NemesisNemesis - LihapullatLihapullat 2-3

(ei pelaajia)

LihapullatLihapullat

Nemesis: Michaels, Jope, Sebr, Metropoli, Gringo
Lihapullat: Lisbe, Roope, yllepa, Zampou

Lihapullien kolmas ottelu. Alla voitto ja tasuri HIFKiä vastaan. Nemesis sen sijaan hävinnyt ensimmäisen ottelunsa HIFKille.
Ennakkoon sanoisin, että aika selvä peli Lihapullille (kerroin 1.15). Mutta eihän sitä tiie..
kiekko on kiekkoo, kaikkee voi käydä! Sitten matsiin ->

Tulosveikkauksia: Kuuo: 0-4. Darp: 1-7.

1. Erä

1.30 pelattu ja Pullilla ainakin 3 paikkaa jo. Nemeillä vaikeuksia päästä omalta alueelta.
2.20: Sama tahti jatkuu :7.
3.13: Nemeillä hyökkäys, veto kohdistuu pienestä kulmasta mokeen.
3.50: Pieni myllyn poikanen nemeillä. Ei kuitenkaan suurta vaaraa.
5.30: Jopelta laidasta veto, vähän ohi.
5.53: Roope tykittää myös laidalta, tämä menee sensijaan mokelle.

SAVES: 8 - 2
POSS: 43% - 56%

Arvio: Kuten tilastoista huomaa, niin erä oli selvästi Lihapullien. Nemesiksellä tuntui keskialueen ylitys tuottavan suuria vaikeuksia.

2. Erä

7.36: 0-1 by Lisbe (Roope).Roope heittää laidasta
keskelle odottavalle Lisbelle, joka laukoo molarin patjoista sisään. Merkkausvirhe.

9.50: 1-1 by Michaels. Sebr ja Michaels pääsevät 2v1 -hyökkäykseen. Sebr ajautuu laitaan ja keskittää maalille, josta pakin kautta kiekko ajautuu Michaelsille, joka kuljettaa kiekon sisään.

11.33: 2-1 by Michaels (Sebr - Metropoli). Erinomainen syöttö Rauman kiekkoihmeeltä, Lukkojen suurimmalta fanilta Sebriltä. Hän vapauttaa upealla poikkisyötöllään Michaelssin vetopaikkaan, josta kaveri ei erehdy. Hieno maali!

SAVES: 4 - 1
POSS: 42% - 57%

Arvio: Edeleen selvästi Lihapullien erä. Nemesis kuitenkin viimeisteli erittäin hyvällä prosentilla, joten siirtyy 2-1 johdossa kolmanteen erään!

3. Erä

12.30: 2-2 by Roope (yllepa - Lisbe). Roope pääsee läheltä tälläämään takakulmaan.

Viimeinen minuutti jäljellä.. Tiukkaa on! Pullat painaa..

17.52: 2-3 by yllepa (Lisbe - Roope). JA PULLAT TEKEE!!! KAHDEKSAN SEKUNTIA AIKAA, KAHDEKSAN SEKUNTIA AIKAA!

Arvio: Huikea ja ansaittu nousu Lihapullilta. Yllättävän tiukoille meni ja sillee.