Foorumi

Karsinnat Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2006
Anonymous

05.12.2005 02:16
Kuluva kausi Kiekkoliigassa loppuu joulun aikoihin ja tämä tarkoittaa sitä, että divarikarsinnat kaudelle 1/2006 ovat oven takana kuin pukki konsanaan. Karsintojen alkamisajankohta on maanantaina 2.1.2006.

Jaossa on ruhtinaalliset 4 paikkaa tulevan kauden kakkosdivariin. Karsintoihin varmistuneita joukkueita ovat Polkupyörän Dynamo ja VMTL, mikäli vain he ovat kilpailukykyisiä ja halukkaita niihin osallistumaan. PD:stä ei voi tällä hetkellä olla kovin varma. Erityisen tarkkailun alla ovat tämän lisäksi niin Hokiliiga sarjoineen kuin DHL:kin. Näiden sarjojen joukkueet eivät saa yhtään automaatiopaikkaa karsintoihin, mutta hyvin hoidetut kaudet sarjoissa ovat plussaa, josta on arvioita tehdessä hyötyä.

Karsintoihin otetaan yhteensä kaikki joukkueet mukaan lukien 10-18 joukkuetta, tarkkaa määrää ei voi sanoa ennen päätösten tekoa. Valinnoista vastaavat D-fence ja hänen apunaan Shar, myös muulla johtokunnalla on äänivalta. Hakemusten viimeinen jättöpäivä ja samalla kokoonpanojen viimeinen ronkkimispäivä on tiistai 27.12.2005. Tämän jälkeen uusia hakemuksia ei enää oteta vastaan, eikä kokoonpanoja saa muokata.


Divarikarsinnoilla on oma kanava IRCnetissä, #divarikarsinnat. Siellä voitte kysellä divarikarsinnoista ja siihen koskevista asioista. Pyrin päivystämään kannulla, kun paikalla IRC:ssä olen. Kyseisellä kannulla tullaan myös sopimaan pelejä, kun sen aika tulee. Olisi erittäin tärkeää karsintojen alkaessa, että joka joukkueesta olisi kyseisellä kannulla mahdollisimman vahva edustus.

Tässä muutama asia, joita painotetaan valintoja tehdessä:
- asiallisuus
- pelillinen taso (rankingeja ei katsota)
- pelillisen tason osoittaa parhaiten pelaamalla "kovia" pelejä, muita karsintoihin haluavia ja Kiekkoliigan (liiga+divarit)  joukkueita vastaan. Paino liigan sekä divarin joukkueilla.

- 4vs4 pelit ovat must, 3v3 pelejä ei noteerata millään lailla

- Jos joukkueenne on perustettu kesäkuun jälkeen, voitte aika pitkälle unohtaa mahdollisuutenne näihin karkeloihin. Väärinkäytöksiä suunnitteleville tiedoksi; pelikielto on taattu kiinnijääneille.

Lisää infoa valintakriteereistä Paitsiosta: (osittain jo vanhentuneet kriteerit, mutta edelleen suht ajankohtaiset, esim. nykyään tiimissä tulee olla vähintään 7 jäsentä, mieluusti enemmän, jotta pelaajamäärää ei katsota miinukseksi)
http://www.kapsi.fi/~creak/verkkolehti/viewtopic.php?t=72

Tämän topicin jatkoksi laitetaan hakemukset divarikarsintoihin. Haluamme asiallisia ja informatiivisia hakemuksia, jotka on tehty huolella. Emme halua lukea hakemuksia, joissa lukee vain kyseisen tiimin nimi, ja että haluavat kovasti laakiin.

Hakemuksissa tulee olla seuraavat tiedot:
- Joukkueen nimi
- perustamisajankohta
- pelaajien lukumäärä ja "elääkö" kokoonpano vielä
- avoin kertomusosa, jossa joukkue esittää miksi juuri heidät tulisi valita mukaan divarikarsintoihin
- joukkueen vastuuhenkilö/henkilöt
- joukkueen tavoitettavuus (IRCnet, mese, muut...)
- joukkueen kokoonpano *
- eikä kierrätetä sitä vanhaa hakemusta, eikä kopioida toisten hakemuksia

* Kokoonpano tulee ilmoittaa nimitarkasti. Pelaajien mahdolliset kakkosnickit muissa karsintaporukoissa/Kiekkoliigan sarjoissa mainittava. Lisäksi tulee mainita jokaisen pelaajan kohdalla onko hän pelannut liigaa tai divaria kaudella 3/2005 ja missä joukkueessa. Karsinnoissahan on voimassa sääntö, jonka mukaan edellisellä kaudella Kiekkoliigan sarjassa pelannut pelaaja (3 tai enemmän pelejä pelannut) on pelikiellossa seuraavalla kaudella Kiekkoliigan sarjoissa, jos oma karsintajoukkue ei selviä divariin (tämä ei koske divarista putoavia joukkueita). Mahdolliset muutokset kokoonpanoissa pitää editoida omaan hakemukseen. Kokoonpanot menevät jäihin sinä hetkenä, kun päätökset mukaan otettavista joukkueista on tehty. Sen jälkeen pelaajia ei saa siis enää lisätä. Valinta-ajankohta ilmoitetaan etukäteen. Poistaa pelaajia saa kaikissa vaiheissa. Sama pelaaja saa olla _vain_ yhden joukkueen kokoonpanossa, tuplaedustusta kahden tai useamman joukkueen riveissä ei saa olla. Kiekkoliigassa pelikiellossa olevia _ei_ saa merkitä kokoonpanoihin.

Jokainen joukkue tekee VAIN yhden hakemuksen tänne. Tähän topiciin ei tule muuta kuin hakemukset, minun tekstini sekä niiden joukkueiden kokoonpanot, jotka ovat jo karsinnoissa automaattisesti.

Ps. Mikäli hakemuksen tekeminen on vaikeaa, katsokaa mallia alta...

Marshallsaarten Mainiot hakee karsintoihin 3/2005!

Historia:

Joukkueen juuret juontavat jo lokakuun alulle, jolloin Team Bootleggers perustettiin. Joukkueen kaikki muut pelaajat olivat aloittelijoita, poislukien minä. Siitä alkoikin rankka koulutusjakso; pelien jälkeen ottelun tapahtumat puitiin irkissä ja opastin uusia taktiikoita joukkueemme pelaajille. Noin kuukausi tästä, Team Bootleggerssien pelaajien into alkoi lopahdella, johtuen ainaisista tappioista. Kuitenkin huomasin ozon ja kolmen kehittyneen aivan huikeaa vauhtia ja sateisena lokakuisena päivänä juttelimme irkistä, jos perustaisimme uuden ja ennen kaikkea kilpailukykyisen tiimin. Noin puolen tunnin keskustelun jälkeen päätimme, että joukkueemme tulee olemaan kakkosnickjengi ja että kolme saa käyttää pelimerkin joukkueen ns. "perustamiseen". Suurempi päänvaiva olikin joukkueen nimen keksiminen, vaihtoehtoina olivat niin Haaparannan Homot, kuin Romanian Rämäpäät. Loppujen lopuksi päädyimme Marshallsaarten Mainioihin ja näin joukkueemme oli perustettu tarkalleen; 31.10.2004 kello 13:51:06 eli melko vanhasta joukkueesta on jo kyse näin kiekon mittapuulla.

Näin tahkosimme alkuajat ainoastaan kolmella pelaajalla ja aktiivisuus oli melko laiskaa, sillä minä pelasin niin Pelijengissä, kuin Luukkumiehissä samaan aikaan, joten aika ei oikein riittänyt kauheaan pelaamiseen. Kuitenkin jonkin ajan kuluttua aktiivisuus nousi huimaa vauhtia, johtuen Luukkujen hajoamisesta ja näin aloimme pelata monta peliä päivässä. Voittoja ja häviöitä tuli tasaiseen tahtiin ja hauskaa oli, sillä tärkeintä ei ollut voitto, vaan vastustajan täydellinen nöyryyttäminen, joten pelasimme melko paljon meitä selvästi heikompia joukkueita vastaan. Ozon päästyä Varpasaareen Vauhtiin ja kolmen mentyä HCH:hon, päätimme että alamme pelaamaan huomattavasti kovempia joukkueita vastaan, sillä ainainen vastustajan rökittäminen alkoi maistua puulta. Näin aloimmekin kehittyä huomattavasti ja huomasimmekin jonkin ajan kuluttua, pelaavamme tasaisia pelejä kiekon kovimpien joukkueiden kanssa.

Joulukuussa 2004 alkoi 4vs4-pelit yleistyä uhkaavaan tahtiin ja niin päätimmekin hankkia lisävahvistuksia, koska kolmen pelaajan rinki ei suorasanaisesti riittänyt 4vs4-peleihin. Kolme saikin hankittua joukkueeseemme pelikavereitaan HCH:sta ja näin ollen rosterissamme komeili pelaajia Tsunasta ShadowT:hen, hekin kakkosnickeillään tietysti.I tse scouttasin kolmen hyvän irl-kaverin Klakin joukkueeseemme ja näin olimme saaneet melko laajan rosterin, jolla tahkosimme 4vs4-pelejä melko tiuhaan tahtiin. Kuitenkin monilla pelaajilla lopahti jälleen kerran into kakkosnick-pelaamiseen, poislukien minulla, kolmella, ozolla, Klakilla, ShadowT:llä ja Pyllellä ja näin päätimmekin potkia ylimääräiset pelaajat pois joukkueestamme.

Tammikuun pimeissä illoissa scouttasin joukkueeseemme loistavan pelaajan, Göranin, joka oli joskus aikasemmin opettanut minulle kiekon saloja ja näin ollen Göran oli helppo valinta joukkueeseemme. Hän tosin tuli jedi-nickillä joukkueeseemme, joka on nykyään siis hänen ykkösnickinsä. Toukokuun alkupuolella alkoi vasta kunnolla tapahtumaan, kun ozo ja Klak jättivät Team Viru Valgen ja tulivat ykkösnickeillään Mainioihin. Silloin aloimme uskoa, että projektistamme tulisi jotain.

Kesäkuun lopulla kolme heittäytyi totaalisesti lomalle ja näin pelit jälleen hiukan vähenivät ja jouduimmekin pelata vain yhdellä pakilla lähes kolme viikkoa, kunnes päätimme että nyt on aika hankkia uusi puolustaja. Hakijoita oli reilusti niin Kiekkoliigasta kuin sen ulkopuoleltakin, mutta päätimme ottaa vielä suurta kokemusta vailla olevan Aluvanteen ja hän onkin osoittautunut asialliseksi ja varsin loistavaksi peluriksi. Tällä hetkellä joukkueessamme kahdeksan pelaajaa, joista minä, kolme, sekä Pylle pelaamme vielä Kiekkoliigan sarjaa, mutta siirrymme heti kun olemme saaneet omat sarjapelit pelattua ja näin ollen joukkueemme olisi iskuvalmiina karsintoihin.


Miksi Marshallsaarten Mainiot pitäisi valita karsintoihin?

Joukkueemme runko on pysynyt samana jo kohta kymmenen kuukautta ja uskallan väittää, että pelaajat ovat sitoutuneita joukkueeseen eikä mitään hajoamisia tapahtuisi. Olemme aina pelanneet rehtiä peliä ja osaamme käyttäytyä asiallisesti kaikkia kohtaan, sillä onhan jokainen pelaajamme pelannut jossain Kiekkoliigan sarjoissa. Joukkueemme ei myöskään tunne sanaa luovutus ja näin ollen emme ole koskaan luovuttaneet, emmekä tule luovuttamaan, vaan aiomme taistella loppuun asti, olipa peli mitä tahansa. Aina alusta saakka tavoitteenamme on ollut päästä pelaamaan johonkin Kiekkoliigan sarjoihin ja olemme päättäneetkin, että nyt on vihdoin sen aika, sillä pelaajamme ovat jo hakeneet kokemusta Kiekkoliigan sarjoista, joten uskon että iskukykyä varmasti löytyy. Olemme kaataneet matkalla monia liiga/divari/laaki-joukkueita, joten uskon että hyvä vire pysyisi myös karsinnoissa ja olen varma, että saisimme pelattua kaikki pelit ajoissa, vaikka rosterimme ei olekaan se kaikista suurin. Olemme panostaneet jo kauan 4vs4-peleihin ja pelaammekin vain 3vs3-pelejä aniharvoin. Ikähaitarimme liikkuu 15-18:sta, joten vaikka on nuoria miehiä pelaamassa, niin asiallisuudessa ei tulisi olemaan ongelmaa. Joukkueemme valitseminen karsintoihin olisi unelmien täyttymys meille, sillä tämä on jo ollut pitkä projekti.


Kokoonpano:

Aluvanne
Muut nickit: aZa, -JagGor-
Pelikokemus: puulaaki 2/2005 (Pdynamo)
IRC-nick: Alu-

jedi (entinen nick Göran)
Muut nickit: suikero, Göran2
Pelikokemus: liiga 3/2004 (HCH), divari 4/2004 (Zambolaatio), liiga 5/2004 (Hobiitit), liiga 1/2005, liiga 2/2005 (Zambolaatio)
IRC-nick: suiq, suiikero

Klak
Muut nickit: Obs, Huomio
Pelikokemus: puulaaki 1/2005 (Munkkiducks), puulaaki 2/2005 (Viru Valge)
IRC-nick: Klak

kolme (Tällä hetkellä Drei-nimellä joukkueessa, siirtyy kauden jälkeen)
Muut nickit: Drei, marmot
Pelikokemus: liiga 5/2004 (HCH), liiga 1/2005 (VZ EM), liiga 2/2005 (Humba)
IRC-nick: kolme

Lutkus
Muut nickit: Seagal, Spuge
Pelikokemus: puulaaki 2/2005 (Pitkäkiekko)
IRC-nick: lutkus

Mauska (Tällä hetkellä Maukas-nimellä joukkueessa, siirtyy kauden jälkeen)
Muut nickit: Maukas, åland, Irma
Pelikokemus: puulaaki 5/2004, divari 1/2005 (Pelijengi), liiga 1/2005 (TT), liiga 2/2005 (Humba)
IRC-nick: Mauska

ozo
Muut nickit: ok., zoo
Pelikokemus: puulaaki 1/2005, puulaaki 2/2005 (Viru Valge)
IRC-nick: ozo

Pylle
Muut nickit: Mimmi
Pelikokemus: divari 4/2004 (RB), liiga 5/2004 (HCH), divari 1/2005 (GWB), divari 2/2005 (K-L)
IRC-nick: Pylle

Perustiedot:

Nimi: Marshallsaarten Mainiot
Perustettu: 31.10.2004
Pelatut ottelut: 347 ottelua, joista 206 voittoa, 47 tasapeliä, sekä 94 tappiota.
Vastuuhenkilöt: Mauska, kolme, ozo
IRC-kanava: #marshmainio @ Quakenet
Kotisivut: http://marshmainio.urli.net

EDIT 9.8.2005: ShadowT poistettu kokoonpanosta ja näin ollen try-outtaamme yhtä hyökkääjää!
EDIT: 13.8.2005: Lutkus lisätty kokoonpanoon ja näin ollen muutoksia ei tule tapahtumaan!

Karsinnat Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2006
Anonymous

05.12.2005 04:53
\m/ HC Lightning pyrkii tuleviin kiekkoliigan kakkosdivarin karsintoihin kaudelle 1/06! \m/

Info:
Joukkueen nimi: HC Lightning
Perustettu: 29.5.2005
Perustaja: Myllaro
Tilastot: pelattu: 830, voitot: 359, tasapelit: 110, Häviöt: 361
Vastuuhenkilöt: Myllaro, Selanne
IRC-kanava: #HCL @ Ircnet
Pelaajien yhteydet: (Hakemuksen lopussa)
Pelityyli: 4vs4

Historia

Joukkue perustettiin 29.5 nimellä Happometsä ja se alkoi minun (Myllaro),sekä parin muun pelaajan toiminnalla. Kokosin joukkueen kakkosnickeistä ja lähdimme pelailemaan pelejä avoimella mielellä. Siinä sitten päivästä toiseen tahkottiin pelejä kauhealla nälällä, ja aloimme tutustua toisiimme. Kuitenkin parin sadan ottelun jälkeen joukkue alkoi epäaktiivistua, ja karsinkin epäaktiivisimmat pois. Näin tilalle jäi majailemaan enään vain vakiokalusto; minä, jeccu, Näätä, Jorrrma ja Pönssi 2.nickeillään. Oli aika hankkia pakki Jorrrman rinnalle...

Muutaman viikon pelailun jälkeen ja kyvyttömien puolustajien horjuttamana tiimi sai hyvän pakin käteen, toton (Tonsta). Tämän jälkeen pelit alkoivat nousta sieltä 1000-1100 ranking pojon tienoilta 1300 pisteen yli. Siinä sitten itseluottamus kasvoi, ja olimme Näädän kanssa perustaneet jo 2.nickeily tiimin Polecatsit (Polecat ja Näätä nickeillä). Polecatsit kuitenkin jäi turhan epäaktiiviseksi, joten se hävitettiin. Polecatseissa oli pelaaja nimeltä Stak, jota emme voineet jättää heitteille, vaan hyvälle pakille täytyi saada hyvä koti. Siitä seurasi siirto Stak -> Happometsä. Silloin hän tuli -Näätä- nickillä.

Kaiken pohdinnan ja järkeilyn jälkeen päätimme joukkueen kesken nimetä Happometsän Polecatseiksi. Se olisi virallisempi nimi joukkueelle jolla on tavotteita. Ja näin Polecats asetettiin joukkueen nimeksi, ja alkoi "siirtymäkausi", Pelailtiin pelejä entistäkin enemmän, noin kymmeniä päivässä. Pari sataa ottelua Polecatseilla  ja päätettiin siirtyä 1.nickien aikaan. Kaikki muut olivat valmiita tulemaan joukkueeseen ykkösellään, paitsi Jorrrma ja Pönssi, joten he sitten tipahtivat kuvioista (Jorrrma Innossa ja Pönssi Kouvola Sabresissa nykyään).

Syyskuun tienoilla värväsin Selanteen, ja häneltä tuli joukkueeseen "lisenssi" HCL:ää varten. Sillä nimellä hän oli perustanut itse joukkueen jo 2004 vuoden puolella Selanne nickillä, jonka poisti hieman jälkeen nyk. HCL  joukkueeseen tulon, vahingossa. Suurin osa joukkueesta ei uudistuksesta pitänyt, mutta Selanteen kanssa kuitenkin tämä laitettiin toimeen ja nyt kaikki ovat tyytyväisiä. Siitä alkoi HC Lightningien aikakausi. HCL:llä aloimme pärjätä lopullisesti kovalla tasolla. Monet joukkueet ovat kaatuneet sisulla ja taidolla ja nyt sitten ollaan tässä  800 ottelun koreammalla puolella kohtaamassa uusia haasteita.

No mutta eikös HCL ole ollut ennen ihan eri tiimi?
- Kyllä, mutta Selanne halusi herättää joukkueen nimen uudelleen eloon, joten hän poisti aikaisemman hcl:n ja sen kautta saimme nimettyä itsellemme tämän nimen. Eli legendaarisemmasta hcl:stä mukana ovat Selanne ja rd27.


Miksi juuri HCL?


Olemme yhdessä erittäin paljon kokenut, hyvää henkeä ja uskollisuutta omaava todella aktiivinen joukkue. Joukkueessamme on edelleen mukana kolme perustajajäsentä; Myllaro, Näätä ja Jeccu. Mukaan on tullut vakiojäseninä myös Tonsta, Stak, Selanne,  Flashi, Gaizka, cppr, rd27 ja Cerpentin.

Joukkueella on takana yli 800 ottelua, ja siinä ajassa olemme ehtineet Näädän ja Jecunkin kanssa jo tutustumaan oikeasti. Joukkue on puhdas 1.nick tiimi, nyt kun käytännöllisistä syistä hylkäsimme Tenkratin comebackin Czeslawilla sen jälkeen mitä teki joukkueelle. Jos joukkueen sisäistä tehopörssiä katselee, niin arvelisi joukkueen pakan olevan nuori tai vaihtunut useasti, mutta todellakin siirryimme 1.nickien aikakauteen kaikki aikanaan jolloin heille mahdollistui tuleminen. Mm. Näätä, Tonsta, ja Stak tulivat 1.nickeillään.

Asiallisuutta joukkueelta löytyy, ja tiimin sisäinen henki on horjumaton. Läppää lentää vähän silloin tällöin kuka nyt sillä tuulella sattuu olemaan, mutta sekin pysyy asiallisuuksissa ja yleensä oman tiimin keskuudessa. Missään nimessä emme häpäise vastustajiamme, vaan kunnioitus on korkealla kaikkia kohtaan pelissä kuin pelissä.
Keski-ikä joukkueessamme on siinä 17 ikävuoden kieppeillä, tarkalleen 17,44. Tätä laskee hieman joukkueemme juniori Stak, jonka ikä on vasta 13. Kuitenkin me muut pidämme kyseisen herran kurissa ja tiukassa koulutuksessa. Joukkueen fyysiseltä iältään vanhin on rd27, 23v. Hän on joukkueen legenda, joka on vasta piakkoin palannut kotiin. Muut sitten pyörii siinä 15-21 ikävuoden välillä.

Joukkueemme tulee pysymään kasassa vielä pitkään, sillä emme ole tavoittaneet juuri muuta kuin top-100:ssa vakiintumisen. Eli kaikki pelaajat ovat sudennälkäisiä. Emme ole osallistuneet mihinkään turnauksiin emmekä sarjoihin. Olemme voittaneet jokaisen kiekkoliigan alaisen tiimin vähintään kerran, joka kuvastaa että pystymme hallitsemaan paineet tiukassakin paikassa.

Aktiivisuus joukkueessamme on  kiekko.tk:ssa erittäin korkealla. Pelaamme päivässä 1-10 peliä. Joka päivä meidän joukkueemme pelaa harjoitusotteluita aina yleensä klo 18 jälkeen. Otollisinta tässä on se, että joukkue on ilta-aktiivinen joten kaikki parhaat kamppailut ovat pelattavissa. Joukkue pystyy pelaamaan pelinsä ajoissa ja siitä ei tule olemaan minkäänlaisia ongelmia.

Kiekkoliigassa pelaaminen on ollut koko joukkueen unelma lähes alusta asti. Nyt alamme saavuttamaan unelmaamme nimeltä "mahdoton", joka varmasti antaa lisäpotkua joukkueemme pelaajiin. Annamme jokaisessa matsissa kaikkemme, emmekä tule antamaan missään vaiheessa luovutuksia emmekä pelaa heittopussina. Tietenkin joukkueella kuin joukkueella tulee heikkoja hetkiä, mutta aina niistä selvitään. Jos ei ilman tavoitetta niin nyt sitä on ainakin asetettu.

Kokoonpanot: (26.joulukuuta 2005)

Hyökkääjät:

Myllaro
Muut nickit: Myll- -Hupu- Petteri Myl- Polecat Rocha
Pelikokemus: -
Ikä: 16
IRC: Myll-
MSN: Myllari_89@hotmail.com

Jeccu

Muut nickit: JeccuZ JeccuIII Jeccuh Rotolla
Pelikokemus -
Ikä: 20
IRC: Method^
MSN: On

Näätä
Muut nickit: hemuli3 pröcell fedo fertsi
Pelikokemus: -
Ikä: 18
IRC: -
MSN: On

Selanne
Muut nickit: Selänne D'Argo Bure
Pelikokemus: Divarikarsinnat 1/2005 Kanaheim,  Puulaaki 1/2005 S.S.K, Puulaaki 2/2005 Varpasaaren Vauhti
Ikä: 21
IRC: Angelus^
MSN: AngelusCS@hotmail.com

cppr
Muut nickit: Horopaa
Pelikokemus: -
Ikä: 17
IRC: -
MSN: On

Puolustajat:

Tonsta
Muut nickit: Torrez Toto Tontsis Tonzis
Pelikokemus: -
Ikä: 15
IRC: Tonsta
MSN: On

Stak
Muut nickit: -Näätä- Pesiaali IHQ69
Pelikokemus: -
Ikä: 13
IRC: -
MSN: On

Rd27
Muut nickit: -
Pelikokemus: Hoki-Divari 3/05 Hautausmaatarkastajat
Ikä: 23
IRC: -
MSN: On

Cerpentin
Muut nickit: Serpentin Safiirigu nAvot Ryymy
Pelikokemus: Divari 1/05 Muukalaiset HC, Hoki-Liiga 2/05 Jokelan Jyske, Hoki-Liiga 3/05 Jokelan Jyske
Ikä: 15
IRC: Cerpentin
MSN: miikka_mayra@hotmail.com

Flashi
Muut nickit: Redman Whops FlashiZu
Pelikokemus: Puulaaki 1/05 S.K.A, Divari 2/05 Muukalaiset HC, Hoki-Liigaa 3/05 Jokelan Jyske
Ikä: 15
IRC: Flashi
MSN: On

Gaizka
Muut nickit: Mendieta Zabala
Pelikokemus: -
Ikä: 15
IRC: Gaizka^^^^
MSN: On

(Kokoonpanossamme on tällä hetkellä viisi hyökkääjää ja kuusi puolustajaa, joukkue täysi!)

EDIT:
7.12 - Tarkensin hieman pelaajien tietoja ja samalla Brocchi siirtyi takaisin Rymättylään.
10.12 - Tekstiä helpotettu sujuvaa lukemista varten.
13.12 - Pelatut pelit päivitetty.
19.12 - Pelatut pelit päivitetty ja Hok palasi kasvattiseuraan henkilökohtaisista syistä.
26.12 - Joukkueeseen tuli mukaan Flashi läpäistyään vaativan tryoutin. Pelit päivitetty.
[b]LepsämäCity BoyZ hakee divarikarsintoihin![/b]
Anonymous

05.12.2005 09:34
LepsämäCity BoyZ hakee divarikarsintoihin!


Perustamisajankohta:

11.10. HUOM! Tiedän, että se on liian myöhään. Katso kuitenkin se, että olemme pelanneet siinä ajassa 411 peliä. Sehän tekee keskimäärin 6,23 peliä päivää kohden.
Perustaja: Joonan
Pelit: Ottelut 411, Voitot: 183, Tasapelit: 30, Tappiot: 198

Historia:

Kauniina lokakuisena iltapäivänä päätin kavereiden kesken tilata omalle nickilleni, Joonanille VIP-merkin. Päätin käyttää tuon pelimerkin joukkueen perustamiseen. Joukkueen nimeksi tuli Team Lepsämä.
    Aluksi joukkueessa oli vain muutama pelaaja: Joonan, Pahaset4, juh0, lateman ja asikainen. Nämä kaikki ovat edelleen joukkueessa mukana, paitsi että Asikainen on Aska_- nickillä ja lateman outokumpu-nickillä.
    Päätimme, että pelaamme aina näiden pelaajien kesken, emmekä värvää ketään muita pelaajia. Ensimmäiset pelimme menivät näin: Ensin debyyttiottelussa tuli takkiin 3-0 ja seuraavassa pelissä tuli takkiin peräti 6-0. Historian ensimmäisen maalin ampui juh0 maalin edestä tuskaisten 7 erän jälkeen.Maalitili oli siis vihdoinkin avattu! Kyseisessä ottelussa tuli myös ensimmäinen piste Hc Palikkaa vastaan lukemin 1-1. Pyöritimme peliä koko ajan vastustajan päädyssä, mutta heillä oli siellä Hasek torjumassa.
    Ensimmäista voittoa saatiin odottaa peräti 13 ottelun verran. Voitto tuli KiekkoNorsuista. Voitto oli hiukan nolo, koska juuri ennen pelin alkua joukkueiden seisottua jo keskiympyrässä, niin he lähtivät pois. Voitto kirjattiin meille 1-0 ja arvokkaat 30 rank-pistettä.
    Kohtalaisen heikosti menneiden alkupelien takia päätimme muuttaa mieltämme: Joukkueeseen on värvättävä uusia pelaajia. Ensimmäinen värvi oli M.Vaitio. Hän pelaa vieläkin joukkueessamme.
    Sen jälkeen olemme värvänneet vaikka kuinka monia pelaajia tiimiimme ja onhan niitä voittojakin jo tullut mukavasti. Suurimpia tappioputkia on yleensä seurannut pitkä voittoputki.

Pelaajat ja vastuuhenkilöt:

Joonan=Vastuuhenkilö. Mese löytyy. Osoite JoonaLehtinen@hotmail.com. Olen joukkueen perustaja ja aktiivinen kiekon käyttäjä. IRC-nick Joonan
juh0=Vastuuhenkilö. Mese löytyyy. Osoitteen kerron sitten kun hän antaa siihen luvan. Aktiivinen kiekon käyttäjä. Kova ama pakki.
Pahaset4=Vastuuhenkilö. Mese löytyy. Mesen kerron taas myöhemmin omistajan luvalla. Kiven kova hyökkääjä, joka tietää kynäämisen jalon taidon.
Aska_= Vastuuhenkilö. Mese löytyy. Mesen kerron myöhemmin omistajan luvalla taas. Erittäin paljo kehittynyt kiekossa. Monitoimipelaaja, joka pystyy olemaan pakki sekä hyökki.
outokumpu= Vastuuhenkilö. Mese löytyy. Jälleen kerron myöhemmin, kun omistaja antaa siihen luvan. Kova hyökki, joka tehtailee maaleja kovaan tahtiin.
M.Vaitio= Vastuuhenkilö. Mese löytyy ja myöskin IRC. Nicki M4rkk1.. Myöhemmin kerron taas. Hyökkääjä, joka tekee kovalla prosentilla maaleja.
-AJ22-
-Weel-
Alapappa
B.McLean
haukat123
kenraali1
Larry
Mankii
Metr0
Meva
Mr.Lonely
Ounaaja
pelimias
Xenon
_torton_



Miksi juuri meidät pitäisi valita mukaan 2.divarin karsintoihin?

Olemme hyvin aktiivinen joukkue, joka ei vähästä lannistu. Yritämme aina vetää pelit täysillä ja tehdä niissä kaiken taitojemme mukaan. Pelaaamme yleensä 3vs3-pelejä. Niissä on yksi hyvä juttu: Kun niitä pelaa, niissä tulee enemmän maalipaikkoja, joten opimme hyödyntämään niitä. Sen takia olemme nyt hiukan lisänneet 4vs4-pelejä. Emme tuhlaa niissä paljoa maalipaikkoja kiitos 3vs3 pelien. Kaikkien meidän mielestä olisi hienoa osallistua Kiekkoliigaan ( Tai edes sen karsintoihin), koska tietääkseni kenelläkään meistä ei ole aikaisempaa KiekkoLiiga kokemusta. Eihän se nyt maailmanloppu ole, jos emme pääse, mutta aina kannattaa yrittää. Toiseksi, miksi meidät voitaisiin valita on se, että emme nyt kuitenkaan ota pelejä liian tosissamme. Huumorilla pelataan ja pelinhän on oltava hauskaa, jotta saisi itsestään kaiken irti. Emme mollaa toisia, jos jokin menee pieleen, vaan joskus neuvomme, mitä olisi kannattanut tehdä ja joskus vaan sanomme, että niillä kävi tuuria/ ei se mitään haittaa. Elikkä joukkuehenki on mielestäni huippuluokkaa meillä. Pystyisimme pelata pelejä melkeen aina vain kun te haluatte, kun olemme vaihdelleet meseosotteita keskenämme, niin voimme pyyttää toista pelaamaan kiekkoa. Ja sekin on vielä, kun joukkueessamme on n.20 pelaajaa, niin kyllä iltaisin siellä aina on se 3 vähintään paikalla ellei ole hirveä poikkeuspäivä. Pelaamme pelejä suunnilleen siinä 18-24 välisenä aikana, viikomloppuisin ehkä päivälläkin ja aamulla. Olemme kilpailukykyinen joukkue KiekkoLiigaan. Monella meistä on kokemusta kertynyt jo jonkun verran ja taitotaso on ihan hyvä. Ei ole über noviceja ja suurimmaksi osaksi on ykkösnickkejä. Toki myls muitakin piiloja löytyy, mutta niidenkin käyttäjät ovat aktiivisia.  

Joonan, LepsämäCity BoyZ
KolmenKopla ilmoittautuu 2.Divari karsintoihin
Greippi

05.12.2005 14:04
KolmenKopla hakee Divarikarsintoihin 1/2006!

Perustiedot:

Perustaja: Ferdinand (Omistaja K.Draper)
Perustettu: 25.2.2005
Vastuuhenkilöt: Greippi & Asiamies
Yhteydet: mIRC: IRCnet #kkopla ja MSN Messenger: Oinski@hotmail.com (Greippi) bootl3gg3r@hotmail.com (Asiamies)
Keski-ikä: 16
Pelipaidat: Musta - Keltainen – Keltainen (5) ja Keltainen - Musta – Musta (5)
Pelattuja otteluita:
ottelut: 711, voitot: 368, tasan: 103, häviöt: 240


Historia:

Joukkue perustettiin 25.2.2005 Ferdinandin toimesta. Ensimmäiset pari kuukautta joukkue pelasi ainoastaan 3vs3 pelejä, eikä sen suosio ollut kovin huipussa, eivätkä pelitkään sujuneet erityisen hyvin. Joukkue pelasin Ferdinandin johdolla aina kesään 2005 asti lähes ainoastaan 3vs3 pelejä, kun ei joukkueessa sen enempää pelaajia ollutkaan. Kesän aikana joukkueen omistus kuitenkin siirtyi K.Draper nimiselle henkilölle. Hän päätti ruveta kasaamaan kovatasoista joukkuetta. Joukkueen runko ei kuitenkaan valmistunut hetkessä, monia kiertolaisia kävi joukkueessa. Myös aika paljon 2 nickejä oli joukkueessa, mutta muutama pelaaja pysyi joukkueessa. Asiamies, Tumppi ja Larza olivat joukkueen perusrunkoa. Tämän jälkeen joukkuetta ruvettiin kasaamaan todenteolla, mukaan otettiin Greippi, Kubina, Handzus, pimpi  ja owner. Myöhemmin vielä joukkoomme tuli Jopo ja opu. Viimeistään tämän jälkeen joukkue rupesi hitsautumaan yhteen. Tätä auttoi myös se että monet pelaajat olivat jo ennen pelanneet yhdessä. Kun joukkue saatiin kasaan, siirryttiin oikeastaan ainoastaan 4vs4 peleihin, 3vs3 pelejä pelaamme todella harvoin, koska tunnemme että niissä emme kehity niin hyvin ja tietenkin myös pelaamme 4v4 pelejä, jotta voisimme pärjätä mahdollisissa Divarikarsinnoissa ja ehkä sitä kautta itse 2.Divarissa. Tässä muutaman kuukauden olemme nyt pelanneet samalla rungolla ja olemme tulleet siihen tulokseen, että pystymme haastamaan kiekon kovimmatkin joukkueet. Joukkue on muutaman kerran ollut lähellä poistua, lähinnä Ferdinandin toimesta, mutta omistajan vaihdoksen jälkeen joukkue on rullannut eteenpäin hyvin tuloksin. Kunnioitamme kaikkia reilunpelin sääntöjä.

