Kiekko Cup XI alkaa

Uutinen

Mukaan saatiin kaikkiaan 32 joukkuetta, joten cup pelataan pareittain ensimmäisestä kierroksesta alkaen. Parit pelataan paras kolmesta, joten kahdella voitolla etenee seuraavalle kierrokselle. Poikkeuksena ovat mitaliottelut, jotka pelataan kerrasta poikki totuttuun tapaan.

Turnauskaavio arvottiin ilman joukkueiden etukäteissijoittelua. Suoritetusta arvonnasta on nähtävissä KUVA, jonka perusteella on muodostettu päivittyvä KAAVIO. Sarjan kotialoittaja määräytyy siten, että kotonaan aloittaa parista se joukkue, joka on aloittanut pariaan harvemmin kotonaan. Mikäli kotialoitukset ovat cupissa tasan, kotialoittajaksi määräytyy kaaviossa ylempänä oleva. Kotialoittaja merkataan otteluparin tilastoihin aina vasemmalle puolelle.

Toiselta kierrokselta jatkoon päässeet tienaavat itselleen yhden pelimerkin, puolivälierävoitosta kaksi pelimerkkiä ja mitaleista saa himmeimmästä kirkkaimpaan 3, 5 ja 8 pelimerkkiä. Cup-mestari tienaa siis itselleen 11 pelimerkkiä, virtuaalisen Kiekko Cup XI -pokaalin ja heidän kuudelle eniten pelanneelle lähetetään Kiekkoliiga-kiekko.

Cupin aikataulu:
1. kierros (paras kolmesta): 28.6. - 3.7.
2. kierros (paras kolmesta): 4.7. - 10.7.
Puolivälierät (paras kolmesta): 1.7. - 17.7.
Välierät (paras kolmesta): 18.7. - 24.7.
Mitalit (vain yksi ottelu): 25.7. - 31.7.

Väiskille lähetetyt alustavat kokoonpanot on lisätty. Kokoonpano pitää ilmoittaa ennen joukkueen ensimmäistä ottelua ja siihen voi tehdä vapaasti muutoksia puolivälieriin asti. Näin ollen pelaajasiirtojen takaraja on 17.7. Pelaaja saa käydä kentällä vain yhden joukkueen paidassa turnauksen aikana, muita rajoituksia ei ole.

Säännöt:
- Ottelumuoto on 4vs4 ja peliaika on kolme 6 minuutin erää.
- Ottelu päättyy aiemmin, mikäli joukkueiden välillä on vähintään 8 maalin ero:
-> Ottelu päättyy ennen täyttä aikaa esim. silloin, kun johtava joukkue tekee 8-0 tai 10-2 maalin.
- Mikäli ottelu on tasan varsinaisen peliajan jälkeen, pelataan jatkoaika 4vs4 yhdestä maalista poikki.

Väiski on käytännön asioiden yhteyshenkilö ja Teemu hoitaa sivustoon liittyvät asiat.

Mukavaa turnausta ja onnellista kesää!

Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 27.06.2016 23:57
Luettu: 2820 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.