Alkamassa on Kiekkoliiga vs Johtokunta Allstars ottelu!

hari: Ihan jees, yhen maalin ajattelin Ficen taakse...

Ovatko All-Stars pelit mieleesi ja pitäisikö Kiekkoliigan järjestää mielestäsi enemmän tapahtua kaudella?

Hari: Kyllähän näitä allstars-pelejä on aina kiva pelata/seurata ja kyllähän näitä Kliigan tapahtumia voisi useampiakin olla kaudella.

Johtokunnasta haastatteluun asteli Daasaman:

Millä fiilareilla otteluun?

Daasaman: Meidän peli, sumppu päälle ja voitto kotiin.

Ottelun kokoonpanot julkaistiin aiemmin illalla ja tähän tuli muutoksena se, että ettan pukee Kiekkoliiga paidan ylleen, kun miktok ei saapunutkaan pukukoppiin. Ykkösketjuna toimii Kiekkoliigalta:

Ettan - Pelle // Krug - Hari

Johtokunnan ketjuna toimii:

Daasaman - Fice // Kemton  - Ookke

1. Erä

(0.00) Kiekko tippuu!

(1:27) krug laukoo kohti takakulmaa, mutta Ookke peittää.

(1:38) Pelle laukoo b-pisteeltä, mutta mokke torjuu.

(2:40) Krug laukoo, mutta niukasti ohi.

(3:03) violent behavior by pelle

1. Erä päättyy.

Kiekkoliiga Saves 1 poss 54%

Johtokunta saves 3 poss 45%

Erä oli tasainen ja toiseen erään lähdetään 0-0 lukemista!

Kakkosketju

yllepa - peipi

anttikoir - xiit

Johtokunnalta Fice vaihtoon ja Epical kentälle.

2. Erä.

(1:50) Johtokunnan pyöritys päättyy vain menetykseen, eikä vetopaikkaa auennut ja Xiit pääsemässä

läpi, mutta puolustus saa estettyä vedon.

(2.27) Yllepa yrittää etukulmaliuku maalia, mutta tuloksena vain violent.

(3:04) Icing by johtokunta

(3.13) peipi syöttää ja yllepa laukoo kiekon maaliin, ja veskari on aivan voimaton. 1-0

(3:31) yllepa syöttää viereen peipille, mutta epical saa blokattua vedon.

(4:19) icing by johtokunta

(4:39) Ookke syöttää kemtonille, joka tulee keskialueelle, jatkaa viereen Daasamanille joka vetää

täydellisen tuurimaalin siniviivan tuntumasta ja veskari hörppää ja peli on 1-1!

(5:45) Xiit syöttää peipin ja yllepan 2vs1 ja peipi syöttää yllepalle b-pisteelle, joka laittaa varmasti

kiekon takakulmaan ja peli on 2-1!

2. Erä päättyy

Kiekkoliiga saves 3 poss 46% Peipi 0+2 xiit 0+1 yllepa 2+0

Johtokunta saves 4 poss 53% Daasaman 1+0 Kemton 0+1 Ookke 0+1

Kiekkoliiga hallitsi tätä erää ja Johtokunta ei välillä meinannut päästä omalta alueeltaan pois, mutta

Daasaman toi joukkueen tasoihin, mutta yllepa kuittasi sen illan toisellaan ja kolmanteen erään

lähdetäänkin kutkuttavasta 2-1 tilanteesta.

Divariketju

Pude - Kalezki

Topa - Juus0

Johtokunta:

Ookke vaihtoon --> Fice kentälle.

3. Erä.

(2:04) Harhasyöttö Johtokunnalta hyökkäysalueella, mutta Kiekkoliiga ajautuu paitsioon.

(2:14) Daasaman kynäilee laidassa ja ohittaakin muutaman pelaajan, mutta tuloksena paitsio.

(2:52) Epical tsippaa Daasamanin ja Kemtonin läpi, ja Kemtonilla helppo työ laittaa musta häkkiin. 2-2

(3:14) Kalezki ja Juus0 esityö ja Pude tekee illan ensimmäisensä, nopea kuittaus Johtiksen maaliin! 3-2

(3:54) Johtis pyörittää, mutta Epical menettää kiekon Kalezkille.

