Foorumi

Karsintahaku Kiekkoliigan Divariin kaudelle 1/2014
Anonymous

07.10.2013 20:46
Kausi on lopuillaan, joten totuttuun tapaan avataan karsintahaku seuraavalle Divarikaudelle. Hakuaika alkaa nyt ja loppuu viikon päästä sunnuntaina 13.10. kello 22:00. Divarikarsinnoilla on oma kanava IRCnetissä: #divarikarsinnat. On erittäin suotavaa, että joukkueella on kanavalla edustustaja. Karsintoihin valittavat joukkueet julkaistaan myöhemmin kyseisen sunnuntai-illan aikana. Samalla julkaistaan karsintajärjestelmä. Karsinnat kestävät kaksi viikkoa ja ne tullaan pelaamaan lohkossa tai useammassa.
Tässä on muutamia asioita, joita painotetaan valintoja tehdessä:
- Asiallisuus
- Aiempi aktiivisuus eri liigoissa/4vs4-harkkapeleissä
- Pelillinen taso
Hakemuksissa pakolliset tiedot:
- Joukkueen nimi
- Perustamisajankohta
- Avoin kertomusosa, jossa joukkue esittää, miksi heidät tulisi valita mukaan divarikarsintoihin
- Muu liigakokemus mm. sijoitukset, pelaajien vaihtuvuus, otteluiden ajallaan pelaaminen
- Joukkueen vastuuhenkilöt (päävastuuhenkilö + 1-2 varavastuuhenkilöä)
- Joukkueen tavoitettavuus (IRCnet)
- Joukkueen kokoonpano (nimitarkasti)
- Loppuun pelaajalista ilman muita tietoja
Mahdolliset muutokset kokoonpanoissa pitää editoida omaan hakemukseen, ja ne tulee pistää edit-rivillä hakemuksen loppuun aina muutoksia tehdessä. Kokoonpanot menevät jäihin sinä hetkenä, kun päätökset mukaan otettavista joukkueista on tehty. Sen jälkeen pelaajia ei saa enää lisätä. Sama pelaaja saa olla vain yhden karsintajoukkueen kokoonpanossa. Kiekkoliigassa pelikiellossa olevia ei saa merkitä kokoonpanoon.
Divarikarsintasääntö muuttui näihin karsintoihin. Uusi sääntö: "Karsintoihin osallistuneen joukkueen kokoonpanoon kuuluva pelaaja, joka on pelannut edelliskaudella Kiekkoliigaa, on pelikelpoinen seuraavan kauden runkosarjan ensimmäisen puoliskon ajan ainoastaan omassa karsintajoukkueessaan."
Johtokunta palvelee IRCnetissä: #johtokunta. Onnea!
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan Divariin kaudelle 1/2014
Spears

08.10.2013 20:06
[glow=teal,2,300]Easy Living[/glow] hakee paikkaa karsintoihin
Joukkueen perustamisajankohta: 28. Kesäkuuta 2013
Joukkueen perustaja: mati
IRCnet: #easyliving
Vastuunatsit: Spears (pvh), mati (vh)
Historia
Alkuaikojaan joukkue tunnettiin nimellä Kuumat Orit jo vuonna 2005, jolloin perustajat mati, sekä Oippa pelasivat kiekkoa jo ennen muita joukkueen jäseniä. Kovasti pelatessaan he onnistuivat kasaamaan joukkueen, jolla pystyi jo pelaamaan harkkapelejä. Joukkueen odotettu taival ei valitettavasti jäänyt milläänlailla historian kirjoihin pidemmäksi aikaa ainakaan toistaiseksi. Kun vuosia eteni ja juttu kiersi pelistä niin kiekko.tk sai enemmän ja enemmän pelaajia sekä suosiota. Oipan ja matin kautta juttu kulki kaveriporukasta kaveri porukkaan ja sitä kautta saatiin uusia pelaajia pelikentille joten oli aika perustaa jälleen Kuumat Orit. Tälläkertaa joukkue pysyi paljon pidempään olemassa ja itseasiassa joukkue on vieläkin olemassa, joka on perustettu 2006. Joukkue pääsi jopa pelaamaan hauskasti perustettua Lime Hockey Leagueta, joka ei kyllä valitettavasti jatkunut kauden loppuun asti, kun johtokunta lopetti toimintansa joten tästä jäi vaan merkintä Runkosarja sijoitus toiseksi. Tällä hetkellä viimeistään myös kaikki muutkin joukkueen tämän hetkiset pelaajat pelasivat kiekkoa mutta aivan tyystin muualla. LHL jälkeen pelaajat Oippa, sekä mati lopettivat "huipulla" ja vetäytyivät pois kiekko.tkn parista tekemään muita asioita.

