Viisi asiaa, joita et ehkä tiennyt Kiekko.tk:sta

Artikkeli
Kiekossa on monia asioita, joita kaikki pelaajat eivät välttämättä tiedä. Tähän listaukseen on koottu niistä viisi. Listauksen tarjoaa juuri avattu Kiekko.info-sivusto, joka mm. arkistoi kaikki Kiekon tiimipelit ja tekee tilastojen pohjalta pistepörssejä. Sivustoon on yhdistetty Tilastot.tk ja Tiimipelit.tk -sivustojen tiedot.


1. Tehtävien ohittaminen

Kaikkien uusien tunnusten tulee tehdä tehtäviä ennen tilastollisten pelien (paitsi tiimipelien) pelaamista. Tiesitkö, että voit ohittaa tehtävät, jos olet liittänyt uuden tunnuksen samaan Facebook-tiliin amateur/pro/elite-tunnuksen tai tunnuksen, jolla olet jo tehnyt tehtävät? Liittämisen jälkeen Omien tietojen Tehtävät-osiosta löytyy nappi, jonka kautta tehtävät voi ohittaa.

2. Tunnuksen poistumisajan pidentäminen

Tavalliset tunnukset poistuvat 6 kuukauden kuluttua viimeisimmästä kirjautumisesta ja VIP-tunnukset 12 kuukauden kuluttua. Tiesitkö, että voit pidentää tunnuksesi poistumisaikaa liittämällä sen Facebook-tiliisi? Näin tunnus poistuu vasta 24 kuukauden päästä viimeisimmästä kirjautumisesta, olit sitten VIP tai et.

3. Kakkosnickien poistuminen

Tuttu tilanne: unohdit kirjautua kakkosnickilläsi ja se ehti poistua. Tiesitkö, että voit helposti pidentää usean tunnuksen poistumisaikaa samalla, kun kirjaudut sisään ykkösnickilläsi? Liitä ensin kaikki tunnuksesi Facebook-tiliisi. Kun seuraavan kerran kirjaudut Facebookin kautta millä tahansa tunnuksella, pidentää Kiekon sivut automaattisesti kaikkien saman Facebook-tilin alla olevien tunnusten poistumisaikaa. Huomaathan, että voit liittää Facebook-tiliisi vain tietyn määrän novice-tunnuksia.

4. Tilastollisen peliajan vertaaminen

Pelaajat-osiossa oleva Joukkuetta etsiviä pelaajia -listaus järjestää peliajan mukaan kaikki pelaajat, jotka ovat Omissa tiedoissa määritelleet etsivänsä joukkuetta. Voit verrata kaverisi kanssa kummalla teistä on enemmän tilastollista peliaikaa, kun lisäätte molemmat itsenne listalle.

5. Poistetun joukkueen tietojen selvittäminen

Onko tilastosivullasi poistettu joukkue, jonka nimeä et enää muista? Voit yrittää selvittää poistetun joukkueen tietoja kirjautumalla Kiekon uusille sivuille osoitteessa beta.kiekko.tk. Mene tilastosivullesi, klikkaa poistetun joukkueen nimeä oikealla napilla ja kopioi linkki. Saat toimimattoman linkin, jonka perässä on joukkueen id, esim. "team.html?id=14". Voit tutkia poistuneen joukkueen tietoja Kiekkoarkistosta vaihtamalla ID:n tämän linkin perään: http://kiekko.tv/archive/team.cws?id=14. Kiekkoarkiston lisäksi voit yrittää etsiä tietoja Kiekko.info-sivustolta: https://kiekko.info/team/14.


Tässä kaikki tällä kertaa. Kerro ihmeessä kommentteihin montako näistä tiesit!

Kiekko.info - Tilastoja ja tietoja Kiekko.tk:sta >

Tietoja
Kirjoittanut: Teemu
Julkaistu: 22.03.2017 22:14
Luettu: 2439 kertaa

Kommentit (6)

lebron, 23.03.2017 00:12
5
.Keksi., 23.03.2017 00:15
6
.Keksi., 23.03.2017 00:15
siis viis, typotin
Spears, 24.03.2017 08:52
2
timo, 24.03.2017 21:14
6. Teemu on tehnyt ihan järjettömän määrän duunia kaakelin eteen erilaisten sivustojen parissa, entisenä Kiekkoliigan johtokuntalaisena ja ihan pelkästään kiekon moderaattorina ja joukon apupoikana, eikä hän saa lähellekkään yleisesti ansaitsemaansa kiitosta (paljon) käytetystä ajasta pelin parissa Teemu on aivan liian nöyrä julkasemaan kohdan kuusi itse, joten uskaltauduin toimittamaan viimeisen kohdan julkiseksi
bartowski, 25.03.2017 01:58
Neljä tiesin, Iljan kirjoittama täysin totta.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.