4. jakso & Puolivälierät (DL-siirto)

Tiedote
LIIGA

Siniviiva HT

Toiselta kierrokselta kolmen ottelun nollaus.

Pelaamatta jäänyt tasausottelu: 0-5 Avengers.



wnb: 10 ottelua pelikieltoa ja 2 kautta vh-kieltoa

Zibbi: 5 ottelua pelikieltoa ja 1 kausi vh-kieltoa



Project One

Vela: 10 ottelua pelikieltoa ja 2 kautta vh-kieltoa



Pelaamatta jäänyt tasausottelu:

PePo - Voodoo People 0-5 (PePon vika)



Puolivälierät

Nightmare suoraan välieriin.

Voodoo People - Anaheim Mighty Ducks

PePo - HC Tyrmäys

Oklahoma City Thunder - Avengers





DIVARI

Viimeiset Hitaat

Toisen kierroksen lopuista otteluista 0-5 vastustajalle. Ei tarvitse nollata, koska sillä ei ole vaikutusta sijoituksiin. Pelikieltoja joudutaan jakamaan, koska aikaisemminkin ollut ongelmia otteluiden pelaamisen kanssa.



Roenic: 10 ottelua pelikieltoa ja 2 kautta vh-kieltoa

Araya: 5 ottelua pelikieltoa ja 1 kausi vh-kieltoa



Team Sahara

Toisen kierroksen lopuista otteluista 0-5 vastustajalle. Ei tarvitse nollata, koska sillä ei ole vaikutusta sijoituksiin. Saa jatkaa pudotuspeleihin, eikä rangaista, koska pyysi lisäaikaa etukäteen ja on pelannut aikaisemmin ajallaan.



Pelaamatta jääneet ottelut:

Karhu - Knightclub 5-0 (Knightclubin vika)

Mensa - Nordic 5-0 (Nordicin vika)



Puolivälierät

Ravers - Team Sahara

HC RoikkuLämy - Kauniit ja Rohkeat

Huittisten Huima - Mensa Club Finland

Ärsytetty Karhu - Caribbean





Huom! Lainaus säännöistä koskien nyt pelikieltoja saaneita vastuuhenkilöitä:

"Kiekkoliigassa kaatunut joukkue saa jatkaa ensi kaudella ilman pelikieltoja, mikäli joukkue pystyi pelaamaan 1. kierroksen. Mikäli joukkue haluaa jatkaa tämän jälkeen, se jatkaa Divarissa ja saa kauden alkuun -3p."



Puolivälieräotteluiden DL on 22.5. Mikäli Suomi pelaa MM-finaalissa, voidaan joustaa alkuviikkoon. Otteluita saa alkaa pelata. Ottakaa tehot/tulos ylös ja ilmoittakaa johtokunnalle, mikäli pelaatte ennen kuin otteluita voi lisätä.



PÄIVITYS: DL on siirretty tiistaille 24.5. klo 22:00. Välierien DL on silti 29.5.

Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 17.05.2016 00:01
Luettu: 3503 kertaa

Kommentit (50)

