Kiekkoliiga
Mitalistit – 2/2018
Manhattan
Gunz For Hire
Devils
Johdon tiedote

4. jakson pelaamattomat

Neljännen jakson pelaamattomien otteluiden selvittelystä urkeni harvinaisen raskas työmaa. Pudotuspelien alla pelaamattomat pelit usein vaikuttavat tärkeisiin sijoituksiin, jotka määrittävät pudotuspelivastustajat. Tällä kertaa johtokunta joutui tekemään kipeitä päätöksiä, jotta tuomiot olisivat johdonmukaisia; siitä huolimatta, että runkosarjan lopulliset sijoitukset muuttuivat jonkin verran. Seuraavassa yritetään perustella ratkaisuja mahdollisimman hyvin.

Neljänneltä jaksolta jäi pelaamatta yhteensä kuusi (6) ottelua.

Voodoo People – Kauniit ja Rohkeat
Päätös: Luovutusvoitto Voodoo Peoplelle, Kauniit ja Rohkeat -1 piste

Molempien joukkueiden aktiivisuustaso oli heikkoa neljännellä jaksolla. Voodoo People kuitenkin yritti saada pelaamattomaksi jääneen ottelun pelatuksi ja lähetti selityksen tapaukseen. Kauniit ja Rohkeat ei todistettavasti tehnyt mitään ottelun pelaamisen eteen, eikä minkäänlaista selitystä kuulunut.

Kauniit ja Rohkeat – The Presidents
Päätös: Luovutusvoitto The Presidentsille, Kauniit ja Rohkeat -1 piste

Kauniita ja Rohkeita enemmän liigaotteluita neljännellä jaksolla pelannut The Presidents yritti kysellä vastustajaansa pelaamaan ottelun, mutta peli ei kelvannut. Myöskään deadline-päivänä Kauniita ja Rohkeita ei näkynyt onlinessa, eikä minkäänlaista aloitetta pelin sopimiselle tehty.

alienit – PePo
Päätös: Molemmat joukkueet yhtäläisen syyllisiä pelaamattomaan otteluun. Ottelua ei lisätä, molemmille joukkueille -1 piste

Pelaamattomista otteluista ainoa ”turha” ottelu oli alienit – PePo. PePo jätti totuttuun tapaansa tukun otteluita neljännen jakson viimeiselle päivälle, mutta onnistui pelaamaan kaikki muut pelinsä ajallaan. Kokonaisuudessaan alienit oli liigaotteluiden pelaamisessa hieman aktiivisempi osapuoli neljännen jakson aikana, mutta toisaalta PePo myös yritti vaikuttaa tilanteeseensa hieman paremmalla Discord-aktiivisuudella. Koska pelaamattoman ottelun syyllinen jäi lopulta ratkaisematta, molempia joukkueita rankaistaan yhdellä miinuspisteellä.

alienit – Huittisten Huima
Päätös: Luovutusvoitto Huittisten Huimalle, alienit -1 piste

Neljännellä jaksolla rutkasti aktiivisemmalla otteella kuin aiemmin pelannut Huittisten Huima onnistui pelaamaan yhteensä viitenä päivänä liigaotteluja. Myös Discord-aktiivisuus oli hyvällä tasolla, joten tästä otteluparista alienit katsottiin enemmän syylliseksi pelaamattomaan otteluun.

Trademark – Huittisten Huima
Päätös: Molemmat joukkueet yhtäläisen syyllisiä pelaamattomaan otteluun. Ottelua ei lisätä, molemmille joukkueille -1 piste

Viimeisellä jaksolla Huittisten Huima onnistui pelaamaan hieman aktiivisemmin liigaotteluja kuin Trademark, joka toisaalta oli paikalla myös deadline-iltana. Tuolloin aikataulut menivät harmillisesti ristiin. Joukkueet kohtaavat toisensa säälipudotuspeleissä.

Old & Notorious – Giants
Päätös: Luovutusvoitto Old & Notoriousille, Giants -1 piste

Vaikein tapaus pelaamattomista otteluista

Ottelulla oli ainoastaan merkitystä Giantsille, joka luovutusvoitolla olisi säilyttänyt paikkansa runkosarjan viidennellä sijalla. Näytöt eivät kuitenkaan riittäneet tähän pitkän selonteon jälkeen.

