Foorumi

Karsintahaku Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2013
Anonymous

30.09.2012 16:36
Erittäin hyvää syysiltaa teille kaikille vaan minunkin puolestani. On jälleen se aika kaudesta, kun karsintahaku seuraavalle kaudelle 2. Divariin pyöräytetään käyntiin. Paikkoja on tuttuun tapaan jaossa x määrä ja karsintoihin osallistuu x määrä hakeneita joukkueita. Paikkojen määrään vaikuttavat mm. lopettaneiden joukkueiden määrä sekä hakeneiden joukkueiden yleinen taso. Karsintojen pelaamisjärjestelmä on myös tiedossa vasta myöhemmin.
Hakuaika alkaa nyt ja loppuu sunnuntaina 7.10. klo. 18.00. Karsintoihin valittavat joukkueet julkaistaan myöhemmin kyseisen illan aikana. Karsintaottelut saa aloittaa saman illan aikana, heti joukkueiden julkaisemisen jälkeen.
Kiekkoliiga tarjoaa nykyään joukkueilleen yhä monipuolisempaa ja kattavampaa tilastotietoa sekä oman että muiden joukkueiden peliesityksistä kauden aikana. Perinteisten henkilökohtaisten tehotilastojen rinnalle on tuotu viimeisien kausien aikana mm. kuntopuntari sekä monipuoliset hyökkäys- ja puolustustilastot. Tilastot päivittyvät reaaliajassa pelattujen pelien kanssa ja ne ovat tarkasteltavissa sarjatasoittain. Tämä tarjoaa sekä yleisellä tasolla mukavan lisän toimintaan että mahdollisuuden joukkueille tarkastella tulevan vastustajansa viimeaikaista kuntoa sekä mahdollisia heikkouksia ja vahvuuksia.
Huom! Tuleviin karsintoihin on kuudella (6) parhaiten sijoittuneella Hoki-liigan, Hokisarjan sekä Suomiliigan joukkueella mahdollisuus lunastaa varma karsintapaikka ilman hakemusta pelkällä kokoonpanojen ilmoittamisella. Muitakaan joukkueita ei kuitenkaan unohdeta, vaan kaikki ovat edelleen tervetulleita hakemaan alaisuuteemme.
Divarikarsinnoilla on oma kanava IRCnetissä: #divarikarsinnat. Siellä voitte kysellä divarikarsinnoista ja niihin liittyvistä asioista. On erittäin tärkeää karsintojen alkaessa, että jokaisella joukkueella on paikalla mahdollisimman vahva edustus. On myös erittäin suositeltavaa järjestää vahva edustus kanavalle jo ennen karsintajoukkueiden valintaa, sillä tämä on hyvä tapa vakuuttaa valitsijat siitä, että joukkueenne on aina helposti tavoitettavissa ja hoitaa asiansa aktiivisesti.
Tässä muutamia asioita, joita painotetaan valintoja tehdessä:
- asiallisuus
- aiempi aktiivisuus eri liigoissa/4vs4-harkkapeleissä (3vs3-pelejä ei huomioida)
- pelillinen taso (rankingeja ei katsota)
Hakemukset karsintoihin vain ja ainoastaan tämän aiheen jatkoksi. Haluamme asiallisia ja informatiivisia hakemuksia, jotka on tehty huolella. Emme halua lukea hakemuksia, joissa lukee vain kyseisen joukkueen nimi, ja että haluavat kovasti 2. divariin.
Joukkueiden hakemuksissa tulee olla seuraavat tiedot:
- Joukkueen nimi
- Perustamisajankohta
- Pelaajien lukumäärä ja "elääkö" kokoonpano vielä
- Avoin kertomusosa, jossa joukkue esittää miksi juuri heidät tulisi valita mukaan divarikarsintoihin
- Joukkueen vastuuhenkilöt (päävastuuhenkilö + 1-2 varavastuuhenkilöä)
- Joukkueen tavoitettavuus (IRCnet)
- Joukkueen kokoonpano *
- Ei kierrätetä sitä vanhaa hakemusta eikä kopioida toisten hakemuksia
- Osallistumiset muihin sarjoihin. sijoitukset, pelaajien vaihtuvuus, onko pelit pelattu ajoissa loppuun
- Kiekkoliigan pelikokemus menneeltä kaudelta selvästi esiin, jos pelejä on yli viisi (5) kappaletta.
- Loppuun pelaajalista ilman muita infoja (helpompi copypasteta valitut tiimit pelaajineen uuteen topicciin)
* Kokoonpano tulee ilmoittaa nimitarkasti. Pelaajien mahdolliset kakkosnickit muissa karsintaporukoissa/Kiekkoliigan sarjoissa mainittava. Lisäksi tulee mainita jokaisen pelaajan kohdalla onko hän pelannut Kiekkoliigan alaisuudessa kaudella 3/12 ja missä joukkueessa.
Mahdolliset muutokset kokoonpanoissa pitää editoida omaan hakemukseen. Kokoonpanot menevät jäihin sinä hetkenä, kun päätökset mukaan otettavista joukkueista on tehty. Sen jälkeen pelaajia ei saa siis enää lisätä. Pelaajia saa poistaa kokoonpanosta kaikissa vaiheissa. Sama pelaaja saa olla vain yhden joukkueen kokoonpanossa, tuplaedustusta kahden tai useamman joukkueen riveissä ei saa olla. Kiekkoliigassa pelikiellossa olevia ei saa merkitä kokoonpanoihin.
* Mitä aikaisemmin hakemus on jätetty, sen paremmat mahdollisuudet on päästä mukaan karkeloihin, koska tarkkailijoille (joita on enemmän kuin minä) jää enemmän aikaa tutustua joukkueisiin ja kertoa havaintojaan.
* Hakemukseen tehdyt muutokset tulee pistää edit-rivillä hakemuksen loppuun aina muutoksia tehdessä.
*** HOX *** Haluamme teidän kiinnittävän erityistä huomiota kahteen Kiekkoliigan 2. Divarin karsintoja koskevaan sääntöön.
5. "Karsintoihin osallistuneen joukkueen kokoonpanoon kuuluva pelaaja, joka on pelannut edelliskaudella kuusi (6) tai enemmän ottelua Kiekkoliigan sarjoissa, on pelikelpoinen seuraavan kauden runkosarjan ensimmäisen kierroksen deadlineen asti ainoastaan omassa karsintajoukkueessaan, mikäli joukkue selvittää tiensä karsinnoista 2 .divariin. Pelaaja ei myöskään saa palata vanhan joukkueen kokoonpanoon tai saman sarjatason joukkueeseen erotessaan karsintajoukkueesta ensimmäisen kauden aikana. Jos kyseisen pelaajan joukkue ei tässä tapauksessa nouse 2. divariin, ei pelaaja täten ole seuraavalla kaudella pelikelpoinen Kiekkoliigassa. Tämä sääntö on säädetty siksi, etteivät karsintajoukkueet ottaisi riveihinsä Kiekkoliigasta kahmalokaupalla pelimiehiä varmistaakseen nousunsa sarjaan. Sääntö EI koske sarjapaikkaa puolustavia joukkueita, paitsi heidän värvätessä uusia pelaajia karsintoihin."
= 6 peliä tai enemmän Kiekkoliigassa 3/12 -> Olet sidottu karsintajoukkueeseen kaudeksi tai sivussa koko kauden!
6. "Karsinnat läpäisevän joukkueen pelaajat lasketaan kuuluvaksi seuraavan kauden kokoonpanoon, lukuunottamatta 2. divarin joukkueita, joiden pelaajat pelasivat edellisellä kaudella kyseisessä joukkueessa."
= Liityt joukkueeseen karsintojen jälkeen -> Käytät ainoan siirtosi. Eroat karsintajoukkueesta ja liityt toiseen Kiekkoliigan joukkueeseen ennen kauden alkua -> Käytät ainoan siirtosi.
Suosittelemme myös kiinnittämään huomiota joukkueen vastuuhenkilöiden valitsemiseen jo karsintoihin hakiessa!
Johtokunta palvelee kaikissa kysymyksissä IRC:ssä kanavalla #johtokunta. (IRCNet)
Onnea kaikille hakijoille sekä hyvää syksyä!
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2013
Anonymous

