Foorumi

Kiekkoliiga näkyvästi mukana AllStars - tapahtumassa
Anonymous

11.11.2007 20:37
SHL vs. Hoki-Liiga

Tilastot by togo
Reportti by pby


I ERÄ
Poirotti-Valenti-Mige-Sean
tebu-Samila-Gaattori-pölöhö

Molemmilla hyviä kuteja. Moket suuressa roolissa. Tasainen erä kaikenkaikkiaan

Hoki-Liiga saves 4, 48%
SHL saves 4, 51%

II ERÄ
Sulo-Kingston-Skullster-P.Elias
Jomppa-Hentui-Endure-Vosu
07:09 0-1 Vosu

Sul0:lta radikaali virhe alimpana puolustajana. SHL rankasi surutta

07:33 1-1 P.Elias (Sul0, Kingston)

zip runqmunq klop ja jotain semmosta, en nähny


Hokilla otetta, SHL:n pakeilla suuri työ pitää oma pää puhtaana. SHL haki erän alussa varsinkin paljon keskialueelle pitkillä avauksilla. Loppuerästä SHL sai otetta enemmän ja paine pysyi Hokin päädyssä.

H saves 2, poss 49%
S saves 2, poss 50%


III ERÄ
Nismo-Oduya-öhman-Alfonso
Fanni-Hei-Bume-Cly

12:47 1-2 Cly

SULO!!!!! Maalivahti päätti tasoittaa tilannetta syöttämällä lätyn omaan säkkiin.

13:19 1-3 Cly (Bume, Fanni)

Bume puoliksi läpi, pysähtyy ja passaa clymerille ja verkko heiluu.

14:12 2-3 öhman (Alfonso, Nismo)

öhman hakee roolia tulisella p-pisteen kaarelta lähtevällä kudilla. Takayläpesä heiluu

16:15 3-3 öhman

öhman is on fire. Tulittaa toiselta p-pisteeltä tälläkertaa taka-alapesään. Hyvän karvauksen tulos.

Erän alussa cly ja bume sai painetta mutta erän edetessä hokin hyökkääjät alkoivat löytämään toisiaan paremmin. Vikalla minuutilla alfonsolla pari erittäin hyvää laukausta.


H saves 4, poss 47%
S saves 3, poss 52%

I JATKOERÄ
Nismo-Poirotti-öhman-Alfonso
Fanni-Hei-Bume-Cly

Molemmilta porukoilta 3. ketjut. Bume pääsee läpi noin ensimmäisen minuutin kohilla, mutta Sulo tekee Hokille elintärkeän torjunnan. Hoki saa pari vaarallista paikkaa, mutta vedot jäivät vajaiksi tai menivät ohi maalin. Molemmilla loistavia paikkoja mutta ei uppoa. Tärräämisen piikkiin.


H saves 3, poss 62%
S saves 4, poss 37%

II JATKOERÄ
Nismo-Oduya-öhman-Alfonso
Fanni-Hei-Bume-Cly


28:09 3-4 Bume (Fanni)

Samat miehet jatkavat kentällä. Erän puoliväliin mennessä peli ollut tarkkaa ja tasausta. Laukaukset about tasan. Ottelu ratkeaa vaarattoman näköiseen tilanteeseen, jossa Bume tuo kiekkoa laidalla ja päättää hyökkäyksen tarkkaan vetoon takatolpan juureen. Maalivahti on aseeton ja Bume ratkaisee toistamiseen jatkoajalla SHL:lle voiton.

SHL finaaliin.


