Johtokunta - vehkeilyä kulissien takana, vai?

Artikkeli
Tässä jutussa esittelen teille Kiekkoliigan salaperäisen johtokunnan ja paljastan kuinka ne kaikkia ravisuttavat ja mieliä kuohuttavat päätökset lopulta tehdään. Sulkekaa ovet ja ikkunat ja laittakaa valot pois, elämänne pelottavin lehtijuttu on alkamassa.



Poro24, FHR

Joukkue(et): FHR

Tunnus luotu: 2004-04-08 17:17:19

+/-: +70

Maalit-syötöt-suhde: 26-74

Maaleja: 64

Syöttöjä: 180

Pelipaikka: Puolustaja



Poro24, legendaarinen Kiekkoliigan perustaja, on mies jolla on Joukon jälkeen luultavasti eniten vaikutusvaltaa Kiekossa. Porolla on diktaattorinvaltuudet Liigaankin, mutta onneksi hän kuitenkin yleensä tyytyy johtokunnan äänestyksien päätöksiin. Poro24:ää voi hyvällä syyllä kutsua Kiekon joukkueuskollisimmaksi pelaajaksi. Hän on perusti Kiekon historian ensimmäisen tiimin, FHR:n, ja pelaa siinä edelleen.



Poro24:n työnkuva Kiekkoliigaorganisaatiossa on überführer, eli ylijohtaja. Poro tekee kaikkea, ja välillä tuntuu siltä ettei hänellä muuta elämää olekkaan kuin Kiekko ja SaiPa.



Poromiehen huikean hauska loppukommentti tähän juttuun:

16:30 <@Poro24> Nomadic käsittelee mua :o



*********



Nomadic, tällä hetkellä ilman tiimiä

Joukkue(et): HCH, Kalma HC

Tunnus luotu: 2004-04-13 16:41:55

+/-: -7

Maalit-syötöt-suhde: 49-51

Maaleja: 143

Syöttöjä: 145

Pelipaikka: allaround, hyökkääjä mieluiten



Tietysti on vähän outoa kirjoittaa juttua itsestään, mutta tässä sitä nyt kuitenkin tulee. Olen siis Kiekkoliigan Liigavastaava, ja vastaan käytännössä kaikesta liigatoiminnasta mistä muut eivät vastaa. Käytännössä hommia on, täytyy myöntää, melko vähän, mutta muita teen kuitenkin aika paljon hommia myös toimenkuvani ulkopuolelta.



Meriitteihini kuuluu mm. HCH:n perustaminen, josta olen erittäin ylpeä. Onhan kyseessä kuitenkin ellei Kiekon kaikkien aikojen paras, niin kuitenkin yksi kaikkien aikojen parhaista tiimeistä.

Pelitaidot ovat tilastojen pohjalta vähän ruostuneet Kiekkoliigan alkuajoista lähtien (pistepörssisijoitukset 25., 19., 36., 56. - joista viimeisin divarissa), mutta olen kuitenkin mainettani parempi pelaaja:)



Mitään hauskaa lausahdusta tähän on spontaanisti vaikea kehittää, joten otan sen siis #kiekkoliigan statseista, vaikka ei tuota nyt niin kauhean hauskaksi voi sanoakaan:

Yuizy> http://cyber-nhl.net



******



D-fence, Takapenkin Tytöt

Joukkue(et): Tsernobilit, MuukalaisLegioona, Takapenkin Tytöt

Tunnus luotu: 2004-06-05 21:16:21

+/-: +525

Maalit-syötöt-suhde: 26-74

Maaleja: 161

Syöttöjä: 447

Pelipaikka: Puolustaja



Paitsion Jari Porttila, Iso-D eli D-fence on seuraavana esittelyvuorossa. D-fence tuli Kiekkoliigan johtokuntaan mukaan vähän kuin vahingossa, sillä alunperin hänet otettiin mukaan kirjoittamaan Paitsioon juttuja. Kävi kuitenkin niin, että koska D-fence oli Paitsion "ydinporukasta" ainoa, joka pelasi ja seurasi divaria, hän sai kuin automaattisesti vastuulleen divarin, josta hän vastaa edelleen. Ison-D:n vastuulle kuuluvat myös divarikarsinnat, joten vastuuta häneltä ei ainakaan puutu.



Pelillisesti D-fence on keskitasoa selvästi parempi puolustaja, mutta hyökkäyspäässä taidot tahtovat usein loppua kesken. Siitä kertovat D-fencen Kiekkoliigaorganisaatiossa kolmen kauden aikana tekemät tehot 20 ottelua ja pisteet 1+13.



