TurtlesTurtles 3 1 8
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
Neal ChaucerNeal Chaucer 51% 50% 62%
TurtlesTurtles 48% 49% 37%
Jaahas ja liigaa Neal Chaucer ja Turtles vastakkain. Molemmat ovat pelanneet kolme matsia, NC:llä kaksi voittoa ja tappio, Turtlesilla yksi voitto yksi tasuri ja tappio. Turtles lähtee silti ennakkosuosikkina omissa papereissa peliin, bag on kiva puolustaja ja hampi+pelle osaa maaleja tehö molemmat. NC:llä peli on etenki hyökkäyksen osalta paljolti Archuletan maalien varassa. Kattellaan miten tässä käy, toivon että nähtäisiin maaleja niin olis kiva tehdä tätä raporttia ku ei tartte tylsää paskaa jauhaa omast pääst.

1. erä:

1:08 1-0 Nieto Rodr Ilja Salama-alku NC:lle, yllättävän helposti aukeaa Turtlesin kilppari ja Nieto pääsee Rodrin kudin jälkee tuikkaamaan riibaundin sisään.

NC rauhoittaa peliä saman tien maalin jälkeen, tähtäimessä varmaan säilyttää johtoasema mahollisimman pitkään. Archuleta pitää eniten kikeä ja muuten se pyöriiki aika pitkälti laidoissa jumiutuneena tai keskialueella sumpun sisällä.

Epävarmaa kiekollista peliä kaksikolta Ilja ja Rodr, pelaamattomuus yhdessä näkyi erän lopussa ja Turtles sai muutamia kiekonriistoja mistä hampi oli sujauttaa pelin vanhurilla tasoihin.

Erä päättyy kuitenkin NC:n johdossa, peli oli tasaista ja tunnustelevaa.

NC saves: 4 poss 51%
Turtles saves: 3 poss 48%

2. erä:

Turtles alkaa saman tien pyörittää peliä ja NC joutuu vetäytymään alkuun, hyökkäys päättyy pellen p-piste yritykseen jonka molari koppaa. Vastahyökkäys NC:ltä ei tuota mitään ja Turtlesin hyökkäys päättyy paitsioon tämän jälkeen.

Nieto puolittain läpi mutta mokke aavistaa wristikääntymisyrityksen.

Nealit menettää liikaa kiekkoa ennen punaviivaa, lähellä on Turtlesin tasoitus ollut. Ilja ja Rodr eivät saa oikein karvauspeliään toimimaan, mutta ovat blokanneet tarvittavat vedot kuitenkin.

Archuleta ja Nieto tuikkaavat melkein onesta sisään, mutta pelle viime hetkellä pelastaa toiselta takaiskulta. Archuletalle pyyhkeitä katsomosta kun ei kuljettanu maaliin.

Maaliton erä, alku Turtlesin, loppu Nealin.

NC saves: 1 poss 50%
Turtles saves: 1 poss 49%

Bagilta tiedustelin mikä Turtlesin pelissä mättää, hänen mukaansa jengi on vähän jääs. Toivottavasti sulaisivat vikassa erässä.

3. erä:

Archuletalla paikka lisätä johtoa, ei onnistu.

Archuleta tolppaan 2v1-hyökkäyksest, liian helposti aukee tilaa Turtleseilta. Nieto/Sean sulkee vahingossa ja Turtlesmoke ehtii hetken hengähtää.

Jatkuvasti Turtlesmoke torjuntatyössä. Näyttää siltä että Neal vie pisteet vaikka maalinteko on tökkinyt.

Ja peli päättyy, Nealille kolme pistettä varsin kohtalaisella esityksellä. Miks mä saan aina nää vähämaaliset pelit? :(

NC saves: 1 poss 62%
Turtles saves: 8 poss 37%

Eipä nähty vikassa erässä mitään loppukiriä Turtlesilta, aika aneeminen esitys kaiken kaikkiaan heiltä. Kiitti seurasta katsomo!

*** Rodr merkittävin osa voittomaalissa ja muutenkin hyvin vei kiekkoa vastustajan päätyyn. Hyvää työskentelyä myös puolustussuuntaan vaikka muutama outo ryntäys olikin.

** Ilja Torjui tarvittavat kudit, lähinnä omista menetyksistä seuranneina mut kuitenkin

* pelle Sentään yritti tehä maalin. Jäi parhaiten väsyneistä ninjakilppareista mieleen.
Tuomari: bartowski
Lisätty: 28.11.2013 23:41