Easy Living nykyään
Eletään vuotta 2013 ja kaveripiiri on saanut paljon uusia jäseniä, jotkin pelaajista pelaavat vielä kiekkoa ja mati heittää kokoajan vitsillä "KIGEEEE" ja hokee pelaajien nimiä irlissä. "Kesäloman" aikana tuleekin mieleen, että perustetaan kaveritiimi ja pelaillaan siellä silloin kun jaksetaan -> Idea toteen ja leikkimielinen joukkue on pystyssä; Hc PuuKäjet. Tässä vaiheessa Oippa sekä mati palaavat pelikentille monien vuosien tauon jälkeen ja joukkueeseen liittyvät kakkosnikeillä pitsu, boy sekä Spears. On ilmiselvää että taktinen peli on perseestä kun kukaan ei osaa pelata toistensa kanssa heti mutta tätä peliähän pelataan hauskuuden takia. Toiminta meni siihen, että pidimme jopa kikelaneja samalla kun otimme kuuluissaa bisoshooffenia (kaljaa) ja pelistä tuli entistä hauskempi eikä tuloksella nyt ollut niin suurta väliä, pääasia että sai pelata. Onnistuimme jopa nappaamaan hyviä päänahkoja tiiviillä puolustuspelillä ja tätä tuuletettiin sekä todettiin "vaikee laji". Kun kausi 3/13 alkoi Kiekkoliigassa niin mati pääsi kaverisuhteellaan (huhu kertoo, että aikaisemmillaan näytöillään) joukkueeseen Reisitanssi pelaamaan Divaria, jossa samaan aikaan myös Spears, pitsu ja boy pelasivat omissa joukkueissaan.
Tullaan taas siihen vaiheeseen, että pelaataan Puukäsillä pari harkkapeliä niin lennähtää idea ilmoille "Pitäskö hakee puukäsillä kiekkoliigaan? ois tajuton". Idea ei kuulostanut ollenkaan hassummalta mutta aluksi sille naurettiin paskat housussa. Hetken jutustelun jälkeen yllättäen kaikki myötäilivät ajatusta ja pelien pelaamista jatkettiin. Asiat saatiin sovittua, kakkosnickkailijat siirtyvät heti omien kiekkoliigakausiensa päättyessä kotikaupungin joukkueen riveihin. Kun päätös oltiin tehty niin joukkue koki seuraavan muutoksen: Nimenvaihto palvelua hyväksi käyttäen joukkueemme muuttui Easy Livingiksi, kultaisen kotikaupunkimme innoittamana.

Pelillinen taso
Pelillinen taso on joukkueella hyvä. Ero kärkeen on tällähetkellä miltein olematon ja useita Liigajoukkueitakin olemme voittaneet. Saimme rinkiimme vielä lisävahvistusta, kun IRL-porukasta löytyi muitakin Kiekkoliiga-hankkeen innostamia pelimiehiä Director, KHN sekä Beyonce liittyivät vielä mukaan. Joukkueessamme on peräti 5 pelaajaa jotka ovat edes joskus pelanneet Liiga tasolla ja kahdella heistä on saavutuksena mestaruus joltakin kaudelta. Eiköhän sitä uskalla sanoa, että pelillinen taso riittää divariin asti ;). Bonuksena vielä joukkueestamme, että 90% pelaajista on pelannut samassa jengissä säbää jonka innoittamana syöttöpelin täytyy kulkea.
Kokoonpano
mati (5 peliä joukkueessa Reisitanssi kaudella 3/13)
Spears (11 peliä joukkueessa Knightclub kaudella 3/13)
pitsu (4 peliä joukkueessa Drunken Leprechauns kaudella 3/13)
KHN (entinen nimimerkki Mason)
Beyonce
Director
Oippa
Granit (12 peliä joukkueessa Kärkiryhmä kaudella 3/13)
Pelaajalista
mati
Spears
pitsu
Director
Beyonce
KHN
Oippa
Granit
http://uppaa.net/i/96d50.png
edit: nimimerkki _lapa_ vaihdettu -> mati
edit: pst (boy) poistettu kokoonpanosta
edit: Granit lisätty
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan Divariin kaudelle 1/2014
joninho