D-fenceltä ilmestyy tähän jutun päätteksi jokin hauska kommentti myöhemmin.



******



Blizk, HCH

Joukkue(et): VVV, HC PU, HCH, TT

Tunnus luotu: 2004-04-10 12:24:07

+/-: -72

Maalit-syötöt-suhde: 23-77

Maaleja: 140

Syöttöjä: 460

Pelipaikka: Hyökkäävä puolustaja



34 ottelua, 4 maalia ja 15 syöttöä. Kovat lukemat puolustajalle. Nämä luvut kuuluvat Blizkille, Kiekkoliigan treidivastaavalle. Blizkin työtehtäviin kuuluu valvoa että Kiekkoliigaorganisaation (Liiga, Divari, tuleva Puulaakisarja) pelaajasiirrot ja -draftit tapahtuvat sääntöjen mukaisesti.



Blizkin pelitapaa ei voi sanoin kuvata. Tällä en tarkoita sitä, että se olisi huikaisevan hyvä, vaan sitä, että se on oikeastaan aika mitäänsanomaton. Lähinnä sitä on luultavasti virke "Varmistaa loistavasti ja antaa ovelia syöttöjä hyökkääjille". Blizk kuuluu ehdottomasti Kiekon puolustajien eliittiin, mitä en usko kenenkään kieltävän.



*********



Tenkrat, HCH

Joukkue(et): Ukrainan Rajut, HCH

Tunnus luotu: 2004-04-08 22:18:29

Maalit-syötöt-suhde: 78-22

Maaleja: 280

Syöttöjä: 78

Pelipaikka: Hyökkääjä



HUOM! Tilastot Kiekkoliigasta, koska kyseinen henkilö on piilottanut tilastonsa Kiekossa.



Tämän oululaispojan pelitaitoja on turha kommentoida, jokainen vähänkin Kiekkoliigaa seuraava tietää Kiekon ehkä kaikkien aikojen parhaan pelaajan taidot. Ensimmäisellä Liigakaudella uskomattomat 122 maalia iskenyt tuittupäinen Tenkrat on Kiekkoliigan menestynein pelaaja, mestaruuksia löytyy sekä Rajuista että HCH:sta, ja piste- ja maalipörssin voittojakin Tenkratin meriittilistalta löytyy.



Johtokunnassa Tenkratin tehtävänimikkeenä on "Tuomarivastaava", joka ei kuitenkaan terminä kerro kovinkaan monelle mitään. Tenkrat onkin käytännössä Liigajohdon jokapaikanhöylä, joka ei oikeastaan tee mitään tärkeää. Anteeksi Tenkrat. No, kyllä hän oikeasti tekee.



*******



PakkiH, TT

Joukkue(et): Takapenkin Tytöt

Tunnus luotu: 2004-04-08 22:02:12

+/-: +782

Maalit-syötöt-suhde: 25-75

Maaleja: 281

Syöttöjä: 809



#Kiekkoliigan ikioma huumorimies PakkiH on ihastuttanut ja vihastuttanut liigairkkaajia melkein alusta lähtien. PakkiH:n lausahduksia löytyy kaikkien rakastaman kLaeguaen muistin syvimmistä lokeroista luultavasti eniten.



<PakkiH> Suojatkaa kuulonne ja kutsukaa M.I.B, Jasonite tuli



PakkiH:n vastuulla johtokunnassa on PR-toiminta, mutta koska sitä ei liiemmälti Liigassa ole, on PakkiH:n toimenkuva lähinnä olla rivijäsenenä johtokunnassa ja äänestellä mielensä mukaan.



Kiekkoliigan parhaan puolustajan palkinto on nimetty PakkiH:n mukaan, joka kertoo luultavasti jotain hänen puolustustaidoistaan. Ilmiömäisiä kiekonriistoja harrastava PakkiH tulee suurimmalla osalla kiekkoliigalaisia toisena mieleen kun kysytään parasta pakkia. Oma joukkuehan on aina kuitenkin etusijalla.



Poikkeuksena muista PakkiH:n naseva kommentti ei tällä kertaa olekaan hänen omansa, vaan MutiMin:



<MutiM> vetäkää lärvit ja hirttäkää hamsterinne, PakkiH is here
Tietoja
Kirjoittanut: Nomadic
Julkaistu: 06.10.2004 16:33
Luettu: 1673 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.