, sillä kunnianhimoiset pelaajat halusivat muitakin haasteita kuin pelkät harjoitusmatsit.

Uusi tuleminen:
Tylykone on ollut kuitenkin taas pitkään uudestaan kasassa, kun Koli ja PtG päättivät herättää joukkueen henkiin. Koli on kuitenkin jäänyt jo käytännössä eläkkeelle, joten PtG on viimeinen alkuperäsistä, tosin Alfonso on ollut myös mukana kakkosnikillään. Pitkäaikaisesti Tylykoneen toiminnassa ovat olleet mukana Palmu, Weezo, Typhoon, Galutin ja Jopo. Nämä pelaajat olivat mukana pelaamassa epäonnisesti edellisiä 2. divarikarsintoja ja osa jopa hakemassa tuloksettomasti kaksiin edellisiin karsintoihin. Nämä ovat siis neljännet perättäiset karsinnat, joihin Tylykone yrittää päästä.

Miksi Tylykone?

Tylykone on siis perinteikäs seura. Takana on jo reilu 2000 matsia, joissa välillä on huhupuheiden mukaan tullut jopa onnistumisia. Joukkueessa on pelannut monia kovia pelimiehiä, jotka ovat lopulta nousseet aina Kiekkoliigan huipulle asti. Tämä nykyinen runko on ollut jo kauan kasassa. Muutoksia ei ole tullut hirveästi ja joukkuehenki onkin siksi nivoutunut loistavaksi. PtG, Weezo, Palmu, Typhoon, Galutin ja Jopo. Alorakin on pysynyt kokoonpanossa jo suhteellisen kauan.

Pelillisesti uskon, että pystyisimme haastamaan karsinnoissa muut joukkueet. Viime kerralla epätasaisuuden takia jäätiin divaripaikasta, mutta nyt olemme paremmassa vireessä. Uusimmat hankinnat (Kekkonen, Frai, Gant) ovat nostaneet joukkueen tasoa entisestään. Meillä on paljon kokemusta monista eri tilanteista ja aktiivisuuden puolesta täytämme vaatimukset vuoren varmasti. Yhtä pelaajaa lukuunottamatta kaikki käyttävät ircciä ja suurimmalla osalla on myös Messenger käytössä, joten pelien sopiminen ja pelaajien tavoittaminen ei ole ongelma. Asiallisuuden suhteen ei varmasti ole ongelmia, vaikka meillä on ollut pieniä erimielisyyksiä yksittäisten pelaajien ja joukkueiden suhteen.

Vakuutan myös sen, että pelaamme mielenkiintoisia ja yleisöystävällisä kamppailua. Meidän pelimme ei ole ikinä perustunut oman alueen täydelliseen sumputtamiseen, vaan olemme aina yrittäneen myös hyökätä koko pakalla. Siksi meidän peleissä voi nähdä ja tapahtua paljon.

Peliformaattina käytetty 4vs4 on varmasti tuttu, sillä olemme keskittyneet lähinnä siihen (ei me osata 3vs3, joten tulee turhaan rängräng-miinusta).

Kokoonpano:

Kokoonpano ei luultavasti muutu yhtään, ellei joku supervahvistus halua tiimiin, mikä on äärimmäisen epätodennäköistä. Paitsi uutta veskaria etsitään vielä.

Alora
Ikä: 14
Muut nickit: Akira, Desmond , Aloevera , XDalora , Claroth
Pelikokemus: -
IRC-nick: Aloevera

cppr
Ikä: 18
Muut nickit:Horopaa, exelite, Rasengan
Pelikokemus: 2 x divarikarsinnat (HC Lightning)
IRC-nick: Horopaa

Frai
Ikä: 14
Muut nickit: -
Pelikokemus: EHL-liigaa 1/2006
Irc-nick: Frai / Frai-

Galutin
Ikä: 17
Muut nickit: Leskinen, Galjutin, Gltn
Pelikokemus: Yhdet 2.divarikarsinnat 1/2006 (HC Tylykone)
IRC-nick: Galutin

Gant
Ikä: 17
Muut nickit: Ripe, JawnerFan
Pelikokemus: -
IRC-nick: Gant--

Jopo
Ikä: 15
Muut nickit: Jopi, Jopissimo, JMc, Carbine ja -Hopo-
Pelikokemus: Yhdet 2.div. karsinnat 1/2006 (HC Tylykone)
IRC-nick: Zoupi

Kekkonen
Ikä: 22
Muut nickit: Keggonen
Pelikokemus: Yhdet 2.divarikarsinnat 3/2005 (PowerPlay)
IRC-nick: -

Palmu(ent. Klesla, juhis ym.)
Ikä: 17
Muut nickit: juhis, Abib, Rotta, Klesla
Pelikokemus: Yhdet 2.divarikarsinnat 1/2006 (HC Tylykone) Hoki-Divaria 2/2005 (divine scorers and joska), sekä yksi kausi hoki-liigaa 2/2006 (H.C.P).
IRC-nick: Palmu

PtG
Ikä: 25
Muut nickit: Kuoppala, PetGe
Pelikokemus: Puulaaki 5/2004 (Tylykone) sekä divarikarsinnat kolmesti (Tylykone 2x ja HCH 1x)
IRC-nick: PtGee

Typhoon
Ikä: 17
Muut nickit: Zeequx, Bodyguard, Silence, Mentunen, Kaonpää
Pelikokemus: Yhdet 2.divarikarsinnat 1/2006 (HC Tylykone), Hoki-Divaria 2/2006 (Detroit Hardcore), sekä EHL-Liigaa 2/2006 (Black Avengers)
IRC-nick:
Typhoon


Weezo
Ikä: 15
Muut nickit: Fowler, Barnes
Pelikokemus: 2.divarikarsinnat 1/2006 (HC Tylykone) ja Hoki-divaria 2/2005 (Rannikon Lämäri)
IRC-nick: Weezo

EDIT: Säätöä

Lisätty uusi hyökkääjä: cppr
Karsinnat Kiekkoliigan 2.divisioonaan kaudelle 3/06
Anonymous

21.08.2006 13:51
Joukkueen nimi
Hc Mighty ducks
perustamisajankohta
11.03.2006
pelaajien lukumäärä ja "elääkö" kokoonpano vielä
5
avoin kertomusosa, jossa joukkue esittää miksi juuri heidät tulisi valitamukaan divarikarsintoihin
Olemme nuori ja vahva joukkue joukkuehenkee löytyy
joukkueen vastuuhenkilö/henkilöt
heke29
joukkueen tavoitettavuus (IRCnet, mese, muut...)
sähköposti