HC Kauhava jatkaa kakkosdivarissa!

Artikkeli
HC Kauhava sijoittui kakkosdivarissa runkosarjan ykköseksi. Joukkue onnistui tekemään uskomattomat 93 maalia runkosarjassa, ja päästi 57 maalia, maaliero oli +36. Joukkue joutui vaihtamaan taktiikkaansa kesken kauden, kun puolustajien aktiivisuus ei ollut mitä odotettiin. Kolmen hyökkääjän taktiikalla Kauhava raivasi tiensä runkosarjan voittoon, Hocke sijoittui pistepörssissä ykköseksi tehoilla 18+51=69, Khalle sijoittui pistepörssin toiselle sijalle tehoilla 27+27=54, Henray joutui tyytymään pistepörssin kolmannelle sijalle, kun hänellä oli huonompi p/o kuin khallella, kuitenkin tehot 24+30=54 oikeuttivat sijalle 3.



Runkosarjan voittajana Kauhava sai vastaavansa 2.kierroksella Les Boysin, LB onnistui viemään sarjan niukasti otteluvoitoin 3-2, tämä takaisku oli joukkueelle varmasti kova, sillä jo viime kaudellakin nousua odotettiin, ja tällä kaudella sitä odotettiin entistä enemmän, kuitenkin LB katkaisi Kauhavan tien 2.kierroksella.



Joukkueesta lähti Khalle, joka oli joukkueelle erinomainen apu kauteen. Nuorukainen voitti jo kaudella 1/06 kultaisen mailan (eniten maaleja tehnyt pelaaja), tällä kaudella hänen palkintokaappinsa tulee yksi muisto enemmän, Khalle voitti taas kultaisen mailan tällä kaudella.



Kesken kauden Khallen huhuttiin menevän takaisin HCAP:n riveihin, ainakaan vielä hän ei ole HCAP:n joukkueessa, mutta hänellä on vaihtoehtoja kuten liigajoukkue HC Penetrators, kakkosdivarijoukkue Motu, liigajoukkue George W. Bush HC.



Hocken mukaan joukkueeseen liittyy yksi pelaajaa vahvuuteen Khallen tilalle, muut pelaajat ovat hänen tietojensa mukaan jäämässä joukkueeseen.
Tietoja
Kirjoittanut: Redden
Julkaistu: 15.08.2006 15:03
Luettu: 1174 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.