Foorumi

Kiekkoliiga 10 vuotta!
Fice

27.03.2014 00:18
Vuosien 2003-2004 vaihteessa Kiekko-niminen peli aloitti toimintansa varsin vaatimattomana nettipelinä. Jo ennen kuin sivustolla pystyi edes rekisteröimään omaa nimimerkkiä, päätti henkilö Poro24-nimimerkin takaa perustaa keskustelupalstan ja IRC-kanavan pelin ympärille 27.3.2004 nimellä Kiekkoliiga. Tänään Kiekkoliigan perustamisesta tulee kuluneeksi tasan 10 vuotta!
Sivusto, sekä koko organisaatio, on nähnyt ja kokenut paljon näiden vuosien aikana. Pienimmillään liiga on ollut sen alussa koskettaen vain kahdeksaa joukkuetta ja muutamaa kymmentä pelaajaa yhdellä sarjatasolla. Vuosia myöhemmin, itse pelin kulta-aikojenkin jälkeen, Kiekkoliiga on pitänyt sisällään parhaimmillaan 68 joukkuetta viiteen eri sarjaportaaseen jaoteltuna.
Kymmenen vuotta on ajallisesti iso osa ihmisen elämää. Suuri osa Kiekkoliigan ensimmäisistä pelaajista aloitti teini-ikäisinä - tänään he ovat jo vanhoja äijänretaleita ammatteineen perheineen. Siitä huolimatta pelin ääreltä löytyy yhä niitä, jotka ovat pelanneet koko Kiekkoliigan olemassaolon ajan. Heillä ja monilla muillakin on nyt mahdollisuus jakaa oma tarinansa Kiekkoliigaan liittyen Kiekon foorumilla tai kommentoimalla tähän uutiseen.
Pyöreiden täyttämisen kunniaksi Kiekkoliiga järjestää erilaisia pelejä halukkaille mahdollisuuksien mukaan syntymäpäivän aikana. Aktiviteetit eivät kuitenkaan lopu pelkästään tähän päivään vaan yllätyksiä satelee koko juhlavuoden ajan muun muassa pienimuotoisten turnausten ja Paitsio-juttujen muodossa.
Kiekkoliigan johtokunta haluaa kiittää kaikkia tämän 10 vuoden taipaleen mahdollistaneita henkilöitä ja toivottaa kaikille hyvää vuosipäivää!

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.