orken haastattelu

Artikkeli
Redden: Kerro urastasi sekä kiekossa, että kiekkoliigassa. Miten löysit kiekon ja miten olet löytänyt tiesi tänne asti?



orke: Joku sateinen ilta istuin kotona ja mietin et mitä vois tehä.. Isoveli ehdotti et menisin testaa kiekko.tk peliä, -hza- ki pelaa sitä!!! Kiekko oli kullemma "Siis semmone manageripeli, missä treenaat pelaajaasi ja etsit sille joukkueita ja sponsoreita" totuus tais olla HIUKKA erillainen

Kiekossa meni pari viikkoa treenihuoneissa, kunnes päätin tehdä oman joukkueen "Ensembly", jossa pelas monia nykyisiä liiga/divarinimiä.. Tie kuitenkin jakaantui kun suke kutsu mut "läpällä" Hc playboyssiin.. PB:ssä opin kunnolla pelaamaan ja tajuumaan tiimipelin salat..

Pitää kyllä mainita, et kiekossa on tullu vastaa paljon enemmän rentoi ja mukavii typpei, kun pellei  :D



Redden: Pelasit tällä kaudella joukkueessa HC Playboys mikä aiheutti lähtemisen joukkueesta?



orke: No okei, suoraan sanottuna ei kiinnostanu jostain syysyä ollenkaan pelata, ku ulkona 30C lämmintä (epäaktiivisuuteen liittyy myös eräs henkilö <3 ps. JÖRRI, et sinä) Ni sain potkut inactiivisuudesta.. Malpossa motivaatio on noussu takas huippuun, en tiedä syytä.



Redden: Miten löysit tiesi FC MalPon?



orke: Oon aina halunnut pelaa MalPossa. Ja DjBobo on tullu tutuks 2nd nick tiimistä (Jummi), ni oli helppo kysyä Tryout tilaisuutta. (Kauden aivan alkupuolilla oli jotai juttuu wertin kanssa, et testaisin MalPossa kauden jälkeen)



Redden: Millaiset muistot jäi joukkueesta HC Playboys?



orke: Sekavat.. PB:stä oli loistavat muistot ja fiilikset, kunnes sain jostain syystä bannit kannulle..  :)



Redden: Millaista on ollut FC MalPossa?



orke: MalPossa on aivan taivaallista pelata. Pelaajat on todella rentoja (jos nyt tätä Kuhta:n sähellystä ei lasketa mukaan, mut kai silläki joku selitys lähtöönsä)



Redden: Millälailla pelityylit eroaa FC MalPolla ja HC Playboysseilla?



orke: Playboysseilla on pysyvät paikat hyökkäyksessä. (toinen pakki voi nousta viivalta) Malpossa on enemmän joustavampi hyökkäystaktiikka, joka on tuottanut hyvää tulosta. Malpossa käytetään myös lättyjä (lavan yli syöttöjä) enemmän.



Redden: Miten Playboysissa ja MalPossa eroaa Joukkuehenki ja joukkueen johtaminen?



orke: HC PB menee jokaseen matsiin mielestäni "tottakai voitetaan" fiiliksellä. Jos sitten voitetaan niin se ei kauheesti innosta, mut jos hävitään voi yhtä hyvin kirjottaa /ignore world ja mennä kellariin piiloon MalPossa mennään peleihin ja nautitaan hyvästä kiekosta.. Tottakai joskus o huonojakin päiviä kaikilla Ite en olis luultavasti edes huomannut kuka on MalPon johtaja, jossen olis asiaa tutkinu Playboyssissä on se 1 ja ainoo: Böösö, joka on kohottanut tiimin itseluottamusta ja joukkuehenkeä on mielestäni johtanu Playboyssit hyvin Liigaan ja ehkä jopa tämän kauden mestaruuteen?



Redden: Millainen on pelityylisi MalPossa ja millainen oli pelityylisi HC Playboysissa?



orke: No MalPossa en oo ihan viellä löytänyt sitä omaa täydellistä pelityyliä, mutta kyllä se alkaa jo muodostua! Pleikkareissa levitin mahdollisimman paljon peliä ja koitin avata pitkillä avauksilla hyökkääjät läpiajoihin.



Redden: Millainen olet pelikaverina ja pelaajana? minkä ikäinen olet ja missä päin asut?



orke: Koitan ainakin olla mahdollisimman tukeva ja kannustava, en sit tiiä miten onnistun

17v, Karjaa!



Redden: Terveiset HC Playboys:lle?



orke: PB on koti! oli tosi mageet pelaa teiä kaa nää ~2 kautta mitkä nyt teiän kanssa pelasin. Bergeronille (böösö,pappa) erityiset kiitokset et annoit sillon aikoinaan mahikset näyttää mitä osaan ja sitä kautta päästä sisään tiimiin!!



Kiitokset orkelle haastattelusta.
Tietoja
Kirjoittanut: Redden
Julkaistu: 24.07.2005 11:29
Luettu: 1468 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.