Holden, 17.05.2016 00:36
Meniköhän tää nyt johtis ihan oikein? Eikö ois kuitenki ollu hieman järkevämpi nollaa noi pelit, eihän tossa oo mitään järkeä että piste-, maali- ja syöttöpörssin voittajat kaikki ratkee sillä että toisille ei anneta edes mahollisuutta pelata samoja pelimääriä. Jos noi nollataan niin ei vaikuta runkosarjasijoituksiin niinkun mainitsitte, ja tämän lisäks kaikki pääsee lähtee samalta viivalta noiden muiden meriittien suhteen? What am I missing here?
LiigaReis, 17.05.2016 00:38
Jos Sahara on pyytänyt lisäaikaa niin miksei niitä pelejä olis voinu pelata vaikka tänään? Eipä toi nyt muhun vaikuta mut divarin pistepörssi meni kyllä väärälle äijälle jos toisille ei anneta ees mahdollisuutta pelata samaa määrää pelejä.
Lupaschuk, 17.05.2016 02:44
Sahara pelas hyvin kauden pelit ja kysyi vielä lisäaikaa mitä ei voitu taata, tämä osoitti sen, että halua oli pelata. Tämän takia he saavat jatkaa pleijareita. Hitaat taassen koko kauden oli pelaamatta pelejä tuon tuosta, olisi joko pitänyt nollata kaikki pelit tai antaa pari 5-0 voittoa. Vaikka mun jengin peluri voittikin pistepörssin niin aina tulee ensimmäisenä runkosarjan sijotukset. Katotaan kumminkin huomenna uudestaan tilannetta uudelleen mikäli siihen olisi kaikille parempi ratkaisu.
imBesilli, 17.05.2016 10:24
eiköhän nyt äijät kannattais ihan vähän joustaa, jos jengi sanoo että saa pelattua pelit jos annatte lisäaikaa niin parempi vähän joustaa sen sijaan että pudotetaan jälleen yks jengi ulos sarjasta. katsoo noita kaatuneiden jengejen listoja niin kyllä tässä alkaa olla jo tekohengityksen paikka ja linjan hölläys
Muuri, 17.05.2016 13:20
Lupaschuk sai tuhottua tämänkin liigan parin kauden aikana, kun pitää esittää niin helvetin kovaa jätkää :D vitu nörtti
Araya, 17.05.2016 13:50
Sellane kausi sieltä :D yks asia tosin jäi epäselväksi: montako kertaa pitää kuulla sanat "ei oo pelifiilis" kysellessä matsia silloinkun siel on kokoonpanossa olevia pelaajia online. me kuultii aika vitun monesti, viimeiset hitaat -5 :D ei vittusaatana, pitäkää tunkkinne. Eliittiliiga kuulemma vitu kovassa nosteessa, kiekkoliiga vois lopettaa jo.
Araya, 17.05.2016 13:51
Nooooo eipähä tarvi lupan pelätä et puotettais tuo teijä paskajenginne pois liigakarsinnoista xDxD
Araya, 17.05.2016 13:55
Hitaat taassen koko kauden oli pelaamatta pelejä tuon tuosta, olisi joko pitänyt nollata kaikki pelit tai antaa pari 5-0 voittoa. Vaikka mun jengin peluri voittikin pistepörssin niin aina tulee ensimmäisenä runkosarjan sijotukset. Siis. Oltii varmaa yks divarin aktiivisimmista jengeistä kauden aikana, missattiin oikeen elämän takia kaks sunnuntaita ja kausi oli sit siinä pelaamattomien takia? Ei täs kukaa oo tahallee halunnu hommia kusta, mutta kyllähän se lopunviimein motivaatiota syö et täällä käydää jokapäivä kattelee pelii mutta ikinä ei oo _______KETÄÄN DIVARISSA__________ online.
Araya, 17.05.2016 13:56
Ois pitäny kerätä kuvakollaasi kaikista maailman selityksistä tän kauden ajalta, miks pelejä ei oo pelattu :D
Araya, 17.05.2016 13:57
ja kaikki meijä piikkii :D
Araya, 17.05.2016 13:59
kertoo muuten hyvin tän pelin ja tän liigan tilasta, että kiekkoliigan alaisista joukkueista 1/3 kaatuu kesken kauden :D
Trn, 17.05.2016 14:17