Katsojia: 377
Vs: Kiekkoliiga näkyvästi mukana AllStars - tapahtumassa
Anonymous

11.11.2007 20:41
Kiekkoliiga vs. Kiekkodivarit 3-0

tilastot by togo
reportti by RestLess


I ERÄ

04:23 1-0 Homie

Sinisissä pelannut liigajoukkue aloittaa kentällisellä Fuckup-Ayoso
Stapleton-Homie. Divarilta jäälle hyppäävät Körsklieg-Jurgeni
Desed-Puslu. Liigan miehistö ottaa ohjat käsiinsä alusta ja reilun minuutin jälkeen Homie zippaa Stapletonin keskeltä läpi, mies kääntää vielä Homielle takaisin, mutta divarien veska venyy pelastukseen. Vain puoli minuuttia ja Ayoso tulee puolittain laidasta läpi ja kiskaisee tolppaan. Ja tästä jälleen puoli minuuttia ja Homie kiskaisee läheltä voimalla tolppaan. Divarikin saa ensimmäisen paikkansa, kun Puslu vääntää hyvän pyörityksen jälkeen itsensä keskeltä vetopaikkaan, mutta rämpytys sujahtaa hieman ohi. Neljän minuutin kohdalla Desed pääsee varkain laukomaan, mutta jälleen kolisee tolpat. Sitten purjehtii liiga 3v2-hyökkäykseen ja Homielle pelataan hyvän maskin kautta lähes tyhjä maali, mies ei erehdy. Liiga siirtyy 1-0 johtoon! Maalin jälkeen tempo rauhoittuu eikä mennä aivan coast-to-coastia. Viimeisin laukaus lähtee Puslun lavasta, mutta menee vain parikymmentä pikseliä ohi.

KLiiga saves 2, poss 41%
KDivarit saves 2, poss 58%

II ERÄ

Liigalta jäälle Ookke-Scott
Karpov-Modano. Divarilta ns. Lugu-kentällinen: Beezer-Hauer
Klee-Kaarto. Kovassa nousujohteessa olevat Lugulaiset päästetään siis jauhamaan yhdessä, hieno valinta Tomekilta. Beezer pääseekin mälläämään viivalta heti erän alkuun, mutta maski ei aivan pure. Liiga ei 2. erässä pystynyt samanlaisiin nopeisiin hyökkäyksiin kuin ensimmäisessä ja divarin pojat saivat pakan hyvin kasaan. Hallinta kuitenkin liigalla ja parin minuutin pelin jälkeen Modano nousee hyvin maalille, mutta veto päin veskaria. Peli paljon varovaisempaa kuin ensimmäisessä erässä, eikä tilanteilla herkuteltu. Puolessavälissä erää Scott pääsee laidalta kokeilemaan, mutta tämänkin veskari poimii helposti. Divari ei tähän mennessä ollut saanut yhtään vetoa Beezerin tykityksen jälkeen. Aloituksesta Modano suoraan läpi, mutta Hauer syöksyy paikalle estämään. Lugu-kentällisen pelinrakentelu ontui koko erän eikä parilla Ookke - Scott ollut juuri minkäänlaista hätää. Vielä erän loppuhetkellä Beezeriltä karmea hasardi ja Karpov-Modano-parille 2vs1-tilanne, mutta Karpov ahneilee ja maalivahti poimii.

KLiiga saves 0, poss 50%
KDivarit saves 4, poss 49%

III ERÄ

09:27 JaKurri
09:58 JaKurri (Justi, Smurffi)

Divarin kentällinen Epäilys-Rocko
nevis-Muppet lähti viimeiseen erään siis maalin takaa-ajoasemasta. Vastassa heillä Justi-Smurffi
Hossa-JaKurri. Erän ensimmäinen paikka kuitenkin tulee JaKurrille, jonka veto oli juuri lähtemässä lavasta takanurkkaan, kun Hossa päättää käyttää väkivaltaisia otteita mokkea kohtaan. Seuraavaksi JaKurri koitti onneaan laidasta, ei tulosta. Katsomossa epäillään vierasjoukkueen tasoitusta ja jatkoaikaa. Kaksi ja puoli minuuttia pelattu kun Muppet pääsee läpi, mutta veto ei ylitä joukon asettamia standardeja ja maalivahti torjuu. Smurffin loistavasta avauksesta liiga saa paikan, jonka Hossa hukkaa. JaKurri kuitenkin karvaa suoraan tilanteen jälkeen kiekon pois, ajaa keskelle ja sijoittaa takanurkkaan, tilanne 2-0! Divari ei lannistunut, vaan seuraavassa tilanteessa Muppet on päästä törkkäämään kiekon sisään. Vastahyökkäyksessä Rocko ajaa itsensä ulos ja JaKurri sijoittaa jo toisen maalinsa tyylikkäästi takanurkkaan tolpan kautta! Kolmaskin maali oli jo haarukassa, mutta maalivahti torjui seuraavat kaksi JaKurrin yritystä. Puolitoista minuuttia erää jäljellä, kun Epäilys pääsee reboundista yrittämään, mutta viime hetkellä Smurffi torjuu kiekon kulmaan. Divari karvaa kiekon pois Justilta, Muppet ajaa maalin eteen ja yrittää kiertää maalivahdin, epäonnistuu kuitenkin siinä ja ottelu on käytännössä jo ratkennut. Viimeinen minuutti vain pelailtiin ja liiga tyylipuhtaalla 3-0 voitolla finaaliin!