Miksi KolmenKopla divarikarsintoihin?

K.Draper suunnitteli K-Liigan alaista sarjaa jo silloin kun sai joukkueen haltuun kesällä 2005 ja rupesi myös kasaamaan joukkuetta siltä silmän räpäykseltä. Joukkueen kaikilla pelaajilla on todella kova nälkä ja motivaatio pelata 2.Divarissa, varsinkin kun joukkue saatiin kunnolla kasaan lokakuussa 2005. Olemme pystyneet haastamaan kenet tahansa 4vs4 peliformaatilla. Joukkueen pelaajien henkilökohtainen taitotaso ei ehkä aina huimaa, mutta yhteispelillä pärjäämme pitkälle. Kukaan joukkueen pelaajista ei myöskään pelaa omaan pussiinsa, vaan joukkueen eteen. Emme kieltäydy yleensä minkään joukkueen haasteista, vaikka mieluiten pelaammekin Kiekkoliigan alaista joukkuetta vastaan. Peleissä pelaamme huumorilla, vaikka ainoastaan voitto kelpaakin meille.
Otteluihin lähdemme kovalla asenteella ja aina hyökkäävällä pelityylillä. Tästä ehkä johtuu että päästämme peleissä välillä 3-4 maalia, mutta voitamme silti niitä usein. Hyökkäävät puolustajat tukevat hyvin hyökkäyksiä ja hyökkääjät auttavat puolustuksessa. Tästä muodostuu yhtenäinen pakka jolla teemme myös tulosta. Joukkueella, eikä myöskään kenelläkään pelaajalla ole huonoa mainetta. Kiitokset sanomme aina pelin jälkeen hävisimme tai voitimme. Emme välitä tappioista tai rankingista. Meille tärkeintä on kentällä hauskanpito jonka seurauksena saamme myös hyviä tuloksia.
Divarikarsintoihin lähdemme kuitenkin kovalla asenteella ja olemme valmiita haastamaan kenet tahansa. Jos ette kuitenkaan valitse meitä mukaan, niin katsotaan ensi kaudella uudelleen.  :wink:  


Pelaajat:

Asiamies
ikä: 16
nickit: ei muita nickejä
kokemus: ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista
MSN Messenger: Bootl3gg3r@hotmail.com
mIRC: bulletbeast


Greippi
ikä: 17
nickit: Liimaaja (Black Avengers), Sykora (Kalevala HT)
kokemus: ei kokemusta kiekkoliigan sarjoista, Hoki-Liigaa 1/2005 joukkueessa Pistons
MSN Messenger: Oinski@hotmail.com
mIRC: Grepa



Handzus
ikä: 15
nickit: Tilulli (Team TiluLilu), Marleau (Stolen Stones)
kokemus: ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista.
MSN Messenger: vesaa0@hotmail.com
mIRC: Handzus


Jopo
ikä: 14
nickit: .vidgren. (Kalevala HT), Rotator (Nightmare), Carbine (ei joukkuetta), -Hopo- (Handless HP), Jopissimo (HC Raimonlätty)
kokemus: ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista.
MSN Messenger: Jopi.mattjus@jippii.fi
mIRC: Jopi  


Kubina
ikä: 14
nickit: ei muita nickejä
kokemus: ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista
MSN Messenger: jr91@jippii.fi
mIRC: Kubina



Larza
ikä: 15
nickit: Lare (I-), LarSa (Fc Tolppalaukaus), Datiivi (Extreme Idiots), Larzan (Team Ratteby), Lale (PikkuMusta), -LauriH- (Ruukki)
kokemus: ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista. Hoki-Liigaa kaudella 2/2005 ja 3/2005 joukkueessa Into
MSN Messenger: lauriiiii@hotmail.com
mIRC:Larsa18


opu
ikä: 19
nickit: Yevgeni (
Black Jack
)
kokemus: ei kokemusta kiekkoliigan sarjoista. Hoki-liigaa kaudella 1/2005 joukkueessa Nao De Bambu
MSN Messenger: prof112@luukku.com
mIRC: -


owner
ikä: 14
nickit: KillaKong (ei joukkuetta), 0wner (ei joukkuetta), Neutron (HC Kemia)
kokemus: ei kokemusta kiekkoliigan sarjoista, Hoki-Liigaa kaudella 1/2005 joukkueessa The Nomads
MSN Messenger: owneri@hotmail.com
mIRC: -


K.Draper
ikä: 18
nickit: Shatalov (-), K.Draper. (Seitsemän Veljestä), Tulyakov (S.K.A), Petrov (Hc Hovioikeus)
kokemus: 2.Divarikarsinnoissa joukkueessa H.C.A.P kaudella 3/2005. 1 gp
Hoki-Divaria joukkueessa Tigers kaudella 1/2005
MSN Messenger:  nasutukka@luukku.com
mIRC: KDraper


Cursed
ikä: 15
nickit: Junnu (Lasers), Crsd (-), Crused (Hc Wonders)
kokemus: ei kokemusta kiekkoliigan sarjoista.
Hoki-Divaria joukkueessa Lasers kaudella 3/2005.
MSN Messenger:Junnu_90@hotmail.com
mIRC: Junnu^^

Kokoonpanoomme ei ole tulossa muutoksia.
Edit. Pimpi poistettu kokoonpanosta (Siirtyi Polkupyörän Dynamoon)
Karsinnat Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2006
Anonymous

05.12.2005 19:19
Vintiöt osoittavat suunnattoman kiinnostuksena karsintoja kohtaan!

Taas on se aika vuodesta, jolloin pääsee oikein luvan kanssa tänne höpöttelemään mukavia. Viime kauden alussa kriteerejä ei täytetty kaikilta osin, joten paikka karsinnoissa jäi haaveeksi vain. Emme lannistuneet mokomasta pikku takaiskusta, vaan mietimme missä voisimme parantaa. Tietysti pääongelmaamme, perustamisajankohtaan, emme voineet mitenkään vaikuttaa. Sen sijaan keskityimme pelillisten esitysten parantamiseen ja joukkuepelin hiomiseen. Katseet suuntautuivat kauden 1/06 karsintoihin ja nyt olemme entistäkin parempina hakemassa mukaan näihin mittelöihin.

Kerrataanpas joukkueen historia ihan alusta alkaen.

Alunperin ideana oli perustaa koululuokalle yhteinen jengi, mutta valitettavasti luokan taitotaso ja aktiivisuus eivät riittäneet hommaan, eikä projekti siksi ottanut tuulta purjeisiinsa. Myttyyn mennyt juttu ei masentanut MrPuckia, vaan hän värväili aulassa noveja ja ahdisteli tähtiä noteilla. Parin päivän värväilyn tuloksena oli kourallinen nuubeja maustettuna muutaman kovan luokan pelaajan 2nickeillä. Pelit sujuivat kohtuullisesti ja hyviäkin tiimejä kaatui. Tästä seurasi rankin, sekä itseluottamuksen kohoaminen. Tiimi alkoi kiinnostaa ja monet halusivat jengiin.

"Tyhmästä masterista kärsii koko jengi", kuten sanonta kuuluukin. Jengin "johtajana" kokematon Puck otti joukkueeseen liikaa väkeä, josta seurasi joukkuehengen rakoilua. Kun pelit eivät enää sujuneet ja vitutusta purettiin joukkuetovereihin, oli aika panna joukkue tauolle.

Pienen hengähdystauon jälkeen joukkue kokoontui taas, tosin pienempänä kuin ennen. Karsintaa tehtiin heikommille, sillä tunkua oli paljon. Entisen rungon ja muutaman kovan vahvistuksen myötä Vintiöt pystyivät voittamaan jo melkein minkä tahansa jengin. Moni Kiekkoliigan alainen jengi sai huomata Vintiöt paremmikseen. Rank kohosi aina 1700 asti ja samalla kohosi myös keltainen neste pelaajien päihin.

Divarikarsintoihin aiottiin pyrkiä, muuta kaikkien pettymykseksi uusi sääntö sanoi, että hakevien jengien täytyy olla perustettu 31.3.-05 tai aiemmin. Vintiöt olivat siis aikoinaan 2 päivää myöhässä, kun jengi on perustettu 2.4.-05. Tämän lisäksi pelitkin alkoivat hieman tökkiä ja osa korkean rankin huumassa olleista pelaajista alkoi jo harkita lähtöä rankin laskettua 1250 tienoille. Jengistä lähtikin muutama pelaaja, tosin vain pienelle tauolle, sillä koti-ikävä yllätti jo muutaman päivän päästä. Pari vahvistusta ja Vintiöt olivat entisessä iskussaan ja vahvempana kuin koskaan ennen. Pelaajat tunsivat toisensa nyt jo todella hyvin ja passipeli sujui loistavasti. Myös try-outille saatiin owner ja Walker, jotka tulivat joukkuehenkeä haistelemaan. Ilmeisesti ei haissut liian pahalle, sillä he jäivät kokoonpanoon. Myös ex-vintiö Mazter palasi keskuuteemme. Jäppinenkin onnistui bongaamaan puplalta lahjakkaan pakin.

Pelit olivat sujuneet mallikkaasti jo jonkin aikaa, mutta jostain tuntemattomasta syystä pelaajat alkoivat vähentyä. Lopulta pelaajia oli läksinyt menemään niin paljon, että tuskin saatiin 4vs4 peliäkään pyörimään. Syy tähän pelaajien harvenemiseen tulikin ilmi eronneelta Vintiöltä; erään nimeltämainitsemattoman pelaajan kanssa oli syntynyt jotain nahinoita. Ongelmat selvitettiin ja pelaajia alkoi virrata takaisin. Muutamat, kuten Mazter ja owner, tosin jäivät kukin omille tahoilleen.

Tässä vaiheessa laitettiin haku päälle ja Jäppinen miltei hukkui postiin. Kuitenkin karmeasta postikasasta saatiin muutamat potentiaaliset pelaajat bongattua. Näin kuuluisaakin kuuluisampi Omena löysi tiensä Vintiöiden ruusteriin. Daasaman palkattiin scoutiksi ja hän kykki beginnersien katsomoissa perse puuduksissa; ihailtavaa uhrautumista Vintiöiden vuoksi! Daasalla näyttikin onnistavan, sillä jo seuraavana päivänä vahvuutemme oli kasvanut muutamalla kelpo pelimiehellä. Emme kuitenkaan pystyneet maksamaan heidän vaatimiaan huikeita palkkasekkejä, joten he lähtivät jo muutaman harjoituspelin jälkeen. -JoPPe- puolestaan hommasi Zambolaatioissa mainetta niittäneen HaBan try-outille, mutta viikon pelailun jälkeen HaBaa ei nähty enään Vintiöissä.

Karsinnat lähestyivät uhkaavasti ja pakka oli selvästi repaleinen. Jäppinen meditoi pari iltaa ja ratkaisu tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta. Muutamat hillityt muutokset ruusteriin ja peli asettui hyvin uomiinsa. 8 pelaajan voimin olemme nyt melko kauan pelailleet ja tulemme pelailemaan vielä kauan.

Miksi meidät sitten pitäisi valita?

Karsintoihin hakee todella monia jengejä ja vain harvat valitaan. Mikä ihme meidät oikein erottaa muista hakijoista? Jengihän on perustettu 2.4.2005, joten emme ole mikään parin viikon juttu. Kokoonpano on pysynyt lähes samanlaisena viimevuoden karsintoihin verrattuna. Pitkälläkin mittakaavalla -JoPPe-, Jäppinen ja Tuukka ovat olleet lähes perustamisesta saakka. Viimevuoden karsinnoihin verrattuna kokoonpano on vähän kutistunut.

3/05 Jäppinen, -JoPPe-, Tuukka, Walker, daasaman, Doupein, Enrico,  Maito, Primeau, Scrut ja Mazter.

1/06 Jäppinen, -JoPPe-, Tuukka, Walker, daasaman Omena, CodeFX ja Marenki.

Emme pelaa rankin tai statsien perään, vaan tämä touhu tehdään puhtaasti hauskanpidon merkeissä. Pelillinen taso on erittäin hyvä. Pystymme kaatamaan minkä tahansa joukkueen hyvällä liikkeellä ja loistavilla oivalluksilla. Peli on monipuolista, sillä pelaajia on moneen junaan. Löytyy loistavia pelinrakentajia, perusvarmoja työjuhtia ja näppäriä liimalapoja. Tarjoamme siis hyvää viihdettä katsomolle ja voi hyvinkin olla, että matsit ovat poikkeuksetta loppuunmyytyjä. Pelimuoto painoittuu täysin 4vs4 peleihin. Muita pelimuotoja nähdään erittäin harvoin ja ne pelataan totaalisen tylsyyden vallassa. Kaikki pelit pyrimme ottamaan hyviä joukkueita vastaan rankkia tai muita epäolennaisia seikkoja katsomatta. Tarjoamme poikkeuksetta reilun vastuksen ja useimmiten myös pelillisesti pätevän. Olemme erittäin aktiivinen jengi, joten meistä ei varmasti jää kiinni divarin pelaaminen loppuun. Tunnemme olevamme kaikin puolin valmiita näihin mittelöihin. Pelaajamme ovat kaikki kokeneita pelaajia kiekossa, mutta kokemattomia Kiekkoliigan sarjoja ajatellen. Tässä olisi sitä uutta verta divariin.

Perus inffoa

Perustettu: 2.4.2005
Perustaja: Jäppinen nimimerkillä MrPuck
Vastuuhenkilö: Jäppinen
Pelatut ottelut: 1024
Voitot: 492
Tappiot: 403
Tasapelit: 129
Pelaajien lukumäärä: 8
Kokoonpanon eläminen: Kuollut
Weppisivut: www.minuutti.net/vintiot
IRC: #vintiot @ ircnet

Kokoonpano

Pelaaja: Jäppinen
Pelipaikka: Puolustaja
Messenger: henri.pakola@kolumbus.fi
Muut nickit: MrPuck

Pelaaja: -JoPPe-
Pelipaikka: Puolustaja
Messenger: joppe90@hotmail.com
Muut nickit: perC ja Törppö

Pelaaja: CodeFX
Pelipaikka: Puolustaja
Messenger: teemu1991@luukku.com
Muut nickit: eiCteetod
Irc nick: CodeFX

Pelaaja: Tuukka
Pelipaikka: Hyökkääjä
Messenger: saipa_@hotmail.com
Muut nickit: muaviiää ja walz

Pelaaja: Omena
Pelipaikka: Hyökkääjä
Messenger: djjuuso@hotmail.com
Muut nickit: CandyOme ja JazzOme
Irc nick: Omena

Pelaaja: Walker
Pelipaikka: Hyökkääjä
Messenger: zenegger_90@hotmail.com
Muut nickit: Rack

Pelaaja: Marenki
Pelipaikka: Puolustaja
Messenger: miigo22@hotmail.com
Muut nickit: Andriy.S, RinkiMare ja RenkiMare

Pelaaja: daasaman
Pelipaikka: Hyökkääjä
Messenger: joona.linna@hotmail.com
Muut nickit: Ulmer, Pikkumyy ja Freeman

Pelaaja: MrPuck
Pelipaikka: Hyökkääjä
Messenger: henri.pakola@kolumbus.fi
Muut nickit: Jäppinen ja SanaSeppo

Kokoonpanossa vielä try-outilla arge nickillä Aksu88, mutta häntä ei nähdä mahdollisissa karsinnoissa, koska edustaa toista jengiä. MrPuck on myös otettu joukuueen vahvuuteen, mutta Puck ei pelaa. Laitan kuitenkin kokoonpanoon.



Vintiöt kiittää ja kuittaa.
Karsinnat Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2006
Anonymous

08.12.2005 18:05
HC Tylykone hakee divarikarsintoihin

Infopläjäys:
Joukkueen nimi: HC Tylykone
Perustettu: 14.08. 2004
Perustaja: Koli
Vastuuhenkilö: PtG
IRC-kanava: #tylykone @ IRCnet

Historia:

Koli perusti HC Tylykoneen vuosi ja neljä kuukautta sitten tarkalleen ottaen 14.08. 2004. Hän haali joukkueeseen nopeaan tahtiin muutaman kovan pelaajan. Tylykone kehittyi hyvin vuoden 2004 aikana ja nousikin pelaamaan kertaalleen divarikarsintoihin ja puulaakiin kaudella 5/2004, jotka olivat kuitenkin suuria pettymyksiä. Seuraavana kautena jäimme sarjojen ulkopuolella ja hajosimme, sillä monet pelaajat halusivat lisää haasteita ja pelaajat siirtyivät lähes järjestäen pelaamaan Kiekkoliigan alaisiin joukkueisiin.

Olimme parin kauden ajan erillämme. Saimme kuitenkin Kolin kanssa idean, että koottaisiin Tylykone uudestaan. Haimme jo 2/2005 puulaakisarjaan ja viime divarikarsintoihin kuitenkaan sinne pääsemättä. Nykyinen runko on ollut jo melko kauan kasassa, vaikka viime divarikarsintojen pettymyksen (emme edes päässeet niihin) takia pelaajia lähti etsimään uutta onnea muualta. Pelaajarunko on kuitenkin tällä hetkellä todella tiivis ja joukkuehenki loistava.

Miksi Tylykone?

Tylykone on perinteikäs seura. Se on ollut pystyssä jo yli vuoden. Vaikka joukkue oli kuolleena hetken, niin entiset pelaajat eivät halunneet joukkueen lamaantuvan kokonaan. Se kertoo jo jostain. Viime karsintoihin emme päässeet ja sitä seliteltiin: " Fiilis heistä oli se, että liian "karsintoja varten" - meiningillä liikkeellä. -- Jos joukkue pystyy pitämään kasassa aktiivisen ja tarpeeksi laajan pelaajarungon, voi seuraavissa karsinnoissa tilanne olla toinen.” Emme hajonneet, vaikka niin Kiekkoliigan johdossa hieman epäiltiin. Olemme pysyneet kasassa viime karsintojen jälkeen ja kokoonpanossa on kolme pelaajaa tuosta joukkueesta: PtG, Juissi ja Väliviiva (tai neljä jos Koli lasketaan). Osa porukasta lähti ikävä kyllä muualla, mutta joukkueen runko säilyi. Weezo ja Roland ovat olleen myös mukana jo melko pitkän aikaa. Tuoreimpia kavereita ovat Klesla (PtG:n pikkuveli) ja Typhoon (Väliviivan irl-kaveri). Tylykone ei ole pelkästään perintinen seura, vaan se on myös reilu ja huumorintajuinen joukkue.

Tasollisesti Tylykone pystyy haastamaan kenet tahansa, mutta toisaalta huonoina päivinä häviämään lähes kelle tahansa. Pääpaino pelillisesti on tällä hetkellä kovissa 4vs4-peleissä. Olemme myös aktiivinen joukkue, vaikka välillä tulee hiljaisiakin päiviä.

Kokoonpano:

Kokoonpano tulee luultavasti vielä elämään. Yksi pakki on vielä hakusessa. Tätä lukua päivitetään tarpeen mukaan. MSN Messengerkin on jokaisella käytössä, mutta osoitteet jätämme mainitsematta väärinkäytösten välttämiseksi.

PtG
Ikä: 24
Muut nickit: Kuoppala, PetGe
Pelikokemus: Puulaaki 5/2004 (Tylykone) sekä divarikarsinnat kahdesti (Tylykone ja HCH)
IRC-nick: PtGee

Börje
Ikä: 16
Muut nickit: Alfonso, lolfonso, Mr.White, Scofield
Pelikokemus: Kiekkoliiga 1/2005 ja 2/2005 sekä Divari 3/2005 (Kiekko-Hobiitit), Puulaaki ja Divarikarsinnat 5/2004 (Tylykone)
IRC-nick: Alfonso

Juissi (entinen nick Jokinen)
Ikä: 17
Muut nickit: Roxio
Pelikokemus: Kiekkoliigaa 5/2004 (HC PU), Divaria 1/2005 (HC Muukalaiset) sekä yhdet divarikarsinnat (SSO)
IRC-nick: Juissi-

Klesla
Ikä: 16
Muut nickit: Klesu, Palmu, Abib
Pelikokemus: ei kokemusta Kiekkoliigan sarjoista (yksi kausi Hoki-divarissa Divine Scorers and Joskan riveissä)
IRC-nick: Klesla


Koli
Ikä: 17
Muut nickit: -
Pelikokemus: Liigakokemusta Kiekko-Hobiiteista 1/2004, 2/2004 ja 1/2005 sekä HCH:sta 4/2004. Divarikokemusta Narrilaumasta 3/2004 ja HC Rävelöistä 4/2004. Puulaakikokemusta Tylykoneesta 5/2004
IRC-nick: Koli

Ligoori
Ikä: 14
Muut nickit: Ligu
Pelikokemus: ei kokemusta Kiekkoliigan sarjoista (yksi kausi DHL:ssä Royal Onesissa)
IRC-nick: Ligoori

Roland (entinen nick -bitch-)
Ikä: 14
Muut nickit: Valdez, Numb, -Bitch-
Pelikokemus: ei kokemusta Kiekkoliigan sarjoista
IRC-nick: Roland--

Typhoon
Ikä: 16
Muut nickit: Silence
Pelikokemus: ei kokemusta Kiekkoliigan sarjoista
IRC-nick:

Väliviiva (entiset nickit eivät mahdu tähän)
Ikä: 16
Muut nickit: -
Pelikokemus: ei kokemusta Kiekkoliigan sarjoista
IRC-nick: Valiviiva

Weezo
Ikä: 14
Muut nickit: Weezo2, Fowler, Barnes
Pelikokemus: ei kokemusta Kiekkoliigan sarjoista (yksi kausi Hoki-divarissa Rannikon Lämäreissä)
IRC-nick: Weezo

EDIT: Lisätty Börje Tylykoneen vanha tuttu pelaaja. Muutettu Pekka89:n nimi fuckiksi, joka vaihdettu KARALAHT1:ksi. Lisätty Ligoori. Lisätty Koli (virallinen maskotti + mahdollinen yllätysnimi), KARALAHT1 nikki vaihtu pitkästä aikaa, nyt se on Väliviiva.
Karsinnat Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2006
Anonymous

08.12.2005 19:15
HC RoikkuLämy hakee divarikarsintoihin kaudelle 1/2006!

HC RoikkuLämy on perustettu 12. tammikuuta vuonna 2005, eli ikää joukkueellemme on tähän mennessä kertynyt lähes vuosi.

Historiaa:

RoikkuLämyn perusti tammikuussa Kalle-niminen kiekon pelaaja, joka yhdessä muutaman kaverinsa kanssa aloitti RoikkuLämyn kunniakkaan tarun.
Nykyisistä pelaajista joukkueen alkuperäiseen runkoon kuuluivat Kalle, Zonza ja pullukka. Aluksi RoikkuLämyn miehistö vaihtui nopeaan tahtiin, miehiä tuli ja meni, mutta sama n. 5 pelaajan rinki kuitenkin säilyi joukkueen pohjana.
Kiekkoliigan sarjoissa RoikkuLämy on esiintynyt kaudella 2/2005, jolloin pääsimme ensiksi mukaan Divarikarsintoihin ja myöhemmin Puulaakiin, jossa lopputuloksena oli tiukkojen vaiheiden jälkeen runkosarjan 9.sija. Edellisiin divarikarsintoihin emme päässeet ja se oli joukkueellemme kova pettymys.
Vaikka pettyneitä olimmekin, emme olisi saaneet antaa tunteiden ottaa valtaa järjestä, joka valitettavasti pääsi käymään. Haluammekin pyytää Kiekkoliigan ja erityisesti Divarikarsinnoista vastuussa olevilta henkilöiltä nöyrimmin anteeksi typeryyttämme, joka ei tule jatkossa toistumaan. Siitä tulen varsinkin itse kantamaan jatkossa huolen.


Pelillinen taso ym.:

RoikkuLämy on heti perustamisestaan lähtien ottanut 4 vs 4-pelit ohjelmistoonsa ja niissä joukkue onkin parhaimmillaan. 3 vs 3-peleistä olemme luopumassa näillä näkymin lähes kokonaan.
Viime aikoina olemme myös aloittaneet 5 vs 5-pelien harjoittelun, samoin kuin monet muutkin Kiekkoliigan ja sinne pyrkivät joukkueet.

Joukkueen tarkoitus on pelata näyttävää, hyökkäävää kiekkoa. Välillä tämä saattaakin kostautua oman pään soidessa, mutta rapatessa roiskuu usein. Pelaamme harvemmin 0-0 –vääntöjä, mutta poikkeukset vahvistavat säännön, kuten sananlaskukin jo kertoo.

Tasollisesti pärjäämme lähes mille tahansa joukkueelle, tuli se Kiekkoliigasta tai sen ulkopuolelta. Vastustajat valitsemme heidän kovuutensa mukaan, emme rankingpisteiden.

Asiallisuus:

RoikkuLämyn tärkein ohjenuora on "Kunnioita joukkuetovereitasi sekä vastustajiasi".  Joukkueen pelaajisto on valittu taitojen lisäksi myös asiallisuutta painottaen. Pelaajistomme ikähaitari on välillä 15-19.


Aktiivisuus ja joukkueen kokoonpano:

Aktiivisuudeltaan RoikkuLämy on huippuluokkaa. Pelaamme lähes joka päivä 2-10 4 vs 4-ottelua ja
sen lisäksi välillä myös 3 vs 3-pelejä.
Näin ollen divarikarsintojen ja mahdollisen 2. divarin läpikäyminen ei tule tuottamaan joukkueellemme minkäänlaista ongelmaa.

Kokoonpanoltaan RoikkuLämy on nyt vihdoinkin löytänyt sen tärkeän pysyvyyden joukkueessaan. Joukkueeseen tulee karsinnoissa näillä näkymin kuulumaan 4 puolustajaa ja 4-5 hyökkääjää.
RoikkuLämy ei tule missään tapauksessa hajoamaan kesken karsintojen tai divarin, siitä kertoo jo joukkueen pitkä historia, joka on täynnä lukuisia ylä- ja myös alamäkiä.


Miksi RoikkuLämy 2. Divarikarsintoihin ja sitä kautta divariin?

Täytämme Kiekkoliigan edellytykset sekä pelilliseltä, että myös muilta kanteilta. Joukkueen pitkät perinteet saisivat taas uuden sulan hattuun, kun saisimme kunnian edustaa värejämme Kiekkoliigan sarjoissa.
Jos pääsemme mukaan, lupaamme käyttäytyä ja toimia kuten Kiekkoliigan alaisen joukkueen kuuluukin. Sen lisäksi tuotamme sekä itsellemme, että myös katsojille paljon hienoja hetkiä.


Informaatiota:

Nimi: HC RoikkuLämy
Joukkue perustettu: 2005-01-12 18:11:39
Pelattujen ottelujen määrä: 1501 (tilanne 8.12.2005)
Kokemustaso: pro
Perustaja: Kalle
Vastuuhenkilöt: Napoleon ja Zonza


Yhteydenotto?

Parhaitenhan meidät tavoittaa omalta IRC-kanavaltamme
IRCnetin-verkossa nimeltään #roikku. Jos opit ovat kadoksissa, niin saatamme myös viihtyä varakanavalla #roikku2.
Pelaajistossamme käytetään myös MSN Messengeriä, niitä osoitteita kannattaa kysellä pelaajilta henkilökohtaisesti.
Kiekossa yhteydenotot mielellään notena tai msg:nä pelien tauoilla.


Kokoonpano & nippelitiedot


Kalle
Kokemus: 1/2005 Kumu JT Puulaaki, 2/2005 Divarikarsinnat HC RoikkuLämy / 2/2005 Puulaaki HC RoikkuLämy
Ikä: 15
Irc:Kalle-
Muut nimimerkit: SnoobyFan, Legendi

Napoleon
Kokemus: 5/2004 Futismaailma Puulaaki (nimimerkillä rama), 2/2005 Divarikarsinnat HC RoikkuLämy, 2/2005 Team Viru Valge Puulaaki (nimimerkillä M.Rontti)
Ikä: 19
Irc:rama, rama-
Muut nimimerkit: rama, Lipiansky

pullukka
Kokemus: 2/2005 Divarikarsinnat HC RoikkuLämy, 2/2005 Puulaaki HC RoikkuLämy
Ikä: 16
Irc: gnigga
Muut nimimerkit: -


Sorokin
Kokemus: 1/2005 Puulaaki HC Ylikunto
Ikä: 18
Irc: Sorokin
Muut nimimerkit: awoi, Otevrel

Zonza
Kokemus: 2/2005 Divarikarsinnat HC RoikkuLämy, 2/2005 Puulaaki HC RoikkuLämy
Ikä: 15
Irc: Zonza
Muut nimimerkit: Housley, Sontsa

Puhelin
Kokemus: 1/2005 Divari HC BL, 1/2005 Puulaaki HC Prozac Nation, 2/2005 Divarikarsinnat HC BL, 2/2005 Puulaaki HC BL, 3/2005 2.divarikarsinnat HC BL
Ikä: 15
Irc: Puhelin
Muut nimimerkit:

Metaphor
Kokemus: 5/2004 Puulaaki Futismaailma (nimimerkillä BostnoRS), 3/2005 2.divarikarsinnat Imperiumi (nimimerkillä Hellas)
Ikä: 19
Irc: BostnoRS
Muut nimimerkit: BostnoRS, Hellas, Bostlers

Pepsy
Kokemus: -
Ikä: 15
Irc: Pepsy
Muut nimimerkit: Pepsier, Holy-R

Finn
Kokemus: -
Ikä: 15
Irc: Finn
Muut nimimerkit: Clown, Rider, Wagner



-Napoleon-
Karsinnat Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2006
Anonymous

11.12.2005 12:28
HT-Ampparit hakevat kauden 1/2006 divarikarsintoihin !

Historia

HT Ampparit sai alkunsa, kun minä (Eronen) ja khalle juttelimme tylsistyneinä fysiikan tunnilla, että olisi kiva tehdä joukkue. Joukkueen teko olikin helppoa sinänsä, mutta nimen keksiminen olikin hieman vaikeampaa. Yhteispäätöksenä oli, että ei alkuun ainakaan sitä tylsää HC:tä ja niin khalle keksi HT:n, eli Hockey Teamin.. Alku oli siis jo valmiina, mutta mikä se nimi olisikaan? Nimi tulikin esille kun tytöt alkoivat kirkumaan tunnilla kun ampiainen oli päässyt ikkunasta sisälle. HT Ampiaiset olisi ollut tylsä nimi niinpä muokkasimme sen HT Ampparit nimeksi. Näin jo pohja oli saatu tehtyä, mutta pelaajat puuttuivat. Illalla kuitenkin saatiin muutos, kun khalle pitkään etsi kunnon hyökkääjää ja niinpä löysimmekin Zednikin. Pelailimme pari päivää kiekkoa, kunnes khalle lähti jengistä kyllästyneenä niukkoihin tappioihin, niukkamaalisiin voittoihin ja hyödyttömien pelaajien värväämiseen. Pari viikkoa oli Ampparit poissa kuvioista, kunnes aloitin jengin uudelleen kasaamisen Hyrsikon kanssa. Nyt olikin jo enemmän joukkueeseen panostettu, ja halu saada se menestymään. Saimmekin takaisin jengiin Zednikin ja muita kovia vahvistuksia, kuten Canalin ja Heden, saimme myös pari muuta vahvistusta. Pelasimme tiukkoja pelejä Kiekkoliigan joukkueiden kanssa ja voitimme jopa monia. Kyllästyimme 3vs3-pelimuotoon ja päätimme pelata vain 4vs4-pelejä. Jälleen kerran pelasimme tiukkoja pelejä Kiekkoliigan joukkueiden kanssa ja voitimme useastikkin, mutta huomasimme, ettei sekään riittänyt. Halusimme pelata useammin kun 2-4 peliä päivässä ja aloimme pelaamaan taas 3vs3, vaikka emme olleetkaan niissä yhtä hyviä. Matkan aikana tuli uusia vahvistuksia try-outtien kautta, kuten Screamy,  ja T.Selänne. Hede kuitenkin halusi väistyä jengin tieltä kun aktiivisuus ei riittänyt. Nyt kuitenkin tilanne on hyvä, ja Ampparit on valmiinna taistoon, pienenä yllätysnimenäkin.

Miksi juuri HT Ampparit karsintoihin?