Wow kahtena dl teilt puuttu joku 10 pelii yhteensä ja silti riittää selityksiä
Trn, 17.05.2016 14:19
Kaiken kaikkiaan ei taida toi 10 ees riittää
Araya, 17.05.2016 15:00
ei repee jokapaikkaan jos pelit pelataan vaan yhtenä päivänä per dl. muttajoo, ei tässä mitää katkeruutta yms oo, huvittaa vaan. ei koko kikee oo näillä pelaajamäärillä ees kovin hauska pelaa :(
snidi, 17.05.2016 16:07
semmoset kärjistykset sieltä :D jännä et "yks divarin aktiivisimmista jengeistä kauden aikana" jättää kahelle peräkkäiselle DL sunnuntaille yli 5 peliä ja samaa aikaa muut saa pelattuu pelinsä lähes kokonaa. Kiekos on AINA pelattu suurin osa liigapeleist sunnuntaisin ja jos sillon ei oo paikalla ni auttamatta jää pelejä. Viestien lukumäärästä ja tunteiden vuodatuksesta päätellen tää peli selkeesti edellee kiinnostaa nii pitäs varmaa pelata enemmä ku yks harkka kuukaudessa. Ja se että käy kerran päiväs kattoo onko liigajengejä paikalla ei auta hirveesti, viimesen kuukauden aikana on joka ilta ollu vähintää 1-2 divajengin edustajia paikal ja ois sitä matsia saanu iha varmasti, siihen en sit ota kantaa jos ei oo suostuttu pelaamaa. Ni kyllä tää ny hitaat enemmä menee teijän piikkii.
Janne, 17.05.2016 16:34
Juuh, kerran täällä on jo alotettu myllää niin pakko vähän avata taustoja ainakin omasta näkökulmasta. Meidän jengissä kaikki on vuorotöissä, mikä johtaa taas suoraan siihen ettei välttämättä saada äijiä kasaan sunnuntaisin. Allekirjoittaneella oli kahtena DL-sunnuntaina 12h mittaset työvuorot, ja jokanen varmasti ymmärtää ettei sillon paljoa kiekkoa pelata. Sama homma myös muilla meidän ukoilla, nyt viimesenä pelipäivänä ei oltas saatu ku yks äijä sisään. Arkipäivinä ollaan oikeasti aktiivisesti oltu kiekossa ja katseltu löytyiskö divarivihua, mutta 90% ajasta ei ole yhtään ketään onlinessa. Ja jos on, niin vastaus oli saman 90% todennäkösyydellä "ei oo fiilistä" tms. kiertelyä. Tottahan vika on meissäkin, kun ei päästy kahtena DL-päivänä pelaamaan. Toisaalta, jos peli on mennyt tähän suuntaan näinkin radikaalisti, että vain yhtenä päivänä pelataan 2 viikon jaksolla(ja se yks päivä painaa vaakakupissa 100x enemmän kuin 13 aikaisempaa päivää yhteensä), niin ei ainakaan omalta kantiltani ole mitään järkeä jatkaa tässä sarjassa. Kyllä ne tuplaliksat töistä vaan kiinnostaa enemmän. Pahintahan tässä on se, että johtokunta suosii pelien jättämistä vikalle päivälle ja rankoo niitä joukkueita, jotka ei syystä tai toisesta silloin pääse sisään. Siihen asti, kunnes tästä pelistä tehdään jälleen pelaajaystävällinen, eikä eräät johtislaiset aja päivänselvästi omaa agendaansa - adios! ps. snidille vielä, rehdisti sanottuna ei ketään kiinnosta harkkapelit missään muodossa ja mikä tää mutuilu "iha varmasti saa matsia". No eipä saanu. :D
Colossus, 17.05.2016 17:17
Mitenhän ton sais sit johtikselle helpommaksi, etteivät painottaisi niitä dl-sunnuntaita niin paljoa verrattuna 13 - 20 aikaisempien päivien ottelumääriin? Tulee aika jäätävät päiväkirjat kaikilta joukkueilta jos pitäs esim. ilmottaa monesta moneen on minäkin päivänä pelannut / ollut paikalla. Yksinkertaisemmin asia menee niin, että dl-iltana laittaa viestiä johtikselle malliin, että on oltu paikalla siitä asti ja silti on pelit jääny pelaamatta. Ei ainakaan itellä tule äkkiseltään muunlaista mallia tohon. Olisiko asia ratkaistu jotenkin paremmin esim. E-liigassa, niin sen minä haluaisin kuulla että miten.