10.10.2013 13:48
HELSINGIN JOKERIT janoaa takaisin Kiekkoliigan alaiseksi!
Joukkue perustettu: 19. lokakuuta 2004
Pelatut ottelut: 8561
IRCnet: #eiffeltorni
Vastuuhenkilöt: McGrath (pvh), Yan (vh), Tomekki (vh).
HISTORIA
Joukkueen perusti Tomekki lokakuussa 2004. Itse en tiedä Helsingin Jokereiden tarkkaa historiaa kun itse olen pelannut vain vuodesta 2009 täällä. Joten vähän hankalaa alkaa kirjoittaa tähän mitään rikyllä.
Tomekin kirjoitus 2/07 hakemukseen: Ikä on vain numero, mutta iso numero tarkoittaa jo vanhaa. Tämän pelin saralla numero 3 ikänä arvioituna on numerona jo valtava. Jokereilla se kolmen vuoden ikä tulee mittariin 19.10.2007. Tämä tarkoittaa sitä, että narriräpellys on elänyt enemmän tai vähemmän vahvana jo kaksi ja puoli vuotta. Taaperruksen alkuvaiheet on koitettu unohtaa terapialla ja viinalla, mutta ne flashbackit.....siis voi ***** ne flashbackit! No saapaha niiden ansiosta jotain kirjoitettavaa tämänkin otsikon alle. Törmäsin kiekko.tk:hon itse huomattuani naapurini räpeltävän pelin parissa ja samalla seuraavassa Pelit-lehdessä oli artikkeli nettiselaimella pelattavasta jääkiekkopelistä, nimeltä kiekko.tk. Sitten sitä kokeiltiin ja hauskaa riitti. Koukutus oli valtava vaikka "mee begiin n00b!" kommentit täyttivät ruudun ja iski jo ajatus, "Enkö mä olekkaa hemmetin hyvä?". Siinä samana päivänä kun itsekin lähinnä regejä räpelsin niin loin joukkueen Helsingin Jokerit.
Ei ehkä se mielikuvituksellisin nimi, mutta eihän sitä meikäläisen kaltaisella narri-ilmentymällä ollut mitään muutakaan vaihtoehtoa. Heti perään aloin lähettelemään kutsuja pelaajille joilla oli parhaat tehot. Se ei toiminut oikein odottamallani tavalla ja vastaukset olivat tyyliasultaan seuraavanlaisia: "Kuka sä olet? Miksi sä kutsut? En ole tulossa!". Onneksi pelit saatiin kuitenkin käyntiin kun otin sitten lopulta kaikki halukkaat. Kaikki pelimuodot kävi 2v2:sta etiäpäin. Turpaan tuli, että tukka lähti ja pelaajat poistuivat yksi toisensa jälkeen, mutta uusia ja entistä huonompia sateli tilalle ovista ja ikkunoista. Kumma miten sitä palasi pelin pariin kerta toisensä jälkeen vaikka päätä auottiin jatkuvasti ja selkään tuli joka pelissä ja tarkoitan JOKA pelissä. Rank oli jo varsin kunnioitettava 650 ja vasta nykyään vanha ja tyhmä mieleni tajuaa, että ylipäätään joukkueen säilyminen nykypäivään on suurehko ihme.
Niitä voittojakin alkoi lopulta tulemaan. Muutama jokerifani saapui rinkiin kakkosellaan ja originellit alkoivat pikkuhiljaa oppimaan jo näppäimet. Aika kului ja ne talkookakkoset muuttuivat ykkösiksi ja originellit alkoivat jo saamaan ensimmäisiä pistemerkintöjään. Suurin naapi Tomekki kirjautti ensimmäisen syöttöpisteensä 27.1.2006 syntymäpäiviensä kunniaksi. Hetki hetkeltä peli näytti paremmalta ja lopulta 3v3 vaihtui 4v4 ja joukkueen kokoonpano vakiintui. Suuri vaihtuvuus lakkasi ja muutama tuon ajan pelaajat esiintyvät narrpaidassa vielä tänäkin päivänä. Tätä perintöä on hankittu kunnioittamaan uusia tulevaisuuden jokereita, mutta kunnioitus vanhoja kehäraakkeja kohtaan elää joukkueen sisällä ja Hall of Fame näkyy kotisivuilla. Takana on kolmet 2.divarikarsinnat ja siellä se tulevaisuus on kaikista esteistä ja epäonnistumisista huolimatta. Jokeripelle nousee vielä kerran ja muistelee taistelutannerta ja sinne kaatuineita. 19.10 voi olla merkityksetön päivä ihmiskunnalle, mutta jokerisydämelle se on suuri päivä. Se on päivä jolloin Jokerit taisteli tiensä olemattomuuden synkästä virrasta paratiisin porteille. Se on päivä jolloin suurin taistelu päättyi, mutta sitäkin suurempi koettelumus alkoi. Olkoon se päivä "jokeripäivä"
*Lisää kalenteriisi "19.10 jokeripäivä". Kyseessä liputuspäivä tottakai, mutta arvokas Suomen lippu levätköön sinä päivänä ja kunnioittakaamme päivää Helsingin Jokereiden lipulla*

JOKERIT NYKYPÄIVÄNÄ
Joukkueemme on todella aktiivinen poppoo, pelejä pelataan päivittäin. Joukkueellamme on oma irc-kanava ja WhatsAp-ryhmä, joista saadaan aina porukka paikalle melkeen kellon ympärin. Olemme myös tosi tasokas joukkue, ja jännitämme innolla, jos vaikka meidät valittaisiin.
KOKOONPANO
Nick: McGrath (stbk)
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 22
IRC: stbk
Liigakokemukset: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1064&kausi=32
Nick: Yan
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 17
IRC: Yan
Liigakokemukset: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=3268&kausi=32
Nick: Tomekki
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 27
IRC: Tomekki
Liigakokemukset: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=817&kausi=32
Nick: D.Luiz (StevieG)
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 22
IRC: D_Luiz
Liigakokemukset: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=3773&kausi=32
Nick: tpi (teippi)
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 19
IRC: teib
Liigakokemukset: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2471&kausi=32
Nick: ilona
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 19
IRC: (?)
Liigakokemukset: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2542&kausi=32
Nick: Metroman
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 23
IRC: Late^
Liigakokemukset: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=519&kausi=32
Nick: Dejis
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä: 21
IRC: Dejis
Liigakokemukset: http://kiekkoliiga.net/pelaaja/2610
PELAAJALISTA
McGrath (stbk)
Yan
Tomekki
D.Luiz (StevieG)
tpi (teippi)
ilona
Metroman
Dejis
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan Divariin kaudelle 1/2014
Anonymous

12.10.2013 23:57
Mad Max ilmoittautuu kilpailuun karsintapaikoista!