Neljännessä jaksossa Old & Notoriousin peliaktiivisuus sekä Discord-aktiivisuus löi vastustajansa samaiset tarkasteltavat piirteet. O&N pelasi liigaotteluita kolmena eri päivänä ja kyseli Discordissa vastustajiaan pelaamaan yhteensä neljänä eri päivänä, kun taas Giants onnistui pelaamaan yhtenä päivänä sekä deadline-päivänä. Todistettavasti Giants kyseli peliä ainoastaan viimeisenä päivänä vastustajaltaan, joskin Old & Notorious oli jo aiemmin ilmoittanut, ettei viimeinen viikonloppu enää sovi.

Erityisen vaikean tilanteesta teki se, että aiemmilla jaksoilla joukkueet olisivat voineet pelata ottelunsa, mutta tuolloin O&N ei suostunut pelaamaan, vaikka pelaajia olikin käytettävissä. Vaikka tilanne onkin harmillinen, ei tätä voida painottaa liikaa, koska kyseinen joukkue kuitenkin pelasi kaikki muut pelinsä muilla jaksoilla ajallaan. Lisäksi Giantsin lähettämässä selvityksessä oli joitakin epämääräisyyksiä ja se myös painottui selkeästi aiempien jaksojen tapahtumiin. Koska neljännellä jaksolla molemmilla joukkueilla oli saman verran otteluita pelaamatta, täytyy viimeisen jakson tapahtumia painottaa loppujen lopuksi eniten.

Viimeiseksi tapauksen selvittelyssä käsiteltiin joukkueiden yleistä aktiivisuutta, joka painottui selkeästi Old & Notoriousin suuntaan. Tämän tapauksen johdosta Giantsin runkosarjasijoitus tippuu huomattavan paljon yläpuolella listattujen pelaamattomien otteluiden päätösten vauhdittamana, mikä teki tapauksen selvittelystä entistä hankalamman – siksi tämä pitkä selitys tästä pelaamattomasta ottelusta. Ratkaisua kuitenkin pidettiin mahdollisimman johdonmukaisena.

 

Onnea joukkueille viimeiseen rutistukseen! Pudotuspelejä saa alkaa pelata heti, kun otteluparit on lisätty sivuille.


Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu 07.05.2018 23:09
Luettu: 1098 kertaa

Kommentit
napsu 08.05.2018 04:23
:)
Nedetelli 08.05.2018 09:27
Ihan vitun hienosti. jos on ollu niin vaikee päätös ni ois mun mielestä päätöksessä voinu ottaa huomioon sen kummalle peli olis ollu tärkeä . Niille jotka sunnuntaina katto et "aha ei ees jaksa mennä enää pelaa" vai niille jotka taisteli suorasta paikastaan sunnuntaina. Muutenkin kaikki ei oo työttömii ja asu mummonsa ullakolla ni meillä ei ole niin paljon aikaa olla kiekossa niinkuin o&n ni ois aika reilua että he pelaisivat sillon kun molemmilla liiga jätkät paikalla on eikä antais vastauksia *sambu2*"ei tänään koska planeetat ei kohtaa" muutenkin ihan suht aktiivisesti koitettiin sopia pelejä discin kautta, ei vaan panostettu niin paljon siihen turhaan kiekossa istumiseen vaan koitettiin saada sovittua peli ja tultiin hoitamaan ne. no toivotaan että linja pysyy säälipoffeissa ja voidaan harkkailla koko viikko ja kieltäytyä pelaamasta ja saada pisteet kotiin.
Nedetelli 08.05.2018 09:38
Ja ihan vaan seki johon aktiivisuus ei vaikuta yhtään. Jos toinen joukkue pyrkii sopimaan peliä ja toinen kieltäytyy siitä jatkuvasti ja samalla tää toinen joukkue ei itse koskaan pyri sopimaan peliä ni kumman vika se on?
Pele 08.05.2018 11:02
Pakko sanoa että yllätyin kun akpom laitto et säälipoffeis pelataan... Aika päätön päätös tässä keissis.
Niinku nedetelli tossa tuumasi kummalle ottelu oli tärkeämpi? Ja mites toi imagokysely joka järjestetään joka vuosi? Kai nämä seikat pitäs ottaa huomioon kun tollasia päätöksiä tehdään.
Oon itse luullut että sillä on isossa kuvassa jonkin sortin merkitys miten pelaajat/jengit näkee muut joukkuueet. Giantseilta ei löydy ainuttakaa miinusta, kun taas noppien -5 tulee pelkästään "liigapelien välttelystä", ja hankalasta pelien sopimisesta. Sivustaseuraajana/varamiehenä oon kuullut että noppien kanssa pelejä on hankala sopia vaikka muuten jengissä ei ole mitään vikaa ikinä ollut.
brandy 08.05.2018 13:59
Oldien kanssa oli vitun syöpää sopia pelejä, mutta tuo "kaikki ei oo työttömii ja asu mummonsa ullakolla" on kyllä babbys first kesätyö -luokan defenssi, jonka taakse on ihan turha koittaa mennä. Muutenkin tossa tais lukea että oldit etti peliä discordissa muutamanakin päivänä... Esitetään kaikkialla, kuinka peli ei kiinnosta ja me käyää töis ja pelataan vaa nää pakolliset pois!!! -asennetta ja nyt sitten peli kiinnostaakin.