30.09.2012 19:54
Löylynheittäjät Kiekkoliigaan
Joukkue: Löylynheittäjät
Perustettu: 29.4.2005
Lyhenne LH
Vastuuhenkilöt: Kaspar (pvh), Bröms, .Keksi.
Pelatut harjoitusottelut: ~7100
IRC: #loylynheittajat
Kotipaita: keltanen - musta - pinkki ( 8 )
Vieraspaita: musta - keltanen - pinkki ( 8 )
Historia
Menasor perusti Löylynheittäjät keväällä 2005, ja joukkueessa pelasi mm. extremer, Jurma, Ermac, Kapis ja jänö. Joukkue pelasi harjoitusotteluita ja Datsun-Liigan ja Saunaliigan karsintoja, joista jälkimmäiseen irtosi sarjapaikka, mutta joukkue ei vastaanottanut sitä sarjauudistuksen myötä.
Löylynheittäjät haki SHL:n ensimmäiselle kaudelle 1/2007 ja pääsi myös playoffeihin, josta ei menestystä tullut. Toinen kausi sujui hieman heikommin, jolloin tuloksena oli runkosarjassa yhdeksäs sija. Joukkue lopetti toimintansa näiden kausien jälkeen toviksi.
Joukkueessa alkoi uudet tuulet vuonna 2008, kun Kaspar ja Donovan alkoivat kasaamaan joukkuetta uudelleen. Joukkue pääsi vuoden lopussa IKS:an, jossa se pelasi kaksi kautta. Niiden kausien jälkeen joukkue haki takaisin SHL:en, jonne sarjapaikka saavutettiin. Joukkue sijoittui ensimmäisellä kaudella neljänneksi, joka tarkoitti playoff-paikkaa ja paikkaa sarjauudistuksen kokeneen Kiekkoliigan 1. divarin karsintoihin. Play-offeista ei tullut tulosta, eikä myöskään divarikarsinnoista, joten Löylynheittäjät aloittivat seuraavan kauden 2. divarista.
Debyyttikausi Kiekkoliigan alaisuudessa meni hyvin ja paikka divarikarsintoihin avautui jälleen, mutta Frankfurt Lions oli tuolloin 2-1-otteluvoitoin parempi. Seuraava kausi meni todella penkin alle uudistuneen kokoonpanon kanssa, ja kauden jälkeen joukkue joutui 2. divarikarsintoihin, joista paikka 2. divarissa säilytetään. Kolmannella kaudella joukkue sijoittui 2. divarissa kymmenenneksi, mikä tarkoitti suoraa säilymistä. Neljännellä kaudella 3/2010 joukkue sijoittui yhdeksänneksi.
Joukkueen kokoonpano muuttui paljon ja seuraavalla kaudella Kiekkoliigassa joukkue saavuttaa parhaimman sijoituksensa, joka oli kahdeksas ja paikka divarikarsintoihin. Vastaan asettui runkosarjan voittaja Neal Chaucer, joka menee jatkoon otteluvoitoin 3-0. Seuraavalla kaudella joukkue sijoittuu kuudenneksi, mutta jälleen paikka 1. divarissa ei aukea. Toistaiseksi viimeinen, 7. kausi, alkoi 2011 ja joukkue sijoittua 8. sijalle ja päättää vetäytyä sarjasta ja päättää 3 vuoden aktiivipelailut siihen.
Vanhat Löylynheittäjät, Kaspar, Select ja Abreu, päättivät jatkaa joukkueen pitkää uraa 2012 kesällä. Joukkueeseen värvättiin muutamien vuosien aikana keräytyneitä pelitovereita ja joukkue haki Suomiliigan alaisuuteen.
IRC, aktiivisuus, asiallisuus
Joukkueessa on loistava IRC-aktiivisuus, mikä tarkoittaa että lähes jokainen pelaaja käyttää irkkiä päivittäin. Joukkueella on oma kanava #loylynheittajat.
Joukkue on aktiivinen iltapäivisin ja iltaisin ja pelit painottuvat 4vs4-peliformaatille. Aktiivisuudesta huolimatta joukkue ei välttämättä aina jaksa pelata harjoitusotteluita, vaan pyrkii pelaamaan liigaotteluita mielummin, mikä näkyy ajoittain harjoituspelien vähyytenä. Joukkue on pelannut vuosia liigoissa kaatumatta, joten pelit tulee pelattua ajallaan.
Joukkue pyrkii olemaan mahdollisimman reilu kanssapelaajia kohtaan. Välillä tulee ylilyöntejä, mutta tavoitteenamme on panostaa asiallisuuteen tulevina kausina enemmän.
Miksi meidät Kiekkoliigan alaisuuteen?
Joukkueemme on kovatasoinen sisältäen useita pelaajia, joilla kokemusta on Kiekkoliigan alaisuudesta liigasta alempiin divareihin, joiden lisäksi kokemusta löytyy myös mm. Hoki-liigasta, SHL:sta ja Suomiliigasta. Joukkueemme pelaa viihdyttävää kiekkoa, enkä epäile potentiaaliamme nousta lähikausina ylöspäin karsintojen kautta. Joukkueessa vallitsee hyvä henki ja joukkue on hoitanut liigaottelunsa ajallaan, joten kaatumisriski on olematon.
Pelaajat
Nick: Kaspar (PAGUEL)
Ikä: 20
Pelipaikka: Hyökkääjä
mIRC: PAGUEL
Liigailut:
http://iks.arkku.net/pelaaja.php?id=1954
http://shl-liiga.net/pelaajat.php?pelaaja=3331
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1743&kausi=29
http://suomiliiga.viuhka.fi/pelaajat?id=440
Nick: .Keksi. (Select)
Ikä: 19v
Pelipaikka: Hyökkääjä
mIRC: Select
Liigailut:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1557&kaus i=28
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/1546
http://suomiliiga.viuhka.fi/pelaajat?id=158
http://iks.arkku.net/pelaaja.php?id=1414
http://shl-liiga.net/pelaajat.php?pelaaja=3187
Nick: Zaryot
Ikä: 18
Pelipaikka: Hyökkääjä
mIRC: Zaryot
Liigailut:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=2567&kaus i=28
http://www.hokisarja.net/muut.php?s=pelaajat&pelaaja=884
http://suomiliiga.viuhka.fi/pelaajat?id=816
Nick: Mop (nuclear)
Ikä: 15
Pelipaikka: Puolustaja
mIRC: mop
Liigailut:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=2839&kausi=28
http://suomiliiga.viuhka.fi/pelaajat?id=29
Nick: Morfeo
Ikä: 16
Pelipaikka: Puolustaja
mIRC: Morfeo
Liigailut:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=2449&kausi=28
http://suomiliiga.viuhka.fi/pelaajat?id=384
http://www.servut.us/sihvonen/ohl/index.php?sivu=pelaaja&id=136
Nick: Bröms
Ikä: 20v
Pelipaikka: Puolustaja
mIRC: Broms
Liigailut:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2606&kausi=29
http://suomiliiga.viuhka.fi/pelaajat?id=372
Nick: Abreu(ALFAUROS)
Ikä: 19v
Pelipaikka: Hyökkääjä
mIRC:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2399&kausi=29

Pelaajalista:
Mop   
Kaspar
.Keksi.
Abreu
Bröms
Zaryot
Morfeo
EDIT: Kasparin liigailut laitettu linkkeinä
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2013
Anonymous

