Otteluraportit: Kausi 5/2004

Artikkeli
Pienimuotoinen otteluraportti!

Zambolaatio – Takapenkin Tytöt

Yöllä pelatussa Zambo vs TT pelissä muhi yllätys. Takapenkin typyt hallitsi avaus erää lähes mielin määrin ja paremmalla viimeistelyllä olisi tytöt voineet johtaa peliä jo turvallisen tuntuisesti 0-3, mutta tyttöjen ikiaikainen ongelma piti huolen siitä että, ekaerä päättyi tyttöjen johtaessa vain 0-1, Bartekin maalilla.

Toisessa erän alku meni vielä tyttöjen lievässä hallinnassa, mutta osittain PakkiH:n huolimattomuudesta ja osittain teknistenongelmien avustuksella, tapahtui keskialueella kiekonmenetys, josta Zambo rankaisi armotta. Hetken kuluttua Zambojen avaus maalista, nafeille kävi syöttövirhe ja taululla komeili jo 2-1 zamboille. Vielä ennen toisen erän loppua Zambot meni jo 3-1 johtoon, jälleen Typyjen huolimattoman omanpään syöttelyn johdosta.

Kolmanteen erään Tytöt vaihtoi kentälle tulokaskauttaan pelaavan Nafein tilalle Rolskun, ja hetkeksi tytöt saivatkin otteen itselleen ja onnistuivat kaventamaan 3-2, jälleen asialla oli Bartek, mutta tyttöjen ilo jäi lyhyt aikaiseksi. Sillä Zambot rankaisi jälleen nopeasti kahdella osumalla, tyttöjen alkaessa pelaamaan pienellä riskillä ja erän melko loppuun vielä yhdellä maalilla.

Numerot eivät kuvaa pelin voimasuhteita täysin, vaikka Zambolaatio loppujen lopuksi ansaitsikin voitton-sa. Tytöiltä varsin mukiin menevä aloitus, josta olisi voinut irrota piste tai pari, paremmalla viimeistelyllä.

Vaikka Jasonite saikin kaksi tähteä ottelusta ja tehot 2+1, mielestäni Jaso oli melko näkymätön. Gemba oli iskussa ja ansaitsi ehdottomasti kolme tähteä jo pelkästään tehoillaan 3+2. Bartekin yksi tähti oli vä-hintäänkin ansaittu.

Tulos Zambolaatio – Takapenkin tytöt 6-2