1. jakson Top & Flop 3/16

Artikkeli

1. jakson Top & Flop 3/16

Lyhyt summaus ensimmäisen jakson jengien otteista.

Top:

1. PePo

Ennakkoon runkosarjan voittajaksi povattu PePo ei paljoa yllätyksiä jaellut. Hätävärvinäkin värvätty Ruah(riazli) ei PePon peliesityksiin muutoksia tuonut. Kevyet kuus ottelua ja niistä täydet pisteet loistavalla puolustuspelillä. Hyökkäys ei ole huonoa ollut, mutta jos joukkue päästää neljä maalia kuuteen otteluun niin ei sitä hyökkäystä paljoa tarvitakkaan.

2. Holden & Saku

Liiganousija Ravers on aloittanut kauden väkevästi johtamalla liigaa tällä hetkellä. Ravers on tehnyt viitisen häkkiä peliä kohden maaleja ja näistä hyökkäysduo Saku (20+20) johtaa pistepörssiä Holdenin parin pojon päässä olleena. Ravers hävisi pari ensimmäistä peliään ja nyt porskuttavat seitsemän ottelun voittoputkessa.

3. Siniviiva HT

Hieman kysymysmerkkinä kauteen lähtenyt Siniviiva HT on yllättänyt varmasti monet kauden kovilla otteillaan. Kahdeksasta ottelusta Siniviivat ovat voittaneet seitsemän ja ainut pistemenetyskin päättyi 2-2 tasapeliin Brazilia vastaan kauden ensimmäisessä pelissä. Siniviivan pelit ovat olleet tilastoja katsoessa tiukkoja sillä peräti neljä ottelua on tullut yhden maalin voitolla. Peukku wnb-Bein pulustuskaksikolle.


4. Blackhawks

Ennakkosuosikkina divariin lähtenyt Blackhawks on tehnt mitä pitääkin. 5 ottelua joista 17 pojoa. Ainoastaan Sahara on pystynyt riistämään Blackhawkseilta yhden pisteen viime hetken tasoituksella. Erityismaininta ere(Reto) migi duolle, Reto tehnyt 18 maalia ja migi syöttänyt yhtä monta. migi tehnyt 5 ja Reto syöttänyt saman verran.

Flop:

1. Rovers

Hyvällä flow_lla harkkakaudella pelannut Rovers on melko huonosti aloittanut comebackin Kiekkoliigan alaisuudessa. Ainoastaan yksi kolmen pisteen voitto seitsemään peliin ei ikinä ole hyvä saldo. Kokoonpano on kyllä elänyt hyvin joten ehkä loppukauteen mennessä kokoonpano hitsautuu paremmin yhteen ja tulostakin rupeaa tulemaan.

2. Kauniit ja Rohkeat

Hyviä värvejä ja aktiivisesti harkkapelejä pelannut Kauniit ja Rohkeat ei ole saanut jalkaa jarrulta pois sitten viime kauden. Viiteen otteluun kolme pelaajaa on onnistunut maalinteossa kahdeksasta pelaajasta ja yksi voitto vain hankittuna. Potenttiaalia olisi divarin kärkisijoille, mutta saa nähdä.

3. Anaheim Mighty Ducks

Fire in the hole. Anaheimin puolustus on ollut kesälomalla vielä kauden alkaessa. 44 päästettyä maalia seitsemään otteluun ja yksi voitto hankittuna. Maaleja on kyllä tehty yli kolme per ottelu, mutta ehkä kannattaisi muuhunkin keskittyä. Kova rupeaa olemaan työ nousta ylemmäksi runkosarjassa, mutta eiköhän ilman mokkea sekin onnistu.

4. Nordic Frost

Hys, silloin pelataan jos leikkiin lähetään mukaan.

 

Tietoja
Kirjoittanut: Lupaschuk
Julkaistu: 06.09.2016 00:45
Luettu: 1479 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.