02.10.2012 20:31
Viimeiset Hitaat  mukaan taistelemaan karsintapaikasta!
Joukkueen nimi: Viimeiset Hitaat
Perustamisajankohta: 2.4.2011
Vastuuhenkilöt: playa (pvh), Overkill
IRCnet: vh.tk
Harjoitusottelut: 600+
Kotipaita: musta-tum.sininen-valkoinen (1)
Vieraspaita: tum.sininen-valkoinen-musta (1)
Tausta
Joukkue perustettiin playan toimesta keväällä 2011. Ennen joukkueen varsinaista
perustamista joukkueen perusrunko oli jo selvillä, sillä jo aikaisemmin samoissa
joukkueissa aikaa viettänyt playa-Overkill-Endras -akseli oli valmis lyömään hynttyyt yhteen.
Joukkue perustettiin ja harjoitusotteluita alettiin pelaamaan, aluksi 3vs3 -formaatilla.
Alku oli joukkueelta loistava, sillä voittoja tuli voittojen perään, joitain tappioita toki unohtamatta.
Pelaajahaku laitettiin käyntiin ja mielenkiintoa joukkuetta kohtaan riitti hyvin. Haaviin tarttui
Overkillin vanha joukkuekaveri Polar Bearseista; tonza a.k.a levite, sekä monelle sillä hetkellä
suhteellisen tuntematon bartowski, joka myöhemmin tunnettiin Kuoletuksesta ja Hollowista.
Harjoituspelejä pelattiin, pääosin voitokkaasti.
Tuli aika Kiekko Cupin, johon joukkue haki mukaan. Kiekko Cupissa pelit lähtivät loistavasti käyntiin. Aluksi kaatui Blackhearts runsasmaalisissa voitoissa,
tämän jälkeen Kuoletus ja Knightclub tiukemmissa sarjoissa. Joukkueen sisällä alkoi kuohua, pientä ylimielisyyttä ehkä?
Tämä aiheutti tonzan potkimisen joukkueesta sekä Overkillin lähtemisen, isot egot eivät mahtuneet samaan jengiin enää.
Vastoinkäymisten ja siirtorajan umpeutumisen vuoksi joukkueeseen tuli pelaajakato, joten Kiekko Cup jouduttiin
jättämään kesken ja luovuttamaan silloiselle Evolution uvexille helppo jatkopaikka.
Tällöin joukkue pirstaloitui ja pelaajat lähtivät haistelemaan uusia tuulia, välillä pelaten Hitaissakin keskenään.
Viimeisten Hitaitten ensimmäisen aikakauden jälkeen pelaajat levittäytyivät pitkin kiekkoliigaa
ja kaveriporukoita. Osa pelasi yhdessä, 2nickaillen tai ykkösnickjoukkueissaan. Jotkut taukoilivat
ja etsivät muitakin aktiviteettejä vapaa-ajallensa.
Uusi tuleminen
Älynväläys, tämä mukava tunne, kävi läpi playan ja Overkillin tutkimattomia aivolohkoja syksyllä 2012.
Viimeiset Hitaat tulivat takaisin, joidenkin iloksi ja joidenkin vihaksi. Pakka koottiin takaisin
huippunopeaan ja pelejä alettiin heti tykittämään täydellä teholla, voittoja, tappioita ja voittoja.
Huippuaktiivisesti, asiallisemmin, pelkäämättömästi ja hyvällä hengellä tahkotut harjoituspelit
toivat mieleen vielä jotain lisää, Kiekkoliigan sarjat, kiekonpelaajan päällimäinen tavoite.
Kaikki kävi niin äkkiä.
Miksi juuri meidät tulisi valita?
Kaksi sanaa; kunnianhimo ja potentiaalisuus. Olemme yksi kiekon aktiivisimmista joukkueista
tällä hetkellä ja kehitymme peli peliltä. Pelaajat sitoutuvat joukkueeseen 100-prosenttisesti.
Pelien pelaamattomuuden kanssa ei ikinä tule olemaan ongelmaa meidän puolestamme. Pelaamme
kovatasoista kiekkoa, joka voi johtaa mihin vain. Haluamme pelaamaan Kiekkoliigan alaisuuten, koska
haluamme joskus olla siellä kovimmalla tasolla, kovimmissa peleissä, kovempana kuin koskaan.
Asiallisuus
Olemme olleet monesti suurennuslasin alla käytöksemme kanssa. Ihmiset oppivat ja nuorista rääväsuista
kasvaa aikuisia miehiä. Olemme oppineet pitämään asiat päämme sisällä ja tiimipuheella. Olemme
valmiita todistamaan tämän puheen ja oppimisen tulevaisuudessa. Menneitä ei voi muuttaa, eihän?
Tavoitettavuus
Joukkueemme vastuuhenkilöt, sekä muutama muu jäsen ovat aktiivisesti ircissä, joten joukkue on helposti tavoitettavissa.
Myös kiekosta saa kiinni msg:llä ja tarvittaessa notella. Joukkueen sisäinen yhteys ja pelien sopiminen onnistuu myös facebookissa, sekä puhelimitse.
Pelaajat
Nimimerkki: playa
Ikä: 19
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: playa-
Kokemus Kiekkoliigasta:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1821&kausi=29
Nimimerkki: Overkill
Ikä: 20
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: Overkill
Kokemus Kiekkoliigasta:
http://kiekkoliiga.net/pelaaja/2761
Nimimerkki: Endras
Ikä: 18
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: endras
Kokemus Kiekkoliigasta:
http://kiekkoliiga.net/pelaaja/1489
Nimimerkki: Litmanen
Ikä: 19
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: -
Kokemus Kiekkoliigasta:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1285&kausi=28
Nimimerkki: tonza
Ikä: 17
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: -
Kokemus Kiekkoliigasta:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=3055&kausi=29
Pelaajalista
playa
Overkill (Yli 6 ottelua joukkueessa Huittisten Huima)
Endras
Litmanen (2 ottelua joukkueessa Delirium Tremens)
tonza
Kokoonpanoomme tulee muutoksia, sillä kauden päätyttyä joukkueeseen liittyy pelaaj(i)a.
EDIT1: Tekstiin korjauksia
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2013
Kapanen

04.10.2012 14:56
Metsän Kiekko karsimaan!

Perustiedot
Joukkueen nimi: Metsän Kiekko
Lyhenne: MK
Perustaja: pull4
Perustuspäivämäärä: 01.18.2006
Pelatut harjoitusottelut: 3089
Pelaajien lukumäärä: 9
Vastuuhenkilöt: temmee (pvh) & hese
Pelipaidat:
Kotipaita: valkea - kirkas vihr. - valkea (3)
Vieraspaita: pinkki - valkea - pinkki (4)

Historia
Metsän Kiekon taival alkoi, kun vuoden 2006 alussa tazzia ja entinen Metsän Kiekko-legenda Knzz istuivat koulun ruokalassa, ja päättivät perustaa Kiekko.tk-joukkueen, joka sai nimeksi Metsän Kiekko.
Aluksi joukkue oli huono, ja joukkue pelaili vain pelaamisen ilosta, mutta kun pikkuhiljaa pelit alkoivat sujua, ja kun jokaiselle löytyi oma rooli, Metsän Kiekko otti ensimmäisen ison harppauksensa kohti gloriaa.
Aikansa pelailtuamme lähes sama porukka siirtyi pelamaan Pepsodent OY:hyn, jossa joukkue alkoi hamuamaan kovempaa tasoa, joten joukkueeseen haettiin parempia pelaajia. Pepsodent OY:ssä pääsimme ensimmäistä kertaa pelaamaan liigaa, jolloin kohteena oli MHL.
Pepsodentin jälkeen osalle MetKin väelle tuli taukoa kiekosta. Osa lopetti, ja osa lähti eri joukkueisiin pelamaan. Kuitenkin eräänä kauniina kesäpäivänä jälleen alkoi Metsän Kiekolla pelaaminen, ja näitä pelejä pelattiin aina vuoden 2008 alkuun saakka, jolloin taas tuli pitempi tauko. Vuoden 2008 lopussa joukkue tunnettiin nimellä Murmansk IHT ja 4vs4 pelit tulivat kuviohin. Kuitenkin joukkue kaatui kun Knzz päätti lopettaa. Tiet erkanivat joksikin aikaa. Oli kuin kiekko olisi loppunut kokonaan.
Aloimme jälleen vuonna 2009 pelamaan lähes samalla porukalla, mutta ykkösnickeillä. Päätimme hakea joukkueellamme liigajäille ja pääsimmekin pelamaan juuri perustettua Central Hockey Leagueta kausilla 1/10 ja 2/10. Kaudella 1/10 sijoituimme seitsemänneksi, jääden niukasti playoffeista, mutta kausi osoitti kuitenkin, että Metsän Kiekolta onnistuu liiga-asioiden hoitaminen kunnolla. Kausi 2/10 olikin sitten edelliseen kauteen verrattuna täysin päinvastainen - katastrofi. Pelasimme suunnilleen kaikki 1. kierroksen ottelut alle viikossa, ja oltiin jopa taistelemassa runkosarjan voitosta. Kuitenkin jostain syystä vastuuhenkilöt päättivät lopettaa kiekon.
Katastrofin jälkeen Metsän Kiekko eli hiljaiseloa aina kesään 2010 asti. Tazzia päätti koota taas Metsän Kiekon, ja pyysikin vanhan tutun, Hidalgon mukaan. Kahdestaan he kokosivat hiljalleen MetKin takaisin jaloilleen, ja todella pian he saivat suuren avun, kun pyysivät vanhaa tuttua Holdenia takaisin joukkueeseen. Osa vanhoista tutuista pelaajista päätti myös palata tuttuun MetKi-paitaan. Kokoonpano alkoi näyttämään hyvältä, ja olemmekin jo hyvän aikaa pelailleet samalla kokoonpanolla 4vs4-peliformaattia.
Pääsimme vuoden 2010 lopussa pelaamaan Suomiliigan ensimmäistä kautta. Olemme pelanneet kyseistä liigaa nyt peräti seitsemän kauden ajan jokseenkin menestykseekkäästi, josta saldona mestaruus sekä hopea. Nyt on kuitenkin uusien tuulien aika.