HT-Ampparit ei ole hetkenaikainen joukkue vaan pitkäkestoinen projekti. Meillä on sama alkuperäinen runko säilynyt ylämäissä ja alamäissä. Otteluita ei ole alla paljon, mutta koko ajan tulee pelejä lisää. Luovuttaminen ja mollaaminen ei kuulu kiekkopeleihimme. Pelaajia meillä ei ole paljoakaan, koska joukkueen tason ylläpitäminen on tärkeätä. Tärkeätä meille on myös hoitaa kausi kunnialla loppuun ja hajoaminen kesken kauden on erittäin, ettei jopa mahdottoman epätodennäköistä. Pelaamme kovia joukkueita vastaan ja tulemme aina pelaamaan ja olisi mukava pelata myös jollain sarjatasolla kovia joukkueita vastaan. Joukkue panostaa enemmän 4vs4-peleihin,  mutta pelaamme välillä myös 3vs3-pelejä, tosin emme kovin usein. Joukkue pelaa hurtilla huumorilla ja rentous on osa pelitapaamme. Meidän pelaajilla on vain harvalla kokemusta Kiekkoliigan-sarjoista ja halu päästä niitä kokeilemaan on kova. Meillä on myös kaveri tausta eli minä, Mhika, Canal ja Hyrsiko tunnemme toisemme oikeasti.

Yleistä Amppareista

Perustettu:                  29.4.2005
Perustaja:                  Eronen
IRC-kanava:        #ht-ampparit / Quakenet
Yleisin pelitapa:               4vs4
Pelaajien lukumäärä:       8/9
Keski-ikä:                         ~ 16
Vastuuhenkilöt:                Eronen ja Canal

Kokoonpano

Eronen
Muut nickit: Stalin, Deval, Ampiainen ja Pommi
Paikka :Puolustaja
Liigakokemus: -
IRC: Eronen
MSN: Tuomas_eronen_5@msn.com


Canal
Muut nickit: Maila, St.Jani, höhöö ja JaniZ  
Paikka: Hyökkääjä
Liigakokemus: -
Irc: -
MSN:  jani_m_92@hotmail.com

Hyrsiko
Muut nickit: -
Paikka: Hyökkääjä
Liigakokemus: -
IRC: -
MSN: Munksu@hotmail.com

T.Selänne
Muut nickit: TepaT
Paikka: Hyökkääjä
Liigakokemus: Puulaakia kaudella 1/2005 Hc Prozac Nationin riveissä
IRC: TSelanne
MSN: Tommi_903@hotmail.com

Screamy
Muut nickit: -Screamy-, Screameh, Plussa  
Paikka: Puolustaja
Liigakokemus: -
IRC: Screamy
MSN: Screamguy1111@hotmail.com

Mhika
Muut nickit: Mhika, Micsu, FuTar, mirppa ja Tönksy
Paikka: Hyökkääjä
Liigakokemus: -
IRC: Mhika
MSN:Tenksuu@hotmail.com

Zednik
Muut nickit: -
Paikka: Hyökkääjä
Liigakokemus: -
IRC: Rattopoika
MSN: matemaatikko@hotmail.com

Harakka
Muut nickit: Muuri, postipate, tauti ja pyrtsy
Liigakokemus: 3/2005 Elite Razor
Irc: Pyry_Harakka
Msn: Pyryal@hotmail.com



HT-Ampparit kuittaa.
Karsinnat Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2006
Anonymous

11.12.2005 19:10
Divine Scorers and Joska hakee paikkaa divarikarsintoihin 1/2006

Joukkue: Divine Scorers and Joska (DSJ)
Perustettu: 10.10 2004 klo. 12:01:30
Perustaja: Sepi
Pelattuja pelejä kirjoitushetkellä:
Vastuuhenkilöt: Sepi, Mango
Yhteydet: #DSAJ @IRCnet
         msn: mikakettu@hotmail.com (Sepi) miikka_rusi@hotmail.com (Mango)

Historiaa:

DSJ sai alkunsa 10.10 2004, kun vanhat hattricktutut Zida, Battery, Mango, Joska,
Hela90 ja Sepi hakivat virikettä tylsälle elämälleen. Kiekon hymiöajat muistuivat mieleen
ja Sepin pelimerkillä Divine oli syntynyt! Alku oli melko kankea, mutta sitten joukkue
löysi Pawelecin kakkosnickin, sekä Lunisin - tuon pelikenttien partahöylän ja peli alkoikin
luistaa jo Pawelecin sanoin "hyvin noviiseille".

Pelit sujuivat, miten sujuivat, kunnes "vattu, en ikinä koske kiekkoon" -Juuzous saapui
joukkueeseemme. Juuzous oli myöskin vanhoja hattrickin pelaajia ja vannoutunut kiekon
vihaaja. Hänestä saimme joukkueen ensimmäisen kunnon pakin ja pian tämän jälkeen myös
"proistuneet" Zida ja Mango palasivat maailmalta ykkösnickeillään. Tästä alkoi Divinen
4v4 pelien yleistyminen ja ajatus, että tästähän saattaisi joskus keskeytyäkin jotain.

Kevään ja kesän aikana joukkueeseemme liittyivät puolustaja prvs sekä kaksi hyökkääjää
nepi ja Loco. He kaikki vakiinnuttivat paikkansa nopeasti ja heidän tulonsa myötä Divinen
sairas huumori sai suurta nostoa.

Matkalla kohti karsintoja III/2005 joukkueessa kävi testillä useita hyökkääjiä, joista
muutama sopeutuikin porukkaan ja into oli kova karsintoihin haettaessa. Kun päätös
valituista joukkueista tuli, oli joukkueemme henki melko pettynyt. Kuitenkin ajan myötä
aloimme tajuamaan, että ehkä emme olleet vielä täysin valmiita.

Pian karsintojen jälkeen saimme kutsun hoki-divariin ja tietysti menimme. Pienehkön
pelaajavajeen vuoksi otimme kokoonpanoon myös pari osaamatonta kiekkoliigasta, joka
herättikin pientä närkästystä joissakin vastustajissamme. Nämä "avut" eivät kuitenkaan
montaa peliä pelanneet. Kauden lopuksi DSJ vei voiton divarissa:
http://www.hoki-liiga.net/sarjataulukko.php?series=d&season=1 ja eteni liigakarsintoihin.
Sielläkin menestys oli hyvää ja joukkue nousi seuraavaksi kaudeksi hoki-liigaan. Menestystä
tuli myöskin hoki-cupissa, jossa DSJ eteni finaaliin.

Viime kauden aikana joukkueen pelaajisto myöskin kehittyi, kun vanhat divineläiset sipoon
pojat Weak ja Battery liittyivät jälleen joukkoomme. Myöskin Jöntrik, Tikki, Martjin ja
tLx liittyivät ja näin joukkue sai lisää kokemusta ja taitoa. Viime aikoina joukkueessamme
on ollut kuhinaa, kun viimeisen hyökkääjän paikkaa on yritetty täyttää. Yrittäjiä on ollut
muutamia, mutta lopulta paikan vei Holden, joka oli jo valmiiksi parin pelaajan irl-tuttuja.

Miksi me?

-Olemme pitkäikäinen joukkue, jonka pelaajista monet myös tuntevat toisensa oikeassa
elämässä.
-Olemme asiallisia (vaikka joskus tunteet hieman kuohahtavatkin)
-Joukkuehenki on mahtava!
-Joukkueemme perusta on pysynyt joukkueessamme pitkään ja hieman uudemmatkin kasvot ovat
sopeutuneet joukkoon loistavasti.
-Pystymme haastamaan joukkueen kuin joukkueen tasaväkisesti.
-Aktiivisuutemme on hyvää, linjoilta löytää aina pelivalmiita heppuja
-Pystymme pelaamaan liigaa (Hoki-liiga tästä osoituksena)
-Vastuuhenkilöt ovat katselleet opetusmateriaalina Tom Greenin "Sormet pelissä" -elokuvan!

Pelaajisto:

Andy
Ikä: 17
Muut nickit: Zida, -Cold-, Caza, Zidalec, Oonpossu, Pelaaja99
IRCnick: Zida
Kiekkoliigakokemus: Ei kokemusta

Battery
Ikä: 15
Muut nickit: Majesty, -probot-
IRCnick: Probot-
Kiekkoliigakokemus: 2.divakarsintaa kaudella 3/05 tenoreissa

Holden
Ikä: 15
Muut nickit: Josh
IRCnick: Holden-
Kiekkoliigakokemus: 2.divarikarsinnat Kanoissa 3/05

Juuzous
Ikä: 16
Muut nickit: Suede
IRCnick: Juuzous
Kiekkoliigakokemus: Ei kokemusta

Jöntrik
Ikä: 14
Muut nickit: Snook,Kleslafan,Pelaaja29,Jönkka
IRCnick: Jontrik
Kiekkoliigakokemus: 2.divarikarsintaa Kanoissa 3/05

Lavastaja
ikä: 15
Muut nickit: mankeli, Weak
IRCnick: Lavastaja
Kiekkoliigakokemus: Puulaaki 1/05 HC Prozac Nationissa
                   2.divarikarsinnat tenoreissa 3/05

Mango
Ikä: 14
Muut nickit: Fortuna, Joskatar, baw4
IRCnick: Mango-
Kiekkoliigakokemus: Divarikarsinnat HC Maplen kanssa 5/2004

Martjin
Ikä: 16
Muut nickit: Martijn
IRCnick: Martti-
Kiekkoliigakokemus: Liigaa Kiekko-Hobiiteissa kaudella 2/05
                   Liigakarsintaa Kiekko-Hobiiteissa kaudella 2/05
                   Divaria Kiekko-Hobiiteissa kaudella 3/05

Old
Ikä: 14
Muut nickit: joku2, Oldpass, fantsu
IRCnick: Old
Kiekkoliigakokemus: Ei kokemusta

Restless
Ikä: 16
Muut nickit: Repsu
IRCnick: RePa^
Kiekkoliigakokemus: Ei kokemusta

Sepi
ikä: 17
Muut nickit: Zukkah, Sukkeri, Prvstar, Pelaaja66
IRCnick: Sepi66
Kiekkoliigakokemus: Ei kokemusta

Tikki
ikä: 17
Muut nickit: -
IRCnick Tikki_
Kiekkoliigakokemus: 2.divarikarsintaa Project Teamplayssa 3/05
Karsinnat Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2006
Anonymous

12.12.2005 20:54
Laitataklaus hamuaa paikkaa divarikarsintoihin 1/06



Joukkueen nimi: Laitataklaus
Perustettu: 4.5.2005
Perustaja: JOjanen (nykyinen  Laita)
Vastuuhenkilöt: Laita , asonic ja Kurosawa
Pelejä kertynyt: 634
Pelimuoto:4 vs 4 , (3vs3 pelejä ei pelata laisinkaan)
Yhteydenotot: #Laitataklaus @ IRCnet, taikka Gru-@hotmail.com (Laita)



Historia:
Laitataklaus sai alkunsa eräänä kauniina toukokuisena päivänä vuonna 2005.
Joukkueen perustajana toimivat Laita ja asonic. Hetkeä myöhemmin verkkoon tarttuivat Kurosawa ja Antza. Tämä nelikko on viihdyttänyt kiekko kansaa alusta asti Laitataklauksen väreissä , tosin Antza on jätänyt kiekottamisen vähemmälle , täten antzaa ei nähdä divari kokoonpanossa mukana, toki  antza on joskus harjoitus otteluita pelailemassa.

Aluksi pelit olivat pääsääntöisesti vain 3vs3 muodossa , 4 vs 4 pelejen pariin siirryttiin onnistuneesti  kesällä. 4 vs 4 muodon pariin siirtyminen nostatti pelillistä tasoa paljon.

Pidimme kesän vaihteessa hieman yli kuukauden tauon , jolloin joukkue latasi akkuja ja vietti ns. kesälomaa. Loma oli aiheellinen sillä tauon jälkeen joukkue sai piristys ruisketta persuksiin ja 4 vs 4 pelejä alettiin pelata entistä runsaammin ja hyvin tuloksin. Laita kirjoitti team foorumille taktiikan 4vs4 muotoon ja sitä sitten opeteltiin, itse asiassa kyseistä taktiikkaa ei opittu koskaan, vaan joukkue löysi erin taktiikan aivan itsestään. Pelaajahankintoja oli myös tehtävä, koska materiaali alkoi olla hieman kapea. Löysimme oikein potenttiaalisia ja kokeneita spelureita, heidät päätettiin aluksi istuttaa kakkos nikeillä joukkueeseen. Kun pelit alkoivat kulkea toivotulla tavalla, oli siirryttävä ykkös nick aikaan. Joukkueen jokaiselta kakkos nikiltä kysyttiin halua pelata ykkös nikillä joukkueessa, monet siihen suostuivat...Tällöin tavoitteeksi asetettiin Kliiga alaiseen sarjaan pääsy kaudelle 1/06.Näytti myös  aivan siltä kuin Laitataklaus olisi oppinut jotakin uutta , koska monet huippujoukkueet saivat ällistellä ,  kuinka Laitataklauksen kokenut ja nälkäinen väki laittoi verkkoja tötterölle pelissä, kuin pelissä.

Syksyllä 2005 Laitataklaus teki lopullisen läpimurron kiekon elittiin. Oli selvää , että Laitataklaus oli kehittnyt hurjasti 4 vs 4 muodossa ja pystyi voittamaan kenet tahansa. Tästä osoituksena monet voitot Kliiga, sekä muista kovista joukkueista. Joukkueen aktiivisuus kasvoi tällöin yli 10peliin päivässä , nykyään moisiin lukemiin harvoin ylletään , mutta silti aktiivisuus on pysynyt tähänkin päivään saakka hyvänä.




Miksi juuri meidät divarikarsintoihin 1/06?
Olemme tehneet pitkäjänteistä työtä kauan ja se on alkanut vihdoin tuottamaan hunajaa (osoituksena tästä , olemme olleet jo reilusti yli  kuukauden  top-100 listan paremmalla puolella ja olemme kyenneet ottamaan päivittäin  kovia päänahkoja). Joukkue kykenee haastamaan kenet tahansa hyvään kamppailuun ja järjestämään hyvää viihdettä kiekko kansalle.

Meidän mielestämme tiukka peli jossa häviämme , on jopa parempi kuin helposti voitettu peli. Nautimme siis suunnattomasti tiukoista väännöistä.

Jokainen joukkueen jäsen käyttää irkkiä, siellä sovimme yleensä pelin ja pidämme huolen hyvästä aktiivisuudesta, samassa onnistuu mukava rupattelu kanavallamme.

Joukkueen runko on ollut kasassa alusta lähtien , joten ilomielin voin vakuuttaa, että joukkue ei tule missään nimessä hajoamaan.

Mitä asiallisuuteen tulee, joukkueen johto on kaikin puolin täysi-ikäinen ja pitää huolen hyvästä joukkuehengestä ja kunnioitamme suuresti niitä vastustajia, jotka meitäkin kunnioittavat. Reilu peli ja asiallisuus on kaiken a ja o , tätä noudattaen meidänkin joukkue on pyristellyt eteenpäin, niin myötä kuin vastoinkäymisissä.

Emme (ehkä) ole niin kuuluisa nimi, kuin jotkut karsintoihin hakevat joukkueet, vaikkakin olemme suhteellisen kokenut joukkue. Mutta olen täysin vakuuttunut ja varma siitä, että joukkueemme materiaali ja pelillinen taso riittää haastamaan jokaisen kliiga/divarikarsinta joukkueen tasaiseen vääntöön ja tämän kautta pystymme  voittoihin.

Laitataklauksella ei ole kokemusta mistään sarjasta, joten olisi erittäin hienoa, että pystyisemme näyttämään juuri kiekkoliigan  divarikarsinnoissa mihin kykenemme.

Jos Laitataklaus valittaisiin karsintoihin, se nostattaisi entisestään itseluottamusta ja olisi meille ainakin palkinto kovasta työstä. Vaikka suurimalla osalla joukkueemme pelaajista ei ole aiempaa kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista, on se ehkä paras esimerkki joukkueesta, joka loistavaa esimerkkiä näyttäen todistaa, miten tarpeeksi kunnianhimoinen ja nälkäinen joukkue voi menestyä ja nousta divariin.



Kokoonpano:
Mainitsin jo hakemuksen alkupuolella , että antzaa ei kokoonpanossa nähdä, myöskin Raska on divarikarsinta kokoonpanon ulkopuolella, koska pelailee vain harjoitus otteluita joukkueessamme.

Laita
Ikä: 18
Muut nimimerkit: JOjanen
Kokemus: Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista. (Hoki - liigassa pari peliä)
IRC: Laita


asonic
Ikä: 19
Muut nimimerkit: Pökö & Qasat
Kokemus: Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista.
IRC: asonic


Kurosawa
Ikä: 21
Muut nimimerkit: n0viisi & Saibu
Kokemus: Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista.
IRC: Doctor_



Guafi
Ikä: 14
Muut nimimerkit: predator & Guafi-
Kokemus: Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista.
IRC: Guafi



Cajanek
Ikä: 16
Muut nimimerkit: Pinja
Kokemus: Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista.
IRC: Balluska



Elite
Ikä: 17
Muut nimimerkit: Wile, Wilelol, LottoKone, Essence, _Ryan_, KonArtis
Kokemus: Kliigassa: 2/2005 liiga George W. Bush H 3gp (5+1)
                3/2005 2. divari Elite Razor 17gp (18+10)
IRC:  Wilelol / Wileloliina



A.Mogilny
Ikä: 17
Muut nimimerkit: A.Irbe & Amogilny
Kokemus: Puulakissa: Narrilauma 5/04 , S.K.A 1/05 ja  VV 2/05 (tosin VV pelannut A.Simpson nikillä)
IRC: amogilnyy



Tötsä
Ikä: 15
Muut nimimerkit: Wickerman & Murder
Kokemus: Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista (Hoki-Liigaa divarissa Wickerman nikillä)
IRC: Totsa- , Totsa_



EDIT: 21.12.05 - Hakemus päivitetty ja A.Mogilny lisätty kokoonpanoon.
EDIT: 27.12.05 - Tötsä suoritti viime hetkellä try-outin ja pääsi riveihimme, myös hakemus päivitettiin viimeisen kerran ajan tasalle.
Kiittäen Laitataklaus
Karsinnat Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2006
Anonymous

13.12.2005 12:35
HC KAUHAVA ILMOITTAUTUU HAKIJAKSI 2-DIVARIKARSINTOIHIN KAUDELLE 1/2006


Joukkueen nimi: HC Kauhava
Lyhenne: Kva
Luotu: Tammikuun 6. 2005
Löytäjä:Hocke
Vastuuhenkilöt : Hocke, Naattori ja Cipolla
Ottelut: Played: 1194, Wins: 621, Draws: 168, Losses: 405
Värit: (Koti): pinkki-sininen-musta (6) (Vieras): sininen-pinkki-musta (6)
Keski-ikä: n. 16 vuotta.
Pelaajien lukumäärä: 9 Pelaajaa

HC KAUHAVA HISTORIA:

Joukkue on perustettu vuoden 2005 alussa, joten tästä HC Kauhavan unelma Kiekkoliigan alaisuudesta pelaamisesta ei pitäisi jäädä uupumaan. Alussa Kauhavan tie oli hieman synkkä, kuten muillakin novi tiimeillä yleensä, voitottomien pelien putket koettelivat Kva:n miesten kiinnostusta kiekkoon, mutta sieltä on noustu. Aluksi pelaajat olivat pääasiassa kauhavalaisia ja vielä ns. 2nickeillä mukana. Pelaajien taso ei ollut kummoinen, mutta kova harjoittelu on nostanut Kva:n tasoa, harjoittelusta kertoo jotain yli 1100 pelattua harjoitusottelua. HC Kauhavan huonoimmat hetket sijoittuivat yhden kauden divarikarsintoihin kun emme päässeekkäät niihin mukaan olivat Kva:n pelaajien reaktiot hieman liian kovat ja näin tiimi koki ensimmäisen ja viimeisen pahan kriisin ja pelaajien aktiivisuus muuttui mitättömäksi. Onneksi Hocke tuumasi, että laitetaan nippu takaisin kokoon, ja tässä sitä taas ollaan hakemassa uudelleen sitä paikkaa Kiekkoliigan sarjaan tällä kertaa 2-divariin. HC Kauhava on tällä kertaa varteenotettavampi hakija kuin muilla kerroilla, tiimi on nyt todella hitsaantunut yhteen ja pystyy pelaamaan yleisöystävällistä kiekkoa. Tiimi löi itsensä viimeistään kesän alussa itsensä kiekko kansan tietoisuuteen, hyvien harjoituspelien ja sitä kautta pitkien voittoputkien takia. Kva:n jäsenet toivovat todella pääsevänsä näyttämään kyntensä 2-divari karsinnoissa, ja uskommekin että Kva:n pelaaminen on nykyään sillä tasolla että tästä voisi alkaa Kiekkoliigaan uuden joukkueen nousu, toivotaan!

MIKSI HC KAUHAVAN PITÄISI ANSAITA PAIKKA 2-DIVARIKARSINNOISSA?

HC Kauhava on aktiivinen kaveri porukalla perustettu tiimi, jolla on pelissä mukana niin huumori kuin herrasmies peliin kuuluvat säännöt. Kva haluaa ja pyrkii pelaamaan kovatasoisia joukkueita vastaan, tietenkin riippumatta rankingista. Tästä loistava esimerkki on liiga/diva- joukkueet joilla rank. ei ole hirveän korkea, mutta usein pelaamme heitä vastaa, koska haluamme saada kovaa harjoitusta ja hyviä pelejä.Tarkoituksenamme olisi nyt yrittää päästä pelaamaan 2-Divarikarsintoja, jolloin saisimme mahdollisuuden lähteä nousemaan kohti sitä suurinta ja mahtavinta Kiekkoliigaa. Uskoisin, että taitojen suhteen meillä ei olisi hätää näissä peleissä, sillä tilillämme on lukuisia voittoja liiga/divari/2-divari- tason joukkueista, mutta toki tappioitakin on tullut. Kva:n 2-divarikarsintoihin pääsyä uskoisimme auttavan sen, että joukkueen runko on ollut kasassa jo todella pitkään ja me voimme luvata, että tämä tiimi ei pienistä kolhuista hätkähdä. Lähes kaikki tiimimme jäsenet ovat pelanneet kauan HC Kauhavassa ja tuntevat toisensa myös kiekon ulkopuolelta, jolloin tiimihenkemme on todella loistavaa. Nyt Kva vain odottaa ja toivoo, että saamme sen kauan odotetun näyttöpaikan Kiekkoliigan alaisissa karsinnoissa.


MUUTA TIETOA JOUKKUEESTAMME:

HC Kauhavan runko on nyt hitsaantunut todella vankasti yhteen joten pelaajien vaihtuvuudesta ei ole enää minkäännäköistä vaaraa, tähän paikkaan Kva:n pojat varmasti toteaisivat semmoisen asian, että "niillä mennään mitä on". Joukkueen jäsenet käyttävät myös Ircciä ja Kva:lta löytyy oma kannukin #HCKauhava (Ircnet), joten Kva:n miesten tavoittamisen ei pitäisi olla kovin vaikeaa.


Kokoonpano:

Esimerkki: Nimi (2.nickit) (Pelikokemus karsinnoista, 2-divarista, divarista taikka liigasta, jos on), irc nicki, meseosote.


Naattori (Naattor, N44770r1) (Kokemusta liigasta Niksu nickillä Zambolaation riveissä kaudella 2/2005) Ircissä nicillä Naattori_, shonniman@hotmail.com

Cipolla (ei 2nickejä) (ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista liigoista) Ircissä nicillä Cipolla, samsura61@hotmail.com

Hocke ( Hoojii) (Kokemusta laakista HooJii nickillä TRE Kronorin riveissä kaudella 2/2005 sekä 1-divarista Ylikunnosta kaudella 3/2005 myöskin nicillä Hoojii) Ircissä nicillä Hocke, hane.palomaki@jippii.fi

Henray (Jr. , Renu) (ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista) Ircissä nicillä Henray-, Henry_Renko@hotmail.com

SML (-Holly-) (ei kokemusta Kiekkoliigan sarjoista)

Tunski (Jukka, Jukka-, Tuna) (ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista liigoista)

Mazter (Maz, Mazzu, Crosby) (Ei kokemusta Kiekkoliigan sarjoista) Poistunut joukkueesta

Totti10 (Totti, Tytti10, Tatti10) ( kokemusta laakista kaudelta 2/2005 bagdad sniperssista)

setärnä (PanU, Setärnä. , pnuu) (ei kokemusta Kiekkoliigan sarjoista)

Yhteydenotot:

Hocke(hane.palomaki@jippii.fi), IRC (Hocke)
Naattori (shonniman@hotmail.com), IRC (Naattori_)
Cipolla (samsura61@hotmail.com)IRC (Cipolla)
kotisivut: www.hckauhava.urli.net  
IRC: #kiekkoliiga, #hckauhava
Hc Halkon hakemus
Anonymous

13.12.2005 19:13
Hc Halko  hakee karsintoihin 1/2006


Hc Halko perustettiin 20.12.2004 Mahan toimesta. Nimi on ollut kohta jo vuoden mittaisen historiamme aikana aina sama. Itse nimi juontuu paikallisesta jalkapallojoukkueesta, mutta se onkin ihan eri tarina se..
  Luokkakaverini Maha perusti Halkon, koska halusimme pelata yhdessä samassa joukkueessa. Ensimmäinen värvätty pelaajamme oli joonaz, joka edelleen on joukkueemme vahvuudessa mukana. Pelaajien vaihtuvuus alussa oli todella suurta johtuen tietysti siitä, että olisi mahdollisimman paljon porukkaa yhtä aikaa paikalla pelailemassa, kun pelejäkin pelailtiin täysin huvin vuoksi. Siinä kun itsekin pelaajina kehityimme, tuli ja meni porukkaa ja jotkut jäivät pidemmäksikin aikaa. Kevääseen mennessä nykyisestä 10 pelaajastamme jo 8 oli tullut jäädäkseen Halkoon. Tosin jotkut aloittelivat uransa Halkossa kakkosnickeillään, mutta jossain kevät-kesä vaihteessa päätimme kaikki siirtyä joukkueeseen ykkösnickeillämme, ellemme sitä jo olleet.
  Tällöin kesän alkupuolella oli Maha ilmoittanut meidät Hoki-liigaan. Olimme toki kuulleet kiekkoliigastakin, mutta pelillisen tason emme uskoneet sinne riittävän, joten Hoki-liiga tuntui sopivalta aloittaa muidenkin kuin tavallisten haasteottelujen pelaamiseen. Onneksemme tällä liigalla oli asiansa hoitava johtokunta, eikä liiga tyssännyt heti alkuunsa. Tästä lähtien pelimuotonakin on ollut pääosin 4vs4. Ensimmäinen kausi oli ja meni, pronssia saimme vaikka liiga vähän tyngäksi jäi muiden(kin) osalta. Syksy tuli ja toinen kausi alkoi jossain vaiheessa. Tällöin ikäväksemme armoitettu maalintekijä Iguodala joutui jättämään Halkon ja koko kiekon peluun opiskelukiireidensä takia (suorittaa kaksoistutkintoa). Menetys oli ikävä, mutta ratkaisu oli kuitenkin se ainoa oikea hänelle, jolla on elämänarvot kohdallaan.
  Toinen kausi olikin jo tasoltaan huomattavasti kovempi. Runkosarja sujui osaltamme kohtuullisesti. Playoffseissa vastaan asettui Kuolema, jota vastaan taistelu olikin ainakin numerollisesti erittäin tasainen. Harmiksemme Kuolema korjasi kuitenkin satoaan kolmannessa ja ratkaisevassa ottelussa erittäin jännittävässä ja jatkoajalle menneessä ottelussa. Tähän siis katkesi matkamme toisella kaudella, mutta lohdutukseksemme voimme kuitenkin sanoa, että mestarijoukkueelle tiputtiin.
  Tällä hetkellä on kolmas kausi käynnissä.



Joukkueemme kokoonpanon runko on todella vakaa. Pelaajistamme lähes kaikki ovat olleet yli puoli vuotta joukkueessa, puolet lähempänä vuotta. Ainakin yksi syy monien muiden rinnalla on se, että tunnemme toisiamme hyvin paljon kiekon ulkopuolellakin. Minä allekirjoittanut sekä Maha olemme luokkakavereita kuin myöskin joonaz ja Konkola sekä Poirotti ja Eskoo omilla konnuillaan tällä Suomen maalla. Ovatpa jotkut myöskin tavanneet toisensa. Kokoonpanoon saattaa kuitenkin tulla lisäyksiä jos sopivan henkisiä kavereita jostain sattuu löytymään. Aktiivisesti emme kuitenkaan värvää.
  Minun itseni on hyvin vaikea arvostella joukkuehenkeämme, sillä olen pelannut koko ”urani” Halkossa paria viikkoa alkuajoista lukuun ottamatta eikä minulla koskaan ole ollut mitään muuta nickkiä. Mutta jotenkin sitä voisi kuvastaa se, että jos joukkueemme jostain ihmeen ja kumman syystä hajoaisi, luultavasti lopettaisin koko pelin pelaamisen, sillä ei näin loistavaa ja kannustavaa ilmapiiriä voi muualta löytyä. Mutta tämä siis täysin teoriassa, sillä voin luvata että emme tule hajoamaan.
  Matkan varrella on kaatunut lukemattomia kiekkoliigankin sarjojen alaisia joukkueita, mutta tappioita on luonnollisesti tullut useita. Tällä hetkellä pelejä näyttää olevan pelattuna hitusen vaille 1200, joista hieman alle 500 on päättynyt iloksemme voittoon, pistejakoja on tullut puolitoista sataa ja tappiota hieman päälle 550. Otteluiden jälkeen käsittelemme tapahtumat ja kritiikkiä jaetaan avoimesti. Tässä keskustelukulttuurimme on kuitenkin ei-niin-suomalainen, sillä kritiikistä ei oteta nokkiinsa vaan se nähdään mahdollisuutena, josta voidaan ottaa oppia ja kehittyä niin pelaajanakin kuin ihmisenä. Tämän takia Halko ei välttämättä sovi kaikille pelaajille, vaan tarvitaan melko vahvaa itsetuntoa.
  Pelimuotona meillä on ollut jo pitkään 4vs4. Olemme myös erittäin motivoituneita pelaamaan 5vs5 pelimuodolla, joka kuitenkin on väistämättä se tulevaisuuden pelimuoto. Näihin otteluihin ei tosin meinaa vastustajaa helpolla saada, mutta olemme niitä kuitenkin sen verran pelanneet, etteivät yhden käden sormet niiden laskemiseen riitä muttei niitä kyllä kymmenissäkään lasketa.
  Joukkueemme pelaajat ovat kaikki yläasteella ja kaikilla on messenger. Myös ircin käyttö luonnistuu suurimmalta osalta ja siellä olemme Hoki-liiga pelimme sopineetkin ja siellä tulemme mahdolliset divarimatsitkin sopimaan.



   Mielestämme Hc Halko on osoittanut kykynsä pystyä pelaamaan kunniakkaasti kiekkoliigan alaisuudessa mm. kohta kolmen pelatun Hoki-liiga –kauden, suuren ottelumääränsä, vakaan kokoonpanonsa, pelillisen tasonsa sekä asiallisuutensa takia. Meistä kiekkoliigan organisaatio saisi mukavan peliporukan, jolla on vahva halu kehittyä joka suhteessa. Näkisin myös kiekkoliigan alaisuuteen pääsyn sinä kuuluisana viimeisenä palana palapeliin, joka veisi meidät uudelle tasolle sitoutumisessa joukkueeseemme.

  Kokoonpanomme: (kenelläkään pelaajistamme ei ole kiekkoliigasta kokemusta paitsi Widingillä divarikarsinnat tenoreiden riveissä ?/200?)

Vastuuhenkilöinä toimivat Eskoo ja Poirotti, mutta kaikki pelaajia voi kyllä lähestyä mm. ircissä.

Eskoo
Muut nickit: Asiaton

joonaz
Muut nickit: -Black-, DerQ. C.Palmer, Deutzer

Konkola
Muut nickit: Dante, Shard, Teemuki, -White-

Widing
Muut nickit: Kariyac.

Jii
Muut nickit: -

Maha
Muut nickit: TinaUkko, Nenäliina, Krypto, Urho_4

Poirotti
Muut nickit: Iishokki, A.Entreri

Slerbu
Muut nickit: Proctor

V.Sicak3
Muut nickit: D.Kalt, A.Heino, S.Gonchar, R.Lavins

Greene
Muut nickit: Ayoso, Scrut, Scau, Scy, Pox

Luotamme täysin valitsijaraadin kykyyn tehdä oikean päätöksen valittavien joukkueiden suhteen ja luonnollisesti toivomme että me olemme niiden valittujen joukossa..

Ja näin lopuksi haluaa koko Halkon poppoo toivottaa mukavaa ja rauhallista joulun odotusta itse kullekin!
Karsinnat Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2006
Anonymous

15.12.2005 22:18
Kouvola Sabresin hakemus 2.Divari karsintaan!

Perustiedot:
Nimi: Kouvola Sabres (KS)
Perustettu: 2005-03-15 00:14:51
Perustaja: Zipp0
Pelatut pelit: 955, voitot: 506, tasapelit: 123, tappiot: 316
Kotisivut: www.ksabres.tk
IRC-kanava: #KSabres (IRCnet)
Keski-ikä: n. 15,1 vuotta
Vastuuhenkilöt: Zipp0 ja Orja
Peliasut:
Kotiasu: vaaleanvihreänharmaa - musta - tummanvihreä (6)
Vierasasu: tummanvihreänharmaa - valkoinen - tummansininen (6)


Kokoonpano:

Joukkueen kokoonpanossa on 12 pelaajaa, joista 7 on hyökkääjiä ja 5 pakkeja.