(5:00) Daasamanille syötetään viikselle ja ratkaisevalla hetkellä kiekko karkaa luistintouchén takia.

Kiekkoliiga saves 0 poss 44% peipi 0+2 Pude 1+0 Juus0 0+1 xiit 0+1 Yllepa 2+0 Kalezki 0+1

Johtokunta saves 0 poss 55% Epical 0+1 Daasaman 1+1 Kemton 1+1 Ookke 0+1

Ottelu päättyy lukemiin 3-2

Ottelu oli hienokseltaan Kiekkoliigan hallinnassa, mutta Johtokunta laittoi hyvin kampoihin, ja teki

pelistä todella tasaisen, mutta Johtokunta ei ollut valppaana sen jälkeen, kun olivat itse tehneet maalin

ja Kiekkoliiga kuittasi näin molemmat maalit nopeasti.

Ottelun jälkeen haastatteluun saapui ensin Johtokunnan kemton.

Millaiset fiilikset jäi ottelusta?

kemton: Vieläkin jäi epäselväksi, että mistä nappulasta tässä pelissä passattiinkaan. Sain kuitenkin kaksi tehopistettä, joista toinen oli passi, niin ei näyttänyt häirinneen suoritusta.

Millä miettein seuraaviin otteluihin?

kemton: no mun ottelut tältä illalta päättyi tähän, seuraavista otteluista en osaa vielä sanoa.

Seuraavana sitten haastatteluun saatiin yllepa, jolta kysyttiin samat kysymykset.

yllepa: Ihan ok, hyvin pyöri peli muilla paitsi ykkösketjulla, ja onneksi saatiin voitto kaivettua, kiitos peipin tarjoilujen.

yllepa: Murskaus ainoa vaihtoehto, ja maalipörän voitto.

Kiekkoliiga: hari, krug, miktok, pelle

Erä lähtee Kiekkoliigan ykköskentän kovalla pyörityksellä liikkeelle, ja ajassa 0.26 krug viimeistelee ottelun avausmaalin vastustamattomasti ohi Eliittiliigan kassarin.

0-1 krug

Eliittiliiga vaihta maalin jälkeen puolustajaparin ja lähtee uudella ilmeellä peliin, mutta Kiekkoliigan tähdistöltä ei heru yhtään ylimääräistä tilaa, eikä näin hyökkäykseen lähtö ota onnistuakseen.

Ajassa 1.46 krug viimeistelee samasta paikasta jo toisen osumansa ja vie Kiekkoliigan näin heti karkumatkalle.

0-2 krug (pelle, hari)

Ensimmäistä erää on pelattu pian puolet ja Kiekkoliiga painaa lujaa päällee. Eliitiliigan tähdistö onnistuu kuitenkin juuri erän puolivälissä murtautumaan keskialueelta ensimmäistä kertaa läpi, mutta selänne jää hyökkäyksessä yksin, joten Kiekkoliigan puolustuksella on helppo työ pysäyttää hänet.

Näin on neljä minuuttia erää takana ja käytännössä koko ajan ollaan menty Kiekkoliigan komennossa. Eliitin tähdistö on kuitenkin viime sekunneilla osoittanut piristymisen merkkejä.

Eliittiliiga saa ensimmäinen pyörityksensä Kiekkoliigan päähän ajassa 4.20, mutta vetopaikkoja ei löydy millään.

Erän viimeinen minuutti lähtee käyntiin, kun Kiekkoliiga hakee vimmatusti jo kolmatta osumaansa. Eliitin puolustuksessa jimi on kuitenkin ottanu jo puolen kymmentä kiekkoa kiinni ja pelastanut joukkueensa lisätakaiskuilta.

Eliiga saves: 5, posses: 47%

Kliiga saves: 0, posses: 52%

2. ERÄ

Eliittiliiga: pzn, Hauer, Jarna, Vesa

Kiekkoliiga: xiit, anttikoir, peipi, yllepa

Kiekkoliigan kakkoskenttä jatkaa siitä mihin ensimmäinen jäi, sillä pelin painopiste siirtyy välittömästi Eliitin tähdistön päähän. Vaarallisille paikoille he eivät kuitenkaan pääse, joten peli siirtyy lähinnä kulmiin.

