Kooste Allstarsista

Artikkeli
Heitetään pähkinänkuoressa sillä mä en muistanut ottaa edes tilastoja ylös mutta muistan joten kuten pelitilanne maalit. Koosteesta aivan varmasti löytyy tilastovirheitä ja ehkä jopa maalienki väärää järjestystä mutta älkää pahottako mieltänne.

Kiekkoliiga - Eliittiliiga 6-3 (1-0 2-1 3-2)

Ennen ottelun alkua Kliiga sai jobin postia sillä jokaikinen ylempipuolustaja (Naappi, Vela ja LeeSweatt) puuttuivat rosterista. Mitään ei jätetty arvailujen varaan vaan ennakkoluulottomasti löimme Jenbbin pelaamaan yptä lähtökohtasesti kokopelin.

Kiekkoliiga laittoi avauskentälliseen Divaripainotteisen kentän ja kärkeen maalitykit Moses ja Letestu. Koska Jenbb oli siirretty pelaamaan ylemmäs niin alemmista pakeista Etelä sai vastuun aloittaa ottelun. Eliittiliigan taktiikka"velho" Samila laittoi omasta pakastaan kentällisen Reto-Angerfist-Rowdy-Chloe.

Peli saatiin käyntiin ja alkuun oli hieman sekavan näköistä molemmilta joukkueilta mikä lienee tietenkin ymmärrettävää, että kyseisillä kokoonpanoilla ei ole koskaan pelattu. Ensimmäinen kunnollinen maalintekopaikka siunaantui Eliittiliigalle mutta taululla säilyi kuitenkin 0-0 lukemat. Noin erän puolessa välissä kaksikko Moses ja Letestu näyttivät miksi heidät on valittu joukkueesen. Moses laittaa vanhan liiton "divarikeskitys" takakulmalle ja Letestu siirtää kuin Olli Jokinen konsanaan kiekon tyhjään rysään.

1-0 Letestu (Moses Jenbb)

Erän loppuhetkillä Eliittiliigan Reto pääsi suhteellisen maukkaaseen paikkaan tasoitusta mutta laukaus meni sivuverkkoihin ja melkein heti perään Angerfistillä oli myös hyvän näköinen tontti mutta Kiekkoliigan Kiprusoff otti luulot pois. Tauolle 1-0 tilanteessa.

Uutta ukkoa kentälle ja vanhaa pois. Kiekkoliigalta askiin luistelivat hyökkääjä pari yllepa ja Trn puolustajakaksikon säilyessä samana. Eliittiliiga vaihtoi puolestaan koko nipun ja uusi miehitys oli: peak-Oshie74-tuksu-Hannu_.

Peli näytti kääntyvän Kiekkoliigan puolelle, kun Etelä jaksotti hyökkäyspeliä lukuisilla kiekon riistoillaan. Noin kahden minuutin kohdalla ottelun toinen maali näki päivänvalon, kun laidan tuntumasta Trn syötti yllepalle, jonka vaikeasta asennosta lähtenyt veto neliön keskeltä upposi voimalla verkkoon. Jenbbille tästä myös toinen syöttöpiste.

2-0 yllepa (Trn Jenbb)

Erä saavuttaa puolenvälin eikä Eliittiliigan ukoilla ollut tällähetkellä mitään sanavaltaa Kiekkoliigan puolustukselle. Etelä saapuu vaihtoon ja tilalle pohjalle saapuu Oikea. Reilu minuutti tästä vaihdosta ja Kiekkoliiga lisää johtoa. Yllepa pääsee karkaamaan läpiajoon(?) ja taululla komeilee 3-0 lukemat jo Kiekkoliigalle. Tässä vaiheessa en muista enää syöttöpisteitä, joten maalit vaan tilastoidaan.

3-0 yllepa

Vielä ennen erän loppua Eliiga onnistuu kaventamaan. Maalin edessä on lievää torikokousta meneillään ja Oshie74 onnistuu ujuttamaan kiekon maaliin.

3-1 Oshie74

Tuoretta lihaa jäälle ja Kiekkoliigan yllepa ja Trn siirtyvät penkin päähän. Tilalle tulee Anaheimin sniper-veljekset pelsu ja sharb. Eliittiliigalta puolestaan kolmas uusi kentällinen on muotoaan: Ropsukka-Haverinen-momentum-teppo223

Erää on pelattu noin 40sekuntia, kun Kiekkoliiga tekee vaihdon. Loistavan pelin pelannut Jenbb siirtyy syrjään ja tilalle saapuu Vela joka on saanut itsensä paikalle. Kiekkoliigan kentällinen on nyt pelsu-sharb-Vela-Oikea. Ja peliä lyödään jännäksi! Eliittiliiga onnistuu kaventamaan tilanteeksi 3-2, jokainen kuvitelkoon maalin mielessään sillä edes minä en muista minkälainen se oli. Merkataan maali Ropsukalle sillä se on varmaan lähempänä oikeaa.

3-2 Ropsukka

Tämän jälkeen pelin painopiste siirtyy Eliittiliigalle, Kiekkoliigan ukkelit käyvät pari kertaa kokeilemassa viimeistä niittiä mutta ei synny tulosta. Eliittiliiga nykäisee maalivahdin pois ja hakevat tasoitusta viidellä neljää vastaan. Ylimääräisenä kentälle tulee maalintekijä Oshie74. Pitkää hyökkäystä ja useat laukaukset kilpistyvät kuitenkin Kiekkoliigan Kiprusoffiin. Ottelulle saadaan ratkaisun makua, kun sharb pääsee purhejtimaan Eliittiliigan puolustuksen keskeltä kohti tyhjää maalia. Kiekko parin metrin päähän maalista ja tyylikkäästi rannarilla sisään.

4-2 sharb

Tässä vaiheessa peli siirtyykin enemmän hassutteluksi ja myös Kliiga nykäisee Kipperin pois maalilta. Trn saapuu näyttämölle jaa saakin melkein heti kiekon lapaansa. Nopea hyökkäys laitaa pitkin ja ahne veto sujahtaa suoraan tolpan kautta sisään.

5-2 Trn

Peli ei kuitenkaan ole vielä ohi sillä Kiekkoliigan ukot hölmöilevät aloituksessa ja kiekko päästään suoraan aloituksesta zippaamaan kohti maalia. Oikea luistelee täysillä ja niskaan hönkii Ropsukka. Oikea tavoittaa kiekon juuri maaliviivalta mutta ei saa mitään hyödyllistä aikaan vaan Ropsukka ottaa tikkarin lapselta ja kaventaa pelin.

5-3 Ropsukka

Vielä sekunteja ennen loppua Kiekkoliiga onnistuu viimeistelemään loppunumerot.

6-3 Trn

Ottelun päätyttyä kiitokset pöytään ja valmistautuminen kauteen. Kausi 1/2016 alkaa tänään maanantaina 07.12.2015!
Kirjoittanut: Spears
Julkaistu: 07.12.2015 10:31
Luettu: 1679 kertaa