Hyökkääjät:

Zipp0, 15v (1. vastuuhenkilö)
Muut nickit: Zippo ja -Z-
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: Ei ole
IRC: Zipp0
MSN Messenger: zippo_fin@hotmail.com

Pönssi, 15v
Muut nickit: napstar, Rantanen, Pönssii, Nevehööd, Aspire ja Retski99
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: Ei ole
IRC: Rantzii
MSN Messenger: rantzi17@hotmail.com

Garon, 15v
Muut nickit: V.Petrov
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: Ei ole
IRC: Garon
MSN Messenger: litium_64@hotmail.com

Fender, 17v
Muut nickit: Caster, -Strato- ja Omice
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
2/2005 Bagdad Snipers, Puulaaki
IRC: Fender-
MSN Messenger: miigu_88@hotmail.com


fouba, 15v
Muut nickit: vouba
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: Ei ole
IRC: fouba
MSN Messenger: maraddi90@hotmail.com

D-M, 16v
Muut nickit: Tee-em
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
2/2005 Bagdad Snipers, Puulaaki
IRC: D-M
MSN Messenger: Ei käytä

Fumble, 17v
Muut nickit: Funble, Mbousoume ja Pakki2006
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
Kaikki kokemus Hurtaj nickillä.
3/2004 Kalma HC, Divari
4/2004 Kiekko-Hobiitit, Liiga
5/2004 Zambolaatio, Divari ja HCH - HardCoreHokia, Liiga
1/2005 Slussenin Sissit, Liiga ja Liigakarsinta
2/2005 Slussenin Sissit, Divari
IRC: Fumble
MSN Messenger: -

Pakit:

Orja, 15v (2. vastuuhenkilö)
Muut nickit: NHL
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: Ei ole
IRC: Orja
MSN Messenger: seula90@hotmail.com

sydän., 15v
Muut nickit: Hukka ja R.Blake.
Kokemus kiekkoliigan sarjoista: Ei ole
IRC: sydan
MSN Messenger: mikko_minihe1990@hotmail.com

Lemieux26, 12v
Muut nickit: Lemi26 ja Lemu26
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
1/2005 S.S.K/HC Prozac Nation, Puulaaki
IRC: Ei käytä
MSN Messenger: jarskille@hotmail.com

Pappis, 15v
Muut nickit: CUBErt
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
3/2005 Polkupyörän Dynamo, 2.Divari (10 peliä)
IRC: Pappis
MSN Messenger: emilleskinen@hotmail.com

E.Perrin, 14v
Muut nickit: Sillgren ja EPerska
Kokemus kiekkoliigan sarjoista:
1/2005 S.K.A/HC Prozac Nation, Puulaaki
4/2004 HC Rävelöt, Divari
IRC: Ei käytä
MSN Messenger: janne1991_boy@hotmail.com



Joukkueen historiasta tietoa:
Joukkue on perustettu 2005-03-15, eli olemme aika vanha joukkue kiekossa. Joukkueen keulahahmona on aina ollut Zipp0, joka on ollut mukana melkein jokaisessa pelissä. Joukkue aloitti pohjalta ja tappioita tuli, mutta kaikesta huolimatta yritys ja taistelu oli kovaa. Parin kuukauden pelaamisen jälkeen joukkue jäi lomalle, kun Zipp0 aloitti The Alliancella pelailun, mutta kuitenkin kaipuu kasvattiseuran huipulle nostamiseen kasvoi Alliancen menestyksen myötä. Niinpä Zipp0 kesäkuussa rupesi kasaamaan joukkuetta taas kokoon joukkueeseen tuli vanhoina pelaajina Zip0n lisäksi Lievers ja Touristi, sekä Alliancesta tutut Donitsi, hercules, Pönssi, sydän., sekä Myll-. Tällä kokoonpanolla mentiin, mutta nopeasti Myll- vaihtoi seuraa, koska hänen pelinsä ei kulkenut Kouvolassa. Silloin myös Donitsi teki Rymättylän Lätyn ja meni sinne. Myöhemmin herculeskin siirtyi Rymättylään. Myös Pomo ja Kams liittyivät Sabresien riveihin. Sitten pelaaja määrä hupeni, Pomon, Kamssin ja Touristin lähdettyä ja Zipp0 rupesi värväämään porukkaa kasaan. Ensimmäiset värväykset olivat Fender, Lemieux26, Garon, AvAiN88 ja Orja, jotka ovat olleet joukkueessa jo 5kk. Myöhemmin Lievers päätti lopettaa pelaamisen ja oli lisävärväysten aika. Silloin mukaan tulivat Pappis, Kopzu, D-M, fouba ja E.Perrin, jotka ovat olleet jo joukkueessa muutaman kuukauden. Heidät oli helppo ottaa mukaan, koska Pappis on Zipp0n IRL-kaveri, fouba on Orjan IRL-kaveri ja E.Perrin on Lemieuxin veli. Näillähän sitä ollaan menty sitten eteen päin ja kovalla itseluottamuksella, sekä hyvillä onnistumisilla. Pelejä on voitettu tasaisesti ja taidot ovat kentällä riittävät voittamaan minkä tahansa joukkueen. Kopzu ja AvAiN88 perustivat oman tiimin tässä karsintojen alla, mutta emme näillä näkymin ole ottamassa uusia pelaajia heidän tilalle.

Mielestämme me olisimme juuri oikea valinta 2.Divari karsintaan!
Pelaamme aina 4vs4-pelejä (poikkeus tapauksessa 3v3, jos intoa riittää eikä väkeä ole), joissa olemme pärjänneet todella hyvin. Onhan monet kiekkoliigan alaiset joukkueet kaatuneet ja muutenkin tasaisia vääntöjä ollut. Pelaamme keskimäärin 2-8 peliä päivässä, joka on mielestämme suht aktiivista. Joukkue on aina pelannut rehtiä peliä ja olemme ruvenneet panostamaan asiallisuuteen yhä enemmän. Monet pitävät joukkuettamme "peelona", mutta väitteet eivät kyllä ihan pidä paikkaansa. Olisi mukava todistaa koko kiekokansalle väitteiden paikkansapitämättömyys. Emme pelaa rankingin päälle, sillä turha sitä on tuijottaa. Pelillinen taso kertoo paljon enemmän kuin summa numeroita. Valitsemme myös mieluusti kiekkoliigasta tutun vastustajan, jos siihen on mahdollisuus. Olemme tässä pelanneet jo yhden kauden Hoki-Liigassa, joka meni ihan kaiken kaikkiaan hyvin, vaikka odotukset olivatkin ehkä korkeammalla ja loppuen lopuksi olimme pronssilla. Nyt on menossa Hoki-Liigassa toinen kausi ja olemmekin pelanneet pelejä aktiivisesti ja hyvällä menestyksellä, mutta nyt joukkue on mielestämme valmis siirtymään tämän arvostetumman ja kovatasoisemman liigan alaisuuteen. Joukkueen kokoonpano on pysynyt samana jo kuukausia ja onhan sitä tietysti muutama lisä hankinta tehty. Onhan noita harjoituspelejä alla jo reilut 900, joka on mielestämme suuri määrä. Vastuuhenkilöt Zipp0 ja Orja ovat aktiivisesti IRCissä ja sieltä meidät tavoittaa helposti esim. #ksabres tai #kiekkoliiga. Joukkueen pelaajista puolella on jo kokemusta kiekkoliigan sarjoista tai puulaakista, joka on luultavasti positiivinen asia. Tiedämme, että jos meidät valitaan 2.Divari karsintaan niin kaikki pelit pelaamme kunnialla läpi kävi miten kävi. Olisimmehan jo hakeneet viime kaudella Divari karsintaan, mutta Kouvolassa meni Soneran netit kiinni eikä sitä hakemusta päässyt sitten laittamaan :D

Lyhyesti Kouvola olisi lähdossä reippain mielin ja kova itseluottamus päällä 2.Divari karsintaan!


Zipp0 teki hakemuksen, Orjan pienellä avustuksella.
:wink:

EDIT:
- Fenderin IRC-nick.
- Fumble lisätty kokoonpanoon.
- Pelit ja keski-ikä päivitetty.
Karsinnat Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2006
Anonymous

18.12.2005 14:24
Varpasaaren Vauhti ehdolle 2. divisioonan karsintoihin

Perustiedot:


Nimi:Varpasaaren Vauhti
Lyhenne:VV
Perustettu:06.08.2004
Vastuuhenkilö:Jakro
Irc: #varpasaaren_vauhti @ IRCnet
Messenger: beardless69@hotmail.com (Jakro)

Intro

Jylhien metsien ja syvien järvien keskellä sijaitsee tämän perinteisen kiekko joukkueen kotihalli.Tämä monille tuttu perinteinen ryhmä ei varmaan kovinkaan suuria esittelyjä kaipaa, mutta tästä se lähtee. Kiekkoa jo vuodesta kuokka ja kirves (tarkalleen viime vuoden elokuusta lähtien) tarponut perinteinen joukkue Varpasaaren Vauhti yrittää jälleen vakuuttaa Teidän arvollisen raadin päänupit. Monet ovat varmaan luulleet, että joukkue on kadonnut maan alle, koska emme päässeet viimekarsintoihin sekä tipuimme Hoki-Liigasta epäaktiivisuuden vuoksi. Epäilevät Tuomaat ovat kuitenkin tietämättömyyden väärällä polulla. Ei, emme ole kadonneet mihinkään, vaikka saimme paljon risuja heikon puulaakikauden johdosta, jonka vuoksi emme päässeet viimekarsintoihin. Otimme vinkistä vaariin ja olemme hakeneet kuosiamme uudestaan, ja pyrimme näihin karsintoihin uudella innolla ja asenteella, emmekä ole se sama vanha ja rämpivä joukkue enää.

Varpasaaren vauhdin tarina lyhyesti

Historialliset tarinat ovat osittain turhaa ja triviaalia tietoa sekä tylsää luettavaa, joten tässä lyhyesti pääkohdat joukkueemme kiekko taipaleesta. Varpasaaren Vauhti perustettiin siis jo elokuussa 2004. Vuoden ja 2000 pelin rajapyykit siis ovat jo tulleet vastaan eli olemme kiekon perinteikkäimpiä joukkueita. Niistä ajoista paljon on muuttunut, taitotaso on noussut, mutta pelaajisto on vaihdellut aikojen saatossa paljon. Ainoa vakio on ollut Jakro, joka on ollut mukana ensimmäisestä pelistä lähtien. Joukkue osallistui myös kaudella 2/2005 puulaakiin vaihtelevalla menestyksellä.

Pari sanasta nykyisestä joukkueestamme

Jos vertaillaan viime karsintoihin hakenutta kokoonpanoa ,sekä nykyään voimassa olevaa kokoonpanoa, voi ulkopuoliset saada käsityksen, että niissä on suuri muutos. Kuitenkin peruspaketti on pääpiirteitten sama. Tulemme pelaamaan mahdolliset divarikarsinnat suhteellisen tiiviillä kokoonpanolla, mutta pelaajia ja aktiivisuutta riittää aivan uudella tavalla. Joukkueen perusrunko on ollut kasassa jo reilusti ennen puulaakikautta eli pitkän ja kunnioitettavan ajan. Tämä on se kokoonpano, josta Varpasaari tulee suurimmaksi osaksi koostumaan mahdollisissa seuraavissa karsinnoissa, joten puheet joukkueen suuresta vaihtuvuudesta voidaan unohtaa. Joukkueeseen on myös tarttunut pari vanhaa gurua sekä uusia nousevia tähtiä viimeisten kuukausien aikana. Uudet Pelaajat ovat sitoutuneita joukkueen toimintaan ja tuovat uudenlaisen lisämausteen tämän perinteisen joukkueen tyyliin. Vaihtuvuus on rauhoittunut ja aktiivisuus elpynyt hyvälle tasolle eli pelaamme päivittäin useita otteluita.

Joukkueen henkinen puoli on varmaan tuttua monelle. Pelaamme rehtiä ja rehellistä peliä ja kunnioitamme vastustajia sekä kiekon kirjoittamattomia sääntöjä. Olemme lähteneet siitä, että pelataan täysiä muttei tosissaan. Joukkueella on rento meininki eikä virheistä oteta pulttia. Porukka on erittäin kypsää ja asiallista ja keski-ikä lienee siellä 16-18 tienoilla. Huonosti käyttäytyvät saavat automaattisesti kengän kuvan takapuoleensa. Joukkuehenki on varmaan avaintekijä siinä, miksi Varpasaari on pysynyt pystyssä jo näin kauan.

Pelilliset esitykset - osataanko myö enää?

Joukkueemme on tunnetusti pyrkinyt pelaamaan mahdollisimman paljon 4vs4 pelejä. Jos katsotaan viimeaikaista pelilistaamme, niin vastustajina on ollut yleensä kiekkoliigaan kuuluvia joukkueita, joten kovia pelejä ei pelätä eikä niissä puntti tutise, vaan lähdemme rohkeasti ja nöyrästi toteuttamaan omaa pelillistä visiotamme. Menestys on tietenkin ollut vaihtelevaa, mutta olemme kuroneet eroa kiinni, ja nykyisin pystymme antamaan tasaisen vastuksen heille, vaikka tappio on yleisin lopputulos.

Pyrimme pelaamaan yleensä syöttelevää ja hyvin liikkuvaa kiekkoa eli yleisöystävällistä, mutta tehokasta kiekkoa. Joukkue pyrkii pelaamaan hyökkäävää kiekkoa eli emme lähde otteluihin tavoitteena sumputtaa 0-0 tasapeli, vaan hyökkäämme rohkeasti emmekä kumarra vastustajille. Joukkueemme ei myöskään tunne sanaa luovutus emmekä ole koskaan luovuttaneet eikä tulla luovuttamaan, vaan aiomme taistella loppuun asti 11-0 tappiollakin. Pelaajista osa on varmasti suurelle yleisölle melko tuntemattomia, mutta kaikilla on mahdollisuudet kehittyä sekä materiaali on todella tasaista ja hyvä laatuista. Yleisesti ottaen pelillinen taso on noussut puulaaki ajoista sekä viimekarsintoja edeltävistä ajanjaksoista sekä se tulee myös edelleen nousemaan.

Miksi “wanhat” pierut pitäisi vielä päästää yrittämään nousua Kiekkoliigan eliittiin?

Varpasaari on yleisesti kerännyt risuja, mutta emme halua enää alistua, vaan pyrimme kehittymään. Uusien pelaajien myötä joukkueelle on tullut uudenlaista tekemisen meininkiä sekä kaivattua me-henkeä, joten tulemme antamaan kovan vastuksen tammikuussa jokaiselle, vaikka olisimme paperilla altavastaajia. Joukkue on myös erittäin asiallinen sekä tuomme Kiekkoliigalle riskittömän ja vakaan vaihtoehdon, sillä olemme ottaneet opiksemme ja vaihtuvuus on pienentynyt. Yli 2500 peliä kertoo, että joukkueella on tavoitteita, päämäärätietoisuutta, sitoutuvuutta ja olemme perinteinen ja värikäs joukkue, jollaista varmasti kaivataan karsintoihin uusien tulokkaiden lisäksi.

Emme keiku ranking-listan kärjessä, mutta silti olemme erittäin iskukykyinen ja taisteleva ryhmä. Pelillinen tasomme tulee varmasti kehittymään, kun saamme pelisysteemin vakaammaksi ja varmuutta pelaamiseen. Pitkät alamäet ja tiukat tappiot kääntyvät varmasti eduksemme, ja ensi tammikuussa karsinnoissa saatetaan nähdä veren maku suussa voitosta ja noususta taisteleva vanha yhdistelmä, mikäli rakas raatimme on suopea tälle seuralle.

Kiitos etukäteen, jos päätätte luottaa tähän perinteiseen joukkueeseen. Mukana on varmasti kovia ja tuoreita yhdistelmiä, mutta tarjoamme teille myös tällaisen varman vaihtoehdon, joka on ottanut opikseen eikä ole jäänyt paikalleen junnaamaan. Pyrimme kehittymään pitkästä historiastamme huolimatta.

Saatamme päätökseen tämän hakemuksemme lainaten joukkueemme pitkäaikaisen vaikuttajan Jakron legendaarisia sloganeita:

“Olkoon VV jälleen voitokas!!”
“ VV on jälleen voitokas!!”

-Varpasaaren väki


Kokoonpano

Limini
Muut nickit: mr.dino (Jatkoaika), Koivisto (Hc mustikkakeitto), niksa(tiimitön)
Kokemus: Puulaakia kaudella 2/2005 Varpasaaren Vauhdissa. 18 ottelua tehoin 9+13

Wein
Muut nickit: Snus (HC Kärkikynä), Zyprexa (Project Teamplay), Acutard (The Underdogs)
Kokemus: Puulaaki kaudella 2/2005 Varpasaaren Vauhdissa. 16 ottelua tehoin 1+2.

Potaichuk
Muut nickit: Obasanjo (Ei joukkuetta).
Kokemus: Divaria kaudella 3/2004 Rowdyruff Boyseissa. 2 ottelua tehoin 0+0. Liigaa kaudella 4/2004. 4 ottelua tehoin 0+1.

Rusanen
Muut nickit: -
Kokemus: -

Disazenko
Muut nickit: Disazenov (L'Esperance), disaster (Futismaailma), disa-ster (OldtimeProjectTeamplay), Pesadilla (HT Pönttö), TheRaipe (Kahvakiekko HT)
Kokemus: -

Jangster
Muut nickit: Romper (Anaheim Mighty Ducks), Stomper (Avenue 69)
Kokemus: -

Timondx
Muut nickit: H.Potter (HC Ajanhaaskaus o/), Spellu (Yövelit), Timonpc (Ei joukkuetta)
Kokemus: Divaria kaudella 1/2005 HCH:ssa. 1 ottelu tehoin 0+0. Puulaakia kaudella 1/2005 S.S.K.:ssa. 3 ottelua tehoin 0+0. Puulaakia kaudella 2/2005 Varpasaaren Vauhdissa. 2 ottelua tehoin 1+1.

Jakro
Muut nickit: -
Kokemus: Puulaakia kaudella 2/2005 Varpasaaren Vauhdissa. 6 ottelua tehoin 1+1.

ben-amor
Muut nickit: Schanz (tero the BOMBER!)
Kokemus: Puulaakia kaudella 2/2005 Varpasaaren Vauhdissa 14 ottelua tehoin 10+3.

Analconda
Muut nickit: Fallos (ei joukkuetta)
Kokemus: Puulaakia kaudella 2/2005 Varpasaaren Vauhdissa 13 ottelua tehoin 2+4.
Muuta: Tuskin tulee pelaamaan, uransa kun on lopettanut. Piruuttani pistin, jos vaikka sattuu vielä joskus tekemään comebackin.

Cking
Muut nickit: Juusto (HC Kärkikynä)
Kokemus: -

Blizk
Muut nickit: Raibe- (ei joukkuetta)
Kokemus: Liigaa kaudella 2/2004 Valko-Venäjän Vauhdissa 5 ottelua tehoin 3+3. Liigaa kaudella 3/2004 HC PU:ssa 4 ottelua tehoin 0+3 ja HCH:ssa 12 ottelua tehoin 1+5. Liigaa kaudella 4/2004 Takapenkin Tytöissä 13 ottelua tehoin 0+4. Liigaa kaudella 5/2004 17 ottelua tehoin 2+8 ja liigakarsintaa 3 ottelua tehoin 0+3. Divaria kaudella 1/2005 15 ottelua tehoin 0+6. Divaria kaudella 2/2005 12 ottelua Darra OY:ssä  tehoin 1+2.

Mini
Muut nickit: Nooti (ei joukkuetta)
Kokemus: Puulaakia kaudella 2/2005 Varpasaaren Vauhdissa 5 ottelua tehoin 4+1

J-P
Muut nickit: NaBa (Kiekko-leijonat)
Kokemus: Puulaakia kaudella 1/2005 19 ottelua tehoin 7+10.  Divaria kaudella 2/2005 Kiekko-Leijonissa 14 ottelua tehoin 2+9.


Kokoonpanossa tuskin enää paljoa elämistä tapahtuu. Tietoja päivittelen sitä mukaan kun niitä saan.
Karsinnat Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2006
Anonymous

19.12.2005 14:02
HAKEMUS DIVARI KARSINTOIHIN                                    
19.12.2005

PowerPlay hamuaa paikkaa                                                  karsinnoissa!

PowerPlay on perustettu 1.4.2005, mutta joukkueen perustajien: artun, juuson ja Gwertyn yhteinen taival alkoi jo tammikuussa, josta lähtien aina on pelattu yhdessä vähintään kakkosnikeillä. Nämä kolme IRL-tuttua ovat tunteneet toisensa jo yli 10-vuotta ja lähinnä tästä johtuen hajoamis mahdollisuutta ei ole! Joukkueen alkuaikoina kokoonpano koostui täysin IRL-kavereista. Pelit sujuivat keskinkertaisesti ja innostus laski. Näistä kavereista osa jätti joukkueen keväällä epäaktiivisuuden takia, ja pakottivat sillä meitä (arttu ja juuso) ottamaan ulkopuolisia vahvuuteemme. Ensimmäiset ulkopuoliset joukkueessa Kipa ja Beat ovat sittemmin päättäneet jäädä ja ovat jo näiden kuukausien aikana tulleet todella tutuiksi, enkä pystyisi enään edes kuvitella millainen joukkueemme olisi ilman Kipan huumoria tai Beatin aivan uskottomattomia avauksia.

Sittemmin on pari peluria matkan varrella mukaan tarttunut. Spelare tuli mukaan jo kesän alkupuolella, Dufva ja Xirean puolestaan loppukesästä. Kun syksyllä vielä Nuuska liittyi joukkoomme, kaikki alkoivat kääntää katseensa kohti pitkää ja menestyksekästä tulevaisuutta tällä kokoonpanolla. Pelailimme pitkään viidellä hyökkääjällä ja neljällä puolustajalla. Kokoonpano kuitenkin sekottui hieman joulun alla. Xirean sai tarjouksen Darrasta ja jätti joukkueemme. Päätimme kuitenkin olla etsimättä Xireanille korvaajaa. Nuuskan sekoilujen takia, meidän oli kuitenkin pakko löytää joukkueeseemme sopiva puolustaja. Pitkään ei kuitenkaan tarvinnut etsiä, sillä jo syksyllä joukkueessamme pelannut Kekkonen oli saanut lagiongelmansa kuntoon ja oli valmis täyttämään Nuuskan jättämän aukon puolustusmuurissamme.

Joukkueemme runko on pysynyt samana jo noin 6 kuukautta, ainoastaan kolmannen ja neljännen puolustajan (ja viidennen hyökkääjän) paikalla on käynyt kokeilemassa eri pelaajia. Olemme myös matkan varrella kokenut paljon vastoinkäymisiä, mutta yhteishengellä on taisteltu läpi niistäkin. Joukkueessamme on myös kauniimpaa sukupuolta, Spelaren tyttöystävä Panopupu. Tosin vielä lähinnä maskotin roolissa, kun ei tuo pelaaminen vielä suju. :)

Mutta miksi juuri PowerPlay?

Olemme nykyään todella aktiivinen ja yhteinäinen kaveriporukka, joka on selvinnyt kaikista vastoinkäymisistä ilman sen kummempia muutoksia kokoonpanossa. Emme ole hajonneet tai pitäneet taukoa kertaakaan. Vaikka olemmekin kavereita ei se tarkoita ettemmekö pelillisesti tarpeeksi tasokas joukkue Kiekkoliigan alaisuuteen. Pystymme antamaan kovan vastuksen melkein mille tahansa joukkueelle, ja lähdemme aina jokaista peliä voittamaan. Sen ovat varmasti monet Kiekkoliiga joukkueet kokeneet pelatessaan meitä vastaan, jos muusta meitä ei muista, niin värikkäistä pelipaidoista ainakin. Alkuaikoina saimme "peelomainetta" Arjalaisen aka Sykkö/Titov/Zambrottan takia, vaikka olemmekin aina olleet asiallinen ryhmä. Joukkueemme ikähaitari on 14-21v, mutta joukkueen kuopus Dufva ja vanhukset Kipa ja Kekkonen pysyvät menossa mukana, vaikka vähän keski-iän yli/ali ovatkin. Uskomme pärjäävämme kovissa peleissä ja että toisimme jotain väriä Kiekkoliigaan (tosin jollain muulla tavalla kuin kokoonpanon vaihtumisella). Pelaamme päivittäin 1-7 peliä, joista lähes kaikki ovat 4vs4 pelejä. Tarvittaessa saamme toisemme myös puhelinlinjoille ja IRCin käyttö onnistuu. Olemme siis aktiivinen joukkue, ja pelien pelaamisessa ei pitäisi olla ongelmia. Pelaamme aina mahdollisimman kovia joukkueita vastaan, rankingia katsomatta. Reilunpelin säännöt ja asiallinen käytös ovat tietysti itsestäänselvyys.


Perustietoa:

Nimi: PowerPlay
Perustettu: 1.4.2005
Otteluita: 1000, joista voittoja 508, tasapelejä 137 ja tappioita 355
Kokemustaso: pro
Vastuuhenkilöt: arttu ja juuso
IRC: #pp_powerplay Quakenetissä
Värit: pinkki - keltainen - vihreä (malli nro: 5) ja keltainen - pinkki - vihreä (malli nro:10)
Keski-ikä: 16,6




Kokoonpano:

arttu:

Ikä: 15v
Kokemus: -
IRCnick: uttrA (Qnet ja IRCnet)
Pelipaikka: hyökkääjä
Muut nickit: Tryjuuso

juuso:

Ikä: 15v
Kokemus: -
IRCnick: juuso_ (Qnet ja IRCnet)
Pelipaikka: hyökkääjä
Muut nickit: juuso-, -juuso-

Gwerty:

Ikä: 15v
Kokemus: -
IRCnick: Gwerty-, Gwertyh (Qnet ja IRCnet)
Pelipaikka: hyökkääjä
Muut nickit: Gaard, Gytrew

spelare:

Ikä: 18v
Kokemus: -
IRCnick: ukkeli (Qnet)
Pelipaikka: hyökkääjä
Muut nickit: Spel

Kipa:

Ikä: 19v
Kokemus: -
IRCnick: Kipa^ (Qnet ja IRCnet)
Pelipaikka: puolustaja
Muut nickit: marakatti

Dufva:

Ikä: 14v
Kokemus: -
IRCnick: Dufva (Qnet ja IRCnet)
Pelipaikka: puolustaja
Muut nickit: Cew, MiikaH, Tufva

Beat:

Ikä: 16v
Kokemus: Kaudella 3/04, 3 peliä Kiekkodivaria joukkueessa Narrilauma ja 4 peliä joukkueessa Höpelöt Apinat, nimellä loukku.
IRCnick: Beat-, Beat_ (Qnet)
Pelipaikka: puolustaja
Muut nickit: Beta, T-Susi

Kekkonen:

Ikä: 21v
Kokemus: -
IRCnick: -
Pelipaikka: puolustaja
Muut nickit: Keggonen, Rampe

(Kokoonpanoon ei tule muutoksia!)

Emme ole mitään vanhoja kiekkoliiga konkareita kuten monet muut joukkueet, mutta olemme iloinen ja hauska ryhmärämä joka ansaitsee (?) paikan kokeilla.
Joukkueen yhteishengestä voisi kertoa sekin että hakemuskin on joukkuepelillä koottu, vaikkakin mitään hienoja sepityksiä meiltä on turha odottaa.

-arttu & muu PowerPlayn kaunis, mutta vähemmän älykäs porukka :)
Karsinnat Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2006
Anonymous

19.12.2005 20:30
Rymättylän lätty ilmoittautuu ehdokkaaksi seuraaviin divarikarsintoihin.

Perustietoa:

Joukkueen nimi: Rymättylän lätty
Lyhenne: Rymä
Perustettu: 2005-06-30 20:14:32
Perustajat: Donitsi, Hades
Vastuuhenkilöt: Borf, Donitsi
Yhteydet: IRCnet: #rymä sekä Messenger: borffi@hotmail.com (Borf) donitsi89@hotmail.com (Donitsi)
Paidat: sininen-musta-vihreä (5) ja musta-keskiharmaa-vihreä (5)
Pelit: Pelatut: 785, Voitot: 428, Tasapelit: 100, Tappiot: 257 (kirjoitushetkellä)
Keski-ikä: 14,9


Historiaa:

Rymättylän lätty on perustettu 30.6.2005, joten olemme varsin uusi nimi Kiekko.tk:ssa. Perustajina toimivat Hades ja Donitsi. Aluksi joukkue aloitti 1nicki tiiminä, mutta homma ei oikein lähtenyt toimimaan, jolloin tiimi muutettiin 2nickiksi ja tunnelmasta tuli rennompi. Tätä 2nicki tiiminä oloa ei kuitenkaan kestänyt kauan, ja joukkueen pelaajamäärää karsittiin runsaasti jättäen vain muutaman pelaajan 1nickit jäljelle. Tällä pienellä kokoonpanolla joukkue pelasi hetken aikaa, mutta joukkuetta alettiin kasata uudelleen, ja koulujen alun aikaan oli joukkueen runko valmis. Sen jälkeen Rymättylän lätty on osoittanut pärjäävänsä joukkueelle kuin joukkueelle, miehistöllä kuin miehistöllä. Tämän ovat huomanneet monet liiga- ja divaritiimit useasti.

Nopean tilastoraportin pohjalta pelejä on tullut kirjoitushetkellä pelattua lähes 800 peliä, joista rapiat 400 ovat päättyneet eduksemme. Suurin osa näistä tietysti 4vs4-pelejä, sillä niissähän tulee joukkueen taito ja joukkuepeli paremmin esille. 4vs4-pelit tuntuvat muutenkin sujuvan paremmin kuin 3vs3, joita olimme alkuaikoina, etenkin 2nicki ja harvennusaikaan, paljon pelanneet. Joukkueella on siis jo kauan ollut tarkoituksena pelata mahdollisimman suuri osa peleistä 4vs4-muodossa.

Tällä hetkellä joukkueessa on 10 pelaajaa, jotka kaikki ovat osallistumassa divarikarsintoihin. Joukkueen sisällä on erittäin hyvä joukkuehenki, ja joukkue sisältää leppoisaa porukkaa, jotka eivät turjasta niuhota. Joukkueen nykyiseen muotoon muodostuessa on juuri ollut tärkeää jäsenien reilu henki, hyvä huumorintaju sekä ennen kaikki uskollisuus ja peli-ilo vaikeinakin aikoina. Ikähaitari on tällä hetkellä 10-17, mikä ei kuitenkaan tee meistä lapsellista joukkuetta. Kukaan joukkueen pelaajista ei omista kokemusta kiekkoliigan alaisuudesta, mutta eihän sitä kokemusta muulla lailla saa kuin osallistumalla divarikarsintoihin. Joukkue pysyy luultavasti divarikarsinnoissa samassa kokoonpanossa kuin nyt, mutta 1 tai 2 pelaajaa saattaa liittyä joukkueeseemme vielä ennen karsintoja, kuka tietää.


Miksi juuri Rymättylän lätty?:

Rymättylän lätty on leppoisa ja asiallinen joukkue, jonka tarkoituksena on pelata hyvää ja asiallista kiekkoa sekä tavoittaa joukkueelle asetettuja päämääriä, joista juuri yhtenä toimivat divarikarsinnat. Olemme osoittaneet varmasti jokaiselle joukkueelle, että meissä on ainesta koviin peleihin, ja uskomme vahvasti tasomme riittävän divariin ellei jopa liigaan. Kovia pelejä on siis tullut pelattu niin liiga- kuin divarijoukkueita vastaan.

Kuten jo edellä mainitsin Rymättylän lätty sisältää joukkueuskollisia pelaajia, eikä joukkue ole todellakaan hajoamassa tulevaisuudessa. Kuten D-Fence ilmoitti viestissään, etsitte uusia kasvoja divarikarsintoihin, jotka eivät ole heittopusseja vaan kykenevät kovaan peliin milloin vain. Uskomme siis vahvasti Rymättylän lätyn vastaavaan edellä mainittuihin tarpeisiin. Olemme todella aktiivinen joukkue ja pärjäämme miehistöllä kuin miehistöllä aivan kiekon huippuja vastaan.


Kokoonpano:

Borf:
Ikä: 16
Pelipaikka: Hyökkääjä
Muut nickit: -Borf-, Borf-, -Borf
Messenger: borffi@hotmail.com
IRC: Borf^
Muuta: Kokemusta hoki-liigasta (Jokelan Jyske nickillä Borf-)

Donitsi:
Ikä: 16
Pelipaikka: Hyökkääjä
Muut nickit: haule, N.Gomes, Rafaello
Messenger: donitsi89@hotmail.com
IRC: Donitsi
Muuta: Kokemusta hoki-liigasta (Kouvola Sabres ja Sienimiehet nickillä haule)

Hades:
Ikä: 14
Pelipaikka: Hyökkääjä
Muut nickit: Seedorf, Hefaistos, sakaali
Messenger: samuli_lassila@hotmail.com
IRC: Hades^^

spege:
Ikä: 15
Pelipaikka: Hyökkääjä
Muut nickit: Valhalla, -hifk-, -Pai-
Messenger: spege90@hotmail.com

Pipari:
Ikä: 10
Pelipaikka: Hyökkääjä
Muut nickit: CandyPipa
Messenger: jussi1995@hotmail.com

Dumont:
Ikä: 16
Pelipaikka: Hyökkääjä
Muut nickit: Dumontti, iginla55, Pandolfo, Augusta
Messenger: marko.lindholm@hotmail.com

Brocchi:
Ikä: 17
Pelipaikka: Puolustaja
Muut nickit: Arcanum, Shredder, Kermamuna, kji, M.Biron, Leevii
Messenger: ghoul_master@hotmail.com
IRC: Brocchi

Väinämö:
Ikä: 14
Pelipaikka: Puolustaja
Muut nickit: Vainamo, Väenämö, iso-paha
Messenger: chefchef5@hotmail.com
IRC: Vainamo-

santeri:
Ikä: 16
Pelipaikka: Puolustaja
Muut nickit: Iigor, O_M_G, Rohtooooo, käpsä, DelDisco, BabyRapid
Messenger: sanderbaum@hotmail.com

Toni:
Ikä: 15
Pelipaikka: Puolustaja
Muut nickit: TKohonen, Gaifari, Jäsen.R, undertake
Messenger: tonitps@msn.com
IRC: Toni^


Joukkueen tavoittaa Messengeristä tai IRCnetistä kanavilta #rymä, #divarikarsinnat ja #kiekkoliiga. Lisäksi joukkueeseen saa yhteyden Kiekko.tk:ssa, jossa on useimmiten joku onlinessa.

