Kiekkoliiga
Mitalistit – 2/2018
Manhattan
Gunz For Hire
Devils
Johdon tiedote

Yhteistyö Otteluennakot.com:in kanssa syvenee!

*APRILLIPILA*

Tarkkasilmäisimmät Kiekkoliigan sivujen vierailijat saattoivat huomata kuluvan kauden alkaessa uuden yhteistyösopimuksen liigan sekä Otteluennakot.comin välillä, kun kyseinen sivusto hankki sivuilta pienen mainostilan toimintansa edistämiseksi. Nyt sopimusta kuitenkin päätettiin laajentaa yhteistuumin kokonaisvaltaiseksi sponsorisopimukseksi erinäisten tapahtumien vuoksi.

Kiekkoliigan kautta 1/2018 mainostettiin laajalti ennennäkemättömillä rahapalkinnoilla, joiden yhteissummaksi muotoutui 450 euroa. Kiekkoliigan johtokunta joutui kuitenkin vaikean tilanteen eteen, kun liigan kassa ei enää kuluvan kauden ensimmäisen jakson tilintarkastuksen jälkeen vastannutkaan ennen kautta tehtyä budjetointia. Tapahtuneen selvittely on vielä kesken, mutta luvattujen rahapalkintojen varmistamiseksi liigan johtokunta joutui tekemään radikaaleja päätöksiä. Johtokunta toivookin, että pelaajat ymmärtävät uuden sponsorisopimuksen pakollisuuden – itse pelaamiseen ja kauden läpiviemiseen muutos ei vaikuta.

Sopimusneuvottelujen yhteydessä ilmaan heiteltiin ajatuksia pidemmästäkin yhteistyöstä, mutta ainakin tämän kauden päätökseen asti Kiekkoliiga tunnetaan siis nimellä Otteluennakot.com-liiga. Täten esimerkiksi tämänpäiväisissä sarjaotteluissa huoneet tulee nimetä Oliiga [LYH – LYH]. Muita ottelutapahtumiin liittyviä pykäliä uusi sponsorimme ei listannut.

Pyysimme Kiekkoliigan mainosyhteistyövastaavalta Greipiltä lyhyen kommentin tilanteesta ja kysyimme, mitä uunituore yhteistyö merkitsee niin Kiekkoliigalle kuin Otteluennakot.comillekin. Näin Kiekkoliigassa useiden vuosien ajan vaikuttanut pelaaja vastasi:

Otteluennakot.com on innoissaan mahdollisuudesta lähteä nostamaan Kiekkoliigaa uudelle tasolle. Tulevien vuosien panostukset tulevat olemaan taloudellisesti mittavat ja näillä pyritään kehittämään Kiekkoliigaa kohti nykypäivän Esports-kilpaurheilun vaatimustasoa. Ei ole lainkaan yltiörealismia ajatella, että tulevaisuudessa Kiekkoliigan kirkkaimmat tähdet voivat nauttia maailman parhaiden CS-pelaajien tapaan henkilökohtaisista sponsorointisopimuksista.”

Otteluennakot.com-liigan johtokunta toivottaa joukkueille menestyksekästä loppukautta! Onnea myös tämäniltaisiin koitoksiin, kun toisen jakson deadline lähestyy kovaa vauhtia.


Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu 01.04.2018 12:54
Luettu: 938 kertaa

Kommentit
sex 01.04.2018 13:24
:DDDDDDDDD esports kiekko.tk rahaa :D sponssi sopimus :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
sex 01.04.2018 13:31
Tää kaikki vuonna 2018 mut aikasemmin ei käyny nää fiksut teot mieles
sex 01.04.2018 13:42
sex meni vanhaaan, nolo
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.