Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Johdon tiedote

Kiekko Cup XIII - lohkovaiheen pelaamattomat

Kiekko Cupin lohkovaihe on saatu päätökseen, ja on aika aloittaa pudotuspelivaihe! Ennen paras kolmesta -sarjojen alkamista on kuitenkin perinteisen pelaamattomien otteluiden ja niihin liittyvien ratkaisujen esittelyn aika.

Tavoitteena lohkovaiheen pelaamattomien selvittelyissä oli se, että otteluita tarvitsisi poistaa mahdollisimman vähän. Tältä ei tietystikään täysin vältytty; neljästä lohkosta poistettiin yhteensä kymmenen (10) ottelua. Tässä Kiekko Cup XIII:n lohkovaiheen pelaamattomien otteluiden ratkaisut.

Lohko A

Joukkueelta Ginger jäi yhteensä viisi (5) ottelua pelaamatta. Joukkueelta poistettiin kaikki toisen kierroksen ottelut (3 kpl), ja tuomittiin seuraavat luovutusvoitot, jotta kaikkien otteluiden (7 kpl) poistamiselta vältyttiin.

Ginger – Kauniit ja Rohkeat 0-5
Ginger – Team Jokerit HC 0-5

Lohko B

Joukkueelta Ilves jäi yhteensä kahdeksan (8) ottelua pelaamatta. Kaikki joukkueen pelaamat ottelut (4 kpl) nollattiin. Lisäksi lohkossa tuomittiin seuraavat luovutusvoitot.

Oklahoma City Thunder – The Unit 5-0
The Unit – Oklahoma City Thunder 0-5

Lohko C       

Joukkue Jazz-Trio ei pelannut otteluakaan Kiekko Cupissa, joten lohkon muille joukkueille jäi kymmenen (10) ottelua pelattavaksi.

Joukkue HC PutPut jätti yhteensä kolme (3) ottelua pelaamatta. Otteluista tuomittiin luovutusvoitot seuraavasti.

HC PutPut – Godsent 0-5
HC PutPut – Trademark 0-5
Trademark – HC PutPut 5-0

Lohko D

Joukkueelta Havoc jäi pelaamatta yhteensä viisi (5) ottelua – identtisesti Lohko A:n Ginger-joukkueen tavoin. Joukkueelta poistettiin kaikki toisen kierroksen ottelut (3 kpl), ja tuomittiin seuraavat luovutusvoitot, jotta kaikkien otteluiden (7 kpl) poistamiselta vältyttiin.

Havoc – jooh ja pojat 0-5
Havoc – Kiekon Vastaisuus 0-5

Lohko A, C sekä D ovat nyt viimeisessä muodossaan. Lohko B saattaa kokea vielä muutoksia maanantain aikana, kun kaksi viimeistä selvittämätöntä ottelua ratkaistaan.

Kiekko Cup XIII:n neljännesvälierät alkavat tiistaina 3.7., kun viimeisetkin pelaamattomat on ratkaistu ja lohkoarvonta tehty. Pudotuspelien alkamisesta tulee uusi uutinen etusivulle lisätietoineen.

 

Onnea kaikille jatkoon edenneille joukkueille pudotuspeleihin!


Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu 02.07.2018 02:02
Luettu: 837 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.