Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Johdon tiedote

Haku Kiekkoliigaan 1/2018

Vuoden 2017 viimeinen Kiekkoliiga-kausi on edennyt jo välierävaiheeseen, ja kausi numero 45 siintää noin kolmen viikon päässä. Kiekon virallinen liiga porskuttaa jo neljättätoista vuottaan, eikä tahtia olla hidastamassa. Viime vuosien luonnollisen pelaajakierron vähentyminen on supistanut sarjatasoja, mutta vielä nytkin hyvätasoiset joukkueet voivat kamppailla Kiekon parhaimman joukkueen tittelistä.

Kiekkoliigassa on noin kolmentoista ja puolen vuoden aikana pelannut lähes 500 joukkuetta ja noin 4000 pelaajaa. Näistä joukkueista noin 100 on onnistunut saavuttamaan legendaarisen Kiekkoliiga-mitalin virtuaaliseen palkintokaappiinsa joltakin sarjatasolta - hienoja pelimuistoja unohtamatta, joita löytyy varmasti moninkertaisesti.


Kuluvalla kaudella Kiekkoliigan aloitti 11 joukkuetta. Tulevalle kaudelle Kiekkoliigan johtokunta on asettanut tavoitteeksi vähintään 12 joukkueen sarjan, jotta varmasti mielekkäät runkosarja- ja pudotuspeliottelut olisivat mahdollisia.

Kiekon kannalta kaksi eri liigaa on erittäin tärkeä asia. Aiempina vuosina muissa liigoissa menestyneet ja hienosti suorittaneet joukkueet ovat siirtyneet uusien haasteiden pariin pyrkien saavuttamaan jotain unohtumatonta myös perinteikkäässä Kiekkoliigassa. Ole rohkea, edistä Kiekon tilaa ja hae Kiekkoliigaan, jossa sinua ja joukkuettasi odottavat Kiekon tasokkaimmat ottelut!

Jätä joukkueesi hakemus tässä linkissä: https://kiekkoliiga.net/forum/topic/7350. Sivulta löydät tarkemmat ohjeet siitä, mitä ytimekkääseen hakemukseen tulisi sisällyttää. Hakuaika päättyy torstaina 16.11.2017 21.00 (DL muuttunut) ja Liigaan hyväksytyt joukkueet ilmoitetaan samana iltana. Jos joukkueita ei saada tarpeeksi, voivat hakijat vielä siirtää hakemuksensa Superliigaan.


Kiekkoliigan johtokunta auttaa mielellään mieltä askarruttavissa asioissa; voit ottaa yhteyttä johtokuntalaisiin joko Kiekossa tai Kiekkoliigan sivujen kautta osoitteessa kiekkoliiga.net.


Nähdään kaudella 1/2018!


-Kiekkoliigan johtokunta


Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu 31.10.2017 13:41
Luettu: 1134 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.