Aktiivisuus & asiallisuus
Pienehköjä asiallisuusongelmia on aiemmin ollut, mutta ne ovat menneitä joten turhista huuteluista ei ole enää pelkoa. Aktiivisuutemme on useimmiten todella kovaa, ehkä jopa sen ansiosta että pakkamme on näinkin tiivis. Ymmärrettävää on, että oikean elämän kiireet verottavat satunnaisesti aktiivisuutta, mutta ainakin todisteena aktiivisuudestamme on se, ettei liigapelejä ole jäänyt rästiin.
Jokainen henkilö on toisilleen tuttu jos ei kiekosta aiemmin niin sitten ihan ihka oikean elämän puolelta joten pelien sopiminen onnistuu helposti.
IRC
Joukkueemme IRC-kanava on #metki.
Vastuuhenkilöt käyttävät irciä joka päivä, sekä muutkin pelaajat suhteellisen usein.

Miksi juuri meidät Kiekkoliigaan?
Olemme joukkue, joka hallitsee ennen kaikkea asiallisuuden ja aktiivisuuden, mutta olemme myös kunnianhimoinen joukkue, joka lähtee hakemaan Kiekkoliigasta menestystä, sekä pelillistä kokemusta. Pelillinen tasomme on hyvää, ja tarjoammekin kaikille vastustajille hyvän vastuksen. Joukkueemme peli perustuu suurelta osin todella hyvään joukkuepeliin, ja joukkueessamme vallitsee hyvä joukkuehenki. Joukkueemme kykenee pelaamaan pelinsä ajallaan, eikä riskiä joukkueen kaatumisesta ole, koska pelaajat ovat huippuaktiivisia. Pelaamme jo seitsemättä kautta Suomiliigassa, ja olemme hoitaneet liiga-asiamme kunnolla, joka vahvistaa myös käsitystä pelien hoitamisesta.

Pelaajat

Nick: Lay (yli 5 ottelua joukkueessa Los Bombarerdos)
Ikä: 17
Pelipaikka: Hyökkääjä
mIRC: Dipsu-
Liigailut:
http://suomiliiga.viuhka.fi/pelaajat?id=352
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2799&kausi=29

Nick: Hauhtonen
Ikä: 15
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: YLIJUMALA
Liigakokemukset:
http://suomiliiga.viuhka.fi/pelaajat?id=898
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=3347&kausi=29
http://www.hokisarja.net/muut.php?s=pelaajat&pelaaja=84
http://www.hokisarja.net/muut.php?s=pelaajat&pelaaja=995

Nick: hese (vastuuhenkilö)
Ikä: 16
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: hesew
Liigakokemukset:
http://kiekkoliiga.net/pelaaja/2801
http://suomiliiga.viuhka.fi/pelaajat?id=651
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/6005

Nick: Vlasak
Ikä: 18
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: -
Liigakokemukset:
http://suomiliiga.viuhka.fi/pelaajat?id=590
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2534&kausi=29

Nick: temmee (päävastuuhenkilö)
Ikä: 17
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: temmee
Liigakokemukset:
http://suomiliiga.viuhka.fi/pelaajat?id=134
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=3056&kausi=26
http://hhl.arkku.net/index.php?sivu=pelaaja&id=717
http://wahleague.net/pelaajat.php?id=343

Nick: Levitt (Amenra)
Ikä: 17
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: Amenra
Liigakokemukset:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2104&kausi=29
http://suomiliiga.viuhka.fi/pelaajat?id=620
http://www.hoki-liiga.net/fi/members/5083

Nick: Bry
Ikä: 17
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: Bry
Liigakokemukset:
http://suomiliiga.viuhka.fi/pelaajat?id=896
http://hokisarja.net/muut.php?s=pelaajat&pelaaja=640

Nick: Sloggi
Ikä: 17
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: Sloggi
Liigakokemukset:
http://hokisarja.net/muut.php?s=pelaajat&pelaaja=641
http://5stars.viuhka.fi/index.php?s=pelaajat&pelaaja=701
http://suomiliiga.viuhka.fi/pelaajat?id=884

Nick: GHT
Ikä: 17
Sukupuoli: Mies
Pelipaikka: Puolustaja
IRCnet: GHT/GHT-
Liigakokemukset:
http://suomiliiga.viuhka.fi/pelaajat?id=897
http://wahl.kiekkoliiga.net/pelaajat.php?id=139
http://whl.kiekkoliiga.net/pelaajat.php?id=381
http://ahl.kiekkoliiga.net/pelaajat.php?id=489
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2276&kausi=29

Pelaajalista:
temmee
hese
Lay
Levitt
Vlasak
Hauhtonen
Bry
Sloggi
GHT
E: Linkit
E2: Pelaajalista
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2013
Anonymous

06.10.2012 17:08
Rykälätty takaisin Kiekkoliigan alaisuuteen!
Joukkue: Rykälätty
Lyhenne: Rykis
Perustettu: 2005-01-04 10:52:25
Perustaja: Pena
Päävastuuhenkilö: Staf
Vastuuhenkilöt: Tupi, HerraJ
Pelatut ottelut: Played: 6500, Wins: 3110, Draws: 892, Losses: 2498(03.10.2012)
Koti: Musta - Vihreä- Vihreä (3)
Vieras: Vihreä- Musta - Musta(3)
Keski-ikä: 19
IRC-kanava: #Rykälätty

- Historia / Tietoa
Rykälätty omaa pitkän historian liigojen alaisuudessa. Rykä on pelannut monta kautta kiekkoliigan alaisuudessa ja aina pärjännyt hyvin, yhtä kautta lukuun ottamatta. Sen jälkeen joukkueessa alkoi alamäki ja myöhemmin monet pelaajat lopettivat kiekkoilun ja old Rykälätty hajosi.
Staf päätti jatkaa kiekon peluuta ja koittaa nostamaan Rykää uuteen uskoon, uusilla sekä joillakin vanhoilla pelaajilla. Olemme pelanneet jo paljon 44 pelejä, päätimme yhdessä hyvien 4vs4 pelien jälkeen, että voisimme hakea liigaan jos paikka vain meille aukeaisi ja olemme nyt valmiita lähtemään liigajäille! Tulemme varmasti pelaamaan kaikki pelimme huolella loppuun asti, sillä olemme erittäin aktiivinen joukkue! Vaikka joukkueen kokoonpano on aika uusi, en nää estettä miksi emme voisi hakea karsintoihin. Pelillinen taso ja asiallisuus mielestäni sopivat juuri tähän liigaan!

Ikä ja asiallisuus:
Keskiäiltään olemme n.19 vuotiaita. Joukkue koostuu niin nuorista, kuin vanhoista. Olemme todella asiallisia ja otamme muut huomioon. Vaikka joukkue koostuukin nuorista pelaajista, asiallisuus Rykälätyssä on päätähuimaavaa! Olemme pyrkineet aina pelaamaan rehtiä peliä! Ei turhia huuteluja vaikka pelit menisivät huonosti.
IRC:
Joukkueen aktiivisuus ircissä on tyydyttävää. Koitamme nostaa päiväkerrallaan pelaajien aktiivisuutta! Vastuuhenkilöt käyttävät IRC:tä päivittäin ja heidät löytää omalta joukkueen IRC kanavalta. #Rykälätty
- Miksi juuri Rykälätty 2DivariKarsintoihin?
Staf, Tupi ja HerraJ on kasannut Rykälätyn uudestaan. Olemme saaneet mukavan porukan kasaan. Pelaamme enimmäkseen 4vs4 formaattia. Mikäli se ei ole mahdollista pelaamme myös siinä ohella 3vs3 pelejä, mutta mahdollisimman aina neluri pelejä, että hiomme hyvät taidot joukkueena tuleville liigamatseille. Pelit alkoivat 4vs4 formaatilla sujumaan sen verran hyvin, että tahtoisimme päästä aloittamaan liigajäät. Tahdomme palata liigajäille kovempana, kuin koskaan. Tuomme varmasti muillekkin sarjalaisille haastavan vastustajan! Vaikka joukkueemme koostuukin pienestä porukasta kaikki ovat erittäin aktiivisia ja pelit tulevat pelattua! Haluaisin myös tarjota osalle joukkueen pelaajille ”kuuluisuutta” jos pääsisimme liigajäille. Osa pelaajista ei ole isompiin liigoihin päässy koskaan pelaamaan.
Pelaajat
Nimi: Staf
IRC: Staf tai Staf-
ikä: 22
pelipaikka: Hyökkääjä
liigakokemus:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=1266&kausi=27
Nimi: Tupi
Ikä: 17
Paikkakunta: Tampere
Pelipaikka: Ylempipakki/Hyökkääjä
mIRC: tupri
Liigakokemus:
Hokiliiga 2/12 @Rockford Icehogs
Nimi: luksus
Ikä: 17
Paikkakunta: Rovaniemi
Pelipaikka: Ylempipakki/Hyökkääjä
IRC: luksuri
Kokemukset:
Hokisarja 2/11 @Generation
Hoki-liiga karsinnat 2/11 @Generation
Hoki-liiga 3/11 @Generation
Hoki-liiga karsinnat 3/11 @Generation
Hoki-liiga 4/11 @Generation