Molempien vika, molemmille rankkua, näin aikanaan omallekin joukkueelle käynyt ja loppujen lopuks tais sekin mennä ihan oikein, vaikka päätöksestä porua tulikin(JaPu teki vielä vittumaisemmin). Te pääsette sentään poffeihin, ja pelkkiä pelillisiä ansioita katsoen, oisitte kyllä ansainneet paikan puolivälieriin. Kun kuus peliä jää kabinettiin päätettäväks, niin aina jollekin väkisin tulee paha mieli - varsinkin poffien alla. Oltais mekin ihan hyvin voitu ottaa turpiin Kaunareilta tuolla kunnolla ja täten jäädä sääleihin, mutta eipä niitäkään kauheesti näkyny...
MoomBaZ 08.05.2018 14:21
Tosi kypsää käytöstä Nede pilkata meitä nörttejä, kenties jollain tuli jopa hieman paha mieli joten sinänsä varmaan tavoitteenne onnistui, onnea siitä, varmasti kelpaa! Täytyy kuitenkin myös sanoa että tuon luettuani osa minusta on hyvinkin tyytyväinen että pelaajillamme oli muutakin elämää viikonloppuna kuin kiukku tv ja peli jäi täten pelaamatta, siellä suunnalla kun ei selvästi muuta tunnu olevan päässä kun sitä kuuluisaa kenties hieman kellertävää lorisevaa... Mutta kaipa mekin voidaan lopettaa iltaisin pelin pelaaminen mitä koululta, duunilta ja muulta elämältä keritään niin ehkä kohta voidaan kuopata lopullisesti tämä peli kun vielä vähän entistä vähemmän joukkueita pelaamassa.

Toki täytyy myös rehdisti myöntään että varmasti meistä oli kiinni ettei saatu peliä esimerkiksi aiemmilla jaksoilla pelattua joten sinänsä ymmärrän että asia turhauttaa kovasti, sinänsä onkin ikävää ettei viimeisellä viikollakaan saatu peliä pelattua vaikka pelasimme liigaa monena päivänä jotta saisimme kaikki pelit pelattua ennen viikonloppua... Silti asia jonka haluaisin selventää on että itse liiga otteluista kieltäytymisiin oli lähinnä syynä erään pelaajamme kiekko.tv pelin surullisen huono toiminta, emme siis noin yleisesti halunneet pelata otteluja 3,5vs4 mielestämme reilumman 4vs4 otteluformaatin sijaan ellei sitten ollut sitten ihan pakko, ja ne planeetat tämän asian osalta eivät valitettavasti kovin usein kohdanneet... Allekirjoittanut puolestaan oli osan kautta periaatteessa penkitettynä/varamiehenä liiga kentillä nähtyjen suoraan sanoen huvittavan huonojen otteiden vuoksi ja kirsikkana kakun päällä avainpelaajamme ei juuri ikinä voinut pelata viikonloppuna, joten sanoisinkin että pelin sopiminen meidän kanssamme oli varmasti joillekin joukkueille vaikeaa, kun kokoonpano vielä kutistui ikävästi jo kauden alkupuolella ja värvikin jonka yritimme tehdä kokoonpanon ongelmien paikkaamiseksi kariutui.

