2. Erä:

2-1 0:43 soopa (Hokiolli, Wänämönen)

3. Erä:

0:08 2-2 stlouis (L.Lawson)

Peli oli ja siinä tuoksinnassa se meninkin. Värikästä kiekkoa josta ei paikkoja puuttunut, maalit tosin jäi tekemättä. Tasapeliautomaatti oli antoisalla päällä joten 2-2 numeroihin päädyttin. Ensimmäisessä erässä Jupsilla olisi ollut paikkoja muutamaan maaliin mutta Flasheyn tasoitus erän loppupuolella jäi ainokaiseski. Lokki maalisi PU:lle johdon toisessa erässä varsin aikaisin . Toisen erän alkajaisiksi tuhlaajapoika, ikinuori soopa törkkäsi kiekon häkkiin komean sommitelman päätteeksi. Ensimmäisen erän tapaan Mc Salsabottia pyöriteltiin kuin hullun mulukkua tuulessa ja Jupiterille siunaantui muutamia maalintekopaikkoja joita ei kuitenkaan käytetty hyödyksi. PU:n hyökkäykset liian useasti kilpistyivät Jupiterin puollustukseen. Kolmanteen erään stloius ja Lokkipoika tulivat kovaa ja tasoittivat pelin 2-2 vain 8 sekunnin pelin jälkeen. Tämä jäikin pelin viimeiseksi osumaksi. Varsin värikäs peli, katsomonkin miesmissit sun muut puusilmät pitivät pelistä. Tasuriin päädyttiin tällä kertaa.