Johtokunta kaipaa vahvistuksia

Tiedote
Kiekkoliigan neljäskymmenesviides kausi on huipennustaan vailla, kun runkosarjan jälkeen kolme joukkuetta joutuu astelemaan ennenaikaiselle syyslomalle ja kymmenen muuta jatkaa jännittäviin pudotuspeleihin. Vaikka kautta onkin vielä jäljellä noin kuukausi, on johtokunnalla ilmoitusasiaa koskien mahdollista tulevaa kautta.

Johtokunnan aktiivinen vahvuus on parin viime kauden aikana ollut pienilukuisin yli 14 vuoteen. Tällä hetkellä tuo vahvuus on saavuttanut pisteen, jossa elämän pakottavat kiireet sekä terävimmän mielenkiinnon puuttuminen ovat saaneet miettimään Kiekkoliigan pyörittämisen järkevyyttä.

Tässä vaiheessa kiekko onkin hyvä siirtää itse Kiekkoliigan pelaajille. Mikäli halukkaita joukkueita löytyy vielä pelaamaan kaudelle 3/2018, tulee Kiekkoliigan johtokuntaan löytää myös uusia vahvuuksia korvaamaan osan nykyisistä, lähes täysin gonahtaneista johtissotureista. 

Jos olet edes jossain määrin luotettava, ja sinulla olisi aikaa ja kiinnostusta, ilmoitathan halukkuudestasi liittyä osaksi Kiekkoliigan johtokuntaa. Asiasta voidaan käydä keskustelua myös Discordin puolella; miltä Kiekkoliigan tulevaisuus näyttää? Mahtuuko kiekkoon enää kahta liigaa? Onko enää järkeä pitkittää selkeästi vain himmenevää nettiliigalätkää?

Sana on teidän, pelaajat.

- Kiekkoliigan johtokunta

Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 13.10.2018 14:40
Luettu: 856 kertaa

Kommentit (2)

Trn, 14.10.2018 01:04
Visio, motivaatio, rakkaus lajia kohtaan, nälkä, halu, himo, palo, erotiikka. Kaikki on tässä, mutta kukaan ei nykäse hihasta? Notea, niin tehään kliigasta MAKIA TAAS
Trn, 14.10.2018 01:05
Notet raiq/pvh, välitin vain viestin.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.