Joukkue perustettu: 22.12 2010
Joukkueen perustaja: Milja
Pelatut ottelut: 812
IRCnet: #HulluMax
Vastuuhenkilöt: Bunski (pvh) Mörkö (vh)

Historia

Mad Max on joukkue, joka on perustettu vuoden 2010 lopulla, mutta kaikki sai alkunsa jo aikaisemmin. Tarina alkaa vuoden 2009 kesästä ja joukkueesta nimeltä Beltxis. Silloin päätettiin perustaa Bluffin(Mörkö), Eddun(Bunski) ja Zäkke:n(Milja) kanssa yhteinen joukkue, jolla voitaisiin pelata yhdessä kavereiden kanssa ja pitää hauskaa keskenään. Pelit sujuivatkin hyvin ja värväsimme muutaman pelaajan lisää. Aloimme pelaamaan 4v4 pelejä vaihtelevalla menestyksellä.
Päätimme kuitenkin lähteä koittamaan onneamme Kiekkoliigan silloisiin 4Divarikarsintoihin ja pääsimmekin karsinnoista divariin asti. Pilvilinna kuitenkin romahti sattuneista syistä ja emme päässeet näyttämään taitojamme Divarissa. Tästä sisuuntuneena päätimme perustaa Mad Maxin, jolla keskityimme aluksi vain 3v3 peleihin.

Kaudelle 2/11 siunaantui hyvä tilaisuus meille näyttää, että kuulumme tasoltamme ja kaukalon ulkopuolisilta ominaisuuksiltamme liigaan. Nimittäin Mörkö puhui Mad Maxin tehokolmikon(Bunski, Mörkö ja Milja) Heaven Eleveniin pelaamaan liigaa. Tämän kauden jälkeen palasimme takaisin Mad Maxiin ja pelailimme yhdessä 3v3 pelejä noin vuoden, ennen kuin Mörkö lähti armeijaan. Bunski sammutti pukukopista valot ja kesti noin vuoden ennen kuin ne syttyivät uudelleen.
Mad Max nykyään
Loppukesästä 2013 Mad Max näki jälleen päivän valon, Mörkö palasi armeijasta ja viritteli vanhaa kolmikkoa tietokoneen ääreen. Aluksi pelasimme jälleen vain 3v3 pelejä, kunnes hankimme muutaman vanhan tutun Ilya alias Element & Mikinovin ja aloimme pelaamaan 4v4 pelejä. Pelit sujuivatkin hyvin ja hankimme vielä yhden vahvistuksen, barton. Nyt pelaamme miltei päivittäin ja seuraava askel onkin Kiekkoliiga!
Miksi Mad Max?
Mad Max on tasokas, aktiivinen ja asiallinen joukkue, joka ansaitsee näyttöpaikan estradilla. Pystymme haastamaan useita Kiekkoliigan joukkueita suoraviivaisella pelityylillämme.  Mad Maxin runko koostuu neljästä kaverista, joten pelien suunnittelu etukäteen ei ole ongelma.
Kokoonpano
Nick: Mörkö
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 20
IRC: Elq^^
Liigakokemukset: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2676&kausi=32
Nick: Milja
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä:20
IRC: -
Liigakokemukset: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2677&kausi=25
Nick: Mikinov
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 20
IRC: -
Liigakokemukset:-
Nick: Bunski
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä:20
IRC: Buenoser
Liigakokemukset: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2304&kausi=25
Nick: barto
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä:19
IRC: bartowski
Liigakokemukset: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2953&kausi=25
Nick: Ilya
Pelipaikka: Puolustaja
Ikä:24
IRC: -
Liigakokemukset: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2674&kausi=25

Pelaajalista
Mörkö
Milja
Mikinov
Bunski
barto
Ilya
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan Divariin kaudelle 1/2014
Anonymous

13.10.2013 09:33
Classicin hakemus.
Joukkue: Classic
Perustettu: 2013-08-23
Ottelut: 288
Lyhenne: CLC
Vastuuhenkilöt: Haverinen (pvh), Piste(vh), Elixyr(vh)
IRC: #Classic (IRCnet)
Kotiasu: punainen-valkoinen-punainen (2.)
Vierasasu: valkoinen-punainen-valkoinen (8.)

Historia: Joukkue perustettiin vanhojen tuttujen toimesta kesällä. Alunperin joukkueen oli tarkoitus olla pelkästään vanhojen kavereiden viimeinen höntsäilypaikka, mutta pelien lähtiessä rullaamaan ja allekirjoittaineen saadessa kämppiksen koneen vietyä kaatopaikalle alkoi homma toimimaan odotettuakin paremmin. Tähän päivään mennessä onkin tullut läiskittyä muutama sata peli muutaman kuukauteen. Matkan varrella on mukaan tarttunut vanhoja tuttuja, mutta myös uusia tuttavuuksia jotka ovat päässeet osaksi tätä huonolla Oululaisella huumorilla varustettua joukkuetta.

Miksi meidät? Olemme osoittaneet jo aiemmin että pystymme pelaamaan pelit ajallaan ja ihan kelpo menestykselläkin, vaikka olemme uusi joukkue löytyy joukkueestamme melkein kaikki samat pelaajat kuin Grate Onesista ja jokainen pelaajamme on aiemmin pelannut liigaa. Lisäksi uskomme että pystymme olemaan hyvä osa tätä kovastasoisinta liigaa ja ehkä jopa tuomaan siihen jotain lisää.

IRC: Omaamme oman sihteerin Handlesin joka notkuu kannulla päivät pitkät ja tiedottaa asioista muille. Tarvittaessa jokainen joukkueemme pelaaja osaa käyttää irkkiä.

