Foorumi

Humba jälleen cup-mestari
Anonymous

28.03.2006 12:26
Hc Humba uusi Kiekko Cupin mestaruutensa, kun se voitti S.S.K:n huippujännittävässä finaalissa lukemin 4-3. Ottelua seurasi hulppeat 170 katsojaa, ja peli olikin yksi kauden parhaista.

Kuten arvata saattaa, peli alkoi melko tasaisissa merkeissä. Heatley sai aikaan ensimmäisen kunnon maalipaikan reilun minuutin pelin jälkeen. Maalinteon aloitti kuitenkin S.S.K; Herkula pamautti kiekon etunurkasta sisään Fandulin ja Sharpin tehtyä esityön. Erä jatkui lievällä S.S.K:n hallinnalla, mutta lisämaaleja ei nähty. Erätauolle mentiin tilanteessa 0-1.

Humba sai unelma-alun toiseen erään. Mauska syötti Heatleylle laitaan, ja tämä pamautti komean kaukolaukauksen takayläkulmaan. Seuraavaa maalia saatiin odottaa vajaat 3 minuuttia, kun Humba iski jälleen. P.Royn epäonnistunut puolenvaihto jäi maalin taakse, mistä Heatley syötti maalin eteen kolmelle, joka ei erehtynyt - 2-1. Tämän jälkeen S.S.K. heräsi. Painostus tuotti tulosta 10 minuutin kohdalla, kun Fandul survoi rebound-kiekon
maaliin. Hieman ennen erän loppua Herkula laukoi taukolukemiksi 2-3.

http://nwps.ws/~poro24/kiekkoliiga/kc/sumppu.gif

Humba iski jälleen erän alussa, kun Pulsu laukoi tarkasti etukulmaan B-pisteen tuntumasta. Kolmas erä oli Humban hallintaa, mutta S.S.K:n puolustus kesti profiiliansa nostaneen FuckUpin johdolla.

Ratkaisua ei nähty, joten tarvittiin jatkoaika. Tasainen ja tarkka peli näytti johtavan toiseen jatkoerään, mutta ottelu ratkesi puoli minuuttia ennen erän loppua. Pulsu räjäytti hallin lähes 3-3 maalin kopiolla.

Humballa on mahdollisuus tehdä tällä kaudella vielä lisää historiaa, kun se jahtaa kolmatta Kiekkoliigan mestaruutta. Voitto tietäisi historiallista tuplaa.

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.