Pahoittelemmekin siis kaikkia niitä kohtaan jotka kokivat kauden aikana tulleensa sorretuiksi pelien sopimiseen liittyen. Lopuksi vielä hyvää loppu kevättä ja tulevaa kesää kaikille paitsi Nedelle! :)
Nedetelli 08.05.2018 14:22
Brandyltä suht asia teksti. Haluun vaa selkeyttää että mummon ullakko argumentti viittasi enemmänkin siihen että kaikilla ei oo aikaa hioa 6 harkkaa päivässä ja sittenku niistä tulee voittoja niin vasta pelata. Missään vaiheessa ei olla sanottu että homma ei kiinnostaisi , tottakai liiga kiinnostaa kun sitä on tultu pelaamaan mutta kiekossa päivystäminen ja harkan pelaaminen välttämättä ei tämän takia yritetty sopia pelit valmiiksi ja in and out tultu pelaamaan mutta tämä ei O&N kanssa ollut mahdollista
Nedetelli 08.05.2018 14:26
Ja pahoittelut moombazille että pahoitin mieltänne , purin vain turhautumisen kun otteluita ei saatu sovittua ja niihin ei anettu mitään järkevää syytä.
Ratakses 08.05.2018 14:46
Nedetelli kirjoitti:
"jos on ollu niin vaikee päätös ni ois mun mielestä päätöksessä voinu ottaa huomioon sen kummalle peli olis ollu tärkeä . Niille jotka sunnuntaina katto et "aha ei ees jaksa mennä enää pelaa" vai niille jotka taisteli suorasta paikastaan sunnuntaina"

Näin ulkopuolisen silmiin pelin sopimisen aktiivisuus näytti siltä, että peli oli Oldeille tärkeämpi, vaikka joukkue olikin jo heikossa asemassa sarjataulukossa. Joukkueen pvh etsi peliä nelosjakson ensimmäisellä viikolla ja kyseli myös teitä peleille viimeisellä viikolla. O&N ei myöskään katsonut sunnuntaina, että "aha ei ees jaksa mennä enää pelaa", vaan oli näkyvästi sanonut, että silloin ei valitettavasti ole enää pelaajia paikalla.

Deadline-päivän sivuuttaminen on toki heikentävä juttu Oldien kannalta. Giants olisi voinut vähän pelastaa tilannetta ottamalla edes pienen aloitteen pelin sopimiseen tai vastaamalla pelikyselyihin jotain.

Nedetelli kirjoitti:
"Muutenkin kaikki ei oo työttömii ja asu mummonsa ullakolla ni meillä ei ole niin paljon aikaa olla kiekossa niinkuin o&n ni ois aika reilua että he pelaisivat sillon kun molemmilla liiga jätkät paikalla"

Monilla on varmasti sama elämäntilanne. Silloin pelien sopimisessa tulee ottaa aloitteita, jotta ne saadaan pelatuksi, jos Kiekossa ei muuten pysty aikaa viettämään. Olisi tietysti ihanteellinen tilanne, jos vastustajat pelaisivat aina täydellisinä ajankohtina, mutta harvoin Kiekkoliiga-pelien sopiminen niin putkeen etenee. Jos joukkueet eivät onnistu pelaamaan keskinäistä ottelua aiemmilla jaksoilla, mutta tarvittava pelimääräraja saavutetaan, tulee nelosjaksolla nähdä vaivaa pelien pelaamiseen.

Nedetelli kirjoitti:
"Ja ihan vaan seki johon aktiivisuus ei vaikuta yhtään. Jos toinen joukkue pyrkii sopimaan peliä ja toinen kieltäytyy siitä jatkuvasti ja samalla tää toinen joukkue ei itse koskaan pyri sopimaan peliä ni kumman vika se on?"

