Yleisönosasto

Artikkeli
Paitsion Freelancerit-osioon saavat kaikki kirjoittaa omia juttujaan Kiekosta, Kiekkoliigasta, -divarista tai Puulaakista. Kirjoittajan tulee toki olla rekisteröitynyt ja alla olevia ohjeita on noudatettava. Peeloilusta Freelancerit-osiossa lähtee tunnukset hyvin nopeasti.



Ohjeet:



Ei haukkumista

Pelaajien tai muiden henkilöiden haukkumista vältettävä. Ei tehdä ehdoin tahdoin pelaajaesittelyjä "Kiekon huonoimmasta pelaajasta" tai leimata joitakin ihmisiä peeloiksi.



Hyvä kielenkäyttö

Paitsiossa pätevät myös normaalit journalismin säännöt, eli kiroilua teksteissä ei sallita. Tiedämme kyllä, että joillakin vakituisista toimittajistakin on tätä esiintynyt, mutta tästä eteenpäin se on siis kiellettyä.



Suomen kieli kunniaan

Tekstin tulee myös olla suomen kielen kieliopin mukaista ja puhekielisiä- tai murreilmaisuja tulee välttää. Kiekkoon kuuluvia slangisanoja toki saa käyttää. Tässäkin asiassa oma harkinta on paikallaan.



Järjenkäyttö on sallittua

Järjenkäyttö on sallittua tekstejä kirjoitettaessa. Tunnukset lähtevät todellakin melko helposti tänne kirjoitettaessa ja tekstien poistamiskynnys on myös matala.



Kaikesta huolimatta toivomme lukijoiltamme ahkeraa ja laadukasta kirjoittamista yleisönosastoon. Parhaat kirjoittajat voivat myös saada kiinnityksen vakituiseksi toimittajaksi.
Tietoja
Kirjoittanut: Nomadic
Julkaistu: 05.12.2004 12:13
Luettu: 1423 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.