Valitut joukkueet ja tietoa tulevasta kaudesta

Uutinen

Kausi 3/2016 lähestyy kovaa vauhtia, joten on aika ilmoittaa valitut joukkueet tulevalle kaudelle hakeneiden joukosta. Sarjapaikan lunastivat itselleen alle listatut joukkueet:

Aurinkolaulu
Blackhawks
Brazil
Norfolk Admirals
Rovers

Kiitos kaikille hakijoille! Kausi ei ala kuitenkaan heti huomenna, vaan joudumme järjestämään sitä ennen sarjajärjestelmäkyselyn kaikille tulevalla kaudella pelaaville joukkueille, eli vastausoikeus on myös nyt valituilla uusilla joukkueilla. Divari säilynee tulevalle kaudelle, mutta lopulliset päätökset tehdään vasta kyselyn perusteella.

Vastausaikaa kyselyyn on torstaihin 18.8. klo 20:00 asti. Tämä kysely julkaistaan maanantai-illan aikana, ja siihen tulee vastata yhden joukkueen vastuuhenkilöistä. Kun sarjajärjestelmä on selvillä, kausi 3/2016 pääsee käyntiin noin klo 22:00 torstai-illalla.

Haluamme jättää oven vielä raolleen niille uusille joukkueille, jotka eivät hakeneet varsinaisen hakuajan puitteissa. Jos joukkueenne on halukas pelaamaan Kiekkoliigan alaisuudessa tulevalla kaudella, voi sarjapaikkaa tiedustella suoraan johtokunnalta. Halukkuuden ilmaisu pitäisi tehdä alkuviikon aikana, sillä torstaina voi olla jo myöhäistä. Ensi kaudella pelaavilla joukkueilla on mahdollisuus päivittää kokoonpanoa aina kauden alkuun asti. Uudet joukkueet voivat päivittää hakukokoonpanoaan. Muistakaa kausimaksu (2pm nickille kla-pysti).

Tulevalla kaudella johtokunta on aktiivisempi ja helpommin tavoitettavissa. Emme kuitenkaan pysty lupaamaan lukuisia Paitsio-artikkeleita tai vastaavaa, mutta pyrimme nopeaan päätöksentekoon, jotta asiat eivät jää syyttä suotta roikkumaan liian pitkäksi aikaa. Tätä tavoitetta auttaa joukkueille perustettava WhatsApp-ryhmä ja johtokunnan livechat. Kiekkoliiga on myös nimittänyt Teemun johtokunnan johtajaksi, joka vastaa loppupeleissä siitä, että homma toimii ja kaikki tehdään ajallaan. Jos haluat antaa palautetta tai kehitysehdotuksia liigan toimintaan liittyen, voit lähettää notea Teemulle.

Tiivistelmä:
- Maanantai-iltana julkaistaan sarjajärjestelmäkysely
- Vastausaikaa kyselyyn torstaihin 18.8. klo 20:00 asti
- Kausi alkaa tämän viikon torstaina noin klo 22:00, muistakaa kausimaksu
- Joukkueet voivat päivittää kokoonpanoaan niin kauan kunnes kausi alkaa
- Kiekkoliigan ulkopuolisilla joukkueilla on vielä mahdollisuus kysyä sarjapaikkaan johtokunnalta

Mukavaa kauden alun odotusta!

Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 14.08.2016 22:02
Luettu: 869 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.