KLiiga saves 3, poss 50%
KDivarit saves 5, poss 49%

Katsojia: 392
Vs: Kiekkoliiga näkyvästi mukana AllStars - tapahtumassa
Anonymous

11.11.2007 20:50
Pronssiottelu: Hoki-Liiga vs. Kiekkodivarit 3-2 ja.

Tilastot by togo
Reportti by RestLess


I ERÄ

Valenti-Poirotti-Skullster-Alfonso
Kurgeni-Körsklieg-Puslu-Desed

03:09 0-1 Desed (Jurgeni, Körsklieg)
05:16 1-1 Skullster (Alfonso)

Hoki-Liigan ensimmäinen kentällinen: Poirotti-Valenti
Alfonso-Skullster. Vastassa heillä Divarilta Körsklieg - Jurgeni
Desed-Puslu. Vain 25 sekuntia pelattu kun Desedille avautuu ensimmäinen paikka. Hän ei kuitenkaan saa kunnollista vetoa aikaan kun maalivahti syöksyy peittämään. Seuraavaksi yrittää Puslu, ei tulosta. Hoki-Liigan avaukset jäivät vajaiksi eikä alempana pakkina pelanneella Jurgenilla ollut mitään ongelmia katkoa. Puolenvälin kohdalla Poirotti on törkätä Körskliegin keskityksen omaan maaliin. Seuraavassa tilanteessa Körsklieg katkaisee avauksen, pelaa nopeasti Jurgenille joka syöttää Desedin 1v1-tilanteeseen. Mies lataa selän takaa hienon vedon takakulmaan ja Divari siirtyy 0-1 johtoon! Hoki-joukkuekin onnistuu saamaan maalin jälkeen hetkellisesti painetta vastustajan päätyyn, mutta kunnollista vetoa ei ole vielä saatu aikaseksi. Viimeisen minuutin alettua Alfonso taiteilee itsensä maalille, vetää päin puolustajaa, mutta irtokiekko pomppaa Skullsterille joka kiittää ja kuittaa, tilanne 1-1! Viimeisillä hetkillä vielä Hoki-Liigalle avautuu 3v1-tilanne, mutta Jurgeni blokkaa hienosti.

Hoki-Liiga saves 5, poss 48%
Kiekkodivari saves 4, poss 51%


II ERÄ
Nismo-Oduya-öhman-Mige
Beezer-Hauer-Klee-Kaarto

Kohuttu Lugu-kentällinen astui Divarilta jäälle. Beezer-Hauer
Klee-Kaarto haastoivat tällä kertaa Hoki-Liigan ehkä vaarallisimman ketjun, Nismo-Oduya
Mige-öhman. Vauhtia oli heti alusta, Oduya kolautti tolppaa B-pisteiden välistä 15 sekunnin pelin jälkeen ja Beezerin veto kilpistyi maalivahtiin. Kunnollisia tekopaikkoja ei kuitenkaan siunaantunut älyttömissä määrin, öhman oli parin minuutin jälkeen päästä tuikkaamaan Migen keskityksen sisään, mutta rämppy ei toiminut toivotulla tavalla. NJD:n vahvistus Oduya pääsi toista kertaa kokeilemaan B-pisteiden takaa, mutta tuloksetta. Vain hetki tästä ja Mige sivaltaa pari pikseliä ohi. Lugukentällinen pelasi jälleen ehkä turhankin varovaista kiekkoa. Pitkän kiekon jälkeisestä aloituksesta Klee pääsee vetopaikkaan, tiukka laukaus tuottaa kuitenkin vain klop-äänen. 4:30 pelattuna, kun Beezer pysäyttää hyökkäyksen vastustajan siniviivalla, kurvailee vetopaikkaan, mutta laukoo puoliksi tyhjästä maalista vain sivuverkkoon. Hoki-Liigalla pienoista paniikintynkää loppuerästä, öhman asialla. 10 sekuntia ennen päätöstä Hauer tykittää, mutta maalivahti torjuu nurkkaan, vastahyökkäyksestä öhman pääsee ajamaan vielä maalille, mutta veto jää heiveröiseksi.

