Muutoksia johtokuntaan

Tiedote
Johtokunta tiedotti vain pari päivää sitten vahvistusten kaipuusta Kiekkoliigan päättävään elimeen. Johtokuntaryhmään saatiinkin nopealla tahdilla kolme "uutta" vahvistusta, kun Bogdan, Fafi ja Falco liittyivät mukaan remmiin.

Johtokuntalaislisäysten tarve perustui joidenkin nykyisten johtislaisten lopettamisaikeisiin. Niin Daasaman, sharb kuin tinttikin lopettavat johtokunnassa kuluvan kauden jälkeen.

Daasaman liittyi johtokuntaan vuoden 2014 tammikuussa, joten Voodoo Peoplen konkarihyökkääjä ehti tehdä tärkeää työtä lähes viisi vuotta. Aktiivisena ja intohimoisena Kiekkoliigan kehittäjänä tunnettu Daasaman valittiin myös johtokunnan sisäisissä vaaleissa johtokunnan johtajaksi, kun sellaisia vielä pidettiin. Iso kiitos Daasalle pitkästä johtisurasta!

sharb oli mukana johtokuntatyössä marraskuusta 2016. Kun kuluva kausi 2/2018 saa päätöksensä, tulee johtiskonkarilla siis hyvin lähelle tasan kaksi vuotta täyteen Kiekkoliigan johtokunnassa. Ennen Kiekkoliigan johtokuntaan saapumista sharb ehti vaikuttaa niin Pro Leaguen kuin Superliigankin johtokunnassa - jälkimmäisessä myös samaan aikaan Kiekkoliigan johtistöiden kanssa. Paljon kiitoksia myös sharbille, joka työskenteli hienolla otteella Kiekkoliigan pyörittämiseksi ja eteenpäin kehittämiseksi!

tintti on nykyjohtokuntalaisista pisimpään johtislistoilla viihtynyt pelaaja. Viime vuosien ajan tintti on keskittynyt Jauhamaan, Uhmaamaan ja KURITtamaan vastustajiaan IRL-kiekkokaukaloissa, mutta hyvin pitkään kiekko.tk:n Helsingin Jokereiden puolustaja vaikutti vahvasti johtokunnassa. Ahkerasti johtisfoorumilla esiintynyt ja päätöksissä vaikuttanut tintti aloitti johtokuntatyönsä vuoden 2013 syyskuussa, joten johtokuntauraa kertyi yli viisi vuotta. Suuret kiitokset tintille ajastaan ja vaivastaan Kiekkoliigan puolesta!

Mikäli Kiekkoliigan kausi 1/2019 nähdään, johtokuntavahvuus näyttää tältä:

Bogdan
Fafi
Falco
(Greippi) (mainosyhteistyö)
kona26 (sivut)
Ratakses
Sane
snidi

Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 15.10.2018 01:03
Luettu: 1248 kertaa

Kommentit (3)

Spears, 16.10.2018 06:27
Fafi sun pitää kerätä F-ryhmä kokoon. Ei muutako töihin sit.
tättäpupu, 17.10.2018 02:01
Sinne taas johtiksee otettu 2 kunnon älypäätä. FARSSI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tunde, 21.10.2018 19:27
Hyvää duunii =)

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.