Tilastot

PePoPePo - NightmareNightmare 0-0

Tehopisteet

PePoPePo
Bailey 0+0=0
hari 0+0=0
Joska 0+0=0
Naappi 0+0=0
Reto 0+0=0
Tenkrat 0+0=0

NightmareNightmare
Darp 0+0=0
Jebsu 0+0=0
vop 0+0=0
Väiski 0+0=0

Raportti
Oikein hyvää iltaa Kiekkoliigan sivujen seuraajat ja tervetuloa lukemaan raporttini ja oma näkemykseni kahden suuren kohtaamisesta itse suurimmassa ja arvostetuimmassa, Kiekkoliigassa. Mikäli et vielä tiedä mitä kahta joukkuetta pidän kahtena suurimpana niin lue ennakko molemmista joukkueista ennen ottelua seuraavassa:

PePo:

4 ottelua, 4 suvereenia voittoa. Kiekkoliigassa siis ennen tätä ottelua. Joukkuuesta löytyy Kiekkoliigan mestareita, ehkä kiekon paras puolustaja, kuuluisin hyökkääjä, omasta mielestäni paras ylempi puolustaja. Kaikki kentällä tässä ottelussa. Joukkueella ei ole heikkouksia, samantyylinen joukkue kuin vastustajansa; tykkäävät pitää kiekkoa paljon ja pelaavat hyökkäävää kiekkoa jokaista vastustajaa vastaan. Myös tätä, ehkä kaikkein suurinta joukkuetta vastaan. Mikäli kurinalaisuus ja luottamus omaan tekemiseen säilyy koko pelin loppuun asti, niin kuka tietää, pystyykö PeliPojat kaatamaan sen suurimman.

Nightmare:

Ei tätä joukkuetta tarvitse esitellä. Tuskin kukaan tästä ennakostakaan saa mitään uutta tietoa, mutta lyhyesti ja ytimekkäästi: kiekon tämän hetken paras joukkue. Ehkä vielä tämän kauden jälkeen. Tämä peli antaa vähän osviittaa siihen.

Oma ennakkoni tulevasta illan kamppailusta:

Tasaista, molemmat joukkueet välttävät virheitä. Syötönkatkojen oikeinajoitus ja ryntäilyn välttäminen avainasioita, yksi virhe voi ratkaista koko ottelun. Tulosveikkaus: 1-1

1. erä

PePo: (Bailey), Tenkrat, Reto, Naappi, hari
Nightmare: Jebsu, Darp, Väiski, vop

00.00 hari vs. Jebsu illan kohokohdan ensimmäisen erän ensimmäisessä aloituksessa. Jebsu vie aloituksen, mutta PePon mr. "onko tucca hyvin?" on vahingossa joutunut kentälle ja hän "lagaa".
00.22 Väiski lagaa, Darp epäilee pölyttynyttä näyttöä, veikkaan, että Tenkrat ajattelee mielessään, että Väpän kädet eivät ole vielä lämpimät, vaikka väitti niin ennen peliä.
02.00 Pari minuuttia pidetään kiekkoa ja yritetään kärkkyä vastustajien virheitä, kunnes Jebsu tekee ottelun ensimmäisen melkein kohtalokkaan virheen menettämällä kiekon Retolle, joka kääntää Naapille, joka jakaa harille, joka vielä siirtää Tenkratille. Laukaus lähtee epäonnistuneena, mutta yllättää Nightmaren maalivahdin pienen maskin takaa ja antaa riparin, josta Tenkrat ei onnistu siirtämään kiekkoa tyhjiin.
03.18 Darp laukoo kaukaa b-pisteen takaa, maalivahti koppaa.
04.18 mare vie 0-6
04.44 Nightmare saa painettua pelin ihan PePon maalin eteen, josta Jebsu pääsee yrittämään, mutta laukaus epäonnistuu hieman ja maalivahti nappaa.

PePo: saves 3, poss: 45%
Nightmare: saves 2, poss: 54%

Erän analyysi:

Tasaista, vältettiin niitä virheitä niin kuin ennakoin, pari paikkaa molemmilla, mutta kumpikaan ei ansaitse johtopaikkaa tällä hetkellä.