Tää oli mielenkiintoinen. Itse kysymys on helppo, mutta näkemyseroja tulee varmaankin siinä, miten joukkueet asetellaan noiden "toinen"-sanojen paikalle. Johtis on tuossa aiemmin kertonut, miksi meillä menisi hieman eri tavalla.

Kuvitellaanpa vielä, että tästä ottelusta olisi tuomittu luovutusvoitto Giantsille. Olisiko tämä perustelu ollut järkevä?

"Old & Notorious – Giants
Päätös: Luovutusvoitto Giantsille, Old & Notorious -1 piste

Old & Notorious ei suostunut pelaamaan aikaisemmilla jaksoilla Giantsia vastaan, vaikka Giants pyysikin peliä selvityksen mukaan ainakin kerran. Noilla jaksoilla O&N onnistui pelaamaan kaikki pelinsä ajallaan, kun Giants jätti yhden pelin pelaamatta kolmannella jaksolla, mutta Oldien olisi pitänyt pelata peli sillä kerralla, jolloin molemmille sopi.

Koska peliä ei onnistuttu pelaamaan aiemmin, tarkasteltiin nelosjakson aktiivisuutta. Neljännessä jaksossa O&N onnistui pelaamaan kolmena eri päivänä liigaotteluja, Giants yhtenä sekä hieman muita päiviä tärkeämpänä deadline-päivänä. O&N kyseli Discordissa peliä jakson ensimmäisenä viikkona ja toisen viikon alussa tiistaista torstaihin ilmoittaen tässä vaiheessa, ettei deadline-päivänä pelit onnistu. Giants ei kysellyt peliä kertaakaan, eikä joukkuetta näkynyt jakson aikana Kiekossa muutenkaan lähes ollenkaan, mutta deadline-päivänä osoitettu kysymys O&N:lle pelasti tilanteen, vaikkakin kaikki tiesivät jo, ettei peliä voida silloin pelata.

Lopuksi tarkasteltiin kauden imagokyselyä. Old & Notorious ei jättänyt yhtäkään peliä pelaamatta aikaisemmilla jaksoilla, mutta imagokyselyn miinuspisteet kertovat toista. Giants sen sijaan ei saanut kaikkia pelejään pelattua aiemmin, mutta kelvollinen suoritus imagokyselyssä katsottiin käänteentekeväksi yksityiskohdaksi tapauksen selvittelyssä. Täten Giantsille voidaan antaa ottelusta kolme sarjapistettä."

Yläpuolella olevista viesteistä saa käsityksen, ettei Giantsissa ollut minkäänlaista vikaa tässä tapauksessa. Aika paksua. Kokonaiskuvassa katsoen tilanteessa on kuitenkin tosi paljon Giantsin huonoa tuuria; TPR:ää eikä VP:tä voitu katsoa syyllisiksi KJR-matseihin, koska kyseinen jengi katosi kartalta viimeisellä jaksolla, kun taas Giantsilla viimeinen peli jäi O&N:ää vastaan, joka teki asioita pelin pelaamisen eteen.