Hoki-Liiga saves 5, poss 50%
Kiekkodivari saves 4, poss 49%


III ERÄ
Sul0-Sunds-P.Elias-Sean
Rocko-Epäilys-nevis-Muppet

Hoki-Liigan ankkuriketjuna Sul0-P.Elias
Sunds-Sean. Divarilta jäälle Rocko-Epäilys
nevis-Muppet. Hoki-tähdistö aloittaa vahvemmin ja 40 sekunnin pelin jälkeen maalivahti joutunut jo kolmesti töihin, Sean, Sunds ja P.Elias kokeilleet kerran per nenä. Divarin ensimmäisestä paikasta nevis täräyttää päin maalivahtia. Seuraavaksi Muppet kokeilee, mutta jälleen veto päin maalivahtia. 3 minuuttia pelattu ja Muppet kokeilee jäänuoliaisella, maalivahti torjuu vaivoin! 3:35 pelattu kun nevis painaa väkisin keskeltä, saa onnekkaasti uudelleen kiekon ja sijoittaa etukulmaan, 1-2 Divari johtaa! Jo heti seuraavasta hyökkäyksestä Hoki-Liiga on lähellä iskeä tasoituksen, Sunds ei kuitenkaan osu. Sean ja P.Elias onnistuvat kuitenkin karvaamaan kiekon pois ja Sundsille uudelleen kiekko hyvään paikkaan. Tällä kertaa mies onnistuu ja Hoki-Liiga tasoittaa salamannopeasti! Divarin pojat yrittivät vastata samalla lääkkeellä, mutta nevis ja Muppet eivät saaneet sörkittyä kiekkoa sisään. Epäilyksen ja Rockon tehtäviin ei kuulunut hyökkääminen, oma pää oli pidettävä puhtaana. 15 sekuntia jäljellä, kun Muppet pääsee laidasta kokeilemaan, veskari torjuu kulmaukseen ja erä päättyy tasan 2-2. Jatkoaika seuraa.


15:42 1-2 nevis
16:19 2-2 Sunds (Sean)

Hoki-Liiga saves 7, poss 51%
Kiekkodivari saves 3, poss 48%


I JATKOERÄ
Sul0-Sunds-P.Elias-Sean
Jurgeni-Körsklieg-Puslu-Desed

223 silmäparin edessä nämä nykyajan kendonistit selvittelevät paremmuuttaan äkkikuolemaperiaatteella. Hoki-Liigan taktiikkapalaveri kesti epäilyttävän kauan, Divarin toimet olivat selvät minuutin mietinnän jälkeen. Hoki-Liigalta kentälle saapuivat vihdoin Sul0-Sunds
P.Elias-Sean. Divarilta 1.erän kenttä kokonaisuudessaan. Erä käynnistyi hieman sekavana, eivätkä joukkueet saaneet yli viittä syöttöä omille peräkkäin. Parin minuutin pelin jälkeen Puslu ja Desed väänsivät keskeltä itsensä laukaisupaikkaan, mutta vetoa ei koskaan tullutkaan. Hokin ensimmäinen paikka tuli P.Eliakselle, jonka veto sujahti ohi takatolpan. Sunds järjesteli heti perään Eliakselle ja Seanille toisen paikan, mutta vieläkään ei maistunut. Körskliegille kulmaan, taakse Desedille, takaisin Körskliegille, mutta veto jää onnettoman huonoksi. Seuraavaksi Hoki-Liigan vuoro pyörittää Sul0lle vetopaikka, mutta hyvän vedon nappaa maalivahti. Helposta menetyksestä Sean ja P.Elias 2v1-tilanteeseen, mutta veto ei uppoa. Divarin pojat hieman yllättäen alakynnessä. Aivan erän viime hetkillä Sunds ja P.Elias pääsevät 2v1-tilanteeseen, josta hätäinen laukaus Eliakselta uppoaa helpon näköisesti takanurkkaan vain sekunti ennen jatkoerän päätöstä, huikea ratkaisu!

