Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Johdon tiedote

Muutoksia johtokuntaan

Johtokunta tiedotti vain pari päivää sitten vahvistusten kaipuusta Kiekkoliigan päättävään elimeen. Johtokuntaryhmään saatiinkin nopealla tahdilla kolme "uutta" vahvistusta, kun Bogdan, Fafi ja Falco liittyivät mukaan remmiin.

Johtokuntalaislisäysten tarve perustui joidenkin nykyisten johtislaisten lopettamisaikeisiin. Niin Daasaman, sharb kuin tinttikin lopettavat johtokunnassa kuluvan kauden jälkeen.

Daasaman liittyi johtokuntaan vuoden 2014 tammikuussa, joten Voodoo Peoplen konkarihyökkääjä ehti tehdä tärkeää työtä lähes viisi vuotta. Aktiivisena ja intohimoisena Kiekkoliigan kehittäjänä tunnettu Daasaman valittiin myös johtokunnan sisäisissä vaaleissa johtokunnan johtajaksi, kun sellaisia vielä pidettiin. Iso kiitos Daasalle pitkästä johtisurasta!

sharb oli mukana johtokuntatyössä marraskuusta 2016. Kun kuluva kausi 2/2018 saa päätöksensä, tulee johtiskonkarilla siis hyvin lähelle tasan kaksi vuotta täyteen Kiekkoliigan johtokunnassa. Ennen Kiekkoliigan johtokuntaan saapumista sharb ehti vaikuttaa niin Pro Leaguen kuin Superliigankin johtokunnassa - jälkimmäisessä myös samaan aikaan Kiekkoliigan johtistöiden kanssa. Paljon kiitoksia myös sharbille, joka työskenteli hienolla otteella Kiekkoliigan pyörittämiseksi ja eteenpäin kehittämiseksi!

tintti on nykyjohtokuntalaisista pisimpään johtislistoilla viihtynyt pelaaja. Viime vuosien ajan tintti on keskittynyt Jauhamaan, Uhmaamaan ja KURITtamaan vastustajiaan IRL-kiekkokaukaloissa, mutta hyvin pitkään kiekko.tk:n Helsingin Jokereiden puolustaja vaikutti vahvasti johtokunnassa. Ahkerasti johtisfoorumilla esiintynyt ja päätöksissä vaikuttanut tintti aloitti johtokuntatyönsä vuoden 2013 syyskuussa, joten johtokuntauraa kertyi yli viisi vuotta. Suuret kiitokset tintille ajastaan ja vaivastaan Kiekkoliigan puolesta!

Mikäli Kiekkoliigan kausi 1/2019 nähdään, johtokuntavahvuus näyttää tältä:

Bogdan
Fafi
Falco
(Greippi) (mainosyhteistyö)
kona26 (sivut)
Ratakses
Sane
snidi

Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu 15.10.2018 01:03
Luettu: 837 kertaa

Kommentit
Spears 16.10.2018 06:27
Fafi sun pitää kerätä F-ryhmä kokoon. Ei muutako töihin sit.
tättäpupu 17.10.2018 02:01
Sinne taas johtiksee otettu 2 kunnon älypäätä. FARSSI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Native 21.10.2018 19:27
Hyvää duunii =)
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.