2. erä

Joska lyötiin Tenkratin tilalle, saa nähdä mitä tämä tuo PePon peliin.

00.00 Naappi vs. vop, Naappi yllättäen blokkii vopin pois aloituksesta ja Reto tulee taustalta ja ottaa kiekon, mutta menettää.
00.10 Paitsio by PePo.
00.45 vop vetää siniseltä, maski on kova maalin edessä, mutta Naappi on isona äijänä vedon edessä.
02.40 Reto yrittää liimata, onnistuu yhden ohi pääsemään, mutta ei pääse vopin ohi enää.
03.45 Kiekon Iniesta aka Darp koittaa wanhanaikaista, ei onnistu kääntämään maalille asti.
03.55 Nightmarelta paitsio, tahallinen näköjään, kun vopia ei näy kentällä.
04.16 Erän loppupuolella Darp ja Jebsu pääsevät 2vs1 hyökkäykseen, tilanne ajautuu vähän pieneen kulmaan ja Darp joutuu yrittämään Iniestamaista syöttöä takakulmalle, hari kuitenkin nappaa. hari avaa nopeasti, josta kehkeytyy hyvä vastahyökkäys, mutta maalivahti koppaa Joskan laukauksen.
05.22 Reto koittaa wanhanaikaista, hänkään ei onnistu.
05.36 Kova tilanne maalin edessä, joka päättyy Joskan violenttiin.
05.59 Darp ampuu viimeisellä sekunnilla siniviivalta, yllättävä veto, mutta maalivahti torjuu kulmaan.

PePo: saves: 1, poss: 49%
Nightmare: saves: 3, poss: 50%

Erän analyysi:

Edelleen tasaista, Joska toi pikkuisen uutta ilmettä PePon hyökkäyspeliin, antoi ehkä pikkusen Retolle vapautta hyökkäyspäässä, koska Joska ainakin näytti pelaavan alempana. Kiekkoa pidettiin omilla ja vältettiin virheitä, pari paikkaa molemmilla.

3. erä

Tenkrat Reton paikalle PePon hyökkäykseen, katsotaan mitä wanhat S.S.K.:n miehet saavat aikaan.

00.00 Naappi vs. Darp, Naappihan sen nappaa.
00.08 Heti avautuu Tenkratin hyvästä karvauksesta hyvä paikka, melkein jopa one, mutta vop paikkaa virheensä.
00.57 vop laukoo siniviivalta, ei maskia, mutta laukaus viuhuu leijamaisena ohi takakulman, mokekin polvillaan.
01.30 Jebsu yrittää väkisin tehdä avausmaalin, mutta viime hetkellä hari on maalin edessä peittämässä laukauksen.
02.15 Joska-Tenkrat toimii loistavasti Naapin kanssa ja paine on Nightmaren päädyssä. Kiekko pelataan harille, joka laukoo ensimmäiseen mieheen, mutta kiekko pomppii omille. Kymmenisen sekuntia tästä hari saa uuden tilaisuuden, ja ottelun paras paikka kuivuu kasaan harin laukauksen painuessa sivuverkkoon täysin avonaisesta maalista.
03.30 Tenkrat pelaa itselleen paikan b-pisteelle, hyvä laukaus lähtee, mutta maalivahti nappaa.
05.05 Darp hätäilee ja laukoo pitkän.

PePo: saves 0, poss: 55%
Nightmare: saves 1, poss: 44%

Peli oli varmasti katsojien mielestä tylsä, mutta se oli kahden kiekon parhaan joukkueen kohtaaminen. Peli oli erittäin tarkkaa eikä kunnon paikkoja oikeen löytynyt. Ei yhtään edes puolittaista läpiajoa. Tämä lupaa hyvää tuleviin Kiekkoliigan finaaleihin, sillä nämä kaksi joukkuetta siellä nähdään.

*** vop & hari
** Naappi & Jebsu
* Joska (toi pirteyttä kahteen viimiseen erään PePon hyökkäyspelaamiseen.)
Tietoja
Tuomari: Lico
Lisätty: 21.09.2010 20:13

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.