Borf, Rymättylän lätty (erityinen kiitos Hadekselle avustuksesta hakemusta tehdessä)
HT-Suomi tekee comebakin
Anonymous

20.12.2005 00:19
HT-Suomen hakemus Kiekkoliigan 2.divarikarsintoihin kaudelle 1/2006


Perustietoa:

Joukkueen nimi: HT-Suomi
Lyhenne: HTS
Perustettu: 11.5.2004
Perustaja: miklo
Ottelut (21.12): Pelattu 1977, joista 977 voittoa, 216 tasapeliä ja 784 häviötä.
Vastuuhenkilöt: tzuiz & JÖLLI
Tavoitettavuus: Quakenet; #ht-kiekko IRCnet: #kiekkoliiga

Joukkueen historia:

Joukkue perustettiin 11.5.2004 miklon toimesta. Silloiseen joukkueeseen kuului #hattrick.fi -kanavan innokkaimpia pelureita. Joukkueessa oli paljon pelaajia tuona aikana, joista osa pelaa nykyään kiekkoliigan alaisuudessa, useimmat vielä samaisessa tiimissä, eli HT-Suomessa. Kaudella 5/04 HT-Suomi pelasi divaria, sijoittuen runkosarjassa sijalle 4. VZ EM onnistui liigakarsinnassa kuitenkin kaatamaan HT-Suomen. HT-Suomi kuitenkin säilyi divarissa. Seuraavalla kaudella, 5/05, HT-Suomi saalisti runkosarjassa vaivaiset 9 pistettä, näinollen sijoittuen runkosarjassa sijalle 9. Joten HT-Suomi joutui divarikarsintaan, B-lohkoon. Divarikarsinnassa HT-Suomi pelasi huonosti ja tippui pois koko Kiekkoliigasta. Kaudelle 1/05 HT-Suomi kuitenkin pääsi mukaan Kiekkoliigan puulaakiin. Siellä epäaktiivisuus kostautui, jonka tuloksena joukkue hylättiin. Sittemmin joukkue on päättänyt aktivoitua, hankkimalla uusia pelaajia, sekä herättämällä joukkueessa muutkin pelaajat pelihenkeen mukaan.

Miksi HT-Suomi mukaan 2.divarikarsintoihin?

Joukkue on oppinut virheistään, eli lähinnä epäaktiivisuudestaan. Joukkueella on kuitenkin jo historiaa Kiekkoliigasta, sekä asiallisuus on korkealla. Aktiivisuus, se ainoa kysymysmerkki, on hoidettu hankkimalla joukkueeseen uusia kasvoja. Tällä kertaa pelkoa ei ole, etteikö HT-Suomi kerkeisi pelata pelejänsä määräpäivään mennessä. Pelaajat ovat joukkueen irc-kannulla aktiivisesti, sekä sieltä heidät on helppo saada kiinni. Pelit saadaan siis järjestettyä nopeasti, varsinkin jos kiekkoliigapeli on kyseessä. Joukkueen tavoittaa joukkueen irc-kannulta, mutta myös useat pelaajat ovat tavoitettavissa IRCnetin puolella kanavalla #kiekkoliiga. Kiekostakin on mahdollisuus tavoittaa pelaajat. HT-Suomi pelaa 4vs4-pelimuodolla lähinnä Kiekkoliigan alaisia joukkueita vastaan. HT-Suomi ei valitse vastustajien joukosta sitä helpointa, josta saa helpoiten ranking-pisteitä, vaan sellaisen, jonka voittaminen on haaste, sekä peleissä on tasoa. HT-Suomi suosii yleisöystävällistä, syöttelevää pelimuotoa. HT-Suomi on halukas osallistumaan Kiekkoliigaan, sekä vielä halukkaampi voittamaan Kiekkoliigan otteluita. Pelillinen taso HT-Suomella on mainio, sillä joukkue on sekoitus vanhoja tähtiä, sekä uutta verta. Joukkueen tiimihenki on loistava, sekä kaatumisvaaraa joukkueessa ei ole, onhan se sentään tähänkin päivään asti pysynyt pystyssä ja vielä jaksaa porskuttaa. Joukkue on jo pitkän aikaa ollut pystyssä, sekä on jo yksi Kiekkoliigan perinteisistä joukkueista. Joukkueen kokoonpano on uusia hankintoja lukuunottamatta ollut lähes sama jo kauan aikaa. Kokoonpanoon ei tule suuria muutoksia. Joukkue haluaa kehittyä myös Kiekkoliigan osalta, ja päästä Kiekkoliigan vakituiseksi joukkueeksi.

Kokoonpano:
Drunkku
muut nickit: -
ikä: 22
Pelikokemus: Puulaakia HC Ylikunnossa 1/05, liigaa Jupiterissa 2/05.
IRC-nick: Drunkku

tzuiz
muut nickit: -
ikä: 20
Pelikokemus: -
IRC-nick: tzuiz

Enforcer
muut nickit: FlatFoot, TearFUL
ikä: 20
Pelikokemus: Divaria HT-Suomessa 4/04.
IRC-nick: Enforcer^

JÖLLI
muut nickit: Joelli, Jollie
ikä: 14
Pelikokemus: Divaria 4/04 Muukalaiset HC:ssä, divaria HT-Suomessa 5/04, liigaa Hc Humbassa 1/05, divaria Darra OY:ssä 2/05, 2.divaria Team Viru Valgessa 3/05.
IRC-nick: Jollie

tk-- (ex-mopp)
muut nickit: tk-, baw1
ikä: 15
Pelikokemus: Divaria HT-Suomessa 5/04.
IRC-nick: tk-

Nekrataal (ex-Sphere)
muut nickit: Negator,  pimppa,  kentzu, Kanzuli
ikä: 14
Pelikokemus: -
IRC-nick: Kanzuli

Warden
muut nickit: ward, wrd
ikä: 16
Pelikokemus: 2.divaria H.C.A.P:ssa 3/05
IRC-nick: wrdn

Kokoonpanoon ei isoja muutoksia ole tulossa.
Hakemus kaudelle I/06!
Anonymous

20.12.2005 21:33
Into hakee divarikarsintoihin 1/2006!

Nimi: Into
Perustettu: 18.11.2004
Pelatut ottelut: 1030, joista voittoja 523, tasureita 132 ja turpaan on otettu 375 kertaa.
Vastuuhenkilöt: Jorrrma, Pawe, Typho
IRC-kannu: #kiekkointo @ ircnet



Into hakeutuu kiekkoliigan alaisuuteen nyt toista kertaa.
Edellisellä kerralla syystä tai toisesta emme valituksi tulleet, mutta ei muuta, ku uutta matoa koukkuun ja toivotaan, että tällä kertaa onni on suosiollisempi.



HISTORIA:
Joukkueen historia juontaa juurensa vuoden 2004 marraskuulta, jolloin kolme kaverusta; Minä (Jorrrma), veljeni(pikku-myy) ja hieman vanhempi ystävämme(Hiatsu) löysimme kiekon ihmeellisen maailman. Alkuun kiekkoa pelattiin lähinnä viikonloppuisin Hiatsun kämpillä, siellä kun oli 3 pelikelpoista masiinaa.
Jo silloin peli oli hauskaa ajanvietettä verenmaku suussa voitoista taistellen vaikka turpaan tulikin 'piiloproo' jengeiltä yhtenään. Koko em. kolmikko on pelannut Innossa koko uransa ajan, Hiatsu ainoastaan työkiireiden takia oli poissa kiekosta pari kuukautta ja menetti nickinsä.. xd

Noo, alkuun siis pelattiin lähinnä huvin vuoksi, mutta sitten jossain vaiheessa iski se tilanne, että tiimiin oli saatava lisää pelaajia.
RanGGin nostajia värvättiin yhtenään, mutta yhtä nopeasti kuin pinnallinen ranGnostaja tiimiin saapui oli hän jo seuraavassa hetkessä kadonnut löydettyään "paremman" tiimin.. :0

Jotain radikaalia oli tehtävä, joten aloimme etsimään tiimiin pelaajia, jotka osaavat paitsi joten kuten pelata myös ovat joukkueuskollisia. Tällä periaatteella on tiimiä kasattu/pidetty yllä rungoltaan usean kuukauden ajan.

Nyt siis Innon kokoonpanossa on Kuopijolainen kaverustrio (Pawe, Sepsi., E.Malkin) hieman vanhempia kiekon pelaajia ja armottomia kalakukon ystäviä. Sekä veljestrio(Jorrrma, pikku-myy, Typho), joka painii kuviot saunan takana tappiomatsien jälkeen kuntoon. Lisäksi on pari irl-tuttua sekä muutama "ulkopuolinen" vahvistus/heikennys (päivästä riippuen).

Kaudella II/05 Hoki-Liigassa runkosarjan voittaneesta ja lopulta 4. sijoittuneesta Innosta on sen kauden ydinjoukkueesta poissa vain 'kurinpidollisista' syistä tiimistä pudotettu Aem, mutta ehkä näemme hänetkin vielä Innon paidassa jossain vaiheessa kunhan murrosikä on läpäisty.  AEM IS BACK!

Tiimiin on lisäksi otettu muutama pitempiaikainen kiekkotuttu joiden peliäly ja huumorintaju on hyviksi koettu aikojen saatossa.

Eli siis tiivis, yhtenäinen, ja joskus jopa tappavan tehokas pakka kasassa. (Tiimissä on muutama vähemmän aktiivinen, tosipeleissä enemmän henkisenä tukena ja "täytemiehenä" toimiva pelaaja (: . Mutta n. 10 pelaajan aktiivinen ydinrinki jauhaa matsia matsin perään.)



MIKSI?
Into pitäisi valita karsintoihin, koska olemme reilun rempseä kiekkotiimi, joka pyrkii pitämään vastustajat ahtaalla loppuun asti. Aiemmin jo tuossa mainitsin, että Innon pelaajat tuntevat hyvin pitkälti toisensa irl-maailmassa. Se on yksi vahvuuksistamme.

Lisäksi pelaajistomme liikkuu samalla aaltopituudella huumorin saralla, jokainen heittää toinen toistaan huonompaa läppää, mutta kuitenkin se on vain tiimspiritin kannalta hyvä homma.

Kolmanneksi me emme ketään provosoi(paitsi läpällä) ja provosoitumatta oleminenkin yleensä onnistuu vaikka vastapuolen pelurit heittäis huiGeeta törkyy. xd

Periaatteessa pelaamme pelejämme yleensä illalla 20.00-->, mutta toki poikkeuksia sattuu.

Takana jo reilusti yli tuhat matsia o/ eikä hajoamista vielä ole näköpiirissä. Into tuleekin hajoamaan TUSKIN KOSKAAN!, jos silloinkaan.. xd


KOKOONPANO:

Jorrrma
ikä: 21,65wee
Muut nickit: hirvi13, hirvi23, Viikate, Hirwi666, AriI, Dliriumdx
Pelikokemus: Kokemusta Hoki-Liigasta. Ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista.
IRC: deliriumdex

pikku-myy
ikä: 18,44wee
Muut nickit: jersku, Raipe_14, keimänni, TeiniX, JereA
Pelikokemus: Kokemusta Hoki-Liigasta. Ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista.
IRC: -

Typho
ikä: 14,12wee
Muut nickit: Typho., Typho-, JesseA
Pelikokemus: Kokemusta Hoki-Liigasta. Ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista.
IRC: Typho

Aem
ikä: 16,66
Muut nickit: Zack, Doupein
Pelikokemus:Kokemusta Hoki-Liigasta.  Ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista.
IRC: -

Pawe
ikä: 23,33wee
Muut nickit: M.Luovi, Monni, Mix82,
Pelikokemus:Kokemusta Hoki-Liigasta.  Ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista.
IRC: Paweeee

maalaaja
ikä: 15,68wee
Muut nickit: Migles, Silli
Pelikokemus: Kokemusta Hoki-Liigasta. Ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista.
IRC: -

Gaborik
ikä: 17,05wee
Muut nickit: Jani.S, 0vetshkin, Lepistö, Hahl
Pelikokemus: Kokemusta Hoki-Liigasta. Ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista.
IRC: Gaborik

Sepsi.
ikä: 23,69wee
Muut nickit: Sepsi, O_O, Cilenzio, DraftNro1
Pelikokemus: Kokemusta Hoki-Liigasta. Ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista.
IRC: Sepsi

Repo
ikä: 19,54wee
Muut nickit: Yashin, ohimo, Asian
Pelikokemus: Kokemusta Hoki-Liigasta. Ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista.
IRC: ohimo

-TmH-
ikä: 14,??wee
Muut nickit: Thimo, Themis
divari 3/2005 (TT), nickillä Thimo
IRC: Thimo

Tammelin
ikä: 19,26wee
Muut nickit: Vuorisalo, Scores-16, Since, Boogaard
Pelikokemus: Ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista.
IRC: -

Lelu2
ikä: 26,19wee
Muut nickit: Lelu, Palvelu
Pelikokemus: Kokemusta Hoki-Liigasta. Ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista.
IRC: -

oona
ikä: 17,72wee
Muut nickit: yläbörsä
Pelikokemus: Ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista.
IRC: -

E.Malkin
ikä: 23,95wee
Muut nickit: MIMI, Smza
Pelikokemus: Ei kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista.
IRC: malkin


Joukkueen pelaajat tavoittaa Ircistä, mesestä, galtsusta tai vaikka kirjeel, jos tarwis on.


Rakkain terveisin Jorrrma & muu Innon väki!



Ps. Kärpät Suomen Mestari 2006 o/[/b]
HAKEMUS DIVARIKARISNTOIHIN. 21.12.2005
Anonymous

21.12.2005 06:18
Joukkueen nimi:
Evolution
perustamisajankohta
2005-04-23 17:16:45
pelaajien lukumäärä ja "elääkö" kokoonpano vielä:
Pelaajien lukumäärä on 13 ja kyllä kokoonpano "elää",tulee muuttumaan ennen divarikarsintojen alkamista
- avoin kertomusosa, jossa joukkue esittää miksi juuri heidät tulisi valita mukaan divarikarsintoihin:
Tiimimme pelaajat yksinkertaisesti vain halusivat kovia pelejä ja tottua niihin, ja divarikarsinnoissahan niitä kovia pelejä tulee olemaan todella paljon.
joukkueen vastuuhenkilö/henkilöt:vastuu henkilömme ovat hisuli,Owna ja wusu
joukkueen tavoitettavuus (IRCnet, mese, muut...):
meidät tavoittaa melkein joka päivä ircistä kanavalta e_v_o_l_u_t_i_o_n ja serveri on sitten quakenet
joukkueen kokoonpano *

Kokoonpano

Hyökkääjät:0_j0k1nen, KURRI99, Clarke, Cleary, Ebola, iibba18, M.Hejduk, mest, offo, Owna, wusu
Pakit: hisuli, Dogi

(muokkaan tietoja vielä ennen karsintojen alkamista,vain pakkeja pitäisi tulla lisää, mutta saattaahan niitä hyökkejäkin pari tulla)
HC Kahvakiekko
Anonymous

22.12.2005 08:34
HC Kahvakiekko hakee hakee Divarikarsintoihin 1/2006!

Perustiedot:

Perustaja: Lainio11
Perustettu: 29.1.2005
Vastuuhenkilöt: Lainio11 ja Lintu
Yhteydet: mIRC:  Lainio11 ja Lintu__
joukkueen kanava: IRCnet #hc_kahvakiekko
MSN Messenger:tomi-11@luukku.com (=lainio11=) ja Lintu ei käytä meseä
Keski-ikä: 16 vuotta aika tarkalleen.
Pelipaidat: Kotiasu: Vihreä - Keltainen - Keltainen ( 8 )
           Vierasasu: Keltainen - Vihreä - Vihreä ( 8 )
Pelattuja otteluita: Pelatut: 855, Voitot: 466, Tasapelit: 108, Tappiot: 281 (päivitetty: 22. joulukuuta 2005)


Historiaa menneisyydestä nykyaikaan:

Joukkue perustettiin 2005-01-29 15:01:28, Lainio11:sta, Juus0:n ja Lar1:n toimesta. Ensin ajattelimme pelailla vain kakkosilla tiimissä, kunnes halusimme koittaa onneamme tiimin johtamisessa.

Alku oli hankalaa, koska piti löytää oikeat pelaajat, jotka pitävät tiimihenken hyvinä ja saavat pelin kulkemaan. Päätimme Ruveta tosissaan töihin kokoonpanon rakentamisessa ennen kesäkuuta. Joukkueen ensimmäinen vakituinen pelaaja kokoonpano oli Lainio11, Juus0, Lar1, P.Roy, Modano, Metroman, 0hho, K.Kenig, Sahaci0(nykyinen sedow) ja Lintu. Moni pelaaja ei jaksanut odottaa että pääsisimme kiekkoliigaan alaisuuten ja he päättivätkin lähteä hakemaan haasteita muualta. Esimerkiksi P.Roy ja Modano lähtivät kummatkin S.S.K:hon ja Metroman Kiviniemeen. Näiden menetyksien jälkeen, jotka tapahtuivat aivan viime karsintojen alla päätimme vetää hakemuksemme pois ja joukkue jopa pelaili 2.nikkien voimin alle kuukauden, kun Lainio11 ja Juus0 siirtyivät Kalma HC:hen hakemaan kokemusta divarista, mutta siellä pelaaminen ei oikeen maittanut ja sydän sykki Kahvakiekkoon, joten keräilimme HC Kahvakiekkoon kaikki vanhat joukkueeseen haluavat pelaajaat, mutta meidän harmiksemme suurin osa niistä oli jo vakiinnuttanut paikkansa Kiekkoliigan alaisesta tiimistä.
Tästä syystä meidän piti ottaa myös muutama uudempi pelaaja mukaan täyttämään vanhojen paikkaa ja vahvistamaan joukkueen aktiivisuutta ja ennenkaikkea peliä. Otimmekin suuren harkinnan ja hirmuisen try outin jälkeen Maplen sekä Tumpin vahvistamaan joukkuetta ja pelailemaan meidän kansamme. Maple vahvistaa hyökkäys peliämme aivan silmin nähden ja Tumppi vahvistaa puolustustamme. Molemmat pelaajat myös nostivat keski-ikäämme huomattavasti.

Tunnemme toisemme nyt kohtalaisen hyvin, koska suurimalla osalla pelaajista on entisiä kokemuksia samoissa joukkueissa pelaamisesta. Joukkueen kaikki pelaajat ovat pelailleet ennen kahvakiekkoakin jo jonkun nykyisen kokoonpanon pelaajan kanssa samoissa joukueissa. Tiimin perustajat (Lainio11, Juus0 ja Lar1) ovat irl kavereita, joiden toimesta HC Kahvakiekko on pysynyt ja tulee pysymään pystyssä kauan.

Hyvin sujuva hokidivari kausi todistaa sen, että tämä joukkue yksinkertaisesti pärjää ja kokoonpano on likimain täydellinen. Nykyään kokoonpanossamme pelaa siis 8 aktiivista pelaajaa, jotka ovat sitoutuneet 100 prosenttisesti tiimiin ja he ovat valmiina näyttämään taitonsa karsinnoissa.



Miksi Kahvakiekko divarikarsintoihin?

Joukkueemme runko on pysynyt aina samana (lainio11, juus0 ja lar1 ovat olleet joukkueessa alusta asti) ja kaikki nykyiset pelaajat ovat olleet joukkueessa todella kauan ja tulevat myös olemaan (Tumppi on ainut "uusi"). Elikkä joukkuhenki on hyvä ja riitoja ei joukkueen sisällä ole. Jokainen pelaajistamme ovat reilusti yli vuoden tätä peliä läiskineet. Kaikki pelaajamme ovat todella aktiivisia, joten pelit tulee 100 % varmuudella pelatuksi ennen death linea. Elikkä mitään hajoamisia tai ongelmia ei tapahdu. Olemme aina pelanneet rehtiä peliä herrasmiessääntöjä noudattaen ja jokainen pelaajistamme ovat asiallisia.

Pelimuotomme painottuu täysin 4vs4 otteluihin joten 3vs3 otteluita emme ole pahemmin pelaileet. Olemme pelanneet lähes 900 ottelua. Joukkueemme pelaa hyökkäävää ja syöttelevää peliä, joten yleisölläkin on jotain nähtävää.

Joukkueemme onkin jo saavuttanut sen ihanteelisen kokoonpanon, joten pystymme voittamaan "koviakin" kiekkoliigan alaisuudessa pelaavia joukkueita. Olemme kokoajan parantaneet peliämme mitä kauemmin olemme pystyssä olleet ja olemmekin saaneet pelin kulkemaan sillä tasolla että uskomme, että pystymme antamaan kunnon vastuksen kaikille tiimeille.
Me emme luovuta koskaan, vaan pyrimme päinvastoin aina voittoon, oli vastustaja kuinka kova tahansa ja oli pelin tulos mitä tahansa. Tämä asia näkyykin siinä, että Kahvakiekon peleistä n.54 % ovat voittoja, n.13 % tasapelejä ja vain n.33% tappiota. Elikkä voittoja on lähestulkoon kaksinkertainen (1,64) määrä tappioihin verrattaessa, joka onkin melko huomattava asia. Taitotaso onkin todella kova, joka näkyy menestyksekkäässä hokidivari kaudessa ja kiekkoliigan alaisuudessa pelaavia joukkueita onkin kaatunut todella suuri määrä harjoituspeleissä. Niitä vastaan pyrimmekin aina, kun on mahdollista pelaamaan. Haluamme päästä näyttämään kiekkoliigallekkin kovan taitotasomme ja mielestämme nyt siihen on oikea ja miltei paras mahdollinen aika. Monet pelaajistamme ovat ja hakeneet kokemusta kiekkoliigan alaisuudesta, joten iskukykyä riittää.



Pelaajat:


Tumppi
ikä: 18
nickit: Tup3h4x0r (Kolmenkopla), Tumppi- (Team OHRAPIRTELÖ),
Kärppä (HC Veivarit), Bat (Immortals)
kokemus: 2-divari 3/05 Kiekko-leijonat (ei näy kiekkoliigan tiedoissa, koska leijonien pelit mitätöitiin 2-divarista, mutta kokemusta ei silti omasta mielestä mitätöidä mitenkään
MSN Messenger: rollaattori_87@hotmail.com
mIRC: tumppiii

Lainio11
ikä: 15
nickit: Tomster, Buttercup ja -Tom1-
kokemus: 1/2005 divari Muukalaiset HC
3/2005 Kalma HC nikkillä Tomster
MSN Messenger: tomi-11@luukku.com
mIRC: Lainio11


Juus0
ikä:15
nickit: Juus2 (Hc Joukkomurha) Blossom (Kylväjät)
ikä:15
kokemus:Divaria Muukalaisilla 1/2005 nikillä Blossom ja Kalmalla 3/2005 nikillä Juus2.
MSN Messenger: salmijuuso@hotmail.com
mIRC: juusoasd


Lar1
ikä:15
nickit:Lar2, Kuus1st0, kuusisto
kokemus: kaudella 1/2005 S.S.K:ssa laakia nikillä Kuus1st0
MSN Messenger: lari-ctrl@suomi24.fi
mIRC:Lar1

K.Kenig
ikä: 16
nickit: Keniggi( Bandits HC )A.Hall ( HC Veivarit )
kokemus: 1/2005 Puulaakia, HC Prozac Nation ja 2/2005 Varpasaaren Vauhdissa (HUOM. M.Kenig nimimerkillä.)
MSN Messenger:-
mIRC:Kenka/Kenka_

Maple
ikä: 18
nickit:
kokemus: Divarikarsinnat 1/2005 TRE Kronor, 1matsi Liigaa 2/2005,
MSN Messenger: dashsof@hotmail.com
mIRC: Maple^

Lintu
ikä: 15
nickit: Böödi, Vogel ja Bird
kokemus: 1/2005 divari Muukalaiset HC
2/2005 divari Takapenkin Tytöt
2/2005 liiga Habs
MSN Messenger: -
mIRC: Lintu__

0hho
ikä: Siinä 10-18 hujakoilla
nickit: '0hho,'0hho',.0hho,.0hho',Märkä,0hho. (voi olla muitakin)
kokemus: 2/2005 laakissa(virussa),3/2005 1-divarikarsinnat(virussa),3/2005 divaria+liiga karsinnat(failed oneissa)
MSN Messenger: -
mIRC: ohho
TRE Kronorin hakemus karsintoihin.
Anonymous

23.12.2005 13:00
TRE Kronorin hakemus divarikarsintoihin.

Info:
Perustettu:31.7.2004
Perustaja: Maximus(=Kamensky)
IRCnet: #tre_kronor
Joukkueen pelipaitojen värit: Koti: sininen – keltainen – sininen Vieras: keltainen – sininen – keltainen
Vastuuhenkilöt: Korpisalo ja TomH
Played: 781, Wins: 381, Draws: 116, Losses: 284

Historia:
Joukkue perustettiin kaveri/sukulaispohjalta jo 31.7.2004 eli aika kauan Ruotsi on ollut kasassa jo. Perustajina olivat Kamensky ja Korpisalo. TRE Kronor olikin aluksi aika kauan 2-nick tiimi, mutta sitten kaudeksi 1/2005 kokosimme joukkueen kasaan ja pääsimme divarikarsintoihin jossa sijoituimme sijalle 6.

Kausi 2/2005 meni puulaakin parissa, jossa meillä oli alkukaudesta suuria vaikeuksia pitää joukkue kasassa, kun miehiä siirtyi liigaan ja milloin minnekin. Loppukaudeksi kuitenkin saimme joukkueen tiiviiksi ja siitä innostuneina peräti 13 ottelun voittoputki. Runkosarjan päättyessä olimme sijalla 4. Play-offeissa vastaan tuli Team Omistus jolle hävisimme suoraan 3-0 ja rantapallot lentelivät.

Kausi 3/2005 oli ns. välikausi, jolloin esim. allekirjoittanut kävi koittamassa pelailua toisessa joukkueessa mutta sen kokemuksen jälkeen ei tule ihan ensimmäisenä mieleen mennä “vieraaseen” joukkueeseen. Joten päätimme yrittää koota Ruotsi takaisin huipulle yhdessä Tommin ja Kamenskyn kanssa.


Miksi TRE Kronor divarikarsintoihin?

Joukkueita missä on taitavia, kokeneita sekä asiallisia pelaajia ei ole kiekkoliigassa koskaan liikaa ja mielestämme täytämme kiekkoliigan kriteerit enemmän kuin hyvin!
Pelillisesti olemme kovassa iskussa aina emmekä häviä koskaan huonolla pelillä. Joukkuehenki on loistava ja kiekko liikkuu hyvin. Pelit tulee 100 % varmuudella pelattua, kuten Puulaakissa huomattiin. Pitänee myös mainita se että allekirjoittanutkin on saanut tietokoneen opiskelijaboksiinsa joten ei mitään hätää!
Ensimmäinen tavoite on divarikarsinnat ja sen jälkeen vain kiekkoliigan mestaruus on rajana.

Wirheistä on opittu.

Kokoonpanomme:


Puolustajat:

TomH
Muut nickit: TomppaH
Pelikokemus: divari 3/2004 (Rowdyruff Boys), divari 4/2004 (Rowdyruff Boys), divari 5/2004 (Tsernobilit), divari 1/2005 (Darra OY), liiga 2/2005 (HC PU) & puulaaki (TRE Kronor), divari 3/2005 HC Ylikunto
IRC: TommiH
MSN: tommi.hautamaki@netikka.fi
Ikä: 19

P.Turgeon
Muut nickit: Tiuhti, Civaret
Pelikokemus: -
IRC: Tami--
Ikä: 14

Kamensky
Muut nickit: Maximus, Siemens
Pelikokemus: puulaaki 2/2005 (TRE Kronor)
IRC: -
Ikä: 19

Slo
Muut nickit: Salo, Wired
Pelikokemus: puulaaki 2/2005 (Kiekko-32), liiga 3/2005 (Völlig Zugefroren EM)
IRC: Salo^^
Ikä: 14


Hyökkääjät:

Korpisalo
Muut nickit: Demitra, Eloveena, KorPakki
Pelikokemus: divari 5/2004 (Playboys), divari 1/2005 (Kalma), puulaaki 2/2005 (TRE Kronor), 2 divari 3/2005 (FC Kiviniemi)
IRC: Korpisalo
MSN: Skorppari_17@hotmail.com
Ikä: 17

Lapaluu
Muut nickit: munchen
Pelikokemus: divari 2/2005 (Kalma), divari 3/2005 (Failed Ones)
IRC: Lapaluu
Ikä: 17

-pelsu-
Muut nickit: pelsu, pelsuu
Pelikokemus: -
IRC: pelsu
Ikä: 12

Datta
Muut nickit: Datis, Naggi
Pelikokemus: -
IRC: Datta
Ikä: 16

Edit: -N- poistettu kokoonpanosta, täten yritetään saada 1 hyökkääjä lisää tiimiin!
Edit2: Datta lisätty kokoonpanoon, Kamensky pois vastuuhenkilöistä ja Tommin mesekin lisätty.
Karsinnat Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2006
Anonymous

23.12.2005 16:07
HautausmaaTarkastajat hakee 2.Divarikarsintoihin kaudelle 1/2006

Nimi: HautausmaaTarkastajat (HT)
Perustettu: 3.4.2005
Perustaja: arche
Ottelut: Pelatut: 2198, Voitot: 826, Tasurit: 282, Tappiot: 1090
Peliasut:  koti: valkoinen - tummanvihreä (musta) - musta (8) vieras: tummanvihreä (musta) - valkoinen - musta (8)
Tavoitettavuus: #hautausmaatarkastajat @ IRCnet sekä mese löytyy kaiketi jokaiselta
Vastuuhenkilöt: arche ja Hauer
Aktiivisuus: 5-10 ottelua päivässä  

HautausmaaTarkastajat 3.4.05 -->

Keväinen lauantai-ilta oli kääntynyt jo sunnuntaiksi, kun kenties päärynäsiiderin aiheuttaman humalatilan siivittämänä kolme tamperelaispoikaa saivat villin ajatuksen joukkueen perustamisesta. Archen, öhmanin ja Juhin pitkällisten pohdintojen sekä pienen taivuttelun jälkeen Archen pää oli käännetty; Hän suostui uhraamaan 1,50e yhteisen hyvän eteen. Kenties kiekon omaperäisimmän nimen syntyhistoria on kaikesta huolimatta melko tavanomainen. Nimi on siis valittu tutulla "silmät kiinni - sanakirjasta sivu auki - sormi jonnekin" -menetelmällä. Ensimmäiseksi onnettaren sormi raapaisi "hautausmaa" -sanaa, joka ei vielä riittänyt, vaan päädyttiin ottamaan toinenkin sana: "tarkastaa". Siitä sitten näppärinä poikina he muodostivat joukkueen nimeksi HautausmaaTarkastajat. Näin ollen publapelit saivat jäädä ja oli aika kokeilla siipien kantavuutta suurempien areenoiden kirkkaissa valoissa.

HT:n taipale alkoi täysin huumoripohjalla, koska kolmikosta jokainen oli aloittelija. Alkuajat joukkue tahkosikin kolmen pelaajan voimalla, mutta öhmanin suunnaton peli-into ja Juhin hienoinen epäaktiivisuus ajoivat joukkueen hakemaan täydennystä miehistöön. Pelaajia tuli ja meni, mutta yksi näistä "heräteostoksista" on vieläkin joukkueen vahvuudessa, herra nimeltä daMacho.

Vapusta selvittyään öhman huomasi top20-listan ja seuraavat yöt näkikin unta sinne pääsystä. Päämäärää kohti marssittiin jonkin aikaa, kunnes joku piiloporukka vei pisteet. Tähän aikaan aloitimme pelaamaan satunnaisesti myös 4vs4-matseja. Joukkueen "valmentajaksi" pestattiin Omi, joka tunnetaan paremmin Pelijengin perustajana ja hän opastikin meitä pelaamaan fiksummin, loi pohjan joukkuepelillemme sekä kannustuksellaan hyvää henkeä pukukoppiin.

Alkukesästä joukkueen luoja, herra alijohtaja, Arche kärsi teknisistä ongelmista pitkälle toista kuukautta. Näihin aikoihin joukkueemme pitkäaikaisjäsenet liittyivät mukaan. Mukaan liittyivät absinthe, HOUSTON sekä sivullekirjoittanut (Hauer). Archen palattua tauolta otimme mukaan ihanan irl-ystävämme tanelin, joka oli halunnut kypsyä rauhassa publahallien hämärissä valoissa ja vihdoin koki olevansa valmis joukkueeseen. Aika näyttää, millainen taituri hänestäkin vielä tulee.

Suurinpiirtein tällä porukalla tahkosimme läpi kesän ja syksyn välillä värväten jonkun, jonka kuitenkin saimme todeta joukkoomme mahtumattomaksi milloin mistäkin syystä. Edellisten divarikarsintojen "epäonnistumisen" (lue: meitä ei valittu karsintoihin sattuneista syistä) myötä saimmekin kutsun Hoki-Divariin, joka osoittautui päteväksi sarjaksi ja siellä olemmekin keränneet arvokasta kokemusta ja rutiinia sarjan läpiviemisestä. Ensimmäisellä kaudella sijoituimme runkosarjan toiseksi, mutta liigakarsinnat eivät sujuneet odotetulla tavalla ja jäimme vielä divarin puolelle. Toinen kausi on vielä kesken, vaikka omat pelit olemmekin pelanneet jo pari viikkoa sitten. Sarjasijoitus lienee neljäs eli liigakarsinnat ovat taas edessä.

