Foorumi

Viikko 15: Pelimuoto
Anonymous

09.04.2012 21:55
Linkki Väiskin turnaukseen:  http://kiekkoliiga.net/foorumi/index.php?topic=4669.0
Alle mahdollisia ideoita.
Vs: Viikko 15: Pelimuoto
Anonymous

10.04.2012 19:26
Oman äänen saa 3v3+IM eli 4v4 tyhjillä maaleilla. Sopivasti astetta enemmän höntsyä.
Vs: Viikko 15: Pelimuoto
Anonymous

12.04.2012 10:54
Muu mikä?
Itse tykkään Super Saturday -tyylisistä tapahtumista, mitä Kytis (?), tai joku muu aikoinaan piti. Eli on kaikkia hyökki-, pakkihändejä, polttopalloa, nascaria... Mitä näitä nyt onkaan... Nykypäivänä keneltäkään ei löydy intressejä pitämään näinkin massiivista ja aikaavievää tapahtumaa, mutta aikaahan me kaikki täällä kulutamme. Näihinkin tapahtumiin tarvitaan kuitenkin joitain vetonauloja, millä ihmisiä saadaan paikalle, ja perinteinen tapa on laittaa pelimerkkejä houkuttimeksi. Se mistä näitä saisi ison kasan on taas mysteeri ja harva ihminen on valmis lahjoittamaan minkäänlaisiin tapahtumiin mitään muuta kuin oman läsnäolonsa. Mitään jättipottejahan ei tarvitse olla vaan ihan perus 0,5pm riittäisi omasta mielestä houkuttelemaan ihmisiä liittymään tapahtuman kulkuun.
Näissähän on sekin hyvä puoli, että nämä tapahtumat voi olla ns. valmistautumista suuremmalle tai jollekin toiselle tapahtumalle mm. world cup, allstars-pelit tai vaikka kiekkoliigan finaalia varten. Hyvin suunniteltu ja järjestetty tapahtuma tuo varmasti enemmän julkisuutta, laajuutta toimintaan (ja positiiviisuutta) kiekkoliigalle ja tämä vankistaa sen nykyistä oloa olla kiekon johtava liiga. Ja mistäs sitä tietäisi jos siitä tulisi tapa?
Nämä 1vs1, 2vs2 jne... Turnaukset ovat minun mielestä yleisiä jo ennestään kiekossa, eikä niitä tarvittaisi lisää. 4vs4 turnauksiakin on jo tuo teidän cup ja ulkoisen järjestäjän perustama 5 stars.
Mahdolliset kommentit ottaisin mielelläni viestillä kiekkoon (http://kiekko.tk/user.cws?name=makze), ja sen innostuisiko Väiski (tai joku muu) suunnittelemaan ja järjestämään tätä, kun tämä foorumpalsta ei ole niitä luetuimpia ja tuppaa jäädä unholaan.
-Make

Vastaa

Kirjaudu sisään, jotta voit vastata.