Pelaajisto;
Handless
Pelipaikka: hyökkääjä
IRC: Handless
Liigakokemukset:
3.divaria Colts
1.divaria Unskilled (First Period)
Suomiliigaa Boston

Haverinen
Ikä: 19
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: Huaverinen
Liigakokemukset:
Suomiliiga kesäturnaus Manhattan
3.divari Colts
2.divari Colts
2.divari Grate Ones
1.divaricup Last Period
1.divari Last Period
Kiekkocup VIII Manhattan
1.divari Unskilled
Hokisarja Grate ones
Hokisarja Amur
Hoki-Liiga karsinnat Grate Ones

Archor
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Archor
Ikä: 19
Liigakokemukset:
Hokisarja Grate ones
Hoki-Liiga Grate ones

Elixyr
pelipaikka: Puolustaja
IRC: Elixyr
ikä: 19
Liigakokemukset:
Hokisarja (Grate Ones)
Hoki-liiga (grate Ones)
Eliittiliiga (Pirut)
1Div (last period ,unskilled)
1div cup (Last Period)
2div (Grate Ones)
Kiekko Cup (Pirut)
Kyynaama
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Abazzu
Ikä: 21
Liigakokemukset:
2. Divari Last Period, New Jersey Dewils, HC Sellukatu
1. Divari Last Period, New Jersey Dewils
Kiekkoliiga Neal Chaucer
+ Kiekkocupit
Page
Pelipaikka: Hyökkääjä
Ikä: 18
IRC: Page
Liigakokemukset:
Suomiliiga Gwinnett Gladiators
3. Divari Afflication
Piste
ikä: 19
pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Piste
Liigakokemukset:
2.divari Colts
2. Divari Grate Ones
2. Divaricup Grate Ones
1. Divaricup Last Period
1.DivariKärkiryhmä
1.Divari Unskilled
1.Divarin playoffs Unskilled
Suomiliiga Grate Ones
Hokisarja Grate Ones

jmp
Ikä: 18
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: Jampo
Liigakokemukset:
Hokisarja Grate Ones
Hoki-Liiga Grate ones
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan Divariin kaudelle 1/2014
Anonymous

13.10.2013 16:56
Joukkueen nimi: alienit
Perustamisajankohta: 2008-02-24
Miksi alienit Kiekkoliigan 1.divariin karsimaan?
alienit on todella potentiaalinen joukkue 1.divariin kaikin puolin. Asiallisuus on alieneille ensisijaisen tärkeää, kenelläkään tuskin on mitään sanomista asiallisuudestamme harkkapeleissä, publicilla, regeissä, missä vain. Olemme huomanneet kaataneemme lukuisia Kiekkoliigan alaisia joukkueita harkkapeleissä, usein myös suurin maalieroin. Aktiivisuus meillä on myös omaa luokkaansa, joukkueessa on aina joku paikalla, yleensä vieläpä vähintään 4 pelaaja, joten karsintapelit sekä liigapelit tulisi ehdottomasti pelattua jo pitkään ennen deadlinea. Uskomme että pystymme yllättämään koko kiekon kansan, sekä haastamaan kaikki 1.divarissa pelaavat joukkueet, loistavalla yhteispelillämme, sekä asenteella. Mikäli saamme mahdollisuuden, eli pääsemme karsintoihin mukaan pelaamaan, olemme varmoja että paikka liigassa on meille taattu. Muutama vuosi takaperin alienit sijoittuivat HHL:llässä pronsille, eli joukkueella on aiempaakin liigakokemusta, ja vieläpä varsin hyvällä menestyksellä. Ottaen vielä huomioon että nyt kokoonpanomme on paljon parempi kuin HHL-aikoina, menestyminen 1.divarissa ei tosiaan ole mahdottomuus.

Muu liigakokemus mm. sijoitukset, pelaajien vaihtuvuus, otteluiden ajallaan pelaaminen
Vastasimme näihin osittain jo tuossa ylempänä, mutta pelaajien vaihtuvuudesta sen verran, että joukkue on pelannut todella pitkään samalla 7 hengen kokoonpanollaan, muutoksia kokoonpanossa ei ole tapahtunut moneen kuukauteen. Vähäiset tehot joukkueessa joillain henkilöillä johtuu siitä, että he pelasivat kuukausia/vuosia alieneissa toisilla nickeillään, vasta nyt kun aiomme pyrkiä tosissamme liigakentille, pojat tulivat parhailla nickeillään tiimiin. Ottelumme pelaamme takuu varmasti aikataulussa, ei tulisi edes mieleenkään että tämä voisi jotenkin epäonnistua.

Joukkueen vastuuhenkilöt: natsi (pvh), Fath (vh), eme (vh)
Joukkueen tavoitettavuus: Joukkueen pelaajilla on toistensa numerot, eli toisemme tavoitamme ongelmitta. IRC-puute ei ole ongelma eikä mikään, sillä joukkueessamme on takuulla vähintään 1-2 henkilöä paikalla, jotka soittavat muutkin paikalle jos tarve vaatii. Myös tämä on otettu huomioon ennen divariin pyrintäämme.
Joukkueen kokoonpano:

Nick: natsi
Ikä: 16v
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: -
Liigakokemukset: Hokisarja 2/11 @Elmira Jackals



Nick: eme
Ikä: 17v
Pelipaikka: ylempipuolustaja
IRC: -
Liigakokemukset: -



Nick: Anarcho
Ikä: 18v
Pelipaikka: alempipuolustaja
IRC: -
Liigakokemukset: CHL @ RePS,  Suomiliiga 1/12 @Outer Continent, Eliittiliiga 1/13 @EC Kassel Huskies