laspa, 17.05.2016 17:42
araya tunteissa:DD holdille kyl yks peli ois pitäny antaa viedä toi pörsä
Janne, 17.05.2016 17:48
No joskus ollut käytäntönä, ettei DL-päivälle saa jättää kun esim. max 3 peliä. Mielestäni toimiva käytäntö ja olisi koko kiekkoyhteisölle huomattavasti parempi vaihtoehto. Nykymeiningillä tätä peliä pelataan niin harkka- ja liigapelejä pääosin vain sunnuntaisin.
Colossus, 17.05.2016 18:49
Toihan kuulostaa hyvältä vaihtoehdolta, mut tossakin ongelmaksi tulee sit se että miten kohdellaan joukkueita joilla on ennen dl-päivää yli 3 ottelua pelaamatta. Pistemenetyksillä?
tättäpupu, 18.05.2016 13:52
Pitäsköhän jonkun teistä mennä johtokuntaan niin saisitte hommat hoidettua, ettei lupan tarvis kaikkea itse hoitaa
imBesilli, 18.05.2016 14:24
eine ota jos omaa mielipiteitä
Jebsu, 18.05.2016 17:30
KYLLÄ ONNI POTKAS KU KABINETTIPÄÄTÖKSELLÄ VÄLIERIIN! :) :) :) :) :)
Holden, 19.05.2016 02:18
Joko johtokuntalaiset ovat onnistuneet viisaat päänsä yhteen laittamalla keksimään jonkun järkevämmän ratkaisun aikaisemmin mainittuun päätökseen?
Väiski, 19.05.2016 12:23
5-0 -tuloksia ei voi oikein perua, koska nollattua joukkuetta ei voi päästää pudotuspeleihin. Lisäaika olisi ollut paras ratkaisu, mutta sekin taitaa nyt olla myöhäistä. Yksi vaihtoehto olisi, että zuperin pisteistä jätetään huomioimatta (ei nollata) Saharaa vastaan pelattu toinen ottelu pistepörssin voittoa laskettaessa.
Väiski, 19.05.2016 12:29
Jaettu pörssivoitto on myös mahdollinen.
Jebsu, 19.05.2016 20:14
ketä oikeesti kiinnostaa vuonna 2016 pörssit? :-D
Holden, 19.05.2016 21:14
Mul on ainaki pikku pojast asti ollu unelmana divarin piste pörssi..
Jebsu, 19.05.2016 21:53
näköjään ton vuodatuksen perusteella on :-DD
Holden, 19.05.2016 22:28
Se missattu pointti tässä oli nyt se, et hieman kusenmaku jää suuhun jos oot kauden lätkiny menee ja sieltä tuo pörssin voittoki näyttäs hyvin mahollisesti tulevan, ja sit sen voittoon viedään mahollisuudet ilman mitään hyvänolosta syytä. Ei toi nyt kovin koville ota jos ei jotai divarin pörssiä voittaskaa, mun mielest ois vaa iha reilupeli et kaikki kuitenki lähtee samalta viivalta kun semmoste voittajia lähetää kahtomaa? Näimmä ainaki näkisin tän, ei varmaa hirveesti sua liikauta jos nuita aiempia voittoja pitää kahenkäen sormilla jo alkaa laskemaan, kuitenki luulen et joitai vuosia taaksepäi omalle kohalle sattuessa ois ainaki vähän tullu Jebsullaki kyseenalaistettua kyseistä päätöstä.
tättäpupu, 20.05.2016 01:20
Zuperin vois diskata kokonaan koska sen mopoauto menee liian lujaa
LiigaReis, 20.05.2016 10:50
kyseenalaista tyhmä päätös ni heti joku PörssiKeisari vinkumas:D
Jebsu, 20.05.2016 14:13
koska mä voin:D
Archuleta, 20.05.2016 20:35
"kuitenki luulen et joitai vuosia taaksepäi omalle kohalle sattuessa ois ainaki vähän tullu Jebsullaki kyseenalaistettua kyseistä päätöstä." aikanaaha jebsulla kiehahti ihan täysin katsomossa ku stem voitti pistepörssin nealissa, vaikka kyseistä pörssivoittoa ei kabinetissa ees annettu, vaan ihan rehdillä pelillä ite sen voitti