Toisaalta niin TPR kuin VP:kin yritti saada pelinsä nelosjaksolla pelatuksi, toisin kuin Giants, joka ilmestyi aiemmin jaksolla mitään sanomatta dl-sunnuntaina peleille olettaen ilman minkäänlaista vaivannäköä, että myös vastustaja tulee tällöin pelille.
Nedetelli 08.05.2018 15:43
Lainauksia ja niihin ympäripyöreitä vastauksia ratalta. Lopun tiivistelmä selkeytti hyvin johtokunnan kannan ja tolta kantilta meitä voi hyvin syyttää .
Asian pureskeleminen täällä on ilmeisesti turhaa kun päätökset on tehty jatkossa kuitenkin suosittelisin tälläisissä tilanteissa katsomaan isoa kuvaa 3 joukkuetta tiukoissa pisteissä jokaisella 25 peliä mun mielestä sanomattakin reilua että siinä vaiheessa kaikilla pysyisi sama sijoitus . Ja tilannetta turhauttaa varsinkin kun meidän vastutaja monesti hylkäsi pelipyynnön ilman syitä. Ja tämän takia sen sijaan että kohtaisimme suht samalaisessa viretilassa kuin me olevan Pepon puolivälierissä joudumme ensin pelaamaan Anaheimia vastaan säälipoffeja ja mahdollisen voiton jälkeen kohdata liigan ehdottomaan kärkeen kuuluva Okc tiestä tuli hetkessä yhden päätöksen takia helvetin paljon kivisempi ja uskon että jos luovarit ois menny pressojen ja voodon kanssa tasan niin kaikki olisivat ollut ok sen kanssa.
Pele 08.05.2018 15:52
Siis itse olen samaa mieltä kuin brandy. Molemmat joukkueet yhtäläisen syyllisiä pelaamattomaan otteluun. Koska kyseessähän oli vielä vaikein tapaus pelaamattomista otteluista? Mutta sehän ei asioita muuta miksikään tietääkseni. Ja tuo imagokysely juttu oli lähinnä kysymys että onko sillä mitään painoarvoa yleensäkkään missään tapauksissa? Vai onko se pelkkää hupia ja tarkastelua. Ja voisko sitä hyödyntää esim jatkossa jotenki jossain tapauksissa? Toivotaan että kiekkoliiga vielä pyörii tämänkin kauden jälkeen. Siitä kaikki pisteet johtikselle! Ei tääl mitää heittereitä kuitenkaan olla. Ymmärrän hyvin teidän tilanteen myös aika monesta eri perspektiivistä. Kyllä vitsin murjasit jos ratas ajattelit että tosta lähettäis 3 pojoo kalastelemaan :)
Ratakses 08.05.2018 16:48
Imagokyselyn tuloksiin on ehkä hieman hataraa pohjata hyviä perusteluja. Kun sarjassa pelaa 16 joukkuetta, yhden joukkueen kanssa pelin sopiminen ei pakostikaan onnistu yhtä jouhevasti kuin toisen joukkueen kanssa -> joukkue saattaa saada imagopisteitä samasta asiasta eri tavalla. Case in point, O&N sai plussaa pelien sopimisen helppoudesta, samalla sen vaikeudesta. Muiden plussien taustalla saattaa olla sama asia, mutta sitä ei ole vain mainittu selityksessä (jota ei aina muutenkaan kirjoiteta). Enemmänkin imagokysely on kuten sanoit, mielenkiintoinen lisä kaudelle.

Kosmeettisesti ajatellen yhtäläinen syyllisyys olisi saattanut olla ihan ok. Se ei tosiaan olisi vaikuttanut siihen, miltä sarjataulukko nyt näyttää tälläkin päätöksellä. Kun kuitenkin kaikki jo listatut asiat otetaan huomioon, katsottiin Giants enemmän syylliseksi pelaamattomaan otteluun - tiedotteen pitkä perustelu tuki enemmän sitä.
napsu 08.05.2018 16:51
Pakko kommentoida sen verran, koska tänne ny ilmeisesti tullut sellainen yleiskuva, että meitä ei oo kiinnostanu kysellä hoidettavaksi pelejä. Runkosarja on kuitenkin ollut pitkä ja sen aikana on moni kysellyt pelejä eri joukkueilta saaden eri kanavien kautta saaden erilaisia vastauksia. Itse oon meidän joukkueen kyselyitä suurimmaksi osaksi hoitanut ja niitä oon tehny eri kanavien kautta ja kun joittekin joukkueiden vastaus on niin epämääräne vaikka kuinka useasti kysyisit, niin silloin herkästi menettää motivaation kysellä kun vastaus todennäköisesti olisi sama. En nää mitään syytä mennä jonkun joukkueen pillin mukaan, kun se ei toimi samoin.