Viimeisinä syyskuukausina porukkaamme liittyivät ohittamaton este Kesis sekä kiekkoliigakokemusta omaava Ricky. Näiden herrojen aktiivisuuden ja pelitaitojen myötä heistä on tullut tärkeä osa joukkuettamme. Tällä porukalla olemme pelanneet melko pitkään siis. Olimme kuitenkin pakotettuja  hankkimaan uuden vahvistuksen, sillä pari pitkäaikaista pelaajaa päättivät lähteä katselemaan löytyisikö tutun jäähallin muurien ulkopuolelta kenties puhtaampaa lunta, minkä lisäksi yksi lopetti kiekkouransa, ainakin toistaiseksi. Uusi vahvistus onkin jo ennestään tuttu Wind. Hän oli mukana joukkueen alkuaikoina ja sittemmin päätti lähteä etsimään uusia haasteita vain palatakseen myöhemmin takaisin tuttuun ympäristöön.


Miksi HautausmaaTarkastajat pitäisi valita karsimaan?

Joukkueessa on vankka ja pitkäaikainen runko (kahdeksan pelaajaa), jotka ovat pelanneet yhdessä lähes puoli vuotta. Sen lisäksi muutkin ovat sopeutuneet joukkoon hyvin ja yhteispeli sujuu jo "uusien" pelaajien kanssa, vaikka heilläkin on yhtä lukuunottamatta parin kuukauden historia HT:ssa. Joukkueen kehityskaari on selkeästi nousujohteinen ja uskomme, että vieläkin on potentiaalia käyttämättä, ennen kaikkea joukkuepelissä kehitys on ollut mainittavan arvoista. Ainoa huolemme pelillisen tason kannalta on hienoinen ailahtelevaisuus, mutta siitä huolimatta jokainen kiekkoliigaa pelannut joukkue on kaadettu ainakin kerran vaikkakin tappioita on tullut useammin. Tämä kertoo myös halustamme kehittyä, sillä pyrimme pelaamaan aina mahdollisimman kovia pelejä. Pelaamme 4vs4-otteluita aina kun materiaalia riittää niihin, mutta myös 3vs3 -pelejä satunnaisesti. Hoki-Divarin ottelut olemme hoitaneet mallikkaasti ilman sekaannuksia vieläpä kohtuu hyvällä menestyksellä. Aktiivisuus on myös kunnossa, mistä kertonee jotain myös 2000 pelattua ottelua kuitenkin kohtuullisenlyhyessä ajassa. Pelaamme reilua peliä aina summerin soittoon asti, sillä peli on ohi vasta kun summeri kajahtaa ja katsojat kaikkoavat hallista. Joukkue on keski-iältään muutaman desimaalin vajaa 18 vuotta, nuorimman lopetellessa yläastetta siinä missä vanhimman pelejä häiritsee satunnaiset vauvanhoito-operaatiot. Joukkuehenki on erityisen hyvässä kunnossa, mistä osoituksena yli 1000 tappiota ilman minkäänlaista hajoamista tms. Tappioputkia ei siis pelätä, vaan niistä otetaan opiksi. Joukkueen hajoaminen lienee mahdotonta, sillä neljä jäsentä tuntevat toisensa irl ja muutenkin joukkue on hitsaantunut melkoisen hyvin yhteen. Pelien sopiminen sujuu irkissä, joten sekään ei tule olemaan ongelmana mahdollisten karsintojen aikana.


Kokoonpano:

absinthe
Kaikki nickit: veljes-k, absintti, jansson
Pelikokemus: -
IRC: -

arche (vastuuhenkilö)
Kaikki nickit: M.Pukka, Tanguay, Tauskifan
Pelikokemus: -
IRC: arche^

daMacho
Kaikki nickit: woah, Smuts, Kummisetä
Pelikokemus: -
IRC: woah

Hauer (vastuuhenkilö)
Kaikki nickit: Jarna10, Bilettäjä, Häilis
Pelikokemus:
IRC: Hailis

HOUSTON
Kaikki nickit: Nicole, Tomas, Vans, Spiidi, Pacmac, HUOHSTON
Pelikokemus: -
IRC: -

Juhi
Kaikki nickit: Jouhe, Valdemar, TaneFan, EinoLeino
Pelikokemus: -
IRC: Juhiiiiiiiiii (10 i-kirjainta)

Kesis
Kaikki nickit: Kezis, Keziz, k3sis, kesiz
Pelikokemus: -
IRC: Keziz

Ricky
Kaikki nickit: Street, WayUp, -Kiekko- ja OnniManni
Pelikokemus: 2/2005 puulaakia sekä 3/2005 2.divaria Kangasalan Voitossa (-Kiekko- nimimerkillä)
IRC: Ricky^

taneli
Kaikki nickit: -
Pelikokemus: -
IRC: -

Wind
Kaikki nickit: Jasuka, Salmari, 0wn3d, powned
Pelikokemus: -
IRC: Jasuka

öhman
Kaikki nickit: maffesetä, öbe, TaneliFan, Harma
Pelikokemus: -
IRC: Maffeseta

Kokoonpano on tässä, ellei nyt jotain kovin ihmeellistä tapahdu näinä päivinä.
Karsinnat Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2006
Anonymous

23.12.2005 16:51
         

         Hylkiöt hakevat  paikkaa 2-divarin karsintoihin
 !





 Perustiedot:

Nimi: Hylkiöt
Perustettu:  2005-04-22 17:46:01
Kokemustaso: Pro
Vastuuhenkilö: R.Nash
Ikähaarukka: 12-18
Keski-ikä: n.16
Pelit: 550    voitot: 260    tasapelit: 79    häviöt: 216
Peliformaatit: 4vs4 ja 3vs3
Varavastuuhenkilöt:  Foy ja Ronski
IRC: #Hylkiot (IRCnet)


 Historia:  


Eräänä kauniina päivänä, minä, R.Nash sain jostain syystä HC Käsipäistä potkut, se vähän harmitti minua, mutta päätin perustaa rentoa ja reilua lätkää pelaavan tiimin, joka voisi joskus tulevaisuudessa yrittää päästä pelaamaan jotakin sarjaa, sitten kun peli kulkee. Se ei kumminkaan ollut päätavoite, eikä tiimiä perustettu divari silmäkulmassa! Tiimin nimeksi tuli Hylkiöt, se vain tuli yhtäkkiä jostakin päähän, muistaakseni "Selviytyjistä". Näin sitten alettiin kasaamaan Hylkiöitä. Alkuaikoina porukka vähän vaihtui, mutta nyt olemme löytäneet hyvän vakioporukan, joukkueeseen on liittynyt alkuaikojen jälkeen eri-ikäisiä vahvistuksia (ikähaarukka12-19), mutta vaikka ikäerot ovat suuria kaikki tulevat toimeen keskenään, läppä lentää ja hauskaa on. Joukkueemme hajosi kerran noin  kahdeksi viikoksi riitojen takia, mutta pian sen jälkeen tajusimme, että emme voi olla erossa toisistamme, tosin riidanhaastajat eivät enää palanneet. Osa entisistä pelaajista palasi ja osa ei, ajan saatossa vain kaksi pelaajaa on enään alkuperäisestä kokoonpanosta jäänyt joukkueeseen (Ronski ja R.Nash). Ja kolme pelaajaa on säilynyt meidän Hoki-liiga joukkueestamme. Joukkueessa kumminkin kauan pelanneita ovat myös Foy ja Delmore. Myös Hede on pelannut kauan, mutta hän on vaihtanut nickinsä välissä. Tiimiin ovat myös tulleet vanhoja tiimikavereitamme, kuten Turjake, silloinen minkki(Tikkurilan Tiikereistä). Joukkue on alusta alkaen pyrkinyt pelaamaan 4vs4 pelejä aina kun on mahdollista, joten se pelimuoto on jo tuttu. Nyt olemme saaneet pelin kulkemaan ja uusia vahvistuksia. Joukkue on perustettu 2005-04-22, joten tiimi on ollut kumminkin jo puolivuotta pystyssä ja yli puolet tuhannen pelin maagisesta rajasta on saatu pelattua. Peleistä  reilusti yli puolet on pelattu 4vs4 peliformaatilla, mutta myös osa on pelattu 3vs3, koska ne kehittävät 2vs1taitoja hemmetin hyvin. Silloin, kun hajosimme riitoihin, pelasimme hoki-liigaa ja se jäi kesken, kun luulimme että liiga on kuollut, kun ei draftejamme lisätty. Otimme myös draftivastaavaan ja liigan ylläpitäjään yhteyttä ja kysyimme mikä mättää, mutta  he kertoivat meille muistaakseni liigan kuolleen, voin muistaa kyllä väärinkin. Olisimme tietysti pelanneet edes kauden loppuun ja sen jälkeen vasta hajonneet, ettemme terrorisoisi liigan läpiviemistä, jos olisimme tietäneet, että kausi pelataan loppuun. Hoki-liigan aikana kärsimme vakavasta pakkipulasta ja  sama ongelma meillä oli myös hajoamisen jälkeen. Kumminkin joukkueen uran aikana on kertänyt vaikka minkälaista puolustajaa try-outilla, mutta nytten ovat sopivat  puolustuspäänpelaajat löytyneet. Joukkueen vahvuus on aina ollut hyvä syöttelytaito ja muutenkin hyökkäyspään peli, nykyään myös hyvä ja varma koko joukkueen puolustus :). Se tästä historiasta tällä kerta...


 Miksi Hylkiöt 2.Divarin karsintoihin?

Hylkiöt  pelaa aina 4vs4, kun on mahdollista ja mieluiten kovia  joukkueita  vastaan. Joukkueemme pyrkii käyttäytymään aina asiallisesti ja on onnistunutkin siinä melko hyvin. Hylkiöillä on jo yli  550 peliä alla, joista päälle 260 on voittoja, n. 79 tasapeliä ja n. 216 häviötä, joten aktiivisuus ei tule olemaan mikään ongelma. Ja se tarkoittaa myös sitä, että pelaisimme myös varmasti pelimme loppuun ennen death linea, vaikka jatkoon pääsy mahdollisuuden olisimme jo menettäneet. Tiimimme ei missään nimessä hajoa kesken kauden, koska joukkueen jäsenet ovat tosi joukkueuskollisia, eivätkä jätä alamäissäkään tiimiämme, niitä on tullut kyllä monia. Hajosimme myös kerran, mutta sitä virhettä emme tee enään ja eikös se sanontakin mene näin: "virheistä opitaan". Joukkueuskollisuutta varmistaa myös Nash - Hede irl-kaverisuhde ja se, että suurin osa joukkueen pelaajista tuntee toiset jo pitemmältä ajalta muista joukkueista, eivätkä ketkään ole riitapukateita tai vihamiehiä. Me pystymme kaatamaan 2.Divari-, Divari- ja Liigatiimejä, sekä karsintoihin hakevia joukkueita etenkin 4vs4 pelimuodossa, kuten olette ehkä huomanneet. Hylkiöt antavat aina kovan vastuksen, eivätkä luovuta missään tilanteessa, se kertoo joukkueen taisteluluonteesta.                                                                                                                                                           Joukkueemme on asiallinen ja rehti, vaikka vastustajat eivät olisi. Emme ole juuri perustettu joukkue, joten me myös tunnemme toisemme ja osaamme pelata yhteen. IRCnetin käyttö onnistuu, kun puolella joukkueesta on mIRC ja loputkin pystyvät käyttämään webchattia, eikä mesenkään käyttö ole ongelma, joten pelien sopiminen luulisi olevan helppoa. Pelaajista minulla, vaarilla, Tulokkaalla ja Delmorella on kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista, mutta muutkin haluisivat kokeilla miltä tuntuu pelata siellä ja mekin siellä pelanneetkinme haluaisimme takaisin sinne. Joukkueella on myös kokemusta Hoki-Liigasta, tosin se meni vähän penkin alle, mutta kumminkin. Haemme myös Hoki-Liigaan uudestaan, koska haluamme varmasti pelata jotain sarjaa ja näyttää, että olemme oppineet viheistämme. Joukkue pelaa harkkapelejä noin 3-9 peliä päivässä, riippuen päivästä. Aktiivisuutta auttavat se, että kaikilla on mese ja moni käyttää irkkiä. Myös osa on jaellut puhelinnumeroitansa, että voi tekstata pelaamaan ja aktiivisuus on parantunut myös sen myötä. Me haluamme kertakaikkiaan näyttää mihin me pystymme, osalle saatamme olla vielä tuntematon joukkue, mutta olisiko meistä karsintojen mustaksi hevoseksi?
 
                                                                                                                                                                       
Tietoja pelaajista:

Tässä aluksi näin kerron vähän Hylkkäreiden pelaajista ja heidän tiimiintulojärjestyksistään. Silloin kun perustin Hylkiöit, joukkueeseen littyi try-outin jälkeen Ronski, joka ihastui joukkueen syöttöpeliin, eikä ole poistunut joukkueesta sen jälkeen kun tuli.  Ronski on ollut tiimissä ihan alusta asti, mutta tosin  hänellä on  netti rikki tai kiekko ei enään kiinnosta, hän myös valitteli että YO-kirjoitukset painavat päälle. Ronski ei  siis ole ollut kuukauteen pelaamassa, mutta ei sitä tiedä jos hän sieltä heräisikin. Sitten n. kuukausi perustamisen jälkeen, minun irl-kaverini Hede, silloinen Muikku liittyi meidän sotajoukkoon, hän myös lähti hajoamisen jälkeen pois jengistä, mutta teki kuitenkin "kannattavan" comebackin. Hede on yksi puolustajamme ja meidän toinen ylempi pakki. Sen jälkeen joukkueeseemme liittyi Delmore, joka käväisi yhdessä välissä kokeilemassa taitojansa Kiekko-Leijonassa, mutta K-L teki pahan virheen, kun pistivät meidän parhaan alakerranmuurin hyökkäämään. Delmore on siis meidän toinen alakerranpuolustaja, joka myöskin palasi joukkueen vahvuuteen, tosin jo kauan ennen karsintoja. Myös Foy, entinen Maasa on ollut joukkueen vahvuudessa jo pitemmän aikaa, jo reilusti yli puolet joukkueen olemassaoloajasta. Hän on yksi meidän hyökkäyspään tärkeistä pelaajista. Meidän toinen ylempi puolustaja/alin hyökkääjä, Rucchin, liittyi meidän joukkoomme tehtyään hienon ja kattavan hakemuksen minulle, joten otin hänet try-outille. Ensiksi me peluutimme häntä hyökkäyksen kärkenä ja hän oli vähällä saada jo potkut, kunnes älysimme että hänen paikka on puolustuksessa. Näin meillä oli jo  viisi pelikuntoista pelaajaa joukkueessa. Meillä oli kumminkin vain kolme pakkia joukkueessa ja halusimme lisää aktiivisuutta, joten aloin etsimään kipeästi puolustuspään tukipilaria, silmäni jämähtivät tulokkaan kohdalle. Hän liittyi joukkueemme vahvuuteen vasta noin puolitoista kuukautta sitten. Heti tulokkaan jälkeen, melkein samaan aikaan löysin puplalta kadonneen ystäväni, Turjakkeen, tutun niiltä ajoilta kun aloitin kiekon. Hänellä oli vielä samat pelitaidot kasassa, joten hän liittyi vahvuuteemme. Meillä oli siinä tilanteessa kolme hyökkääjää ja neljä puolustajaa, meille ei kuitenkaan se aktiivisuus riittänyt, joten päätimme hankkia vielä yhden hyökkääjän, hyökkääjän nick oli vaari, minkä tapasin yllättäen. Hetken pohdiskelun jälkeen vaari vastasi myöntävästi kysymykseeni, ja tuli joukkueeseen. Hän osoittautui loistavaksi maalinsylkijäksi, joten en voinut muuta kuin iloita. Eli  meillä on siis 8pelikuntoista pelaajaa plus Ronski. Lisähankintoja ei ole tulossa pelaajien suhteen, koska aktiivisuus on todella hyvä ja emme halua tason huononevan.


Kokoonpano:

- R.Nash  
Muut nickit ja joukkueet: (Bakteeri - HC Riparit, Cowan - HC Muffet, Heikki - Tikkurilan Tiikerit)
Ikä: 14
Kokemus kiekkoliigansarjoista:  1/2005 divaria - HCH - HardCoreHokia
IRCnick: RNash

-Hede  
Muut nickit ja joukkueet: ( Hunter - Tikkurilan Tiikerit, Macero - ei oo, Kupsuri - Latvija, Heddy - HC Champions)
Ikä: 14
Kokemus kiekkoliigansarjoista: -
IRCnick: Muikkis

-Foy
Muut nickit ja joukkueet: ( Boil - The Alliance)
Ikä: 15
Kokemus kiekkoliigansarjoista: -
IRCnick: -

-Tulokas
Muut nickit ja joukkueet: (Tulozchuk - Laattapiste Collection)
Ikä: 12
Kokemus kiekkoliigansarjoista: 2/2005 divaria -  Failed Ones
IRCnick: Tulokas

-Turjake
Muut nickit ja joukkueet: (minu - Trauma ER, minkki. - DC Loppuikä)
Ikä: 19
Kokemus kiekkoliigansarjoista: -
IRCnick: -

-Delmore  
Muut nickit ja joukkueet: ( Gtd - Unlucky boys, Johnsson - ei oo, Michalek - ei oo, Varvio - InTheFlames, Siesta - ei oo)
Ikä: 15
Kokemus kiekkoliigansarjoista: 1/2005 puulaakia - Kumu JT
IRCnick: ^Delmore^^ tai ^^Delmore^^

-vaari
Muut nickit ja joukkueet:  (Jorro - ei ole)
Ikä: 17
Kokemus kiekkoliigansarjoista: 2/2005 puulakia - HC Roikkulämy
IRCnick: vaari tai vaari-

-Rucchin
Muut nickit ja joukkueet: Nolan - Hc Sellukatu, J.Dopita - Ulvilan Mahti Kärkkyjät, Carter - Krefeld Pinguine, Lehtinen - Offside Hc)
Ikä: 15
Kokemus kiekkoliigansarjoista: -
IRCnick:  Ryssa


Kokoonpanoon ei tule muutoksia, joten voisin sanoa sen olevan täysin kuollut.


Mistä tavoittaa?

IRC: #Hylkiot , Irkin käyttö onnistuu melkein kaikilta, mutta kannulla pitäisi olla melkein aina ainakin RNash(R.Nash), Tulokas(Tulokas), ^^Delmore^^(Delmore)
Vastuuhenkilön messenger osoite: Taituri_10hottmail.com(Nash), pelaajilta kysymällä voit saada heidän osoitteensa.
Kiekko.tk, sielä on aika usein porukkaa paikalla.


Muuta:

-Joukkue menee vähän epäaktiiviseksi joulun ajaksi, kun porukka lähtee mökkeilemään ja muutenkin joulun viettoon, mutta palaa taas aktiiviseksi ennen uuttavuotta.
-Vaikka osa pelaajistamme ovat nuoria, se ei tarkoita että ei osattaisi käyttäytyä.
-Hakemuksen on kasannut suurimmaksi osaksi Nash, mutta hakemukseen ovat myös kaikki joukkueen pelaajat lisäilleet osia ja korjanneet sitä, eli sekin on tehty tiimityöllä :).
-Nytten vain jäämme odottelemaan vastausta, pääsemmekö karsintoihin ja toivotamme Hyvää Joulua !
-Kiitos.

EDIT: Foyn kokemus kiekkoliigasta otettu pois, koska olikin vain varamiehenä, eikä pelannut peliäkään.
Karsinnat Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2006
Anonymous

23.12.2005 20:37
Rykälätty kohti 2.divarikarsintaa 1/06


Infopaketti:

Nimi: Rykälätty
Lyhenne: RYK
Perustettu: 4.1.2005
Perustaja: Pena
Pelatut ottelut: Played: 1124, Wins: 505, Draws: 145, Losses: 474
Vastuuhenkilöt: Pena ja -Tyhjä-
IRC-kanava: #Rykis
Peliasut: Kotiasu: Sininen - Valkoinen - Musta (6)
               Vierasasu: Harmaa - Musta - Valkoinen (6)

Historia:

Rykälätyn pitkä, mutta sitäkin värikkäämpi historia sai alkunsa noin vuosi sitten 4.1.2005. Penan kuningasajatuksen taustalla oli saada kasaan joukkue, jolla olisi pitkällä tähtäimellä mahdollisuus nousta aina kiekon huipulle asti. Joukkueeseen otettiin vain motivoituneita pelaajia, jotka olisivat valmiita tekemään paljon kovaa duunia, jotta jonain päivänä voisi olla mahdollista, että pystyisimme haastamaan kiekon kovimmat joukkueet. Tässä tavoitteessa ollaan mielestäni onnistuttu varsin kelvollisesti, sillä joukkueessamme pelaa edelleen minun lisäkseni 3 muuta jäsentä, jotka olivat mukana heti alusta asti (-Tyhjä-, J.P.O ja -Ninja-)  

Joukkueen alku ei ollut tosiaankaan ruusuilla tanssimista. Kaikki pelaajat olivat vielä aika lailla uransa alussa ja näin ollen joukkueen ranking putosi varsin ripeästi aina pohjamutiin saakka. Silloin aloimme miettiä, että olisiko tämä joukkueen päätepiste vai jatkaisimmeko taistelua ja yrittäisimme pitää joukkueen vielä elossa. Päätös oli varsin yksimielinen, sillä kaikki olivat sitä mieltä että vielä me tulemme ja näytämme, että mekin osaamme pelata. Siitä sitten aloimme pelaamaan aktiivisesti päivittäin 3vs3 pelejä ja näin ollen pelillinen tasomme nousi varsin vauhdikkaasti kohti ”keskikastia”.

Joukkueen runko pysyi suunnilleen samana koko kevään ja kesän. Tämä takasi sen asian, että joukkueen henki pysyi korkealla. Samoihin aikoihin aloimme kiinnostua 4vs4 peleistä, jotka tosin muistuttivat lähinnä hepreaa, mutta kovalla työllä nekin pelit alkoivat sujua ja ensimmäisen ”kovat” jengit kaatuivat. Jostakin syystä moni pelaajistamme halusi kuitenkin kokeilla rahkeita muissa tiimeissä, jonka takia yhdessä sovimme, että teemme joukkueesta 2.nick tiimin. Noin kuukauden päivät pyörimmekin 2.nickeillä, kunnes aloimme uskoa, että voisimme joskus lähitulevaisuudessa päästä mukaan kiekkoliigan alaisiin sarjoihin. Tämän vuoksi lähes kaikki alkuperäiset pelaajamme palasivat tiimin 1.nickeillänsä muutaman kovan vahvistuksen kera.

Tiesimme kuitenkin, että kiekkoliigan tarvitaan enemmän kokemusta ja ns. kovia pelejä. Siitä saimmekin idean hakea Hoki-liigan karsintoihin II/05, jossa olimme lohkomme kakkosia Tigersin jälkeen ja näin meille aukesi mahdollisuus pelata liigaa. Ensimmäisellä kaudella sijoituimme runkosarjassa 5.sijalle, joka takasi meille play-offs paikan. Lievä kokemattomuus tuli kuitenkin esiin ja putosimme Elite Razorille heti puolivälierissä. Olemme myös mukana kaudella III/05. Vaikka sarja ei ole mennyt aivan toivotulla tavalla on tavoitteemme edelleen selkeä, mestaruus!

Divarikarsinta paikkaa tavoittelimme jo kaudella III/05, mutta tuolloin olimme vielä liian tuntematon joukkue suurelle yleisölle. Siitä kuitenkin sisuuntuneena aloimme tehdä itseämme tunnetummaksi pelaamalla kovia pelejä. Siitä lähtien tavoitteenamme ovat olleet nämä divarikarsinnat. Nyt uskon, että olemme valmiita pelaamaan tällä tasolla. Olemme näyttäneet, että pystymme haastamaan kaikki kiekkoliigan alaisuudessa pelaavat joukkueet harjoituspeleissä ja uskon, että pystyisimme myös oikeassa sarjassa kovaan vääntöön mitä tahansa joukkuetta vastaan.


Miksi Rykälätty?

Rykälätty on tiivis sekoitus kokeneempaa kaartia, jotka ovat pelanneet joukkueessa jo lähes vuoden ja tuoreita kasvoja, jotka ovat liittyneet joukkueeseen viime kuukausina. Tämä kertoo siitä, että pelaajamme ovat erittäin sitoutuneita. Joukkuehenki on vahva ja läppä lentää varsin mallikkaasti. Asiallisuus on yksi tärkeimmistä kriteereistä, jonka perusteella olemme ottaneet uusia pelaajia riveihimme. Kunnioitamme vastustajiamme, emmekä kuittaile joka asiasta.

Joukkueemme tavoite on ollut jo pitkään päästä pelaamaan kiekkoliigan alaisiin sarjoihin ja nyt uskomme olevamme valmiita näyttämään kyntemme. Pelaajillamme ei ole kokemusta Kiekkoliigan alaisista sarjoista, joten olemme intoa täynnä. Lähes kaikki pelaajamme ovat kuitenkin pelanneet Hoki-liigaa, joten tiedämme kyllä, miten tulee toimia ja käyttäytyä.

Olemme aina onnistuneet voittamaan vaikeudet hyvällä yhteistyöllä ja pelaajien kovalla motivaatiolla. Saamme varmasti vietyä kauden läpi aikataulussa. Pyrimme pelaamaan aktiivista kiekkoa, emmekä vain sumputa oman maalin edustaa. Toivottavasti tässä olisi tarpeeksi syitä, miksi me kuuluisimme 2.divarikarsintoihin. Tuomme varmasti, jotain uutta mitä ei vielä kiekkoliigan sarjoissa ei vielä ole :)


Kokoonpano:

-Ninja-
Muut nickit: -Ninja-2
Ikä: 18
Pelikokemus: Hoki-liigaa Rykälätyssä II/05 ja III/05
IRC: ei
MSN: ei

-Tyhjä-
Muut nickit: Kamikase, Kamifani, Liba, ja Coq
Ikä: 15
Pelikokemus: Hoki-liigaa Rykälätyssä II/05 ja III/05
IRC: -Tyhjä-
MSN: nokkjus@hotmail.com

Baggio
Muut nickit: retkellä, Jagr ja Serj
Ikä: 18
Pelikokemus: Hoki-liigaa Rykälätyssä II/05 ja III/05
IRC: ei
MSN: on

Beyer
Muut nickit: Bomba, Enni ja MÄYKKÄRI
Ikä: 16
Pelikokemus: Hoki-liigaa Rykälätyssä II/05 ja III/05
IRC: Beyer
MSN: on

Boucher
Muut nickit: Woods, Reba, Hani, Reidio
Ikä: 15
Pelikokemus: Hoki-liigaa Rykälätyssä III/05
IRC: reba^
MSN: on

J.P.O
Muut nickit: dOlpPa, -Nimo-, T.Mäntylä ja Mariana
Ikä: 15
Pelikokemus: Hoki-liigaa Rykälätyssä II/05 ja III/05
IRC: J.P.O
MSN: on

Kovalev
Muut nickit: Kovalev2, K0valev ja Kovalevy
Ikä: 17
Pelikokemus: ei
IRC: Kovalev
MSN: on

Pena
Muut nickit: Tuohi ja Wayne99
Ikä: 17
Pelikokemus: Hoki-liigaa Rykälätyssä II/05 ja III/05
IRC: Pena^
MSN: tonmi_9@hotmail.com

Roloson
Muut nickit: Fythern
Ikä: 17
Pelikokemus: Hoki-liigaa Rykälätyssä III/05
IRC: Fythern
MSN: on

uizii
Muut nickit: voxe ja coce
Ikä: 15
Pelikokemus: Hoki-liigaa Rykälätyssä III/05
IRC: uizii
MSN: on

(Kokoonpano on melko varmasti lopullinen)
Karsinnat Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2006
Anonymous

23.12.2005 21:48
Fortune Club hakee karsintoihin 1/2006!

Nippelitietoa:

Joukkueen nimi: Fortune Club
Lyhenne: Fortune tai FC
Perustettu: 5.2.2005
Perustaja: Dogmeat
Vastuuhenkilöt: Dogmeat, Timbero ja k-apina

Yleistä tietoa:

Joukkuueessamme on 10 pelaajaa joiden lisäksi epäaktiivinen antQn, jota tuskin nähdään pelaamassa.
Pelaajiemme keski-ikä hipoo 20 ikävuotta mikä tekee meistä senioritiimin. Pelaajamme ovat kaikki rentoja ja asiallisia, joten mitään hämminkiä sen suhteen ei pitäisi ilmaantua.
Joukkueena olemme yhteen hitsautunut eli siis kokoonpanomme ei elä. Pystymme haastamaan kovimmatkin kiekkojoukkueet, ja olemme innokaita menestyksen suhteen.
Joukkue on pelannut melkein 900 harjoitusottelua joista aivan varmasti yli puolet on pelattu Kiekkoliiga- tai sinne hakevia joukkueita vastaan. Olemme takuuvarmasti keränneet mainetta kiekkopiireissä eli mistään aloittelijatiimistä tuskin on kyse.
Näin joulunaikaan aktiivisuutemme on ollut hieman alhaisempi kuin yleensä, mutta se tulee muuttumaan, kunhan osa pelaajista palaa lomiltaan ja reissuiltaan takaisin koneen ääreen.

Historiaa

Fortune Club on perustettu helmikuun '05 alussa Dogmeatin toimesta. Tuolloin pelaajarunko koostui täysin P_Onlinen entisistä pelaajista, mutta ennen pitkää runkopelaajien rinnalle värvättiin ulkomaalaisvahvistuksia tuomaan monipuolisuutta ja aktiivisuutta.
Joukkuueen alkuperäiskokoonpano on Dogmeat, Timbero, Lämäri82, Probert, k-apina, antQn ja Rico, joka on menettänyt kiinnostuksensa kiekkoon jo kauan sitten. Muuten alkuperäisjäsenet ovat edelleen samat.
Ulkomaalaisvahvistuksiin kuuluvat Fluffypaw, Chozeno, Lode, Spöpä ja Velvet. Joukkueessamme pelaajavaihdokset ovat erittäin harvinisia, tilperon lähdettyä HC Eituumitään -joukkueeseen värvättiin tilalle V. Retku.
Fortune Clubin pelillinen taso on parantunut huikeasti alkuajoista, kovimmatkin kiekkojoukkueet ovat kaatuneet meille. Ylämäkiä on ja alamäkiä vielä useammin, mutta niistä selvitään pitämällä pää kylmänä.
3/2005 kauden divarikarsintojen jäätyä väliin, saimme tilaisuuden säväyttää D-Fencen järjestämässä DH-Liigassa. Liiga sujuikin ihan hyvin, runkosarja oli mitä oli ja lopussa sijoituimme kolmansiksi. Pleijareista etenimme loppuotteluun, jonka osaottelut ovat vielä pelaamatta.

Miksi Fortune Club karsintoihin?

Fortune Club on pitkäikäinen joukkue jonka lisäksi joukkueen pelaajille on kertynyt ikää. Pelaajien ikähaarukka on 16-25 välillä ja keski-ikä on siinä 19-20 paikkeilla. Pelaajat ovat henkisesti kypsiä ja hallitsevat käytöksen ylä- ja alamäissä aina loppuun asti. Joukkueen sisällä on mahtava ilmapiiri ja tavoitteenamme on aina voitto. Vaikka se ei tulisikaan, emme vajoa mihinkään angstisyvänteeseen.
Joukkueena olemme yhtenäinen, maalit pyrimme tekemään syöttökuvion päätteeksi ja puolustamme kuin muuri. Maalivahtipelimme on ainut ongelma.
Pelillinen tasomme on kovempaa kuin titaani, joten pystymme taatusti haastamaan joukkueen kuin joukkueen karsinnoissa kuin divarissakin. Pelaajamme ovat kiekkoliigan osalta suhteellisen kokemattomia, joten tämä kokemus olisi fantastinen kaikkien mielestä, päästiin tai ei.

Joukkueessamme on siis 10 aktiivista, ja 1 epäaktiivinen pelaaja. Tässä  kokoonpano:

antQn
Ei pelannut Kiekkoliigan sarjoja kaudella 3/2005
Kakkosnickit: Abeo
IRCnet: BitchAlert

Chozeno
Ei pelannut Kiekkoliigan sarjoja kaudella 3/2005
Kakkosnickit: Chozeno. ja Relox
IRCnet: Choze/Chozeno

Dogmeat
Ei pelannut Kiekkoliigan sarjoja kaudella 3/2005
Kakkosnickit: -Dogmeat-, Doggy, Sixpack
IRCnet: Dogmeat-

k-apina
Ei pelannut Kiekkoliigan sarjoja kaudella 3/2005
Kakkosnickit: Kaikki k-apina muunnokset mitä kiekkomundosta löytyy
IRCnet: KalleApina

Lode
Ei pelannut Kiekkoliigan sarjoja kaudella 3/2005
Kakkosnickit: Revan, lodepop, lodetus, Zaerilius
IRCnet: Lode tai Lortti_

Luhvi
Kausi 3/2005 1. divarissa joukkueessa Ajax Amsterdam
Kakkosnickit: Fluffypaw, Fluftwaft, munQpaw, tolpPaw
IRCnet: Fluffypaw

Lämäri82
Ei pelannut Kiekkoliigan sarjoja kaudella 3/2005
Kakkosnickit: Slap
IRCnet: jjjs

Probert
Ei pelannut Kiekkoliigan sarjoja kaudella 3/2005
Kakkosnickit: Prob, Goob, Böb
IRCnet: Probert

Spöpä
Ei pelannut Kiekkoliigan sarjoja kaudella 3/2005
Kakkosnickit: ylämummo, Alaripa, nhl-veska
IRCnet: vilske

Timbero
Ei pelannut Kiekkoliigan sarjoja kaudella 3/2005
Kakkosnickit: Timber, Örkki
IRCnet: Timbero

Velours
Kausi 3/2005 2. divarissa joukkueessa HC ETM
Kakkosnickit: Velvet, Satusetä, Lobotomia, Thraxx81
IRCnet: Velvet tai Velours

------------------
FortuneClub @ IRCnet
Karsinnat Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2006
Anonymous

25.12.2005 19:36
HC Ambri-Piotta:n laivue anoo rantautumislupaa kauden 1/06 divarikarsintoihin.

