Herkula haastattelussa

Artikkeli
Alkupuhe



Herkula.. mitä teille tulee mieleen tästä nimestä? Minulle tulee kiekkoliigan parhaisiin hyökkääjiin lukeutuva mies. Herkula aloitti kiekkoliigassa jo kaudella 1/2004, ja vieläkin on mukana.  1/2004 ja 2/2004 kaudet hän pelaili Paatuneimmissa Passaajissa. PP "kriisin" jälkeen Herkulasta oltiin heti kiinnostuneita, ja Löysät Boys joukkueen päällikkö slutin tarjous oli kiinnostavin, joten Herkula siirtyi pelaamaan Löysät Boys:sin riveihin. Herkula pelaa tälläkin hetkellä LB:ssä, eikä loppua menestykselle näy. Tänäkin kautena Löysät Boys on jo varmistanut kiekkoliigan finaali-paikan, vastassa on Slussenin Sissit tai Hc Humba. Mutta nyt haastatteluun ->



Haastattelu



K = Minun kysymys

V = Herkulan vastaus



K: Miten löysin kiekkoliigan?

V: HT-Suomen foorumilla Otaka mainosti loistavaa kiekkopeliä, siitä sitten innostuin ja pääsin paatuneimpiin passaajiin. Vähän myöhemmin Nedd ilmoitti meidät liigaan.



K: Miksi Löysät Boys? Sinullehan tuli tarjouksia monista joukkueista PP:stä eroamisen jälkeen.

V: Löysät Boys oli vakuuttava jengi, ja kun en oikein tt:ssä viihtynyt niin slutille ohimennen mainitsin ettiväni seuraa, lopun varmaan kaikki tietää



K: Onko sinulle koskaan tullut mieleen kiekko.tk:n lopettaminen? Sinulla on jo niin pitkä ura, että mahtaa joskus olla hieman tylsääkin?

V: Kyllähän tuo peli usein vituttaa, onhan se tietysti tylsääkin välillä, mutta myös todella mukavaa pelata kavereiden kanssa, että en ainakaan vähään aikaan tule kiekkoa lopettamaan.



K: Onko sinulla idoleita kiekkoliigassa tai sen ulkopuolella?

V: Salsa ja Lindros on idoleita.



K: Mitä tavotteita sinulla on kiekossa? Olet voittanut jo PP:llä hopeaa, ja Löysät Boys:sillä pronssia. Odotetaanko vielä sitä puhdasta kultaa?

V: Tottakai, nyt jos koskaan on siihen mahdollisuus.



K: Haluatko lähettää terveisiä? :)

V: Äidille terkkuja!



<Dever> Kiitos haastattelusta, ja onnea finaaliin! Toivotaan, että se kirkas kulta sieltä ropsahtaa!

<Herkula> Kiitos!



Elikkäs, siinä oli Herkulan haastattelu. Toivottavasti tykkäätte :lol:
Tietoja
Kirjoittanut: sabatek
Julkaistu: 22.12.2004 16:59
Luettu: 1264 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.