Darra OY kaappasi Tonyn takaisin!

Artikkeli
15-vuotias todella monipuolinen hyökkääjätähti Tony pukee ensi kaudella päälleen jälleen Darra OY:n vihreän peliasun. Viimeisellä visiitillään Darrassa Tony iski runkosarjassa huikeat 45 tehopistettä 17 ottelussa, nakuttaen näen koko sarjan parhaan pistekeskiarvon. Darrasta Tony kuitenkin siirtyi yhdessä tuttaviensa kanssa pelaamaan kiekkoliigaan nousu mielessään Exercitukseen.



Exercituksen taival alkoi lupaavasti, mutta sittemmin joukkue jakautui kahteen ryhmään sisäisten ristiriitojen vuoksi. ”Ei minulla ole hajuakaan, miten tuohon tilanteeseen ajauduttiin”, tuumaa Tony. Joukkueen sanasota ja pelillisen tason lasku ajoivat Tonyn tutun miehen puheille. Darran manageri Puasonen oli vanhaa tähteänsä vastassa ja sopimus sorvattiin nopeasti.



Tony on jälleen tyytyväinen kiekkoilija ja odottaa ensi kaudelta paljon. Tony tuumaa vaatimattomasti, mutta varsin selkeästi, että runkosarjassa tavoitellaan korkeita sijoituksia ja sitä kautta pleijareihin lähdetään vain voitto ja kultainen mitali mielessä.



Tonyn rooli Darrassa oli viime visiitillä hyvin monipuolinen ja Tony onkin mainio juuri monipuolisuutensa ansiosta. Tony rakentaa paikkoja joukkuetovereilleen jumalaisesti ja viimeistelee myös itse, sillä Tonyn kädet ovat kuumat. Tony lupaa myös huolehtia puolustuspään velvollisuutensa entiseen malliin.



Manageri Puasosta emme tavoittaneet haastatteluun, kenties perjantai-iltaisen ajankohdan takia.
Tietoja
Kirjoittanut: Saarinen
Julkaistu: 28.04.2006 21:03
Luettu: 1421 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.