Perusinfo:
Team name: HC Ambri-Piotta
Created: 2005-04-28 16:22:33
Founder: S.Backman
Statistics: Played: 1109, Wins: 446, Draws: 181, Losses: 482
Joukkueen irc-kanava: Ircnet: #hcap
Vastuuhenkilöt: sätkäkone (satkis ircissä), Kims85 irc + (Kims_85@hotmail.com)

Historia: Erittäin värikkääseen historiaan mahtuu monenlaista. Aikojen alusta loin
tämän joukkueen kakkosnikilläni, tarkoituksena saada vaihtoehtojoukkue
divaripelien lomassa, mutta hyvinkin pian nousi kipinä luoda oikeasti jotain
toimivaa ja pysyvää kiekkokartalle. Näin alkoi pelaajarumba, ja ensimmäinen
ryhmittymä olikin nopeasti koossa. Tällä yhtymällä pelattiin sen reilut 700peliä,
kunnes ilmapiiri kiristyi muutamien nimeltä mainitsemattomien pelureiden
erimielisyyksien myötä sietämättömäksi ja osa rungosta oli uusittava. Menneeltä
rungolta tuli kuitenkin jälkeenpäin kiitosta siitä, kuinka Ambri-Piotassa pelaaminen on ollut
suurenmoista ja kehittänyt heitä kovasti pelillisesti. Tuo lämmitti. Muutos oli
kuitenkin väistämättä edessä, ja kuten odotin,se oli positiivinen asia ja
ilmapiiri joukkueen sisällä alkoi jälleen nousemaan ja on sillä tiellä yhä. Pojat
nauttivat pelaamisesta ja yhteispelikin on lähtenyt rullaamaan, tekemisen
meiningin saattaa haistaa katsomosta käsin ja yritys on erittäin kova.


Siirtymävaihe historiasta nykypäivään:
Nyky-Ambrit keskittyvät järkevään syöttelevään pelityyliin pääpaino 4vs4 pelien
ihmeellisessä maailmassa. Siellä kohdataan koko kiekkokansa, yhtäkään vastustajaa
pelkäämättä, yhtäkään aliarvioimatta. Kiekkoliiga-joukkueet ovat opettaneet meille
paljon, ja vaikka Ambri-Piotta onkin saanut jonkinlaisen sumppujoukkueen maineen,
ei pelimme perustu kuitenkaan pelkästään tylsän näköiseen joukkuepuolustamiseen,
vailla mitään tietoa millä saada kiekko vastustajan maaliin. Pyrimme pelaamaan
näyttävää kiekkoa, toki vastustajan pelityyli sen osittain sanelee.  Nyt
siirrymmekin jo osittain vaiheeseen...

..Miksi juuri Ambri-Piotta?
Näen joukkueen vahvuuksina aina kl:n alaisuuteen asti vahvan yhteishengen.
Jokainen jäsen on sitoutunut tekemään kaiken sen kovan työn, minkä tehtävä vaatii
onnistuakseen. Missään vaiheessa ei tule eteen ongelmaa, että joukkue kaatuisi
koska -->"sain paremman tarjouksen sieltä pakko mennä", tämän tyylisiä pelureita
meiltä ei löydy. Löytyy kiinteä runko joka on sitoutunut Piottaan.

Asiallisuus on mielestäni toinen plussa. Haudanvakavalla ilmeellä ei olla
liikenteessä, mutta sanan peelomeininki ja joukkueen Ambri-Piotta
yhdistäminen/näkyminen samassa lauseessa ei tule ikinä olemaan ajankohtaista.

Aktiivisuus on toki myös plussa. Tämä joukkue ei jätä pelejään kesken, saatika
tuota kl:n johtokunnalle ongelmia ja deadlinejen rukkaamista pelaamattomuudellaan.
Sitoudumme noudattamaan ohjeita ja aikarajoja, jotka voimassa ovat.

Eli, vaikka joukkueen runko onkin vaihtunut myrskyjen myllerryksessä, on nyky
Piotta tiivis ryhmittymä, joka tulee pysymään samassa koostumuksessa.
Mukana on pelureita, joilla on kokemusta sarjoista, ja vastapainoksi erittäin
nälkäisiä, läpimurtoaan odottavia "syntymättömiä" tähtiä. Mikäli plussaa kl:n
alaisuudessa pelaavien joukkueiden kaatamisesta jaetaan, niin eiköhän niistä
jokainen ole joskus saanut sen karvaan kalkin maun tuntea nahoissaan ;).

Ikäpolitiikka: 14-23, mutta junioritkin ovat kiekon laatua asiallisuudessa.
Tiivistettynä: Karsintoihin pääseminen olisi joukkueellemme todellinen
näytönpaikka ja ennenkaikkea suuri kunnia. Ambri-Piotta kiittää ja kuittaa
novelliosuuden, ja jää odottamaan tuloksia :)!
Alla pelaajalista ja lisää perusinfoa.


Tässä pelaajalista tarvittavine tietoineen:

Kims85
Ikä: 20
Muut nickit: S.Backman, I.Remes, Viceroy
Viime kaudella: Kalma HC 2/05 + 3/05
MSN: Kims_85@hotmail.com
IRC: Kims85

Morrow
Ikä: 17
Muut nickit: Farre, morro
Viime kaudella: -
MSN: kinkku_49@hotmail.com
IRC: Morrow-

Crooper
Ikä: 15
Muut nickit: JiiVee, SithLord
Viime kaudella: -
IRC: Crooper--

sätkäkone
Ikä: 15
Muut nickit: Askeido (tenorit), Patruuna (tha playaz), Tatsi (Christmas), Wirta
Viime kaudella: -
IRC: satkis

antero
Ikä: 17
Muut nickit: määttälä, crown
Viime kaudella: 3/05 divaria Kalma HC:ssä
IRC: antero_

feeb55
Ikä: -
Muut nickit: -
Viime kaudella: -
Lomalla, joten feebin tiedot uupuvat.

KurGo
Ikä: 16
Muut nickit: elmos ?
Viime kaudella: -

Keno
Ikä: 16
Muut nickit: Iso-Jorma, CannabisC
Kokemus: Divarikarsinnat Crookseissa.
IRC: Kenotin

M0ppi
Ikä: 18
Muut nickit: M0ppi-
Viime kaudella: -
MSN: M0pp1@hotmail.com
IRC: M0ppi

serve
Ikä: 15
Muut nickit: moso,Caesar
Kokemus: HC BL kausilla 4/2004(liiga) ja 1/05(divari)
MSN: aasi_90@hotmail.com
IRC: serve

IsoMusta
Ikä: 20
Muut nickit: Kipakka, Korppari
Viime kaudella: -
IRC: Korppari

Senegalin
Ikä: 14
Muut nickit: JungleMan
Viime kaudella: -
IRC: Senegalin

jkopsi
Ikä: 23
Muut nickit: Pastori ?
Viime kaudella: -
IRC: jkopsi

26.12: Viimeinen muutos rosterissa. Logia <-> Keno
27.12: Ration (vattu) ulostettu epäasiallisen käytöksen johdosta.
          Korvaajaa ei hankita.

Ambri-Piotta kiittää ja kuittaa!
Karsinnat Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2006
Anonymous

25.12.2005 22:00
Last Periodin hakemus kaudelle 1/2006


Perustieto:

Joukkueen nimi: Last Period (LP)
Perustettu: 2005-01-23
Perustaja: Antsu
Vastuuhenkilöt: Antsu ja Nordblad (varalla Barco)
Ottelut: 701, Voitot: 385, Tasapelit: 89, Häviöt: 227
Kokemustaso: Pro


Paitojen värit:

Koti: Punainen-Musta-Punainen (10)
Vieras: Valkoinen-Punainen-Musta (5)


Historia:


Last Period perustettiin 23.1.2005, eli joukkueemme saa juhlia kohta vuosipäiväänsä. Perustajina toimi silloin Antsu ja Nordblad. Pelaajia oli mm. Glem, Ujcik, .Mainio. ja -eZe- .  Päätimme, että joukkueen tavoite olisi divarikarsinnat kaudelle 2/2005 ja aloimme harjoitella kovasti. Pelasimme aluksi vain 3vs3, mutta sitten 4vs4 pelitkin alkoivat saada kiinnostusta. Voittoja ei meinannut tulla, mutta emme lannistuneet siitä. Hankimme muutaman lisävahvistuksen ja pelit alkoivat näyttää sujuvalta. Ottelut tuntuivat menevän hyvin, joukkueen aktiivisuus näytti olevan hyvää ja asiallisuus vielä parempaa. Ajattelimme Antsun kanssa, että pelaajat olisivat jo nyt tarpeeksi taidokkaita pelaamaan divarikarsinnoissa. Kun Karsinnat lähestyivät muutama pelaaja jätti joukkueen, syystä tai toisesta. Joukkueessamme vallitsi kriisi, pelaajistamme oli lähtenyt muutama ja pelit eivät sujuneet enää yhtä hyvin. Saimme kuitenkin Antsun kanssa hankittua muutaman hyvän vahvistuksen ja peli alkoi taas näyttää mallikkaalta. Kun sitten divarikarsintoihin päässeet joukkueet päätettiin, meitä ei ollut listassa. No pelaajat eivät tästä musertuneet vaan päättivät, että kausi 1/2006 on meidän. Aloimme treenata kovasti, että pärjäisimme seuraavana kautena.

Keskellä kautta joukkue musertui täysin. Pelaajia lähti ja joukkue näytti kuolevan ja niin siinä sitten kävikin. Joukkue oli täysin tyhjä noin viikon, kunnes Antsun kanssa aloimme perustaa joukkuetta uudelleen. Joukkueeseemme päätyi jo kiekkoliigassa pelannut pelaaja Barco, mikä oli suuri saavutus Last Periodille. Barco oli taidokas pelaaja, joka osasi pakituksen salat, mutta se ei riittänyt, pelaajiahan oli vain 3. Myöhemmin joukkueeseemme tuli pelaaja Marleau, joka kuitenkin lähti joukkueesta syystä tai toisesta myöhemmin. Sean ja Zak ilmestyivät meille suurin piirtein samaan aikaan. Nämä kaksi hyökkäyksen mestaria vallitsi Antsun, kuin Nordbladinkin ja he olivat tervetulleita. Pelit alkoivat onnistua, niin pelaajia tuli ja lähti joukkueesta nopeasti, eikä vakituisia pelaajia näkynyt. Muutama viikko Seanin ja Zakin tulosta löysimme kaksi luonnonlahjakkuutta ArsiHarjun ja QPRockyn. Nämä kaksi pakkia olivat täydelliset taiturit, jotka auttoivat meitä silloin todella paljon ja vielä tälläkin hetkellä. Molemmat olivat pelanneet jo kiekkoliigaa. Nyt aloimme jo voittaa näitä ”kovia” pelejä. Myöhemmin QPRocky lähti pelaamaan VMTLään, joka oli ikävä menetys meille.

Olimme jo kauan yrittäneet Antsun kanssa saada maineikkaan Egig pelaajan joukkueeseemme, mutta hän oli aina torjunut kutsut. Antsun kanssa sitten päätimme, että Egig pitää saada joukkueeseen ja niin hän sitten liittyi joukkoomme nickillä Tiny-E. Tiny-E oli väkivahva pakki, josta myöhemmin tuli joukkueemme pakin lisäksi mainio maskotti. Nyt meillä alkoi olemaan jo pakka kasassa. Pelaajia tuntui olevan kuitenkin liian vähän, koska kiekon etusijalla oli kuitenkin oikea elämä, opiskelut, työt ja harrastukset. Joukkueemme pelasi pääasiassa viikonloppuisin ja illalla.
Ei kauaakaan kun Suke ilmaantui kokoonpanoomme. Suke oli pelannut kiekkoliigaa meistä eniten ja hän oli taidokas, tarmoa täynnä oleva hyökkääjä.

Eräänä päivänä D-fence, tuo tunnettu seurapiirileijona päätyi Antsun puheille ja hän kysyi lähtisimmekö hänen perustamaansa DHL (Developmental Hockey League) liigaansa, jossa tarkkailtaisiin kiekkoliigaan kaudelle 1/2006 pyrkiviä joukkueita. No Antsu ei voinut muuta kuin suostua tähän ja koko joukkue oli innoissaan. Aloitimme liigan surkeasti. Hävisimme ensimmäisen peli Fortune Clubille 4-3, joka oli karvaiseva tappio. Johdimme peliä viimeiseen erään asti ,mutta pienissä paineissa onnistuimme päästämään vastustajan mukaan peliin. Emme lannistuneet kuitenkaan ja saimme voitettua muutaman tärkeän pelin. DHL:n aikana meillä oli käytettävissä 2 pelaajavärväystä, jotka menivät Fioldurille ja kaikkien yllätykseksi QPRockylle, joka palasi takaisin VMTL:stä. Nyt alkoi peli luistamaan ja voittoja sateli pilvin pimein. Kuitenkin Fioldur joutui jättämään joukkueen kesken kauden ja siirtyi pelaamaan Seitsemään Veljekseen, jotka pelasivat myös samaa DHL liigaa. Kesken kauden meille siirtyi myös uusi pelaaja W.Grezky, joka oli kiekon konkari ja hän oli pelannut kiekkoliigaa alkuajoista lähtien. Grezky oli erittäin tasokas, kokenut ja mukava pelaaja. Aloimme myös keskittyä harjoituspeleihin, joita voitimme siten mukavan paljon. Harjoitus panoksemme ja tarmokkaan työskentelyn kruunasi DHL:än runkosarjan voitto ja samalla seitsemän ottelun voittoputki. Kävimme myös muissa ”pienissä” turnauksissa. Joissa menestyimme myös mukavasti.

Kun olimme voittaneet DHL runkosarjan, meillä oli aikaa harjoitella divarikarsintoihin. Joukkueemme aktiivisuus parantui ja pelejä aloimme pelata paljon. Joukkueeseemme värvättiin myös uusi pelaaja tikru2. Hän saapui Pirkkalan Pingviineistä, jotka ovat tunnettuja suorasta pelityylistään. Tikrulla oli myös runsaasti kokemusta kliigasta ja muista "kovista" seuroista. Hän oli kaikkien mielestä mukava kaveri, joka osasi touhuta hyökkäyspäässä. Hän hallitsi kuviot ja sopi yhtä hyvin, kuten kaikki muutkin pelaajat joukkueeseen. Joukkue näytti olevan nyt kasassa ja päätimme, että joukkue olisi tässä. Muutama pelaaja päätyi vielä myöhemmin meille, mutta vain kokeilemaan.

Marraskuun lopulla joukkueella oli vielä kaksi kovan luokan peluria try-outilla. Toinen niistä vakiintui kokoonpanoon (huuhah). Kun taas Mazterilla oli muita suunnitelmia tulevalle kaudelle. Huuhaalta odotetaan paljon joukkueen puolustuksessa.

Joulukuussa päätimme ottaa vielä hyökkääjän tai pari joukkueeseen tasoittamaan puolustajien ja hyökkääjien lukumäärää. Monien hakemuksien joukosta valitsimme Nikosson ja Waakun. Nikosso on vakiintunut kokoonpanoon ja Waakunkin tilanne selvisi pari päivää sitten. Näiltä hyökkääjiltä odotetaan ennen kaikkia maaleja ja maalipaikkojen luontia.


Miksi Last Period 2.divari karsintoihin?


Joukkueemme on jo kauan tarkkaillut ja ollut kiinnostunut divari paikaista. Kiinnostus vain kasvaa nyt ,kun on taas koittanut se aika, jolloin joukkueille suodaan mahdollisuudet karsintoihin. Joukkueemme haki karsintoihin jo kaudelle 2/2005. Valitettavasti se ei tuottanut tulosta. Nyt olemme paljon nälkäisempiä kuin viime kaudella. Joukkue on saanut muutamia kokeneita pelaajia ja taitoa lisää. Joukkue on pysynyt hyvin kasassa ja emme voi pelätä joukkueen hajoamisen vaaraa. Joukkueemme yrittää aina pelata rehtiä peliä ja käyttäytyä joka tilanteissa asiallisesti ja kunnioittamalla vastustajaa. Pelaamme pelit aina loppuun asti, emmekä luovuta kesken vaikka tilanne olisi mikä.

Tavoitteina olemme aina pitäneet kiekkoliigaan pääsemistä. Olemme osallistuneet myös muihin sarjoihin ja turnauksiin, mutta kiekkoliiga on aina ollut lähimpänä sydäntä. Pelaamme näitä ”kovia” pelejä hyvinkin paljon. Yritämme saada pelattua vähintään 2 peliä/vrk. Pelaamme pääasiassa 4vs4 pelejä. 3vs3 yritämme olla pelaamatta, mutta tuleehan niitä pelattua muutama kerta kuukaudessa. Joukkueemme on ollut mukana muutamassa turnauksessa, joista nimekkäin on D-fencen perustama DHL liiga. Voitimme DHL:n runkosarjan ja tämä antoi meille lisäpotkua karsintoja varten. Olemme kokeneet tämän kauden sopivaksi ajankohdaksi meille ja meidän tulevaisuudellemme. Joukkueemme pääsy divarikarsintoihin olisi meille hieno saavutus ja unelmien täyttymys.

Joukkueemme ikähaitari sijoittuu 14-26 välille ja keski-ikä on n. 18,1, vaikka joukkueemme ikä onkin vähän alhainen olemme todella asiallisia. Emme ole käyttäytyneet epäasiallisesti ja joukkueemme nuorimmatkin pelaajat ovat toimineet ilman pahempia huomautuksia. Joukkueemme koostuu seitsemästä puolustajasta ja viidestä hyökkääjästä. Joukkueen kokoonpano on löyty lukkoon joten pelaajalistalla ei tapahdu mitään muutoksia.

Meihin saa myös aina helposti yhteyden mm. IRC:stä, kiekosta ja vaikkapa sähköpostia lähettämällä.


Kokoonpano:

Antsu
Muut nickit: Kynaaja
Kokemus: Liiga 3/2005 HC Humba (Kuului joukkueen dhl kokoonpanoon)
IRC-nick: Antsuu

Nordblad
Muut nickit: Laruzki, j0ulunord
Kokemus: - (Kuului joukkueen dhl kokoonpanoon)
IRC-nick: Nordr

Barco
Muut nickit: Calitri, Parko, Phillips
Kokemus: Puulaaki 2/2005 Roikkulämy (Kuului joukkueen dhl kokoonpanoon)
IRC-nick: Barco

Tikru2
Muut nickit: Zifnab, Melkor
Kokemus: Divari 5/2004 Kalma HC, liigakarsinta 5/2004 Kalma HC,Puulaaki 1/2005 Prozac Nation, Puulaaki 1/2005 Kumu JT, Puulaaki 2/2005 Pirkkalan Pingviinit
IRC-nick: tikru2

Tiny-E
Muut nickit: Egig, mehukatti
Kokemus: Puulaaki 2/2005 Roikkulämy (Kuului joukkueen dhl kokoonpanoon)
IRC-nick: Tiny-E / Egig

SuKe
Muut nickit: sukmalone, J.Siloaho
Kokemus: Divari 5/2004 HC Playboys, Liigakarsinta 5/2004 HC Playboys, Divari 1/2005 HC Playboys, Liiga 2/2005 Kiekko-Hobiitit, Liigakarsinta 2/2005 Kiekko-Hobiitit (Kuului joukkueen dhl kokoonpanoon)
IRC-nick: SuKe / SuKe-

Zak
Muut nickit: Prochazka, mazaz, DeVries
Kokemus: - (Kuului joukkueen dhl kokoonpanoon)
IRC-nick: Zak

QPRocky
Muut nickit: -
Kokemus: Puulaaki 1/2005 Viru Valge, Divari 2/2005 Los Amigos (Kuului joukkueen dhl kokoonpanoon)
IRC-nick: QPRocky

ArsiHarju
Muut nickit: M.Halvari
Kokemus: Puulaaki 2/2005 Roikkulämy (Kuului joukkueen dhl kokoonpanoon)
IRC-nick: Jusuts

W.Grezky
Muut nickit: W.Wäinö
Kokemus: Puulaaki 5/2004 HC Tylykone, Divari 1/2005 Muukalaiset HC, Liiga 2/2005 Team Jupiter, Liiga playoffs 2/2005 Team Jupiter
IRC-nick: WGrezky

Sean
Muut nickit: Cibak
Kokemus: - (Kuului joukkueen dhl kokoonpanoon)
IRC-nick: Sean

huuhah
Muut nickit: Irwin
Kokemus: 2 divari 3/2004 FC Kiviniemi
IRC-nick: huuhah

Nikosso
Muut nickit: Dr.Dre
Kokemus: Liigaa 4/2004 Habs, Liigaa 5/2004 HC PU, Liigaa 1/2005 Habs,  Liigaa 2/2005 Habs, 1.Divaria  3/2005 Failed Ones
Pelasi myös All-Stars ottelussa kaudella 1/2005
IRC-nick: Nikosso

Waakku(Wagner)
Muut nickit: Åpåssumi
Kokemus: -
IRC-nick: Waakku


Tavoitettavuus:


#kiekkoliiga, #Divarikarsinnat ja #Lastperiod @ IRCnet
MSN: Kynistaja@hotmail.com (Antsun), j0ulunord@hotmail.com (Nordbladin)
Kotisivut: www.lastperiod.tk
Notella lähestyminen kiekossa Antsuun / Nordbladiin

-Kiitos

(Hakemuksessa saattaa ilmetä pieniä muutoksia DHL Liigaa koskien)
Karsinnat Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2006
Anonymous

26.12.2005 21:10
Team Viper hakee karsintoihin kaudelle 1/2006!

Infoa
Joukkueen nimi: Team Viper
Perustettu: 13.12.2004
Perustaja: Tokee
Ottelutilastot: pelattu 979, voittoja 424, tasapelejä 109, tappiota 446
Vastuuhenkilöt: Tokee, Mige, -Saasta-
Yhteydet: #teamviper IRCnetissä sekä vastuuhenkilöiden MSN Messenger-osoitteet migemikael@hotmail.com (Mige), tokeevip@hotmail.com (Tokee) sekä deaths_duet@hotmail.com (-Saasta-)
Pelipaidat: Kotiasu: Punainen – Oranssi – Valkoinen (13)
Vierasasu: Punainen – Musta – Valkoinen (13)

Historiaa

Team Viper on perustettu 13.12.2004 Tokeen toimesta. Ensimmäinen kuukausi oli enemmän tai vähemmän pelkkää pelailua. Silloin joukkueeseen pääsivät kaikki ketkä halusivat. Tammi- helmikuun vaihteessa Tokee hermostui varsin suureen vaihtuvuuteen ja alkoi etsiä pelaajia, joilla oli sekä aktiivisuutta että asiallisuutta. Tuolloin joukkueeseen siirtyivät pitkäaikaiset pelaajat Mige sekä -Saasta-. Vallitseva pelimuoto oli tuolloin 3vs3 josta sitten hiljalleen alettiin siirtyä 4vs4-pelimuotoon. Tuota pelimuotoa olemme tukeneet nyt reilusti yli puoli vuotta ja haemme nyt toista kertaa divarikarsintoihin. Joukkueen sisällä vallitsee hyvä joukkuehenki ja se säilyy myös tappion hetkellä. Vaihtuvuus on ollut viimeiset pari kuukautta erittäin pieni, viimeiset joukkueeseen sisään tulleet pelaajat ovat kiekkoliigan alaisuudesta kokemusta omaavat Savard ja Sic. Aloitimme nyt toisen kauden Hoki-Liigan alaisuudessa. Viime kauden pelasimme liigassa, mutta siellä jäimme omien töppäyksien takia hännille. Karsintoihin lähdimme hieman vaikeista asemista Silfverin siirryttyä joukkueeseen Hc Eituumitään. Karsinnoissa pelasimme turhan pienellä kokoonpanolla ja lopullisen niitin tippumisellemme divariin iski Divine Scorers and Joska.

Aktiivisuus

Aktiivisuutemme on varsin hyvää. Tästä osoituksena on noin tuhat pelattua peliä vajaan vuoden aikana. Joskus aktiivisuutemme saattaa hieman repsahtaa, jos muutama avainpelaaja on estynyt pelaamaan juuri sillä hetkellä kiekkoa. Viime aikoina olemme pelanneet noin kolme tai neljä peliä päivässä. Talven myötä uskon vahvasti, että aktiivisuutemme kasvaa ilmojen kylmentymisen myötä. Ja jos paikan kakkosdivarin karsintoihin saamme, olen täysin varma, että aktiivisuutemme tulee nousemaan paljon.

Asiallisuus

Asiallisuus on joukkueen sisällä tuttu sana ja kaikki tietävät mitä se tarkoittaa. Joukkue pelaa kaikkien herrasmies-sääntöjen mukaan eikä mitään turhaa suunsoittoa meidän puoleltamme tule. Yksi asiallisuuden osoituksemme oli valinta Hoki-Liigan alaisuuteen kauden 1/05 liigakarsintoihin. Niukan tappion hetkellä saattaa muutamat ärräpäät lennellä, mutta ne puretaan joukkueen kesken, eikä ikinä vastustajalle.  

Pelillinen taso

Joukkueen pelillinen taso on viimeinkin vakaantumassa oikealle tasolle. Pystymme haastamaan joukkueen kuin joukkueen, yksi selitys tähän on varmaankin noin tuhat pelattua peliä. Pyrimme aina saamaan vastaamme mahdollisimman tasokkaan joukkueen, joko kiekko- tai hoki-liigan alaisuudesta. Jokainen kärsitty tappio on kasvattanut joukkuetta ja lisännyt voitonhalua seuraavaan otteluun. Joukkueen taitotaso on myös kohonnut parin kiekkoliigan alaisuudesta saapuneen pelaajan johdosta.

Miksi juuri Viper?

Joukkue on pysynyt pystyssä kohta jo vuoden. Joukkueen taitotaso on kehittynyt viimeisten kuukausien aikana kovaa vauhtia, koska jokainen pelaaja on alkanut pelata joukkueelle. Olemme hakeneet joukkoomme joukkuehenkisiä, asiallisia ja syöttöpelin taitavia pelaajia. Viper pelaa myös hyökkäävää peliä, jonka takia omissa kolisee joskus turhankin usein. Ja uskon myös vahvasti, että nyt on juuri oikea aika päättää seitsemän kuukauden pitkäaikainen projekti. ;)

Kokoonpano

-Saasta-
Kokemus: -
IRC: Saasta^
Muut nickit: -
MSN Messenger: deaths_duet@hotmail.com

Mige
Kokemus: -
IRC: Mige-
Muut nickit: Tombolo
MSN Messenger migemikael@hotmail.com

Pukama
Kokemus: -
IRC: -
Muut nickit: K.Cobain, Rattle

Savard
Kokemus: Divari Kiekko-Leijonat 2/05
IRC: Savard
Muut nickit: C.Drury

Sic
Kokemus: Liiga HC PU 2/04, divari HC Rävelöt 4/04, Puulaaki 2/05 Pirkkalan Pingviinit
IRC: Sic-
Muut nickit: Tarnat, Ice_J, Janzek, Coma, V.Sicak

Taber
Kokemus: -
IRC: Taapperi
Muut nickit: Teiber

Taji
Kokemus: -
IRC: Taji
Muut nickit: Tajiri-, hmm, Zokki, täysi0

Tokee
Kokemus: -
IRC: Saunatoke
Muut nickit: -
MSN Messenger tokeevip@hotmail.com

Pienet muutokset kokoonpanossa saattavat olla mahdollisia.

Korostamme joukkueen yhtenäisyyttä, asiallisuutta, pitkäjänteisyyttä sekä kovaa nälkää pelata karsinnoissa. Divarikarsintoihin hakee tietysti monia pelaavia nippuja, jotka saattavat olla teidän mielestänne parempia vaihtoehtoja karsintoihin. Jos näin käy, niin meidän suunnaltamme ei ole tulossa mitään turhaa kommentointia valinnoista.

Kiittäen,
Mige
Pdynamo ottaa vastaan karsintapaikan
Anonymous

26.12.2005 21:15
Pdynamo ottaa vastaan karsintapaikan

Karsintapaikka varma (viime kaudella mukana) - ilmoitamme vain kokoonpanon.

Kokoonpano:

arge
(arke, -Gretski-, Aksu88, Bäri, Vängsta, SKoivu, AkiBäri, E-Lindros, Nikula, Legend, Aximili)
3/05 --

boo
( - )
3/05 2. divaria / Pdynamo

Damoste
(Lesmundo, Lesmo, Lesu)
3/05 2. divaria / Pdynamo

Gwarth
(Gwaak, Gwartry, Gwarth-, Gwargh)
3/05 2. divaria / Pdynamo

jurge
(Jurgeni, jurgenii, jurgeniii)
3/05 --

kaka
(kak'a)
3/05 --

murmeli47
(pr0n)
3/05 2. divaria / Pdynamo

Leon
(Kolmonen, project)
3/05 2. divaria / Pdynamo

-Nismo-
(Nismo, Survivor, EdTheHead, Believil, zambo)
3/05 2. divaria / Pdynamo

Nurro
(Nurr0, -N-)
3/05 --

Reebeli
(-Rebel-)
3/05 --

Squ
(Squup, Sqnuup)
3/05 2. divaria / Pdynamo

---

Samalla allekirjoittanut (Gwarth) ilmoittaa luovuttavansa Pdynamon 1. vastuuhenkilön paikan Squlle ja edelleen 2. vastuuhenkilön paikan siirtyvän boolle.

Karsinnoista lähtien:
1. vastuuhenkilö: Squ
2. vastuuhenkilö: boo

-G
Karsinnat Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2006
Anonymous

27.12.2005 13:20
VMTL:n kokoonpano:

Hulkster (3/05 VMTL)
RicFlair (3/05 VMTL)
Pete80 (3/05 VMTL)
hakaristi (3/05 VMTL)
-viuhkola (3/05 VMTL)
Onetimer (3/05 VMTL)
g-spot (3/05 VMTL)
Liero (3/05 VMTL)
Jim-T (3/05 VMTL)
Doran (3/05 VMTL)
-late- (3/05 VMTL)
Datsjuk (3/05 VMTL)
Chooser (3/05 VMTL Wrestling nickillä)

Vastuuhenkilöt:
RicFlair
Hulkster
Jokerit Divarikarsintoihin kaudelle 1/06 !
Anonymous

27.12.2005 14:02
Helsingin Jokerit Divarikarsintoihin kaudelle 1/06!


Joukkue:

Joukkueemme Helsingin Jokerit on perustettu 19.10.2004,
pelaajan nimeltä Tomekki: n toimesta. Pelejä olemme pelanneet päälle 1300.
Joukkueeseemme kuuluu tällä hetkellä 16 pelaajaa, joista 5 on ns. kysymysmerkkejä, jotka eivät välttämättä pelaa karsinnoissa
(Tomekki, Zakka, Darts, S.Lepistö sekä R.Lang).
Joukkueemme kokoonpano ei ”elä” vaan tämä on se millä mennään.

Lisäksi mainittakoon ettei kenelläkään ole entistä kokemusta Kiekkoliigasta tai sen alaisista sarjoista. Enkä myöskään lisännyt yhteyksiin osoitteita tai nimimerkkejä, koska silloin minua voitaisiin syyttää yksityistietojen levittelemisestä. Jotenka jos osoitteet tai nimimerkit kiinnostavat kysykää näiltä henkilöiltä mieluummin yksityisesti.

Kokoonpano:

Hyökkääjät:

Tomekki
Muut nimimerkit: Alokas, J-Ruutu, C.Kunitz, Juti, sähläri, heikko, T.Virta, Hjallis, NOVICE, Einstein.
Lähtee inttiin tammikuun jälkeen, joten hän tuhoaa osan näistä.
Joukkueen vastuuhenkilö.
MSN on, IRCnet :ä ei.

Jokerider
Muut nimimerkit: -
Joukkueen vastuuhenkilö.
MSN löytyy, IRCnet myös, jonka käyttö ei onnistu.

Kuhta.
Muut nimimerkit: T.Tiitu Ali.G Croko Z.Saileti moukari Dunga.
Löytyy MSN, mutta ei IRCnet :ä.

-metro-  
Muut nimimerkit: redfox, Suhonen, oldtimer, C.Ronaldo.
Löytyy IRCnet sekä MSN.

Deny
Muut nimimerkit: jätski, Sonny, Daalevi, d3n7.
Löytyy MSN, mutta IRCnet :ä ei.

Pehkonen
Muut nimimerkit: Disney, Kaijakoo, Pehkofan.
Löytyy MSN sekä IRCnet, jonka käyttö ei onnistu.

S.Lepistö
Muut nimimerkit: Väänänen.
Intti loppuu lähiaikoina, mutta pelaaminen epävarmaa.
Löytyy MSN :ä, mutta IRCnet :ä ei.

Darts
Muut nimimerkit: Caprise, Delta, Darttis, shot, -Darts-.
MSN löytyy, IRCnet myös, mutta käyttö ei toimi.
Dartsilla pelikielto (?)

Metrak
Muut nimimerkit: Kuisma, rak, Venusaur.
MSN löytyy, IRCnet :ä ei.

Puolustajat:

Slaidi  
Muut nimimerkit: VonDutch.
MSN löytyy, IRCnet :ä ei.

R.Lang
Muut nimimerkit: -
Joukkueen ”toimitusjohtaja”, joka ei ota osaa peleihin.
MSN löytyy, IRCnet :ä ei.

Zampou
Muut nimimerkit: Lahesalu, Räbitti, Sledneck, Possu4.
MSN löytyy,  IRCnet:ä ei.


Zakka
Muut nimimerkit: @possu@, @sika@, Zäkä, whiteball
IRCnet löytyy, MSN ei.
3/05 oli mukana Firenze :n
joukkueessa divarikarsinnoissa, joten ei saa pelata.

rämö
Muut nimimerkit: römpsä, ilotikku, NENÄ, _-iIi-_, kokoliha
Ei löydy IRCnet :ä tai MSN :ä.