Nimi: Rasse
Ikä: 19
Paikkakunta: Helsinki
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemus: AHL, WHL, WAHL
Nimi: HerraJ
Ikä: 18
Paikkakunta: Turenki
Pelipaikka: Hyökkääjä
mIRC: HerraJ
Liigakokemus:
Hokisarja karsinat 4/11
Hokisarja 4/11 @Rockford Icehogs
Hokisarja 1/12 @Manhattan Diamonds
1.diva cup 3/12 @Club Of Härmä

Nimi: Afrojack
Ikä: 19
Paikkakunta: Helsinki
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: Afrojack/Afrojackie
Kokemukset: Hokisarja 2/12
Nimi: KivaHarri
Ikä: 17
Paikkakunta: Hämeenlinna
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: ire
Kokemukset: Hokisarja 2/12 @Saipa
Nimi: rämos
Ikä: 18
Paikkakunta: Espoo
Pelipaikka: Ylempipakki/Hyökkääjä
IRC: Baraja
Kokemukset:
WHL @Vladivostok Classics IHT
IKS @HC Tyrmäys
Nimi: Jage
Ikä: 18v
Paikkakunta: Tuusula
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: Jage
Kokemukset: -
Nimi: tsr
Ikä: 17v
Paikkakunta: Hämeenlinna
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: -
Kokemukset: -
Pelaajalista:
Staf
HerraJ
Luksus
Rasse
Rämos
Afrojack
Tupi
KivaHarri
Jage
tsr
Rykälätty kiittää ja toivottaa onnea muillekin hakijoille!
EDIT1: muutama virhekorjaus
EDIT2: tsr lisätty kokoonpanoon.
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2013
Anonymous

06.10.2012 21:00
                                   
Volcom karsimaan


Joukkueen nimi: Volcom
Lyhenne: VLC
Perustaja: Penalty
Perustamispäivämäärä: 2009-11-11 21:58:41
Pelattuja otteluita: Played: 653, Wins: 349, Draws: 83, Losses: 221
Vastuuhenkilöt: KumiNalle (Pvh) Spliff (Vh) Japee (Vh)
IRC: #Volcom.tk @ IRCnet
Pelipaidat:
Musta-valko-musta (8)
ruskee-valko-valko (5)
Historia:
Volcom perustettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2008 ähäkutin (penalty) ja tophamin toimesta.
Alkuperäinen volcom oli Westside Rangers, joillekki tuttu joillekki ei.
Vuonna 2009 Volcom perustettiin uudelleen, taas ähäkutin ja tophamin toimesta ja siitä lähti volcomin ’’uusi taival’’.
Volcom pääsi ensimmäistä kertaa liigajäille 2009 pelaamaan HHL:llän karsintoja, jotka lopulta meni miten meni..
Ja sen seurauksena porukka alkoi hajaantua erin jengeihin ja volcomi pistettiin jäihin.
Nykyinen volcom pistettiin kasaan minun (huiman) toimesta, päätöksenä se että haluan kerranki kiekkourallani saada oman jengin johonkin liigaan.
Alku on mennyt loistavasti, pelaajia on löytynyt joka paikalle. Pääasiassa jengin asioita hoitavat Kuminalle ja Spliff, eli minä (huima) olen vain täällä rivimiehenä.

Kokoonpanostamme:
Joukkue Volcom on tällä hetkeellä enemmän kuin "tikissä".
Volcomin kokoonpano on tällä hetkeellä vahvoilla ja on myös jatkossa.
Aktiivisuus ei ole ollut koskaan meille mikään ongelma vaikka tiivis
kokoonpano onkin pelejä pelataan jokapäiväisesti aktiiviseen tahtiin.
Joukkueemme kokoonpano on tosi tiivis ja tulee myös pysymään tiiviinä
koska näin hyvää kokoonpanoo mitä tällä hetkeellä volcomista löytyy
ei helposti päihitetä koska pelityylimme on ainutlaatuinen elikkä samalla kokoonpanolla olisi suunitelmissa
mennä kokokausi!
Joukkueessamme on varsinkin todella hyvä joukkuehenki osaamme kannustaa ja
tsemppaa toisiaamme huonojen pelejen tulleessaan.
Elikkä volcomilta löytyy siis : Tiivis, aktiivinen, asiallinen ja taisteleva kokoonpano!

Asiallisuus ja ikä
Joukkueestamme löytyy nuoria ja kuin myös jo iäkkäitä pelaaija.
Asiallisuus ei ole ollut koskaan mikään murheen aihe tässä joukkueessa.
Volcomissa panostetaankin siihen että joukkueen "imago" pysyy yllä
ja käyttäydytään mahdollisimman asiallisesti olkoot sitten tiimipeli/regi tai mircissä.

Aktiivisuus
Pyrimme volcomissa pelaamaan mahdollisimman paljon pelejä per päivä.
Meillä on todella todella tiivis kokoonpano mutta se ei ole estänyt meitä
pelaamasta tiimipelejä lainkaan että kyse ei ainakaan ole epäaktiivisuudesta.
Toki onhan kaikilla joukkueessa jonkinäköinen oma harrastus mitä tekee parituntia
viikossa mutta se ei ainakaan ole ollut koskaan estona pelaamaan.
Koitamme panostaa tällähetkeellä varsinkin 4vs4 peleihin mutta mikäli ei ole tarpeeksi pelajia paikalla
niin silloin jatkuvat 3vs3 pelit tietenkin.

IRC:n käyttö
Joukkueella siis todellakin on oma IRC-kanava nimellä #Volcom.tk
Olemme panostaneet varsinkin siihen että vastuuhenkilöt näkyisi
mahdollisimman aktiivisesti irckanavallamme.
Elikkä joukkue Volcom on helposti tavoitettavissa kiekon ja kuin myös ircin puolella.

Miksi Volcom Kiekkoliigan alaisuuteen?
Volcomilla on lähes jokainen pelaaja pelannut vähintään jotakin liigaa
mikä merkitsee sitä että kaikki pelaajat tietävät miten liiganalaisuudessa
pitää käyttäytyy ja hoitaa asioita.
Volcom myös on vaille uusia ja isompia haasteita ja 2divari kuulostaisi juuri sellaselta
mitä volcomilta puuttuisi elikkä niinsanottu "puuttuva palanen"
Tiimipelimme ovat mennyt hyvin ja tasoakin joukkueestamme löytyy vaikka
vastaan sitten tulisikin kovempi vastustaja kuin me niin me ei helposti periksi anneta
se on ihan varma juttu Volcomissa taistellaan loppuun saakka kunnolla vaikka käsi hiessä!
Volcomissa löytyy myös hyvä asiallisuus ja maine on pysynyt yllä ja tähänsaakka olemme tulleet hyvin toimeen joka joukkueen
kanssa ja niin myös toivoisimme jatkossakin.

Mitä Volcom odottaa 2divarilta?
Volcom toivoisi divarin karsinnoista hyvää ja vahvaa kamppailua
varsinaisiin liigapaikkoihin. Volcom kunnioittaa ja antaa "respectii"
jokaiselle vastustajalle vaikka olisikin vihamiehiä.
Odottaisimme kuin myös johtokunnalta hyvää ja rehellistä työtä.
kiekkoliigan divarit on hyvin tasokkaita ja aina ollut joten odotamme
asiallisia ja kovantasosia pelejä!