Toistakin erää on pelattu jo minuutti, kun peipille pelataan mahtava maalintekopaikka, mutta kuin ihmeen kaupalla pzn kerkeää vielä kiekon eteen ja pelastaa lähes varmalta näyttäneen maalin.

Eliittiliiga ei tunnu pääsevän keskialueen läpi millään keinolla, sillä Kiekkoliigan puolustus on ryhmittynyt omalle siniselleen tiukasti.

Erästä on puolet pelattuna ja Kiekkoliiga on jälleen selkeästi kuskin paikalla, mutta Eliittiliiga ohjaa hyökkäykset hyvin kulmiin, joista Kiekkoliigan tähdistön kavereiden on hankalaa päästä maalintekosektorille.

Enää kaksi minuuttia erää jäljellä, kun Jarna kuskaa kiekko kohti Kiekkoliigan päätä. Hänelle ei löydy juurikaan apuja, joten hyökkäys pystähtyy ja Kiekkoliigan puolustus ristää kiekon. Vesa ja Jarna karvaavat kiekon kuitenkin muutamaankin otteeseen Eliittiliigalle ja pääsevät muutamaan hyvään vetopaikkaan, joista ei kuitenkaan maalia synny ainakaan vielä.

Erän viimeinen minuutti käynnistyy ja peli on tasoittunut ehdottomasti. Vesa on taistellut iteselleen jo muutaman hyvän vetopaikan, jotka kaikki Kiekkoliigan kassari on kuitenkin selvittänyt.

Erän loppu oli ehdottomasti jo tasaisempaa, mutta kumpikaan joukkue ei maalinteossa onnistunut.

Eliiga saves: 6, posses: 44%

Kliiga saves: 2, posses: 55%

3. ERÄ

Eliittiliiga: älykääpiö, MuhQ, Kapanen, Strip

Kiekkoliiga: Juus0, Kalezki, Topa, Pude

Kolmas ja viimeinen erä lähtee jälleen uusilla miehillä käyntiin, mutta tällä kertaa Kiekkoliiga ei saa heti alkuun samanlaista pyöritystä aikaan kuin kahdessa aikaisemmassa erässä.

Ensimmäinen minuutti on ollut hieman tunnustelevaa, eikä Kalezkia lukuun ottamatta kukaan ole päässyt murtautumaan vielä maalipaikoille.

Kahden minuutin kohdalla Kalezkille avautuu jälleen tekopaikka, kun hänet pelataan puolittain läpi, mutta veto menee suoraan logoon. Hetkeä myöhemmin myös Pude on puolittain läpi, mutta hän vetää niin ikään suoraan Eliittiliigan veskaria logoon.

Ottelua on enää kolme minuuttia jäljellä, kun on Stripin vuoro puolittain karata. Kiekkoliigan puolustajat saavat kuitenkin tungettua mailaa haarojen väliin, joten veto jää piippuun.

Eliittiliigalla on ollut viimeisessä erässä paras ote ottelusta, mutta maalipaikat ovat kiven alla.

Ajassa 3.57 Pude siirtää ratkaisevan tuntuisesti Kalezkin riparin sisään.

0-3 Pude (Kalezki, Juus0)

Eliittiliiga ei kuitenkaan luovuta, vaan lähtee ottamaan maalivahtia pois, joka joutuu kuitenkin välittömästi palaamaan, sillä Kiekkoliiga onnistuu katkaisemaan hyökkäyksen.

Ottelua on enää minuutti jäljellä ja peli pyörii Eliittiliigan kenttäpuoliskolla, joten kunnon kiriä ei saada edes aikaan.

Enää 10 sekuntia ja Kiekkoliiga vie näin jo toisen AS-ottelu.

Kirjoittanut: Tunde
Julkaistu: 23.02.2014 21:53
Luettu: 2258 kertaa