Nick: Röge
Ikä: 15v
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: -
Liigakokemukset: -



Nick: Rolf
Ikä: 18v
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: -
Liigakokemukset: Suomiliigan karsinnat #1 @Manhattan, 3.Divaria Jalattomat Puukädet, Somersby



Nick: Fath
Ikä: 21v
Pelipaikka: Alempipuolustaja
IRC: -
Liigakokemukset: HHL Pronssia 2/09 @alienit



Nick: qmi
Ikä: 20v
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: -
Liigakokemukset: -

Nick: strike
Ikä: 17v
Pelipaikka: alempipuolustaja
IRC: straik
Liigakokemukset: 1/11 Hokisarja(Puulaaki) playoffs @ Showpoint -> Mestaruus, 1/11 Suomiliiga karsinnat @ Showpoint, 2/11 Hokiliiga jatkokarsinnat @ Showpoint, 3/11 Hokisarja runkosarja @ Outer Continent, 4/11 Suomiliiga runkosarja @ Kuolevat Ritarit, 5stars @ Kuolevat Ritarit, 1/12 Suomiliiga runkosarja @ Kelowna Rockets, 1/12 Suomiliiga runkosarja @ Kuolevat Ritarit, 3/12 Hokisarja @ Spirits





Hyökkääjät:

natsi, Röge, Rolf, qmi

Puolustajat:

Anarcho, eme, Fath, strike

PS. viime viikolla hävinneet 4vs4-pelimme olemme hävinneet, kun olemme pelanneet ilman puolustajaa, joka on ollut mökillä. Hän kuitenkin palasi sieltä tänään joten siinä ei ole enää ongelmaa :) Joukkueen keski-ikä on suht nuori, (17,85v) mutta se ei vaikuta asiallisuuteen millään tapaa. Uskomme että osan porukan nuoruudesta on hyötyä, sillä heillä on hyvin aikaa keskittyä kiekkoon. Todettakoon vielä, ettei 1.divarilla ole mitään menetettävää, mikäli he ottavat alienit mukaan taistelemaan paikasta liigaan.

Pelaajat:
natsi
Fath
eme
Anarcho
Rolf
Röge
qmi
strike

-Kiitos-
edit.1 strike lisätty kokoonpanoon
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan Divariin kaudelle 1/2014
humble

13.10.2013 18:30
Seal Team Six - tulevaisuuden menestystarina


- Joukkueen nimi: Seal Team Six
- Perustamisajankohta: 15.7.2013
- Perustaja: Crowe (humble)
- Pelatut ottelut: n 250
- Lyhenne: ST6
- Vastuuhenkilöt: humble (pvh), Jerba (vh), KUGI (vh)
- IRC-kanava: #ST6
- Pelipaidat:
Koti: musta - vihreä - musta ( 8 )
Vieras: musta - harmaa - musta ( 8 )

Pieni pala historiaa

Kaikki lähti heinäkuussa liikkeelle, kun minä (humble) olin jo jonkin aikaa pyöritellyt ajatusta omasta joukkueesta. Oikeastaan olin pyörittellyt sitä aika kauan, mutta Jerusalem ajoi pitkän aikaa vähän samaa asiaa. Aluksi otin kavereita ja tuttuja pelaamaan kakkosnickeilä, mutta homma kuivui tässä muodossa nopeasti kasaan. Pari viikkoa joukkueen perustamisesta, elokuun vaihteessa, meillä tuli Pihusanin kanssa sattumalta puheeksi tämä joukkue ja päätimme lähes samantien viedä homman uudelle tasolle. Olemme alunperin tulleet toisillemme tutuksi parin kauden aikana Jerusalemissa.

Saman illan tai lähinnä yön aikana laitoin etusivulle joukkuehakuilmoituksen, mikä olikin menestys. Hakemuksia tuli reilusti enemmän kuin mitä Jerusalemin aikoina yleensä sain. Positiivista oli huomata se, että kiekkouran aikana kertyneitä tuttavia oli vapailla jaloilla ja mielellään tulossa meidän riveihimme. Ensimmäisen viikon aikana kävi jo heti selväksi, että joukkue saadaan luotua pitkälti vanhojen suhteiden kautta. Lisäksi kävi myös ilmi, että joukkueesta tulee hyvin ex-Jerusalem painotteinen. Ensimmäisten parin viikon aikana joukkueessa kävi kaiken näköistä yrittäjää pelin tai parin verran, mutta runkoon ei silloin viel juurikaan uusia pelimiehiä tarttunut.

Nykyhetki

Tilannehan on nyt se, että joukkueessa on viisi vanhaa Jerusalemin pelaajaa, eli yli puolet. Suurimmalla osalla on jonkun joukkuelaisen kanssa satoja pelejä jo entuudestaan alla. Tämä on antanut loistavan lähtökohdan luoda toimiva ja etenkin rennon ilmapiirin sisäistävä joukkue. Paljon yhteispeliin perustuva pelityylimme on ollut myös mahdollista ajaa sisään, sillä sitä ei aivan tyhjästä tarvitse rakentaa.