Volcom lähtee liikkeelle seuraavalla kokoonpanolla :

Nick: KumiNalle
Ikä: 16
Pelipaikka: Alempipuolustaja
IRC: Blinkku
Kokemus: Hokisarja 4/11 @ Oilers (Blinkku)
         Hokisarja 2/12 @ Icehawks (Blinkku)
        Suomiliiga 2/12 @ Impact (Blinkku)
       2/2012 3. Divari @ HC Kitinoja (Blinkku)
      3/2012 5vs5-liiga @ Icehawks (Blinkku)
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=3163&kausi=28

Nick: Spliff
Ikä: 15
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Spliffis
Kokemus:

Nick: Hymy
Ikä: 16
Pelipaikka: Ylempipuolustaja
IRC: Hymy
Kokemus: Hokisarja 2/12 @ Manhattan Diamonds

Nick: Japee
Ikä: 20
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Japezu
Liigailut: -

Nick: Puppeli
Ikä: 18
Pelipaikka: Alempipuolustaja
IRC: -
Kokemus: paria karsintaa lukuunottamatta eipä ole

Nick: Huima
Ikä: 18
Pelipaikka: Ylempipuolustaja
IRC: Huima^^
Kokemus:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1917&kausi=29
1/2011 4. Divari @ Titaanit
2/2011 3. Divari @ Titaanit
2/2011 Kiekko Cup VI @ Titaanit
2/2011 2. Divarikarsinnat @ Titaanit
3/2011 1. Divari @ Nemesis
3/2011 Liiga @ Evolution uvex
3/2011 Playoffs @ Evolution uvex
1/2012 Liiga @ Evolution uvex
2/2012 1. Divari @ Getafe
2/2012 1. Divaricup @ Getafe
2/2012 Liigakarsinnat @ Getafe
2/2012 Kiekko Cup VII @ Getafe
3/2012 Liiga @ Getafe


Pelaajalista:
Huima
Kuminalle
Japee
Hymy
Puppeli
Spliff


Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2013
Anonymous

07.10.2012 08:14
PePo mukaan 2.divarikarsintoihin?
Joukkueen nimi: PePo
Lyhenne: PePo
Perustettu: 3.7.2005
Harjoitusottelut: 5700
IRC-kanava: #pepo
Vastuuhenkilöt: hari (pvh), Naappi, Joska
Kotipaita: musta - tummanturkoosi - musta (10)
Vieraspaita: tummanturkoosi - valkoinen - valkoinen (10)

Historia
PePo perustettiin vuonna 2005 heinäkuussa. Pian perustamisen jälkeen haimmekin Hoki-Liigaan, jossa pelasimme seuraavat pari vuotta. Runkosarjassa pärjäsimme aina hyvin, mutta pronssimatsia pidemmälle emme ikinä päässeet.
Hoki-Liigan jälkeen joukkue hajosi, ja pelaajat lähtivät kukin eri teille menestystä hakemaan: jotkut muista joukkueista ja toiset oikeasta elämästä. PePolla pelailtiinkin vain lähinnä kakkosnikeillä seuraavat kaksi vuotta, kunnes vuoden 2009 loppupuolella päätimme vanhojen pepolaisten ja muiden tuttujen avulla koota joukkue uudestaan. Voitimmekin sitten OHL-liigassa mestaruuden, josta jatkoimme Kiekkoliigan 2.divariin. Saavutimme kakkosdivarin runkosarjan voiton, josta jatkoimme divarikarsintojen kautta 1.divariin. Ykkösdivari ei sujunut aivan suunnitelmien mukaan pelaajien epäaktiivisuuden vuoksi, mutta nousimme siitä huolimatta liigaan. Liigan runkosarja meni paremmin kuin odotimme ja voitimme runkosarjan maalieron turvin. Playoffseihin lähdettiin into piukeana, mutta noutaja tulikin sitten lopulta finaaleissa. Seuraava kausi ei mennyt aivan putkeen runkosarjan osalta, mutta kauden loputtua saimme taas hopeamitalit kaulaan.
Miksi juuri meidät Kiekkoliigaan?
Olemme kokenut joukkue, josta jokaisella pelaajalla löytyy kokemusta Kiekkoliigasta. Kaikki joukkueessa tuntevat toisensa ja yhteishenki on korkealla. Vaikka meidät saatetaankin tuntea jenginä, joka on hajonnut useaan otteeseen, niin siitä huolimatta olemme aina saaneet pelit pelattua Kiekkoliigassa ajallaan, eikä pelikieltoja ole tullut. Eli asiallisuudenkin pitäisi olla kunnossa.
Pyrimme pelaamaan mahdollisimman paljon harjoitusotteluita, mutta nykyään se on vähän turhauttavaa, kun pelejä saa yleensä odotella sen puolisen tuntia kiekko.tk:n vähentyneen käyttäjämäärän takia. Joukkueen pelaajista suurin osa käyttää irciä, joten sieltä meidät voi helposti tavoittaa. Vaikka olemme olleet "pystyssä" nyt vasta noin kolme viikkoa ykkösnickeillä, niin uskomme ettei meidän valitseminen karsintoihin olisi virhe!
Kokoonpano
hari
Ikä: 20
IRC: harii
Pelipaikka: puolustaja
Kokemus Kiekkoliigasta:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1111
1 ottelu pelattuna kaudella 3/12 (Sinappikone)
Naappi (Nape)
Ikä: 19
IRC: Naappi
Pelipaikka: puolustaja
Kokemus Kiekkoliigasta:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1227
Joska
Ikä: 22
IRC: Joska--
Pelipaikka: hyökkääjä
Kokemus Kiekkoliigasta:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=774
Reto
Ikä: 19
IRC: Reto-
Pelipaikka: hyökkääjä
Kokemus Kiekkoliigasta:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1349
9 ottelua pelattuna kaudella 3/12 (Affliction)
Sekka
Ikä: 23
IRC: sekka
Pelipaikka: hyökkääjä
Kokemus Kiekkoliigasta:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=57
Scott
Ikä: 22
IRC: Scott
Pelipaikka: puolustaja
Kokemus Kiekkoliigasta:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=539
Pelaajalista
hari
Joska
Naappi
Reto
Scott
Sekka
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2013
Anonymous