tättäpupu, 20.05.2016 21:57
jebsu vaikene
jlo, 21.05.2016 05:22
fire away :d
imBesilli, 21.05.2016 10:26
'kiinnostaa vuonna 2016 pörssit' eihän kommentissa mainita mitään etteikö pistepörssit olisi olleet tärkeitä silloin kun kiekossa vielä oli jengejä x-D lukutaitoa ihmiset lukutaitoa
Jebsu, 21.05.2016 12:51
joo se oli tosiaan aikanaan:D puhutaanki vuodesta 2016 ku peliä pelaa 20 ihmistä :) :) :) :)
tättäpupu, 21.05.2016 14:36
:(
LiigaReis, 22.05.2016 00:05
mikä on se raja millon saa kiinnostaa pistepörssit? pitääx olla yli 400 onlines vai riittääks 300..?:D samallai jebbeki jaksaa liigaa vääntää niiden yhdeksäntoista muun kanssa herran vuonna 2016. muutenki tää menny vähä sivuraiteille, oli sit 2006 tai 2016 ni saa kyl kuitata jos hakannu runkkista joku 3kk ja sit pörssit laitetaa kabineteissa jakoo vaikka ois voinu iha pelaamallaki hoitaa:D
jlo, 22.05.2016 05:24
ei kannata ottaa kantaa mihinkään tai muuten oot virtuaalitappelussa jopen ja muiden henkivartijoiden kanssa jotka pitää huolta jebsun, kekin jne virtuaalisen maailman supertähtien imagosta. t. vitun katkera läski narsisti joka käy virtuaalista maailmansotaa :dddddddd
Väiski, 22.05.2016 13:02
DL on siirretty tiistaille 24.5. Nyt pitäisi olla lisättynä kaikki tähän mennessä pelatut ottelut, jotka ovat tulleet johtokunnan tietoon. Mikäli jotain pelattua ottelua ei ole vielä lisätty, ilmoitathan siitä johtokunnalle.
imBesilli, 22.05.2016 14:06
hitsi mikä sivallus jlo:D keskity vain parantelemaan sitä spagettista selkärankaasi joka aina napsahtelee poikki:D
Jebsu, 22.05.2016 14:59
imagolle toki iso peukku :D eiköhä se menny jo sillon vuonna 2006
timo, 30.05.2016 14:24
Raversilta poistettiin tuo yksi (1) ja ainoa ottelu puolivälieristä Saharaa vastaan, ilmeisesti koska sarjaa ei saatu kokonaan pelattua. Siksi ihmetyttää, miksi Roikkujen kaksi matsia Kauniita ja Rohkeita vastaan roikkuu(!) (hahhahxD) edelleen noilla listoilla? Mielenkiinnolla kuulisin kyllä perustelut, miksi tätä sarjaa ei ole päätetty nollata? Mä en sen kummemmin mihinkään räikeisiin kotiinpäin vetämisiin ole uskonut, mutta kun tätä koko kauden toimintaa tarkastelee, niin kyllähän tässä haiskahtaa paskan lisäksi jokin muukin.
timo, 30.05.2016 14:36
Korjaus ylläolevaan, että näemmä sivut kusee. Onhan roikut pelanneetkin kolme matsia KjR:ää vastaan, vaikka etusivu kovasti muuta väittääkin. Foliohattua!!!!
joni, 30.05.2016 19:58
Joo aika paljon virheitä uusissa sivuissa on ja paljon ominaisuuksia karsittu pois verrattuna vanhoihin sivuihin. Onko vanhojen sivujen ominaisuudet tulossa tännekkin jossain kohtaa? mm. pudotuspelikaaviot, hyökkäys/puolustustilastot jne.
Lupaschuk, 30.05.2016 22:18
Ei Ilja teidän peliäkään Saharaa vs ole nollattu.
Tempura, 01.06.2016 18:47
joniprkl: Paljon vielä puuttuu joo, myös sellasia toimintoja joita ei ole vanhoilla sivuilla ollut. Kesän aikana olisi tarkoitus saada kaikki valmiiksi. Kiekkoliigan ja Eliittiliigan sivut tulevat mm. samalle palvelimelle niin, että niitä voi helposti jatkokehittää samaan aikaan. Pudotuspelien muokkauksessa oli sellainen bugi, että linkitys ottelupariin katosi muokkauksen yhteydessä.
joni, 04.06.2016 10:30
Selvä homma -b

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.