hari 0+1=1
Joska 0+2=2
Naappi 1+1=2
Reto 2+0=2

Sunnuntain alkuiltaan saadaan mahtava trilleri, kun hieman ailahtelevasti aloittanut PePo lähtee hakemaan lisäpisteitä sarjakärki Nightmarelta.

Kotijoukkue Nightmare lähtee otteluun kokoonpanolla sky-Väiski-Jebsu-yllepa. PePo puolestaan aloittaa ottelun kokoonpanolla hari-Naappi-Joska-Reto. Bailey odottaa vilpittömästi tämän kauden liigadebyyttiä, mutta on vielä toistaiseksi penkillä.

0.28 0-1 Reto
sky menettää kiekon maalin takana ja Reto pistää kiekon varmasti tolpan kautta takanurkkaan.

Molemmat joukkueet pyrkivät hyökkäyspäässä rakentaamaan peliä koko kokoonpanon voimin. Näyttävistä kuvioista huolimatta toiseen erään lähdetään lukemista 0-1.

Molemmat joukkueet jatkavat samoilla kokoonpanoilla. Vaihtomies-Baileylla ei ole enää mitään saumaa päästä edes vaihtopenkin läheisyyteen.

1.01 0-2 Naappi (Joska - hari)
Pienen painostuksen päätteeksi Joska syöttää kiekon Naapille, joka pistää kiekon pienestä kulmasta takanurkkaan.

2.46 1-2 Väiski (Jebsu - yllepa)
Jebsu pelaa epäitsekkäästi tilanteessa ja syöttää kiekon Väiskille, joka zippaa pelivälineen häkkiin.

4.46 2-2 yllepa (Jebsu)
Jebsu voittaa aloituksen satanolla ja yllepa pistää kiekon vastustamattomasti sisään.

5.25 2-3 Reto (Joska - Naappi)
Naappi levittää Joskalle, joka löytää upealla poikkisyötöllä toiselta laidalta Reton, jolla on helppo työ pistää kiekko tyhjään maaliin.

Ottelua jatketaan samoilla kokoonpanoilla, mutta Bailey on poistettu katsomosta harin pyynnöstä. Mies ei vieläkään ymmärrä, ettei nykytaso riitä näihin karkeloihin.

Ottelu alkaa Jebsun hyvällä laukauksella, joka osuu kuitenkin tolppaan. Kolmas erä on täysin Nightmaren hallintaa. Joukkue luo useita loistavia paikkoja, mutta viimeistelyssä on epäonnea mukana. Ottelun viimeisillä sekunteilla Jebsu lyö tyhjiin kiekon, mutta hari pelastaa laukauksen ilmiömäisellä leijonan loikalla.

PePo voittaa ottelun 2-3 ja jatkaa liigauraansa Nightmarea vastaan tappioitta.
Tuomari: Scott
Lisätty: 09.01.2011 22:37