07.10.2012 14:48
Impact karsintoihin?
Joukkueen nimi: Impact
Lyhenne: IMP
Perustettu: 2009-03-08
Harjoitusottelut: 2017
IRC-kanava: #Impact
Vastuuhenkilöt: Kytölä (pvh), Alanen
Kotipaita: Ruskee - beige - ruskee (6)
Vieraspaita: Beige - Ruskee - beige (6)
Historia
Impactin taival alkoi maaliskuun ensimmäisinä päivinä kakkosnickkien toimesta. Joukkueen perustajana toimivat Tee ja Kytölä. Vain reilun kuukauden verran Impact sai nauttia kakkosnickien paljoudesta ja muutamista peleistä. Pian alkoi siirtyminen ykkösnickeillä joukkueeseen.
Impactin perustamisen aikoihin kakkosnickeilläkin pelejä pelattiin ahkerasti lähinnä 4vs4 -muodossa. Joukkueen varsinainen toiminta alkoi henkilöiden Kytölän ja Teen toimesta, kun he sitoutuivat joukkueeseen ja siirtyivät Punaviivasta uuden Impactin riveihin. Kytölän ja Teen sitoutuminen joukkueeseen tuotti nopeasti hedelmää ja mukaan liittyi ajoittain hyvinkin vaarallinen hyökkääjä Stuf. Tästä alkoi varsinainen pelaajien haku, tarkoituksena tietenkin saada joukkueelle suht nopeasti pysyvä ja yhtenäinen runko. Hyvällä rungolla olisi hyvä alkaa kehittämään toimivaa ja tehokasta peliä 4vs4 -harjoitusotteluissa. Näin ollen liigaan hakeminen hyvällä ja yhtenäisellä porukalla helpottuisi. Teen lopetettua kiekon pelaaminen, vastuu jäi Kytölälle.
Seuraavaksi joukkueemme vahvuuteen liittyivät lappeerantainen pari nimeltä Kulakov ja Erika. Alemman pakin tontille oli todella vaikeaa löytää sopivaa luutijaa, mutta sitten onnekkaiden yhteensattumien jälkeen kyytiimme nousi monille tuntemataton Alanen Joukkueemme sai viimeisimmät vahvistukset, kun joukkueeseen liittyi hyökkääjän paikalle aikaisemminkin tiimissä pelannut Bednar. Bednarin lisäksi joukkueeseen liittyi hyökkääjät nob ja Pain. Lopultakin pakka kasassa ja matka harjoitusotteluiden kautta liigaan sai alkaa!.
Olemme hyvällä joukkuehengellä höystetty leppoisa porukka, joka ei turhista niuhota. Kurista vastaa Kytölä ja Alanen. Olemmekin pitäneet huolen siitä ettei joukkueessa pelaa kitisijöitä ja haukkujia. Vaadimme jäseniltämme reilua henkeä, hurttia huumorintajua sekä ennen kaikkea pysyvyyttä vaikeinakin aikoina. Ikähaitari on 17-22 vuoteen, josta pääpaino keskittyy 20 vuoden tuntumille. Tällä hetkellä joukkueessa on 11 jäsentä, joista muutamat ovat uusia pelaajia joukkueessamme.
Aktiivisuus & asiallisuus
Joukkueen aktiivisuus on erittäin hyvällä tasolla. Joukkueen runko koostuu toisensa tuntevista pelaajista, osa todellisen elämän ja osa näin kiekon välityksellä. Pelaajat kykenevät olemaan yhteydessä toisiinsa kännyköiden ja facebookin avulla. Asiallisuudesta on ollut paljon puhetta. Ongelmia ja suukopua on ollut useiden joukkueiden kanssa. Lähes jokaisella joukkueestamme on pitkä historia takanaan tämän pelin parissa ja useasti on jonkun pelaajan kanssa ollut jotain nokkapokkaa. Impactin pelaajat toivovatkin, että menneet voisi unohtaa ja jatkossa keskittyä vain olennaiseen eli pelaamiseen.
Miksi Impact karsimaan?
Koska, Impact tulisi pärjäämään kyseisessä liigassa. Pystymme antamaan kovan vastuksen kenelle tahansa vastustajalle. Välillä kohdallemme on sattunut pieniä alamäkiä, mutta emme ole niistä lannistuneet. Päinvastoin ne ovat antaneet meille lisää tarmoa. Jos me pääsisimme karsintoihin, se antaisi meille hyvää kokemusta ja itseluottamusta, sekä vastustajalle uudenlaisen ja kovan haasteen. Joukkueen henki on ollut hyvä tähän asti ja sellaisena se pysyy.
IRC
IRCin käyttö onnistuu joukkueessamme lähes jokaiselta pelaajalta. Joukkueen IRC-kanava on #Impact ja siellä lähes aina joku pelaajistamme päivystämässä lukuun ottamatta aamun tunteja. Kannun aktiivisimmat käyttäjät ovat vastuuhenkilöt. Pelejen järjestäminen kannumme kautta onnistuu helposti.
Kokoonpano:
Kytölä
Ikä: 17
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: Kytola
Kokemus Kiekkoliigasta:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2898&kausi=29
Alanen
Ikä: 21
Pelipaikka: Puolustaja
IRC: Alanen
Kokemus Kiekkoliigasta:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1444&kausi=29
Bednar
Ikä: 22
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Bednar
Kokemus Kiekkoliigasta:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2638&kausi=29
Stuf
Ikä: 18
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Stuf
Kokemus Kiekkoliigasta: -
Pain
Ikä: 20
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Pain
Kokemus Kiekkoliigasta:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=3005&kausi=29
nob
Ikä: 20
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: -
Kokemus Kiekkoliigasta:
Lepa
Ikä: 17
Pelipaikka: Hyökkääjä
IRC: Mongoli
Kokemus Kiekkoliigasta: -
Pelaajalista:
Kytölä
Alanen
Bednar
Stuf
Pain
nob
Lepa
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2013
Anonymous

07.10.2012 14:49
Realin aika laskeutua suurempiin kaukaloihin ?

Joukkueen nimi: Real
Perustaja: Valmar
Perustamisajankohta: 25.03.2012
Lyhenne: RL
Vastuuhenkilöt: Valmar(pvh), Tmz(vh) ja Elewaa(vh)
Pelatut ottelut: 912
IRC: #Real.tk
Kotipaita: Valkoinen - Sininen - Musta (5)
Vieraspait: Sininen - Valkoinen - Musta (5)

Realin historiikkia:
Kaikki alkoi maaliskuun lopulla, kun Valmar ja Elekrep päätti tylsyyttään koota jonkinsortin höntsäjoukkueen,
pari irl-kaveria kutsuttiin mukaan ja pelit alotettiin heti samana iltana! Noin 200 pelin jälkeen huomattiinkin,
että pelit alkoivatkin sujumaan odotettua paremmin, ja yhdessä sitten päätettiin että ykkösnickit kehiin ja
kunnon pelit pystyyn! Sama poppoo on tosiaan ollut kasassa koko puolen vuoden ajan, pari nollausta on
matkan varrella tullut, mutta se ei haittane. Vaikka joukkueen perustamisesta ei kauaa olekaan niin pakka
kuitenkin on vahva ja vanttera eikä joukkueen kaatuminen ole edes vaihtoehto näillä meriiteillä. Nyt on haettu
vauhtia suomiliigasta ja siellä pelit alkanut mallikaasti ! Mutta nyt kuitenkin olis tarkotus laskea hokkarit vähän
tasokkaampaan kaukaloon !



Miksi juuri Real 2. divariin ?:
Real on ollut kokoajan, perustamisesta lähtien tiivis ja vakaa porukka, ilman mitään sen suurempia ongelmia.
Aktiivisuudesta puhumattakaan, pieni kokoonpano saattaa hämätä, mutta ehkä nokkelimmat ovat jo huomanneet,
että 4vs4 aktiivisuus on ollut hyvää ja tasokasta. Ja suomiliigassa osoitettiin aktiivisuudellamme, että kaikki pelit
saatiin pelattua alta ensimmäisinä pois. Ja tasollamme olemme osoittaneet että ensimmäiset liigapelit tuli pelattua
hyvällä tahdilla ja hyvällä mielellä ! Tällä hetkellä olemme B-lohkon ensimmäisenä joukkueena, mikä tarkoittaa
ettei nyt mitään suurempaa ongelmaa ole tullut joukkueelle. Pienellä kokoonpanolla olis tarkotus pelata hamaan
loppuun asti, kun kerran pelit sujuu näinkin hyvin kovan paineenkin alla ! Ja pelit tultaisi pelaamaan ajoissa
pois alta, kun puhelimitse voidaan saada koko konkkaronkka paikalle.


Nimimerkki: Valmar(pvh)
Ikä: 16
Pelipaikka: Hyökkääjä/yp
Liigakokemukset:
WHL@Kohu
IKS@Kohu
WAHL@Kohu
Kiekkoliigan 3diva@ManalanLaaki
http://suomiliiga.viuhka.fi/pelaajat?id=812
mIRC:Valmar


Nimimerkki: Elewaa(Elekrep, vh)
Ikä: 16
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemukset:
EHL 3/06 5gp 6+3 @ R.R.R.
Hoki-liiga karsinnat 1/09 4gp 3+5 thps @HC Kitinoja
http://iks.arkku.net/pelaaja.php?id=2044
http://sliiga.arkku.net/index.php?s=pelaajat&pelaaja=531
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2510&kausi=28
http://suomiliiga.viuhka.fi/pelaajat?id=810
mIRC: Elekrep

Nimimerkki: Tmz(vh)
Ikä: 17
Pelipaikka: Hyökkääjä
Liigakokemukset:
http://suomiliiga.viuhka.fi/pelaajat?id=530
mIRC: -


Nimimerkki: Kuzmin
Ikä: 15
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemukset:
http://suomiliiga.viuhka.fi/pelaajat?id=811
mIRC: Kuzmin

Nimimerkki: Nutse (yli 5 ottelua kiekkoliigan alaisuudessa)
Ikä: 16
Pelipaikka: Puolustaja
Liigakokemukset:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=2401&kaus i=28
http://suomiliiga.viuhka.fi/pelaajat?id=813
mIRC: Nutse

Pelaajalista:
Valmar
Elewaa
Tmz
Nutse
Kuzmin
Vs: Karsintahaku Kiekkoliigan 2. divariin kaudelle 1/2013
Anonymous