Kokoonpano on tällä hetkellä siinä pisteessä, ettei suuremmin tarvitse murehtia. Jokainen on hyvin aktiivinen, joten pärjäämme tällä tuttavapiiristä koostuvalla rungolla sekä muutamalla vahvistuksella. Tietysti tulevaisuudessa saattaa tulla tarvetta täsmähankinnalle tai useammalle, mutta nykyisilläkin mennään vielä pitkälle. Meistä yli puolet on ollut uransa aikana ainakin jossain vaiheessa jonkun joukkueen johtohommissa, joten tiedämme lähes kaikki konkreettisesti, mitä toimivan joukkueen luotsaus vaatii.

Vahvat tuttavuussiteet takaavat myös sen, että joukkue on erittäin vakaa. Hajoamista on tällä hetkellä edes turha miettiä. Kaikki ainakin väittävät viihtyvänsä, joten miksemme jatkaisi nykyisellä muotilla pitkään. Olemme ennenkin pelanneet ongelmitta kausia, joten miksipä jatkossakaan aiheuttaisimme niitä itsellemme.

Asiallisuus

Pääprioriteettejämme on käyttäytyminen mallikkaasti. Olen tehnyt selväksi kaikille, ettei minkään tapaisiin perseilyihin ole varaa. Eikä ole tarvinnut matkan varrella enää muistutella käyttäytymisestä, sillä korkeahko ikä suurimmalla osasta pelaajistamme tuo jo uutta perspektiiviä pelaamiseen. Hankalaa on meidän joukkueella kiekon takia suuttua, mitä nyt hetken mieltä kismittää, jos peli ei kulje. Yhdelläkään pelaajistamme ei ole myöskään niitä kuuluisia luurankoja kaapissa, joten miksipä kukaan lähtisi enää perseilemään.

IRC

Minä olen luonnollisesti päivän aikana tunteja IRCssä, mutta joukkueemme muutkin pelaajat pyörivät siellä melko hyvin. Muita pelaajia ei välttämättä aivan päivittäin näy, mutta edellytyksiä tähän kuitenkin löytyy. IRCn käyttö ei tule olemaan missään kohtaa kompastuskivenä.

Miksi juuri ST6?

Hyvät taustat ja pitkän historian omaavat pelaajat ovat lyöttäytyneet nyt yhteen ja lähteneet luomaan uutta menestystarina, joten miksipä heille ei tarjottaisi mahdollisuutta siihen. Itsessään Seal Team Six on uudehko joukkue, mutta pelimäärän taakse kurkistaminen on myös sallittua. Jerusalemin kolmikko humble-Pihusan-KUGI pelasi Suomiliigassa ongelmitta, joten miksi nyt tilanne muuttuisi, kun mukana on vielä idefix ja Purfect, jotka ovat niin ikään ex-jeruja. Ferrarista tutut Tutka, Jerba (Määd) ja Pavezkin (Toad) ovat jo entuudestaan tuttuja toisilleen sekä meille muille, mikä tuo lisää vakautta ryhmäämme. Joukkuettamme voisi pitää Jerusalemin ja Ferrarin johtojen fuusiona.

Nykykiekko on siinä pisteessä, ettei vanhoja ja perinteisiä joukkueita pyöri enää juurikaan liigattomina. Meistä lähes jokaisella on vyöllään jo useita liigapelejä, osalla kymmeniä ja toisilla jopa kolminumeroisia. Olemme rungon osalta pelanneet jo kauan ongelmitta yhdessä ja pitäneet tiiviisti yhtä, tällä kertaa olemme vain eri paidassa kuin missä aikaisimmilla kausilla ollaan totuttu. Mielestäni uudehko joukkue, jonka perustana on vahva tuttavuussuhde, on nykyaikaa kiekossa, joten en antaisi sen olla karsintapaikkaa harkitessa esteenä, korkeintaan hidasteena.

Meillä on tosiaankin hyvä joukkuehenki, joka tulee varmasti näkymään tulevaisuudessa entistä paremmin ulospäin. Tarjoamme vastustajille mukavan peliseuran niin kentän puolella kuin sen ulkopuolellakin. Aktiivisuutemme riittää heittämällä liigan asettamiin deadlineihin ja tiukan paikan tullen pystymme sopimaan peliajoista näppärästi. Olemme kaikin puolin mukava, rehti, vakaa sekä tarvittavan taitotason omaava joukkue, joten tältä osin koen joukkueemme juuri oikeaksi Kiekkoliigaan.
Alunperin suunnitelmiimme kuului omien taustojeni ja pitkien Suomiliiga ja Hokisarja kokemusten jälkeen, mutta nyt pienennetty? Divari nosti mielenkiintoa tähän suuntaan. Motivaatio kokea Kiekkoliiga vielä uran viimeisinä vaiheina on suuri, joten hieman viime tingassa laitan hakemuksen nyt sittenkin Kiekkoliigaan.

