Kiekkoliigan playoffien ensimmäisen kierroksen ennakko

Artikkeli
Kiekkoliigasarjan runkosarja on saatu pelattua. On jälleen aika aloittaa playoffsit, joihin kahdeksan parasta joukkuetta on tiensä selvittänyt.



Runkosarjan sarjataulukko:



1. FC MalPo

2. Zambolaatio  

3. Veljekset Mysiini

4. HC Playboys

5. Hc Humba

6. Team Jupiter

7. FHR  

8. GWB HC



FC MalPo



Analyysi: Runkosarjassa jyrännyt pitkän matkan MalPo lähtee pleijareihin suosikkina.

Takalinjoilta löytyy Flooti, kun Wertti ja mummo rakentavat peliä, ja Djbobo senkun pyssyttää sisään.

Kuhtamarjan lähtö näin myöhäisessä vaiheessa mitä luultavammin satuttaa joukkueen pelivirettä.

MalPo pistää pitkiä avauksia kärkkyjälle, sekä tarkkoja lättyjä takatolpalle. Heikkoutena lienee puolustus.

GWB:n sumppu pitää avata vastahyökkäyksillä tai syöttelyllä tai korkinavaajalla. Hyökkäys on silti paras puolustus.



George W. Bush Hockey Club



Analyysi: Vastassa on puolustuspeliin suuntautuva GWB HC, joka kesti MalPon tykit voittaen heidät runkosarjassa kahdesti lukemin 1-4 ja 4-6.

GWB roikkui playoffeissa pisteen erolla poisjääneestä PU:sta, ja lähtee altavastaajana pleijareihin.

Puolustuksessa häärii Sharky-Jojo kaksikko, myöskään mikko.:n kentälle heittäminen ei luulisi heikentävän puolustusta, vaikkei kokemusta

liikaa löydykään. GWB:n pistemies Moilanen on joukkueen hyökkäyksen vetonaula, ja MalPon todella tarvitsee pitää hänet kiinni.

Hänen vierelleen voi pistää metallihöylä Pulsuun. MalPolta pitäisi kärkky sekä laidat ottaa kiinni,

mitkä luonnistuu GWB:n kolmoisvarmistuksella. GWB HC siis voitti MalPon runkosarjassa kahdesti, joten he tietävät aseen, jolla MalPo kaadetaan.



Veikkaus: 3-2 MalPolle otteluvoitot vahvalla maalinteon taidolla.



Zambolaatio



Analyysi: Runkosarjan kakkoseksi sijoittunut Zambolaatio oli totaalinen yllätys, sillä joukkueessa oli alunperin neljä pelaajaa. Alunperin pelättiin, ettei Zambolaatio pysty pelaamaan ottelujaan loppuun, mutta toisin kävi.

Kesken kauden värvätty -HaBa- on ollut todellinen yllätys, kun näytteli pyssyänsä koko Kiekkoliigalle iskettyään jopa kolmessa ottelussa yli 6 maalia.

Zambolaation hyökkäys kaksikko Gempa-Jasonite ovat olleen kovassa vedossa, eikä -HaBan- tulo muuta kuin levennä tätä raskasta asearsenaalia.

Stepi ja uusi tulokas miska ovat pitäneet Zambolaation puolustuksen hyvin kurissa, Kauhavan oma juonioripoika Niksu tuskin saa suurta vastuuta pleijareissa. Sampon hyökkäyskaarti luo paikkoja murtavalla syöttöpelillä ja iskee lättyjä maalille, josta sitten "Jasomunqilla" isketään sisään.

Uhriksi joutuu tällä kertaa FHR. Runkosarjassa Zambolaatio antoi kylmästi kyytiä FHR:lle kahdesti lukemin 3-1 & 6-1.



FHR



FHR kaatoi runkosarjan viimisessä matsissaan HC PU:n ja täten FHR pääsi playoffseihin. Pleijareissa vastaan tulee erittäin pistävä Zambolaatio, ja FHR:n täytynee keksiä, millä ilveellä Zambolaation laukaukset pysäytetään.

FHR:stä löytyy kolme tasokasta pakkia, jotka kantavat varmasti vastuuta: Poro24,Fode,Vidual. Vidualilla on suuri vastuu rakentaapeliä ja on isossa roolissa entistä tiimiänsä vastaan.

Hyökkäyksestä löytyy Kinnunen-Ipa pari ja Espanjasta palannut Tsuna vahvistaa hyvin hyökkäystä. FHR:n pelityyli rakentuu yksilösuorituksista, joiden kautta luodaan paikkoja yläkertaan, mihin Vidual on erikoistunut jopa ikkunan kautta.

