Fun Facts #2

Artikkeli
Fun Facts #2

Here we go again, faster than ever. Yleensä se ensimmäinen kausi sarjoissakin on parempi kuin toinen.

1. Hossa

HOFiin eli Hall of Fameenkin valittu pelaaja. Vanhat muistaa hyökkääjänä ja uudet puolustajana, ne jotka seuranneet niin tietävät hänen pelipaikkansa. Anyway, Hossa on Liigan ainoa pelaaja joka on voittanut parhaan hyökkääjän palkinnon sekä parhaan puolustajan palkinnon. Nämä tapahtui toki seitsemän vuonde erotuksella. 2004 vuonna Hossa mätti maaleja Slussenien Sissien kanssa ja parhaan puolustajan palkinnon hän voitti Neal Chaucerin paidassa vuonna 2011. Ansaittu HOF paikka.

2. Hjerpe

Tiesittekö, että Hjerpe on tuomaroinut yli puolet peleistään Kiekkoliigan alaisuudessa? Hänellä on komeat 526 ottelua pelattuna ja maali- ja syöttöpisteetkin komeasti yhteensä yli tuhannen puolella. Anyway, Hjerpe on tuomaroinut 376 Kiekkoliigan alaista ottelua ja kantaa sillä helposti kaikkien aikojen tuomaripörssissä kärkipaikkaa. Kaikkien kuuluisi nostaa hattua herralle joka suostuu ottamaan ne tilastot ylös aina pyydettäessä mikäli vastapuolella olet pelannut. (Hattua nostaen)

3. Kiekkoliigan runkosarja

12 vuotta, mutta silti mikään joukkue ei ole ikinä pelannut runkosarjaa ilman tappioitta. Pari joukkuetta on päässyt kahteen tappioon ja kolmella tappiolla leveilee jo useampikin joukkue. Silti dominoivin kausi tapahtui kaudella 1/2015 kun Voodoo People pelasi runkosarjan 23 ottelua pelein 20-2-1. Ainut tappio tuli Turtleseita vastaan luvuin 3-0. Runkosarja päättyi komeasti, mutta tuskin play-offeissa tullut neljäs sija heitä sen kummemmmin lämmittää. Brutal Killers kun vei luvuin 2-3 pronssia.

4. Jebsu

Eniten samassa joukkueessa pelannut pelaaja? Jebsu, 710 ottelua (Nightmare). Eniten maaleja samassa joukkueessa? Jebsu, 1023 maalia (Nightmare). Eniten syöttöjä samassa joukkueessa? Jebsu, 1362 syöttöä ja sekin joukkueessa Nightmare. Eniten plussaakin yhdessä joukkueessa, Jebsu, +894 (Nightmare). Jebsu johtaa lähes kaikkea Kiekkoliigassa, mikäli se tuli jollekkin yllätyksenä. Jebsulla toki on myös eniten pistepörssin voittoja liigassa ja syöttöpörssin voittojakin.

5. Tenkrat part 2

Tenkrat pelasi Kiekkoliigan historian ekalla kaudella ja pelaa vielä nykyäänkin, ainakin kokoonpanoon merkittynä. Hän on siinä ainut laatuaan, sillä kukaan muu ensimmäisen kauden pelaajista ei enää pelaa, valitettavasti. Tenkrat siis ainoa ensimmäisen kauden pelaaja ainakin tällä hetkellä!

Ehkä hieman nopeaa tuli Fun Facts #2 joten kolmanteen saattanee mennä pitempikin aika. Tämäkin teksti ehkä hieman jäi varjoon ensimmäisestä, mutta kun yleisö pyysi niin tehtiin. Edelleen niitä ideoita saa lähettää Lupaschuk nickille kiekon puolella, vaikka itsestäsi joku fakta?

Tietoja
Kirjoittanut: Lupaschuk
Julkaistu: 08.10.2016 00:13
Luettu: 1407 kertaa

Kommentit (2)

veikka, 08.10.2016 00:33
Mukava lukee näitä, lisää kiitos
joni, 27.10.2016 20:37
Joo mielellään näitä lukee ja eiköhän näitä faktoja riitä vielä vaikka millä mitalla, joten lisää vaan tulemaan :P

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.