PB:n kausi ohi, katseet ensi kauteen

Artikkeli
Liigajoukkue HC Playboyssin kausi on ohi. Joukkue sijoittui runkosarjassa 9 sijalle. Joukkue on kääntänyt jo katseen ensi kautta kohti, Joodan, Ookken, eikä Hilun kanssa päästy jatkosopimuksiin.



MoomBaZ selventää lähtöjen syyt:



Ookkesta kyllä aisti jo kauden kuluessa, että lähtee takaisin völligiin päin, pelikaverit siellä varmaan miellyttävämmät sen mielestä.



Jooda taas sano lähtönsä syyksi että aktiivisuus tulee tippumaan ja palas takasin humbaan missä aiemminkin pelaillut jo pitkään.



Hilu taas oli ehkä vähän turhankin hyökkäys intoinen pakki meille.



Ensi kaudesta sopimusneuvotteluja PB:lla on orken kanssa, joka on ennenkin pelannut PB:n riveissä. Kuluvalla kaudella hän oli kuitenkin voittamassa pistepörssiä FC Kiviniemessä, hyökkäävän puolustajan roolissa. Kuitenkaan vielä sopimusta ei orke ole allekirjoittanut, vaikka PB on sopimuspapereita lähetellyt.  Cpile (ent. Japa) on allekirjoittanut sopimuksen HC Playboyssin kanssa. Kuluvalla kaudella Cpile pelasi ykkösdivaria Team Jupiterin riveissä.



Lisähankintoja on tulossa varsinkin, jos Enckes päättää lopettaa pelaajauransa, kertoo MoomBaZ.



’’Kaudesta jäi vähän huono maku sinänsä että pari viimeistä peliä meni aikalailla heikosti, kuitenkin suht odotettu sijoitus kun ottaa huomioon aktiivisuuden mitä ny ollut.’’ - MoomBaZ
Tietoja
Kirjoittanut: Redden
Julkaistu: 31.07.2006 12:48
Luettu: 1344 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.