Tässä keissis kuitenkin enitenhän meitä kismittää se, että menettiin tosiaan suora paikka ja tiestä tuli kivisempi sen takia, että ns kävi paska tsäkä. Meille kjr oli joukkue jonka kanssa oli helppoa peli, toisilla tilanne sama noppien kanssa. Kuitenkin sijat 5-7 kaikki tehny "virheen" kauden aikana kun meiltä kaikilta puuttui yks peli vajaa täydet, mutta tuloksellisesti parhaiten näistä kolmesta pelannut löytyy sijalta 7 nytten. Toki näitä on läpikauden katsottu ottelukohtaisesti, mutta iso eroavaisuus aikasempiin tapauksiin on, että niissä ei jaeta luovutusvoittoja.
sambu2 08.05.2018 20:10
Giantsin pettymys on ihan ymmärrettävää täältä vinkkelistä. 99% varmana pidetty puolivälieräpaikka vaihtui sääliplayoffeihin ja todennäköiseen kauden päätökseen jo puolivälierissä (ellei jo AMD:n käsittelyssä) oman loppukauden sulamisen johdosta.

Mitä tulee päätökseen pelaamattomasta ottelusta, oli se mielestäni täysin oikea. Old & Notorious pelasi kaikki ottelunsa ajallaan silloin kuin piti, paitsi tätä ottelua. Miksi tämä ottelu jäi pelaamatta? Koska vastustaja oli kiekossa tasan kahdesti jakson aikana (me olimme 10/14 päivästä) ja ainut kontakti meihin tapahtui 2h ennen DL jolloin ottelu olisi pitänyt pelata. Mutta valitettavasti juuri tänä viikonloppuna joukkueemme oli kiireinen, enkä yrityksistä huolimatta saanut edes Noppien muumioita kehiin, jotta tuo viimeinen ottelu olisi saatu alta pois ja pelattua.

On myös totta, että Giants ehdotti peliä useaankin otteeseen aiemmissa jaksoissa (kuten meille teki suurin osa muistakin joukkueista) ja ilmoitin lähes joka kerta milloin pystyimme pelaamaan. Vain yksi joukkue vastasi kieltävästi ettei tämä käy (uhkailujen kera) ja silloin toki joustimme, jotta peli saatiin pelattua. Se, että olimme myös harvoja aktiivisia harkkajoukkueita ei vaikuttanut millään tapaa liiga-aktiivisuuteemme negatiivisesti.

Haluankin vielä kiittää kaikkia joukkueita kärsivällisyydestä ja joustavuudesta kanssamme, jos sitä vaadittiin.
Nedetelli 08.05.2018 21:02
Hauskinta tässä on se kun viis veisataan sitä meijän 3 jakson pelin kyselyä ja painotetaan 4 jakson aktiivisuutta . Meinaan saatiin tämän 3 jakson O&N välttelyn takia myös -1 piste xd et hampaan kolossa on saada -2 ja pelaamatta jäänyt ottelu yhden joukkueen takia.
Nedetelli 08.05.2018 21:05
Ja ennenkun kukaan sanoo että oisittehan te 3 jaksossa voinu jotai muutaki vastaan. Niin Iht kaatui silloin heitä ei voitu pelata (dl määrää ei jostain syystä muutetta tämän takia) ja muitten joukkueitten kanssa oli hankaluuksia saada ottelua mutta O&N kanssa olimme usein samaan aikaan onlinessa molemmilla tuttuja liigapelaajiia boldina
jlo 09.05.2018 01:04
itestähä toi jäi kii jos viimesestä seittemästä voittaa yhe
Nedetelli 09.05.2018 10:39
Joo eiköhä tää case oo closed , turha täällä enää inistä ku meillä ei ees sääläreissä riittänyt, eli oikeet jengit jatkossa. Hyvää kesää vaan kaikille tasapuolisesti jopa johtikselle , moomballe ja sambulle!
Pele 09.05.2018 20:30
Ratas toi ihan totta. Sitä imagokyselyä pitäs lähteä muokkaamaan ja se on kai turhaa koska ei voi tietää liigan jatkostakaan. Hyvä että tälläinen tikku_ukko_peli kuitenki aiheuttaa jengissä jotain reaktioita ja tunteita. Se on kuitenki kait tän pelin suola. Hyviä pohdintoja ja pointteja porukalta. Oma kausi kesti sen 2 minuuttia joten ois kiva jos liiga jatkaa toimintaa niin allekirjoittanut toivottavasti tulevilla kausilla sirklailee enempi jäätiköillä. Ps. sambulle terweisiä! ja toivotaan viihdyttäviä ja tasaisia pleijareit.
kaistale 13.05.2018 23:24
Wau
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.