Puolustus FHR:llä on hyvää neljän miehen prässäilyä, mutta kestääkö se Z:n nuijimisen. Se nähdään.



Veikkaus: 3-0 Zambolaatiolle otteluvoitot, mutta tiukkaa voi tehdä..Riippunee pelivireistä ja valmistautumisesta.





Veljekset Mysiini





Runkosarjassa kolmanneksi "jäänyt" mysiinit saa vastaan pleijareissa jupiterin, joka oli yllätti tällä kaudella varmasti monet.

Mysiinien pyöritys on tuonut hyvää tulosta ja joukkue päästi runkosarjassa kolmanneksi vähiten maaleja.

Joukkueen hyökkäyksessä löytyy maalin_tekijöitä Wrss, Keskinen, Piku ja Hokiolli.

Joukkueen puolustuksessa häärii kaksitorninen muuri Omiisi-PakkiH, myöskin pasi on pudottautunut puolustajan hommiin,

kun juoniori-tähti QadoT ei ole vakuuttanut, ja QadoT:lle ounastellaan toista joukkuetta ensi kaudelle.

Mysiinejä playoffit tunnetusti ei paljoa jännitä, mutta löytyykö Omiisilta virettä ilman vinkkareita? Menevätkö Jupat sekaisin pyörityksestä?

Joutuuko PakkiH vaihtamaan taas vaippoja kesken pelin?



Team Jupiter



Jupiter pleijareissa - täysi yllätys kaikille. Ennen kautta Odoteltiin Jupiteria liigakarsintaan, mutta joukkue näytti keskisormea.

Ja soopa jo löytänyt oikean sävelen. Jupiterin hyökkäyksessä löytyy kovia viimistelijöitä: Soopa, Ile ja Huuhkaja.

Puolustus on taas kysymysmerkki, vaikka Jupeilla toisiksi vähiten päästettyjä maaleja runkosarjassa. Flashey:lle on luvassa varmasti iso vastuu, sekä Supa-mar että Jakuda taistelevat peliajasta.

Mysiinit saattavat olla liian suuri pala Jupiterin suuhun, ja kesälomalla taas täytyisi lyödä selkään, jotta pala lähtisi kurkusta

Mutta kaikki on mahdollista...



Veikkaus: 3-1 Veljekset mysiinille otteluvoitot



HC Playboys



Neljänneksi sijoittunut pleipois pelasi hyvän runkosarjan ensimmäisellä liigakaudella. Joukkueen tehottelusta vastasi Bergeron, ja muut tulivat perässä, Bottokin snaippasi useasti, mutta ei ole pelannut paljoa lomailujen vuoksi.

Kada:lla taas kone rikki, minkä takia hänkään ei pysty vahvistamaan tämän erinomaisen joukkueen hyökkäystä. Pawelec on jäänyt varjoon, mutta muiden hyökkääjien lomailujen takia Pawelec pelaillut aktiivisesti.

Pakituksesta löytyy Ghosty, Forsberg ja pelinrakentaja jörri. PB-Humba varmasti odotetuimpia ottelupareja, joka tulee olemaan erittäin tasainen. Pb lähtee Bergeronin johdolla "me on hävitty tää peli"-asenteella liikkeelle hyökkäyspainotteisesti.

Puolustuksen luulisi pysyvän kunnossa, ellei poikien mailat tutise liian kovaa joukkueen ensimmäisessä Liigapleijareissa. Lyhyillä syötöillä ja kovalla pyörityksellä pyrkivät saamaan Humban muurien väliin aukon.



HC Humba



Humba sijottui runkosarjassa viidenneksi, ja joukkueesta löytyy iskua molemmissa päissä - vaikka päissään. Hyökkäyksessä kovat snaipperit ryan, Starchild, peliä rakentava Ookke ja ehdottomasti parhaimpia hyökkääjiä oleva Heatley.

Puolustusmuuri muodostuu Mauskan, Kolmen ja R1kun ringistä, josta Kolme-Mauska tulevat olemaan suuressa vastuussa. Humban maalialue tunnetaan puolustuspäässä linnoituksena, jonka asukastiheys on 8m². Perinteinen kilpikonnapuolustus tehoaa usein, mutta avaako Pb:n pyöritys.

Erittäin mielenkiintoinen ottelupari.



Veikkaus: 3-2 Playboys vie otteluvoitot



Tämän ennakon tarjoaa Redden & Ghosty
Tietoja
Kirjoittanut: Redden
Julkaistu: 01.08.2005 16:43
Luettu: 1636 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.