Pelaajisto

humble
Ikä: 17
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: humble
Liigakokemukset:
http://eliittiliiga.net/pelaajat?id=318
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=869
http://kiekkoliiga.net/pelaaja/2182
+ HHL & OHL

Pavezkin
Ikä: 20
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Toad
Liigakokemukset:
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=832 (Toad)
http://eliittiliiga.net/pelaajat?id=233
+ OHL & HHL

idefix
Pelipaikka: hyökkääjä
ikä: 21
mIRC: idefix^
Liigakokemukset:
http://hhl.arkku.net/index.php?sivu=pelaaja&id=639
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=398
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/5508
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=2822&kaus i=23
+CHL 1/10

KUGI
ikä: 22
pelipaikka: hyökkääjä
irc: kugi
liigakokemus: http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=875
hoki-liigaa aika monta peliä, mutta mistä ne nyt kaivaa :O

Pihusan
Ikä: 23
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: Pihusan
Liigakokemus:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2765&kausi=25
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=986
+ AHL, WHL, WAHL

Nick: Tutka
Ikä:22
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemukset:
OHL# 2/09 Runkosarja @ Ferrari
OHL# 4/09 Runkosarja @ Kings
OHL# 1/10 Runkosarja @ Ferrari + Allstars puolustaja
OHL# 2/10 Runkosarja @ Ferrari
Kiekkoliigan 4. divarin 3/10 @Ferrari + Allstars puolustaja
Kiekkoliigan 3. divarin 1/11 @ Ferrari
Suomiliigan Runkosarja 2/12 @ Ferrari
Suomiliigan Playoffs 2/12 @ Ferrari + Allstars puolustaja
Suomiliigan Runkosarja 3/12 @ Ferrari
Suomiliigan Playoffs 3/12 @ Ferrari
Suomiliigan Runkosarja 1/13 @ Ferrari
Kiekkoliigan 2.divari 2/13@ Lucky Eagles (Tutka81)
Kiekkoliigan 2.divaricup 2/13@ Lucky Eagles (Tutka81)

Purfect
ikä:20
Pelipaikka:hyökkääjä
IRC:Purffee
Liigakokemukset:http://www.hokisarja.arkku.net/index.php?s=pelaajat&pe laaja=429
http://wahleague.net/pelaajat.php?id=678
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2498&kausi=23
http://eliittiliiga.net/pelaajat?id=222
http://suomiliiga.fi/pelaajat?id=489
+HHL&THL

Nick: Jerba (aka Määd)
Ikä: 20
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Maad
Liigakokemukset:
HHL@ Tappara/Maatullin Hurjat
OHL@ Ferrari
Kiekkocup@Maatullin Hurjat
3. Divari@ Los Bombaredos
2.divarin karsinnat @ Los Bombaredos
Hoki-liiga@ Los Bombaredos (pronssia)
Suomiliiga@ For The Win/Somersby/Ferrari

Pelaajalistat:
idefix
KUGI (Fas)
Pavezkin
Purfect
Jerba (Reje)
humble
Pihusan
Tutka
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan Divariin kaudelle 1/2014
Anonymous

14.10.2013 22:56
Pahoittelut myöhäisestä hakemuksesta Kiekkoliigan Divariin kaudelle 1/14. Joukkuevähennysten myötä meidän motivaatiomme Kiekkoliigaan nousi räjähdysmäisesti, joten päätin joukkueen johtajana rukoilla mahdollisuutta päästä karsintoihin.
Kahden vuoden tauon jälkeen Pirut palasi n. puoli vuotta sitten takaisin kentille, hyvällä menestyksellä. Eliittiliigan runkosarjan voitto, piste-, maali-, sekä syöttöpörssin voitto Pirujen pelaajille. Playoffsit ovat vielä toki kesken, mutta uskoisin että jonkinlaisen mitskun Pirut tulee nappaamaan. Pelejen pelaamisessa ei ollut ongelmia vaikka kokoonpano koostuikin vain kuudesta pelaajasta.
Miksi meidät Divarikarsintoihin?
- Tasokas joukkue, pystymme haastamaan kiekossa kenet tahansa hyvällä menestyksellä kaikilla formaateilla
- Erittäin aktiivinen ydinporukka ja joukkueen johtaja (BOGDAN) takaa kyllä pelejen pelaamiset ajoissa
- Asiallisuus ja herrasmiessäännöt hallussa, siinä missä muillakin!!
- Suuri motivaatio Kiekkoliigan huipulle (kaikki edellytykset on) haastamaan Kiekon parhaimpia joukkueita pelaajineen
- Kaikki pelaajamme ovat Kiekkoliigaa pelanneet ja tiedämme kuinka homma toimii
- Jutskaillaan päivittäin Whatsapissa -> meidän kanssa on erittäin helppoa sopia pelejä ihan milloin vain

Joukkueen nimi: Pirut
Perustamisajankohta: 13. kesäkuuta 2007
Pelatut ottelut: 3000
Päävastuuhenkilö: Bogdan
Vastuuhenkilö: Kalezki

Pelaajat:
Nimi: Bogdan
Ikä: 20
Pelipaikka: Puolustaja
Kiekkoliiga cock: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2281&kausi=32
Nimi: Kalezki
Ikä: 18
Pelipaikka: Hyökkääjä
Kiekkoliiga cock: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2207&kausi=32
Nimi: Jonizki (Barney)
Ikä: 18
Pelipaikka: Hyökkääjä
Kiekkoliiga cock: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=3688&kausi=32
Nimi: Huima
Ikä: 32? emt
Pelipaikka: Puolustaja
Kiekkoliiga cock: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1917&kausi=32
Nimi: nainen (pysti)
Ikä: 17
Pelipaikka: Hyökkääjä
Kiekkoliiga cock: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1884&kausi=32
Nimi: Tuhtis (Tuhto)
Ikä: 18
Pelipaikka: Puolustaja
Kiekkoliiga cock: http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=3140&kausi=32

Listana:
Bogdan
Kalezki
Jonizki (Barney)
Huima
nainen (pysti)
Tuhtis (Tuhto)

edit. Kryyker pois kokoonpanosta t. Johtokunta