Foorumi

Yleistä ja säännöt
Anonymous

21.03.2006 00:30
Eliitti Viis Vastaan Viis kiekko-liiga sai alkuunsa Mysiinien ja Wanhainkodin Munkin erityis kiinnostuksesta 5vs5 peleihin myös kyseisten joukkoeiden pelaajat toimii liigan jyryssä. 5vs5 pelien saaminen oli yleensä melko tuskaista ja aikaa vievää koska muiden joukkoeiden kiinnostus kyseistä pelimoottia kohtaa oli epäilyttävä. Tästä lähti kaiken alku kun alettiin pohtia josko perustetaan liiga niin pelien saaminen helpottuu ja samalla saatetaan herättää kyseinen pelimootti muidenkin arkipäivään.

Liigassa ensimmäisellä kaudella tulee pelaamaan 6 joukkoetta jotka ovat Völlig Zugefroren EM/Humba, Mysiinit, Wanhainkodin Munkki, Ajax, HC Kahi ja Kauhava. Joukkoeissa tulee varmasti näkymään vierailevia tähtiä koska joukkoeet saa vapaasti ottaa pelaajia vahvistamaan runkoaan. Olisi toivottua, että jokainen pelaaja pelaa liigaa 1.nickillään.

Säännöt:

¤ Pelit pelataan puplic huoneissa 5vs5 pelimootilla ja 3 x 10min erin. Joukkueilla saa pelata  otteluissa niin monta pelaajaa kuin haluaa.  

¤ Huoneen nimiksi (mikä lol nimiksi!?)-(No minkäs sille voi jos tulee kirjotusvirhe?) rustataan EVVVK-Liiga (Joukkue - Joukkue)

¤ Violetti behööveristä joukkoe saa 1minuutin mittaisen jäähyn jonka pelaaja kärsii vaihtopenkillä. Rangaistuksen saaja menee ilman erillisiä käskyjä kärsimään rangaistusta ja palaa kentälle kun tuomio on kärsitty. Jäähyjen aikana tulleissa maaleissa toimitaan kuten jääkiekon säännöt sanovat. Tiedätte kai miten ne menee, hyvä.

¤ Joukkoetta voi vahvistaa uusilla kasvoilla eikä pelaajien  ole pakko pelata kiekko.tk:ssa olevassa tiimissä. Pelaajat on kuitenkin värvättävä kausien välillä tai 2 viikkoa kauden alkamisen jälkeen. Erityisoikeuksia värväämiselle tämän jälkeen on mahdollista saada jos tiimiillä esiintyy ongelmia aktiivisuudessa jne.

¤ Pelipäivänä sunnuntai ja 16.00 - 24.00 välisenä aikana pelit on hyvä suorittaa. Pyritään siihen että jokainen joukkoe pelais ainakin yhden ottelun kyseisenä pelipäivänä. Mikäli joukkue ei jostain syystä saa pelatuksi sunnuntaina ainuttakaan peliä voi kyseinen joukkue pelata ottelun seuraavalla viikolla (ma - la).

¤ Tuomarina voi toimia asianosaava henkilö joka pystyy tulokset tänne foorumille kirjaamaan. Pelistä otetaan ylös maalintekijät, syöttäjät ja jäähymerkinnät (merkitkää myös kuka jäähyn on saannut). Yleisesti tuomarin tehtäviin kuuluu samat asiat kuin Kiekkoliigassa.

¤ Joukkoeet pelaa alkusarjassa 2 kertaa jokaista tiimiä vastaan elikkäs jokaiselle joukkoeelle tulee koti sekä vieraspeli. Pleijarit on vielä mietintä myssyn alla joten niistä lisää myöhemmin.

¤ Pelit pyritään pelaamaan niin ettei samaan aikaan ole kahta liigapeliä menossa.

Vielä voi tulla tekstiä joten älkää tähän tyytykö. Tällä hetkellä ei vaan aivot suodata tekstiä enempää ylös mutta katsellaan jos aamupäivästä tulee asioita mieleen.

Liigan viralliset sivut löytyy osoitteesta  http://wwww.evvvk.tk/

Liigasta voi kysellä lisää IRCNet- kanavalla  #evvvk