23:57 3-2 P.Elias (Sunds, Sean)

Hoki-Liiga saves 0, poss 50%
Kiekkodivari saves 4, poss 49%

Katsojia: 248
Vs: Kiekkoliiga näkyvästi mukana AllStars - tapahtumassa
Anonymous

11.11.2007 20:53
Finaali: SHL vs. Kiekkoliiga 0-1 ja.

tilastot by togo
reportti by RestLess

I ERÄ

tebu-Samila-Gaattori-pölöhö
FuckUp-Ayoso-Stapleton-Homie

Alussa hieman hermostuneisuutta molemmilta, liigalle siunaantuu ensimmäinen hallittu hyökkäys. Parin ensimmäisen minuutin aikana ei tilanteita nähty, mutta hieman yllättäen Gaattori pääsee ampumaan b-pisteeltä. Veto kuitenkin pysähtyy maalivahtiin. Liiga kerää tämän jälkeen joukkonsa ja rynnistää kohti SHL:n maalia. Oranssipaitaiset pitävät kuitenkin kiekkoliigalaiset pimennossa ja erä on hyvinkin tasaväkinen. SHL satsasi vastahyökkäyksiin, joka näytti toimivan paremmin kuin Kliigan myllytystaktiikka. Viiden minuutin kohdalla liiga saa ensimmäisen kunnon paikkansa kun Stapleton karkaa puolittain läpi. Hän sivaltaa tolpan kautta ohi. Tämä jääkin varovaisen erän viimeiseksi paikaksi.


SHL saves 4, poss 45%
KLiiga saves 2, poss 54%


II ERÄ

Jomppa-Hentui-Vosu-Endure
Ookke-Scott-Karpov-Modano

Erä alkoi jälleen varovaisissa merkeissä. Katsomossakin puhuttiin jo nysväämisestä, olivatko paineet tosiaan näin kovat? Ensimmäinen kunnon tilanne avautuu kahden ja puolen minuutin pelin jälkeen Scottille kun mies nousee maalin eteen, mutta rämpytys ei onnistu. SHL satsasi puolustukseen, josta tietenkin hyökkäys kärsi. Karpov tykittää, maalivahti torjuu. Vedot olivat harvassa toisessakin erässä, SHL pystyi hyvin tappamaan Kiekkoliigan rakentelut. Modano pääsi kuitenkin neljännellä minuutilla nousemaan hyvin b-pisteiden väliin, veto jäi kuitenkin heikoksi. SHL sai ensimmäisen tilanteensa, kun Vosu pääsi puolittain läpi, veto ei kuitenkaan uponnut. Vastahyökkäyksestä Modano samanlaiseen läpiajoon, hänenkin vetonsa pysähtyi suojuksiin. Ja vielä seuraavasta vastahyökkäyksestä Endurelle hyvä vetopaikka, mutta jälleen maalivahti nollasi hyökkääjän. Vielä viimeisillä hetkillä Modano pääsee koittamaan kaksikin kertaa, mutta erä päättyy maalittomana.