JoKeR  
Muut nimimerkit: Stidi
Joukkueen vastuuhenkilö.
IRCnet löytyy, MSN :ä ei.

Erska
Muut nimimerkit:  -_Nakki_-, Polari, Enemy, Vanukas, Bardon
MSN löytyy, mutta IRCnet :ä ei.
+ Qnet olisi.

Vähän historiaa ja potentiaalia

Jokereiden joukkue on perinteikäs kiekko.tk seura, joka on toiminut jo reippaasti yli vuoden. Alkuaikojen Jokereiden joukkueesta ei ole tällä hetkellä jäljellä kuin S.Lepistö, Tomekki ja JoKeR joiden uskollisuus on ollut jotain aivan uskomatonta. Sitäpaitsi nykyisin kovin monelle pelaajalle ei  ole edes tuttua sellaiset sanat kuin uskollisuus ja lojaalisuus. Jokatapauksessa alkuaikojen Jokerit ei ollut kova joukkue ja pataan tuli useinkin pahemman kerran. Jossain vaiheessa alettiin sitten hakemaan menestystä 3vs3 pelien osalta, joka kuitenkin päättyi kovempien haasteiden tullessa eteen.

Puolen vuoden pelien jälkeen siirryttiin 4vs4 pelimuotoon, jota aloitettiin harjoittelemaan kovalla sykkeellä. Joukkueen selväksi päämääräksi nousi kiekkoliiga ja välillä tuntuikin, että se kaikki olisi niin lähellä, toisaalta taas niin kaukana. Tämän puolenvuoden pelin jälkeen jokerit oli kuitenkin lähes kokonaan koottu ja peleissä oli hyvä henki päällä.

Tähän päivään mennessä Jokerit on onnistunut lyömään luun kurkkuun erittäin monelle kiekkoliigassa tai sen alaisissa sarjoissa pelaaville joukkueille.
Taktiikoita ja muuta on kokeiltu ja luotiinpa ihan oma tyylikin. Passipeli on nykyisin tärkeä osa peliä ja välillä tulee itsekin huudettua oikein kyllästymiseen asti ”passipeliä pojat!”. On siinä kyllä tullut sanomista muiltakin.
Jokatapauksessa tähän on tultu ja hauskaa on ollut. Seuraava nousumme kiekkoliigan 2. divariin luokoon uuden sarakkeen tähänkin historiikkiin.


Miksi ihmeessä Jokerit karsintoihin?

Kuten jo edellisessä tekstissä sanoin, Jokerit on lyönyt luun kurkkuun monelle kiekkoliigassa tai sen alaisissa sarjoissa pelaavalle joukkueelle. Pelillinen tasomme on siis kovaa luokkaa eikä mikään joukkue voi pitää varmana voittoa jokereiden joukkueesta.

Toiseksi voinen huomauttaa, että olemme asiallista porukkaa, mitä nyt meilläkin on pari rääväsuuta (Niinhän on kaikilla?), jotka kuitenkin saadaan aina takaisin oikeille raiteille. Vinetystä, ärsytystä, kiusaamista ja sen sellaista tässä joukkueessa ei suvaita eikä tulla suvaitsemaankaan. Yleensä näiden asioiden tapahtuessa puhutaan, mutta pahimmassa tapauksessa erotus voi tulla kysymykseen.

Kolmanneksi haluan vielä kysyä teiltä kiekkoliigan johtokunnalta, että eikö olisi hienoa saada ensimmäinen ”SM-liiga” joukkue divariin. Vähän vaihtelua?
Olen asiani sanonut. Jokereiden joukkue uskoo ja toivoo olevansa valmiita divari karsintoiden koviin koetuksiin. Halu on kova ja kyvyt vain kasvavat!

JOKERIT KIITTÄÄ JA KUMARTAA!

by: Jokerider.
Karsinnat Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2006
Anonymous

27.12.2005 14:50
Joukkue nimeltä Les Boys tiputtaa myös hakemuksensa muiden joukkoon.

Taas on koittanut tämä hetki jolloin divarikarsinnat ovat ajankohtainen aihe kiekkopiireissä. Myös Les Boys:sin henkilökunta ja pelaajat ovat tilanteesta ajan tasalla ja koettavat kovasti pyrkiä näihin karsintoihin mukaan.

Kuten varmasti jokainen lukukykyinen tai muuten vaan aivot omistava ihminen saattaa johtoviestistä huomata, että kesäkuun jälkeen perustettujen joukkueiden mahdollisuudet päästä karsintoihin on hyvin olemattomat ja hakemusta on lähes turha kirjoitella, niin silti muutamien arvovaltaisten herrojen kanssa käydyt keskustelut on osittanut, että hakemuksen kirjoittaminen meidän joukkueemme osalta on asiallinen ratkaisu.


Aloittakaamme historoitsiminen aivan tuolta maaliskuun alulta, jolloin joukkueemme näki jo päivänvalon herran nimeltä Kims85 johdosta. Nykyisen LB:n pelaajista 90% ovat pelanneet yhdessä siis maaliskuun alusta lähtien tahkoten yhdessä reilusti yli 1000. ottelua. Mutta mikä sitten sai tämän porukan eroamaan joukkueesta HC Ambri-Piotta? Ja mistä sitten rakentui mahtava Les Boys? Kuten varmasti moni ihmettelee, mitä järkeä porukan oli järkeä erota Ambri-Piotasta, koska joukkueen paikka divarikarsinnoissa silloisella kokoonpanolla olisi ollut hyvin lähellä, löytyy hyvin yksinkertainen vastaus; joukkue oli jakautunut sekä henkisesti että taidollisesti kahteen osaan: nykyinen LB sekä nyk. Ambri-Piotta.

Kuitenkin yhdessä porukalla jatkoimme pelaamista Ambri-Piotassa vielä lukuisat pelit, kunnes 7. pv marraskuuta vahvempi osa porukasta päätti ottaa homman hanskaan Kimssiltä ja perustaa joukkueen nimeltä Les Boys. Joukkueellemme tuli hakemuksia tiimiin pääsemiseksi monelta suunnalta, mutta harvoja edes mietittiin. Kuitenkin ensimmäinen random noob, jonka tiimiin päätimme scoutata, oli pilveä pössyttelevä BoBo, joka oli juuri vapautunut markkinoille Kuoleman paidasta. Huomasimmekin, että BoBo oli oikein oiva lisä silloiseen väkivahvaan hyökkäyskolmikkoon ElMano – Jallis – Kerkko. Tuolloin joukkueemme vahvuus oli 4 hyökkääjää – 4 puolustajaa. Pelit kulki hyvin ja joukkuehenki oli mitä parhaimmillaan, kunnes eteemme sattui ikävä yllätys, Report oli päättänyt hypätä isompaan paattiin (Marshalsaaren Mainioihin) josta onnittelut hänelle. Nyt olimme vailla pakkia.  Manzikkah, tuli vahvistamaan joukkuettamme kovilla suosituksilla, ja tietysti myös niitä vastaavilla näytöillä.
Olemme siis tiukka paketti, joka on pelannut yhdessä jo pidemmän aikaa ja tuloskin on ollut sen mukaista. Joukkueemme itsetunto pienten haavojen nuoleskelun jälkeen on noussut entistä paremmaksi, ja kunnianhimo myös siinä samassa kasvanut kovin suureksi.


Miksi valita Les Boys divarikarsintoihin?

Olemme erittäin tiivis porukka, jolla meininki on hyvää niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin. Muutenkin taidoillamme olemme kaikki hyvin taitavia, kokeneita ja asiallisia äijiä kaikki. Peleihin lähdemme aina voittamaan 110% lasissa ja niin tulisimme tekemään myös divarikarsinnoissa ja sen jälkeen divarissa :) Häviöihimme löytyy useimmiten syy vastustajan paremmuudesta kuin omasta pelistämme, mutta toisaalta niitäkin päiviä sattuu jolloin pelimme ei ole omalla tasollamme ja häviämme omaa huonouttamme. Yleisesti ottaen 1000 yhdessä pelattua peliä ovat tuoneet erittäin tiiviin ryhmähengen joukkueemme sisälle, ja nälkämme on suuri päästä näyttämään taitomme kiekkoliigan piireissä, jossa uskomme monen joukkueen jäävän tasomme alapuolelle. Aktiivisuus on myös joukkueemme vahvuus, harva pelaajistamme kykenee olemaan kiekosta erossa, ja pelejä tahkotaan kiitettävään tahtiin. Joten koko joukkueen voimin voin vakuuttaa teidät siitä, että olisimme erittäin otollinen valinta divarikarsintoihin ja erittäin potentiaalinen joukkue nousemaan heti ensimmäisellä kerralla 2. divariin.





Perustiedot

Joukkueen nimi: Les Boys
Perustaja: Jallis
Perustettu: 7. marraskuuta .2005
Vastuuhenkilöt: Jallis, exteban, Kerkko
Ircissä: #LB @IRCnet
Keski-ikä: 16-17
Joukkueen pelaajamäärä: 8



Kokoonpano karsintoihin:

Kerkko
K-Liiga: -
IRC: Kerkko @IRCnet
2. nickit: T.Vertala, M.Angelo, lasutina, KerKKo69
Ikä: 16

BoBo
K-Liiga: 3/2005 Divaria Kuolemassa
IRC: BoBo @ Quakenet BoBotti @IrcNet
Ikä: 16
2nickit: NoBo



ElMano
Kliiga: 3/05 Kalma HC
Irc: ElMano
2nick: Manoe, Donatello


exteban
K-Liiga: -
IRC: Exte
Ikä: 18
2nickit: ZiZ, Exteberri, Exteberr


Jallis
K-Liiga: -
Irc: Ircnet Jallis, Quakenet Lollis
2.nickit: Lollis, Jursinovi, Petra, Särö, KIMMOSASI, Sinclair
Ikä: 16

Kilger
K-Liiga: Rävelöt 1 kausi(tarkkaa kautta ei voi muistaa), Munkkiducks 2 kautta(Ei voi muistaa näitäkään, pitäs ottaa selville).
IRC: Kilger@ircnet , Entacol@quakenet
2-nick: Entac

Manzikkah
K-Liiga: -
IRC: Manzi@ircnet
Ikä: 15
2-nick: Muhku,Muugel,yevgen,Manzanita,Niklasd

MZA
K-Liiga: -
IRC: MZA^
Ikä: 17
2nick: ÄMZEEAA, Zuilukka, miir0, Hyvöne


Les Boys kiittää ja kuittaa.
Karsinnat Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2006
Anonymous

27.12.2005 16:03
Evolution asetti ihan uudet standardit laadukkaalle hakemukselle, mutta pakko sitä on taas jotenkin koitettava vastata. :?

Imperiumi ilmoittaa halukkuutensa osallistua taisteluun divaripaikoista kaudelle 1/2006.

Imperiumi?

Imperiumi tuskin suurempia esittelyjä kaipaa, joukkue on varmasti tullut jo sen verran tutuksi kiekkosceneä pidemmän aikaa seuranneille. Tiimi on perustettu 26.7.2004, eli kirjoittamisajankohtana tuli jo 17 kuukautta täyteen. Joukkue on varttuneempaa kaartia myös pelaajien fyysisen iän puolesta: (karsintapeleihin osallistuvan) joukkueen ikähaitari 18-28 ja keski-ikä 23,2. :shock: Imperiumi on forum-pohjainen joukkue eli joukkue Imperiumin messulautalaisille. Jatkoajan kaltaista yleisöryntäystä ei vaan ole meille siunaantunut, joten olemme sittemmin ottaneet tiimiin myös paljon Messulaudan ulkopuolisia, jotta toiminta pysyisi aktiivisena sekä kilpailukykyisenä. Joka tapauksessa kyseessä on jonkin sortin ”teemajoukkue” metallipäille, ja toisinaan myös hevarijoukkueeksikin haukutaan.

Historia

Joukkueen menneisyys on yhtä ristiaallokkoa karikkoineen. Jo lähtökohdat olivat aika heikot, kun Messulaudalta ei kovin paljoa pelaajia tullut ja suurin osa heistäkin vasta-alkajia. Lisäksi useimmat menettivät ennemmin tai myöhemmin kiinnostuksensa peliä kohtaan ja lopettivat. Kovimpana vastoinkäymisenä mainittakoon silti tämä Imperiumi farmi –episodi, joka lopulta repi melkein koko joukkueen hajalle, niin absurdilta kuin kuulostaakin. Joukkueessa kyti erimielisyyksiä, joka lopulta johti siihen, että Imperiumi farmi siirrettiin kokonaisuudessaan jo edesmenneeseen Cresentiin. Crescentissä kehiteltiin joukkuetta joka ennemmin tai myöhemmin tulisi haastamaan Imperiumin, ja siitähän käynnistyi pimeä keskiaika. Imperiumilla ja Imperiumi farmi –johdonnaisella Cresentillä (myöhemmin Pitkäkiekko) oli parhaimmillaan 10 päällekkäistä kakkosnickiä, jotka toimivat tässä näytelmässä riitakapulana. Tilanteen kärjistyessä kahtiajakoisuus teki tehtävänsä joukkuehengelle ja lopulta tappoi koko pelihuumorin. Asetelma ratkesi varsin värikkäiden vaiheiden jälkeen kauden 2/2005 kynnyksellä, jolloin Imperiumin ja Pitkänkiekon välit lopulta katkesivat ja joukkueet rupesivat elämään omaa elämäänsä. Ko. tapahtumasarja verotti Imperiumin pelaajakantaa aika raskaalla kädellä, mutta joukkue saatiin taas jalkeilleen uusien vahvistuksien myötä ja rupesi rakentumaan yhä vaan entistä ehommaksi. Yksi vastoinkäyminen saatiin silti vielä matkan varrella kokea kolmen pelaajan (Django, Cumina ja -Rebel-) siirryttyä (lopullisesti) ykkösnickeillään Imperiumista Justiceen, joista ainoastaan yhdellä (Django) on enää kakkosnick Imperiumissa. Mutta se mikä ei tapa, vahvistaa, ja kaikkien koettelemusten voi nähdä ainoastaan vahvistaneen ja yhtenäistäneen joukkuetta. Yksityiskohtaisemmin joukkueen vaiheista täällä.

Pelillinen taso

Imperiumi on jo pidemmän aikaa ollut ihanteellinen joukkue kiekkoliigan sarjoihin kaikilta ominaisuuksiltaan itse pelitaitoja lukuun ottamatta, mutta viimeistään tässä vaiheessa ei voi olla vakuuttumatta myös joukkueen pelillisestä kyvykkydestä. Imperiumilla on ensimmäisestä päivästä alkaen ollut ainoastaan yksi suunta: eteenpäin. Kehityksen nopeus ei ole päätä huimannut, mutta järjestelmällisesti ollaan menty ainoastaan eteenpäin ja aikojen saatossa heiveröisestä noviisilaumasta on kehittynyt kivenkova joukkue isolla J:llä, jota yksikään tiimi ei voi pitää enää helppona vastuksena. Imperiumi ei ole koskaan keikkunut ranking-listan kärkipäässä, mutta silti jotain iskukyvystä kertoo jo se, että melkein kaikki liigajoukkueet on kyetty vähintään kertaalleen kepittämään. Emme ole IKINÄ yhtään nirsoilleet vastustajien suhteen, mutta mikäli on valinnan varaa, niin pyrimme haastamaan tiimejä kovemmasta päästä. Aikaisemmin tuollaista käytöstä pidettiin lähinnä masokistisena taipumuksena ottaa toistuvasti pataan liigajoukkueilta, mutta tappioista (jo yli 1000 :P) olemme ottaneet ainoastaan opiksemme ja nykyään yhä vaan useammin se on Imperiumi, joka vie eikä vikise.

Olemme keskittyneet pääsääntöisesti 4vs4-peleihin jo vuoden ajan. Parin kuukauden ajan boikotoimme tyystin 3vs3-pelejä, jota osa pelaajista tekee edelleen. Taktinen ajattelu on joukkueen (perustajan ainakin  :twisted:) sydäntä lähellä ja taktinen osaaminen sekä joukkuepelin korostuminen yksityisosaamiseen nähden luonnollisesti 4vs4-peleissä paremmissa kantimissa 3vs3-vastaaviin nähden. Joukkueen peli-ideologiana voidaan pitää maltillista kiekonsiirtelyä ja koko joukkueen voimin hyökkäämistä ja puolustamista. Mitään roiskimista ei siis pitäisi Imperiumin peleissä nähdä, vaan harkittua ja paikoitellen näyttävääkin lyhytsyöttöpeliä. Joskus tiimiä myös kehutaan/haukutaan (rumuus on katsojan silmässä) sumputtajajoukkueeksi, mutta meillä päin sitä kutsutaan vaan kurinalaiseksi puolustuspeliksi. :) Sarjapeleistä joukkue kävi hakemassa tuntumaa DHL:ssä, jossa alun kangertelujen jälkeen Imperiumi nousi runkosarjassa neljänneksi ja selvisi välieriin asti, kunnes tie tuli vastaan. Joukkueen iskukykyyn nähden tyydyttävä suoritus, mutta parempaakin on varastossa, ja sitä osaamista tiimi haluaa esitellä kiekkoliigassa.

Asiallisuus

”Rajusta” imagostaan huolimatta joukkue koostuu varsin mukavista ja leppoisista kavereista ja aika moni tyyppi putoaa suoraan herrasmiespelaaja-kategoriaan. Otteluissa keskeytämme aina hyökkäyksen, mikäli havaitsemme vastustajan pelaajalla teknisiä ongelmia ja kiitämme aina (tuloksesta riippumatta) pelien jälkeen koko joukkueen voimin. Kaikenlaisen peeloilun suhteen tiimissä on alusta alkaen ollut nollatoleranssi. Tosikkomaisuudesta ei silti voi pahemmin joukkuetta syyttää. Yksi perusedellytys pelaajia valittaessa on erityisesti huumorintaju; mitä kierompi, niin aina vaan parempi.  Monesti herjan heitto iskee räikeästi vyön alle, mutta koska suurin osa kiekon pelaajista on vielä alaikäisiä, /team-suodattimen läpi kulkeutuu ainoastaan viattomimmat letkautukset.

Aktiivisuus

Joukkue on varhais/myöhäisilta-aktiivinen, päivisin Imperiumi ei normaalisti juuri ikinä pelaa. Arkisin joukkueelle paras peliaika on yleensä klo 17-01, perjantai- ja lauantai-iltaisin pelaajien ”harrastukset” hieman verottavat tavoitettavuutta/pelikuntoa, mutta sunnuntaisin tiimi on yleensä taas varsin aktiivinen. Joukkue ei ole koko 17-kuukautisen taipaleensa aikana hiipunut kertaakaan selkeästi epäaktiiviseen tilaan. Melkein joka päivä pelaamme vähintään yhden ottelun ja pisin tauko kahden ottelun välillä kautta aikojen on 5 päivän luokkaa. Aktiivisuutemme hieman vaihtelee sesonkijohteisesti, joten en rupea arvioimaan mitään pelejä päivässä –keskiarvoa. Joka tapauksessa pelaamme aina tunnollisesti sovitut ottelut ja käsi (mustalla) Raamatulla voin vakuuttaa, että mikäli divaripaikka heltiää, ottelut myös pelataan ajallaan. Myös materiaalissa riittää sen verran leveyttä, että parin pelaajan poissaoloon aktiivisuus ei tule kaatumaan. Jonkin sortin meriitiksi aktiivisuudesta ja tunnollisuudesta voidaan laskea taannoinen DHL, jossa Imperiumi yhtenä harvoista joukkueista suoritti kaikki pelinsä määräajassa.

Joukkueen koostumus

Joukkueen pelaajilta vaaditaan yleisesti tinkimätöntä joukkueuskollisuutta, josta johtuen porukka on varsin sitoutunutta tiimiinsä ja trafiikki ollut kautta aikojen vähäistä. Poikkeus silti vahvistaa säännön, josta osoituksena joukkopako kauden 2/2005 kynnyksellä Imperiumi-farmi-tapahtumien seurauksena sekä hiljattainen kolmen pelaajan siirtyminen Justiceen, mutta muuten joukkueesta on lähdetty ainoastaan jalat edellä. Lopettaneita on tietysti matkan varrella ollut paljon ja try-outilla käväissyt kokelas jos toinenkin, mutta niistä harvempi on lopulta täyttänyt joukkueen standardeja ja saanut pysyvää paikkaa tiimistä. Mikäli divaripaikka heltiää, tulemme näillä näkymin pelaamaan kauden suurimmaksi osaksi tässä hakemuksessa ilmoitetulla kokoonpanolla. Mahdollisia täydennyksiäkin saattaa olla luvassa: tiimissä on tällä hetkellä 2 pelaajaa try-outilla sekä pari muuta karsintaotteluihin osallistumatonta, jotka saattavat pelata divarikauden Imperiumissa. 2 pelaajaa lähtee tammikuussa armeijaan, joten aktiivisuuden takaamiseksi saatamme värvätä kauden aikana jonkun ihan uudenkin pelaajan.

Miksi Imperiumi divariin?

Imperiumi hämmentäisi perusteellisesti kiekkoliigan sisäsiittoista ilmapiiriä ja jo komealla olemuksellaan nostaisi koko sarjan profiilia. Toisimme kiekkoliigan alaisuuteen erittäin perinteikkään ja järeällä selkärangalla varustetun joukkueen (kaikella kunnioituksella) vanhoista liigajyristä koostuvien keräilytiimien sijaan. Vastoinkäymisten myllerryksessä joukkue on osoittanut elinvoimaisuutensa ja tehnyt harvinaisen selväksi, että Imperiumi on tullut kiekkosceneen jäädäkseen, kyseessä ei siis ole mikään yhden illan ihme. Olemme tehneet todella paljon pitkäjänteisesti töitä joukkueen rakentamiseksi ja ikuisuusunelmamme paikka jostain kiekkoliigan sarjasta olisi kohtalaisen ansaittu palkinto pitkäaikaiselle uurastamiselle. Olemme pyrkineet sarjapeleihin jo kolmena aikaisempana kautena: 1/2005 Puulaakiin oli jo paikka varma, mutta pelillinen taso oli vielä mitä oli, joten siirsimme tavoitetta kaudella eteenpäin. Kauden 2/2005 kynnyksellä puolestaan joukkueen kahtiajakoisuus teki tepposet eikä pelaajamenetysten jälkeisellä pienellä ringillä kannattanut lähteä rämpimään, joten tavoitetta taas kaudella eteenpäin. Kauden 3/2005 divarikarsinnoissa puolestaan rutiinin puute osoittautui kompastuskiveksi. Mutta viimein vuoden valmistautumisen jälkeen voisi jo varovaisesti arvioida joukkueen olevan valmis tarttumaan haasteeseen. :)  

Perustiedot:

Nimi: Imperiumi
Ensiparkaisu: 2004-07-26 11:37:39
Alkuunpanija: Nosferatu
Taisteluita yli 2000
Värit: Musta-keskiharmaa-musta / Musta-valkoinen-musta
IRC: imp_hockey @ IRCnet
Kotisivu: http://www.rituaali.com/imperiumi/
Armeijan vahvuus: 13 soturia

Taistelijat:

Nick: Blitsi
Muut nickit: Biitti, Piski, Blitzarse
Kokemus: -

Nick: Helvasara
Muut nickit: Helhammer, Luopio
Kokemus: Puulaakia 1/05 H.C.P.:ssä ja divaria 2/05 Muukalaiset HC:ssa Helhammer-nickillä

Nick: ILR
Muut nickit: -
Kokemus: -

Nick: lunatic
Muut nickit: sneaky, pjk, snekkis, sniiki, sneaky2, sneea, Lukko, snäks
Kokemus: -

Nick: Metalcoho
Muut nickit: Coho, Cohokas
Kokemus: 6 ottelua divaria 2/2005 Muukalaiset HC:ssa

Nick: morgue
Muut Nickit: miksuman, tyrant, PredaLusi, Antionion
Kokemus: -

Nick: n.a.s.t.y
Muut nickit: Kapusta, Håkan
Kokemus: -

Nick: Nosferatu (vastuuhenkilö)
Muut nickit: Estranged, W.Warrior, Mosh’N’Go
Kokemus: 4 ottelua divaria 2/2005 Muukalaiset HC:ssä

Nick: peketsi
Muut nickit: trampas
Kokemus: -

Nick: random
Muut nickit: Raija, trandom, KlausWurz
Kokemus:

Nick: ThePKH (vastuuhekilö)
Muut nickit: PKH
Kokemus: -

Nick: VanVliet
Muut nickit: Django, Lasarus
Kokemus: Puulaakia 2/2005 Varpasaaren Vauhdissa

Nick: zadist (vastuuhenkilö)
Muut nickit: Pihvi, Steak, Canyonero
Kokemus: -
Karsinnat Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2006
Anonymous

27.12.2005 21:50
Nature Club hakee 2.Divisioonan karsintoihin kaudelle 1/2006

Nimi: Nature Club
Perustaja:           DilleDong
Perustamisajankohta: 2005-06-07
Vastuuhenkilöt: Rankaisu, Antiques
Tavoitettavuus: Kokoonpanot kohdassa
Tilastot: Pelatut: 409, Voitot: 195, Tasapelit: 51, Tappiot: 165
Keski-ikä n: 15.7 vuotta
Lyhenne: NC

Joukkueen historia

Tämä joukkue perustettiin kesäkuun seitsemäntenä päivänä, kun DilleDong päätti tehdä menestyvän joukkueen, jolloin joukkueen nimeksi tuli E.H.C. Joukkue pelasi nimellä E.H.C noin kahden kuukauden Noin 200 ottelun kokemuksella voi sanoa, että joukkue menestyi hyvin rankin suhteen, kuin pelityylinkin suhteen. Aluksi joukkueemme pelasi paljon 3vs3 otteluita, koska se oli huomattavasti helpompaa ja joukkueessa oli paljon kokemattomia pelaajia jotka eivät hallinneet 4vs4 otteluita oikealla tavalla. Myöhemmin aloitimme panostamaan 4vs4 otteluihin, koska kaikkien pelaajien unelma on päästä pelaamaan kiekko.tk:n parasta sarjaa ja siihen tarvitaan loistavaa 4vs4 pelien taidon omaamista. Toinen tärkeä asia jonka nostan ylös on, tulevaisuus. Tulevaisuuden kannalta on hyvä aloittaa 4vs4 otteluiden pelaaminen, koska juuri silloin ”jokamiehen unelma” voisi toteutua hyvinkin pian. Juuri tätä joukkueemme on harjoitellut jo pitkään.
Oli syyskuun puoliväli, kun joukkue palasi pitkältä kesälomaltaan ja kun tulin koneelle huomasin, että pelaajat olivat karanneet muihin joukkueisiin, joten päätimme yhdessä Rankaisun kanssa nimetä joukkueen uudelleen, kun ei tuo nimi monenkaan mielestä ollut mitenkään loistelias.  

Tässä pursuaa sitten vuorostaan niinsanottu jatkohistoria elikkä Nature Clubin historia, joka on suurinpiirtein saman pituinen kuin E.H.C:n historia. Mutta nyt turhat pulinat pois ja asiaan.  Nimenvaihdon ajankohtaa ei ole jäänyt mieleen, mutta kun joukkueen nimi muutettiin alkoi joukkueen sielu herätä. Aluksi piti laittaa hakemus foorumiin, jotta saisimme hyvän kaluston tulevia otteluitamme varten. Noh, viestejä tuli kolmisenkymmentä kappaletta, joista valitsimme lähelle 11 pelaajaa. Kun joukkue oli kasassa aloitimme pikkuhiljaa pelaamaan harjoitusotteluita (4vs4), jotta mahdollisuudet hyvästä tulevaisuudesta olisi edes pieni toive. Nyt olemme kuitenkin jo siinä pisteessä, että olisi aika tehdä hakemus johonkin kovaan sarjaan niin kuin tämä tässä nyt on, mutta lisää infoa on tulossa.


Miksi juuri Nature Club?

Nature Club on joukkue, jolla on kova näyttämisen halu, pelaamisen halu ja pelaajat jotka pelaavat Nature Clubissa ovat erittäin innoissaan siitä, miten joukkueemme tulevaisuus jatkuu. Joukkueemme on täysin rehellinen joka on erittäin tärkeä asia tulevaisuutta niin 2.Divisioonan pelejä kuin harjoitusotteluita ajatellen. Joukkue on aktiivinen ja ilman sitä, emme edes näkisi näin suurta vaivaa kirjoittaa tämä hakemus.Tämä kertoo myös siitä, että miksi meidät pitäisi valita joukkueeseen. Nature Club on pelannut paljon k-liigan joukkueita vastaan. Ja eivät ne pelit niin huonosti menneet, voisimpa sanoa näin, että isolla prosentilla on pelit kotiinpäin mennyt. Olemme myös huomanneet , että suuri osa muista divarikarsintoihin hakevista joukkueista ovat hävinneet harjoitusotteluissa. Nature Club on joukkue, joka haluaa pelata ensi kaudella 2.Divisioonaa, koska joukkueellamme on hyvä asenne ja paljon  rutiinia ja intoa täynnä.

Kokoonpano:

Kokoonpano on aktiivinen ja erittäin taitava, 7 kovaa pelaajaa.
Joukkueen pelaajien vähäiset tehot johtuvat osin nickien uusimisista/vaihdoista.

Nimi: Rankaisu
Ikä: 15
Kokemus : Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista.
Messenger: ryymy@hotmail.com

Nimi: Miquel
Ikä: Kohtapuoliin 16 v
Kokemus: Ei kiekkoliigan alaisista sarjoista
Messenger: arzenal@netti.fi

Nimi: Shard (Konkola, Dante, -White-)
Ikä: 14
Kokemus : Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista, mutta hokiliigaa pelailen Hc Halko joukkueessa.
Messenger: teemuk@welho.com

Nimi: Antiques (DilleDong, paunaaja5)
Ikä: 15
Kokemus: pikkusarjat, ei kokemusta liigasta
Yhteydet: En viitsi mainita, ellen tee uutta msn:ä, paitsi Käytän Irc-galleryä: Mr^Miagi

Nimi: Hyvöne
Ikä: 17
Kokemus: Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista
Messenger: Nieminen_29@hotmail.com

Nimi: Hertzi
Ikä: 16
Kokemus: Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista

Nimi : Ubel
Ikä 15
Kokemus: Ei kokemusta kiekkoliigan alaisista sarjoista
Karsinnat Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2006
Anonymous

27.12.2005 21:56
Nuori, mutta ei niin kokematon AB Mur valmiina ensimmäistä suurta haastettaan varten!

Ideologiaa / Historiaa

AB Mur perustettiin kun Narrilaumassa kokoonpano alkoi kasvaa liian suureksi ja kaipasi hieman muutoksia. Luka, darby ja Renberg päättivät perustaa uuden joukkueen, jonka rinkiä ei tultaisi kasvattamaan suureksi, vaan panostetaan siihen, mikä on olennaista eli tuttuihin, hyviin joukkuepelaajiin ja erinomaiseen joukkuehenkeen.
Mukaan saatiin heti alkumetreillä ennenkin Lukan kanssa erinomaisesti pakittanut jörri, sekä myöhemmin try-outien kautta ovela hyökkääjä Khioya sekä jatkuvasti enemmän pelityyliin sopeutuva Chris. Joukkueen pelissä on vielä nähtävissä ailahtelevaisuuksia, mutta vain pelamaalla oppii ja joukkue kehittyy jatkuvasti.

Miksi juuri AB Mur?

Vaikka joukkue on iältään erittäin nuori, löytyy sen pelaajalistoilta aktiivisia, luotettavia, vastuuntuntoisia ja Kiekkoliigan ympyröistä tuttuja pelaajia. Kun eräiden avainpelaajien armeija on nyt paria päivää vailla loppu, aktiivisuus on ja tulee olemaan erittäin suurta, kuten aivan viime päivinä pelatuista peleistä voi päätellä. AB Mur tulee tulevaisuudessa olemaan kova nimi Kiekko.tk:n ja toivottavasti myös Kiekkoliigan ympyröissä.

Faktaa:

Joukkueen nimi: AB Mur

Joukkue perustettu: 2005-11-13 15:18:02, suunnitelmissa ollut tosin jo jonkun aikaa aikaisemmin. Tuore, mutta kokenut joukkue.

Pelaajia joukkueesta löytyy tällähaavaa kuusi(6). Aktiivisia, kaikki.

Pelaajat: darby, Renberg, Khioya, Luka, jörri, Chris

Joukkueen vastuuhenkilöt: darby, Renberg, Luka

Joukkueen kanava IRC:ssä (IRCnet): #AB_Mur, löytänet suurimman osan porukasta myös #kiekkoliiga :lta


Kokoonpano:

Hyökkääjät:

Nick: Renberg
Ikä: 20
Muut nickit(joukkueet): Janecky (jatkoaika), Sedin (Benfica), Holmström (team beau7y), JG.Drouin (Chiefs), Manic (mysiinit)
Entiset joukkueet: Narrilauma, MuukalaisLegioona

Nick: Khioya
Ikä: 14
Muut nickit(joukkueet): Maestro- (Herrasmiesklubi) äpärä (Munkkiducks of Pullaheim)
Entiset joukkueet: Takapenkin Tytöt

Nick: darby
Ikä: 20
Muut nickit(joukkueet): Varis(jatkoaika)
Entiset joukkueet: Narrilauma

Pakisto:

Nick: Luka
Ikä: 20
Muut nickit(joukkueet): Aulin(-)
Entiset joukkueet: Narrilauma, MuukalaisLegioona

Nick: Luk3
Ikä: 23
Muut nickit(joukkueet): jörri (zambolaatio), PikkuG (wanhainkodin munkki)
Entiset joukkueet: HCH, Tsernobilit, Völlig Zugrefroren, Playboys

Nick: Chris
Ikä: 16
Muut nickit(joukkueet): Horse(-) TryChris(Mongol) N.Makarov(
Kiekkoilijat
) uSa(-)
Entiset joukkueet: FC Kiviniemi

Jouluisin terveisin AB Murin johto!

Kiitos ja anteeksi