Foorumi

Kiekkoliigan Divarikarsinnat 2/15
Anonymous

04.02.2015 19:38
Kiekkoliigassa pelataan parhaillaan kiivaita pudotuspelejä Liiga- ja Divaritasolla. Mikäli joukkueenne ei halua sivuuttaa tilaisuuttanne Kiekon parrasvaloissa, kannattaa hakea mukaan kohta alkaviin karsintoihin. Kiekkoliiga haluaa tarjota teille mukavia pelihetkiä, hyvää seuraa ja paljon uusia kokemuksia.
Tällä kaudella olemme tehneet yhteistyötä Unibetin kanssa, mikä jatkuu tulevalle kaudelle. Yhteistyön ansiosta pääsette nauttimaan erilaisista kilpailuista ja saamme rahaa käytettäväksi teidän hyväksenne. Olemme pohtineet mahdollisuuksia miniturnausten järjestämisestä vain Kiekkoliigapelaajille, joista ansioituneimmat voitaisiin palkita.
Kiekkoliiga pyrkii kehittymään jatkuvasti ja pysymään ajan hermolla. Johtokunta toivoo, että pelaajat ilmoittavat huomaamistaan epäkohdista ja pyrkivät tarjoamaan kehitysratkaisuja. Haluamme tarjota pelaajillemme mahdollisimman mieluisan sarjajärjestelmän.
Seuraamme Kiekon yleistä kehitystä ja toimimme olosuhteet huomioon ottaen. Kiekkoliiga perustettiin aikoinaan Kiekon valtaliigaksi. Olemme onnistuneet pysymään asemassamme vuosien ajan ja sitä tavoittelemme jatkossakin. Joukkuemäärä on vaihdellut rajusti kausien saatossa. Muutaman viikon päästä alkavaan kauteen on odotettavissa sopusuhtaisia 12-13 joukkueen sarjatasoja. Toivotamme teidät tervetulleiksi Kiekon perinteisimpään liigaan.
Ilmoittakaa joukkueenne mukaan linkissä sunnuntaihin 15.2. klo 20:00 mennessä.
Aikataulu:
Hakuaika 4.2. - 15.2.
Karsinnat 16.2. - 22.2.
Ensi kausi 9.3. - 7.6.
Kiekosta saa paljon enemmän irti olemalla Kiekkoliigapelaaja!

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.