SHL saves 5, poss 45%
KLiiga saves 3, poss 54%


III ERÄ

Fanni-Hei-Bume-Cly
Smurffi-Justi-Hossa-JaKurri

SHL:n kentällinen ratkaisi ottelun Hoki-Liigaa vastaan, katsotaan miten finaalissa käy! Alkuminuuteilla riskejä vältettiin tietenkin, mutta näytti siltä että SHL saisi pelin haltuunsa. Kiekkoliiga sai kuitenkin ensimmäisen vedon aikaiseksi, kun Smurffi pääsi laidasta tuomaan kiekon ylös ja veti itse äkäisesti. SHL yritti samanlaista vähän myöhemmin, asialla Cly. Hossa taiteilee seuraavaksi, selkä maalia kohti harvemmin maaleja tehdään, ei tälläkään kertaa. Viimeinen minuutti alkaa, eikä kumpikaan joukkue näytä saavan vielä kuparista rikki. Eikä yllätystä nähdä, varsinainen peliaika päättyy 0-0, edessä jälleen jatkoaika!Viimeiseen erään Kliiga heitti jäälle Smurffi-Justi
Hossa-JaKurri. SHL vastasi kentällisellä: Fanni-Hei
Bume-Cly. SHL:n kentällinen ratkaisi ottelun Hoki-Liigaa vastaan, katsotaan miten finaalissa käy! Alkuminuuteilla riskejä vältettiin tietenkin, mutta näytti siltä että SHL saisi pelin haltuunsa. Kiekkoliiga sai kuitenkin ensimmäisen vedon aikaiseksi, kun Smurffi pääsi laidasta tuomaan kiekon ylös ja veti itse äkäisesti. SHL yritti samanlaista vähän myöhemmin, asialla Cly. Hossa taiteilee seuraavaksi, selkä maalia kohti harvemmin maaleja tehdään, ei tälläkään kertaa. Viimeinen minuutti alkaa, eikä kumpikaan joukkue näytä saavan vielä kuparista rikki. Eikä yllätystä nähdä, varsinainen peliaika päättyy 0-0, edessä jälleen jatkoaika!

SHL saves 3, poss 45%
KLiiga saves 0, poss 54%


I JATKOERÄ

Fanni-Hei-Bume-Cly
FuckUp-Ayoso-Stapleton-Homie

SHL:ltä kentälle jäivät viimeisen erän pelaajat, Kliiga vaihtoi ensimmäisen erän pelaajansa kentälle. SHL:n valintoja kritisoitiin katsomossa, 2. erän kenttää vaadittiin jäälle. Kliiga oli tuhlaillut pelissä enemmän, sama meininki jatkui ensimmäisellä minuutilla kun Hossa tuhlasi hyvän paikan. Vastahyökkäyksestä SHL saa paikan, mutta Clyn autopassi menee väärälle, vastahyökkäys ja hyökkäykseen ensimmäistä kertaa noussut FuckUp on ratkaista ottelun, maalivahti torjuu kuitenkin hyvän laukauksen. Vauhtia tähän mennessä yhtä paljon kuin aikaisemmissa erissä yhteensä! Hieman yli kaksi minuuttia pelattu ja Cly kokeilee, ei uppoa. Seuraavana vuorossa Hei, joka pääsee vetämään hyvästä paikasta, mutta reilusti ohi. 03:20 pelattu kun Kiekkoliigalle avautuu 3vs2-tilanne, Stapletonilta hyvä syöttö taakse ja Homiella maali avoinna, valitettavasti Ayoso ajautui maalivahdin alueelle eikä veto edes lähtenyt lavasta. Cly kokeilee vastakkaisessa päädyssä, mutta laukaus jää epätarkaksi. 04:20 pelattu ja Clyn loistava keskitys maalille, Bume ei ihan onnistu irrottamaan kiekkoa ajoissa lavastaan, peli muuttuu jännittävemmäksi koko ajan! Ensimmäisen jatkoerän viimeinen minuuttikin käynnistyy hienoisessa SHL:n hallinnassa. Viimeisillä sekunneilla kuitenkin Homie saa hienon vetopaikan, laukaus on lähdössä kun tuttu lause *** Ayoso on goalie area valtaa kuvaruudut ja katsomoa huvittaa. Erä päättyy maalittomana, huikea trilleri!


SHL saves 4, poss 53%
KLiiga saves 2, poss 46%


II JATKOERÄ

Fanni-Hei-Bume-Cly
Ookke-Scott-Karpov-Modano

SHL jatkaa samoilla, Kiekkoliiga lähettää kentälle 2.erän kokoonpanonsa. 00:29 pelattu kun syntyy ratkaisu. Kiekkoliiga saa ihmeen kaupalla pelattua kiekon maalille, jossa ihmeellinen liimalapa Karpov sörkkii sörkki ja vielä kerran SÖRKKII kiekon verkon perukoille! Hieno taistelu SHL:ltä, mutta tuttua hittilausetta lainatakseni, nyt kävi näin.

24:28 0-1 Karpov

Katsojia: 425

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.