Foorumi

Kiekkoliigan kehitystiimi
Anonymous

07.04.2005 16:58
Yleisön pyynnöstä on Kiekkoliigan johtokunta päättänyt perustaa kehitystiimin, jonka tehtävänä on antaa mielipiteensä Kiekkoliigaa koskevista asioista ja myös tuoda esille omia ideoita kehityksen takaamiseksi. Tiimin vetäjinä toimivat Arto, Rolsku ja Sharky.

Kehitystiimiin valitaan jokaisesta liigassa ja divarissa pelaavasta joukkueesta yksi edustaja. Näin kaikki joukkueet pääsevät tasapuolisesti vaikuttamaan äänestyksissä, joita järjestetään niin johtokunnan pyynnöstä, kuin myös tiimin sisällä keskustelua herättäneistä aiheista. Lopullinen sanavalta kaikessa päätöksenteossa on Kiekkoliigan johtokunnalla, mutta kehitystiimin mielipide on myös luvattu ottaa huomioon päätöksiä tehtäessä.

Kehitystiimillä on oma irc-kanava, joka on varattu aiemmista ehdotuksista keskusteluun ja uusien ideoiden esittämiseen vapaamuotoisemmin. Joukkueiden edustajien toivotaan olevan melko aktiivisesti paikalla. Kehitystiimille on myös varattu osio Kiekkoliigan foorumeilla. Äänestyksen lähestyessä sinne perustetaan oma topic, jossa on tiivistelmä käsiteltävästä aiheesta ja joihin kaikkien edustajien tulisi määräaikaan mennessä laittaa oma kantansa asiasta.

Teksti: Sharky

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.