07.10.2012 14:54
Outer Continent tavoittelee paikkaa Kiekkoliigan 3/12 karsinnoissa!
Joukkueen Nimi: Outer Continent
Lyhenne: OC
Pelatut ottelut: Played: 2784, Wins: 1137, Draws: 311, Losses: 1336
Joukkue luotu: 2008-09-21
Vastuuhenkilöt: Tedy (pvh), Bicce (vh), nyko (vh).
Kotipeliasu: Vaaleansininen - Musta - Punainen ( 8 )
Vieraspeliasu: Musta - Vaaleansininen - Punainen ( 5 )
IRC: #OC.tk @ IRCnet

OC:n historiaa.
Outer Continent on monille varmasti vielä melko tuntematon porukka, joka on kuitenkin ollut jo monta vuotta
pystyssä ja pienempiä liigoja sekä runsaasti harjoitusotteluita pelannut joukkue. Perustettaessa pelailtiin paljon
harjoitusotteluita ja myöhemmin joukkue aloitti liigataipaleensa HHL-liigassa vuonna 2009. Tämän jälkeen
joukkueen johtoportaassa kävi tuuletus ja OC jatkoi kohti uusia haasteita ja valoisampaa tulevaisuutta uudessa
komennossa Tedyn saatua ohjat käsiinsä. Joukkueen tulevaisuus oli vielä auki, mutta eteenpäin joukkueen oli
tarkoitus mennä kiekkokartalla. Pitkäjänteisen työn ja pelailun jälkeen menimme sitten karsimaan silloiseen
Puulaakiin (nimenvaihdoksen jälkeen nyk. Hokisarja) kaudelle 1/11. Joukkue läpäisi karsinnat jä lunasti
liigapaikan. Fiilikset olivat odottavaiset sekä innokkaat kun joukkue oli palannut liigakaukaloihin pitkän tauon
jälkeen. Hokisarjassa OC viettikin sitten seuraavat kolme, ei niin tuloksiensa puolesta puhuvaa kautta, mutta täyttä
ja hyvin ja ajallaan hoidettua kautta kuitenkin.

Yleistä tietoa joukkueesta nykyään.
Outer Continentin kokoonpano muodostuu edelleen osittain sen vanhoista "runkopelaajista" (= Tedy, Cylar, Wezi.)
Vanhojen sotaratsujen lisäksi joukkueeseen hankittiin kuluvalle kaudelle muutama uudempi ja tasokas vahvistus,
jotta rosteriin saatiin syvyyttä leveyteen ja tasokasta osaamista jokaiselle pelipaikalle. Kasassa on nyt nälkäinen,
kilpailukykyinen, aktiivinen ja asiallinen kokoonpano, joka pyrkii kehittymään jatkuvasti ja menemään eteenpäin
kiekkokartalla. Siksi olisikin mielestämme jälleen aika uusien haasteiden, sillä kaksi viimekautta olemme
pelanneet Suomiliigassa ja tätä ennen kolme kautta Hokisarjassa. Kävimme myös Hoki-Liigan 1/12 karsinnoissa,
mutta tämä visiitti ei vielä tuottanut sitä haluttua ja tavoiteltua tulosta, liigapaikkaa kaudelle 1/12 Hoki-Liigassa.
Olemmekin siis hioneet peliä yhteen niin Suomiliigassa kuin harjoitusotteluissakin matkalal kohti seuraavaa
haastetta. Tämä haaste konkretisoituu nyt Kiekkoliigan 2. Divarin karsinnoiksi 3/12. Asiallisuus on ollut tärkeä
asia joukkueessa aina ja se on kunnosa, koska se on erittäin tärkeä osa tätä peliä. Joukkueen keski-ikä on tällä
hetkellä 19-20 ikävuoden välillä. Joukkueella on myös oma IRC-kanava, #OC.tk, jota käyttää ehkäpä noin puolet
joukkueen pelaajista. Kaikki eivät valitettavasti sitä käytä tai se ei kaikilla toimi.

Miksi juuri Outer Continent Kiekkoliigan 2. Divarin 3/12 karsintoihin?

Lyhyestä virsi kaunis, Outer Continent pitäisi valita Kiekkoliigan 2.Divarin 3/12 karsintoihin, koska olemme
asiallinen, aktiivinen, nälkäinen ja loppuun asti taisteleva joukkue, joka janoaa uusia haasteita ja pyrkii kohti
seuraavaa askelta kiekkokartalla. Kaikilla joukkueen pelaajilla on liigakokemusta jonkin verran ennestäänkin ja
Kiekkoliiga voisi olla joukkueelle ja sen pelaajille se seuraava askel matkalla kohti mainetta ja kunniaa.
Harjoitusotteluita olemme pelanneet aktiivisesti ja paljon, joten aktiivisuus on hyvää. Pelillinen taso on kehittynyt
jatkuvasti askel askeleelta ja riittää haastamaan myös ennakkoon paperilla kovempia joukkueita kaukalossa.

Kokoonpano
Hyökkääjät:
   Nimimerkki: Bicce (vh)
   Pelipaikka: Hyökkääjä
   Ikä: 20
   IRC: Bicce
   Liigakokemukset:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/index.php?tilasto=pelaaja&id=2133&kausi=22
http://suomiliiga.viuhka.fi/pelaajat?id=180
  Nimimerkki: Cylar
   Pelipaikka: Hyökkääjä
   Ikä: 18
   IRC: cylari
   Liigakokemukset:
http://suomiliiga.viuhka.fi/pelaajat?id=181
  Nimimerkki: Wezi
   Pelipaikka: Hyökkääjä
   Ikä: 18
   IRC: -
   Liigakokemukset:
http://suomiliiga.viuhka.fi/pelaajat?id=748
  Nimimerkki: Dodge
   Pelipaikka: Hyökkääjä
   Ikä: 17
   IRC: -
   Liigakokemukset:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=3166&kausi=29
http://suomiliiga.viuhka.fi/pelaajat?id=497

  Nimimerkki: Proshkin (stigi, igi)
   Pelipaikka: Hyökkääjä
   Ikä: 20
   IRC: stigiwa
   Liigakokemukset:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2878&kausi=29 (nick igi)
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=3445&kausi=29 (nick stigi)
http://suomiliiga.viuhka.fi/pelaajat?id=463 (nick stigi)
http://suomiliiga.viuhka.fi/pelaajat?id=935
  Nimimerkki: Marcio (Lisi, set)
   Pelipaikka: Hyökkääjä
   Ikä: 21
   IRC: -
   Liigakokemukset:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2177&kausi=29 (nick Lisi)
http://suomiliiga.viuhka.fi/pelaajat?id=279
  Nimimerkki: Camron
   Pelipaikka: Hyökkääjä
   Ikä: 20
   IRC: -
   Liigakokemukset:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=3119&kausi=29
http://suomiliiga.viuhka.fi/pelaajat?id=685
Puolustajat:
   Nimimerkki: Tedy (pvh)
   Pelipaikka: Puolustaja
   Ikä: 21
   IRC: -
   Liigakokemukset:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=2653&kausi=24 (nick Jigulina)
http://hokisarja.net/muut.php?s=pelaajat&pelaaja=126
http://suomiliiga.viuhka.fi/pelaajat?id=753
http://hoki-liiga.net/fi/members/5842
  Nimimerkki: Voce
   Pelipaikka: Puolustaja
   Ikä: 21
   IRC: Voce
   Liigakokemukset:
http://kiekkoliiga.net/tilastot/?tilasto=pelaaja&id=1733&kausi=29
http://suomiliiga.viuhka.fi/pelaajat?id=526
http://iks.arkku.net/pelaaja.php?id=1454
http://whl.kiekkoliiga.net/pelaajat.php?id=403
http://ahl.kiekkoliiga.net/pelaajat.php?id=210
http://shl-liiga.net/pelaajat.php?pelaaja=2855
  Nimimerkki: nyko (vh)
   Pelipaikka: Puolustaja
   Ikä: 21
   IRC: nyko/nyko-
   Liigakokemukset:
http://suomiliiga.viuhka.fi/pelaajat?id=859
http://www.servut.us/sihvonen/ohl/index.php?sivu=pelaaja&id=553
http://kiekkoliiga.net/pelaaja/3325
http://5stars.viuhka.fi/index.php?s=pelaajat&pelaaja=758
Pelaajalista:
Tedy
Bicce
nyko
Camron
Cylar
Dodge
Marcio (Lisi, set)
Proshkin (stigi, igi)
Voce
Wezi
PS. Joukkue tulee todennäköisesti täydentymään vielä parilla pelaajalla lähiaikoina.
Edit1: Parit kirjoitusvirheet korjattu.
Sen pitemmittä puheitta OC toivottaa onnea tasapuolisesti kaikille muillekin hakijoille!