Nikosso 0+0=0
Saarinen 0+0=0

Pelijengi - Habs 4 - 0 (3-0,0-0,1-0)

Ennakkoasetelmat:
Pelijengi tuli otteluun katkeran tappion kärsineenä narrilaumasta, Habsien ollessa jo toivonsa menettäneenä liigajatkon suhteen pitkälti johtuen aiemmissa otteluissa vaivanneen myöhäisen sytytyksen, heidän häviten ottelut jo ensimmäisen 5 minuutin aikana.

Pelijengien karsintasarjan avauksen jäädessä hieman vaisuksi pisti hieman miettimään onko pelijengillä edessään jälleen toinen epäonnistuminen liigakarsinnassa vai pystyvätkö he vielä kääntämään sarjan edukseen.

Lähtien otteluun selvänä ennakkosuosikkina Pelijengillä ei ollut kuin menetettävää, Habsien toisaalta jo mahdollisuutensa menettäneenä liigan oli heillä enää vain kunnia kyseessä, mahdollisuus näyttää olevansa muitten karsintajoukkueiden veroinen ja jarruttaa pelijengin suunnitelmia liigaan noususta.

1 erä

00:06 1-0 M.Bartek,(Turo,Arto )
03:14 2-0 M.Bartek. (D-fence)
05:22 3-0 M.Bartek

Kuten jo aiemmissa habsien otteluissa ensimmäinen 5 minuuttia koitui jälleen kohtalokkaaksi pelijengin avaten maalihanat jo heti ensimmäisillä sekuinneilla bartekin toimesta. erä jatkuikin pelijengin komennuksessa ja bartek pääsikin erän keskivaiheilla tälläämään jo toisen osumansa d-fencin kasvattaessa syöttöjensä määrää. Habsien edelleen katsoessa vierestä viimeisteli bartek vielä hattutemppunsa ja erätauolle siirryttiin 3-0 lukemissa, habsien saamatta aikaiseksi juurikaan pitkää kiekkoa rakentavampaa.

Hallinnat Pelijengi 56% ja Habs 43%.
Torjunnat Pelijengi 4 ja Habs 4

maaliton

Erän alku lähti huomattavasti rauhallisemmin kuin ensimmäinssä erässä ja pelijengin näyttäen jo tyytyvän 3-0 tilanteeseen. Riskejä minimoiden erä eteni hieman rauhallisemmissa merkeissä kuitenkin hallinnan säilyen selvästi pelijengillä. Erän ainoa todellinen tilanne tuli bartekille joka ei kuitenkaan hyvästä vedosta huolimatta neljättä kertaa onnistu, näin ollen jätttäen tämän "jarrutteluerän" maalittomaksi

Hallinnat Pelijengi 60% ja Habs 40%.
Torjunnat Pelijengi 2 ja Habs 4

03:49 4-0 Arto (M.Bartek)

Erän alku lähtee jälleen pelijengin painostuksessa nähden ensimmäinen tilanteen aivan erän alussa d-fencen päästessä kokeilemaan onneaan maskin takaa,numeroiden kuitenkin pysyessä samana erä jatkuikin jo tuttuun tyyliin pelijengin kontrollissa, pelijengin rakentaen paikkoja niin viivalle kuin maalinedustalle tuottaa lopulta tulosta, kun arto täryttää neljän minuutin kohdalla bartekin syötöstä loppulukemiksi 4 - 0. Turolla tulee vielä lopussa hyvä tilanne lisätä habsien kurjuttaa,jonka kuitenkin habsin puolustus selvittää.

Hallinnat Pelijengi 44% ja Habs 55%.
Torjunnat Pelijengi 4 ja Habs 3

Yhteenveto:

Erittäin hallittu ja tasainen suoritus pelijengiltä bartekin viimeistellessä selkeät 4-0 numerot, Habsien hävitessä jälleen karsinta ottelun viimeistään osoitti sen,että joukkue kuuluu divariin. M.bartek nousi jälleen tutusti suuren rooliin ollessaan mukana jokaisessa joukkueensa osumassa.

Suurimman vaikutuksen allekirjoittaneeseen kuitenkin teki pelijengin kurinalainen yhteispeli joka piti habsit poissa varsinaisista maalinteko paikoista. Jälkeenpäin kuitenkin mielessä käy habsien motivaatio matsia kohden,koska esitys jäi todella vaisuksi.

Pelijengi näin ollen siirtyi askeleen lähemmäksi tavoitettaan ja näin ollen pitää vielä toiveet liigapaikasta yllä.